hits

Toppløs men ikke truseløs

 • 19.10.2017, 15:00

1. Sover du på en spesiell side?
Ja det gjør jeg faktisk! Jeg ligger på siden snudd mot venstre siden min. Det er beste stillingen når jeg skal gjøre meg klar for å sove. Men hvordan jeg sover videre om natten aner jeg ikke.

2. Sover du med eller uten klær om natten?
Jeg sover sjelden naken fordi jeg er ei frysepinne deluxe. Om jeg sover naken skal det være ganske varmt, og jeg beholder alltid trusen på. Toppløs men ikke truseløs 😆.

3. Hvilken film så du sist?
Det husker jeg rett og slett ikke. 

4. Hvilken øyefarge har du?
Jeg har ganske brune øyner så jeg vil nesten si mørkebrune.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Hva ser du frem til?
Akkurat nå ser jeg frem til å få mer informasjon om elbilen som jeg og gubben har bestilt. Det er en Hyundai Kona elbil som skal komme i løpet av sommeren 2018. Vi venter enda å høre fra forhandleren når de får mer informasjon om den, slik at vi kan komme og velge farge og utrstyrspakken osv.

6. Hva er du mest redd for?
Å miste noen som jeg er glad i ❤️.

7. Kan du dykke uten å holde for nesa?
Ja tror jeg skal klare det uten å holde for nesa, men det hadde blitt veldig ubehagelig. Jeg liker ikke hodet under vann uansett, får helt angst og kan fort drukne meg selv på det hvis jeg ikke har fotfeste.

8. Kan du spille poker?
Pokerface. Joda poker er jo knallgøy det, men om jeg har pokerface er noe annet haha. Tror ikke jeg er den flinkeste til å bløffe 😅.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9. Kan du plystre? 
HAHA plystre hmmmm nope det klarer jeg ikke.......

10. Foretrekker du sko, sokker eller barbent? 
Jeg foretrekker sokker og sko ja til vanlig. Det er kun sommertid jeg kan gå uten sokker, men sandaler på føttene. Å gå helt barbent på bakken om det er inne eller ute syns jeg er vondt.

5 kjappe om høst

 • 09.10.2017, 17:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Beskriv din høst med tre ord
- Varmeteppe, ullpledd og varm sjokolade ☕.

2. Hvor mye liker du høsten i forhold til de andre årstidene?
- Høst er en fin årstid fordi det er så masse farger i naturen. Men personlig så liker jeg best vår og sommer årstidene best.

3. Hva var best med sommeren?
- Det beste med denne sommeren var nok da jeg fikk treffe min familie i Vietnam ❤️. Her er et bilde av meg og min kjære mormor 😍.

4. Tilbringe høsten utendørs eller innendørs?
- Jeg er nok inne menneske så her er nok innendørs som er meg. Er det fint vær så kan jeg godt gå tur ute osv. men generelt så liker jeg å være inne. 

5. Hva er best med høsten?
- Å kunne tenne på masse levende lys slik at du får skikkelig høststemning inne. Noe som gjør gubben ganske nervøs haha for han er så redd jeg skal glemme å slukke de. 

 

 

Jeg sover aldri naken

 • 21.04.2017, 15:00

Må ha med meg PUTE på reiser 
Jeg er forferdelig kresen på hvilken pute jeg kan bruke for å kunne sove. Jeg har mistet tellingen over hvor mange forskjellige typer puter jeg har kjøpt pga. det. Når jeg ikke sover hjemme må jeg ha min egen pute med. Er det for en natt så greit selvom jeg sjelden sover godt da. Men er det mer enn en natt er det krise om jeg ikke har med min egen. Da jeg var i Vietnam i sommer måtte jeg og pakke med meg puten! Og btw. ligger den i Vietnam slik at jeg slipper drasse med meg puta for hver gang jeg reiser dit 😅.

SKO 👉🏼 superkresen
J
eg er himla sær når det gjelder sko. Sko som har god demping må jeg ha for å kunne overleve en arbeidsdag. Jeg går som sagt mye på hardt underlag hver dag så det er viktig å ha riktig sko slik at jeg ikke ødelegger føttene og ryggen. Jeg bruker ypperst sjelden høyhælte sko for da får jeg skikkelig vondt i ryggen. Gode joggesko og fritidssko som er lave er det jeg liker best.

