hits

Gubben får frysninger av meg

 • 31.01.2018, 17:00

Men han er jo ikke hjemme nå så da slipper han å være "nervøs". Tingen er jeg har vært hos min faste negledesigner som driver Kalinka Beauty Studio. Min faste månedlige tur ned her er ikke alltid det gubben ser frem til. I de to siste gangene jeg har fått neglene fikset har de vært ganske skarpe. Han får frysninger av meg når jeg stryker han på kroppen med neglene mot huden. Spesielt en viss plass blir han ekstra nervøs når neglene kommer borti haha. Han sier jeg er livsfarlige og har klør som katten! De er rett og slett et farlig våpen som han absolutt ikke liker 🙈. Men men jeg liker veldig godt denne type fransk manikyr og lengden på neglene mine. Så lenge det ikke knekker og jeg kan jobbe normalt så er det ok.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ballerina french style

 • 14.01.2018, 19:00

Denne gangen gikk jeg for fransk og formen ble coffin eller ballerina formet tip. For å få enda mer ballerina shape skulle jeg latt neglene vokse og bli enda lengre.  Det skal jeg prøve på neste gang når jeg skal tilbake til Jevgenia. Takket være gel som legges oppå min ekte negl, gjør den at neglen min holder seg harde og sterke. Så om neglene er lange knekker de ikke så lenge jeg ikke uheldigvis dunker eller klemmer fingeren. Hadde jeg ikke hatt noe som helst på neglene hadde jeg knekt dem med en gang, siden jeg har ganske tynne og sprøe negler. Men jeg er kjempefornøyd med resultatet denne gangen. Alltid gøy å utforske og prøve andre fasonger osv. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mobilen gjenkjente meg ikke

 • 31.12.2017, 11:05

Oisann!

Det er krise når ikke jeg får skrudd på mobilen fordi den ikke gjenkjenner ansiktet mitt haha. De fleste har sikkert fått med seg at jeg har jo fått den nye iPhone X. Og den har jo såkalt face id for å låse opp mobilen uten å måtte skrive inn passord. Jeg har testet den i mørket, med og uten briller og med lue og hettegenser. Den gjenkjenner uansett ansiktet mitt så lenge den ser at jeg ser på mobilen. Om jeg sover og noen vil skru på mobilen med face id vil den ikke reagere. For den reagerer kun når den ser øynene mine i bevegelse osv.

Men som sagt sto jeg da på badet og mobilen er alltid med meg. Jeg ordnet meg og vasket ansiktet og smurte på mud mask. Jeg elsker den jeg bruker nå fra Herbalife Skin serien!! Huden blir skikkelig myk og tørker ikke totalt ut huden etterpå. Og en god fuktighetskrem etter masken blir resultatet myk som babyhud. Mens masken fikk jobbe skulle jeg jo sitte på mobilen, men det var ikke noe mobilen ville. Den ville ikke gjenkjenne ansiktet haha pga. masken jeg hadde på. Konklusjonen min da var at face id virker ikke når du har mud maske på 😂.

Tror jeg sovnet flere ganger......

 • 06.12.2017, 16:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fy søren det er godt med med egen pleie dag altså! 

Jeg har vært hos flinke Olga på Kalinka beauty studio i sentrum for påfylling av vipper. Jeg hadde ganske lange første gang jeg var hos henne, men i dag fikk jeg vipper i størrelsen 12. Hun satte på en tynnere type vipper for å ikke belaste mine egne for mye. Og så har hun satt på et par vipper helt ut i øyekroken som glinser litt i lyset, litt sånn bling bling sa hun 😍. Det tok nesten to timer og jeg sovnet sikkert flere ganger mens jeg lå der. Hun er veldig flink med det hun gjør, og hun gjør at jeg slapper skikkelig av mens hun jobber.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så har jeg også fått fikset neglene mine hos Jevgenia i dag. Og det ble ombre med snøfnugg dekorert på to negler. Nå er jeg klar for jul og i neste uke skal jeg og gubben ut på juleshow sammen med et vennepar. Hva det er skal jeg fortelle senere på bloggen ....

