hits

En pause er over

 • 19.02.2018, 09:35

Det er en flott dag å våkne til med blå himmel og lys i horisonten. Men gradestokken viser dessverre -2 grader så det er iskaldt. Vinterferien er over for denne gang og skolen begynner igjen. En lang pause fra skolen for ungene er nå over, og neste fri er når påsken kommer. Jeg har hatt arbeidshelg så jeg hadde bare fri i går. I dag begynner en ny arbeidsuke og hverdagen er som vanlig igjen. Jobb, skole og trening på guttungen. Livets gang dette 💕.

Hva skal vi gjøre i dag

 • 18.02.2018, 10:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen bloggen <3

I dag har jeg sovet litt bedre enn i går, men føler meg ikke 100 % pigg enda. Både meg og gubben sitter her og snufser om kapp. Når en begynner så begynner jo hele huset haha. Ute er det opphold så jeg lurer på om jeg skal kjøre en tur ut og gå litt for å få lufte hodet, ta noen bilder osv. Før det eventuelt snur og blir møkkavær. Jeg ser det er mange som har stått opp tidlig for å se å OL. Jeg har ikke sett noe som helst OL på tv enn at jeg har lest hva Norge har vunnet og hvem. Og jeg syns det er utrolig bra det Norge har klart! De er jo desidert best når det gjelder vinter OL 🇳🇴

Kos dere med OL og ha en flott søndag alle sammen <3

Noe som ikke stemmer ........

 • 17.02.2018, 10:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen bloggen <3

I dag må jeg virkelig si at det må være noe som ikke er helt stemmer med meg. Enten har jeg frøse som pokker om natten, og plutselig har jeg hatt svettetokter. Kaldt og varmt hele tiden. Og om dagene så har jeg frøse mens alle andre nærmest svetter her hjemme med 25 grader i stuen. Og når jeg syns det er varmt syns de andre at det er kaldt haha. Lurer på om den der temperaturen i kroppen min er helt på bærtur eller noe! Eller så er det en forkjølelse som brygger eller rett og slett for lite søvn de siste dagene. Gubben spøker alltid om at jeg har vel kommet tiiiiiidlig i overgangsalderen haha.... Jeg får vel kanskje kjøpe inn ingefær i kveld og lage meg sånn styrkedrikk for å forebygge at det kan bli noe mer. Ingefærdrikk er jo ganske bra å drikke når kroppen ikke er helt som den skal. Og beste medisinen er vel også å få sovet skikkelig ut. Jeg skal på jobb i dag så etter jobb skal jeg bare prøve komme meg tidlig i seng og bruke morgendagen til å slappe av.

 

Tradisjoner

 • 16.02.2018, 09:30

Godt Nytt År 😀 Hundens År 🐶

Hvis dere ikke visste så var det nyttårsaften i går i Kina og det er 1 nyttårsdag i dag. Vietnam følger også den kinesiske kalender derfor feiret vi nyttår i går. Dette er tradisjon for oss og sånt har det vært i alle årene. Siden vi bor i Norge kan vi ikke følge tradisjonene helt til det fulle. Men hvert år lager foreldrene mine alltid til og vi samles da for å ta i mot det nye året. Første forberedelser er å sette opp denne gule blomsten som på engelsk kalles yellow apricot flower. Den blomstrer spesielt rundt kinesisk nyttårstider og symboliserer at det snart er nyttår. Og man pynter den med sånne lykkecharms med nyttårshilsener. Dette skal og symbolisere lykke, penger og helse osv.

Utenom lager mamma forskjellige retter som er spesielt vanlig å ha på nyttårsbordet. Alt maten som forberedes og lages blir så satt fint på bordet, og det dekkes på som her hos henne til 5 personer. Så tennes det røkelse ved bordet og vi står og ber før vi så ber foran alter også. Tradisjonen er da at når røkelsen har nådd til pinnen og stoppet, da kan vi starte feiringen med god mat og drikke. Det er forskjellige måter å gjøre det på. Mange har kun blomst og fruktfat fremme når de ber og tenner røkelse for å ønske det nye året velkommen. Slik vi gjorde i går var velkomsten og feiringen samtidig. Vi kunne hatt nyttårsfest til helgen, men siden det ikke passet ble det i går. 

Etter maten er det også tradisjon at barn og barnebarn gi de voksne her foreldrene mine, sine nyttårshilsener til dem. Og så gir de tilbake og så får de en rød lykkepose som inneholder penger. Hvor mye det er oppi spiller ingen rolle, men det er tradisjon å gjøre dette. Siden vi er voksne nå har foreldrene mine ført det over til barnebarn. Det er barnebarna som får lykkeposene noe de syns er kjempegøy haha. Husker jeg også syns den delen av hele feiringen hvert år var det kjekkeste 😆. 

Super mom and amazing

 • 12.02.2018, 13:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kommer enda ikke over hvor fin Morsdagsgave jeg fikk av ungene i går. Pynten og koppen og ikke minst det flotte kortet som de har skrevet til meg. Jeg skulle gjerne delt hva teksten inni kortet var, men jeg tror jeg vil ha det for meg selv 😍. Bare teksten utenpå konvolutten er nok til å at jeg blir rørt. Jeg vet Thea syns jeg av og til bare er håpløs og hun vet at jeg bare er sånn. Men innerst inne vet nok begge to at det bare er slik jeg er, og vi er glad i hverandre uansett hvordan vi ser på hverandre. Jeg har mine dager og hun har sine dager. Vi har alle våre dager. Jeg gjør det på min måte og min måte å være med ungene osv. er det kun meg og mine unger som forstår. Begge ungene er ulike men de er snille og forstår godt hvordan alle er. Det som er viktig for meg er at de vet det jeg gjør eller sier til dem, er for det beste for dem. Verken jeg eller faren er ute etter å lage livet håpløst for dem..... for det om i barnas øyner så er av og til vi som foreldre noen håpløse voksne som ikke forstår noen ting haha. "Du skjønner ingenting du mamma/ pappa" ..... "det e bare sånt d e nå i dagens samfunn" .... bla bla bla..... alt dette er bare sånn det er i livet med å være en familie 💞.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verdens beste Morsdagsgave

 • 11.02.2018, 21:00

 

Oh my!!!! Jeg er så heldige som har to herlige barn som virkelig vet hvordan de skal overraske moren sin på Morsdagen. Tidligere i dag har vi vært og feiret min egen mor med kake og blomster. Og så i kveld får jeg en overraskelse som smelter hele mitt mammahjerte 💕. Ferske hjemmelaget boller og super mum kopp med varm sjokolade med toppings. Et kort med mange flotte punkter til meg og et kort inni som jeg ikke får lov å lese før jeg er alene.... sa Thea hehe. Bollene smakte fortreffelig for de ble bakt med kjærlighet, og varm sjokolade varmet enda mer. Verdens beste Morsdagsgave ever må jeg si 😍. Tusen takk til mine to som har gitt meg beste gaven ❤️.

Alle mødrer fortjener oppmerksomhet i dag

 • 11.02.2018, 11:45

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN TIL ALLE MØDRE DER UTE 💞

Morsdag i dag og i den forbindelsen vil jeg bare si hvor heldig jeg er som har ei flotte mamma. Jeg er heldig som har en mamma som er der for meg og mine. Selvom livet for oss oftest er hektisk pga. jobb og barn som skal følges opp, så glemmer vi ikke at vi har en mamma. Jeg vet hun av og til er lei seg fordi barna hennes ikke har tid å besøke henne. Og hun kanskje føler seg "glemt", men det er hun ikke. Man kan ikke bare "glemme" at man har en mor eller en far. Enkelte dager eller uker er mer travelt enn andre, men i dag er det Morsdag og da skal mor få den oppmerksomheten hun fortjener. Så om hun leser dette innlegget så kommer det en overraskelse til henne senere i dag.

Selv er jeg mor til to flotte unger som jeg elsker over alt. Kanskje de ikke alltid syns jeg er så kjekke fordi jeg setter grenser, men tross alt er jeg moren og ikke en venn. Jeg tar vare på dem og jeg er der for dem som en mor skal være mot barna sine. Ikke alle er like heldige som har en mor, en mormor, bestemor så jeg mener at vi som har må vise at vi setter pris på dem. For all del skal vi sette pris for dem om det ikke er Morsdag, men en gang i året syns jeg det er bra å vise ekstra oppmerksomhet ❤️.

Blålys og sirener bak meg

 • 07.02.2018, 19:16

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huff..... jeg har akkurat kommet meg inn dørene her på Kopparen grill i Kopervik. Jeg har vært en tur på Årkasanden og tatt bilder, og på veien til Kopervik kom det blålys og sirener bak meg. Jeg blinket inn og sakket farten, men tullete bilisten bak meg så ikke ambulansen eller noe. Han var så frekk og forbikjørte meg for så å måtte vike inn selv for å slippe ambulansen forbi! Folk må virkelig følge mer med i trafikken altså. Vel inne leser jeg på h-avis at det har skjedd en trafikkulykke rett her inne. En bil har havnet på taket og sjåføren sitter fastklemt i bilen. Men nå er bilisten reddet ut av bilen så jeg håper det ikke er alvorlige skader på personen.  Det er så skummelt nå i trafikken om du ikke er forsiktig. Snø, kaldt og slaps og isete plasser er livsfarlig nå........

Jeg skal på stevne i helgen!

 • 06.02.2018, 19:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld bloggen <3

Titter innom for å si hei til dere slik at dere vet jeg enda er her hehe. Jeg befinner meg nå i Kopervik som vanlig på tirsdagen. Jeg har vært en runde ute og gått en liten tur. Jeg prøvde å ta bilder men det gikk ikke så veldig greit når det ikke er lyst ute. Å ta bilder på kveld/ mørketid er ikke noe jeg er så flink til. Dette selfiebildet tok jeg med Olympus kameraet. Den har jo egen selfie innstilling på kameraet haha som jeg ikke bruker så ofte. Med mindre jeg har en linse på som begynner på 14mm eller 17mm. Ikke lett å ta selfie med den om jeg har fast brennvidde objektivene på. 

Jonas er på trening og trener alt han kan denne uken frem til lørdag. Lørdag er det karatestevne i Håvikhallen og han skal konkurrere i kata og kumite. Etter en uke med slakkhet og null trening må han bare trene alt han klarer denne uken. Han er eneste gutten i klubben som er i 11-årsgruppen som skal konnkurere. Og nå er det kamp om plassering i stevner, så vil han dra hjem med medalje må han bare stå på. Jeg er superspent jeg for dette er jo første gang for han og oss som foreldre å se på. Litt synd at gubben ikke er hjemme denne gangen, men jeg skal nok få filmet og tatt bilder slik at han får se og. 

En uventet start på søndagen

 • 04.02.2018, 15:20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag våknet jeg ikke før klokken var over 10:00! Det er helt utrolig at jeg ikke våkna før, men jeg sovnet ikke før 2 tiden i natt da. Kanskje derfor jeg sov så lenge i dag haha. Men jeg kom meg da opp og så at været var helt nydelig. Blå himmel og sola skinte som bare det, og da var det bare å kle seg for å kjøre ut på tur. Jeg gjorde meg klar og guttungen skulle være med også. Da vi satte oss inn i bilen ante jeg fred og ingen fare.... men neida..... bilen ville ikke starte. Det nyttet ikke uansett hvor mange ganger jeg prøvde å vri nøkkelen. Den lagde bare rar lyd og alt lys på panelet bare lyste i takt med den rare lyden. Jeg fikk helt panikk og stresset meg skikkelig opp. Hva skulle jeg gjøre???? Jeg ringte på hos naboen og spurte om hjelp, og han hjalp meg med å få bilen ut av garasjen. Og brukte sin bil og startkabler osv. men til ingen nytte! Så nå står min stakkars bil nede for telling. Og jeg må bare vente på å få hjelp. 

Det er virkelig en tragisk morgen for meg, og når du bare har en bil så blir du så sårbar. Greit nok det går jo busser osv. men når jeg bare kan kjøre automatbiler blir jeg veldig låst. Jeg kan liksom ikke bare låne hvem som helst sin bil når jeg ikke kan kjøre med gir.  Nå skulle jeg virkelig ønske at jeg hadde KONA bilen, men den er det ingen som vet når den kommer. Heldigvis har alt roet seg nå og jeg har fått ordnet meg transport slik at jeg kommer meg på jobb de neste dagene hvert fall. Så får jeg bare håpe at bilen blir i orden kjapt og uten alt for mye kostnader.

5 viktige ting livet har lært meg

 • 03.02.2018, 21:00

Når man er blogger og leser blogger får man veldig mye inspirasjon og tanker rundt forskjellige ting. Jeg har i det siste lest en del innlegg om bloggere som skriver om hva livet har lært dem. Om det er 5, 7 eller 10 ting livet har lært en som person, og jeg tenker at jeg vil dele med dere hva mine er. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Penger vokser ikke på trær

Penger kommer ikke av seg selv. Penger er noe som må jobbes for å få. Gaver er noe annet. Men skal du ha noe så må du tjene eller spare penger du får. Jeg er vokst opp i en sparsommelig familie der foreldrene mine måtte jobbe for å forsørge sin egen familie og familien i hjemlandet. Jeg fikk ikke alt i neven og jeg fikk ikke penger servert. Det var ikke snakk om å få ukepenger hver måned, men kun få når det var noe spesielt. Jeg begynte å tjene mine egne penger da jeg ble lærling, og fra den tiden har jeg klart å holde økonomien selv. 

"Fortid er fortid"

Ting som har skjedd er skjedd. La fortid være fortid og lev livet i nåtiden. Alt som har skjedd kan ikke endres på, så hvorfor dvele ved fortiden? Jeg kunne ramset opp masse ting som har skjedd. Men til hvilken nytte? Eneste som er nyttig med fortid er at man kan lære av det som har skjedd. Man kan ta lærdom i alt som man har opplevd, slik at man kan få en bedre nåtid og fremtid.

Ikke vær redd for å si hva du mener, og ikke la andre tråkke på deg

Jeg har alltid vært redd for å si hva jeg mener fordi jeg er redd for å bli overkjørt av andres meninger. Og når mine meninger ikke blir hørt eller respektert da mister jeg helt troen på min egen mening. Selvtilliten min synker rett til bunns! Jeg har blitt bedre når det gjelder dette da. Selvtilliten har blitt bedre etterhvert som ting har utviklet seg i livet mitt.

Familie og venner

Uansett hva folk måtte si så mener jeg at familie og venner er viktige ting å ha i livet. Om det er uenigheter osv. er det viktig å kunne snakke ut om ting og ha tilgivelse. Jeg syns ikke at uttrykket "blod er tykkere enn vann" skal definere noe. Men heller vær god og snill med hverandre, og ha forståelse til hverandre.

LEV LIVET

Livet varer ikke forevig derfor er det viktig å leve livet mens man kan. Jeg har de siste 5 årene mistet mange mennesker som betyr mye for meg. Det er utrolig vondt og trist når noen som er nær deg ikke lengre er der. Plutselig kan livet forsvinne og jeg vil ikke at det skal skje uten at jeg har levd livet skikkelig. Så ikke la noe stoppe deg for å nyte livet sammen med de som betyr noe for deg ❤️. 

 

Noen må jo holde fortet oppe

 • 03.02.2018, 10:50

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og typisk når det er fint vær ute så er det min arbeidshelg haha. Slå aldri feil det visst.... får håpe at det blir like fint i morgen da slik at jeg kan ta en fototur. I dag er jeg enda ganske stappa etter all sjømaten i går. Det er hvert fall lenge til jeg skal spise noe som helst sjømat igjen! Sushi kan jeg i nøden spise igjen ganske kjapt da, men alt annet som reker og krabber osv. det får holde for nå. Viktigste for meg i går var at jeg hadde en koselig kveld med søster og venninne. Godt lag som de sier 😉. 

Om et par timer så blir jeg nok værende på jobb resten av denne lørdagen. Ordne litt her hjemme og sjekke til at ungene er i live. De har vært slakke begge to i flere dager nå. Med en gang faren er reist på jobb så skal de bli slakke. Typisk. Enten timer de det veldig bra eller er det fordi de ikke har papsen hjemme og varte de opp? haha just kidding.... ingen kan forutse at man skal bli dårlige osv. Det er mange som er syke akkurat i denne tiden, mye som går nå så ikke alltid lett å unngå å bli smittet. Jeg føler meg ikke slakk heldigvis..... noen må jo holde fortet oppe 😂. Når ikke gubben er hjemme så.............

3 i 1 ønskeliste til Gubben

 • 31.01.2018, 12:00

Om to uker er det Valentinesday og rett før der er det Morsdagen. Og om fem måneder fyller jeg år så i den forbindelsen har jeg funnet ut den perfekte gaven som gubben kan gi meg. Altså alle tre i en pakke slik at han slipper å tenke hva han skal gi meg. Hvor enkelt kan det bli for han? Eneste han trenger å gjøre er å betale haha. Jeg har tenkt lenge på om jeg skal ønske meg denne da jeg har hatt tidligere modell før. Men alle vet jeg er Apple tilhenger så det holder, og da må jeg jo ha Apple Watch også. Siste modell er vanntett noe jeg har savnet på tidligere modeller. Så ja Gubben..... jeg ønsker meg Apple Watch til alle disse tre dagene haha. Valget står mellom rosegold eller silver modellen. Rosegold er knallfin men føler kun medfølgende reim passer til klokken. Mens silver modellen kan du velge mange andre reimer.

Bilde lånt fra Apple.no

Jeg visste hva jeg ville bli

 • 27.01.2018, 10:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen alle sammen ☺️

I dag ble det Mummipappa som fikk være med på bilde, og min følgesvenn på denne lørdagsmorgenen. Det har ikke skjedd så mye spennende i det siste så jeg har liksom vært litt fraværende på bloggen. Dagene går i jobb og hjem til mann og barn som skal på sine aktiviteter osv. Denne perioden som gubben er hjemme har det vært en del møter med jentungen. Mens de har vært på skolemøter har jeg kjørt guttungen på treninger. Jentungen skal snart velge hva hun vil gå videre når det gjelder utdannelse.

I en alder av 15 er det sykt vanskelig å vite hva en vil når det gjelde skoleutdannelse. Jeg forstår veldig godt at hun ikke klarer å bestemme seg for hva hun skal søke på. Da jeg var på hennes alder og skulle søke skole visste jeg hva jeg ville bli. Jeg visste at jeg ville utdanne meg innen helse og omsorg. Jeg ville hjelpe andre mennesker som ikke har muligheten til å ta vare på seg selv osv. Hjelpe barn og eldre som trenger ekstra oppfølging i hverdagen osv. For meg var det da ikke vanskelig å vite hvilken linje og skole jeg skulle søke på. Jeg fikk to år som lærling og var innom både barnehage, hjemmetjenesten, avlastningshjem og omsorgsbolig.

Nå er det utrolig mye du kan velge og mye grener i hver enkelt linje. Ungdommene har hvert fall nå mye å velge mellom i forhold til da jeg skulle søke. Men pga. utvalget så gjør det bare enda vanskeligere å vite hva en skal. Jeg håper bare at hun etterhvert klarer å bestemme seg for det hun vil gå. Jeg som foreldre ønsker bare at hun skal velge noe hun ønsker og vil. Hun må velge det hun selv vil og ikke velge noe utifra hva andre venner eller for den saks skyld hva jeg kanskje hadde ønsket at hun valgte. Et vanskelig valg å ta i livet i så ung alder..... men dette er et valg som alle 10. klassinger må ta.

Follow me on Instagram

 • 16.01.2018, 18:45

Å ta bilder er som sagt noe jeg er veldig glad i. Spesielt når vi går mot lysere tider syns jeg det er ekstra gøy å gå ut for å ta bilder. Jeg opprettet for en stund tilbake en ny Instagram konto der jeg legger ut bilder jeg har tatt. Mye av bildene jeg har ute på Instagram er bilder tatt med digital kamera, og noe er tatt med iPhone. Jeg pleier som oftest å tagge bildene med #iphonepic eller #olympus for å se vise hva som er mobilbilder eller digital kamera. Jeg har enda massevis av bilder som jeg enda ikke har lagt ut på Instagram. Men det kommer fortløpende til å bli lagt ut der. Hvis du har Instagram så følg meg gjerne der så følger jeg tilbake. Jeg elsker å bla gjennom andres IG profiler for å se på bilder. Du kan klikke HER eller på IG navnet mitt for å komme direkte til IG profilen min.

vinningland_photo

 

 

I tenkeboksen

 • 13.01.2018, 10:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God dag bloggen <3

Her har jeg ikke vært på fem hele dager gitt! Ingen oppdatering fra meg i det hele tatt på alle disse dagene. Jeg har ikke hatt så stor blogglyst i det siste, og det har da bare blitt liggende hele bloggingen. Jeg er i tenkeboksen om hva jeg vil videre med bloggen.... jeg er i tenkeboksen..... tanken på å bare avslutte med blogging har streifet meg flere ganger. Motivasjonen er ikke der og jeg har ikke lyst å ha kjedelige innlegg som ingen vil lese. Men skriver jeg om personlige ting som de fleste har lyst å lese, føler jeg det blir for personlig. HAHA skikkelig dilemma jeg har til meg selv! Det er faktisk mye jeg gjerne kunne delt på bloggen, men så er det slik at jeg må tenke på at ikke andre vil føle seg truffen av det jeg deler. Uansett så holder jeg på å tenke hva jeg vil med bloggen. Jeg får bare føle meg frem <3.

I dag har frihelg så den skal nytes sammen med familien. Begge de eldste ungene er hjemme for helgen, og senere skal vi på familiemiddag hos søskenbarnet. Der skal vi.... eller jeg hvert fall spise lutefisk til middag mens de andre får noe annet. Det er bare meg, søskenbarnet og hennes mann som liker lutefisk. Resten av gjengen syns lite om akkurat lutefisk..... jeg er enig at lutefisk er en veeeeeeldig spesiell matrett og ikke alle liker det. Men det går sikkert bra og ingen kommer til å gå fra bordet sultne haha.

Usikkerhet

 • 08.01.2018, 10:20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ny dag og en ny uke er begynt og nå er vi allerede inni andre uken av 2018. Jeg vet tiden vil gå fort og hver dag er et skritt nærmere til ting som jeg gleder meg til. Kunsten er å være tålmodig og la ting komme når det kommer. Leve livet akkurat som man vil og husk pust inn. Ta det med ro og la alt gå sin gang...... Jeg er ferdig med å tenke for mye på fremtiden, jeg er ferdig med å stresse for alt. 2018 skal bli et år der jeg skal ta det med ro, et år der jeg ikke skal bekymre meg for alt. Jeg skal prøve å la være å ta innpå meg alt som ikke er mitt problem. Jeg skal tenke på at jeg skal ha det bra med meg selv. Andre skal ikke få lov å styre meg eller rakke ned på meg. Jeg er voksen og jeg skal bli behandlet med respekt. Respekt. Kritikk skal gis konkret og saklig og ros skal gis når jeg fortjener. 

Jeg har over lang tid gått med angst og frykt for at jeg ikke er god nok. Redd for å gjøre feil, redd for å skuffe andre ..... redd for å mislykkes. Men hallo! alle kan gjør feil og ingen er perfekte. Om det er noen som tror de er 100 % perfekte.... nei.... da vet jeg ikke hvor høyt vedkommende tenker om seg selv. For jeg vet at ingen kan være perfekt. Jeg er nok mer ei som er ydmyk og ofte usikker på meg selv. Men dette er noe jeg skal bli bedre på nå fremover. Jeg har gått altfor lenge og tenkt på hva jeg må gjøre for å please alle rundt meg. Jeg har vært for opptatt av å tenke på hva jeg må gjøre for å bevise for andre. Nå er det på tide å heller vise til meg selv at jeg er god nok som jeg er.

Dagens flause og forslått rumpe!

 • 07.01.2018, 17:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jabba dabbbba dooooooo !!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig har vi kommet ut på vår første tur i år...... eller kjøretur er det vel haha. Vi har kjørt litt rundt og funnet plasser å ta bilder. Først var vi oppe på Steinsfjellet og tok noen bilder av utsikten. Å stå der oppe og speide utover Haugesund fra toppen der er bare en utrolig følelse. Selvom det var bitende kaldt så var det veldig godt. Jeg fikk skikkelig naglebete på fingrene for jeg sto så lenge for å ta nærbilder av ting. Gubben frøs og maste om å gå i bilen, men jeg måtte bare knipse når jeg først er kommet meg ut. Jeg fikk tatt et bilde der solen klarte å komme gjennom skyene, og solstrålene lagde en spesiell farge midt på en plass langt der borte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så kjørte vi videre nordover mot Sveio, og vi stoppet ved Vigdavatn for å ta bilder der. Og mens gubben stod og ventet ved bilen gikk jeg ned mot vannet med kameraet i hånden. Jeg kikket på bakken mens jeg tråkket for jeg ikke visste hvor glatt det var. Plutselig skled jeg og datt kraftig på rævå og slo meg skikkelig! Og der lå jeg og kravlet på bakken med hånden opp for jeg var redd kameraet skulle bli ødelagt. Gubben kom rolig gående mot meg og spurte om det gikk greit, og han sa jeg måtte jo være forsiktig for det er jo klink is. Huff skikkelig flause og det verste med fallet var at jeg filmet hele greiå!!!! I fallet hadde jeg komt borti REC knappen og filmet da jeg falt i bakken. Går det an eller?????? HAHAHAHAHAHA Det første Gubben sa da jeg klarte stable meg opp på bena og skru av videoen var at ikke gi meg skylden for blåmerket du kommer til å få på skinkå!

Nedenfor har jeg lagt til filmsnutten hahahha


 

 

For mye fristelser

 • 05.01.2018, 11:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er poenget med nyttårsforsett hvis forsettene ikke blir holdt? Det har jeg tenkt på i det siste om jeg skal sette meg noen eller ikke. Men erfaring fra tidligere år har ikke noe blitt holdt. Eller jeg har ikke klart å fullføre noe særlig av målene, så hvorfor sette noe...... Kanskje jeg bare skal la ting gå sin gang og bare leve og nyte livet slik jeg alltid gjør? Skjer det så skjer det. Jeg kan uansett ikke forutse fremtiden, og jeg kan ikke vite på forhånd hvordan ting vil gå. Er det ikke lettere å bare leve og se dag for dag?

Jeg har selvsagt mine mål for dette året, og det er mål som jeg skal jobbe med å nå. Men jeg vil ikke kalle det for nyttårsforsettet, for et mål skal bli et resultat til slutt. Og hva resultatet blir får en se når året er over. Jeg har et mål når det gjelder jobb, og det er et mål som trenger tid for å nå. Privat så har jeg ikke noe særlige mål foreløpig. Hvert år..... eller hver dag har jeg jo hatt et mål om å bli sunnere hahahahha dette har jeg vel sagt i alle herrens årene.... men problemet er det er for mye fristelser hele tiden! Jeg sier jeg skal holde meg unna snop og drit, jeg skal bli så sunnere ...... haha bullshit everytime! 

Knepet er vel å klare holde seg unna fristelsene..... men jeg har bestemt meg at når snope skuffen er tomt skal den ikke fylles på mer. Bare tenk deg faktisk hvor mye penger du kan spare på å la være kjøpe alt dritet. Snop og chips er blitt veldig dyrt i Norge, og en betaler mye for ganske lite. Glad jeg ikke bor nær svenskegrensen hvert fall hehe for da hadde det vært veldig vanskelig å holde seg sunn. 

Anyways..... ingen forsetter på meg! la ting komme som det kommer og nyt livet sier jeg!

I kveld begynner luksuslivet

 • 03.01.2018, 17:35

Nå er det på tide å få på drakten sin og begynne med treningen igjen. Over to uker med ferie og bare sløving har gjort gutten slapp. Endelig begynner karatetreningen både i Kopervik og Haugesund, nå er det ikke snakk om å ligge på latsiden mer. Jonas har så godt av å begynne igjen for ferie har gjort han søvnløs. Han har ikke klart å sove slik han skal, og ligger langt på morgenen og snorksover. Sånn er det når de bare sitter i ro i ferien og ikke gjør noe enn å spille. Onsdager er det trening her ute i Kopervik, og da kan han faktisk trene alle 3,5 timene. Og han ville trene alle timene i dag! 

Tidligere i dag var jeg en tur op kafe med min søskenbarn. Vi satte oss på Haugli kafeen midt i gågaten, men innså fort at vi følte oss som to eldre pensjonerte damer som gikk på kafe HAHA. Det var bare eldre mennesker som satt der og koste seg i lag over en kopp kaffe og kake. Og der satt vi to haha men det var jo koselig da selvom det bare var eldre mennesker som satt der. Vi fikk spist lunch sammen så måtte hun videre på jobb og jeg tok turen bort på jobb for å handle. Og etterpå var det hjem og lage middag og ordne hjemme før jeg måtte kjøre. Senere i kveld skal jeg hente gubben som kommer hjem fra jobb. Disse to uker har gått sykt tregt syns jeg pga. Alle helligdagene som har vært denne gangen. Men nå er det godt å få han hjem igjen ...... luksuslivet begynner i kveld!!!!!!! Hahahhahahha 

Snu døgnet for nå er ferien over!

 • 01.01.2018, 17:20

Gode Ønsker konfekt er favoritt konfekten min fordi den inneholder så masse godbiter. Sjokolade som jeg faktisk kan like som er konfekt. Og det som er så gale er at denne er til halvpris som gjør at jeg ikke klarer å dy meg og må kjøpe med meg. Jeg hadde tenkt at en av mine nyttårsforsetter skulle være å slutte å spise sukker. At jeg liksom skal bli mer sunn og få vekk valpeflesket. Men den gang nei haha hva er bedre enn en kaffe og konfekt ved siden av? Haha

Dagen i dag har gått i noe jobb og husarbeid. Snart skal julen pakkes vekk og alt skal tilbake til normalen. Jeg er klar for et nytt år og jeg tror det bare er godt spesielt for ungene å komme seg på skolebenken igjen. Alt går ut av rytmen når de har ferie. Sene kvelder/ netter og sove til langt på formiddagen ødelegger ganske mye. Så nå må de bare snu døgnet og finne normal rytmen igjen!