NEKTER gubben å gå med sko han vil gå i
(he he) Jeg er bare 1.58 cm på strømpelesten så jeg er ikke høy. Derfor nekter jeg gå med gubben om han går med treskoene sine som sikkert er minst 3 cm høye! ha ha ja hele 3 cm og han er 1.84 cm høy. Jeg føler meg bitteliten når jeg går ved siden av ham! Han er blitt mye flinkere til å ta på seg vanlige sko når han skal ut dørene med meg da 😍.

BRILLER
J
eg bruker faktisk briller, men har vært veldig dårlig med å bruke dem. Tidligere i år måtte jeg ta en ny synstest da det var over ti år siden sist. Jeg har følt at synet har blitt svekket gjennom årene, og det ble bekreftet etter synstesten. Nærsyntheten min hadde gått opp i styrke og de brillene jeg hadde med gamle styrker funker ikke lengre. Var vel ikke rart det at jeg ikke følte jeg så noe bedre om jeg brukte de gamle brillene haha. Jeg må bare innrømme at jeg har vært dårlig med å ta dem i bruk etter jeg fikk nye og! Her må jeg virkelig skjerpe meg!

Skifter ofte mobil/ipad COVER
J
eg skifter ofte cover på iphone og ipad. Hvorfor? Fordi det er så mye fint til de som du kan finne f. eks. på Ebay. Jeg har hatt utrolig mange forskjellige cover til alle mobiler jeg har hatt. Men etter jeg byttet til iphone 7 plus og fikk dette coveret fra Ideal of Sweden har jeg ikke byttet. Jeg skrev et innlegg om akkurat dette coveret som du kan lese om her: "Ideal of Sweden".

Sitte foran i bil
A
lle ungene vet at passasjersetet er kun jeg som får sitte så lenge jeg er med i bilen haha. Jeg takler dårlig å sitte bak siden jeg blir så kvalm.

Krakk
 Det må alltid være en liten krakk på badet her hjemme fordi jeg må ha noe å ha føttene min på når jeg sitter på do. How odd is that?

Viktig med lås  
Kan jeg ikke låse døren inn på et bad eller toalett klarer jeg ikke gå. Og er det folk ut forbi døren klarer jeg heller ikke gjøre noe. Det stopper bare helt opp!

Spisepinner
Jeg har brukt spisepinner så lenge jeg kan huske, men jeg er jo tross alt vietnameser da. Mannen min lærte seg fort å bruke spisepinner da han ble sammen med meg. Hans unger kan vel også bruke det litt, mens jeg og Thea kan det best. Har nå minstemann som enda ikke har lært seg det.....

Jeg sover ALDRI naken!
Hvem gjør det? haha alle gjør vel det? eller? Jeg må hvertfall ha på meg undertøy og ei trøye uansett hvor varmt det måtte være. Man går jo alltid med noe på kroppen nesten hele tiden, og jeg føler meg helt naken om jeg ikke har noe på meg hahahhaahahha

Ord som beskriver meg

 • 19.04.2017, 18:00

Å finne et ord som beskriver deg selv i ditt navn var jaggu ikke lett! Altså for hver bokstav i navnet ditt skal du finne et ord som beskriver deg selv. Jeg har tenkt litt og kommet fram til de ordene som beskriver meg best. Klarer du å finne dine ord i ditt navn? Velg gjerne både fornavn og etternavn eller bare fornavnet ditt 🙂.


 

T-ANKEFULL

O-MTEKSOM

N-AIV

E-GEN

❤️

V-ENNLIG

I-RRITERENDE

N-ERVØS

N-ERD

I-NSPIRERENDE

N-ÆRTAGEN

G-AL (hahha)

L-AT (DETTE ER GUBBENS FORSLAG)

A-NSVARSFULL

N-YSGJERRIG

D-EILIG (gubben syns det 😜)

👇🏼

TONE VINNINGLAND

10 spørsmål & svar

 • 18.04.2017, 16:00

Hva er ditt forhold til familien?
- Jeg har et veldig bra forhold til familien min, mye bedre enn hva jeg noensinne har hatt. Familie betyr alt for meg uansett hvor eller hva. Dessverre har jeg ikke kontakt med alle de nærmeste, men det er et valg som hver av oss har valgt.