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klassisk vippeextensions

 • 11.11.2017, 16:00

Jeg har helt glemt å vise dere hvordan vippene mine ble etter jeg fikk satt på nye. Denne gangen valgte jeg å gå til samme plassen der jeg får fikset neglene. Altså Kalinka Beaty Studio i Haugesund sentrum. Jeg hadde mistet alle volume vippene som jeg fikk satt på hos Vippefin Agnethe. Og siden jeg ikke kunne vente en hel måned valgte jeg å få satt på nye hos Kalinka. Dette er første gang jeg går til Olga som er ei hyggelig dame som setter vippeextensions. Hun forklarte meg at volume vipper kan være belastning på ekte vipper, og da kan de lettere ramle av. Så hun vill prøve med klassisk vipper i lengden 13 med C bøy. Da er det en og en extensions hun setter på hver enkelt av mine ekte vipper. Det blir mer naturlig og det er som du har brukt mascara for å få lengre vipper. Jeg har hatt disse på siden torsdag kveld og jeg har ikke mistet en eneste extensions. Kanskje dette er den rette typen for mine vipper? Hvem vet ...... gjenstår å se om det holder seg bra til neste time som ikke er før desember.

Myk som babyhud 😘

 • 26.10.2017, 20:30

Jippi! 

Da har jeg fått Herbalife produktene jeg har bestilt!!!! Og hva er mer herlig enn å ta deg en varm dusj etter jobb, så ha egenpleie med disse produktene? Jeg har gledet meg til jeg skulle få disse produktene, for jeg er ivrig etter å teste de ut skikkelig. Jeg har tidligere prøvd Mary Kay Timewise serien, så Forever Sonya serien og nå skal jeg prøve ut Herbalife Skin serien. Etter dette kanskje jeg prøver noe annet? 

Jeg har kjøpt produktene mine av ei kjekke dame som heter May Britt Knutsen. Har du lyst å prøve ut produkter fra Herbalife eller vil ha spakveld så er det bare å kontakte henne. Hun har egen nettside som du kan finne HER. Ellers kan du også finne henne ved å søke på navnet hennes på Facebook 👉🏼 HER, og sende henne en chatmelding. Hun er utrolig flink og har drevet med Herbalife lenge. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg tvunget gubben til å være min forsøkskanin haha, han har fått renset, skrubbet, mask og smørt på krem i ansiktet. Og jeg har også gjort det samme som ham. Og det er bare sykt herlig følelse i ansiktet å få renset og pleiet huden. Masken jeg hadde på strammet skikkelig da den tørket, og huden etter vask kjentes som babyhud. Samtidig fikk jeg skikkelig fin glød og huden ble så myk at jeg kunne sittet hele kvelden og stryke meg selv i ansiktet haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Strammer godt 😂

Like fornøyd hver gang!

 • 25.10.2017, 17:00

 

Jeg kan ikke skryte nok av Kalinka Beauty Studio!

Jeg har gått til dem siden april og går fast til Jevgenia som driver skjønnhetssalongen. Hun har fikset neglene mine siden jeg begynte å gå der, og jeg blir alltid fornøyd med resultatet. Hun er kjempe dyktig i det hun gjør og atmosfæren når du sitter der, og få stelt neglene er bare herlig. Takket være at jeg har gått her fast nå ca. hver 5 uke har jeg fått utrolig fine negler. Jeg biter ikke lengre neglene mine, og de vokser fint med hjelp av gel på. Når de vokser og blir lange så holder de seg uten å knekke. Jeg jobber jo i dagligvaren der jeg tar i ting hele tiden, og ikke en enste gang har jeg knekt noe pga. jobbing. 

Før bildet ser dere hvor langt de har vokst på fem uker. Bildet ved siden av er første steg der hun filer vekk det gamle på neglene.

   

Og endelig resultatet som er min favoritt type gel negler 😍. Neste gang jeg skal til henne blir ikke før 6 desember som blir ganske lenge til. Men da skal vi prøve ut ny metode og jeg vil ha neglene litt lengre enn denne gangen. Da trenger jeg litt mer tid fra nå til ny time slik at neglene får tid å vokse seg lang nok.

 

 

Jeg føler meg naken uten!

 • 24.10.2017, 11:00

VIPPEFIN BY AGNETHE JANSEN

Jeg var hos Agnethe på søndag og fikk satt på nye vippe extensions! 

Dette er andre gangen jeg har vært hos henne, og jeg er veldig fornøyd med resultatet hver gang. Første gangen jeg var hos henne satte hun på volume vipper med 3D/5D, me det ble tydeligvis for tungt for vippene. De varte vel bare 2 uker før det datt av 😅 jeg følte meg skikkelig naken da det begynte å minske på med vipper. Jeg tenkte da at jeg ikke skulle sette på nye fordi jeg har jo begynt med iGlow vippeserum. Men så kom jeg på at Agnethe hadde sagt at jeg kan fint bruke serumet om jeg har extensions. Så da ble det bare å få ny time til sette på nytt. 