Bildedryss fra nyttårsfeiringen

 • 01.01.2018, 09:30

God morgen 2018 🎉🎉🎉🎉

Mandag og første dagen i det nye året. Tenk at et nytt år allerede er kommet. Snart er det jo sommerferie haha jeg ser hvertfall frem til sommer. Bare 6 måneder til så skal jeg slikke sol i tre uker gitt!!!! Men før den tid er det nok mye jobb og skole før vi kan tenke på det. Gårsdagens feiring var kjempegøy. Og her kommer bildedryss fra dagen vår i går 😍.

Ingen fest uten karaoke

 • 31.12.2017, 23:45

Ja, det er ingen vietnamesisk fest uten karaoke folkens! Her har de sunget for full hals siden maten ble spist. Og alle venter bare på at klokken skal slå 00:00 for da skal vi fyre opp og ta i mot 2018 🎉🎉🎉🎉. Bare innom en liten tur for å oppdatere dere 🤗.

Godt nyttttttåååår alle sammen ✨✨✨✨

Tjukke lubber, paraply og godt humør

 • 31.12.2017, 17:05

og da er jeg klar for å feire denne dagen med mine nærmeste familie!

Været er absolutt til å grine av så derfor har jeg gradert meg med tjukke lubber, paraply og vinterjakke. Kan nesten ikke bli surere ute enn det allerede er nå. Det kommer til å bli en kald og våt fornøyelse i natt når alle skal ut og fyre. Jeg har jo kjøpt fyrverkeri og må jo ut og fyre sammen med ungene. Vi skal feire dagen på Bleikemyr der min ene søskenbarn bor. Dagen skal feires med de jeg er glad i, og de jeg vet bryr seg om meg og min familie. Veldig synd at gubben ikke er hjemme for å ta i mot 2018 med oss. Men han kommer jo snart hjem så det får bli en ny feiring da når han kommer haha. Jeg skal også kjøre innom og hente foreldrene mine slik at det ikke blir så mange biler hos søskenbarnet mitt. Heldigvis har jeg fått ordnet meg parkering så jeg slipper å stå klint opp i alle andre sine biler. 

Da er det bare å komme oss avgårde og feire dagen 🤩.

Throw back year 2017

 • 31.12.2017, 14:15

2 0 1 7

One last day of year 2017 ...........

Jeg måtte lete litt i arkivet fra min blogg på Nouw for å se gjennom hva som har skjedd de tre første månedene av 2017. Siden jeg blogget på Nouw frem til mars i år har jeg masse innlegg der som jeg kan se tilbake. Og det jeg fant ut var at i begynnelsen av 2017 var jeg en veldig ivrig strikker. Jeg strikket Mariusgenser til Jonas, Gubben og jentungen. Og jeg har til og med strikket Mariusgenser til meg selv også! 

I februar måned ønsket vi Smurfen velkommen til familien. En blå ting på fire hjul og drevet av elektrisitet! En Ford Focus electric som vi kjøpte via en privat venn. Samt februar fylte Gubben 50 år!!!! Festen hadde vi senere men han fikk feiret dagen med meg og ungene. 

Mars begynte jeg å blogge på denne bloggen. 19 mars 2017 lagde jeg fruvinningland.blogg.no og bestemte meg for å begynne å blogge her på blogg.no. Grunnen var rett og slett at her har jeg utrolig mange bloggvenner som leser bloggen min. Og de fleste jeg leser blogger også via denne plattformen. Så da ble det enklere å bare bli her på blogg.no. Mars var også da jeg begynte å gå til neglestudio for å få hjelp til å slutte med neglebiting. Og jeg har nå gått jevnlig for å fikse neglene mine som nå er faktisk mine egne negler.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

April - den store dagen til Thea!!!!

Konfirmasjon!

Trenger jeg å si mer?

I mai var vi også i Egersund på konfirmasjon til gubbens onkelbarn. Og vi hadde også 9 årsdag som ektefeller 💞. Gubben pusset også opp huset med nytt vindu på kjøkkenet, og kledningen på utsiden. 17 mai feiring var det også i denne mai måned 🇳🇴.

J U N I my birthday month!!!

JA! Så var det juni og min måned tralalallalalallala

På selveste 4 juni som er min bursdag feiret jeg den sammen med storesøsteren min. Hun skulle feire 20 års bryllupsdagen sin (31.5.97) da det var den dagen hun hadde anledning. For meg så gjorde det ikke noe siden jeg ikke skulle ha selskap osv. Så da ble det full fest for å feire dem og jeg snek meg til litt feiring også. Og forberedelser til sommerferien var vel i full gang.... jeg var visst ferdig pakket allerede i juni....... hahahahhhaaaaa

Vietnam here we go!!!!!!! 

Endelig var tiden kommet for ferie for familien Vinningland! Ferien var noe vi alle hadde sett frem til i over et år siden i fjor. Eget tilbakeblikk av sommerferien vil komme på bloggen senere. 

August betyr back to school and back to work hehe. Og trist måned for meg siden jeg måtte reise hjem etter Vietnam turen. Ellers fikk jeg en ny følgesvenn som jeg er utrolig glad for. Nemlig jeg fikk meg ny digital kamera som jeg prøver å bruke så ofte jeg kan. Den er ikke for stor og er lett å ta med deg rundt omkring. Jeg solgte mitt speilrefleks kamera og kjøpte heller et som var mer hendig.

Så har vi kommet til september. Ja, det var denne måned det skjedde noe muffens med meg. Jeg fikk et eller annet slag for betennelse som gjorde at jeg ble helt hoven i det ene øyet. Jeg så rett og slett ikke ut! Kunne nesten trodd jeg hadde blitt banket opp av noen haha. Men heldigvis etter halvvannen uke og medisiner så ble jeg god igjen. Vi valgte også å selge Smurfen som vi kjøpte i februar. Vi solgte den til Bauge Auto mot at vi har satt oss på vent til den nye elbilen, KONA fra Huyndai. Vi vet enda ingenting om bilen enn at vi har fått kønummer på den.

Det skjedde vel ikke så mye i oktober enn jobb og høstferie på ungene. Jeg begynte forresten med iGlow som er en vippeserum for å hjelpe det å vokse. Jeg har ikke sett så mye forskjell enn at undervippene mine har faktisk blitt lengre. Men om selve vippene er lengre vet jeg ikke fordi jeg har vippeextensions 🙈.

N O V E M B E R

❤️

En forferdelig måned for alle i familien. Mormor sovnet inn 15. nov. og jeg har bare ikke mer ord enn å si hvil i fred Mormor 💞

D E S E M B E R

God Jul 🎄Godt Nyttår

Da er vi kommet til siste måned av 2017. Det har vært en veldig fin måned og jeg er så takknemlig for alt jeg har i livet. Jeg er utrolig glad i alt som har skjedd i dette året. Selvom det ble en veldig trist slutt i forrige måned, så vil jeg si tusen takk for alt jeg har. Alle de flotte menneskene jeg har rundt meg hver dag. Flotte mennesker som stiller opp for meg no matter what. Takk til dere alle som ser meg for den jeg er og jeg håper virkelig at 2018 vil bringe til oss alle nye muligheter og glede.

hihi og største gleden min i denne måned var da min iPhone X kom i posten hahahahha 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

Barnesanger på repeat

 • 30.12.2017, 13:50

God dag bloggen :)

Endelig er det litt sol å få her i Hauge By, og det gjør så godt i sjelen altså hihi. Sol er sjelden vare her så jeg blir så glad når solen skinner. Gradestokken viser visst minusgrader, og hvor kaldere det vil bli aner jeg ikke. Jeg håper bare at det ikke blir så altfor kaldt eller surt i morgen når alle skal tenne på fyrverkeri. Jeg skjelver bare av tanken på å stå ute i morgen klokken 00:00 og tenne på huffa meg..... 

Jeg har hvert fall vært effektive i dag der dagen startet med både jobb og bestilling. Så har jeg fått ryddet litt hjemme mens guttungen enda sov på rommet. Han visste ikke at jeg hadde vært oppe og ute osv. for han sov som en stein fra jeg gikk til jeg kom hjem. I stad var også Quy og Willy innom og hentet bord og stoler som de trengte å låne til i morgen. Lucas, guttungen til Quy var med og han slo seg tilrette han haha. Og jeg sa han bare kan få være her om han ville, og siden han ikke protesterte eller grein så nå er han her på besøk. Første gang han faktisk er her hjemme hos meg alene uten foreldrene eller storesøsteren hans. 

Nå sitter jeg og Jonas og blir sprø av alle barnesangene som går i repeat for Lucas elsker å se på Youtube. Han setter på den ene etter den andre barnesangen i forskjellige versjoner, og som sagt setter han de på fra start igjen når sangen er ferdig. Så sitter han der i stuen og humrer og ler av det han ser 😂. Vi stikker sikkert på Amanda i dag før de stenger for å spise middag på Mc Donalds senere.

Min siste dag på jobb

 • 29.12.2017, 18:00

God kveld bloggen 💞

I går fikk jeg en sen julegave fra ei god bloggvenninne fra Ålgård. Hun heter Julia Sofie og har bloggen http://juliasofie32.blogg.no og http://nouw.com/juliasofie32. Jeg fikk dette flotte duftsettet fra henne som dere ser på bildet. Denne skal jeg snart tenne på og det lukter allerede kjempegodt for det om jeg ikke har tent på enda. Så jeg vil si tusen hjertelig takk til Julia Sofie som har gitt meg dette. Alltid kjekt å få fine gaver <3.

I dag var siste dagen min på jobb for dette året. Jeg må si at jeg syns 2017 har gått utrolig fort og det har vært et bra år. Mye har skjedd gjennom dette året, men jeg føler jeg har kommet til et punkt der jeg forstår mye mer. Jeg føler jeg har vokst mye på dette året både jobbmessig og privat. Selvtilliten og å ha troen på meg selv har blitt mye bedre. Jeg føler at andre forstår meg mer enn før, og jeg har blitt bedre kjent med mange andre som jeg omgås daglig med. 

Alt jeg har erfart gjennom dette året er med på å bygge meg videre for et nytt år. Jeg er klar for å møte det nye året med nye muligheter og selvfølgelig utfordringer. Livet hadde vært kjedelig om vi ikke hadde utfordringer. Og man lærer så lenge man lever, og det er jeg helt enig i! Om det er på den harde eller fine måten, så er livet en læringsprosess mener nå jeg. Men som sagt er jeg klar for å gå 2018 i møte 💕.

To dager igjen for meg

 • 28.12.2017, 07:45

Fire dager fri har gjort godt for kroppen, men nå er jeg virkelig klar for siste innspurt før nyttår. To vakter gjenstår av 2017 så er det fri til 2018 hehe. Disse to dagene kommer til å gå som smurt og jeg er klar for en ny og spennende år. Jeg skal skrive mer om dette senere i dag for nå må jeg nesten komme meg på jobb. Ønsker alle en flott torsdag så blogges vi igjen <3.

Romjul med kafe og shopping

 • 27.12.2017, 10:15

Sorry for at det har vært litt mye mobilbilder på bloggen i det siste. Men har ikke gubben hjemme så det er ikke alltid like enkelt å ta verken bilde eller antrekksbilde av meg selv haha. Greit at jeg liker å ta selfies osv. men jeg føler at når jeg skriver et innlegg, må jeg ha et bilde av enten meg eller et eller annet. Det blir liksom kjedelig om innlegget ikke inneholder noe som helst bilde. But whatever? dette er jo en personlig blogg som handler om meg og livet mitt så haha.

Jeg er hvert fall klar for romjul og i dag har jeg fri. Så jeg har allerede avtalt å gå på kafe og kanskje litt shopping med søskenbarnet mitt. Hennes datter har overnattet hos oss siden 1 juledag, og jeg skal ta henne med på Mc Donalds først. Frokost! haha. Senere skal jeg en tur på jobb og handle før jeg skal hjem og ta livet helt med ro. Denne uken har jeg bare to arbeidsvakter så er det jo nyttår!!!! Gu så tiden går altså!!!!!!

En rolig 2. juledag

 • 26.12.2017, 13:30

Heisann ☺️

I dag startet jeg min morgen på jobben 🙈 to timer der så ble jeg ferdig med bestillingene og avdelingen er nå klar for romjuls handelen. Så var det hjem og lage frokost til ungene som såvidt hadde våknet til live. Det ble litt vel sent med frokosten så middagen blir nok ikke før på kvelden en gang. Nå er oppvaskmaskinen satt på og jeg har satt meg til rette i sofa. Kaffe i den nye Mummikoppen min og levende lys tent på, og nå kan jeg bare slappe av resten av dagen. Ønsker alle sammen en fin 2. juledag 💞.

Save the best for last

 • 25.12.2017, 16:10

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som jeg skrev tidligere i dag så setter jeg enormt pris på alle julegaver som jeg har fått i år. Men en av julegavene som jeg har gledet meg litt ekstra til å få er som dere sikkert skjønner ut i fra bildet! Jeg er sånt at om jeg vet hva jeg får til jul så kan jeg glede meg masse til jeg faktisk får åpne den. For det om jeg kanskje liksom vet hva jeg får, og har visst i flere måneder. Så ja, nå har jeg senvinterkoppen for 2017 i Mummi serien. Nå har jeg totalt 18 Mummikopper, og til neste år skal jeg fortsette å ønske meg Mummikopper til bursdag 😆.

Gubben må nok skaffe seg flere stenger og finne ny plass til jeg får mer i samlingen. 

Denne senvinter koppen er bare så skjønne!!!!!

 

Hvis du vil sjekke ut alle mummikoppene som finnes kan du se en oversikt HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

What I got for Christmas

 • 25.12.2017, 12:10

Når man blir eldre så minker det litt på gaver, men gaver fra spesielle får man så lenge man lever. Jeg er takknemlig for alt som jeg får uansett om den er dyr eller billig, laget eller kjøpt. For det er tanken bak som teller over alt ❤️ jeg vil takke alle som har gitt meg og min familie julegaver, tusen hjertelig takk for fine gaver og julehilsener. Jeg har ikke fått tatt bilder av alt fordi enkelte gaver er allerede tatt i bruk hehe. Men jeg kan fortelle at jeg har mottatt julegaver fra bloggvenner som Helene og Vera. Og venter fortsatt på flere 😉. I går fikk jeg også koselige meldinger fra bloggvenner som jeg har sendt julegaver til.

Ellers fikk jeg og gubben penger av foreldrene mine, av ungene fikk jeg Mummikopper som jeg allerede har hengt opp 😂. Julegave fra meg og gubben til hverandre i år ble jo den nye iPad Pro 10.5 som jeg allerede har tatt i bruk før sommerferien. Av jobben fikk jeg gavekort som jeg garantert skal finne meg noe fint når nyttårssalget begynner 🙈.

Men uansett så må jeg få si en gang til:

Tusen tusen takk for alle julegavene vi har fått 🎄.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Av bestisen fikk jeg Bolsius duftlys med beholder. Akkurat slik som jeg elsker! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vindunk som vi fikk av eldste datter og typen hennes, og vinflasken fikk vi fra min søskenbarn og hennes mann.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse søte rosa tøflene med sløyfe har jeg fått av storesøsteren min. Hun har fått helt dilla på å hekle sånne tøfler hehe. Men disse passer meg perfekt da jeg fryser ofte på føttene. Og de matchet juleantrekket mitt fra i går 😅.

 

Vår julaften 2017

 • 25.12.2017, 08:10

God jul alle sammen 🎄

Har dere hatt en fin julaften med masse god mat og julegaver? Jeg hadde en fin og rolig julaften i går sammen med ungene og foreldrene mine. Vi spiste pinnekjøtt og hadde riskrem til dessert. Etter maten satt alle bare og slappet helt av med musikk og surfet på nettet. Haha sånt underholder vi oss i familien Vuong-Vinningland!

Ungene er fornøyd med årets julegaver og alle fikk fine ting til jul. Jeg fikk også flere fine gaver fra familiene og bloggvenner. Kanskje det kommer et innlegg om hva jeg fikk til jul 😉. Legger ut noen bilder fra julaften vår i går som jeg tok i går med selfiestangen og fra digitalkamera.

Varm kakao og julegris

 • 24.12.2017, 12:35

God Jul bloggen 🎄

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Så var dagen alle har ventet på, Julaften....... ingen hvit julaften på oss Haugalendinger hvert fall. Men bare grått og trist og regn så langt du kan se! Jeg våknet vel ikke før klokken halv ti i dag faktisk. Godt å få sovet litt frempå etter den travle dagen i går, og så rett på familiebesøk etter stengevakten. Jeg har rukket å ordne meg for dagen, og vært ute og handlet siste rest for julen. Nå koser jeg meg bare med varm sjokolade og julemarsipan. Det blir julemiddag klokken fire hos foreldrene mine, og resten av kvelden blir nok bare avslappings hos dem. 

Håper alle får en flott julefeiring med masse god mat og at dere får masse fint ❤️ så blogges vi snart igjen.

Ikke mye som skjer her gitt!

 • 22.12.2017, 09:25

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen bloggen ☺️

Her i gården er det lite som skjer for tiden. Gubben er reist ut på jobb og ungene har nå tatt juleferie. Mens jeg har enda i dag og i morgen igjen å jobbe før det er fire dager fri for min del. Det skal bli godt med noen fridager etter julestrien er over. Men faktisk har det gått ganske fint og det har ikke vært så forferdelig jag for det om det nærmer seg jul. Jeg føler meg nå faktisk mye mer avslappet i forhold til hvordan jeg var eller hvordan det var for noen år tilbake. Alt virker mer rolig og jeg føler det ikke er så tungt på en måte. Eneste jeg har merket er nok trafikken på ettermiddagen har vært litt mer kaotisk. Alle skal ut og handle på shoppingsentrene, og da blir det fort kø til disse plassene. Jeg har funnet ut nå at jeg ikke må begi meg ut på kjøretur til disse sentrene i de tidene. Beste tiden er med en gang butikkene åpner haha! Nå har jeg bare igjen å se hva jeg trenger å handle av mat for disse stengte dagene. Når det er gjort er det ikke noe mer jeg trenger å gjøre enn å nyte dagene med familien. 

Nå har jeg vært nok med gubben

 • 20.12.2017, 12:20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God dagen bloggen <3

Long time no see hehe i dag har jeg fri og har absolutt ingenting på tapeten i dag enn å slappe helt av. Guttungen er hjemme fra skolen pga. han ikke er i form, mens jentungen er på skolen. Gubben har jeg nå fått avgårde og han er vel på vei snart ut på Sleipner A der han skal være både jul og nyttår. Så han har jeg sett ferdig for i år haha han ser jeg ikke igjen før 2018 så vi snakkes til dess 🙈. Trist er det å ikke få feire jul og nyttår sammen, men sånt er det bare å være offshorearbeider. Noen ganger blir det slik mens andre ganger er de hjemme begge deler osv. Jeg er innstilt på dette og julen har jeg egentlig også sikret oss plasser vi skal være. We will not be alone 😉.

Straks skal jeg lage middagen ferdig slik at den er klar, så er det bare å slappe av på sofa med min nye ullpledd som jeg kjøpte på Kid til halvpris! haha masse salg rundt omkring nå, men heldigvis er jeg ferdig med alle julegaver og innkjøp. Nå gjenstår det bare 3 travle arbeidsdager igjen før jeg kan nyte juledagene med ungene og familien min. 

Du grønne .... fargerike juletre.......

 • 18.12.2017, 09:00

Og her kom juletreet opp i går hjemme hos familien Vinningland 🤩

En juletre helt utenom det vanlige kan jeg trygt si haha ...... men bare så det er sagt så var dette bare noe jeg gjorde for gøy. Siden jeg er totalt sånn bling-bling person måtte jeg bare sjekke hvordan det ville se ut med alle duskene mine som julepynt. Disse ble bare hengt på juletreet for bilde sin skyld da hehe skikkelig julepynt kommer nok opp når jeg får ryddet vekk det jeg har på puffen. For julepynten ligger oppi der og jeg har bare liksom masse ting oppå som ingen gidder å ta vekk. Det ble jo ganske fargerikt tre da med alle de forskjellige fargene på duskene 😅.

Ja ja, nå er det jo ikke lenge til jul heller. Bare denne uken igjen så er det jo julaften....... tiden går fort og vipps så er 2018 på døren. Men først skal vi gå en travel uke i møte før vi kan senke skuldrene og slappe av resten av julen. Jeg skal jobbe til og med lille julaften så har jeg fri til og med onsdag i romjulen. Lille julaften skal ungene bort og spise julemiddag hos tanten sin, og på julaften skal jeg og ungene til mine foreldre. Hva det blir de neste juledagene får jeg se det an. Familiebesøk blir det hvertfall 😍.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jobb på hjernen

 • 16.12.2017, 09:20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen bloggen <3

Kan ikke helt skryte av at jeg er så aktiv for tiden her inne. Alt jeg har tenkt på er jobb og atter jobb, men det er vel sikkert helt vanlig i disse tider. Julen nærmer seg med stormskritt, og alle skal ut og handle osv. Etter jeg var ferdig på jobb i går satt jeg og sjekket salg og tall. Det er så vanskelig å vite eller beregne hvor mye du skal ha inn nå disse dager før jul. For en vet aldri nøyaktig hvor mye en kommer til å selge av alle de forskjellige varene. Pris i fjor og pris i år spiller også mye inn. Jeg får nesten panikk for at jeg ikke har nok julevarer haha for det om jeg har sjekket tallene! Men det er akkurat dette som gjør jobben min så spennende. Det er utfordringer hele tiden pga. en må passe på mengde og dato. Forskjellige kampanjer som kommer med jevne mellomrom. Bare det er en ting som gjør jobben varierende for hver uke. Uansett hvor krevende det er så trives jeg med akkurat det jeg gjør. Jeg ville ikke byttet det vekk med noe annet.

Jeg er nesten ferdig med alle julegavene, og jeg tenkte å få levert ut noen av de i dag. Gubben reiser på jobb om ikke så lenge så da er det greit å få tatt runden. Og når jentungen våkner til live skal vi to ta turen på Amanda senter slik at hun får gjøre seg ferdig med sine julegaver til sine venner. Kanskje jeg finner meg noe fint før jul 😉.

Nesten alt er forsvunnet

 • 13.12.2017, 08:42

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen alle sammen ❤

Ja nå er den hvite teppet ute snart vekke, for i dag har mildværet kommet. Regnet høljer ned ute og tar alt snøen vekk. Forhåpentligvis tar regnet og vekk alt isen som er på bakken. Og jeg håper det forsvinner skikkelig og! Klinkis er så farlig for alle som ferdes ute. Jeg tenker på alle våre eldre som kan skli og skade seg. Og ikke snakk om alle galne barna som tror de kan sykle i dette føret! I går ble guttungen kranglete fordi jeg nektet han å sykle. Han mente det går fint mens jeg sa nei. Det er livsfarlig! Unger tror alltid at de vet best tydeligvis haha men han kom ingen vei med meg. Så til fots ble det på han i går.

Det har ikke skjedd så mye de siste dagene enn jobb og atter jobb på meg. Så noe blogging har det ikke vært så mye av. Når julen kommer får jeg en del dager fri så da tenker jeg det blir litt mer blogging. Ellers skal jeg bare slappe av i dag siden jeg har fri og det er møkkavær ute. En liten tur innom jobb for å bestille skal jeg også. Middag skal jeg også lage siden jeg har fri i dag. Og det har jeg allerede fått ordnet hva jeg skal lage 😉. Men the family klager jo uansett hva jeg lager haha.

Plastic is fantastic

 • 11.12.2017, 09:05

God morgen alle sammen <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Julen nærmer seg med stormskritt og mange har nok begynt å pynte skikkelig. Jeg vurderer om jeg skal ta ned juletreet i løpet av denne uken. Her har vi sjelden hatt ekte juletre da vi syns plastikk er like fine. Det er sikkert delte meninger om akkurat dette med om det skal være ekte eller plastikk. Jeg personlig syns det ikke spiller noen rolle hva den er laget av. Det er selve gleden og hva du legger i når du pynter. Et plastikk tre holder lenge og du slipper noe arbeid med den. Ja, et ekte tre ser ekte ut og lukten av grantreet hører liksom med i julen. Men om du har et plastikk tre så betyr det ikke at du ikke kan få en fin jul.  I år er som sagt ikke gubben hjemme heller i julen, så å ha et plastikk tre er mer gunstig for oss. Jeg slipper å tenke på å vanne treet eller passe på at den ikke drysser osv. Vedlikeholdsfri og enkelt 😂. Sånt liker jeg best 😉.

Gubben satt fast midt i.........

 • 10.12.2017, 12:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Første snøen er kommer til Haugesund!!!!

Eller første snøfall kom i går da og det har snødd litt mer i natt. Jeg er ikke så glad i snø, men fint er det så lenge snøen holder seg slik den er nå. Det er ganske vått snø og det er nok mer slaps vil jeg si. Kjekt sikkert for de som liker snø og liker å være ute i dette været. Jeg liker meg bedre innendørs når det er sånt hehe, men det er lenge siden jeg har tatt noe antrekksbilde. Så i dag ble det et bilde i farten som gubben har tatt for meg før vi skulle kjøre ut.

Gubben skulle opp til foreldrene mine for å hente noen cd-r plater, mens jeg var på jobben. Da han kom tilbake kunne han fortelle at han kjørte opp den bratte bakken hos dem, og satt så fast midt i bakken hahha. Han er jo stabeist og trodde vel at med piggdekk så skulle han klare komme opp den bakken. Foreldrene mine bor på toppen og den bakken er et mareritt hver gang snøen kommer. Jeg husker da jeg var liten så hatet jeg den bakken om vinteren, for vi måtte alle være med å måke og salte den. Og med snøen som kom den tiden så var det skikkelig tungt å måke helt fra trappen og hele bakken!

Men, men typisk gubben ..... han daua bare bilen, satte den på P og håndbrekk opp - og der stod han midt i bakken og bare spaserte opp for å hente cdplatene, for så å rygge ned 😂.

På bordet sitter nissen.......

 • 10.12.2017, 09:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God 2. adventsdag alle sammen <3

Det er siste dag av karate festivalen, og om en liten time skal Jonas avgårde igjen. I går måtte han bli hentet etter halv dag der siden han ikke var i form. Satser på at han er bedre i dag slik at han får med seg disse lærerike treningstimene med de beste. Jeg derimot skal bruke litt av morgenen nå med kaffe og julemusikk mens jeg redigerer bilder fra i går. Venninnen min sin datter fikk svart belte diplomet sitt i går, og masse bilder skal sees gjennom. Senere skal jeg sette på juleribbe og ta en tur bort på søndagsbutikken og handle det jeg selvfølgelig glemte i går. Alt gikk bare pang pang i går på kveldsvakten at jeg fikk jo bare med meg halvparten av det jeg trenger hehe. Uansett kos dere masse denne adventsdagen <3.

Snart 2. adventsdag

 • 09.12.2017, 08:30

God morgen bloggen <3

Nok en natt har det vært vind og regn her i Haugesund. Og enda blåser og regner det som pesten. Jeg er så lei av dette for det går utover nattesøvnen min. Kjenner jeg aldri er uthvilt når jeg våkner om morgenen. Godt jeg har en jobb der jeg hele tiden er i bevegelse, for da slipper jeg å kjempe mot trøttheten og gjesping haha. For jeg sitter her og gjesper og gubben bare ler av meg. Han sier jeg er så sensitiv mot lyder, han mener jeg må gjøre som han, legge deg og sove og lukk all lyder vekk. Akkurat som det er så lett for meg som har super hørsel!

I dag skal jeg jobbe så det er ikke så mye å skrive om. Guttungen skal på karate festival der han får masse trening med de aller beste. Jeg så på programmet de har for i dag og i morgen, gud hjelpe meg så mye han skal få trent på disse to dager. Selv er han litt groggy form, så får bare håpe at han holder ut disse to treningsdagene. Han får hvert fall den muligheten å trene med verdensmester og vel så det, og det er god erfaring å ta med seg videre siden han jobber hardt for å nå målet sitt. Uansett er jeg super stolt av han som har stått sånt på for å fortjene beltene sine <3.

Godt med alt som er gjort

 • 08.12.2017, 11:00

Nå føles det godt altså!!!! 

Julegavene som trengs å sendes er nå sendt, og jeg kan senke skuldrene og håpe på at alt kommer frem før jul. Og jeg håper at alle som plutselig får en pakke i posten blir glad. Om det ikke er verdens dyreste pakke så håper jeg at alle blir glad, for jeg syns at alle fortjener en liten oppmerksomhet i julen. Jeg er som sagt nesten ferdig med alle julegaver, og alt som er gjort før jul er bare bra. Så nå kan jeg bare med god samvittighet lage meg noe mat før jeg skal på jobb 😉.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

"Aina" herjet vilt i natt!

 • 08.12.2017, 09:20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen alle sammen :)

Har dere fått sove noe i natt da? Jeg har sovet dårlig pga. "Aina" som har herjet vilt i natt. Hun har virkelig vært sint for det var ikke måte på hvor mye hun skulle herje. Jeg våknet flere ganger av at jeg kjente huset vibrerte, og hagl som slo kraftig mot vinduet. Lite søvn kan jeg bare trygt si. Men rundt klokken sju våkner jeg uansett om jeg har sovet dårlig eller ikke. Og om jeg ikke skal på jobb før senere så våkner jeg alltid tidlig. I dag begynner jeg ikke før 12 så da har jeg litt tid til å gjøre litt forskjellig. Gubben har allerede stukket ut til en av de bygg butikkene for å finne et eller annet. Han har jobbet i flere dager ute i garasjen  med å plane ut bakken slik at det blir jevnere. Og ny grus og singel er kjøpt og fylt på. Hva han skal gjøre nest der ute aner jeg ikke hehe. Sånne bygge ting osv. er ikke min greie, der får han slå seg ut som han vil. Når han kommer tilbake skal jeg ta bilen og kjøre gjøre mine ting før jobb.