Har du mange venner?
- Jeg hadde en bestevenninne i barndommen, men hun har jeg ikke hatt kontakt på år og dag pga. personlige årsaker. Jeg hadde faktisk bare henne som bestevenn. Men da Thea begynte i 1. klasse ble jeg kjent med mor til ei i klassen hennes, og moren har blitt min bestevenn siden dess. Hun er ei dame med bein i nesen, hun er der for meg og hun sier ting rett ut som det er. Av og til kan hun være litt ivrig hehe men jeg vet hun mener aldri noe vondt eller vil meg noe vondt.

Hvis du hadde vært en kjendis, hvem ville du vært? Hvorfor?
- Jeg vil vel egentlig ikke være noe som helst kjendis.  Jeg ønsker å bare være meg selv og leve et helt vanlig normal liv med dem jeg bryr meg om. 

Hvem er ditt største forbilde?
-  Alle som jobber for å nå frem i livet. Tar et tak selv og ikke bare tror at alt blir servert på sølvfat. De som virkelig står på for å oppnå sine mål og drømmer <3

Har du noen fobier?
- Klaustrofobi.... trange rom eller om jeg blir presset inn i et hjørne... eller sitter i et rom midt i med masse rundt meg... da får jeg helt hetta. Som f. eks. i kinosaler velger jeg alltid seter der jeg har en fri åpning og minst mulig folk som sitter rundt meg.

Hvor ser du deg selv om 5 år?
- Det er ikke lett å tenke seg hvor jeg ser meg om 5 år, fordi det er så mye som kan skje til den tiden. Men jeg håper jo at jeg fortsatt er like lykkelig som jeg er nå, at jeg har det bra, at helsen er bra, at jeg fortsatt har en jobb, ungene er snille og flinke osv. osv. Og forhåpentligvis har jeg fått valpen jeg har ønsket meg hele livet mitt hahaha

Hvilke land har du vært i?
- Sverige, Danmark, Tyskland, England, Vietnam, Usa, Tyrkia er land jeg faktisk har vært i og reist rundt.

Følger du med på noen serier?
- Jeg elsker å se serier, og har mange serie på listen. Akkurat nå ser jeg om igjen Two and a half men og CSI Miami.

Hva syns du om barnevernet i Norge?
- Nå har jeg ikke direkte vært borti barnevernet i Norge, men kjenner andre som har havnet i klammeri med barnevernet. Og det jeg har fått hørt fra dem jeg kjenner er ikke positivt kan du si. Barnevernet gjør sikkert en bra jobb for mange, og har sikkert mye bra. Problemet er at vi bare hører om alt det negative i media, men det som er bra eller det de gjør bra får vi ikke høre om. Jeg håper virkelig ikke at jeg noensinne kommer borti barnevernet, og jeg håper og at ingen av mine venner eller nære kommer i den situasjonen.

Hva tenker du om at voksne netthetser andre på facebook og at det kan smitte over på barna deres?
- Det syns jeg er forkastelig! At voksne mennesker ikke har bedre vett i hodet sitt. Voksne mennesker som angriper andre på nett er bare til å spy av. Hva er det de lærer barna sine? Barn vil bli påvirket av voksnes atferd og kan da begynne å gjøre det samme. 

Hva ville jeg gjort, hvis jeg hadde blitt gravid........

 • 17.04.2017, 17:00


 

Hva ville jeg gjort............ hvis

.. Jeg hadde tryna offentlig?

Huff ........... det hadde vært drit flaut! HAHAHA jeg hadde nok ikke brydd meg sånn sett, men det er jo flaut om det skjedde. Det har også skjedd meg flere ganger gjennom tidene og da 😅🙈

.. Jeg hadde vunnet i lotto?

Jeg hadde tatt helt av! Da mener jeg i det jeg får vite at jeg har vunnet, og da hvis det er store sum det er snakk om. Jeg hadde hoppet i taket og hele tiden bare sagt til meg selv: "er det sant? er du sikker? har eg vunnet? seriøst? nei du bare tuller! virkelig????" noe i den duren. Men om jeg hadde vunnet 45 kr så bryr jeg meg ikke hahahhahahaha 

.. Noen baksnakket deg?