Denne gangen tok hun vanlig volume vipper for å se om dette kan sitte bedre på mine ekte vipper. Jeg har veldig tynne vipper så vi må bare prøve oss frem og se hva som kan passe best. Jeg tok bilde før og etter så kan dere se forskjellen 🙈.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vil dette virke på meg, mon tro?

 • 21.10.2017, 13:05

"Få ekte, lange vipper på kort tid. Unikt og effektivt serum som gir lengre, mørkere og fyldigere vipper på 3-8 uker. 
? Pensles på øyenlokket hver kveld, som en eyeliner. Kan brukes på bryn.
? Inneholder ikke olje. Kan brukes sammen med extensions.
? Klinisk testet serum med dokumentert effekt. EU-godkjente ingredienser. Inneholder nærende og vekststimulerende stoffer. Ikke testet på dyr. Inneholder ikke Prostaglandiner."

Dette skriver de på iGlow sin nettbutikk om denne vippeserumet som alle snakker varmt om. Venninnen min har brukt produktet en stund nå og hun sier det virker! Og nå er det min tur til å teste ut om dette virkelig er så vidunderlig som den er. Jeg bestilte min direkte fra nettbutikken til iGlow, og jeg har betalt den selv så dette er ikke sponset produkt. Selvom jeg skal sette på vippeextensions så kan jeg bruke serumet hver kveld.

Første påføring tok jeg altså i går fredag 20. oktober 2017. Jeg har tatt før bilde slik at jeg kan følge litt med og se om det er noe forskjell etter 3-8 uker. Om dere har brukt eller bruker produktet så hadde jeg blitt glad om dere la igjen en kommentar hva dere syns. Noen har skrevet de ikke har fått noe effekt av produktet, men mesteparten skriver det virker og har før/ etter bilder. Jeg får smøre meg med tålmodighet og se hvordan vippene vokser i ukene som kommer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Velvære kveld med kjekke damer <3

 • 18.10.2017, 22:45

Wow!

Nå føler jeg meg skikkelig full av energi og ti år yngre i ansiktet! Jeg har kommet hjem etter to herlige timer med velvære og godt selskap med andre kjekke damer. Jeg er glad jeg fikk med meg velvære kvelden i dag. Trodde først jeg ikke skulle rekke det, men alt ordnet seg in the end.

Jeg har vært hos kollegaen min som hadde ei dame fra Herbalife. Og vi var fem damer som fikk prøve Herbalife produkter. Sjokoladebarer, urtete og hudpleie produkter var det jeg prøvde. Og jeg likte produktene skikkelig godt! Jeg har jo nettopp kjøpt cleanser og dagkrem fra Vichy, og de kunne jeg bare bruke opp først. Men jeg bestilte meg scrub, mask, eye cream natt og nattkrem. Det mangler jeg i ansiktspleie, og det var helt okei å bruke opp det jeg har allerede for det om det er annet merke.

Urtete og sjokoladebar bestilte jeg en av hver for å prøve. Jeg har allerede shake fra før så jeg har bestemt meg å begynne ta det hver morgen. Siden jeg ikke spiser frokost var det lurt å drikke en shake før dagen starter. Alt i alt var det en veldig koselig kveld, og jeg er glad jeg fikk komme og at jeg rakk det.

Beklager dårlig bilde hehe men kveld og dimma belysning er ikke bestevenn med mobilkamera 🙈.

Den ene etter den andre......

 • 12.10.2017, 18:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Look at me 👀

For to uker siden fikk jeg satt på vippeextensions. Full sett med volume 3D vipper som det heter så fint. Jeg har ikke satt på denne typen vipper før, og resultatet ble kjempefint. Men jeg har ikke vipper som er sterke så denne typen extensions ble trolig for tungt for de ekte. Hver dag så går det noen extensions av og jeg finner dem i vasken. Den ene etter den andre bare løsner og vippene blir mer og mer volumeløs. Det er nesten at jeg føler meg helt naken igjen når jeg ikke har så fyldige vipper lengre. Men jeg har fått ny time på søndag, og da skal jeg få vanlig volum vipper. Så vil se om den typen extensions er bedre eller ikke. 

