hits

#4 - Topp 3 favoritt tv-serier

  • 17.10.2017, 19:00

Innlegg i samarbeid med Rabble

1. CSI
Absolutt alle CSI sesonger som er laget har jeg sett! Det startet jo med CSI, CSI Miami og CSI New York.

Bilde lånt fra Google

2. Criminal Minds

Criminal Minds er en amerikansk krim- og thrillerserie som har gått på CBSsiden 2005. Serien omhandler etterforskningsenheten Behavioral Analysis Unit ved FBI, som rykker ut ved spesielt alvorlige forbrytelser for å bistå lokale etterforskere med å utarbeide en profil av gjerningspersonen.

Tekst og bilde lånt fra nettet

3. Elementary

Elementary er en amerikansk TV-serie og en moderne fremstilling av Arthur Conan Doyles karakter Sherlock Holmes. TV-serien har gått siden 2012. Den er laget av Robert Doherty, med Jonny Lee Miller som Sherlock Holmes og Lucy Liu som dr. Joan Watson.

Bilde og tekst lånt fra nettet

Dette er som sagt min topp 3 på listen over tv-serier som jeg liker. Jeg har masse andre serier som jeg har sett, men listen hadde blitt utrolig lang. Alle seriene jeg ser på ser jeg på Viaplay. Nå har du også muligheten å prøve ut dette gratis i 1 måned! Det er via Rabble jeg har fått vite om dette og jeg gir dere nå sjansen til å teste ut Viaplay. 

Jeg har brukt Viaplay i flere måneder nå, og jeg er superfornøyd med tjenesten! Og ikke bare Viaplay, men Rabble gir deg også muligheten å prøve ut Storytel gratis i 14 dager.

Wear pink 💞

  • 14.10.2017, 12:00

Innlegg i samarbeid med Rabble og inneholder annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

October is Pink month 💕

Anledningen har jeg denne måneden hatt en helg der jeg kledde meg i rosa. Jeg kjøpte denne rosa hekle kjolen hos Bik Bok som jeg bare elsker! Og siden jeg elsker rosa så har jeg blitt inspirert av Rabble som har satt sammen gode rabattkoder til oss. Rabattene gjelder ut til og med i morgen så du har enda tid å sikre deg gode rabatter - klikk inn på siden til Rabble for å se. 

Jeg har kikket på Bubbleroom og har funnet meg flere rosa klær som jeg falt helt for! 

  Goddiva Multi Tie Midi dress 👉🏼 HER

 D. Brand Eskimo Jacket Dusty pink 👉🏼 HER

 Disse måtte jeg bare legge til her! Rosa glittersko du😍 den kan du finne 👉🏼 HER.

Wishlist for my iPad pro

  • 04.07.2017, 15:00

Innlegg i samarbeid med Rabble

Nå som jeg har fått meg den nye iPad pro trenger jeg et par ting til den. Jeg har absolutt ingen beskyttelse til den nå og jeg er livredd for å ripe den eller knuse an. Jeg har kikket litt på forskjellige tilbehør som jeg ønsker å kjøpe. Denne iPaden kommer jeg til å ha en god stund da jeg faktisk hadde den gamle i nesten 3 år sammenhengende!

Nedenfor er det jeg vurderer å kjøpe til iPaden, og hos NetonNet får man fri frakt også nå.

Apple Pencil til iPad Pro modellene
Apple Pencil har en imponerende nøyaktighet og presisjon på pixelnivå. Pencil gir iPad Pro en ny dimensjon i bruk sammen med den trykksensitive skjermen. Dette gjør at du kan variere tykkelsen på streken, tegne skygger og bruke en mengde kreative effekter - akkurat som med en vanlig penn.Smart keyboard for 10.5 iPad Pro fra Apple.no

Smart Keyboard kombinerer avanserte teknologier i et tastatur som ikke ligner på noe du har sett tidligere. Det er et bærbart tastatur i full størrelse som kobles til iPad Pro med Smart Connector. Bare koble til Smart Keyboard-tastaturet, og begynn å skrive. Og når du er ferdig, kan du folde det sammen til et tynt og lett deksel.TPU back case for iPad Pro fra Ebay

Denne er fra Ebay og som jeg har bestilt. Denne har en åpning på ene siden der smart keyboard skal festes. 

 

Ditt første hjerteslag ga meg styrke <3

  • 28.05.2017, 10:00

Hvor finner jeg styrke i hverdagen?

Et personlig innlegg der Rabble har utfordret oss til å skrive om styrke.  