Det har det sikkert folk gjort i alle årene jeg har levd og lever! Baksnakking er noe som dessverre ingen kan stoppe, og har folk så jækla lyst å snakke bak ryggen på meg så VÆR SÅ GOD! Livet er for kort til at jeg skal sitte og fundere på hvem eller hva folk baksnakker meg på. Jeg har alltid tenkt at har de så lite å gjør på i sitt eget liv slik at de må sitte baksnakke andre, så har de F..... ingen liv. Hva jeg gjør eller hvordan jeg har det er det jeg selv som styrer. Alle har et liv og jeg står for det jeg gjør og for den jeg er!

.. Jeg hadde blødd i gjennom?

Her må jeg tenke meg om.... hva det menes om jeg hadde blødd i gjennom........ Er det snakk om at jeg har skadet meg stygt og alvorlig, eller er det snakk om jeg hadde hadde et uhell med tante rød! Men la oss si at jeg hadde blødd i gjennom pga. en alvorlig skade hadde jeg nok fått panikk. Men er det pga. tante rød hadde kommet uanmeldt og jeg var uforberedt, hadde jeg nok blitt veldig flau haha.

.. Jeg hadde blitt gravid?

Da ville første spørsmål som mine nærmeste være: "Hvem huleste er faren?!????" for alle vet at det er umulig at en av oss kan få flere barn. Dessuten har vi 4 flotte barn som vi er glad i, og det er mer enn nok for oss to. 

På gata er jeg .........

 • 16.04.2017, 16:00


 

På McDonalds er jeg som regel når jeg er blitt "alenemor" 👉🏼 når gubben er reist på jobb ...... da forekommer Mc Donalds oftere enn når han er hjemme.

På stranden er jeg den som ligger og soler meg alt jeg kan. Jeg elsker badelivet og kunne vært ukevis på stranden fra morgen til kveld!

På snapchat er jeg flink å snappe - jeg snapper med faste venner der og har en god mengde med snap dager med flere. Add meg btw. om du har Snapchat: tvilling81

På Facebook er jeg regelmessig innom og sjekker litt omkring. Jeg har min blogg FB side og min private samt jeg passer også på FB siden til Rema 1000 Solvang der jeg jobber.

På gata er jeg den som ikke kjenner igjen folk jeg faktisk kjenner haha. Jeg er på en måte i min egen verden. Er det folk jeg f. eks. ser daglig på jobb, og jeg treffer dem på gaten vekk fra det jeg er vane med å se dem, da ser jeg ikke at det er dem. Jeg er vel litt fjern når jeg går ute på gata, jeg er så opptatt med å kikke og få med meg all slags at jeg har ikke tid å studere menneskene.

Om morgenen er jeg skikkelig våken! Jeg våkner som regel før alarmen ringer, og da er jeg lysvåken. Joda, det kan være enkelte ganger jeg er trøtt pga. jeg ikke har fått sovet godt. Men jeg er alltid våken rundt 7 om jeg skal på jobb eller ikke. Med andre ord er jeg mer en morgen menneske.

På matbutikken er jeg jo DAGLIG haha siden jeg jobber i matbutikk så.... 

Hos tannlegen er jeg heldigvis ikke ofte nå etter jeg ble voksen. Da jeg var liten var jeg ofte hos tannlegen .......

På treningsstudio er jeg ikke så da kan jeg ikke svare på det 😜.

På fest er jeg........

 • 14.04.2017, 14:00


 

På internett er jeg ALLTID som regel tilgjengelig - AVHENGIG - jeg har alltid mobilen i nærheten. Den er alt for det er der alt skjer 👈🏼

I familien er jeg den i midten....... midten mellom eldste og den yngste. Midten som lett ble sammenlignet med den som er eldre og yngre..... not always good kan jeg bare si .............

På kjøkkenet er jeg er jeg svært sjelden å se HAHAHA jeg liker mat men jeg liker ikke å lage mat. Jeg kan lage men å bruke timevis på kjøkkenet er bare ikke meg dessverre.

På skolen er jeg den som aldri rekker opp hånda og er livredd for at læreren skal rope opp navnet mitt. Jeg har alltid vært den upopulære da jeg gikk på skolen. Barne og ungdomsskoletiden min syns jeg ikke noe om fordi jeg ble mobbet på skolen.....

På melding er jeg en racer! Jeg liker best å skrive meldinger enn å ringe. Men av erfaring så er ikke alltid det beste å skrive fordi det ikke er lett å tolke en melding der det bare er tekst. Det er lett å misforstå og tolke feil innholdet i meldinger. Men å skrive meldinger med andre syns jeg er kjekkest uansett.