Kose meg med min nye mann <3

 • 07.12.2017, 21:00

God kveld bloggen ☺️

Som dere vet har jeg fått en ny mann i livet mitt, og jeg har endelig fått litt tid å utforske mannen. Jeg tror gubben er litt sjalu på han her siden han får så mye oppmerksomhet fra meg. Men gubben kan jo slappe helt av..... han er my number one no matter what haha. Om jeg så koser litt med min nye mann så kan ikke han erstatte gubben min. Jeg er superfornøyd med min nye leketøy, og jeg kan si at for meg er den verdt pengene. Noen syns kanskje det er i dyreste laget, men en mobil er faktisk noe av det som du bruker mest. Den er med deg overalt og en har på en måte alt på mobilen. Alt skjer via mobilen og jeg ser på den som en viktig del av hverdagen min. Jeg kunne ikke levd en dag uten den!

Og jeg er klart avhengig av den som mange andre er. Denne modellen er perfekt størrelse for meg, og den er superrask og har en sykt bra kamera. Jeg elsker potrettmodusen på mobilen, spesielt denne scene modus som på bildet ovenpå. Alt går skikkelig fort og mobilen er jo bare en drøm å bruke. Og jeg valgte den modellen med 256gb lagringsminne samt jeg har 200gb lagring på iCloud. Nå venter jeg på flere forskjellige deksler og glassbeskyttere til mobilen. Fra Ideal of Sweden har jeg bestilt et par cover, og resten venter jeg fra Ebay. Jeg skal teste kamera mer ut en dag det er fint vær...... noe det aldri er lengre i Haugesund haha, men men det kommer vel en dag med opphold og.... eller..... 🙊.

Glad jeg ikke jobber ute

 • 07.12.2017, 07:20

God morgen bloggen ❤

Ny morgen og ny dag på jobb igjen da etter fridagen i går. Snart er det helg også med jobb på lørdag på meg. Ute plasker det ned som om det aldri har regnet før hehe. Skikkelig vått og grått i dag! Jeg er glad jeg ikke jobber utendørs, men syns synd på alle som gjør det altså. Stakkars alle ungene som må gå eller sykle til skolen da! Huff huff sier jeg bare 😞.

Men men titter innom for å si god morgen til alle dere der ute. Håper alle får en fin dag i dag uansett vær 🤗.

En hvalross, en slakter og Tonemor på flukt

 • 06.12.2017, 08:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen bloggen <3

Jeg er sikker på at lille Haugesund by har nå regnet vekk på kartet! Det har vært så inni gampa ræva tragisk her i byen med bare regn og atter regn. Ikke en dag har vi hatt regnfri dag, og det er søren meg meldt regn hele uken. Jeg hater regn haha og jeg syns det er så forferdelig deprimerende å stå opp. Man blir også i dårlig humør av været som er så grått og trist. Eneste du hører når du våkner er den forbaska alarmen og regndråpene som klasker på vinduet. Skulle ønske jeg bare kunne skru av alarmen og pakke meg ned i dynen og aldri stå opp!

Det verste med å stå opp i slik utevær er hvis jeg har hatt en dårlig natt. Jeg hadde en grusom drøm i natt der jeg husker jeg våknet og sovnet. Jeg våknet fordi jeg ble så redd, men for trøtt til å holde meg våken. Mareritt. Jeg mener jeg drømte jeg hadde en hvalross, det hørtes som det, som lå ved siden av meg. Har funnet ut at hvalrossen jeg så selvfølgelig var gubben som snorket. Men det var ikke det som var så grusomt, neida, det var at jeg så en som drev å slaktet dyr og mennesker. Hvem det var jeg så aner jeg ikke! Men det var så grusomt at jeg så denne slakteren som drev å drepte mennesker. Selv så var jeg på flukt. På flukt fra denne galne slakteren eller hva vet jeg heller ikke. Men jeg måtte flykte for livet! 

Jeg vet ikke hva disse marerittene kan bety eller hvorfor jeg har slike inni mellom. Eneste jeg vet er at de virker så sanne og jeg husker marerittene så godt selvom jeg er våken. Jeg vet det bare er en vond drøm, men når jeg kan huske mye av detaljene da blir jeg ganske skremt. Gubben syns bare dette er morsomt og sier at dette er bare en drøm. Ren fantasi i underbevissheten som jeg aldri kan forstå eller få noe svar på. Huff nei..... jeg må bare prøve å tenke på noe annet!

Fullt i topplokket

 • 04.12.2017, 10:15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God dag alle sammen <3

Har dere hatt en fin helg? Jeg har hatt en veldig fin og rolig helg med familien min. På lørdag lagde jeg pinnekjøtt for første gang i år, og jeg inviterte mine nærmeste bort for julemiddag. De fikk gryteklart pinnekjøtt og tilbehør som mandelpotet, kålrabistappe, julepølse og sosisser. Til dessert hadde jeg kjøpt inn KOS riskrem og bringebærsaus, og søskenbarnet mitt hadde med seg japansk ostekake. Det var en koselig julekveld og julepynten var satt frem også.  Søndag var alle sammen hos mine foreldre for vietnamesisk middag. Der lagde mamma vietnamesisk fersk vårruller som vi satt og rullet selv og spiste.  Vi måtte innvie det nye spisegruppen som mamma kjøpte. Og både bord og stol var knall! Kunne gjerne tenkt meg noe lignende spisegruppe selv. Uansett var det en kjempekoselig helg med bare familien <3.

Nå begynner en ny uke med arbeidshelg og karatefestival i Skåredalen på karatekidden min. Han skal fra fredag til søndag trene med de beste Sensei som kommer langveis fra. Så han får nok tyne seg masse i helgen 💪🏼. Ellers har jeg ikke vært så veldig aktiv selv på bloggen da motivasjonen er på bånn for tiden. Det svinger så enormt og det er liksom en del ting som svirrer i hodet mitt. Tanker og følelser som jeg ikke helt vet hvor jeg skal plassere. Jeg føler det er ganske fullt opp i topplokket, og jeg vet liksom ikke hva jeg skal gjøre. Jeg føler meg helt låst fast en plass oppi der. Jeg vil bryte meg løs, men finner ikke helt veien. Kanskje det bare er en periode det er sånt..... kanskje det går over av seg selv..... jeg vet bare ikke......

 

Husker dere Truls?

 • 02.12.2017, 14:05

Si hei til Truls folkens!

Er han ikke søt? Han hentet jeg hjem i fjor fra FEEL butikken, og nå er han kommet tilbake i huset. Eller han har flyttet fra loftet og ned i stuen haha det er noe med Truls, for jeg blir så i godt humør når jeg ser på han. Han skulle nok stått ute ved ytterdøren, men jeg syns han fortjener å være inne i varmen med oss. Kan ikke stå alene ute og fryse, man vet heller aldri om det kommer noen lumske tyver ute. 

Pinnekjøtt er nå satt på og har begynt å koke på kjøkkenet. Lukten siger litt og litt ut i stuen, og jeg svever nesten av lukten 😋 gjestene skal ikke komme før 17 i ettermiddag. Men det tar jo tid å få dampkoke pinnekjøttet skikkelig, så jeg får sette på litt serie og finne frem pleddet og strikke videre på den i mens.

Hva skal dere i dag da?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi flytter inn!

 • 02.12.2017, 10:05

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har disse søte nissebarna flyttet inn hos oss! 

Jeg har åpnet døren og nå er hjemmet fullt med julevenner som er kommet på besøk. De bor spredt rundt omkring i stuen, kjøkken og gangen. Og det er så koselig at de vil flytte inn og bo med oss denne måneden. Jeg føler jeg endelig kjenner at jeg får noe julestemning. Men levende lys og julemusikk som spiller ----- awwwww -------- det er julestemningen sin det! Snart skal jeg sette på pinnekjøtt, og når lukten av pinnekjøtt oser ut i hele huset - da er det skikkelig juleglede. Senere kommer også begge søskenbarna mine med sine familier og foreldrene mine på julemiddag. Jeg gleder meg masse for dette er noe jeg elsker å gjøre. Å invitere familie og lage god mat og kose oss i lag 😍.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jul med din glede

 • 01.12.2017, 08:50

Finally er desember kommet til oss, siste måned av år 2017. Gud hjelpe meg så tiden har flydd dette året. Jeg kommer til å lage et oppsummerings innlegg for alle måndedene i 2017 når jeg får tid. I dag skal gubben på loftet og hente alle julepynt for meg. Jeg trenger å få komme i julestemning, og da hjelper det sikkert å ta frem pynten. Samt jeg har invitert familien på julebord hos oss i morgen. Det gleder jeg meg veldig til, men først skal jeg på jobb før jeg tar helg.

Eg har verdens snilleste gubbe <3

 • 28.11.2017, 15:00

Bildet sier vel alt?

😂

Jeg kan bare ikke vente til jeg får min egen iPhone X! 

Jeg gleder meg som en liten unge venter på å få åpne julegaver haha. Men om en liten uke i følge bestillingen så har jeg min i hånden. Gubben har vært så snill og sagt at jeg skal få bestille den. Og da er jeg ikke treg med å hive meg på bestillingen før han ombestemmer seg. Jeg har også fått solgt min gamle iPhone så da blir det et lite mellomlegg. 

Jeg har trykket litt på pappa sin, men nå er det på tide å gjøre den klar til han. Han kommer jo hjem i morgen, og da tenker jeg nok at han gleder seg til å få bruke den. Overgangen vil bli stor fordi han har hatt iPhone 6 plus i flere år nå, og han har alltid sagt han ikke skal ha ny før Apple lager en som er helt annerledes. 

Tilbake til steinalderen 😂

 • 28.11.2017, 07:40

I går hadde jeg en rasende guttunge som ble så forbanna på moren sin hahaha. Jeg måtte låne hans mobil i går, og han ble da uten mobil i går. Og siden han maste sånt på meg at jeg hadde ruinert livet hans, pluss jeg måtte betale dyrt fikk han søren meg mobilen tilbake. Nå har jeg stukket av med gubbens iPhone 6s, og han fikk ende opp med en steinalder mobil! Hahaha alt han gjør for meg? Hahaha jeg er bare nødt å ha en mobil som fungerer på jobb. En mobil som ikke bruker tusen år for å laste opp en nettside. Hvorfor jeg må låne gubbens mobil får dere vite i et innlegg senere i dag 😉. Nå er det jobb til 16:00 så er det en stor dag for guttungen sol jeg også skal oppdatere dere om i kveld.

Er jeg lykkelig?

 • 27.11.2017, 14:30

Det er ingen fasit svar på hva eller hvordan veien til lykke er. Hvordan du finner din lykke er bare du selv som kan finne. Men som det sies at bak fasaden er det ikke alltid så bra som folk skulle trodd. Jeg er enig i det at alt kanskje ikke er like bra som en viser det blant folk. Men alle forhold eller ekteskap har sine sider. Jeg kan med hånden på hjertet fortelle at jeg føler meg ganske lykkelig og heldig. Fordi jeg har det livet jeg har. Jeg har en mann som elsker meg over alt på jord. En mann som ordner alt og bare vil meg godt. Han kunne ikke levd uten meg eller jeg uten han.

Men, som i de fleste ekteskap/ forhold vil det alltid være noe som er bra og ikke bra. Jeg kunne sikkert har skrevet en hel liste over ting som jeg syns er negativt om han, og en lang liste over ting som jeg syns er supert ved han. Jeg har lært meg at å ha et lykkelig liv sammen så må det være forståelse og god kommunikasjon. Å ta hensyn og faktisk snakke sammen er viktige ting for mitt ekteskap. Det er bare snakk om å finne balansen. Har vi ikke forståelse til hverandre eller kan kommunisere med hverandre, da fungerer det hvert fall ikke...... ikke for oss iallefall. 

Lykken kommer ikke av seg selv, det er noe du må finne og føle deg frem til 💕.

En ny uke uten black news

 • 27.11.2017, 09:00

God morgen bloggen :)

Jeg er så glad for at vi er ferdig med den svarte uken. Det har ramlet inn haugevis med Black Friday, Black day, Black Week tilbud i hele forrige uke. Jeg har vært effektivt med sveipingen på innboksen der jeg har slettet masse tilbudsmailer. Sms´ene tikker også som pokker inn på mobilen som jeg og må slette. Jeg har ikke brydd meg i det hele tatt om svarte fredagen, fordi jeg ikke syns det er noe WOW tilbud. Mye av tilbudene er også bare "fake" tilbud som liksom skal være så bra, men egentlig sparer du ingenting! Hva er vitsen med tilbud? Det kjøres jo tilbud støtt og stadig i de forskjellige butikkene uansett på året. Så nei, her hos meg har jeg aldri brydd meg om Black Friday eller handlet noe på den dagen.

Nå er det bare noen dager igjen før vi går inn i desember, og julen nærmer seg bare mer og mer. Jeg personlig.... ikke for å drepe julegleden til noen...... har absolutt ikke noe juleglede. Jeg har bare ikke noe julestemning eller ser noe frem til jul i år. Som dere vet så mistet jeg min mormor for to uker siden, og det er i seg selv helt forferdelig trist. Samt en onkel av min far døde også rett etter mormor, pluss gubben min ikke er hjemme verken jul eller nyttår. Jeg håper at julegleden kan komme en dag til meg også, men foreløpig må jeg være ærlig og si at den ikke fins hos meg. Kanskje det kan hjelpe litt om jeg finner frem julepynten og alle nissene mine til helgen. Og kanskje jeg skal invitere foreldrene mine bort til helgen for å spise litt julemat? hmmmm......

Ikke rør meg!

 • 26.11.2017, 23:05

Gurimalla for en dag det har vært i dag! Som jeg skrev tidligere har verken jeg eller gubben vært i stand til noe i dag. Jeg har kun kjørt bort på jobben for å hente arbeidsklærne etter taco middagen. Så har jeg bare tilbringt dagen på sofa under pledd samt varmepumpe på fullt. Jeg har bare ligget og daffet og ikke gjort en drit. Vært helt ute av drift ..... ingen energi igjen til noe. Til og med gubben bare ville gi meg opp fordi jeg hele tiden bare skutta han vekk. Kosesjuke han mens jeg bare ga han blikket «ikke rør meg».

Å være ute på festligheter til langt på natt er ikke noe som er vanlig for verken meg eller gubben. Vanligvis om vi skulle vært på besøk så pleier vi dra hjem ved midtnatt. Og jeg er som regel sjåføren da. Men når sjansen byr seg som i går da slår jeg meg ut. Hvorfor skal jeg ikke kose meg når jeg har muligheten? Og når jeg har det gøy med folk jeg bryr meg om, blir det jo ekstra kjekt.

Arbeidsplassen er der jeg ærlig talt tilbringer mesteparten av tiden min. Det er arbeidskollegaene mine jeg faktisk omgås mye med i livet. Og siden vi ikke er mange ansatte så blir man fort knyttet, og får en spesiell bånd til hverandre. Jeg føler meg veldig heldig som har funnet en arbeidsplass der jeg trives i. Alle er forskjellige og alle med hver sin personlighet. Alle jeg jobber med daglig blir som en ekstra familie, en jobb familie.

Det har som sagt vært tøffe tider med høyt og lavt temperatur. Det har vært diskusjoner, uenigheter, ris og ros osv. osv. Men det som er viktig for meg er trivselen og at jeg får jobbe med det jeg liker. Og at alle har forståelse for at vi alle er forskjellige bygd. Vi er ikke like. En må bare få tid å lære hverandre å kjenne. Jeg kan ærlig si at jeg er blitt veldig glad i gjengen jeg jobber med. Og jeg hadde aldri villet byttet det ut med mindre det var totalt krise.

Dagen derpå.........

 • 26.11.2017, 12:30

God formiddag bloggen <3

Gårsdagens festligheter er nå over, og jeg sitter her dagen derpå, trøtt som ei fela haha. Først bar det på jobb, så var det vorspiel hjemme hos sjefen. Før vi alle dro på Staalehuset der mat og konsert ventet. Det ble en kveld med masse latter. Jeg hadde det knall på julebordet med jobben. Etter Staalehuset dro vi hjem til kollegaen min og hadde nachspiel. Og jeg og gubben kom oss ikke inn dørene hjemme før 3:30 i natt.

Klokken åtte våknet vi begge og ligger nå som to slakt på sofa! Snart skal jeg lage taco og bare ha middagen tidlig i dag. Jeg må på jobben senere for å hente klærne og vesken min og. Gøy med julebord men dagen derpå er ikke alltid like kjekt 🙈.

Bare en liten pause

 • 24.11.2017, 08:40

God morgen bloggen <3

Jeg lever enda om dere skulle lure da jeg har ikke vært aktivt på flere dager. Jeg har bare vært innom og lest litt hos dere, men de siste dagene har jeg falt i en sånn rar modus. Blogglysten og fotogleden har forsvunnet litt, kan kanskje tenkes det er pga. været som det er nå. Jeg har liksom null motivasjon! Og har heller ikke noe spennende å skrive om i hverdagen. Men jeg er fortsatt her da, jeg kommer til å oppdatere bloggen når jeg er klar. Det er litt av hvert som skal skje nå disse dager så da har jeg mer motivasjon til å blogge <3.

853 sidevisninger! Tusen takk Mummikopper

 • 20.11.2017, 15:00

Hva skjer liksom?

Jeg har ikke flust av lesere hver dag, men i går ble innlegget mitt "Felles presanger......... du liksom!" delt på Facebook siden til Mummikopper. Og takket være at Mummikopper delte innlegget mitt har jeg fått så mange sidevisninger på bloggen min. Har du Facebook og er storfan av Mummikopper så klikk deg inn og lik/ følg siden du og 😉. Om du har et innlegg du skriver om disse søte koppene, kan du kontakte Mummikoppper for å få delt innlegget ditt. 

Uansett så må jeg takke for at så mange har klikket inn for å se, og i det hele tatt vært innom bloggadressen min 😍.

Og så vil jeg tipse dere som elsker Mummi om at KITCHN har nå 50 % rabatt på Arabia Mummi unntak sesong/ spesialprodukter.  Og som sagt så tjener jeg absolutt ikke noe på dette når jeg tipser dere. Jeg har aldri tjent ei krone på bloggen min, så det er sagt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En lysere dag i dag 💕

 • 20.11.2017, 11:00

God dag bloggen <3

Endelig kan jeg våkne til en flott dag med solskinn, selvom gradestokken har kommet ned til det tallet jeg ikke liker: 1 grad. Jeg liker ikke snø eller kulde, men sånt som det er i dag er perfekt! Det er glatt enkelte plasser så vær forsiktig når dere er ute og kjøre. Jeg liker ikke å kjøre når det er glatt, så jeg er glad at gubben kommer snart hjem. Han skiftet til piggdekk før han reiste på jobb, og jeg har en bil som er god på glattå sier han. Hjelper ikke meg om bilen er god på glattå haha .... greit jeg kan kjøre bil... men om det skulle skje noe pga. glatte veier så vet jeg absolutt ikke hvordan det ville gått. Han har nok mye mer erfaring når det gjelder å kjøre enn hva jeg har. Hovedveiene er det nok saltet så godt at jeg ikke trenger å være nervøs på veien.

Jeg var en tur og kjørte tidligere i dag for jeg måtte hente en pakke. På lørdag skal jeg jobbe så ut på julebord med jobb og mann. I den forbindelsen har jeg kjøpt en kjole som jeg skal bruke den dagen. Den får dere sikkert se til helgen ;) tenker at det vil bli kjekt med julebord og avbrekk fra rushet som snart eksploderer. Og det kjekke er at gubben er hjemme denne gangen, for det er kjekkere å gå sammen på slike tilstelninger.

Forresten har dere sett noe så fint? iPhone case fra Ideal of Sweden som jeg har på for tiden. Den er bare helt nydelige!!! Jeg har flere case fra dem og jeg er superfornøyd. Jeg har kjøpt alt selv og det er ikke noe som er sponset her. Eneste ulempen med disse er at det ikke er tett i bunnen og toppen. Jeg har mistet mobilen min i bakken et par ganger, og det har gått greit altså. Men jeg kan se små merker der case ikke dekker...... jeg får være litt mer forsiktig og ikke miste den flere ganger da hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Floral Romance iPhone case from Ideal of Sweden

Min tanke går til familien ❤️

 • 19.11.2017, 10:50

God morgen alle sammen <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så var vi kommet til siste dagen av denne uken som har vært en berg og dalbane følelsesmessig. Jeg har hatt en fin dag i går med karatetrening med Jonas, og så familiebesøk hjemme hos meg på kvelden. Jeg lagde ribbemiddag og vi koste oss sammen med alle ungene som var her i går. Jonas hadde jo en kompis på overnatting, så kom det en til på døren så vips var det tre gutter rundt middagsbordet. Og da gjestene kom ble det to voksne og to jenter til som kom i hus. Etter middagen satt vi voksne bare og slappet av i stuen med tv på. Så gikk det en film med Robin Williams, Ms. Doubtfire som vi da så på sammen. Alt i alt var det en rolig og fin lørdag sammen med familien. 

Nå snart skal jeg en tur og jobbe litt før jeg skal ta turen ut til søskenbarnet mitt på middag. Litt greit å skifte stue og komme til middag hos andre hihi. Blitt nesten en tradisjon at vi prøver å gå til hverandre slik i helgene. Hverdagen er alle opptatt med jobb og skole, og da er det veldig koselig å treffes i helgene. Vi bryr oss om hverandre og vi prioriterer de som er oss nærmest. Familie betyr mye og jeg prioriterer dem først ..... slik er jeg!

Tankene mine går også nå til min far som i natt mistet sin onkel, han klarte ikke vinne over sykdommen 😔. Så dette er utrolig trist for han og alle som er berørt. Onkelen hans har gjort mye for min far og takket være han så har faren min fått det livet han har nå. Jeg har truffet hans onkel en gang og jeg syns det er utrolig trist at han nå har forlatt oss. Selvom jeg ikke hadde noe nært forhold til ham som min far, så er det forferdelig når noen dør. Vi har alle nettopp sagt farvel til ei som står oss så nært.... og så får vi beskjeden om hans bortgang også....... mine tanker går nå til alle i familien og jeg håper han nå får hvile i fred ❤️.

 

Roses from my bestfriend

 • 16.11.2017, 17:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siste nytt fra hjemlandet som jeg har fått fra foreldrene mine er at alt har gått veldig fint. Alle har fått sagt farvel og forberedelsene før selve begravelsen er ordnet. Jeg har fått sett masse bilder og jeg føler en lettelse over at mormor får en fin begravelse med alle sine barn og familie samlet. Trist vil det alltid være, men jeg kjenner at det er litt lettere i dag. Og jeg ble også overrasket med disse flotte rosene som bestevenninnen min kom i døren med til meg. Yndlingsfargen min og alt! Jeg er så glad over alle de snille menneskene jeg har rundt meg 😍.Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og strikke videre på genseren til Jonas. 

Time will heal our sorrow

 • 16.11.2017, 06:00

Just give me time ........ 

Nå skal jeg fokusere på de gode minnene, og konsentrere meg om positive ting. Sørgetiden går sin gang og jeg må fortsette å leve slik jeg pleier. Jeg vet mormor har funnet fred, og hun vil alltid være i våres liv uansett. Hun ville ha ønsket at vi skulle leve og være lykkelig, hun ville ikke likt om vi hadde stoppet opp. Jeg vil savne henne men det er godt å vite at hun har hatt et godt og langt liv. Hun har fått mange barn og barnebarn som kommer til å minnes henne hver dag, hvert år osv. Livet går videre 💕 

 

 

Kjære Mormor ❤️

 • 15.11.2017, 14:00

10 juli 2017

Var dagen jeg traff deg etter to lange år siden sist hjemreise. Du husket meg ikke den gang og ikke denne gangen heller. Men det gjorde ikke noe om du ikke husket hvem jeg var. For to år siden da jeg besøkte deg, sa du ofte til meg "kem e du?" og du var kjapp i svarene dine. For det om ikke alt du sa hadde noe sammenheng eller jeg skjønte hva du sa, var du en spøkefugl. I sommer var du blitt dårligere og du sluttet å spørre. Jeg er veldig glad og takknemlig for at jeg og min lille familie fikk treffe deg i sommer. 

Jeg husker fra tidligere da du fortsatt var frisk, hvor aktiv du var rundt omkring. Å besøke templer og be var noe du ofte gjorde. Jeg prøver å tenke på alle de gode minnene jeg fikk oppleve med deg. For nå er det de gode minnene jeg må ha fokus på. Selvom jeg er sønderknust innvendig og tårene bare siler ned, så må jeg tenke på at du har fått hvile. Du lider ikke mer. Det er vondt for vi som sitter igjen.... men sorg hører til i denne vonde tiden. Sorgen av din bortgang er stor, og det vil ta tid..... du vil for alltid være i mitt og alles hjerter, kjære Mormor ❤️ jeg kommer aldri til å glemme deg. Du vil alltid være husket og elsket 💕. 

Hvil i fred, kjære Mormor ❤️

Just a matter of time .............

 • 15.11.2017, 10:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen bloggen 💕

Dere lurer sikkert på hvordan det går med meg siden jeg ikke har gitt lyd fra meg i hele går. Jeg vet ikke helt hvordan jeg har det akkurat nå, fordi jeg føler det er noe uggent som skal skje. Jeg har fått oppdatering hjemmefra at mormor har kommet hjem til sitt hus. Der har hun absolutt alle barna sine som er kommet for å være med henne den siste tiden. Jeg har fått sett bilder og videoklipp over det som skjer nå hjemme i huset til mormor. Alle tantene mine er samlet og barnebarn og slekt som har muligheten å være der. De har begynt å samles for å be for mormor nå. Hun har enda hjerteslag og puls ved hjelp av oxygen slange i nesen. Men nå er det bare snakk om veldig kort tid før mormor skal få hvile....... Og når den beskjeden plinger på chatten ... kommer jeg til å bryte sammen.............................

 

Never give up

 • 14.11.2017, 07:15

Still waiting ....................

Jeg er tom for ord ❤️

 • 13.11.2017, 21:10

Det er nå jeg virkelig er tom for ord.....

Det som møtte meg da jeg kom hjem fra jobb var denne flotte rosebuketten. I buketten var det en flaske med eplemost, sjokolade og et kort med de varmeste tankene til meg i denne tøffe tiden. Jeg ble målløs og tårene presset på. Å vite at jeg har venner der ute som bor milevis langt vekke, som jeg aldri har møtt i mitt liv, men for det om så sender de meg dette. Jeg har bare ikke ord for hvor takknemlig jeg er og hvor glad jeg er for denne oppmuntringen fra dem.

Så kjære Terje og Yvonne 💕 Dette var utrolig snilt gjort av dere, og jeg må bare få si tusen millioner takk for den fine buketten. Og tusen takk for godheten dere viser og omtanken dere har til meg og mine i denne vanskelige tiden. Jeg er så glad å få ha dere som venner, og jeg håper virkelig vi en dag får sjans til å møte hverandre. 

Tusen tusen tusen takk Terje & Yvonne og herlige Safir & Alfie ❤️ 

Ingen far å feire farsdagen med

 • 12.11.2017, 10:45

GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN TIL ALLE FEDRE 

❤️

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For min del har jeg ingen å feire Farsdagen med i år. Min egen far er reist til Vietnam, og mine barns far er i nordsjøen. Men jeg vil la de vite at de er verdens  beste fedre, og vi er veldig glad i dem. Om de ikke er hjemme så skal de vite at de betyr mye for oss 💕. 

Så en liten oppdatering når det gjelder mormoren min. Hun ligger fortsatt på sykehuset med hjelp av pustemaskiner. Hun lider sa moren min da jeg chattet med henne sent i går. De venter enda på siste søster skal lande i morgen før de skal samles for å se hva de skal gjøre videre. Det gjør vondt å tenke på at mormor lider der mens hun svever mellom liv og død. Og siden hun er så svak tør ikke legene å gi henne noe behandling. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det er for henne, og for alle som er rundt henne nå.......

Fortsatt vente.........

 

Byens beste fersk salat!

 • 11.11.2017, 21:45

Det får du selvfølgelig på Rema 1000 Solvang 😉 butikken har fått salatbar! Du kan lage den salaten du akkkurat vil ha selv og masse forskjellige dressinger å velge mellom. Jeg digger at butikken har fått dette, for da får jeg spist sunnere. Og jeg kan bytte om forskjellige typer salater og dressinger slik at jeg ikke blir lei. Og det som er enda kjekkere er at du får 10 % priskutt om du har Æ på frukt & grønt.

Jeg har nå kommet hjem fra en lang arbeidsdag, og siden det bare er meg og Thea kjøpte jeg salat til kvelds. Veldig enkelt og mettende faktisk 😉. Så nå skal jeg la bena få hvile og skru på Viaplay for å se serien min, Castle. Ønsker alle dere der ute en riktig god helg 😍.

Ventetiden

 • 11.11.2017, 08:40

God lørdag morgen alle sammen <3

Det er så rart å våkne til et hus uten folk rundt meg. Som regel hører jeg lyder fra Jonas sitt rom eller gubben som rasler ved siden av. Men i dag var det ingen velkjente lyder rundt meg. Jentungen har soverom i kjelleretasjen så hun hører jeg aldri noe til. Det skal bli godt å få guttebassen hjem igjen i morgen da. I dag jobbe jeg uansett 12-21 og da er det like greit at ungene har plasser de kan være.

Pr. dags dato og tid har foreldrene mine nok landet i Ho Chi Minh. Og jeg syns denne ventetiden er fæl. Jeg har ikke hørt noe fra dem enda, men regner med de snart er på plass der. Det er sikkert mye de må ordne så jeg får bare vente i tålmodighet på oppdatering. Jeg håper bare at jeg ikke får noe dårlig beskjed i løpet av dagen, for det er ikke lett å holde følelsene og tårene mens en er på jobb. Men det går sikkert greit og ting vil sikkert ikke skje i dag........

Hjem til et tomt hus

 • 10.11.2017, 20:45

Fysj så uvant det er å komme hjem etter jobb uten noen hjemme. Eneste liv i huset er min lille pjuskete pusekatt i kjelleren! Hun ligger så fint i kurven sin og ser opp på meg. Ingen gubbe og ingen barn, bare et tomt hus uten mennesker. Det er veldig sjeldent at ingen er hjemme når jeg kommer hjem fra jobb. Men guttungen har fått lov å være med til Sauda med kompisen sin. Jentungen er visst hos bestevenninen sin rett her borte med meieriblokkene. Og jeg sitter mutters alene på denne fredagskvelden. Mørkredd er jeg også haha huff huff .... Skal nå sette på litt serie på tv og lage meg litt sushi da. En liten minihelg på meg siden jeg skal jobbe i morgen.