Tone gjør ting på sparken!

 • 12.10.2017, 14:00

Joda, her om dagen fikk jeg plutselig for meg at jeg skulle lage en Youtube video. Uten planlegging satte jeg bare i gang og lagde en videosnutt. Jeg ville teste ut kameraet mitt når det gjaldt filming, og tenkte at jeg like godt kunne filme hvordan jeg sminket meg. For det første er dette gjort helt på sparken, og kun filmet en gang før den ble publisert på Youtube kanalen min. 
 


 


 

Enkelt og kjapt!

 • 29.09.2017, 11:15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja, jajajajjaja alt som kan gjøres enkelt og kjapt det liker jeg! 

Naturlig look det er noe jeg liker.... jeg er ikke noe avansert menneske når det kommer til skjønnhet. Å bruke sminke hver dag er noe jeg ikke gidder, men av og til er det litt kjekt å prøve se "plettfritt" ut. Men for meg som har null peiling på å legge sminke har jeg funnet ut at jeg skal prøve ut Lava Art sin BB cream foundation i en cushion. De reklamerer veldig på at dette er en helt naturlig produkt og skal være god dekkevne. Jeg har nå bestilt dette i 2 farge varianter, nr. 23 og nr. 25. Jeg har null peiling om hvilken av fargen som passer meg haha og det er utrolig vanskelig å se det skikkelig på bilder. Bilder forandrer seg og etter hvordan belysning det er osv.

I dag har jeg klappet på med nr. 23 i ansiktet sånn rundt 2 omganger med produktet. Jeg ser at nr. 23 virker som den kanskje passer bedre til hudtonen min enn nr. 25. Med nr. 25  kunne folk se at jeg ble mer solbrun på en måte, mens med 23 ser jeg kanskje mer naturlig som jeg er til vanlig. Jeg har fregner men huden min er ganske lys eller bleik da. Så kanskje denne 23 vil være bedre.... men gurimalla ...... det er så uvant for meg å ha sminke på. Jeg føler det liksom ikke passer eller at fargen er rar. Kanskje det er fordi jeg rett og slett ikke bruker sminke til vanlig derfor føles det så sinnsyk rart. Jeg føler at folk kanskje ser rart på meg haha fordi de ikke er vane med å se meg med noe i ansiktet. 

Ja, ja det var hvert fall veldig enkelt og kjapt å legge sminken, og jeg bruker ikke noe annet utenom. Jeg bruker verken noe rouge, bronzer eller øyeskygge osv. Jeg har vel egentlig ikke peiling heller hva det er eller hvordan jeg skal legge det på. Looken jeg ser jeg har er bare et ansikt som er jevn og fregner og urenheter blir dempet med sminken. Hva mer trenger jeg? haha

 

Matrix

 • 25.08.2017, 16:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shampo & balsam fra Matrix

Jeg er utrolig glad i hårfargen jeg har og ønsker å gjøre det jeg kan for å ha det lenge. Å ha gode hårprodukter er viktig for å pleie håret mitt som har gjennomgått mye kjemisk behandling. Tuppene er slitte selvom jeg har fått stusset det ganske mye i sommer. Men er jeg ikke flink å pleie det med gode produkter vil det bli verre. Så her har jeg funnet et okei frisør shampo og balsam som ikke koster skjorta. Produktene skal pleie og bevare fargene på håret bedre enn vanlige shampoer osv. Så nå er jeg spent på hvordan håret mitt blir etterhvert som jeg bruker dette. Kur er også veldig viktig for meg nå så det gjør jeg noen ganger i uken. 

Feel pretty now

 • 23.08.2017, 13:00

Taddddddaaaa 💅🏼

Her er jeg ferdig og neglene er kortere, finere og mer praktiske. Jeg elsker baby boomer så da ble det 💕 og som vanlig er det flinke Jevgenia som driver Kalinka Beauty Studio jeg går til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Growing strong

 • 23.08.2017, 11:25

Nå er det 6,5 uker siden jeg var og fikk fikset neglene mine, og nå er det vokst ganske langt! Jeg har kun fått filet dem litt ned for et par uker siden. En ting jeg er utrolig fornøyd er at de har ikke knekt. Neglene er faktisk som støpt på selvom det har vokst ut mye, og du kan se skillet veldig godt. Dette er mine egne negler og ikke noe støpte tipper osv. Gelen som er på har vært supersterk for neglene mine 😉, men nå er det på tide å få det fikset. Kommer tilbake med resultatet om ikke så lenge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er det lengste jeg har hatt ever på neglene, og det har faktisk gått veldig greit med denne lengden. Eneste det er litt vanskelig å treffe tastaturet på Macbooken min 🙈.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