Jeg håper ikke innlegget blir for langt, men jeg ønsker å dele med dere hva som har gitt meg styrke til å gå videre i livet mitt.

 

Å komme til Norge som 3 åring og starte et helt nytt liv i et ukjent land med et helt annen kultur, og tradisjon enn det jeg opprinnelig er fra var ikke lett for noen. Verken lett for mine foreldre eller oss unger. Det var så mye nytt å lære. Språk, kultur, tradisjoner og samtidig var vi asiater. Foreldrene mine måtte jobbe hardt for å forsørge oss, og de har vært strenge med hvordan de har oppdratt oss. Å komme til Norge i voksen alder som de var ikke like lett som for oss unger. De har måtte tålt mye motgang og rasisme gjennom årene. Men de har alltid jobbet hardt for å kunne forsørge sin egen familie samtidig som de hver måned sendte penger til sine foreldre i Vietnam. Så uansett hva så er jeg veldig stolt over at jeg har foreldre som alltid har jobbet for å oppnå det de har nå.

Men, hvordan gikk det med meg? Jeg kan si fra jeg begynte i 1. klasse til jeg gikk ut ungdomsskolen var en dårlig opplevelse. Absolutt ikke hver dag gjennom skoletiden var dårlig, men jeg var ei som de andre lett kunne mobbe. Jeg var annerledes ..... folk så bare utseende mitt.... istedenfor å se hvem jeg var. Jeg hang for det meste for meg selv på skolen, og som regel var det de mindre populære ungene jeg kom i lag med. Andre unger som også var et mobbeoffer hang jeg med. Jeg har også blitt kalt diverse ting som jeg absolutt ikke har lyst å skrive her på bloggen. Men det var en tung og sår periode som jeg bare har fortrengt.

Etter jeg var ferdig med skoletiden og ble lærling begynte en ny epoke for meg. Jeg flyttet ut, jobbet og tjente mine egne penger. Jeg klarte å forsørge meg selv og jeg var over 18 år. Ung, dum og uerfaren. Jeg traff en mann som jeg stolte på og falt for. Det forholdet utviklet seg og jeg ble gravid! Den dagen jeg sto med testen i hånden var the end of my life....... tenkte jeg. Da var livet mitt ferdig! Hvordan skulle jeg klare dette? Det verste opp i det var at mannen jeg trodde jeg kunne stole på sviktet meg totalt på det groveste. Mannen jeg trodde jeg elsket fornektet alt, og gikk tilbake til sin egen familie. Jeg følte meg dum og blind som kunne falle for mannen! Kjærlighet gjør man blind det var for sikkert!

Men jeg valgte å beholde barnet fordi jeg måtte ta ansvar det som har skjedd. Jeg kunne ikke bare "fjerne" problemet, selvom det var utrolig tungt å gå gjennom svangerskapet alene. Det var så mange ganger jeg bare ville gi opp livet! Jeg måtte si opp jobben jeg akkurat hadde fått etter jeg besto fagprøven. Jeg måtte leve på det lille summen jeg fikk hver måned. Jeg var så sliten de første månedene fram til ultralyd timen. Fra den dagen jeg fikk høre hjerteslaget til babyen visste jeg at jeg skulle klare meg. Jeg fikk vite at det var ei jente og at hun var frisk og utviklet seg fint. Dette barnet ga meg fullstendig styrke for å gå videre i livet. Alt det vonde forsvant og jeg fikk styrke til å komme meg gjennom svangerskapet. Styrke til å bære fram barnet ❤️.


Tiden jeg gikk som alenemor fikk jeg mye hjelp fra familien. Livet ble bedre og jeg traff så min nåværende mann da Thea var 3 år gammel. Livet smilte til meg og jeg smilte til livet. Ting ordnet seg og vi ble fort et par.... og like fort kom det en sønn inn i livet vårt. Han hadde to barn fra tidligere så vi ble plutselig en familie på 6! Ting var ikke alltid like lett i starten på vår forhold da jeg ikke hadde noe som helst erfaring med mine, dine og våres unger, og i det hele tatt å ha en egen familie rundt meg hele tiden. Mye ulike meninger om oppdragelse og jeg var uerfaren på mange måter. Selvom jeg vokste opp i Norge har jeg fortsatt min opprinnelse fra Vietnam. Og for han var det også en omvelting på masse fordi han aldri hadde vært sammen med en asiatisk dame før. Det var mye nytt for han også å ta til seg. Mye han måtte lære og forstå når det gjaldt min kultur og tradisjoner.