En liten glede i dag

 • 10.11.2017, 16:00

Slik omstendighetene har vært de to siste dagene så var det kjekt å kunne se litt glede i dag. Jeg og Jonas har vært innom Bauge Auto i dag og sett vår fremtidige bil! Hyundai KONA som er kommet på plass hos forhandler. Denne er som sagt bensin utgaven av bilen, men vi har bestilt den elektriske versjonen. Elbilen kommer ikke før sommer 2018, men formen og bilen blir lik bensinutgaven. Nå fikk vi se den og vi er helt forelsket. Gleden er bare enorm nå til vi får bilen en gang til sommeren. Elbilen vil få litt annereledes grill foran og en annerledes midtpanel inni. Ellers er den slik KONA bensin er.

Fargen på bilen på bildet heter Ceramic blue med litt grålig detaljer rundt ved dekkene. Det er nok ikke denne fargen som dere ser på bildene vi skal ha. Vi skal velge en annen farge og vi skal ha svart tak og svart detaljer. Interiør blir trolig skinn, men alt skal vi bestemme når prisen foreligger på elbilen. Når gubben kommer hjem skal vi prøvekjøre bensinutgaven. Siden jeg selvfølgelig ikke kan kjøre manuell må jeg vente til han er hjemme. Å se bilen ble en liten glede og avbrekk i hverdagen vår.

En vanskelig tid for oss

 • 10.11.2017, 08:15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen bloggen <3 

Jeg har vært veldig fraværende her på bloggen, og det beklager jeg så veldig. Men om dere har lest mitt innlegg "Time to pray & stay strong" vet dere hva som foregår i livet mitt akkurat nå. Jeg har vært som en jojo emosjonelt, klumpen i halsen og tårene som plutselig kan komme. Men så stopper det opp og jeg får gjort det jeg skal. Hver gang jeg tenker på mormor som ligger der og svever mellom liv og død, gjør vondt. Nå er det bare snakk om tid....... jeg vet det ikke er håp lengre, men jeg vil bare ikke tenke at hun snart blir borte for alltid.

Jeg har i dag stått opp tidlig for å kjøre foreldrene mine til flyplassen. De har ordnet seg og er nå på vei for å si farvel en siste gang med henne. Alle søskene til min mor er også på vei fra Canada til Vietnam nå. Og jeg sitter nå her bare og gruer meg til beskjeden jeg absolutt ikke ser frem til å få i løpet av helgen. Det er en vanskelig tid for oss i familien og slekt. Aldri kjekt når slik skjer ...... det er livets gang og ikke noe vi kan gjøre med. Hun har levd et langt og godt liv, det vet jeg, men denne tiden er vanskelig for alle. Jeg tar det veldig innpå meg, og det er forferdelig trist og tungt når jeg ikke kan være der. Jeg har fine minner som jeg kan se tilbake på.... men akkurat nå er det bare vondt ........ 💕.

Time to pray & stay strong

 • 08.11.2017, 19:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg føler en redsel som kommer snikende...... jeg vet dette er noe som vil skje. Men jeg er ikke forberedt på at det kanskje vil skje, for jeg vil ikke miste noen som er meg kjært. For det om avstanden var stor har det aldri stoppet meg mot å ha et forhold til min mormor. Jeg har alltid visst om henne for det om jeg har bodd nesten hele livet mitt i Norge. Verken jeg eller mine nærmeste har fått vokst opp med henne rundt oss. De eneste tidene jeg har fått fysisk være nær henne var alle de gangene jeg har vært i Vietnam. Selvom hun har blitt dement og ikke husker verken hvem jeg eller noen er, så er hun min mormor uansett.

Jeg er glad i henne og når jeg får vite at hun er blitt veldig dårlig og innlagt på sykehuset, da blir jeg veldig redd. Da blir jeg nesten sint på meg selv som sitter her helt hjelpeløst og ikke kan være der med henne. Jeg vet hun er i gode hender, men for det så kjennes det så vondt når jeg ikke kan gjøre noe. Tusen tanker og scenarier farer gjennom hodet mitt. Hva om? Hva skjer? Hva kan jeg gjøre? Det er så sårt å ikke kunne gjøre noe! Jeg vet å kjempe mot alderdom er noe som jeg før eller siden må gi tapt. Men jeg vil ikke at hun skal bli tatt vekk fra meg og alle vi som er glad i henne. Jeg vil hun skal kjempe og jeg ber for at hun skal klare seg. Og jeg vet sykehuset og de rundt henne i Vietnam gjør alt de kan for å hjelpe henne, men.......... alt jeg kan gjøre er å be for henne ❤️.

Og ikke nok med det så har jeg min tante på fars side som er alvorlig syk. Tankene mine går også til henne og hennes barn og alle. Det er så mye følelser og tanker som spinner i hodet mitt nå. Må jeg forberede meg på at det verste kan skje? Det er rart å tenke på hvor mye dette påvirker meg for mange tenker sikkert at pga. avstanden jeg har, så går det sikkert ikke så sterkt innpå om det skjer noe. Men det er feil! I min tilfelle når det gjelder hva jeg føler og tenker om min mormor og tante så er de like nær meg for det om det bor på den andre siden av jordkloden! Jeg er ei veldig sensitiv og følsom person som tar ting ganske innpå meg når det kommer til stykke. Jeg kan være sterk på enkelte ting, men når det gjelder familie så er jeg svak. 

Det som gjør ekstra vondt og sårt er at jeg ikke kan gjøre noe! Herlighet...... dette var noe jeg fryktet da jeg besøkte dem i sommer. Jeg fryktet det var siste gang jeg fikk muligheten å møte dem, for jeg vet ikke om de vil være der neste gang jeg reiser hjem. Frykten hadde jeg i sommer, men så har det gått bra med dem og den forsvant litt, men nå....... nå er den her igjen..............................................................................

Kommer alltid for tidlig!

 • 08.11.2017, 17:45

Hvorfor er det alltid så travelt når jeg har fri? Hver gang jeg har fri på onsdag er det så mye jeg skal få gjort på en og samme dag. Lunch på kafe med søskenbarnet mitt, 2,5 timer på jobb har jeg også rukket å få til. Så tok det meg 30 minutter å kjøre fra jobben og hjem noe som normalt bare skal ta maks 10 minutter. Middag rakk jeg heller ikke lage haha så da ble det jo det vanlige når gubben er reist, Mc Donalds til guttungen. Hadde ikke trodd at vi skulle havne på Mc Donalds´en så kjapt da gubben dro i dag morges! Men sånn ble det bare 🙈.

Treningen begynte ikke før 17 og vi kom jo selvfølgelig 30 minutter før tiden. Jeg og min tidsberegning er ikke alltid så god, alltid livredd for å komme for sent. Så da blir det til at jeg alltid kommer for tidlig 🙊. Bedre det enn å komme for sent for da blir jeg hvert fall super stresset! Siden jeg ikke gidder kjøre frem og tilbake blir jeg alltid sittende her i Kopervik. Jeg sitter da på Kopparen Grill som er her i samme bygget som Dojoen til Sentrum Karateklubb ligger. Andre hadde sikkert kjørt hjem, men jeg syns det bare er greit å være her. Om jeg kjører hjem sitter jeg på sofa og venter, og da er det så lett å glemme bort tiden. Jeg har med både Macbooken og iPad så jeg overlever de timene her hehe.

Jeg har også kjøpt meg pepperkake med sjokoladetrekk! FYTTIGRISEN! Den er skam god og drit farlig haha får se hvor mye det er igjen av den til jeg skal kjøre hjem 🐷. 

Gubben skal på "husfar-ferie"

 • 08.11.2017, 09:45

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen bloggen <3

Fire uker med luksusliv er igjen over for nå, og to uker uten noe som helst luksus. Hvordan skal dette gå? HAHA det er humoren vår hver eneste gang jeg leverer gubben på bussterminalen. Han skal på husfar-ferie (som han kaller det), mens jeg må nå være både forsørger og husmor hjemme. Livet er hardt altså 😂! Men det går jo bra hehe jeg og ungene klarer oss veldig fint vi alene for det om han er på jobb. Det er bare morro å spøke med det når han må på jobb. Sånn er bare livet med offshore mann - plutselig er vi ikke to men en. 

Hverdagen går sin gang den for det om den ene er langt langt vekke. Jeg har en jobb å gå til og jeg har unger som trenger oppfølging. Hverdagen blir bare litt travlere for meg når det er karate kjøring på han minste. Men treningstidene klaffer med arbeidstidene mine så det går som regel bra. Om tre uker skal han få gradere seg til sitt andre brune belte, så all trening nå frem mot gradering er viktig. Jeg skal nå snart en tur på kafe med min søskenbarn, så skal jeg innom og jobbe et par timer med varer og bestilling. Senere er det Kopervik da han skal trene fra klokken 17-20:30 i dag. Da blir jeg nok sittende ute på Kopervik der på Kopparen grill.

Nå skal jeg stikke en tur på postkontoret og sende en pakke til Vera som vant giveawayen min på bloggen. Det er virkelig dårligt av meg å ikke fått sendt den før i dag! Men heldigvis har jeg skrevet med Vera og forklart, så hun forstår 😍 bedre sent enn aldri sant 😉.

Blogging mot Mobbing! - Utfordring!

 • 06.11.2017, 20:15

MOBBING ER IKKE GREIT!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har valgt å bli med på en utfordring fra bloggeren bak bloggen  Ei_heks.blogg.no  som har laget en flott utfordring som går ut på å lage mange innlegg MOT MOBBING spesielt i november. Lage litt fokus på mobbing, og markering MOT det!  Se hennes innlegg og les om utfordringen ved å trykke 👉🏼 HERFlere av mine bloggvenner har allerede skrevet innlegg og nå er det min tur.

Mobbing er et viktig tema for det skjer overalt til enhver tid. Det kan skje i alle slags måter og steder. Det er ikke bare mobbing i skole sammenheng, mobbing kan skje her i bloggverden, nettmobbing, arbeidslivet, familier, venner osv. Jeg vet hvert fall veldig godt hvordan det er å bli mobbet. Det er et sårt tema for meg for jeg har blitt mobbet både som liten og i voksen alder. Som liten mener jeg da på barne og ungdomsskolen. Det å vokse opp i Norge med utenlandsk bakgrunn var ikke lett. Andre unger mobbet meg fordi jeg var annerledes. Jeg ble mobbet fordi jeg ikke var som dem, og fordi jeg hadde en streng oppvekst. Jeg ble holdt utenfor, ble kalt stygge ting og jeg trodde på alt det de sa. Jeg visste ikke bedre.

I voksen alder har jeg og blitt utsatt for mobbing, men på en helt annen måte. Barn kan være stygge mot hverandre, men voksne er faktisk verre når det gjelder mobbing. Voksne mobbere er faktisk de verste! Jeg får frysninger bare jeg tenker tilbake på hva jeg har opplevd tidligere! Jeg unner absolutt ingen å måtte oppleve mobbing. OG jeg skulle ønske jeg var sterkere og modigere tilbake i tiden. Jeg skulle ønske jeg hadde kunne satt dem på plass. Sagt det direkte til dem at dette finner jeg meg ikke i, si til dem at mobbing absolutt ikke er greit!

Lev og nyt livet

 • 06.11.2017, 08:25

«Det er i motbakker det går oppover»

Man blir sterkere når man møter motgang. Jeg tror ikke på et liv uten motbakker. På en eller annen måte så vil du støte på noe som ikke er kjekt. Jeg vil si jeg har møtt mange motbakker som jeg absolutt skulle ønsket jeg ikke traff. Men når jeg tenker på de hindringene som jeg har støtt på, er jeg faktisk glad fordi jeg har lært så mye av det. Livet er ikke alltid noe dans på roser, det har det iallefall ikke vært for meg. Livet innebærer frykterlig mye som vil være med deg resten av livet.

Fortid er fortid. Nåtid er nåtid og fremtid er det ingen som vet. Slik jeg ser og føler er at jeg vil leve og nyte livet. Jeg vil ikke la onde tanker eller fortid henge over meg. Jeg vil ikke tenke på ting som er skjedd og gjort. Man lever tross alt bare en gang, og man vet aldri når man faller om. Så nyt livet folkens!

Tusen takk til TORO og Mesterbakeren

 • 04.11.2017, 20:00

Nok en gang har jeg brukt Mesterbakeren. Denne gangen bestilte jeg kaken til Jonas sin selskap i dag. Og Mesterbakeren leverer som alltid! Men utenom kaken lagde jeg også en sjokolade langpanne. TORO er redningen til slike som meg, håpløs når det gjelder baking. Dekoreringen av kaken er til å grine av, men men viktigste er vel at den smaker haha. Gjestene fikk taco da det er bursdagsbarnet sitt ønske.

Det var like før jeg svima av!

 • 04.11.2017, 11:05

Forberedelser til familiebursdag for Jonas i dag. Og jeg er i full sving med pynten - altså blåse ballonger. Ingen barneselskap uten ballonger du! Og her skal det blåses til jeg bli blå haha. Disse var bare barnemat i forhold til den megastore ballongen jeg kjøpte! Fyttigrisen altså...... det tok meg en halvtime totalt å få blåst den opp. OG det var bare like før jeg besvimte av å blåse opp den ballongen!

Fortsettelsen følger...............

Ingen ville komme til oss!

 • 02.11.2017, 20:30

Halloween var jo på tirsdag og jeg hadde tenkt å ikke åpne hvis det ringte på. Men jeg ombestemte meg og hadde kjøpt inn litt snop. Guttungen var jo ute og gikk knask eller knep og dere kan se på bildet hvor mye han fikk. Det er utrolig hvor mye han hanket hjem etter runden ute. En del av det han fikk var smågodt som jeg måtte sortere og legge i en egen pose. Resten var innpakka godteri som han har gjemt til siden. Det er kjekt å se at mange gir når det kommer unger på døren. Men kom det noen på døren hos oss da? Hahha jeg satt hjemme hele den kvelden og ikke en eneste kom på døren 😂. Så da ble det til at alt snopet endte i magen min og gubbens haha. Og enda har vi mer snop igjen.... huff ikke bra dette jeg kommer til å trille før julen kommer!

En spire i magen 💕

 • 02.11.2017, 06:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den følelsen når du vet det er noe som skal vokse i magen din er ubeskrivelig. Det er ikke ord som kan beskrives når du får vite at du har en spire i magen som skal vokse. En spire som skal vokse og en dag få komme til verden, og da bli en del av livet sammen med oss. Jeg har fått den gleden ikke bare en gang men to ganger. 15 år siden kom jentungen til verden og andre gangen 2. november 2006, altså i dag for 11 år siden kom guttungen til verden. 

Du kom til verden 2 november 2006, og du har gjennom alle disse årene gitt oss mye glede. Du er en snill, omtenksom, pliktoppfyllende og flink gutt. Du har alltid vært snill med søskene dine, og du er høflig mot de voksne. Du har arvet rappkjeftheten etter din pappa for du har alltid et svar til alt. Og du har alltid et svar på lur no matter what. Du er smart og gjør det bra på skolen. Og du jobber beinhardt når det gjelder karate. Du begynte på karate da du nett hadde fylt 8 år, og har allerede klart å få det første brune beltet. Og du trener beinhardt nå mot neste gradering som ikke er så lenge til. 

Men du har absolutt arvet noe som bare må være fra meg - LETTSKREMTHETEN. Hvor mange ganger har ikke vi to hoppet i taket her hjemme fordi vi er så skvetne? Du er like mørkredd som moren din, men du hyler som en stukken gris haha. Du er som faren din sier at "Kleggen" som vi aldri blir kvitt. Uansett så er vi utrolig glad i deg og stolt av deg. Og vi vil bare gratulerer deg masse med 11 årsdagen din i dag 💕 fortsett og vær deg selv og vær snill med alle rundt deg ❤️.

Time goes by so fast

 • 01.11.2017, 09:05

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

November has arrived 💕

Nå er det søren meg ikke lenge igjen til jul heller. Hvor huleste blir tiden av egentlig? Jeg føler det nett var jul jo! Og nå er det liksom bare 1 måned og 24 dager igjen til jul. Jeg kjenner allerede at jeg plutselig har lite tid igjen før julerushet begynner for fullt. Selvom det enda er halvannen måned igjen så vet jeg at det vil bli hektisk fremover. Alle julegaver som skal kjøpes og pakkes, alle julevarene som skal bestilles inn på jobb. Alle menneskene som er overalt nå disse dagene mot jul.

Jeg personlig har mistet mye av julegleden etter jeg begynte i dagligvaren. Det blir mye mot jul og jeg klarer ikke alltid å slappe av når julen kommer. I år blir det ekstra tungt for oss fordi gubben ikke er hjemme. Verken jul eller nyttår i år. Slik er det bare for oss som har offshore ektefeller, man vet liksom to år frem i tid om de er hjemme eller ikke på slike helligdager. Dette har jeg jo visst om i snart to år da så det er ikke noe overraskelse. Men kjedelig er det uansett at vi får en jul uten han. Til og med hans eldste sønn trolig ikke er hjemme i julen heller. Så i år blir det bare meg og ungene...... heldigvis har jeg familie i nærheten så jeg skal nok crashe hos noen i julen.

I dag skal jeg ut med moren min om ikke så lenge. Vi skal kjøre og se på spisegruppe til stuen dems. Etterpå skal vi på Amanda og kose oss på kafe. Kanskje kommer søskenbarnet mitt og joine oss. Så må jeg få kjøpt flytende Ibux for å se om det kan hjelpe mot øreverket. Jeg sov tidlig i går og våknet med stikksmerter inni øret. Det kommer og går så forhåpentligvis vil det forsvinne av seg selv. Senere i dag må jeg på elevsamtale med Thea og hennes lærer før jeg skal ut med Jonas i kveld. Oppdatering av dagen kommer senere 😉.

 

Jeg hadde lyst å rive av meg øret!

 • 31.10.2017, 19:45

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hmmmmmm........

Det gjør skikkelig vondt altså..... første gang dette skjer med meg. Jeg har aldri hatt noe slik før, og jeg trodde ikke at dette var vanlig i voksen alder. Smerteterskelen min er ikke til å skryte av haha jeg takler det bare ikke. Og når det verker på deler av kroppen som er viktig blir jeg alltid skremt. Det er typisk at ting alltid skal skje så akutt på meg. Plutselig så får jeg et eller annet som jeg ikke vet hva er. Nå er det noe med venstre øret som verker. Trolig så er det øreverk jeg har fått fordi det gjør innmari vondt i øret og rundt øret. Jeg har lest litt på nettet at om det er øreverk så må det bare få 2-3 døgn på seg før jeg trenger å gå til legen. Det som kan hjelpe er å ta smertestillende om smertene blir for intense. Så det er det jeg tror jeg skal gjøre nå i første omgang. Godt at jeg har fridag i morgen for å gå rundt med verket i øret i dag på jobb var absolutt ikke noe gøy. Jeg følte jeg bare ville trykke ihjel øret eller rive av meg øret pga. det verket sånt! Når jeg svelger gjør det og vondt i halsen 😂 alt på en gang jo! hahaha

Vintertid

 • 29.10.2017, 07:55

God morgen alle sammen ❤

Nå har vi altså gått inn i vintertid i natt, og klokken har stilt seg automatisk på mobilen min. Jeg og gubben våknet selvfølgelig klokken 7 ny tid. Solen er på vei opp etter en heftig uværsnatt. Nå ska jeg bare hoppe i dusjen og stelle meg for dagen, før jeg skal ned og ta meg litt frokost. Så blogges vi igjen snart 😍.

Forandring fryder så klart!

 • 28.10.2017, 23:15

Hallaisen alle sammen <3

Først av alt............ husk og still klokken i natt altså en time tilbake folkens. Vi får hele 1 time lengre å sove haha, men kjenner jeg og gubben rett så våkner vi vel klokken 6 istedenfor 7 som vi alltid gjør! Ja, ja det går jo bra så, ingen av oss skal på jobb i morgen så det går fint 😆. Nå har jeg kommet hjem etter en hel kveld hos foreldrene mine. Familien til storesøsteren min var også der og vi spiste oksesuppe og koste oss. Etter maten bestemte vi oss for å hjelpe foreldrene mine med å ommøblere litt i stuen.

Så da tok døtrene og svigersønnene fatt i ryddingen og flyttingen på tingene i stuen. Det tok ikke så lang tid heller da vi var fire stk. som ordnet dette. Det var bare snakk om å bytte om på data bordet og alteret. De skulle bare skifte side på en måte. Stuen ble helt annerledes og mye romsligere med en gang vi fikk byttet om. Om litt skal de få kjøpt seg ny spisegruppe til stuen, og da passet det veldig greit med denne ommøbleringen. Jeg sier alltid at forandring fryder..... noe dette var..... og det trengtes virkelig også. Neste steg er å dra på jakt med mamma på onsdag og se på border og stoler. Håper at hun vil klare å finne seg noe som hun liker, og som passer inn i stuen. Jeg skal hvert fall være med da det er lettere å bestemme seg for noe når hun har noen å spør om meninger osv.

Alt i alt har det vært en fin lørdag med bare familie og kos. Nå skal jeg og gubben se litt serie før vi skal hoppe i loppekassen. Ønsker dere alle en riktig god natt når den tid kommer <3.

 

No perfect light

 • 28.10.2017, 14:15

Nei, nei, nei ......

Stakkars gubben har kjørt frem og tilbake for å finne det som han skulle finne. Men herlighet så vanskelig det er å finne lys som ikke er varm hvit haha. Jeg vil ha skikkelig lys som ikke gir sånn varm/ gult skjær. LED eller lysrør som gir naturlig hvit lys... jeg kunne investert i sånn ring light men de er så forbaska dyre. Jeg trenger bare noe som lyser der jeg skal ta bilder som er hvitt. Han har styrt sånt på og jeg tror han har gitt opp håpet. Det blir vel bare til at jeg må vente til det blir noe dagslys ute før jeg kan ta bilder 😅.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Gubben er en tidsinnstilt klokke!

 • 28.10.2017, 08:45

Huff..... lørdag og jeg er trøtt som ei fela altså! Uværet som herjet i morgenkvisten her i Haugesund vekket meg altfor tidlig. Vinden og regnet som plasket på vinduet og vannet som sildret nedover takrennene. Jeg hadde jo håpet på å kunne sove nå som jeg har fri. Og ikke bare det så har gubben en tidsinnstilt klokke innebygd i kroppen sin eller noe! For han våkner til samme tid hver dag omtrent. Og da er det klin umulig for meg å sove noe lengre. Han begynner å bli gammal sier jeg bare haha han trenger sikkert ikke så mye søvn 😂.

Egentlig skulle vi ikke vært hjemme i det hele tatt i dag. Vi skulle allerede vært i bilen på vei mot Sørlandet, Mandal. Grunnen jeg byttet arbeidshelg var fordi jeg skulle følge Jonas på sin første Sørlandsmesterskap i karate. Men pga. misforståelser og feilberegning ble stevnet avlyst..... og da ble det ikke noe stevne for han. Neste blir i november og det er også min jobbhelg, så da ble det ikke noe da heller. Ja, ja da ble det hjemme denne helgen. Like greit det haha jeg har jo jobbet to helger på rad nå, så er jo litt deilig å bare slappe av to helger på rad 🙈.

Snart skal jeg og gubben på Biltema når de åpner klokken 9:00. Hva vi skal der så tidlig kommer jeg tilbake til senere 😉.

Hvor skal jeg gjøre av dem?

 • 27.10.2017, 15:00

Gubben fikser!

Fra forrige innlegg som jeg skrev om at jeg vil ha flere Mummikopper, har det skjedd noe her i hjemmet. Gubben har lenge irritert seg på disse koppene mine, fordi han syns de bare står i veien inni skapet. OG det bare står der! Han har surfet lenge på nettet etter løsninger på hvordan han kan oppbevare disse. De er pynte kopper mener han, og da er det ikke fint å ha de stablende gjemt inni et skap. Selvom han irriterer seg over at jeg har så mange, så er han glad i meg for det. Og endelig nå kom på han en løsning som han fant på nettet.... ved hjelp av dataeksperten meg da så klart!

Siden det ikke fantes noe eget Mummiskap eller Mummi hylle så ble løsningen dette. Stengene kjøpte han på Jula som egentlig er stenger til å henge opp håndklær. Med disse stengene og noen kroker har jeg fått opp alle Mummikoppene jeg har i samlingen. Jeg syns det ble ganske stilig og han har allerede sikret seg to stenger til! Da han vet at de 12 koppene jeg har stopper meg nok ikke for å få flere 🙈. Bare til jul nå så regner jeg med jeg trolig får minst tre kopper til i samlingen så....... 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lurer du på hvor mange kopper det finnes kan du ta en kikk på Facebook siden til "Mummikopper" eller klikke HER for en oversikt ☺️.

Skulle ønsket........

 • 27.10.2017, 11:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jeg skulle gjerne ønsket at det var til meg det jeg har bestilt, men dessverre så er det ikke. I dag åpnet de opp for forhåndsbestilling på Apple iPhone X, og den har jo faren min ventet lenge på. Og nå skal han endelig få sin etterlengtet mobiltelefon 🙈 som trolig ikke han ikke får  levert før om 4-5 uker. Det var det som sto på bestillingsbekreftelsen. Han får den sikkert kanskje før jul hvert fall da 😅 blir en fin julegave det da. Stellagrå og med 256 GB - kun det beste skal han ha vet du 😆. Kanskje jeg også en dag kommer til å bytte til den, men jeg ser ikke for meg den enda. Jeg vil vente til neste sommer og eventuelt ønske meg den til bursdag. Den jeg har er jeg strålende fornøyd med så da kan jeg vente. Iphone X er såpass dyr at det er ikke bare å gå kjøpe den uten å spare heller 😉.

Silence and smile

 • 26.10.2017, 08:00

Photo by vinningland_photo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Silence and Smile 
are two powerful words.

Smile is the way to solve many problems

and

Silence is the way to avoid problems.

💕

 

Vår kjære Zafira

 • 25.10.2017, 08:35

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen alle sammen 💕

Like regnfull morgen her i Haugesund som det var i går. Heldigvis så blåser det ikke og akkurat i det jeg skriver dette innlegget er det opphold. Jeg håper det vil lysne til litt utover dagen, for jeg blir så deprimert av været. Jeg liker absolutt ikke mørketiden som vi er inne i nå. Lyse dager er mer der jeg føler meg mest komfortabel med. Men jeg er nok ikke alene om å føle det slik i disse tider. Dessverre er det lite man kan gjøre med akkurat det ...........

I dag har jeg fri og jeg skal få gjort litt ærender i dag. Gubben kjørte akkurat avgårde med vår kjære Zafira som skal ut å få seg nye bremser og skiver. Eller hva det nå den skal få haha. Zafiraen ble jo ikke EU godkjent vet dere, så nå må gubben sammen med Willy mekke litt på den. De er selvlært "bilmekaniker" og det sparer jo oss for masse penger. Mekke på biler har de gjort i herrens mange år så jeg regner med at alt ordner seg innen i dag. Verre er det med meg som ikke har bil og må ut og gjøre ting på fridagen min! Kommer med en egen innlegg om dagen min i dag med bilder og "punktersetninger" som en del av min egen blogg utfordring som jeg har hatt. Innlegg med #1, #2 osv. som dere sikkert har sett. 

Jeg ble livredd i dag!

 • 24.10.2017, 18:10

Heisann!

Det har vært en lang og travel dag på oss som var på jobb tidlig. Jeg begynte som sagt halv sju i dag sammen med min kollega. Før jeg begynte på ferskvarene hadde jeg ansvar for å sette ut alt brød og små brød. Så kjørte jeg ut blomstene og fikk plassert dem med resten av blomsterøyet. Kollegaen min begynte før meg så han hadde tatt inn dagens avis, og la dem oppå kassen klar for å settes ut i stativ. Det var enda litt tid før jeg skulle låse opp så jeg ryddet litt i blomstene. Jeg fant da en blomst som måtte tas vekk og tok den bort og satte den rett der dagens avis lå.

Og.......

Rett på overflaten der mellom avisene og der jeg hadde satt blomsten, så jeg en lang tynn ting! Jeg så ikke i farten var det var og trodde først det var en tau eller grein som lå der. Da jeg var på vei for å se og ta vekk det jeg trodde kanskje var fikk jeg mitt livs største sjokk! En grufull redsel for tvers gjennom meg, og jeg fikk skikkelig hjertebank. Jeg skvatt ikke, jeg hoppet ikke en meter vekk eller opp i taket, nei det var ren redsel som grep meg der og da. Jeg brøt ut i fortvilelse og skygga unna. Jeg klarte ikke puste og jeg ble helt varm i hele kroppen min. Redselen begynte å gå over til angst og kollegaen min kom ganske fort bort da han hørte meg.

"Ka e det??? Ka skjer???". Jeg stod flere meter i fra og bare sto der og pustet som om jeg ikke fikk luft. Jeg sa bare gå bort og se selv der!!!!!! Gjett om han lo da han så hva det var. En jævla ekkel 10 cm lang MEITEMARK!!!!!!!!!!! Hvis du kjenner meg så vet du at jeg er LIVREDD meitemarker! Det er det samme som de som er livredd edderkopp. Så ja, meitemark for meg er livsfarlig for meg. Men det som gjorde sjokket så sterkt var at jeg hadde aldri tenkt at det i det hele tatt kan finnes meitemarker på kassebordet! Den har garantert klamret seg fast i den våte avis bunken som han hadde tatt inn utenfra. Han tok makken og kastet den i søppeldunken, og jeg har ikke tørt å gå i nærheten av den dunken resten av dagen hahhahahahhha.

Huff. Ja dette var min morgen på jobb i dag 😅.

Det regner som pokker!

 • 24.10.2017, 05:55

Det er absolutt ikke sånt ute nå som det er på bildet. I går var det strålende vær å våkne til, mens i dag er jeg redd alle kommer til å renne vekk! Jeg er så lei av været her hjemme som svinger så mye. Ikke rart folk blir værsyk....... jeg blir hvert fall det. Enda verre er det og når du må opp tidlig og er trøtt. Nå er det også meldt sånt vær hele uken.... skikkelig deprimerende å vite haha.