It´s all about pink

 • 09.07.2017, 12:10



Jeg er superfornøyd med resultatet hver gang jeg har fått fikset neglene mine hos Kalinka. Kan anbefale Kalinka på det varmeste til alle 😍 nå er neglene mine fine og stelte for ferien. Så har jeg fått time rett over helgen når jeg kommer hjem igjen. Nå er de såpass korte at det er faktisk mye lettere å treffe på tastaturet når jeg skriver haha. 

Skjønnhetspleie før avreise

 • 09.07.2017, 10:00

Før jeg skal fly idag har jeg time hos skjønne Jevgenia som driver Kalinka beauty studio i Haugesund sentrum. Jeg må bare få skryte av hvor serviceinnstilt hun er! For at jeg skal få flotte negler før jeg reiser tar hun meg inn i dag, på en søndag! Det kaller jeg knall service fra henne <3. Siden jeg er såpass lenge på ferie ønsket jeg å få etterfylle neglene så nærme reise datoen som mulig. Flyet mitt går fra Haugesund til Oslo klokken 15:40 så jeg har god tid å få ordnet neglene. Jeg skal ha det samme som jeg har hatt to ganger nå, men skal ha det mye kortere denne gangen. Det blir ikke etterfyll før jeg kommer tilbake fra ferien, og da kan det fort bli opptil 6 uker før etterfyll igjen. Som dere ser har det vokst godt siden 15 juni da jeg var der sist.



 

Jeg får det aldri til!

 • 25.06.2017, 09:05

Det er EN ting jeg skulle ønske jeg kunne er å flette. Jeg skulle ønske jeg var flink å flette hår, men her er jeg totalt lost. Fletting har aldri vært min greie selvom jeg liker å ha fletter i håret. Thea derimot er nok flinkere enn meg. Hun kan flere flettetyper enn meg. Eneste jeg klarer å lage er helt vanlig fletter. Det er ikke alltid jeg klarer å flette to vanlige fletter på meg selv en gang!

Thea vil at jeg skal lære meg å flette, og det er lettere sagt enn gjort. Jeg har sett på Youtube videoer, men får det bare ikke til! Fletten dere ser på bildet skal liksom være en innover flette fra toppen av hodet og langs ned mot nakken. Men det ble ikke rett haha jeg flettet bare sånn vanlig og det ble ikke helt slik når hun flettet mitt. Jeg syns det ble nå okei da 🤣. Jeg burde nok hatt sånn hår dukkemodell som frisørene bruker for å øve meg på.

Dadi'Oil neglepleie

 • 20.06.2017, 21:21

Denne negleoljen ble jeg anbefalt av min negledesigner som jeg går til fast. Jeg har utrolig tørr neglebånd og hun sa jeg burde bruke negleolje. Så jeg kjøpte denne som hun selger i salongen sin i Haugesund. Den er 95 % organisk og er veldig god. Jeg lovet henne at jeg skulle være flink å bruke den, og jeg masserer neglene mine nesten hver dag med oljen. Og jeg ser faktisk at det har hjulpet mye samt jeg bruker også jevnlig håndkrem.

Pink on pink

 • 16.06.2017, 10:15

Nå er jeg i mitt 4. måned med gel-negler, og jeg har nå funnet min favoritt: baby boomer french faded manikyr. Dette er på mine egne negler og jeg går da fast hos Kalinka Beauty Studio her i Haugesund. Hun som er min faste negledesigner er selve master som driver studioet. Og jeg er veldig heldig som har henne for hun er kjempeflink samtidig som hun er lett å snakke med og oppriktig. Men alle som jobber der er flinke altså 😍. Disse ble laget i går kveld da jeg skrev jeg skulle gå å få dem kortere. Jeg kjøpte også en negleolje fra henne og den kommer jeg til å bruke flittig. Jeg har tørre neglebånd og jeg lovet henne at jeg skal bruke produktet jevnlig.