På eksamen er jeg veldig nervøs. Jeg får alltid vondt i magen og må alltid på do før jeg skal ta eksamen.

På fest er jeg den som bruker lengst tid på drikken dvs. jeg bruker så lang tid for å bli ferdig med det jeg eventuelt drikker. Det kan gå opptil 3 timer for meg å drikke opp en boks med øl eller cider. Så for meg som drikker så sent og så sjeldent pleier jeg da oftest å være sjåfør enn passasjer 😆.

På shopping er jeg overalt og kikker! Jeg trenger ikke shoppe noe for det om jeg må liksom innom alle butikker. 

Hjemme alene er jeg......

 • 10.04.2017, 15:00Hjemme alene er jeg..... litt felen av meg... spesielt om kveldene. Jeg har livlig fantasi og hører jeg lyder så blir jeg redd. Mørkredd er jeg også! Om du kommer på besøk uanmeldt og ringer på døren, da hopper hjertet mitt på høygir. Jeg tør ikke åpne døren før jeg har ropt og fått et svar utenfor eller at jeg springer opp og kikker ned fra vinduet. Men ellers er jeg rolig og slapper av når jeg er alene hjemme på dagen.

På flyplassen er jeg..... alltid overstresset og giret! Stresset fordi jeg er livredd for å komme for sent til en boarding eller ikke finne gaten. Giret fordi jeg er ute og reiser og skal enten til en ferie eller hjem fra en ferie osv. 

På byen er jeg..... SÅ sjelden at jeg ikke vet hvordan jeg er egentlig. Det er så altfor lenge siden jeg har vært ute på byen. Jeg ikke såååå gammale, men livet har endret seg til at by og festing ikke er noe jeg bryr meg om lengre. Jeg setter mer pris på en rolig kveld hjemme med mannen og barna, eller bruke tiden min til å treffe andre familimedlemmer. 

Ved matbordet er jeg..... TREIG! Ja, jeg har aldri vært noe racer på å spise. Jeg bruke god tid og tygger og svelger maten skikkelig. Det er alltid jeg som sitter igjen ved matbordet, og mange ganger må jeg kjefte på gubben som rydder vekk bordet mens jeg enda ikke er ferdig 😆.

På restaurant er jeg..... veldig glad og koser meg skikkelig. For det er som regel alltid en eller annen spesiell anledning for at jeg er på restaurant.

På flyet er jeg.....  er jeg ganske avslappa. Jeg har ikke flyskrekk eller noe. Det eneste som gjør meg redd på et fly er når det er turbulens. Da sitter jeg og tviholder rundt armlenet mens hjertet dunker fort. 

Bak rattet er jeg..... alltid forsiktig og prøver så godt jeg kan å følge med på alt som skjer i trafikken. Jeg er ikke aggressiv i trafikken, og jeg holder min fartsgrense for det om det er MANGE tullinger der ute som elsker å kjøre meg opp i ræva! Mange som tydeligvis har hastverk og tror de kommer raskere fram ved å presse seg på andre, forbikjøre og bryte fartsgrensen!

I diskusjoner er jeg..... er jeg ofte den som tier mest stille. Er det en diskusjon med mange andre mennesker kan du banne på at jeg ikke sier et pip. Jeg er veldig beskjedent når det gjelder å snakke i større forsamlinger. Men er det bare med en eller to personer eller med noen i min ær familie så går det greit. Da er jeg med i diskusjonen osv. 

På badet er jeg..... er jeg veldig kjapp så lenge det ikke er snakk om å gjøre andre viktige ting som jeg ikke trenger å skrive rett ut 😅. Er det vanlig stell på morgen så er jeg ferdig på under 10 minutter! Jeg har aldri vært noe avhengig av å bruke sminke derfor bruker jeg lite tid på badet.

 

Svar til elevele

 • 09.04.2017, 18:00Da er det spørsmål fra http://elevele.blogg.no jeg skal svare på i dag. Håper du vil få svar på det du lurte på da 😉.