Jeg kan trøste meg med at jeg jobber innendørs. Syns synd på dem som må jobbe ute i dette drittværet. Huff jaja nok klaging på været, ingenting man kan gjøre med det. Jeg skal snart på jobb så da får jeg bare gjøre meg klar for å gå.

Stiv og støl

 • 23.10.2017, 09:30

God morgen 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min faste plass på morgenen når jeg ikke skal på jobb klokken åtte. Kjøkkenet. Her sitter jeg og ser gjennom sosiale medier og leser blogg. Så er det litt forberedelser på blogginnlegg for dagen. Igjen er det en ny uke som står for tur og jeg er klar for ny arbeidsuke. Nakken og skulder var bedre i går, men plutselig nå er den anspent og vond igjen. Men jeg gir ikke opp så jeg skal fortsette ta tablettene og smøre meg. Hvis det ikke gir seg innen onsdag skal jeg ringe kiropraktor for å få time. Kan ikke gå med dette i evigheter 😟. Nå skal jeg bare tenke ut hva jeg skal spise og hva jeg skal lage til gjengen før jobb. Jeg har stengevakt i dag og da begynner jeg ikke før klokken 15. Gubben skal trene så da får jeg litt tid for meg selv her på kjøkkenet hehe.

 

En mindre smertefull morgen

 • 22.10.2017, 09:00

God morgen til alle mine flotte lesere ❤

Endelig en morgen der solen skinner en plass langt bak der i horisonten. Dette blir en fin dag og jeg er veldig glad i dag. Glad fordi jeg endelig har fått sovet til halv ni uten altfor mye smerter når jeg våkner. Som jeg sa begynte jeg på Voltaren tabletter i går samt jeg har fått kremer som gubben har massert på før jeg la meg i går kveld. Jeg har troen på at hvis jeg fortsetter med tablettene og kremene noen dager til, blir jeg kanskje kvitt det helt. Men jeg skal ikke ha for høye forhåpninger, det får virke og gå sin gang så ser jeg hvordan det utvikler seg.

Jeg er hvert fall veldig glad for å få en fin morgen. I dag skal jeg få tatt litt bilder og bare nyte fridagen min. Vi blogges snart :) og jeg skal også trekke vinneren av sminke giveawayen min. Har du ikke sett den så har du enda sjans. Klikk på linken så er du med du også!

Sminke Giveaway

Prøver meg fram

 • 21.10.2017, 23:35

Du vet du er frysepinne når du allerede nå tar fram varmeteppet og skrur den på! Men jeg tenkte å teste ut om det kan hjelpe å ha litt varme på så jeg ikke ligger og fryser. For jeg ligger ofte midt på natten og fryser i søvne. Og kroppen blir jo så anspent når jeg fryser. Dere skjønner sikkert at jeg gjør alt for å bli kvitt smertene jeg sliter med for tiden. Jeg har fått noen prøver som jeg har fått gubben til å massere inn for meg nå. Så np e rjeg spent på hvordan jeg er når jeg våkner i morgen. Skal oppdatere dere i morgen for nå tar jeg kveld ❤.

Å våkne med intense smerter

 • 21.10.2017, 08:05

God morgen alle sammen ❤️

Dagene har gått i ett denne uken, og jeg sitter nå her alene på kjøkkenet mens resten sover. Jeg våknet allerede før 6 tiden..... igjen..... det har jeg sikkert gjort i en uke minst. Det er virkelig kjedelig å våkne så tidlig når en ikke trenger å stå opp før senere. Men å ligge er bare helt umulig for tiden. Jeg har ikke skrevet noe om dette på bloggen fordi jeg ikke vil klage. Selvom bloggen er en plass jeg kan skrive hva jeg vil....

Men nå er det kommet til et punkt at jeg ikke holder ut mer. Og det verste er at jeg faen ikke vet hva som er problemet. Jeg har våknet hver morgen med intense smerter i nakken. Jeg får vondt når jeg snur hodet på puten til venstre og høyre. Spesielt høyre siden. Smertene er så intense og det som skremmer meg mest er at smertene stråler nedover mot skulderen. Det er som jeg blir paralysert og satt ut av spill. 

Om dette kan være en stiv nakke, kink i nakken eller betennelse vet jeg ikke. Noe må det være! Nå har jeg tatt fram Voltaren som jeg fikk av legen for ikke så lenge siden. Og jeg skal begynne å ta det for å se om det kan hjelpe. Eller om jeg må få meg time hos kiropraktor igjen. For jeg kan bare ikke ha det sånt hver morgen. Det går sånt sett helt greit etterhvert som dagen går, men smerten er mest intens morgen til formiddag. Så avtar det litt men nakken er stiv for det. 

Nei. Det får være nok syting fra min side denne morgenen. Gubben har våknet til live hører jeg så jeg får syte videre til han hahhahah 

 

Ikke godkjent!

 • 20.10.2017, 18:10

God kveld bloggen <3

Jeg fortalte dere om bilen som skulle på Eu kontroll i dag, og jeg har fått vite dommen av gubben nå. Det jeg kan si er at den ikke ble godkjent 😅 og det første som slo meg var at nå går det garantert masse penger på å få den godkjent. For jeg har bare hatt erfaring når det gjelder biler som ikke blir godkjent vil koste penger. Men jeg fikk meg en overraskelse da gubben fortalte at bilmekanikeren hadde sagt at bilen faktisk var veldig fin stand til å være 11 år gammel. Det eneste som måtte fikses var bremseskiver på bakhjulene. Ellers var det ikke noe som var galt med bilen! Jeg kjente at jeg ble flere tusen kroner lettere hahahaha for dette er noe han kan klare ordne selv. Så sparer vi masse penger istedenfor å betale til verksted. 

Nå er jeg klar for middag og sofakos resten av kvelden. Ser videre på Criminal Minds før Viaplay tar de vekk for alltid. Jeg har liksom 12 dager igjen før de tar det vekk. Ikke krise egentlig for jeg har sett de første sesongene før, men tenkte det var kjekt å bare se de på nytt.

Venter på dommen

 • 20.10.2017, 07:25

God fredag alle sammen <3

Tidlig på her i huset med unger som skal på skolen. Bare en dag igjen for dem før de får ta helg. Mammen derimot har ikke helg siden hun skal jobbe. Gubben var tidlig oppe også for han skal snart levere bilen til EU kontroll. Og han er spent på hva dommen blir etter kontrollen. Jeg er også spent ..... håper bare det ikke er noe alvorlige ting med bilen. Bilen trenger vi godkjent for den nye bilen får vi ikke før nærmere sommer 2018. Jeg får krysse alle fingrer og tær på at den blir godkjent uten store feil.

Pepperkakehjerte

 • 19.10.2017, 19:00

Plutselig vrimlet det av ungdommer rundt meg. Jeg ble bare mer og mer ør i hodet. Jeg skulle bare en tur på Amanda for å se om de hadde noe kjekt på tilbud. Da jeg kom før klokken 18 var det enda rolig, men med en gang klokken tippet over seks - krydde det av folk. Da var det på tide å ringe til gubben for å bli hentet. Jeg angret nesten av jeg gadd å ta turen der nå, for nå kjenner jeg at kroppen skriker etter hvile.

Dagen min startet klokken 5:30 i dag og jeg begynte på jobb 6:30-15. Selgere har begynt å rigge opp til jul, og jeg ble ganske frista i dag som dere ser. Jeg måtte bare kjøpe første pepperkake boks. Godt stekt og så knasende sprøe peppekakehjerter! Her må jeg spise de fort opp ellers kommer kakemonsene i huset og spiser de opp 🙈. Nå er det serie tid før jeg skal ta kveld om litt. 

Endelig er ferien over

 • 16.10.2017, 09:10

God morgen alle sammen ❤️

Nå er høstferien over for denne gang, og jeg har endelig kommet meg ut av sengen. Gubben sto opp før meg og passet på at ungene kom seg på skolen etter ferien. De har så godt av å komme seg på skolen igjen, og komme seg tilbake til normalen. Det blir altfor mange dager hjemme med sen legging når de har fri. Jeg prøver alltid å holde meg til en viss klokkeslett når de har ferie, slik at de ikke skeier helt ut med sove tidene. For søvn og døgnrytmen trenger ikke bli ødelagt bare fordi det er ferie, mener nå jeg!

I dag har jeg mellomvakt så jeg får litt tid på morgenen til å våkne og spise før jeg begynner. Ny uke og nye muligheter. Helgen som har vært har jeg jobbet, og egentlig er dette min frihelg. Men jeg har byttet lørdag med ei på jobb så jeg skal jobbe hennes lørdag denne uken. Det blir to lørdager på rad vi får da siden vi bytter med hverandre. Men til gjengjeld får vi jo to helger på rad fri 😀. 

Nå skal jeg fortsette å kose meg med boller og kaffe, og bare nyte denne morgenen før jeg skal på jobb. Og selvfølgelig skal jeg prøve å forberede blogginnlegg som kommer ut i løpet av dagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me time on the morning

 • 15.10.2017, 08:55

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God søndag folkens 😀

Opp og hopp sier jeg bare hehe det er fri og jeg våknet pling fem minutter før sju. Det var jo som pokker det at jeg selvfølgelig ble lysvåken! Jeg som tenkte jeg skulle ligge litt frempå i dag siden jeg hadde stengevakt i går. Men neida 😆 like greit bare å stå opp, hoppe i dusjen og kle meg for dagen. Komme meg ned og ha litt egen tid med kaffi og bloggen. Forberede et par blogginnlegg før jeg skal bort på jobben og ta varetellingen.

Har dere forresten sett hva jeg har fått på Macbooken min? Jeg har fått en egen håndtak til den haha alt jeg finner på altså 😅. Men til mitt forsvar så var den der popsocket på Jonas sin mobilcover, og den datt av pga. hans ruglete cover. Og når den først var brukt så måtte jeg bare finne en plass til den. Ellers har jeg valgt Mamma-koppen min i dag. Den fikk jeg vel av ungene til bursdag eller til Morsdagen. Og jeg sitter i dag ute i den andre stuen som jeg syns er veldig koselig, men dessverre blir altfor lite brukt. Vi er jo vanemennesker og da blir det alltid at man gjør og går de samme plassene hver dag.

Men sorry nå maser gubben på at vi må gå haha utålmodige mannen min! Så vi blogges snart igjen da 💕.

Boller i luften!!!!

 • 13.10.2017, 10:00

God morgen til alle mine flotte lesere 💕

Det er en ting bloggen har gitt meg som jeg setter utrolig pris på er alle de fine menneskene jeg har blitt kjent med. Noen har jeg truffet in real life og flere har jeg god kontakt med via blogg og sosiale medier. Jeg føler meg veldig heldig som har fått en håndfull gode bloggvenner som jeg har daglig kontakt med via nettet. Jeg har et stort ønske om å få truffet alle disse menneskene, om det er nå eller på sikt. Noen bor nærme og noen bor veldig langt vekke. Men jeg vet en gang i fremtiden så vil jeg klare å få til et bloggtreff med noen damer på Østlandet. På Vestlandet har jeg også noen gode bloggvenner som jeg trolig får møtt tidligere. 

Noen liker å ha venner som de kan treffes face to face, og noen mener ditt og noen mener datt om slike nettvenner osv. Jeg personlig setter pris på alle uansett om jeg ser dem eller ikke ser dem. Venner eller bloggvenner, nært eller fjernt. For jeg tror på at det går an å stifte vennskap om det bare er kontakt via nett. Det er jo som å være brevvenner. Da jeg var yngre hadde jeg mange brevvenner som jeg skrev til. Nå lever vi i en digitalisert verden og alt går lynkjapt med en mail, en melding eller videochatting. Det er ikke noe ventetid for å få et svar lengre.

Så, i går var en dag jeg hadde sett virkelig frem til. Jeg skulle møte en person på flyplassen som er en god venn av ei bloggvenn av meg. Han bor i Oslo samme som henne, og han skulle til Haugesund. Med seg hadde hun sendt med ham noe som jeg skulle få. Jeg hadde avtalt med henne og han slik at jeg kunne komme hente pakken med en gang han landet. Bloggvennen jeg skriver om her er min godeste Vera bak bloggen http://pittbulljedda.blogg.no

Hun er ei voksen dame som bor i Oslo, og hun har to utrolig fine katter som heter Ronja og Vinja. De er langhåret og har skikkelig fluffy pels 😍 slik som min Pjusken men hennes to er mye større enn hu mi. Hun er virkelig kattemenneske og elsker Ronja og Vinja, for det kan jeg virkelig se 💕. Hun skriver om sin hverdag og hun er veldig snill med Bestisen sin. Noe jeg syns er utrolig fint å se når jeg leser bloggen hennes. Hun er også en racer på å bake boller, og bollene ser sykt gode ut når jeg har sett bilder eller fått en Snap av henne. Jeg skrev til henne at de må jeg få smake en gang jeg er i Oslo, for da inviterer jeg meg selv på bollebesøk! 

Og hva tror dere jeg fikk i går? Nystekte boller sendt i luften ned til lille meg i Haugesund!!!!!! Kan dere tenke dere??? Og på toppen av det fikk jeg hilse på hennes gode venn også! Terje. Jeg fikk tatt et bilde sammen med han slik at jeg kunne sende den til henne. Og jeg har fått lov av Terje å skrive dette innlegget og legge ut bildet. Så tusen millioner takk til Terje som tok bollene med i luften til meg ❤️. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og tusen hjertelig takk til deg, Vera 😍 du er så snill som sendte boller til meg. Dette setter jeg utrolig pris på at du gjorde, og jeg er veldig glad for at jeg har blitt kjent med deg 💞. Jeg kommer garantert til Oslo en gang i fremtiden og da skal jeg absolutt komme på besøk. Og jeg gleder meg enormt til jeg skal få kose med Ronja og Vinja 😻.

BTW. bollene smakte fortreffelig godt og de var luftige og saftige 😋.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Alfabet

 • 12.10.2017, 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hvis plan A ikke virker,
så har alfabetet
28 bokstaver.

❤️

Ha en superflott torsdag alle sammen 💞

Tung morgen

 • 11.10.2017, 08:15

God morgen bloggen <3

I dag var det tungt å stå opp for det om jeg la meg til okei tid i går. Men været er helt forferdelig i dag! Det plasker ned og det blåser i alle retninger. Om det blir noe antrekksbilder i dag er uvisst haha! Men nå skal jeg hvert fall ordne meg for å kjøre Thea på jobb. Ja, jobb 😆 hun jobber denne uken på Barn er bra festivalen her i Haugesund. Det er en fantastisk bra tilbud til barn i høstferien. Og det er kjempebra at de eldre ungene får muligheten til å tjene litt penger ved å jobbe med voksne på festivalen.

Nå må jeg nesten stikke så blogges vi snart igjen 🤗.

Jeg vil ha flere!!!

 • 10.10.2017, 10:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gubben har sagt mange ganger at jeg må begynne å rydde i skapet. Snart tyter det over sier han gang på gang. Og han klør seg fortsatt i hodet og kan bare ikke forstå hva jeg skal med alt. Bruker jeg virkelig alle de jeg har? Hva er poenget å ha skapet fullt? Ja si det du! Hva er det med disse? Jeg har jo allerede 11 forskjellige kopper i Mummi samlingen, men jeg ønsker flere! Jeg er ikke fornøyd med samlingen jeg har samlet haha..... JEG VIL HA FLERE!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Interessen for Mummi koppene begynte for rundt et år siden, da jeg begynte å følge ei her på blogg.no som ofte hadde bilder av Mummi kopper. Jeg har jo vokst opp med Mummitrollet på barne-tv, så jeg husker godt alle disse karakterene. De er jo kjempesøte 😍 ikke rart jeg fikk lyst å samle på dem. Jeg mangler enda mange motiver av disse populære koppene, og jeg håper på at jeg kanskje vil få noen nye til jul. Hint ..... hint...... til gubben og ungene 😂. Bare husk og se på bildet hvilken jeg har fra før da .... okei?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ønsker du å se en oversikt over alle Mummikoppen kan du klikke deg inn HER 😁

Sammen skaper vi håp 💕

 • 09.10.2017, 12:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rosa sløyfe 💕 

Uansett hvilken organisasjon du støtter så er det bra. Det viktigste er at alle kan bidra og er med for å skape håp. Bare tenk på det du bidrar er med å hjelpe andre mennesker. Det er ikke beløpet på bidraget som betyr alt, men følelsen du vil få når du vet du har bidratt er gull.

Tenk dere hvilken følelse jeg satt igjen etter jeg ga til barnehjemmet i Vietnam.  Hvis du ikke har lest innlegget jeg skrev om besøket kan du klikke på linken 👉🏼 "Please do not leave me". Det var en opplevelse som jeg aldri glemmer. Den gode følelsen jeg fikk etter jeg besøkte barnehjemmet lever enda innerst i hjertet mitt. Å vite at bidraget mitt vil glede andre og hjelpe andre slik at de får det bedre - gjør godt ❤️.

 

Push harder

 • 09.10.2017, 07:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Push
harder
than
yesterday
if
you
want a
different
tomorrow

💪🏼

Ønsker alle sammen en ny uke med nye muligheter ❤️.

Jeg bare kjørte uten mål

 • 08.10.2017, 20:15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg kom hjem etter varetellingen satte jeg bare på en Grandiosa til ungene, og jeg spiste rester fra lammestek middagen i går. Jonas stakk så ut til en kompis og Thea skulle ut med noen venner. Da var det bare meg igjen alene, og jeg følte meg ikke helt okei der jeg satt. En urolig følelse tok meg helt plutselig, og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Så jeg tenkte jeg må bare komme meg ut og lufte hodet. 

Jeg bare kjørte uten mål og mening rundt omkring som den tullingen. Stoppet. Kjørte. Kjørte ut på landet på smale veier for så å angre meg ihjel at jeg tok den veien. Smale veier er det verste jeg vet når jeg kjører bil ..... og der trillet jeg på veien ute med Førland liksom! Livredd for at det skulle komme bil i mot meg, og Zafiraen er jo ikke akkurat en minibil heller 😟. Men jeg fant en plass og snudde fort og kom meg ut på hovedveien igjen. Jeg stoppet igjen ved en rasteplass og satt og kikket ut på vannet. Og så satt jeg bare der fortsatt med en urolig følelse...... 

Nå har jeg fått snakket med en person som har hjulpet meg å få vekk den urolige følelsen. Og det føles godt å få snakket ut og få høre den andre si at alt vil ordne seg. Kanskje jeg bare overreagerer eller tar ting så innpå at jeg blir urolig for så mye rart.

 

 

 

Jeg er blitt ambassadør!

 • 08.10.2017, 14:15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"Vi søker easyFiks Ambassadør! 
Lever du livet ditt i en smarttelefon. Synes du det er spennende med teknologi. Er du motstander av bruk og kast og tilhenger av gjenbruk og reparasjon. Er iPhonen din beste venn? Da er du kanskje den rette for oss.
"

Og jeg skal endelig fortelle dere at jeg er blitt easyFiks ambassadør! I den forbindelsen har jeg også blitt kjent med ei utrolig koselig og jordnær dame. Marthe sammen med mannen hennes driver easyFiks her i Haugesund. Hun kontaktet meg via Instagram fordi hun likte veldig godt bildene jeg legger ut der. Hun har også lest bloggen min, og spurte om jeg hadde lyst til dette. Jeg som elsker å ta bilder .... på hobby basis syns dette høres veldig gøy ut. Jeg liker godt å ta bilder og prøve ut nye ting. Og alt som er innenfor teknologiens verden er jo noe jeg har stor interesse for. At jeg får være ambassadør for easyFiks syns jeg er topp, for jeg kan gjøre dette i fritiden min - null stress ☺️. Og på toppen av alt så er jeg stor tilhenger av Apple produkter - iPhone er min beste venn!

Men alt i alt er jeg veldig glad for at jeg nå har fått utvidet mitt sosiale nettverk litt mer. Å få muligheten til å bli kjent med nye mennesker og gjøre ting som interesserer meg. En bedre hobby "jobb" kan jeg vel ikke få ..... så da kan jeg jo ikke la være å gripe muligheten 😉. Nå gjenstår det bare å vente på å få sette i gang etterhvert med oppdragene mine videre. Vi har allerede avtalt et par ting og jeg gleder meg til å teste ut produkter og få ta bilder osv. Jeg skal ikke skriver så mye mer i detaljer for alt er ikke klart enda. Men etterhvert vil det kanskje komme litt frem her på bloggen om samarbeidet mitt med easyFiks.

We are all different

 • 08.10.2017, 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Good morning sunshine 💕

Jeg hadde en kjempekoselig dag med familien min i går. Middagen ble vellykket og overraskelsen som faren min fikk gjorde ham veldig glad. Ingenting gjør meg gladere å få være sammen med familien min. De er viktige mennesker i livet mitt og jeg ville ikke vært foruten dem ❤️. Alle har forskjellige prioriteringer i livet og det har jeg all respekt for. Men jeg vet hva som er viktig for meg å ha, og det er å vite at jeg har dem rundt meg. Om vi ikke alltid ser hverandre hver dag så er vi der for hverandre. Vi stiller opp for hverandre og vi respekterer hverandre for slik vi er.  Sånne familiemiddager uansett hvem vi er hos er noe jeg setter utrolig pris på. Det å bare spise middag sammen og bare slappe av med dem, gjør meg glad.

For å si det slik så har jeg ikke mange venner eller folk jeg er med i fritiden. Jeg har en mann og to barn som bor med oss daglig, og to eldre som er hos oss inni mellom. Hverdagen min består i å gå på jobb så hjem til min lille familie. Det går i en del kjøring på han yngste som går på karate i Haugesund og Kopervik. Thea er såpass stor nå at hun klarer seg mye selv, og kommer seg litt rundt omkring selv. Dagene går i det samme hver uke og annenhver lørdag jobber jeg også. Så på dager jeg har fri og helger jeg har jobbfri syns jeg det er koselig å bruke det sammen med de som betyr noe for meg. Og det er kjekt å skifte stue også for å få litt forandring i hverdagen. Noen trenger sikkert ikke et sånt familieliv som jeg gjør, og vi er alle forskjellige med ulike meninger om livet. Dette er det som fungerer for meg og hvordan jeg er av person. Du trenger ikke være lik meg eller ha samme mening som meg. Som sagt we are all different 💕.

Kinky neck ......

 • 06.10.2017, 22:12

God kveld bloggen <3

Jeg er helt skutt i dag etter jobb og har igjen fått kink i nakken. Nakken er så anspent og jeg klarer ikke å snu hodet til venstre/høyre. Hvorfor jeg får sånn kink i nakken vet jeg ikke. Jeg tror det kan være fordi jeg tenker og stresser for mye. Det var ikke mange ukene siden jeg ble god igjen etter tre behandlinger. Og har vært bra i noen uker så er det på an igjen. Det jeg stresser med nå er å få unna varetellingen på jobb. Samt det nå er høstferie og jeg må tenke mer på varemengden. Jeg bekymrer meg for om jeg har nok varer eller ikke, og jeg er spent på hvordan det blir etter ferdig telling. Jeg stresser og bekymrer meg sikkert unødvendig, men sånn er det å ha et ansvar. Og jeg er absolutt ikke flink til å la være å tenke på jobb når jeg er ferdig liksom.

Men, men jeg får bare prøve å slappe av og senke skuldrene. Og ting kommer som det kommer, ingen grunn å stresse osv. Jeg får tenke på morgendagen, da skal jeg faktisk diske opp med mat til familien min. Jeg har invitert foreldrene mine og søskenbarnet mitt over på middag. Jeg har også allerede tilberedt hovedretten slik at den får godgjøre seg til i morgen. Dette gleder jeg meg til og det får også tankene mine over på noe annet.

Liten innspurt før helg

 • 05.10.2017, 07:26

God morgen folkens :)

Torsdag i dag og det betyr et skritt nærmere helg. Jeg har fri denne helgen så jeg har store planer til lørdagen. Hva skal jeg fortelle senere ;). I dag blir det jobb straks og innspurt til høstferie her i Haugesund. Thea skal faktisk jobbe i høstferien for Barn er bra festivalen. Mens Jonas skal nok bare sitte hjemme og spille tenker jeg. Ingen ferie for oss voksne gitt!

Jeg vil ønske alle mine lesere en riktig god torsdag så sees vi plutselig igjen ;).

Gi en gave du også 💕

 • 04.10.2017, 18:10

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 "I oktober bærer vi den Rosa sløyfen for å vise omtanke med de som er rammet."

Hvert år har jeg støttet Brystkreftforeningen ved å kjøpe Rosa sløyfe produkter. Jeg kjøper hvert år for å gi min støtte og vise at jeg bryr meg. To år på rad har jeg kjøpt rosa krusene som selges på Kitchn. Men i år har de ikke kommet med ny krus så jeg kjøpte den nye nålen som er designet av Magne Furuholmen. Jonas valgte rosa silikon armbånd og et nøkkelknippe.

Du kan kjøpe Rosa sløyfe produkter direkte på hjemmesiden:

ROSA SLØYFE nettbutikken

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kosesjuk, men også veldig sær da!

 • 01.10.2017, 11:25

God formiddag alle sammen :)

I går kveld var det ei som var skikkelig kosesyke 😁 pus har vært fraværende mot meg i en måned nå. Da vi kom hjem fra ferien var hun så på meg i en måned. Men etter en måned ble hun seg selv igjen haha sære pusen. Så jeg ble jo ganske happy da hun frivillig ville komme og sitte på fanget mitt. Og så malte hun som den traktoren - skikkelig kosesjuke! 

Men i dag er det noe annet. I dag vil hun ikke se på meg en gang haha hun er så sær og egen at det bare er morsomt. Hun går opp og ned hele tiden, kommer liksom bort til meg med sofa, men snur og stikker. Jeg vet liksom ikke hva hun vil i dag 😂. Du er nå rar du pusekatten min ❤️. Nå stikker jeg ut med Jonas en tur med bilen. Diesel bilen trenger å få kjørt på langturer inni mellom så da pakker vi med oss kamera og stikker.

Nå føler jeg meg virkelig som en tulling!

 • 30.09.2017, 13:45

For øynene står visst i veien............. og jeg må ha vært total blind tidligere i dag! Da jeg fortalte dere om jeg trodde det kanskje spøkte hjemme...... Alle vet at jeg elsker sånne pompoms eller sånne dusker. Og jeg skulle jo bruke denne med lilla hjerte i midten, men fant den jo aldri. Jeg hadde den i hånden og trodde jeg hadde tatt den med ned. Og jeg hadde gitt opp å lete da jeg skrev blogginnlegget tidligere. 

Men så skulle jeg opp og skifte til arbeidsbuksen, og men jeg sto der kikket jeg bare på de to stativene jeg har duskene hengende på. Joda..... hva tror dere jeg fant da? Den hang jo der på stativet med hjertet innover derfor jeg ikke hadde sett at det var den jeg skulle ha!!!! OMG! Jeg stod der og følte meg skikkelig som den tullingen. Er det mulig liksom????? Jeg må virkelig ha vært på bærtur altså HAHAHAHA. 

 

Spøker det i heimen?

 • 30.09.2017, 10:45

God morgen til alle der ute 😁

Lørdag formiddag allerede og jeg er superklar for en travel dag på jobb. Men en liten blogginnlegg må jeg jo få tid til eller hva? Joda, jeg sto faktisk opp klokken 9 av alarmen som kom på. Og alt det vanlige med toalettbesøk og stelling der ble nå unnagjort på under 30 minutter. Så gikk jeg på soverommet for å kle meg, og etter jeg var ferdig sto jeg og kikket på duskene mine på benken. Jeg valgte ut en som jeg tenkte å ta noen bilder av og så henge den på ryggsekken. Og jeg gikk så ned i stuen og hadde mobilen i hånden. Men så fant jeg ut at jeg ikke hadde dusken med meg ned visst. Ja ja tenkte jeg, den ligger vel oppe på soverommet.

Sprang så opp for å hente den, men helledussen...... hvor var den hen? Jeg leitet og leitet på soverommet, men den var fordufta! Jeg skjønte ingenting! Jeg hadde jo nettop den i hånden, og nå var den borte vekk. Jeg fatter bare ikke hvor den er blitt av? Spøker det eller????? Jeg har gitt opp letingen da for jeg kan bare ikke fatte hvor den er. Jeg får bare la vær å lete etter den..... så dukke den vel opp selv? Men så irriterende ..... sitter her mens jeg blogger og bare kjenner at jeg bare er som et spørsmålstegn......

Ingen middag på bordet

 • 29.09.2017, 08:30

God morgen alle sammen 💕

Fredag og alt i dag! Men jeg har arbeidshelg denne uken så det blir jobbing i morgen og. Ellers så er det ikke mye spennende som skal skje eller har skjedd de siste dagene. Onsdag reiste gubben på jobb så dagene er litt travlere for meg. Nå har jeg ikke «slaven» hjemme hehe så da må tonemor ordne alt selv. Det merkes når han er vekke for da er det ikke middag servert på bordet etter jobb 🙈. Ikke noe lukusliv i to uker haha.

Men det er litt godt og å være litt fra hverandre, siden sånt liv har vi hatt i over ti år. Eller hvert fall jeg vet ikke om noe annet etter jeg traff han, og vi ble sammen. Jeg er så vane med at han er 4 av og 2 på, slik har det vært den dag i dag. Men men tiden går så fort allikevel at plutselig så er han hjemme igjen!

Etter jobb i dag skal jeg treffe ei dame for å snakke litt om noe som jeg skal fortelle dere så fort alt er ordnet. Og jeg gleder meg til i kveld, for denne damen er kjempe koselig. Og jeg er veldig glad for å fått stiftet ny bekjentskap. Jeg har ikke mange venner og er ikke noe særlig sosialt av meg. Jeg har ei supergod venninne og ellers er det vel bare kollegaene mine jeg har mest kontakt med i privaten via sosiale medier osv. Utenom de i min nærmeste familie da ❤. Så det skal bli gøy å bli mer kjent med denne damen ☺.