 

It´s time to get shorter

 • 14.06.2017, 22:30



Yeah...... i morgen har jeg time hos Jevgenia som har laget disse baby boomer gelneglene på meg for litt under en måned siden. Jeg skal fortsette ha baby boomer for jeg syns denne typen farge på neglene passer meg ypperlig. Jeg elsker rosa og denne lyse fargen blendet med litt hvit er nydelig 😍. Gleder meg til i morgen for å skal det fylles på nytt samt høyre pekefing har fått litt brist i presspunktet på neglene. Men den har ikke knekt av slik det gjorde med venstre pekefinger. Jeg har funnet ut at neglene på pekefingeren er de to svakeste jeg har på alle 10 fingrer! Ingen andre finger har vist tegn til brist ever siden jeg begynte med gel-nails. I morgen skal jeg prøve med en annen type form på neglene, så oppdatering kommer i løpet kvelden i morgen eller fredag da jeg har time klokken 20. 

Hunger etter fuktighet

 • 09.06.2017, 11:00

Huff....... det strammer rundt leppene og i kinnene mine. Huden kjennes stram og tørr og jeg føler jeg har en stiv maske på meg. Sånt har det vært i en lang periode. Om det er været som gjør det eller mangler jeg noe i kroppen, vet jeg ikke. Kanskje jeg drikker for lite vann? Får i meg for lite vitaminer? Noe må det være for det er ikke kjekt å ikke føle seg vel. Ansiktet skriker etter fuktighet og jeg har gått tom for fuktighetskrem!

Jeg er på jakt etter noe nytt etter jeg har brukt Sonya serien fra Forever Living. Kremene har jeg brukt opp mens renseproduktene har jeg mer igjen. Må innrømme at jeg ikke er flittig med å bruke renseproduktene. Jeg skyller ansiktet på morgen og smører på litt ansiktskrem - that´s it liksom. Men å klare finne en krem som passer til akkurat min hudtype er ikke lett. Blant et hav med ulike merker og produkter som selges på markedet! Jeg trenger sårt ny og aner ikke hva jeg skal velge. Jeg vil ikke ha en for tykk krem, for klissete men heller ikke for tynt haha. Skal være lett å påføre og gjør huden myk og ikke ser flassete. 

Noen tips?????

face of woman with dry skin
Licensed from: dolgachov / yayimages.com


 

Baby boomer love

 • 22.05.2017, 14:00



Eller french fade nails som er en annen vri på french manicure tip. Jeg ville prøve noe annet denne gangen, og flinke Jevgenia som eier Kalinka Beauty Studio leverer som alltid. Fasongen jeg valgte er squareound som er litt kantet og litt avrundet ut på sidene. Jeg er hvertfall veldig fornøyd med resultatet for sånn rosa er bare meg. På forskjellige vinkler og belysning så skifter fargen på neglene seg på en måte. Noen ganger ser de mer hvit og noen ganger er det rosaglimt i det. Er du rosaelsker som meg så anbefaler jeg denne baby boom neglene. Jeg bare elsker fargene!!! Du ser det mer i virkeligheten da det er vanskelig å klare få til 100 % nøyaktig på bilder. De bildene nedenfor er tatt med iphone da jeg ikke klarte å ta noe bedre bilder med digitalkameraet. 







#franskmanikyr #gelnails #negledesign #kalinkabeautystudio #skjønnhet #egenpleie

Tid for etterfyll

 • 22.05.2017, 10:10

Nå er tiden inne folkens!

Neglene mine har vokst ganske fort etter forrige etterfyll av gelnegler. Og i dag skal jeg få lagt nye 😍. Jeg har avtalt hvordan jeg ønsker neglene denne gangen, og jeg gleder meg til å vise dere resultatet. Her kommer noen før bilder så dere kan se hvordan de ser ut nå. Bildene er tatt med iPhone innendørs derfor er ikke kvaliteten så bra. Men dere kan se at de er blitt himla lange haha









 

Look like a warrior

 • 13.05.2017, 11:10



THE ORIGINAL BLACK PEEL OFF MASK. FJERN HUDORMER OG URENHETER!

Nå har jeg for første gang endelig prøvd ut dette produktet. Jeg har sett så mye reklame om akkurat dette produktet, og da Thea spurte om jeg kunne kjøpe så gjorde jeg det. Akkurat nå har Decrusto 30 % rabatt på sin skincare serie!

Kopiert fra Decrusto sin hjemmeside:

RENERE OG MYKERE HUD PÅ 1-2-(30 MINUTTER.)