1. Hva fikk deg til å begynne å blogge på det stedet jeg ikke en gang greier å stave og hvilken bloggplattform liker du best av den og blogg.no? (Det er så mange som bytter og flytter og sånn, så jeg er oppriktig nysgjerrig).
- Ja, si det du..... jeg har vært veldig i tvil på hvilken plattform jeg skulle velge. Spør alle de som er her på blogg.no som jeg leser fast om det er sant at jeg har vinglet så sinnsyk mye mellom her og Nouw 😂. Jeg startet egentlig med to andre bloggnavn på blogg.no før jeg valgte å bytte over til Nouw. Grunnen var da at flere jeg kjente byttet samt jeg ville prøve ut det plattformen. Sjekke ut hvordan Nouw var og hvordan lesertallet ville bli der. Jeg har enda Nouw bloggen, og jeg må være ærlig med dere at Nouw har en mye bedre bloggløsning enn blogg.no. Nouw sin oppsett på hvordan du skal designe bloggen, poste innlegg er mye bedre. Verktøy for å poste innlegg via data eller mobil er tusen ganger bedre enn blogg.no.
Men..... hvorfor valgte jeg igjen å gå tilbake til blogg.no? Enkelt og greit at jeg følte jeg mistet lysten for å blogge, og jeg savnet alle bloggerene jeg ble kjent med her på blogg.no. Jeg ønsket å starte helt fresh opp her for å se om bloggingen blir bedre. Og det har hjulpet litt selvom det er vanskelig å klare vedlikeholde bloggen daglig slik at jeg opprettholder lesertallet. Nå blogger jeg fordi jeg har lyst så jeg tenker ikke så mye på lesertallene lengre.

2. Kan du nevne tre ord som beskriver deg som person?
- Sta. Omtenksom. Ansvarsfull/ pliktoppfyllende.

Svar til liveterherlig

 • 08.04.2017, 17:30Jeg har nå endelig fått tid å se gjennom spørsmålene jeg fikk tidligere. Det har vært veldig opp og ned med bloggingen, men i helgen har jeg fri så da tenkte jeg å få svart på spørsmålene. Jeg deler innleggene inn i flere slik at det ikke blir så mye å lese på en gang.

Først ut er spørsmålene fra bloggeren: http://liveterherlig93.blogg.no

1. Hva gjør du på fritiden?
- På fritiden min gjør jeg ikke så mye egentlig. Dagene går generelt i det samme som kjøre ungene på treninger, blogge, strikke, se serie eller være med familien. Er det fint vær så liker jeg å gå tur ut for å ta bilder, da er det mye naturbilder som regel jeg tar bilder av. Har jeg mannen min med så blir det litt antrekksbilder 😀.

2. Hva er din drøm?
- Drømmer har jeg i bøttevis, men om de noen gang kan blir virkelig er noe annet hehe. Men en av de drømmene jeg har som jeg ønsker veldig mye er å få meg hund. Jeg bearbeider og jobber hele tiden med mannen i huset slik at han skal bli med på det. Ellers har jeg jo drømmer å reise til New York en gang og til alle disse flotte sydenplassene ☀️.

3. Hva jobber du med?
- Jeg utdannet meg først i 2001 som omsorgsfagarbeider, det som nå kalles helsefagarbeider. Jeg har jobbet litt på sykehjem etter jeg tok fagbrevet. Men fikk da en liten fast stilling på en omsorgsbolig som jeg hadde en god stund før jeg sluttet. Grunnen jeg sluttet var fordi jeg ble tilbudt en jobb med høyere prosentstilling innen noe helt annet enn helse. Nemlig dagligvarebransjen! Rema 1000! Jeg tenkte hvorfor ikke? Jeg startet da på Rema 1000 og var nesten et år der jeg jobbet mye i kassen. Etter rundt første året fikk jeg ansvar for frys som jeg da hadde vel også rundt over ett år før jeg da fikk prøve meg på ferskvareavdelingen. Da vedkommende som hadde ansvaret der skulle på ferie. Jeg hoppet i det og hadde det i to uker, men så ble det til at jeg fortsatte der da vedkommende så gikk ut i fødselspermisjon. Jeg har siden da vært ferskvareansvarlig til den dag i dag. Og jeg trives veldig godt i ansvaret jeg har selvom det er veldig krevende. Mye av tiden min på jobb og ellers går i å holde avdelingen oppe, og følge med på alle kampanjer som kommer. Bestille inn varer og passe på dato osv. Jeg har også fra den tiden jeg begynte for fullt med fersk har jeg også fått tatt eksamen og gått opp til fagprøven i salgsfaget. Så jeg har to fagbrev på veggen hjemme 💪🏼. 

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no