Jeg styrer alt selv

 • 24.09.2017, 08:30

God morgen alle sammen <3

Det har virkelig vært av og på med meg og bloggingen i det siste. Tiden har liksom bare føket forbi og dagene er på en måte fylt opp med jobb, barns aktiviteter og en mann som trenger min oppmerksomhet (haha). Blogging krever ganske mye tid skal jeg si dere. Mange tror sikkert at blogging ikke tar tid, men jeg som bare er en liten blogger syns det tar tid nok. Tenk på de som lever av å blogge eller de som har høye lesertall hver dag, tenk på hvor mye tid de må bruke på bloggen for å opprettholde tallet? Jeg er egentlig glad for at jeg bare har en blogg der jeg kan styre hvordan jeg skal poste. Jeg har ikke noe press på å måtte blogge flere innlegg hver dag. Jeg trenger heller ikke å skrive innlegg med annonser for å tjene penger. Styrer alt selv hva og når jeg vil blogge.

I går ble det ingen blogging siden jeg og gubben har vært med guttungen på karatestevne i Sveio. Det er flere måneder siden han har vært på stevne, og jeg var egentlig mer nervøs enn han. Stevnet begynte klokken 12:00 og vi ble ferdig rett før klokken 14:00 i går. Siden Jonas ikke er fylt 11 år får han ikke konkurrere med plassering. Han får registrert rundene sine om han vant eller tapte og når stevnet er ferdig får han medalje for innsatsen og deltakelse. Han tok i går på katarundene sine full pott på begge runder. Kumite kampene møtte han og flinke motstandere fra annen klubb. Og første runde vant han 8-0 og andre runde vant han med 10-2. Så både han og vi foreldre ble veldig stolte og kunne gå hjem med et stort smil rundt munnen 😀.

 

Helg? Allerede??

 • 22.09.2017, 09:07

Oisann..... tiden går virkelig fort for tiden hehe. Plutselig er det snart helg igjen jo! Denne helgen har jeg fri så i dag blir jeg ferdig på jobb 17:30. Etter jobb skal gubben hente meg så skal vi kjøre rett opp til foreldrene mine for å spise sushi. Og det gleder jeg meg skikkelig til haha for jeg elsker jo sushi. I morgen skal vi på karatestevne med Jonas i Sveio, og det er nå mange måneder siden han har konkurrert. Så jeg er ganske spent på hvordan det vil gå i morgen. Alltid tøft å starte opp etter en lang sommerferie.

Men nå må jeg stikke siden gubben er utålmodig i gangen. Siden vi bare har en bil nå må han kjøre meg til jobb. Skal bli godt den dagen vi får den nye bilen altså!

Ønsker dere alle en flott fredagmorgen og god helg <3

Velg dine ord med omhu

 • 21.09.2017, 07:00

"Be careful with your words,
they can only be forgiven,
not forgotten"

💕

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Tone

Alle har nok vært i den situasjonen der en har sagt noe en ikke mener. Om det var bevisst eller ubevisst. Ord kan være farlig og man ikke tenker seg om før en snakker. Jeg kan innrømme at jeg har vært der og sagt ting som jeg faktisk ikke mener. Og når ting har blitt sagt så går det liksom ikke an å trykke på delete knappen. Om jeg har angret på ting jeg har sagt? Klart jeg har det! Men jeg vet at når noe er blitt sagt så er det ikke lett for andre å glemme. Det ser jeg selv fordi jeg har selv blitt utsatt for mennesker som har sagt ting til meg som er veldig sårende. Derfor er det så viktig å være forsiktig med ordene dine, velg dem med omhu og ikke pøs ut. Stopp litt opp og tenk før du sier noe ❤️.

Vi er de første!

 • 20.09.2017, 12:00

Jippppiiiiiiiii yeahhhhhh!

Jeg er i lykkerus nå 😍 som jeg fortalte i går at jeg og gubben har valgt å selge elbilen. Og i dag er elbilen levert til Bauge Auto og kontrakten er skrevet. Salgssjefen kunne fortelle oss at vi var de aller første i Haugesund som har nå skrevet kontrakt på Hyundai KONA elbilen som kommer en gang i 2018. Vi er første kunde som skal få bilen når Bauge Auto får den. Og han sa at han kom til å presse på Hyundai fortløpende slik at vi skal få bilen så snart den er tilgjengelig. Spesifikke detaljer som utstyr, farge og interiør får vi vite så fort han fikk informasjon fra Hyundai.

Jeg gleder meg sykt mye til vi får bilen, og håper bare på at alt kommer til å gå som det skal underveis. For man vet jo aldri med nye biler.... ingen vet eksakt når nye biler vil komme til butikken osv. Men nå har vi to noe kjekt å glede oss til 😉.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We will miss you <3

 • 19.09.2017, 19:35

God kveld alle sammen :)

Jeg og gubben har tatt et valg nå. Et valg som jeg gleder meg til den dagen den kommer. Vi har nemlig valgt å selge vår gode Ford Focus Electric, populært kalt Smurfen i familien. Den er snart 1 år gammel og har ikke blitt kjørt mye i det hele tatt. Men vi valgte å selge den nå som Ford nybil garantien enda varer i fire år, samt den er kjørt veldig lite. Grunnen til vi valgte å selge den var at vi ønsket en elbil som kunne kjøre langt. 

Vi har studert to elbiler som skal komme i løpet av 2018, en Opel Ampera-e og Hyundai KONA. Begge er elbiler og har rekkevidde på 50 mil, men realitet så klarer de vel ca. 40 mil. Vi kontaktet Opel og Hyundai forhandler og fikk et tilbud på innbytte osv. Vi studerte begge modeller på nettsidene og falt klart på Hyundai`en. Opel Ampera-e har dessuten også en enorm lang ventetid før vi i det hele tatt kan få den. Opel trodde det kan være helt ut i 2019 før de kan levere om vi bestilte. Mens Huyndai modellen skal lanseres i 2018, men når i 2018 det vet de ikke enda siden priser og detaljer om bilen ikke kommer før oktober/november i år. 

Men vi har som sagt valgt å bytte inn vår Ford elbil i vente på å få kjøpe Huyndai KONA elbilen. Legger her under bilder av modellen vi skal ha og fargen er også den vi kommer til å velge. Jeg gleder meg sånt til bilen kommer til Norge!!! I morgen skal vi levere Smurfen til forhandler og skrive kontrakt. Så nå er det bare å vente og glede seg :) og modellnavnet på bilen syns jeg passer ypperlig til meg haahahh

Grapes and coffee

 • 18.09.2017, 09:05

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen til dere alle der ute <3

Jeg er klar for en ny uke ...... er dere klar? hehe jeg er hvert fall klar for en uke med nye muligheter. Denne uken har jeg frihelg så det skal bli deilig å chille maks. Eller det blir en del kjøring på guttebassen som skal på trening da han skal konkurrere på lørdag. Da skal han på karatestevne i Sveio sammen med karateklubben sin. Så all trenging han får denne uken er gull verdt for han! Ellers på onsdag kveld skal jeg til ei dame for å få fikset vippene. Nå er alt vipper fra 10 august som jeg fikk satt på i Vietnam ramlet av. Og jeg har veldig lyst å prøve hos denne damen en gang for å se hvordan det blir. Oppdaterer dere når det nærmer seg onsdagen. Tenkte da å ta før bilder og etter bilder.

I dag vet jeg ikke helt hva jeg har lyst på når det gjelder mat, så det ble bare noen grønne druer og kaffe. Gubben sto opp et par timer før meg og han har nå tatt en tur ut på noen ærender. Ungene har planleggingsdag så de ligger enda og snorksover. Bare chille jeg nå frem til jeg skal på jobb <3 

Forresten skal jeg og gubben selge den nye elbilen så om du er interessert eller kjenner noen så del gjerne annonsen ;)

https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=104584878&fks=104584878

Søndagsmorgen på Rema 1000

 • 17.09.2017, 10:40

God formiddag bloggen!!!!

I dag har jeg gledet meg til å fortelle dere om søndagsbutikken som har åpnet her i Haugesund. Det er Rema 1000 Solvang der jeg jobber fast som har åpnet søndagsbutikk. Jeg syns det er knall å få en Rema 1000 søndagsbutikk da dette også er første her på Haugalandet. Her kommer jeg nok til å handle på søndagene om det er noe jeg trenger eller hvis jeg har lyst på noe godt. Det er bra utvalg på litt av hvert og fersk brød fra Mesterbakeren, det er noe jeg setter utrolig pris på at det er! 

Butikken er romslig til tross for den bare er 99 kvadratmeter så er er det veldig oversiktlig med rene linjer. Personalet som jobber der er de samme som du vil møte på til daglig i hovedbutikken. Her på bildet er NK Joachim, min kjekke kollega, som har ansvaret på søndagene sammen med våre flinke ungdommer. Jeg var innom og handlet rett etter de åpnet og jeg kan si at det var mange andre kunder som kom. 

Noe du trenger? Godtesjuk? Eller bare har lyst på noe kaldt så har Rema 1000 søndagsbutikk 9-21 hver søndag - gamle Tito lokalet 😉.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Knekt dasslokk, sår rumpe & flere turer til Biltema

 • 16.09.2017, 12:30

girl in the toilet
Licensed from: cookelma / yayimages.com

Okei...... først av alt.... alle har vel forskjellige uvaner som man helst ikke vil snakke høyt om. Ikke sant? Jeg er ikke noe unntak når det gjelder å ha rare uvaner. Jeg har jo skrevet før om mine rare uvaner eller fakta om meg som ingen vet bla bla bla. Men om du ikke husker skal jeg fortelle deg en uvane jeg har når det gjelder toalettbesøk! Noe som irriterer gubben grenseløst også haha

Jo, tingen er at når jeg skal på do er det første jeg gjør å dra fram Ikea krakken min. Det er ingen tvil om hva Tonemor skal når du hører skrapelyden av krakken som blir dratt fram. Så det andre (noe som irriterer meg!) doringen som ALDRI blir satt ned igjen etter guttaboys! Og når Tonemor blir irritert fordi hun alltid må ta den ned, så blir det litt i sinne slik at doringen faller ned litt for brutalt at det smeller skikkelig! Dette har gubben irritert seg leeeeenge fordi han sitter nede i stuen og har hørt dette så mange ganger. Han hopper i sofaen hver gang doringen blir smelt ned haha..... og en siste ting er jeg bruker enormt lang tid når jeg går på do hjemme... 

Dette ville han gjøre noe med så for noen dager siden mens jeg var på jobb, dro han stilt og rolig og kjøpte ny og monterte på. Han trodde nok at jeg ikke så det, men det var det første jeg så da jeg kom hjem den dagen. En ny do-sett med demping!!!! Jeg lo godt av dette og tenkte jaja han er vel drittttt lei smellingen så her får jeg montert doring med demping. OG joda den funket bra den............ til dagen etter da eldste sønnen satte seg på dolokket og knakk lokket! hahahaahahhha Og ikke nok med det så var denne doringen så smal og hadde kanter som gjør at du får sår og jækla doring merker på rumpeballene! Jeg fikk mer angst å sitte der enn å kunne gå på do til slutt! Gubben mente dette var doringen for meg, for da slapp han å ha ei kone som sitter evigheter der og trykker på mobilen enn å trykke der hun skal trykke! 😂

Gubben ble da lei av maset mitt om å finne ny for ellers må jeg gå til innkjøp av en dopute! Så han dro da opp på Biltema for å finne ny. Han kom hjem med ny, men før han åpnet så han at han hadde tatt feil type. Så var det tilbake igjen for å bytte og prøve sette på ny. Men det komiske opp i alt er jo alt styret så har han kommet tilbake til basic med en doring som lager lyd haha. Kanskje den lager litt mindre lyd når jeg smeller lokket haha eller kanskje han bare skal feste på noen silikonputer under ringen? 
 

En dråpe er nok

 • 16.09.2017, 09:35

Av og til tror vi at det vi gjør,

bare er en dråpe i havet.

Men havet ville vært mindre uten den dråpen.

 

Det er viktig å vite at du er unik på din måte. Og hva du gjør eller hvordan du er så er du en verdifull person. Før i tiden slet jeg veldig med dårlig selvbilde og selvtillit. Jeg følte jeg ikke var god nok som alle andre osv. Jeg var usikker og følte at jeg aldri var god. Jeg så alltid ned på meg selv fordi jeg ofte ble sammenlignet med andre. Jeg fikk på en måte aldri skikkelig ros, men mer påpekelser på at jeg ikke var flink nok.

Men senere i livet så har jeg lært at det ikke stemte. Om jeg er 36 år gammel så lærer jeg fortsatt hver dag. Det jeg har innsett er at jeg må se mer positivt på meg selv. Jeg må høre etter når andre sier at de verdsetter meg, og at de setter pris på det jeg gjør. Jeg må lære meg å ta til meg rosene som jeg får. Det betyr ikke at jeg skal bli høy på pæra, men det skal hjelpe meg å få en bedre selvtillit til meg selv. Og jeg må slutte å bekymre meg for alle andres meninger og så ta det innpå meg. Jeg må bare slutte å være redd for å si min mening eller f. eks. ta opp en diskusjon.

Jeg vil si at jeg har blitt mye bedre enn hvordan jeg var før. Jeg føler jeg har «vokst» utrolig mye gjennom de siste årene. Gjennom forskjellige hendelser som har vært den siste tiden har åpnet meg opp. Og jeg har innsett at ting blir bedre og det viktigste er å snakke om det som tynger hjertet. Ikke gå og hold på alt for en dag vil du kollapse. En dag vil det bli for mye at en dråpe for mye kan ødelegge alt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ærlig mening eller lyve

 • 14.09.2017, 18:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når man har en blogg .... eller uansett hvor.... er det ikke lov å si eller skrive sin mening? Jeg har en blogg fordi jeg liker å ha en plass jeg kan styre selv hva som legges ut. Jeg har en blogg fordi jeg liker å legge ut bilder som jeg har tatt. Jeg liker å skrive om forskjellige ting, og vise dere hvordan livet mitt er. Jeg styrer selv hvor mye jeg vil blotte meg for offentligheten. Jeg skriver aldri direkte noe stygt mot noen eller noe. Jeg har denne bloggen for å ha en plass jeg kan få skrive ned hva jeg føler. Bloggen er en dagbok som inneholder bilder, tanker og følelser. Jeg har aldri hatt en intensjon å bruke bloggen til å skrive negative ting. Men enkelte ganger kan ting som en overskrift eller innhold gjør at folk reagerer.

For all del må folk få lov å mene hva de vil når de leser noe på min blogg. Men jeg har sagt at jeg vil ha en blogg som er meg, som viser meg som den jeg er. Jeg pynter ikke på noe og jeg skriver ærlig hva jeg syns om ting og tang. Jeg bor i Norge, og som jeg vet er Norge et fritt land der du har lov å ytre din mening. Så lenge du ikke direkte navngir eller henger ut noen/ noe på bloggen så er det jo ikke ulovlig. Jeg vil heller f. eks. skrive om min ærlige mening om en ting enn å lyve om hva jeg syns om en ting eller et produkt. Jeg må ha lov å ha min mening, og du skal ha lov å ha din mening. Har du et problem med noe så er det jo så enkelt som å bare sende meg en mail. 

Kritikk. Ja, selvfølgelig skal jeg tåle å få kritikk om det er noe. Men hvis jeg ikke skal få skrive min mening om diverse ting, så er det som jeg blir tatt fra meg ytringsfriheten. Jeg har aldri hengt ut noen eller noe på bloggen eller på sosiale medier. Ta et eksempel hvis jeg skal skrive en anmeldelse av et produkt som jeg faktisk har brukt penger på å kjøpe. Har jeg ikke lov å skrive absolutt ærlig hva jeg syns om produktet? Vil ikke dere lese en anmeldelse som er skrevet uten sensur enn hipp hurra kjempeflott produkt fordi du har fått sponset produktet?  Det er grunnen til at jeg har valgt å ikke ta i mot noe sponsede produkter. For jeg føler jeg har en plikt til å måtte skrive at produktet er bra selvom jeg kanskje ikke syns det er bra. Da er det bedre jeg faktisk kjøper det selv og tester det selv, og skriver så min oppriktige mening om produktet. Dette var bare et eksempel på hva jeg mener... liker du ikke så har du valget å ikke lese. Det er ingen som tvinger deg til å lese.

Jeg er som sagt ingen toppblogger, og jeg har heller ikke planer om å bli det. Jeg ønsker bare å gjøre det jeg liker, og jeg ønsker å være meg selv. Vil dere lese en ærlig blogg eller vil dere lese en blogg som er fylt med falskhet? Jeg vet hvert fall at jeg foretrekker å lese blogger som er ekte, ærlige, en selv, unik og oppriktige <3

 

 

Han tok pusten fra meg!

 • 13.09.2017, 14:00

Brunette touching her painful shoulder
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com


Å gå rundt med stiv nakke og vond skulder er ikke noe kjekt skal jeg love dere! Jeg har nok tenkt og stresset for mye den siste tiden, samtidig som jeg har jobbet. Av og til er det greit å kunne stoppe opp og be om hjelp. Jeg har nå vært til to behandlinger hos min kiropraktor, og jeg må bare si at jeg er utrolig glad jeg har en så flink kiropraktor! Takket være behandlingene til tross for at det er dritvondt, så har det hjulpet sinnsykt mye. 

Smertene som kommer når han trykker deg på punktene kan ikke beskrives. Bare de som har gått til kiropraktor behandling vil forstå hva jeg mener her. Det er så forbaska vondt at jeg kunne ha ligget der og hylskreket. Men det verste er når smertene og trykket er så intenst og vondt at du mister pusten i de sekundene ..... det er spesielt! Og når du hører benet i kroppen din knekker som tusen biter oh my god! Det er grusomt og skummelt men også såååå statisfying hahahhahahhaa huffffff

Jeg er i hvert fall mye mye bedre etter behandlingen... klart jeg kjenner det er vondt ... men jeg er ikke like stiv som for to dager siden. Det går rett vei og jeg regner med om noen dager så er jeg i tipp topp form igjen. Men jeg skal ta det litt rolig og få hjelp på jobb så vil dette gå som smurt. Eneste jeg håper på nå er at øyet skal bli mer normal. Det går bedre og bedre der også ser jeg, men som sagt må vel kroppen og medisinen få tid å hele seg.

Hoven, bedøvelse - min morgen det!

 • 13.09.2017, 10:11

God morgen bloggen :)

Min morgen startet tidlig fordi jeg skal til tannlegen klokken 8:00. Jeg håpet at hevelsen rundt øyet hadde gitt seg, men neida jeg ser hoven ut enda! Og kulen er blitt mer sentrert og hissig, puss har også begynt å komme ut av kulen. Det er vel et godt tegn???

Nå har jeg vært og fått vekk midlertidig fyllingen før ferien, og skikkelig er lagt ned. Bedøvelse fikk jeg og så nå ser jeg enda mer hoven i halve ansiktet haha. Vil liksom bare skynde meg hjem og ikke vise meg public mer av dagen. Men innom jobb skal jeg for å bestille varer til fredag før jeg skal hjem en liten tur. Klokken 12 er det ut igjen til kiropraktortimen min så han kan få knekke meg litt!

Så dette er min morgen i dag 😆😅.

Har noen slått meg?

 • 12.09.2017, 19:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja! sånn så jeg altså ut for tre dager siden 🙈 da var jeg og min familie i konfirmasjon til vår flotte reserve datter. Og ja jeg lot bunaden ligge i skapet denne gangen, pga. jeg sliter med stiv nakke og skulder. Så da orket jeg ikke ha bunad på meg i helgen. Det var en flott feiring for konfirmanten og jeg hadde det knall.

Men... i går da jeg stod opp så jeg at jeg hadde fått en kul på venstre side av øyenbrynet. Og den gjorde vondt og utover formiddagen hadde jeg begynt å hovne opp. Jeg så helt forferdelig ut! Jeg tenkte at hva huleste har skjedd? Man kunne tro at jeg hadde fått ei på tryne ..... eller kanskje folk vil tro at gubben har vært stygg med meg! Jeg dro til legevakten på ettermiddagen, og ble da satt på kur med en gang. Legevakten mente det var en hudinfeksjon jeg hadde fått. Så nå går jeg på antibiotika kur og øyedråper, samt jeg har vært hos fastlegen og fått resept på Voltaren. Slik at det kan hjelpe mot smertene jeg har i nakken og skulder. På bildet her nedenfor er hvordan jeg ser ut akkurat nå, hevelsen har gått litt ned og øyet mitt er større nå. Mens nederste bilde var fra i går da det var på det verste!

Det var best å la bloggen ligge......

 • 12.09.2017, 16:00

Heisann alle sammen <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

13 dager har gått uten et eneste blogginnlegg fra meg, så nå er det på tide at jeg oppdaterer dere hva som skjer. Jeg har rett og slett ikke hatt krefter til å tenke på bloggen. Jeg har hatt for mye tanker og følelser den siste uken at det bare var best å la bloggen ligge. Enkelte ganger er det bare ting som jeg ikke kan skrive om på bloggen. Ting som jeg selv må finne ut av hvordan jeg skal håndtere. Jeg er den typen menneske som lett blir følsom på ting som går innpå meg. Men heldigvis for at jeg er veldig sta, og prøver alt jeg kan for å komme meg videre. For jeg var på nippen til å gi opp .........når det kommer til et punkt der alt kommer fra alle kanter, og du ikke vet hva du skal gjøre. Da er det lett å ta snarveien med å slippe alt og bare gå sin vei.

Jeg valgte å gjøre noe med det, og har nå fått ordnet det som har tynget meg. Nå er det bedre og jeg føler meg bedre innvendig for nå har jeg fått det ut. Jeg har erfart og lært mer og mer at det faktisk hjelper å snakke om ting. Jeg må slutte å holde alt inni meg og slutte å bære alt selv. For jeg merker at det er farlig å bære på alt.... for en dag vil det briste og da kan resultatet bli stygt..... og jeg ønsker overhodet ikke å gjøre noe eller si noe jeg vil angre på. For det finnes vel en løsning på alt??? Uansett... nå har jeg fått mye av tankene på plass og jeg kan se mer lyst på fremtiden. Fokusere mer på det positive og se frem til nye muligheter og bedre forståelser. 

A new start......

 • 01.09.2017, 08:02

«You can’t start the next chapter of your life if you keep re-reading the last one»

The show must go on ............. even everyone will feel the different <3

Sånn er nå bare livet ikke sant? Ting skjer og det blir forandring i hverdagen, men man må bare akseptere det. Trist er det alltid når ting forandrer seg fra det en er vane med. Men nå er det ny start for alle parter, og en må bare se det som en fin mulighet for alle. Man er bare en telefonsamtale i fra om man vil snakke og treffes. Selvom det ikke blir det samme lengre så må en bare se lyst på livet.

Nå er det også ny måned med nye muligheter og utfordringer. Som jeg har skrevet før så går jeg inn i en travel måned. Det e rmye som skal skje i løpet av september, og da vil tiden gå fort. Snart er det konfirmasjon til bestevenninnen til Thea, karatestevner, søndagsbutikk på jobben osv. Nok å tenke på da <3.

Husk stemmeretten din!

 • 31.08.2017, 11:20

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har skjønt meg på politikk. Jeg har aldri forstått meg på dette og har ikke særlig interesse for det heller. Men en ting vet jeg når det gjelder stemmerett er at bruker du den ikke så har du ikke noe du skulle ha sagt. Så uansett om politikk interesserer meg null, bruker jeg stemmeretten min for det. Det er i hvert fall et håp å få det bedre om jeg bruker stemmeretten min. Og i dag har jeg vært og forhåndsstemt slik at det ikke blir glemt.

Nå er det så enkelt også å stemme! I Haugesund har du mulighet å forhåndsstemme på to plasser. Servicesenteret i sentrum eller på utsiden av Amanda storsenter. Jeg valgte Amanda senter fordi der er det flust med parkeringsplasser. Det tok under 5 minutter så var jeg ferdig med stemmingen. Nå gjenstår det bare å se på valgdagen hvem som vinner stortingsvalget.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er vi ikke søte da

 • 31.08.2017, 09:20

God morgen alle sammen <3

Endelig er gubben min på plass igjen hjemme! Hurra for det :) alt er lettere når man er to voksne i huset. Jonas jubler hver gang pappen kommer hjem, for da slipper han å ha alarm på om morgenen. Og det kjekkeste er at han slipper å lage skolemat i fire uker. Fordi pappa fikser alt haha sånn er det bare med hans rutiner med faren sin.

I dag skal jeg ikke på jobb før klokken 15 så da skal jeg få gjort litt forskjellig. Det er en trist dag..... men jeg vil ikke gå mer i detaljer om dette. Dere som følger meg vet jeg er lei meg, og fortsatt er jeg det. Men livet må gå videre og jeg får bare bruke tiden til hjelp. Selvom jeg vet det blir trist fremover, og ting blir ikke det samme som før. Må jeg prøve å holde motet oppe og heller tenke positivt. Positive er at vi fortsatt er venner og bor ikke langt fra hverandre. Og kontakten akter vi å holde <3

Forresten er ikke disse blomsterpottene søte da? Falt pladask for dem hihi kanskje jeg skulle kjøpt meg en........

Vi fikk besøk av ubuden gjest!

 • 29.08.2017, 22:30

Heisann....

Først må jeg bare få beklage at bloggen i dag har vært så preget av mine følelser.... mine deprimerende atomsfære her. Men det er min blogg og jeg føler jeg må få lov til å skrive ærligt om hva som foregår inni meg. Selvom jeg er lei meg så vet jeg at livet må gå videre, og ting kommer til å ordne seg. Men jeg trenger tid før jeg blir helt okei igjen.....

Men for å få tankene over på noe annet så vil jeg fortelle dere om hva som skjedde i går kveld faktisk! Noe jeg ikke hadde trodd ville skje, og jeg trodde aldri at jeg faktisk turde å gjøre heller. Jeg kom hjem fra jobb i går kveld, og hadde akkurat fått sittet ned for å slappe av. Så kom Thea løpende opp og så nå forskrekket ut! Jeg ble nesten skremt for jeg er jo lettskremt og feler som F..... Hun sa det er noe i kjelleren! og at katten var urolig på en måte...... Jeg kjente jeg ble litt redd .... men jeg gikk nå ned i kjelleren for å se....

Der nede ser jeg at katten står og nistirrer inne på badet, men jeg kunne ikke se hva.... før Thea sa at det er pokkers en MUS under vaskemaskinen! Herregud tenkte jeg! EN MUS!!!!! OH MY GOD! Vi lyste med lommelykt under for å se og jaggu meg så var det en mus. Jeg ble jo redd og 😂 vi prøvde å ta en lang pinne og dyttet musen fram. OG hver gang den kom synlig så hylte Thea som en stukken gris, og da ble jeg jo enda mer reddddddd herremin! Og musen spratt over pinnen og under vaskemaskinen og gjemte seg igjen. Katten ble bare mer urolig og mjauet som en gal og vi måtte bare slippe henne ut. 

Jeg prøvde og prøvde frebrilsk å få musen til å løpe vekk fra vaskemaskinen. Det tok tid før jeg fikk musen fram og var raskere enn stakkars lille musen og fanget den i hånden min. Hjertet banket og jeg var rett og slett redd.... men det kunne jeg ikke tenke på der og da! For den musen må fanges og settes fri ute...... for jeg kan ikke ha en sånn ubuden gjest på besøk! Og godt er det at katten gjorde tegn på at hun har noe i fore.... men det er sikkert også hun som har hatt musen i munnen sin og sluppet den på badet. Men jeg kan jo ikke bli sint på pus, for det er jo bare hennes naturlige jaktinstinkt. Mus ble til slutt sluppet ut i naturen, og jeg var ferdig med musejakten. 

Men vi tok bilder da! haha den er bitte liten... men offfffffffffff

 

En emosjonell dag....

 • 29.08.2017, 17:10

Man with cardboard box on his head and sad face expression
Licensed from: stevanovicigor / yayimages.com

 

Puuuuhhhhhh...... Følelsene har vært helt i ubalanse i dag, og jeg har ikke vært helt meg selv. Emosjonell dag må jeg bare innrømme at det har vært. Det er ikke lett å holde tårene tilbake fordi det som har skjedd går veldig innpå meg. Man blir kjent med mennesker og man knytter bånd til dem. Og når man nå plutselig ikke kommer til å få muligheten til å omgås slik som før, blir det rett og slett for trist...... det er enda at tenker jeg på det så kommer klumpen i halsen og tårene presser på! Jeg føler jeg mister helt motet og blir helt ukonsentrert i hodet. Det føles helt tomt  å vite at nå er det slutt liksom. Arrrrgggg........ jeg kommer sikkert over det, men jeg må bare innrømme at dette går skikkelig innpå meg. OG jeg er bare så forferdelig lei meg nå at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg akkurat nå! 

PS: btw. må bare få si at det er ikke noen som har gått bort altså.

 

Har du noen gang.......

 • 29.08.2017, 12:00

Nå har jeg blitt inspirert av Jannes blogginnlegg "Har du noen gang.....", og nå har jeg fått "stjelt" ideen så håper dere vil like innlegget. For jeg likte veldig godt innlegget til Janne og svarene i hennes innlegg. Som hun igjen har blitt inspirert av andre 😁.

Skulket skolen?
Hmmm..... jeg vet ikke hva som definere skulke skolen..... eller på hvilken måte telles det at jeg skulket? Jeg har aldri gått ut av huset for å gå til skolen, og så snu for å gå hjem igjen etter at foreldrene mine og mine søsken er gått. Men jeg har vel sagt jeg er "syk" for å unngå gå på skolen da.... tells det som å skulke skolen???

Møtt en kjendis?
Ja, jeg har vel møtt kjendiser.... men mesteparten av gangene på avstand 😂 Men jeg håndhilste jo nettopp på Rema sjefen, Ole Robert Reitan!!!! Så det er vel innenfor å ha møtt en kjendis? For han er jo KJENDIS! Jeg syns det var skikkelig stas å få hilse på han 😃.

Jukset på en prøve?
HAHA JA! Klart haha de fleste har vel en eller annen gang jukset på en prøve? Da jeg gikk på ungdomsskolen hadde jeg tysk som valgfag.... noe jeg angret meg ihjel på at jeg valgte! Men jeg hadde ikke noe valg enn å fullføre de to årene med tysk! Flere ganger da vi hadde gloseprøve i tysktimen, skrev jeg glosene på pulten med blyant. Tysklæreren jeg hadde var en eldre mann som ikke brydde seg så veldig mye på å sjekke elevene..... og det gjorde at jeg klarte å jukse på gloseprøvene haha. Men ellers har jeg ikke jukset på andre prøver eller fag gjennom skoletiden.