The Original Black Peel Off Mask (100 ml.) fjerner hudormer og urenheter, absorberer overflødig talg og gir en frisk og glatt hud. Masken fjerner ikke bare overfladiske urenheter men den renser porene i dybdenog reduserer hudens overflødige fettproduksjon som bidrar til å hindre nye hudormer. Beroligende planteekstrakter i masken hjelper huden til å gjenvinne sin naturlige fuktighetsbalanse slik at den blir myk og med tydelig forminskede porer. 

The Original Black Peel Off Mask binder seg effektivt til tette porer, døde hudceller og andre urenheter, som forsiktig trekkes ut av hudens overflate ved bruk. 

Masken er basert på naturlige ingredienser og er dessuten den eneste peel-off masken i verden med patentert beta 1,3 / 1,6 glukaner.

Tube à 100 ml. Rekker til ca 15 behandlinger hvis masken brukes som anbefalt. 

Første gang jeg påfører masken så dere ser at jeg ser litt rar ut haha ser ut som en kriger som har kamuflert seg! Men men ...... det fikk nå sitte på i 25-30 min. før jeg forsiktig løsnet og dro masken av. Jeg har ikke særlig problemer med urenhet hud eller hudormer, men jeg tenkte det er greit å få renset huden av og til.   Og etter 30 min. så kom det faktisk noe ut av masken. Dere ser ikke det så klart fordi objektivet mitt klarer ikke fokusere skikkelig hvis jeg er for nærme motivet. I tillegg har jeg ikke mye hudormer heller, men kan se små hvite prikker på masken.



 


 •  

New french nails

 • 26.04.2017, 16:00

Nye perfekte negler laget av flinke folk fra Kalinka Beauty Studio der jeg går fast. Denne gangen prøvde vi med ny french tip som er litt mer kantet enn forrige gang. Og geleen hun brukte i dag er i en mer lysere rosafarge som gir en mer naturlig look. Lengden på neglene er nå fra mine ekte negler under, noe jeg er veldig glad for. Endelig har jeg holdt det vedlike og ikke bitt i dem slik at de kan brukes til å legge på gel. Så nå er jeg neglefin og klar for helgen også 😀.









 

Update: How my nails look like now

 • 13.04.2017, 17:00

For 16 dager siden var jeg og fikset neglene hos Kalinka Beauty Studio i Haugesund sentrum. Følg gjerne også dem på Instagram for flotte bilder og inspirasjon på negledesign 👉🏼 https://www.instagram.com/kalinka_beauty_studio_/ Der fikk jeg lagt på gel-lakk oppå mine egne negler med hvit tipper. Jeg har alltid likt fransk manikyr typen når det gjelder negler. Etter jeg fikk ordnet dem har jeg jobbet som vanlig uten problemer. De sitter fortsatt godt på og nå har det vel vokst litt ut. Kanskje under millimeter og er såvidt man kan se det heller. Men hvordan ser de ut etter 16 dager? Her har jeg prøvd å ta bilde av begge hender, noe som ikke var så enkelt hihi. Kameraet mitt er ikke akkurat noe lettvekter heller, og å holde klumpen med venstre hånd og knipse... huff haha 

Bilde under er fra mobilen dagen jeg fikk ordnet dem for 16 dager siden.



16 dager etter venstre og høyre hånd:





#mote #skjønnhet #negler #foto

En oppgitt gubbe

 • 30.03.2017, 11:00

Meg: Kan du ta bilder for meg?
Gubben: Har eg noe valg da?
Meg: NEI!
Gubben: Hmmmffrrr....
Meg: Eg ska bare sette meg her eg så skal eg stilla kameraet klar te deg. Sånn nå er kameraet klar!

Gubben tar kameraet og stiller seg litt på avstand og skulle til å knipse i vei ........

Meg: Heyy.... koffor går du så langt vekk?
Gubben: Eg må jo det for å få hele deg med på bildet!
Meg: NEIIII det er ikkje eg du ska ta bilde av kjæra deg! Det er bare hånden min du ska ta bilde av ....
Gubben: JIIISEEES !!?!!%%&$%$%%

HA HA HA HA

Dokke skjønner vel koffor gubben ble ganske så oppgitt 😆.