Jeg kan med hånden på hjertet fortelle dere at vi har gått gjennom utrolig mye fra den dagen vi traff hverandre. Livet har gått opp og ned. Ting har skjedd. Ting har blitt sagt. Ting har ordnet seg. Alle har meninger og tanker. Jeg har vært for naiv og godtroende på mange mennesker i livet mitt som jeg hadde ønsket jeg aldri hadde møtt. MEN - opp i alt har det vært en person i livet mitt som har støttet meg gjennom alt! Han har gitt meg styrke hele tiden fra han traff meg. Han har aldri sviktet meg, og jeg kan være evig takknemlig for at jeg har han i mitt liv. Første hjerteslaget og kjærligheten jeg har fått fra barna og min mann har gitt meg en evigvarende styrke som aldri kommer til å forsvinne. 

Det gir meg styrke i hverdagen ❤️.#rabble #personlig #tanker #meniger #livet #styrke #kjærlighet #familie #barn

 

 

 

Ikke alle har råd til dette

  • 05.05.2017, 20:00

Kom Mai du skjønne milde.......

Ja mai er en travel måned med alle de forskjellige helligdagene. Mai er en typisk måned med 1. maidagen, konfirmasjoner og 17. mai som er en stor dag. Og da er det mange som skal stelle i stand til gjester eller selv være gjest hos andre. Det første en tenker på er å finne finstasen frem eller skaffe seg finklær. I Norge har man bunad som er en fantastisk flott plagg, men som også er UTROLIG dyrt. Og det er mange som ikke har råd til dette. Jeg er bare vanvittig heldig som har mamma som kan sy, og meg selv som kan brodere. Sammen har vi klart å skaffe oss bunad mye rimeligere enn andre. Men at det er sagt koster det massevis av penger for det om vi har gjort det selv!

Jeg er heldig som har bunad og da bruker jeg den for enhver anledning jeg får. Og jeg bærer stolt bunaden på meg for hver gang jeg får brukt den. Men det er ingen krav at alle må ha bunad for å være fintkledd. Det fins masse fint du kan gå med om det er til en konfirmasjon eller 17. mai. Hadde jeg ikke hatt bunad i det hele tatt, hadde jeg hatt problemer å bestemme meg for hva jeg skal gå med. For det er så mye fint du kan finne i butikker og nettbutikker.

Til damen
Svart kjole med blondeskjørt med pumps i semsket skinn fra Ellos.Til mannen
Dressjakke og dressbukse i ullblanding med hvit skjorte fra Ellos Men.

Innlegg i samarbeid med Rabble - inneholder annonselinker
 

Konfirmasjonsbilder

  • 29.04.2017, 17:20

En utrolig flott seremoni for konfirmantene, og her kommer bildedryss fra dagens feiring ❤️.

 

 

Must-haves this spring

  • 23.04.2017, 14:00

VÅR
 

Våren er en av mine favoritt åstider etterfulgt av sommeren! Alt er så mye lettere når det er lysere ute og temperaturen blir varmere. Jeg kan begynne litt og litt å pakke vekk alle vintersko og vinterjakker. Og så planlegge hva jeg skal ta fram eller tenke på hva jeg bare MÅ HA til våren. Er det ikke slik at vi jenter aldri kan få nok av sko, klær og vesker? Dette er også noe mannen min aldri har skjønt hvorfor damer skal ha en haug med sko og jakker 😅 OG så si at de ikke har noe å bruke haha

Jeg har hvertfall en liten liste over mine must-haves til våren.... kanskje det er noe på listen som du også liker?Ray-Ban Aviator solbriller fra Junkyard må jo bare være et must-haves til våren. Disse er jo perfekt også til sommeren når jeg skal være 5 uker i Vietnam. Eller jeg kan gå for denne fra Quay Australia som er mye rimeligere solbriller som ser skikkelig kul.Og fottøy er også viktig å ha for når det ikke er kaldt ute så kan man begynne gå med litt lettere sko. Joggesko eller flate sko er det jeg foretrekker da jeg ikke klarer å gå med høyhælte sko. Denne must-haves venter jeg faktisk på i de nærmeste dagene, og jeg gleder meg sykt til jeg får dem!!! Klikk på bildene i innlegget så kommer du direkte til nettsiden til Junkyard, og med Rabble får du gode rabatter. 

Det er ikke mye som dere ser jeg har på listen foreløpig, men når det nærmere seg Vietnam turen skal jeg nok lage en ny liste 😀.

(Innlegg i samarbeid med Rabble - innholder annonselenker)

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no