Vært våken i 24 timer?
Jeg har vel bare vært våken i 24 timer kun i forbindelse med når jeg reiser til Vietnam. Pga. tidsforskjellen og at det er klin umulig å sove på flyet, har jeg nok vært våken 24 timer i strekk. 

Fått en farlig allergisk reaksjon?
Jeg vet ikke om det var så farlig så jeg kan ikke si at det var farlig. Men to ganger i mitt liv har jeg opplevd å få en allergisk reaksjon som jeg ikke vet grunnen til. En gang var det elveblest jeg fikk på kroppen fra midjen og ned mot låret. Jeg aner ikke hvorfor jeg fikk det, men det gikk over etter stund. Den andre gangen var rett før jeg skulle reise til Vietnam for mange år siden. Jeg fikk en allergisk reaksjon som gjorde at munnviken min hovnet opp. Det gjorde at munnen ble helt skjeiv, og jeg så ut som jeg hadde deformert ansikt. Fortsatt visste ikke legen heller grunnen til det skjedde! Heldigvis gikk det vekk av seg selv etter flere dager.... og ferien da ble reddet hehe.

Brukket noe?
Jeg har aldri brukket noe ben i kroppen min nei! Håper jeg slipper å brekke noe heller i fremtiden hehe 

Melket en ku?
Oh my god hahahhaha nei det har jeg absolutt ikke. Men det hadde jo kanskje vært gøy å få prøvd????

Vært på tv eller radio?
Nei det har jeg ikke.

Spilt et instrument foran folk?
Ja, på barneskolen var jeg med en gang på en forestilling der jeg sto sammen med mange andre. Instrumentet jeg spilte på var en sånn trekant greie hahahha

Sovet i skogen, under åpen himmel?
Jeg er veldig mørkredd og vettskremt..... så jeg har aldri sover i skogen under åpen himmel..... og kommer aldri til å gjøre det heller.

Grått i offentligheten i voksen alder?
JA. Det må jeg ærlig innrømme at jeg har gjort. Jeg likte ikke at det skjedde...... det var vel rundt et eller litt over et år siden.... det måtte bare skje selvom jeg ikke ville. Men enkelte ganger så får en bare nok, og da kommer det bare. 

Gitt bort en gave som egentlig var en gave til deg?
Hvis jeg har fått en gave som jeg ser at jeg ikke bruker, og det er andre som kan bruke så har jeg gitt bort den.

Holdt eller klappet et vilt dyr?
Tells dyr på bondegård eller geitekillinger i dyreparker? 

Dette var mine svar på "Har du noen gang......." håper du likte innlegget og kopier gjerne og lag din egen versjon om du vil 😃

Vennskap

 • 29.08.2017, 07:30

God morgen alle sammen <3

I dag er en dag jeg ikke ser frem til å starte. Jeg er lei meg fordi i dag er siste dag jeg får være rundt en person som jeg bryr meg om. Jeg har kjent personen i snart fire år, og vi har blitt godt kjent med hverandre. Vi har samarbeidet og følgt hverandre nesten hver dag. Vi har vært på tilstelninger og fester sammen. Vi har snakket mye med hverandre, og vi har vært der for hverandre. Jeg syns det er utrolig trist å «miste» personen selvom jeg vet vi er venner uansett hvor vi er hen. Jeg kommer til å savne vedkommende ❤. Men jeg håper og ønsker vedkommene all lykke videre - og vi vil holde kontakten.

Vær deg selv!

 • 28.08.2017, 10:10

"En original er mer verdt enn en kopi"

- ordtak -

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som alltid på en mandag.... ny uke, ny start og nye muligheter igjen. Tiden går og nå nærmer vi mer og mer mørketider. Om tre dager fyller også min datter år, da blir hun hele 15 år folkens. Jeg kan ikke fatte at tiden går så fort for tiden...... Selvom jeg er 36 år gammel så føler jeg av og til jeg er skikkelig oldings. Og jo eldre hun blir så kommer det andre utfordringer for meg som foreldre. Jeg prøver det jeg kan for å være en god mor, men barn i den alderen kan være tricky. Men jeg tror hun vet veldig godt hvordan jeg er, og jeg håper at hun vet at jeg innerst inne alltid vil henne godt. Det er viktig å være seg selv, være original og vise at du ikke prøver å være noe annet. Du vil komme lengre ved å være original enn kopiere andre <3

Bloggen trenger sensurering!

 • 27.08.2017, 14:35

Siden jeg begynte å blogge har jeg fått mange kommentarer på de forskjellige innleggene mine. Jeg kan si jeg har vært heldig som kun har opplevd positive kommentarer fra leserene. Ingen stygge kommentarer har jeg fått for det om jeg har en åpen kommentarfelt. Jeg leser om mange bloggere som får så stygge kommentarer at det bare er forkastelig å vite. Å vite at det finnes folk en plass der ute som vil andre så vondt. Det er geit å gi en kritikk eller sin mening, men det er mange måter å uttrykke seg på. En må kunne tenke over ordbruken sin når en skriver noe. 

Jeg har den meningen .... at har jeg ikke noe fint å kommentere, så lar jeg det være! Det er bedre å la være enn å skrive stygge ting til folk. Det er ikke kjekt for verken bloggeren eller andre lesere å komme inn på et blogginnlegg, og se masse stygge tekster fra andre. Og det verste er at de som skriver noe negativt er så feige at de legger igjen en anonym kommentar. Som om vi som blogger ikke kan spore opp IP adressen??? Det er FEIGT!

MEN .... så har du alle de kjekke lesere som legger igjen en fin kommentar til deg. Det syns jeg alltid er kjekt når du får fine tilbakemeldinger på f. eks. et innlegg du har lagt ut. Og så har du bloggvenner som faktisk følger deg på andre sosiale medier også som Snapchat eller Instagram. Jeg har flere som følger meg overalt hihi og som jeg også følger tilbake. Flere er jeg også venn på Facebook, så jeg føler jeg kjenner flere her i bloggverden mer enn bare via bloggen. 

Av og til så kan det sikkert gå litt fort i svingene for enkelte, eller at en uheldigvis bommer litt på tastene.... Grunnen jeg skriver at "bloggen trenger sensurering" er fordi det skjedde noe hysterisk morsomt på bloggen min. Jeg vet vedkommende ikke mente noe som helst vondt, og jeg er fullstendig klar over at det bare var en skrivefeil. But still ....... it´s so funny! Jeg holdt på å knekke sammen av latter, og måtte liksom lese det FLERE ganger! Jeg måtte være sikker på om det var rett det jeg leste HAHA 

Jeg trenger vel ikke si så mye enn å la dere få se det selv med et skjermbilde jeg tok. Jeg har strøket over navnet på vedkommende slik at ikke vedkommende skal føle at jeg henger ut han/hun. For dette er ikke noe negativt ment, men jeg syns dette er den aller beste kommentaren jeg har fått EVER siden jeg begynte å blogge 😁.

Bare for å si det .......... jeg kan sikkert være flink til å SYNGA ........ når det gjelder om jeg er god til å ....... det får være uvisst 😂😂😂😂😁

Sunday is funday

 • 27.08.2017, 08:32

«I dag er en perfekt dag til å ikke gjøre noe» 😄

Og det er virkelig solskinnsdag i dag! Litt fint vær må vi jo få her på vestlandet også. Frister bare å sette seg ut i solen og nyte solen. Men kan ikke bare sitte på latsiden for det om det er sol 🤣.

God morgen forresten - håper alle får en flott morgen ❤

Kiss and goodnight

 • 25.08.2017, 23:10

Titter full fart innom her for å ønske alle sammen en riktig god natt. Jeg har vært på jobb og kom hjem litt over 20 i kveld. Så kom mannen til søskenbarnet mitt innom for å hjelpe meg med karaokemaskinen. Men det er tydeligvis noe galt med kabelen så jeg må kjøpe ny i morgen. Så får vi håpe at det bare var kabelen som er ødelagt som gjorde at vi ikke fikk skikkelig bilde på tv. Forresten så tar jeg også helg etter jobb og nå skal jeg kose meg med pizza og se serie 😉.

Livet er ikke bare å se en vei.....

 • 25.08.2017, 11:10

"Don´t wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect".

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Livet er ikke alltid like perfekt, men hvordan du vil livet skal være er opptil deg å få det til. Folk kan si og mene masse om alt, men til slutt er det bare du som vet hva som er riktig for deg. Jeg er ikke perfekt og jeg er i et stadium der jeg fortsatt lærer om hvordan livet er. Ikke alt i livet kan gå slik man vil, og man må kunne tåle at det er opp og ned med alt. Jeg kan tåle mye. Men gå ikke for langt med meg for da vil jeg stoppe opp. Livet er ikke bare å se en vei..... det handler om å se helheten. Det handler om å vite hva du gjør og hvor du står hen. Man kan ikke få i pose og sekk, for det handler også om å gi og ta - altså ... det skal gå begge veier. Og viktigst av alt - å kunne tåle motgang!

Let it go

 • 24.08.2017, 07:00

Your peace is more important than

driving yourself crazy trying to understand

why something happened the way it did.

Let it go.

Have a wonderful day to all of you 💕

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Så var det den tiden..... igjen!

 • 18.08.2017, 12:15

HUSK BLI MED PÅ GIVEAWAYEN MIN:

http://fruvinningland.blogg.no/1502910872_giveaway_n_klikk_inn_for__se_.html​

Jeg trekker vinneren på søndag !!!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

....... tiden for å lette på bokbind! Jeg husker da jeg gikk på skolen var dette noe jeg likte utrolig godt. Altså å legge på bokbind på bøkene. Jeg kunne legge på og ta av etter en stund og legge på nytt. Det var liksom noe av det kjekkeste jeg visste med skolestart...... den tiden.... MEN... nå syns jeg dette bare er drit kjedelig. Med to unger i huset og de aldri har giddet gjøre det selv, har det vært jeg som må gjøre det. Eldste begynte nå i 10. klasse og minsten i 6. klasse.. og første spørsmål de kommer med til meg etter skolestart er: "Mamma kan du legge på bokbind for meg?".

Og vært år har jeg altså lagt på bokbind til dem. Før kjøpte jeg fancy bokbind fordi det ble så fint, men slik bokbind tåler så og si ingenting. De revner og blir fort ødelagt at jeg har nå bare gått over til gråpapir! En rull med dette brune bokbindet holder massevis og bokbindet er holdbar. Thea har allerede fått flere skolebøker som jeg må legge på bokbind i løpet av helgen. Mens Jonas har enda ikke kommet med en eneste bok. 

The big boss

 • 15.08.2017, 16:30

Et snap bilde fra i dag morgen der jeg for første gang kjørte bil etter fem uker ferie. Uvant å kjøre igjen og jeg ble kvalm av min egen kjøring haha. Etter 12-20 vakten min i går var jeg helt ødelagt da jeg kom hjem. Kroppen har ikke jobbet på fem uker, og så er det bånn gass på jobb med løfting og henge over diskene. Det tok skikkelig på kroppen min gitt! Jeg har skikkelig gangsperr overalt, og alle muskler i kroppen er garantert betente 😆. Det var litt å gjøre i går og i dag har jeg fått mer kontroll på avdelingen og lageret.

Og i dag for første gang i mitt liv fikk jeg faktisk hilse på selveste Rema sjefen, Ole Robert Reitan! Jeg har nå jobbet 7 år på Rema 1000, og har aldri møtt the big boss. Det var veldig kjekt å få hilse på han selvom jeg ikke sa så mye. Han virket veldig koselig og jordnær type. Veldig hyggelig og han viste at han bryr seg og setter pris på jobben vi gjør. Jeg måtte så klart få et bilde sammen med selveste sjefen selv 😉.

Back to normal

 • 14.08.2017, 11:15

MONDAY

Da var en lang ferie over for denne gang, og jeg er mer uthvilt i dag enn i går. Men totalt snudd om på tiden er jeg ikke enda, og jeg tenker jeg trenger noen dager til før jeg er helt tilbake til norsk tid. Magen er enda rar så den må jeg bare gå forsiktig fram når det gjelder hva jeg spiser. Alt i alt er det nå veldig greit å komme tilbake til normalen etter så mange uker vekke. Ungene begynner på skolen på torsdag og gubben reiser på jobb dagen før. Heldigvis har jeg fri på onsdag slik at jeg kan få tid å se gjennom med ungene hva de trenger til skolestart.

Ellers skal jeg begynne på jobb igjen i dag klokken 12, noe jeg ser frem til å gjøre. Det gjør godt med en skikkelig ferie, men for meg så syns jeg det alltid er kjekt å begynne på jobb igjen. Jeg liker å ha rutiner i hverdagen og trives best slik. Og det som er enda bedre ved å begynne på jobb igjen etter en lang ferie er å vite at du faktisk er savnet. Å vite at faktisk folk har savnet at jeg har vært vekke så lenge er jo knall. Til og med kunder som handler fast på Rema Solvang skriver til meg på Facebook at de har savnet å se meg i butikken! 

Men nå får jeg gjøre meg klar så blogges vi igjen snart 😉.

 

Teller sauer.........

 • 08.07.2017, 23:50

sheep counting sheeps
Licensed from: adrenalina / yayimages.com

Stakkar Jonas får ikke sove..... han gleder seg sånt til å reise at han bare ligger. Det samme og for meg hehe men jeg har jo vært på jobb i dag så jeg kjenner trøttheten sniker innpå nå. Nå er absolutt alt klart til i morgen! Den følelsen å vite at alt er klart er herlig. Jeg har også fått full rapport fra foreldrene mine om hele flyturen. Så jeg er mer avslappet og regner med at alt går som det skal i morgen. Jeg får vel pakke sammen ipaden nå og sette den til lading, og prøve få noe søvn da. Kanskje jeg som må telle sauer også...... hehe
 

Two more days

 • 07.07.2017, 11:40

God dag bloggen :)

Det er ikke bare jeg som er klar for ferie. Guttungen er også klar! Vi gikk gjennom bagasjen hans i går, og nå er han også klar. Han har plukket ut hva han skal ha med seg på flyet. Litt leker og en bok samt ipad og mobil er med i ipad sekken. Viktig å ha noe å gjøre på da det er to flystrekninger på ca. 7 timer hver.

Det er også merkelig å tenke på at en strekning på 7 timer i fly føles så evig lenge. Mens 7 timer på jobb går fort! For 7 timer i fly eller 7 timer jobb er jo 7 timer. Haha men sju timer i ro på et fly føles sååååå lenge... og nå er d nesten 14 timer på flyet haha huff eneste ulempen med reisen er den lange flyturen hjem. Og sitte i SÅ mange timer tar knekken på ryggen! Å gå fram og tilbake i midtgangen i et trangt fly er ikke akkurat optimalt heller. Men men sånn er det bare :)

Jeg er SÅ klar!

 • 06.07.2017, 16:40

Hallaisen bloggen!

I går dro mannen på jobb og jeg skulle jobbe kveld selv, derfor ble det ikke noe blogginnlegg fra meg.  I dag har jeg nå vært på jobb og skal nå  bare ordne et par ting før jeg må kjøre til Kopervik. Jonas fikk sitte på med treneren sin ut der i dag siden treningen begynte før jeg var ferdig på jobb. Tenker det blir Mc Donalds på oss på hjemveien..... eller frossen pizza jeg kjøpte med meg hjem idag. 

Nå har jeg bare to arbeidsvakter igjen så er det ferie! Jeg er SÅ KLAR for å reise og alt er på plass når det gjelder det meste. Jeg svever nå i disse dager og jeg er så klar for denne 5 ukers turen hjem til Vietnam. Hjem til mormor og farfar og alle som bor der, men jeg skal ikke mase igjen om hvor mye jeg gleder meg haha. For jeg tror nok alle som kjenner meg eller følger bloggen vet at jeg gjør det.

Jeg ville hvertfall bare stikke innom og gi lyd fra meg slik at dere vet jeg er her. Nå får jeg sette meg i bilen og kjøre hente karatekidden. Så skal vi en tur på en bokhandler og se om han kan finne seg en bok til ferien.  

Sommerfugler i magen!

 • 05.07.2017, 09:40

Jippi! Nå er det onsdag og det betyr at jeg er kommet halvveis til helgen. Guuuu som jeg ser frem til søndag haha kan liksom ikke få tiden til å gå fortere. Faktum har tiden gått himla fort disse dagene. At jeg jobber helt til jeg skal reise er faktisk veldig greit, for tiden går og jeg har liksom noe annet å tenke på da. Jeg slipper å tenke på reisen hele tiden da jeg har jobben jeg må konsentrere meg om. Og det er jo bare trivelig og lystig stemning blant alle på jobb på disse ferietider. Sjefen har det gøy med å terge meg fordi jeg har pakket i flere måneder i følge han haha.... Men til mitt forsvar har jeg bare begynt å pakke for 1 måned siden altså.

Uansett er det kjekt og alle som kjenner meg vet at denne ferien betyr mye for meg og mine. Jeg blir alltid i ekstase og gleden som bobler inni meg kan ikke beskrives. Sommerfugler i magen? Nå har jeg bare i dag og 3 vakter igjen og jeg har også ferdigpakket 3 av 4 kolli som skal sjekkes inn. Alt hjemme er ganske klart og da gubben har vasket og ryddet før han dro på jobb. Da er det bare småting å sjekke før jeg kan låse. En nabo vi hadde før skal passe hus og katten for oss når vi er vekke, så da vet vi at alt er i trygge hender. Alle orkideene mine skal jeg sette oppi tette kasser og fylle godt opp med vann før jeg reiser. Så får jeg håpe på at de fortsatt blomstrer når jeg kommer hjem. 

Maestro by Geir Tangen

 • 02.07.2017, 13:10

Geir Tangen. Navnet hans har jeg hørt mange ganger her hjemme. Jeg visste at han var læreren hun hadde på Håvåsen ungdomsskole, og han skrev krimbøker. Jeg tenkte ikke mye mer på det før jeg leste en flott anmeldelse fra en venn på Facebook. Han hadde skrevet så fin melding til forfatteren, og jeg tenkte hvorfor ikke prøve meg på en krimbok. Jeg elsker å lese bøker og jeg var en ivrig lesehest da jeg var yngre. Thea har også sagt at jeg må lese boken!

Siden jeg ikke ble helt ferdig med bokserien jeg begynte på trengte jeg en ny bok. Og jeg trenger en bok jeg kan ha med under reisen også. Så nå har jeg fått låne denne som jeg skal begynne på i dag. Tangen har også skrevet en oppfølger "Hjerteknuser" som jeg har fått lånt også. Blir jeg ferdig med boken før jeg reiser har jeg hvertfall neste bok jeg kan ta med 😉. 

Blodig sønn & snorkeglad mann

 • 28.06.2017, 23:35

Mens jeg var på badet ante jeg fred, og tenkte at nå skulle jeg får tid å ordne meg for kvelden. Gubben hadde gått opp på soverommet en stund før meg. Plutselig åpnet Jonas døren og jeg kunne se det rant blod fra ansiktet hans! Han så rett og slett blodig ut. Neseblod!

Det var ikke lite han blødde heller. Jeg fatter ikke hvordan det kan blø så mye fra den lille nesen. Masse blod og flere strimler med tykk slimete blod kom ut av nesen. Totalt tre sånne kunne jeg dra ut før jeg klarte å fø stopp på blødningen. Og etter det gikk jeg inn på rommet hans og fant blodspor på golvet. Hahaha huffa meg altså!!!

Jeg fikk han så i sengen ren og la meg for å sove. Men neida er det ikke den ene så er det den andre. Min kjære mann hadde lagt seg for å sove, og han snorket så høyt at han kunne vekket en hel by. Jonas kom til og med på døren og pekte på pappan sin og sa: "ka r det med pAppa da!!?!". Han snorke jo som en gris !!!! Ja, da var det ikke noe annet å gjøre enn å sparke til han da!

"13 gode grunner"

 • 28.06.2017, 19:15

Klikk 👉🏼 HER for å komme direkte til sommergiveawayen der du kan vinne skjønnhetsprodukter 😉.God kveld bloggen :)

Jeg har vært en liten tur med mamma og Thea i sentrum nå, og vi har fått handlet litt på salg. Varmen ute er knall, men for meg som enda er tett i pappen så var det ikke 100 % behagelig. Uansett var det herlig å lufte seg og kunne gå i sentrum i fred og ro. Det var veldig lite folk og jeg fikk studert salget bedre nå enn på prikkedagen. Jeg fant en fin skjorte til min onkel i Vietnam, og gubben fikk et par nye plattsko. Jeg kom også over noe som jeg skal vise dere i et senere innlegg 😉. På Norli hadde de masse tilbud på bøker og Thea ville ha noen nye bøker å lese på. Hun fikk penger av mormor og kjøpte seg da en krimbok og en bok som er ganske populær: 13 gode grunner. Hun har mast på meg lenge nå at jeg må se den serien.... kanskje jeg bare skal begynne på den.... Ja, ja jeg fikk også kjøpt en bok "Vi ba aldri om vinger". I følge VG bokanmeldelsen fikk boken bare terningkast 2. Men jeg skal nå lese den og se hva min mening blir om boken!

 

Jeg fikk nok av SEX!

 • 28.06.2017, 14:30

Really summer today!

Solen skinner og det er himla varmt i dag. Været er mye bedre enn det som var meldt hvertfall. Jeg måtte gå inn for å kjøle meg ned nå, og finne fram litt mer tynnere klær. Jeg har vært en tur innom på jobben og så har jeg handlet middagen for i dag. Stekt laks med kokt ris står på menyen .... når det er jeg som skal lage middagen.... da blir det lettvint middag haha og Jonas jubler fordi han får favorittmaten sin!Jeg har i dag lånt vekk siste boken i bokserien "Calendar girl" som jeg har skrevet om tidligere. En bokserie som har tatt hele verden med storm! Bokserien som handler om denne jenta som tar på seg jobben som eskorte pike for å betale ned spillegjelden til sin far. Bokserien går utover 4 bøker med tre månder i hver bok. Det har vært tre bøker jeg har nå lest ferdig som er fullstappa av kjærlighet, lidenskap og vill sex. Det er heftige avsnitt med rå sexakter jevnt og trutt gjennom hele bokserien. 

Men..... etter tre bøker med slik lesing jevnt føler jeg at det blir rett og slett for mye! Jeg føler jeg sitter igjen med at det bare er porno. Det er som en pornofilm bare skrevet med tekst uten bilder. Det er for mye at da jeg kom til oktober måned datt jeg helt av i bokserien. Jeg orker ikke lese videre på den pga. det. Jeg fikk nok av SEX! For all del er bokserien knallbra, men for min del ble det for mye fokus på sex hele tiden! Veldig synd at jeg ikke får lest ferdig bokserien slik at jeg kan få vite hva som skjer med denne jenta osv. Men jeg får spørre vedkommende jeg har lånt boken til om hun kan fortelle meg det.

Det smakte pyton!

 • 27.06.2017, 07:22

God morgen bloggen ❤

En solfylt morgen her i Haugesund. Det er meldt knallvær i dag før regndagene begynner. Fuglene bråker skikkelig ute, det høres som de krangler. Jeg har sovet som en stein i natt fordi før jeg la meg i går tok jeg en dose av Cosylan hostesaften. Og jeg kan ikke huske når det var sist jeg tok noe sånt! Det smakte rett og slett pyton!!! Verste hostesaft som finnes, men jeg fikk hvertfall sove av den.

Tannverket ser ut som den har roet seg betraktelig etter tannlegebesøket. Nå er det forkjølelsen som sitter i kroppen som jeg vil skal forsvinne. Det verste jeg vet er å gå rundt slakk og ikke klare yte 100% effektivitet. Men jeg må lytte til kroppen å la den bli frisk, nytter ikke å kave for da blir jeg aldri god. Pga. jeg er så tett har jeg til og med begynt å høre dårligere. Hahaha gubben liker det fordi jeg har superhørsel til vanlig. Men nå kan han terge meg for det! Snuen er der og det kommer stadig tårer ut fra øynene.

Men nok om det. Nå skal jeg gjøre meg klar og etter jobb skal jeg bare hjem og slappe av 🤧😅😁.

Smertegrensen er nådd!

 • 26.06.2017, 12:38

Jeg må ærlig innrømme at jeg har nådd smertegrensen min i dag. Jeg trodde jeg skulle klare å holde ut med smertene eller at det ville gi seg fort. Men i dag ble det bare nok! Når smertene slår helt opp til hodes og stråler ut alle veier - da er det gått for langt. Jeg måtte bare ta den telefonen dit jeg har minst lyst å ringe til.

Jeg har aldri likt å gå til tannlegen. Ikke fordi det er kostbart, men jeg er så redd for at det er noe galt med tennene mine. Redd jeg skal få beskjed at tennene mine er dårlige osv. Og da blir det at jeg lar vær å gå til tannlegen. Om jeg har litt vondt av og til så lar jeg det bare gå forbi. Det er akkurat hva jeg har gjort til nå. Jeg har oversett smertene som har vært tidligere fordi det har gått over. Og jeg har latt det gå for langt før jeg endelig drar meg selv til tannlegen.

Jeg ringte som sagt til min faste tannlegekontor og de kunne ta meg inn i mellom. Tannlegen jeg går til har også nettop flyttet inn i nye lokaler i sentrum. Fantastisk flott klinikk! Fint innredet og flotte tannlegerom som var lyst og fint. Det gjorde at jeg slappet litt mer av der jeg satt og ventet. Jeg har alltid syns tannlegestolen er litt skummelt. Når du ligger der og ser opp på de store og lange armene til apparatene. Lampen som blender deg og du kan skimte deg selv i speilbildet på lampen i taket.

Tannlegen min er ei hyggelig og trivelig dame, Bergenser dama, og hun er kjempeflink i det hun gjør. Spesielt når hun skal sette bedøvelse for det måtte til på meg idag. Tre stikk fikk jeg og hun var virkelig proff i jobben. Jeg slappet mer og mer av etterhvert som bedøvelsen begynte å virke. Det var en gammel fylling som hadde løsnet og trolig det som har gjort at jeg har hatt sånn tannverk. Jeg har nok gått over lang tid med den løse fyllingen som har trigget nervene. Jeg kunne fortsatte kjenne ilinger da hun boret. Midlertidig fylling ble satt på og nå er det bare for meg å følge med om tannen roer seg. Jeg hadde absolutt ingen hull kunne hun fortelle meg. Og slik det så ut trengte jeg heller ikke rotfylling... men nå måtte vi bare gi midlertidig fyllingen tid og se det an.

Jeg er veldig glad for at jeg fikk komme til tannlegen idag, det var et klokt valg å gjøre. Tannlegekontoret gjorde en knallbra jobb og jeg er strålende fornøyd med dem. Jeg kan trygt anbefale alle dem til alle som bor i Haugesund eller på Haugalandet osv. Om du vil så kan du også sjekke ut Facebook siden til Tannlegesenteret i Haugesund sentrum Tannlegesenteret 👍.

Bildet er lånt fra Facebook siden til Tannlegesenteret

Tett i pappen!

 • 25.06.2017, 19:00

Sick
Licensed from: iimages / yayimages.com


God kveld alle sammen :)

Denne dagen har vært veldig avslappende for min del. Det startet med at jeg fikk skikkelig tannverk pga. en liten cookie som jeg spiste rundt lunsjtider. Jeg har sikkert en hull i tannen som gjør at jeg får vondt hver gang jeg spiser noe søtt. Jeg må nok til tannlegen ....... ellers har jeg spist bakt potet til middag og etter det bare ligget på sofa. Etter jobb i går har jeg vært ganske slakk. I natt hadde jeg dritvondt i halsen og nå sitter jeg med en tett nese og vond hals. Det kjennes som jeg har et sår i halsen for det svir nesten hver gang jeg svelger. Nesen er sår fordi jeg hele tiden må tørke nesen. Pottetett på ene siden og det går så utover bihulene. Det er grunnen jeg har vært så stille på bloggen i dag....

Jeg måtte også resette iphonen min før ferien også. Batteriet på mobilen har begynt å tulle mye i det siste, så jeg tenkte det var best å få slettet den helt. Alt må legges inn på nytt av apper, men bilder har jeg på iCloud. Kontakter og bilder kommer automatisk da jeg logget meg inn på iCloud. Nå skal jeg bare slappe av med serie og eventuelt ta et par tabletter om jeg får hodeverk.

"Hvem dør først?"

 • 24.06.2017, 14:00


 

Kjærlighet kan gjør oss blind som det sies, den kjenner verken grenser eller alder. Er det virkelig noe fasitsvar på hvor mye forskjell det må være mellom mannen og kvinnen? For at det skal bli det perfekte paret, det perfekte forholdet/ ekteskapet? Jeg mener at det er vanskelig å svare på det fordi du kan jo ikke sitte og velge ut en partner pga. rett aldersforskjell. Når en forelsker seg i noen så er det mye hva hjertet sier og føler, samtidig som det skal være litt fornuft i det. Men det er veldig fort for mange å dømme andre når de hører hvilken aldersforskjell det er. F.eks. er du en eldre mann som finner deg ei dame som kunne vært datteren din, eller ei eldre dame som finner seg en unge mann. Da blir det mye snakking og dømming. Betyr dette da at du må finne deg en mann som er i samme alder eller noen år eldre bare? Og mennene må finne seg damer i samme alder eller noen år yngre?

Jeg har selv blitt kjent, blitt sammen så giftet meg med min mann. Han er 14 år eldre enn meg. Ja, såpass eldre folkens! Det hender at jeg får spørsmål om "wow, så mye eldre - koss går d da?". "Det fungerer kjempebra det" svarer jeg. Selvfølgelig fungerer det, men..... det har sine fordeler og ulemper med aldersforskjellen selvom jeg sjelden sitter og tenker på aldersforskjellen. At vi elsker hverandre og støtter hverandre på godt og vondt har ingenting med alder å gjøre. Kjærlighet har ingenting med alder å gjøre - det har noe med følelser du har til hverandre. Hvordan du behandler hverandre - hvordan du respekterer og tar hensyn til hverandre. Å ha forståelse og lære hverandre å kjenne. Er du forelsket og glad i noen - spiller det ingen rolle om du er eldre eller yngre enn hverandre.