#negler #negledesign #skjønnhet #velvære #foto #idealofsweden #mobil #phonecase

New nails from Kalinka Beauty studio

 • 29.03.2017, 13:10

Da var jeg blitt neglefin igjen 😍

Jeg hadde time i dag kl. 9 og jeg kom sikkert 5 minutter for sent pga. jeg ikke fant ut hvor studioet lå hen. Gubben kjørte meg og vi så på Google Maps og den viste oss ganske merkelige veier. Jeg visste ikke at Kalinka Beauty studio hadde flyttet til nye lokaler, men da jeg fant bygningen den var i måtte jeg bare le. Det var selveste daglig leder som tok i mot meg i dag. Hun fikset neglene mine på litt over en time, og neglene mine er nå mer naturtro enn de jeg hadde. Jeg valgte å prøve litt mer oval form på tippene denne gangen. Jeg syns det er veldig uvant nå siden jeg har vent meg til de andre i fire uker. Uansett er jeg veldig fornøyd med resultatet og servicen de har på Kalinka Beauty studio. Hyggelige damer som er proffe på det de gjør, koselig lokale var det og. Så til dem kommer jeg til å gå igjen om en måned ❤️. Om du bor i Haugesunds område og ønsker deg flotte negler uansett om det er på dine egne negler eller forlengelse eller du bare ønsker manikyrpleie osv. anbefaler jeg dere å prøve Kalinka Beauty studio. De holder til i HI-FI bygget i Haugesund sentrum, Kirkegata 130.

(Og btw. dette innlegget er ikke sponset)



#negler #negledesign #kunstige #gelnegler #skjønnhet #mote #velvære #studio



Og et mobilbilde da rett etter jeg var ferdig 😀.

En eksplosiv morgen

 • 29.03.2017, 08:15



I dag våknet jeg brått på av alarmen på mobilen til gubben! Helledussen som jeg stokk da den slo seg på. Volumet på mobilen hans er alltid på maks, og når alarmen går er det rene flyalarmen. Jeg trodde jeg skulle få sove litt til før jeg skal ut på Kalinka Beauty studio, men det kunne jeg bare glemme. Ikke nok med at alarmen skremte vettet av meg, bestemte magen også å gjøre opprør. Jeg spratt opp av sengen og sprang rett på do som selvfølgelig var opptatt! Heldigvis for at vi har to bad i huset haha for ellers hadde gått gale. Enda kan jeg kjenne at det er noe ulmende i magen, men jeg får bare håpe at det roer ser snart. Hadde vært veldig kjedelig om jeg hadde måtte gå midt i neglepåsettingen 😅.

Nå gleder jeg meg til å vise dere resultatet senere i dag. Jeg har enda ikke bestemt meg helt for hvordan jeg vil ha tipene. Om de skal være firkantet, oval, spiss eller mandelformet osv. Og om jeg skal ha noe glittestøv denne gangen eller bare ha det rent franks manikyr. Det får dere se senere 😉. Bildet i dag ble tatt på søndag i Førde da været var knall.

Glitterstøv

 • 28.03.2017, 19:05

1. mars fikk jeg satt på kunstige negler hos Neglebaren på Amanda senter. Dette er gel-negler der de lager tippen direkte på din egen negl og forlenger da lengden. Jeg valgte fransk manikyr som er med den hvite tippen. Jeg har nå hatt dem i 28 dager uten at de har blitt ødelagt eller knekt. Jeg trodde aldri at jeg kom til å klare ha dem på så lenge før de liksom ville knekke eller ramle av. Men disse gel-neglene sitter skikkelig godt og som dere ser har jeg på sånn glitterstøv på alle negler. Uvant var det den første uken for jeg har aldri hatt så lange negler før. Årsaken til jeg valgte å sette på sånne negler var fordi jeg har en uvane å bite negler. Etter jeg satt disse på har jeg ikke bittt en eneste gang, og jeg har blitt flinkere å bruke hanske på jobb. Jeg smører meg også med håndkrem oftere nå enn før. 

Nå er det som sagt 28 dager siden og dere kan se på bildet nedenfor hvordan de ser ut nå. Neglen har vokst minst 2 mm og neglen har blitt enda lengre. I morgen skal jeg gå å få fikset dem hos en annen negledesigner. Kalinka Beauty studio som holder til midt i Haugesund sentrum. Jeg har hørt masse positivt om hennes studio så nå skal jeg prøve ut henne 🙂. Jeg skal legge ut et innlegg på resultatet i morgen når jeg er ferdig.


#skjønnhet #pleie #negler #nails #design
 

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no