MEN..........

Skal en tenke realistisk på hva selve aldersforskjell kan ha noe å bety har jeg tenkt på noen punkter som jeg vil dele med dere. Dette er bare mine egne synspunkter - det betyr ikke at det er rett for andre osv.

Livserfaring og trygghet - det er en selvfølge at han har opplevd mer enn meg, og dette er en fordel for meg. Selvom det er sagt at han har mer livserfaring enn meg, betyr det ikke at han vet best alt. Men det at han er eldre gir det meg en trygghet. En trygghet fordi han er roligere og fordi han tenker mye på framtiden for meg og ungene. Han har sin egen plan over enkelte ting jeg og ungene får om han skulle dø før meg, han tenker og ordner alt slik at vi skal få et godt liv den dagen han ikke er med oss lengre. Han vil jeg og ungene skal føle trygghet... spesielt økonomisk tryggheten.

Sykdom og helse - dette er noe vi aldri kan forutse hva som skjer, men med aldersforskjellen så tilsier det at han eventuelt kan få sykdommer som jeg ikke får før jeg kommer i hans alder selv. Men det igjen betyr ikke at jeg eventuelt ikke får problemer før han. Jeg har et yrke der det er veldig mye slitasje på kroppen, men det er da trening kommer inn i bildet. For det om jeg er yngre enn mannen min må jeg også passe på helsen min. Greit nok at mange ikke tror jeg er er halvveis til 40 fordi det er utrolig vanskelig å gjette alderen på asiatere. Dette gjør også at mannen min er litt mer presset for å holde seg i form enn meg. Han må tenke på sin helse også. Han bestemte seg for å slutte å røyke, noe han har klart med glans. Han driver med hjemmetrening og trener aktivt når han er ute på jobb.

"Hvem dør først?" - dette er noe jeg vet min mann har tenkt mye på. Han vet han en dag vil gå før meg, selvom jeg stadig vekk sier at dette kan vi ikke vite. Om jeg er 14 år yngre betyr det ikke at jeg kommer til å dø etter han. Man vet aldri hva som skjer! Plutselig kan noe skje med meg og jeg kan dø før han osv. En kan ikke sitte og spekulere i hvem som dør først. Men dette er utrolig viktig punkt å snakke om, for en dag vil det skje. Han ønsker ikke at jeg skal sitte igjen i uviten på hva som skjer når en av oss dør. Vi vil vite hva hverandre ønsker den dagen det skjer...... For meg blir dette veldig fjernt, å snakke om døden, fordi jeg tenker at vi er jo ikke gamle enda. Vi må bare nyte livet og leve den slik vi vil. Jeg er den typen som tror litt på skjebnen, skjer det så skjer det. Er jeg ment for å forlate denne verden så er det bare det. Ingen kan vite når noen skal dø..... 

Bortskjemt - hvorfor? Jeg føler meg ganske bortskjemt til tider, med dette mener jeg ikke at jeg får materialske ting osv. Det jeg mener er jeg føler meg heldig, blir skjemmet bort ved at han gjør mye for meg. Han er hjelpsom og gjør masse for meg når han er hjemme. Siden han jobber i Nordsjøen med 2 uker på og 4 uker av. Han hjelper meg med ungene, huset og ellers alt annet. Han er utrolig snill mot meg og ungene, mot alle rundt oss. Hjelper andre når han har muligheten. Jeg er virkelig heldig som har en mann som ham. OG uansett hva som vi har gått gjennom siden vi først snakket med hverandre i desember 2005 - holder vi sammen til den dag i dag. Snart ti år har gått fra den dagen jeg traff ham, og hele veien vi har gått fra da til nå - har inneholdt mye glede, sorg, krangler, uenigheter, tabber, dumhet og mye mye mer. Men vi har vært utrolig sterke og klart å komme oss gjennom alle hindringer i livet.

Kjærlighet gjør ikke bare blind - kjærlighet gjør oss sterke ♥

Just like Vietnam

 • 24.06.2017, 08:45

Om du bor i Haugesund akkurat nå som det høljer ned med regn, da vil du se hvordan det regner i Vietnam! Jeg sitter og ser og hører på regnet ute nå, og det er akkurat som jeg sitter i Vietnam på ettermiddagen. Det er da det pleier å komme disse regnskyllene, og lyden av regnet som slår ned mot alt den treffer. Sånt regner det i Vietnam når det først regner. Veiene kan bli oversvømt på null komma niks! Og det er sånt at det regner intensivt i 15-20 minutter så stopper det tvert. Så kan det bli opphold resten av kvelden eller så kommer det en ny regnskyll. Det regner sjeldent i flere timer i strekk som det gjør her hjemme da..... heldigvis for det!

Kansellerte flyruter - Tone får panikk!

 • 21.06.2017, 17:35Er det noen som gleder seg til ferie så er det i hvert fall MEG!

Jeg er så klar som det går an å bli, og tiden kan bare ikke gå fortere altså! Jeg kan bare ikke fatte at det nå bare er 18 dager igjen så skal jeg reise. Alle rister bare på hodet og humrer når jeg sier jeg allerede snart er ferdig med pakkingen. HAHA...... men herlighet det er jo en lang reise og 5 uker jeg skal være vekke da. Jeg er jo "svær" der nede så jeg må pakke med meg alt klær selv herfra for å bruke der nede. Dessuten er det gøy å tutle med pakkingen litt og litt til jeg skal reise. Tanken på at jeg skal begynne med all pakkingen noen dager før gjør meg svett! Alt skal være klart i goooooood tid når det gjelder meg.

Her på bildet har jeg håndvesken og det jeg skal ha med under reisen. I håndvesken har jeg det mest nødvendige til reisen, og lett tilgjengelig ting når jeg sitter på flyet. Da har jeg nødlader og ladekabel som er viktig å ha med. Hodetelefoner, lommebok, iPad, mobil, bok, pass og billettene. Alt annet som jeg ikke har behov for å ta ut hele tiden skal ligge i håndbagasjen i hattehyllen. Siden jeg kun har 1 time transit i Doha må jeg ha alt lett tilgjengelig i en bagasje. Slik at det går fort å ta ut det som må tas ut ved sikkerhetskontrollen der. Jeg har allerede fått tildelt seter på alle strekninger, og jeg ba om å få seter nærmest der vi skal gå ut av flyet ved landing. 

MEN..... i helgen måtte jeg ringe til Qatar Airways for å snakke med dem pga. denne diplomatiske problemet de har angående enkelte land i Midt-Østen. Jeg hørte rykter om at det var kansellerte flygninger, og flere jeg kjente som skulle til Vietnam nå, måtte få billettene sine ombooket. Jeg fikk selvfølgelig panikk fordi jeg skal jo reise med Qatar. Desperate meg ringte og snakket med flyselskapet i 30 minutter for å høre hva som var greia. Og jeg med gebrokkent engelsk stammet meg gjennom samtalen mens jeg prøvde å gjøre meg forståelig. Jeg spurte spørsmål etter spørsmål og han som var i andre enden svarte så godt han kunne. Det var ikke måte på hvor serviceinnstilt han var og var veldig hyggelig. Han kunne forsikre meg om at det ikke var kanselleringer på min flyrute, og at alt ville fly som normalt. Det var kun enkelte land de ikke flydde til og etter 28 juni skulle det ikke være noe mer problemer uansett. Jeg ble tusen kilo lettere da han kunne bekrefte flyruten min, og bekrefte at flyet ville fly til Vietnam som planlagt. Alt var confirmed sa han!

 

"Mamma, du glemte trusene!"

 • 19.06.2017, 10:45

Så var det igjen en ny uke på gang!

Og denne uken er det også St. Hans til helgen og min arbeidshelg. Ferieavvikling er begynt for fullt hvertfall på jobb så i dag skal jeg ikke på jobb før senere. Litt greit å starte nye uken med litt senvakt slik at jeg får summe meg etter helgen. Det har vært en fin helg med Stavanger tur og grilling oppe hos foreldrene mine i går. Mye mat og koselig møte med alle i familien, men nå begynner hverdagslivet igjen. Ungene tar også sommerferie fra onsdag formiddag, noe de ser veldig frem til. Bare fri og late dager nå fremover for dem.....

Jeg har nå nøyaktig 3 uker igjen med jobb før jeg også tar sommerferie. Og det nærmer seg mer og mer avreise..... jeg har det meste i orden bortsett fra at jeg glemte å kjøpe det som jeg absolutt må ha ..... nemlig nye truser haha. Jeg har liksom fått handlet alt, men kom på at jeg ikke har husket å kjøpe nye truser. HAHA! Det er slik med meg at jeg liker å pakke med helt nye truser når jeg skal reise langt og i tillegg være vekke så lenge. Ganske rart eller? Alle har vel rare ting ved en selv som en ikke vet hvorfor 😁. Det var en gang vi skulle til Vietnam og jeg glemte å pakke med truser til ungene, og det har jeg fått hørt hver eneste gang de skal til Vietnam. Så ja, sikkert derfor jeg har det slik med truser...... hehe 

Overlegne BITCH

 • 16.06.2017, 15:00

Sko//AdidasGazelle - Bukse//Cascall - Genser//Only - Veske//MichaelKors - Bagcharm//Lindiess - Solbriller//QuayAustraliaCherryBomb

 

En ting som jeg ikke kan fordra er overlegne mennesker som tror de er bedre enn andre. Jeg har opplevd personer som tror de kan alt og vet best på alt. Slike mennesker takler jeg bare ikke! Det er så trøttende å forholde seg til slike mennesker, og de gjør at du føler du er noe drit. Du føler du ikke kan noen ting og at alt du gjør aldri er bra fordi den andre er så selvgod. Og når de er overlegne og i tillegg har et hovent blikk som viser på hele kroppen..... da får jeg bare frysninger. 

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har opplevd mange slike hendelser der jeg virkelig kan se at mennesker er overlegne og hovne mot meg. Slike mennesker får meg til å føle meg bitteliten, og null verdt! De trenger ikke si noe direkte nedlatende til meg, men bare blikket kan si alt. Jeg har ofte tenkt om det kan skyldes at jeg har utenlandsk opprinnelse eller ikke. Er det på grunn av min hudfarge og øyenfarge som gjør at folk gjør det? Hvorfor oppfører folk seg slik? Er jeg mindre verdt bare fordi jeg opprinnelig kommer fra et annet land?

Men hva er forskjellen på meg og deg da? Er ikke vi mennesker som bor i et fritt land? Fordi på din fødselsattest står du er født i Norge, mens på mitt står det Vietnam. Gjør det oss forskjellige da? Jeg har omtrent bodd hele livet mitt i Norge. Jeg har vokst opp her og gått på skole og fått meg utdannelse på lik linje som alle andre også kan i Norge, om du er ekte norsk eller har en annen opprinnelse. Jeg har en jobb og jeg tjener mine egne penger selv for å forsørge meg selv og min familie. Jeg betaler skatt som alle andre! 

Jeg tenker alltid at alle er like verdt uansett hvor en kommer fra. Det er det indre i hver enkelte person som er viktig, og jeg vet at alle er ikke like. Men tenk dere litt om før dere eventuelt ser ned på andre. Tenk litt over hvordan dere behandler andre, og hvordan ditt ytre kan påvirke oss andre. Selvfølgelig finnes det ufine mennesker uansett om de er norske eller utenlandske. Jeg prøver i det minste å være den jeg er og prøver å ikke la slike ting gå innpå meg. Jeg vet best selv hvordan jeg er som person. Jeg vil ingen vondt og jeg har lært at jeg må bare heve meg over alt det negative, og fokusere på det positive. Hva andre sier om meg eller hvordan folk ser på meg er ikke mitt problem.

Valuta for pengene

 • 14.06.2017, 17:01

Det har vært en utrolig koselig dag ute med moren min og søskenbarnet mitt. Vi var på Amanda senteret og gikk rundt og kikket. Deretter satte vi oss på kafe og spiste bakt potet. Den var sabla god! Og vi fikk så mye mat og tilbehør for pengene 😂. Skikkelig valuta for pengene sa mamma hehe.

Jeg kjøpte meg en ny bukse også som jeg tenkte å bruke når jeg skal reise til Vietnam. Veldig fin rosafarge på den og superbehagelig på.

Hvem er jeg gift med, mon tro.....

 • 14.06.2017, 10:30

God morgen bloggen :)

Så var denne onsdagen endelig kommet! Jeg har ikke vært på kafe med mamma og søskenbarnet mitt på lenge nå, sånn skikkelig kosedag med kafe og jentesnakk. Jeg sitter og venter på at de skal komme og vi skal en tur til Amanda senter der jeg har en liten ærend å gjøre også for Jonas. Han ønsker seg noe der og siden han er så flink og står på når det gjelder karaten, skal han få det lille han ønsker seg. Jeg har egentlig bestilt det på Ebay, men dere vet hvordan unger er 😍 de har jo ikke tålmodighet å vente på det skal komme i posten. Og ting man kjøper på Ebay kan virkelig ta tid før en får det også. Han er så redd at han ikke skal få det før vi reiser til Vietnam. Uansett skal jeg ha en liten kosetur med søskenbarnet mitt i dag mens gubben er hjemme og maler den ene veggen som han skiftet kledning på. Men først måtte han ta bilder for meg..... Gubben skjems litt da han tok bildene for meg hahaha han lurer enda på hvem han er gift med.... og i huleste hvor gammel hun han er gift er! Han er mannfolk og mannfolk forstår seg ikke på søte ting de hahahahaahah 

 


 

Good luck to my little Ninja

 • 13.06.2017, 07:00

8 år gammel var du i november 2014. Det var da du bestemte deg for å begynne på karate. På den tiden holdt du på med svømmekurs også. Du gjorde ferdig svømmekurset og satset for fullt på karaten. Siden du begynte har du helgradert fra nybegynner til gult, oransj, grønt og trippelgraderte deg til siste blåe i desember 2016. Fra grønt hoppet du over blå stripe og en hel blå til den siste blå som du har nå, og du er enda bare 10 år gammel.

I dag er den store dagen du og vi alle har ventet på for nå er det gradering. Jeg vet du kommer til å klare dette med glans for du har trent utrolig mye siden sist gradering. Vi er alle stolt av deg og vi vil ønske deg masse lykke til i dag. Gi alt du har og vis sensei hva du kan 💪. Lykke til min kjære karatekid 😍.

Jeg forstår alt du sier......

 • 12.06.2017, 15:00Å kunne flere språk er en kjempefordel i livet. Jeg kan vel si at jeg hvertfall er tospråklig siden jeg mestrer norsk og vietnamesisk. Jeg kan både skrive, lese og snakke begge språk. Og jeg er utrolig takknemlig for at jeg kan begge språk flytende! Da jeg var ca. 2 år gammel trodde mamma jeg var stum. Jeg bodde den gang fortsatt i Vietnam. Mamma trodde det var noe galt med meg, men legene kunne ikke finne noe feil. De mente bare at jeg kanskje var sen med språket osv. Mamma har alltid spøkt med meg at grunnen jeg ikke snakket var fordi pappa reiste fra oss da jeg var rundt 1 år gammel. Hun sa siden pappa dro så har jeg ikke villet snakket. Jeg snakket ikke før jeg faktisk ble gjenforent med pappa i 1984!! Det er det jeg har blitt fortalt 😄.

Jeg begynte å lære meg norsk i barnehagen. Hjemme gikk det kun i vietnamesisk. Vi snakket bare vietnamesisk til hverandre. Eneste norsk jeg og storesøster fikk var i barnehagen/ skolen. Etterhvert som jeg begynte på skolen lærte jeg mer og mer norsk. Jeg begynte også med morsmålsundervisning fra 4. klasse og ut ungdomsskolen. Den tiden hadde kommunen ressurser og penger slik at vi fikk morsmålsundervisning. Jeg lærte da vietnamesisk etter vanlig skoletid. Lærte språket fra bunn! En ting er å kunne snakke men å kunne skrive og lese så må det læres. Jeg kan enda huske alle timene ekstra jeg måtte ha på skolen pga. morsmålsundervisningen. Husket at alle elever var ferdig på skolen mens jeg måtte være igjen. Det var kjipt!

I ungdomsskolen sleit jeg forferdelig med språkfagene. Jeg hadde også tysk i to år som valgfag den tiden. Jeg kan love dere at det var drit hardt som ungdomselev å måtte mestre fem ulike grammatikk. Først var det norsk, engelsk og vietnamesisk jeg hadde. To siste årene på ungdomsskolen fikk jeg også nynorsk og tysk. Jeg er bare imponert at jeg i det hele tatt klarte meg! Tysk og nynorsk kan jeg ikke noe særlig lengre etter så mange år. Engelsk kan jeg såpass at jeg kan klare meg når jeg er på reisefot eller må svare noen engelsktalende kunder osv. Men når språk ikke blir brukt daglig, er det ikke lett å bare begynne å snakke det. Vietnamesisk derimot blir super enkelt for meg å switche om. Jeg kan fint snakke norsk og bare snu over til vietnamesisk eller omvendt.

I ettertid så er jeg så glad at jeg brukte mye av tiden min på å lære vietnamesisk. Jeg kan kommunisere med min familie i Vietnam og med alle som snakker vietnamesisk. Jeg er veldig heldig som kan to så vidt forskjellige språk. Når jeg er i Vietnam snakker jeg sjelden språket når jeg går med mannen eller ungene. Da går det bare i norsk. Fordelen min er at jeg forstår absolutt hver eneste ord de sier. Mens de ikke vet hva jeg sier. Og de tror jeg ikke kan språket heller før jeg svarer dem tilbake. Og da får de hakeslep og dritflaue fordi de da skjønner at jeg forsto alt!

En ting som jeg erger meg veldig over er at jeg ikke har klart å lære mine to barn språket. Jeg har vært dårlig der og får stadig kjeft fra både mamma og pappa på det. Jeg burde asbolutt ha lært dem språket fra de var små. Thea kunne språket bra inntil hun ble 3 år gammel. Og så kom mannen min inn i bilde og da ble det mer og mer norsk. Jeg syns det var vanskelig å opprettholde språket med henne fordi vi hele tiden snakket norsk sammen. Jeg hadde jo ikke noe valg! Han kan jo ikke morsmålet vårt. Det er ingen unnskyldning egentlig fordi det er veldig mange barn som har tospråklige foreldre som kan språket for det om ene parten er norsk. Jeg kjenner mange som har norsk mann som har barn sammen, der barnet faktisk snakker flytende norsk og morsmålet for det om. Så jeg syns det er veldig dårlig av meg å ikke stå mer på når det gjelder å lære dem vietnamesisk. Jonas kan så og si nesten ingenting. Thea forstår litt mer og kan snakke litt. Hun snakker gebrokken vietnamesisk. Verken Thea eller Jonas har fått tilbud via skolen da de begynte i 1. klasse om noe morsmålsundervisning. Det er forderdelig synd at de ikke kan morsmålet. De hadde fått en stor fordel i tillegg hvis de hadde kunne, slik jeg kan. Det er rett og slett bare dumt av meg å ikke lære dem morsmålet.

Jeg er rett og slett for svær!

 • 12.06.2017, 08:37

Gosh!

Det har regnet og regnet i hele natt og fortsatt regner det her i Haugesund. Jeg våknet flere ganger i natt og hørte det plaska ute. Det vil liksom ikke stoppe! Godt gubben er hjemme slik at han kan kjøre ungene til skolen i dag. Det satte de nok pris på hehe.

En ny uke igjen og denne uken har jeg tre ting som står på planen som jeg gleder meg til. Først er det gradering for Jonas i morgen så onsdag skal jeg endelig på kafedate igjen med søskenbarnet mitt. Lørdag er min frihelg og da skal vi kjøre til Stavanger. Gubben skal sette oss av i Stavanger sentrum slik at vi kan gå å shoppe litt mens han kjører til Sandnes. Der skal han hjelpe eldste datteren å flytte fra studentblokken til en større studentleilighet midt i Stavanger sentrum.

Jeg satser på å få handlet resten av det som trengs for ferien på lørdag. Klær og diverse som ungene og gubben trenger til reisen. Jeg trenger også noe flere singletter osv. så håper jeg finner noe til okei priser. Det er ikke lett for meg å finne noe klær i Vietnam fordi jeg er for stor. De er jo småfolk i Vietnam og jeg blir rett og slett svær i forhold til dem!

Hver dag er en dag nærmere

 • 11.06.2017, 09:30

God morgen kjære lesere <3

Tenk at nå er det nøyaktig fire uker igjen av den lange ventetiden. Nøyaktig fire uker igjen så er jeg klar for den lange reisen hjem. Jeg kommer til å leve i skyene disse ukene altså! Men det betyr ikke at jeg gir blaffen i alt annet hehe. Det er en glede ingen skal få ta fra meg, og jeg har masse jeg må ordne før jeg reiser.

Jeg har pusekatten min jeg må ordne pass til. Alt bagasjen som gubben skal bruke skal legges klar siden han reiser etter. Jobben må jeg legge tilrette alt klar til kollegaen min som skal ta over ansvaret når jeg er på ferie. Penger til ferien må overføres klar slik at jeg har pengene i hånden når jeg kommer ned. Gaver skal kjøpes til familien osv. osv.

Og snart skal Jonas gradere seg også, noe jeg er skikkelig spent på. Jeg er alltid mer spent enn hva gutten selv er. Men det er fordi jeg vet hvor mye han har jobbet for å komme der han er. Siden han begynte på karate nov. 2014 har han alltid helgradert på hver gradering. Nå er det store skrittet til hans første brun belte gradering. Så ja, jeg er spent! Og det er på tirsdag det skjer 💪.

I dag skal jeg innom jobb for å ordne litt ting og tang. Og senere skal Jonas på karatetrening i Kopervik. Så vi blogges snart igjen 😁.

Du er så kjedelig!

 • 10.06.2017, 12:00Hallo bloggen <3

Må si at jeg har virkelig sovet som en stein i natt! Da jeg så på mobilen var klokken minst halv ti på dagen. Det må være rekord for meg! Jeg snudde meg for å se om mannen min var der..... og det var han ikke! Herlighet jeg hadde ikke trodd at jeg ikke skulle høre eller bli vekket siden han tydeligvis har stått opp før meg i dag. Til vanlig våkner jeg jo av han som rasler i sengen eller rasler med å ta ut laderen før han går ned. Men neida, jeg var jo totalt i koma!

Og da jeg kom ned fant jeg ikke han heller noen plass haha. Han var visst opptatt med noe i kjelleren så jeg tenkte at han må ha stått opp mye tidlig. Allerede i full sving med rydding eller hva det nå han gjorde der nede. Men så fikk jeg vite at han ikke hadde stått opp tidlig! Han hadde stått opp like før jeg våknet haha han var så sjokkert over at han hadde sovet så lenge i dag. Veldig ulikt han, for han sovner alltid i 23 tiden og våkner i sjutiden. Og han vet han ikke har lov å tafse på meg på morgenen. Det er forbudt det 😂. Jeg vet aldri hvordan jeg har sovet gjennom natten, og vil få sove ut og våkne av meg selv eller alarmen. Derfor har han fått streng beskjed av meg å la være komme bort på min side eller ta på meg på morgenen. Han sier jeg er SÅ kjedelige så da går han bare ned istedenfor 😜.

I dag har jeg arbeidshelg så det betyr at jeg om ikke så lenge skal på jobb. Jeg har da akkurat to lørdagsvakter igjen før min ferie begynner. Om fire uker skal jeg jobbe min siste lørdag før jeg sitter på flyet dagen etter. Sorry om det blir mye snakk om ferien, men jeg gleder meg sånn til ferien at jeg går på skyer. Dette er så etterlangta ferie for oss da det ikke ble noe skikkelig i fjor. Og jeg savner familien min i Vietnam så masse at de 5 ukene jeg får med dem i sommer, skal nytes og dokumenteres hver dag denne sommeren. Etter denne turen så vet jeg ikke når jeg får sjans å reise igjen. For det er dyrt og ferier skal også gå opp med de andre på jobb og med mannen min som jobber offshore. Så denne sommerferien skal benyttes til det fulle <3

 

9 JULI FOLKENS!

 • 09.06.2017, 08:36

Friayyyyyyyyyy!!!!!

Min arbeidshelg så blir ikke noe særlig friayyy eller helg på meg før lørdag klokken 21:00. Men en gledesnyhet er jo at det er lønningsdag i dag med feriepenger utbetalt også! Skikkelig kjekt å få lønnen i dag haha men feriepengene er allerede lagt til sides den. Det skal brukes i sommer 😜.

Og i dag er det nøyaktig 31 dager igjen til reisen! 9 juli er jeg pakket og klar for å dra på ferie. Søndag 9 juli skal jeg og ungene starte reisen vår sammen. Det er bare fire uker og to dager hvis jeg skal regne det ut i uker. Haha sitter teller dager jeg 😁. Kan ikke for at jeg ser sånt frem til 9 juli hahahah

Ja, ja får komme meg opp av sengen og gjøre noe fornuftig før jeg skal på jobb da. Ønsker dere alle en flott fredag ❤.

Sist tur hjemme

 • 07.06.2017, 18:00Bare noen få timer igjen kjører kystbussen forbi med min kjære, hjem til meg og ungene ❤️. Nå får jeg slaven min hjem igjen og det skal bli godt å ha han hjemme. Alt blir lettere når han er hjemme .... hahhaha ...... noen som kan slave for meg 😀. Denne friperioden hans blir ikke på fire uker som det pleier, men kun tre uker hjemme. Han måtte bytte og flytte jobbperioden sin tidligere frem slik at når han kommer hjem har han to dager på seg før han setter seg på flyet. Mellomtiden når han er på sin 2 uke på jobb reiser jeg og ungene til Vietnam. Han møter da oss der nede så denne 3 ukers perioden hans fra i dag skal utnyttes. Det blir jo siste tur hjemme for han med oss før ferien begynner. 

Jeg fikk en melding fra han nå om alle fjottisene som er i Stavanger nå. Han måtte komme seg fortere enn svinn ut av byen haha for det herjer med Bieber fans overalt! hihi jaja, håper han kommer seg helskinnet gjennom og hjem til meg da. I mellomtiden skal jeg spise litt hjemmelaget pizza og se på serie 🙂.

Syvsover

 • 07.06.2017, 10:40

Herligheten! Klokken er over ti på dagen og jeg har endelig våknet til live. Våkne av stakkars guttebassen som hoster til han brekker seg. Akkurat samme som jeg hadde for litt siden. Her blir det full medisnering på han hvertfall!

Det er herlig å få sovet ut i dag med tanke på jeg ikke fikk så mange timene forrige natt. Kjenner jeg godt kunne falt i koma igjen om jeg fortsatte å ligge i sengen. Men jeg må nok opp og pleie den syke gutten min. Ikke bra når han er blitt syk og ikke får gått på karatetreningen sin. Han skal jo snart gradere seg og da er det viktig at han får trent. Men men helsen går først og han må være frisk for å trene. Nytter ikke trene med en syk kropp da blir det bare verre!

"Klart eg har høna - en hel og!"

 • 06.06.2017, 19:00God kveld bloggen 💕

Har dere hatt en fin dag etter Pinsen? Jeg er i hvert fall så glad over at alle disse røde dagene nå er ferdig for nå. Nå er det ikke noe røde dager jeg trenger å tenke på før julen kommer. Da begynner julerushet.... men det er enda halvt år til før jeg trenger å bry hodet mitt med det. Å begynne på jobb igjen etter 3 dager  med fri er tungt 😔. Ekstra tungt og for meg som lå helt til klokken 3 i natt før jeg klarte å sove, for så å våkne klokken sju. Tannverk var problemet mitt i natt. Jeg lå i flere timer og kjente at det verket som faen. Til slutt var jeg så trøtt at jeg svima vel av haha. 

Jeg startet i dag på jobb med å sitte i hoved kassen, noe som er svært sjeldent for å være meg. Til vanlig er jeg mer å se rundt i ferskvarediskene enn i kassen. Jeg fikk muligheten å lære meg retur på blader og bøker i dag. Det var faktisk ganske kjekt å få lære noe nytt på jobben. Jeg trodde det var vanskelig, men jeg fikk bra forklaring fra kollegaen min. Alltid kjekt med forandring! Til lunsjtid ble jeg løst av slik at jeg kunne få gjort det jeg skulle før jeg skulle hjem for dagen. Pga. helligdag som var i går ble mandags varene levert til oss i dag formiddag. Og det måtte jeg få sortert og tatt ut slik at lageret blir klar for neste levering som er i morgen.

Mens jeg sto og fylte på varer så jeg en voksen mann kom mot meg. Han var bamseaktig og før jeg rakk å si hei så mannen på meg og spurte:

"Har du høna?"

Og hva tror dere jeg klarte å svare???

"Klart eg har høna!" 

Mannen så på meg og jeg kunne se at han gliste bare i blikket. En stigende rødme ilte gjennom hele meg og jeg bare tenkte "KA FAEN var det for et svar Tone!" 

"Eg tviler ikke på at du har det!"

Svarte han! hahahha jeg trodde jeg skulle dø altså! 

Jeg: "Ja, me har høna ehhmmm... hel kylling her om du vil se." 

Mannen: "Nei, eg tenkte ikke på kylling, men en høne." 

Jeg: "Ah, ja en sånn høns du mener."

Mannen: "JA, høne jeg kan koke vet du, koke den lenge."

Selvfølgelig var det en høns han skulle ha, og jeg ba han følge etter meg til frysedisken. For høns har vi bare fryste forklarte jeg han. Men da vi kom bort til frysedisken kom neste flause fra meg.

Jeg: "Her i frysedisken har du det du leter etter. En HEL HØNE du!"

I dette punktet så måtte vi bare le begge to. Og han takket meg så mye for hjelpen med å finne den rette høna 😂. Det var dagens gullkorn fra meg 🙈

Ikke ta fra meg masken <3

 • 06.06.2017, 07:00

"Går det bra med deg ?"

Det plinger på mobilen min. Meldingen er fra min bloggvenninne. Og jeg svarer klart det går kjempebra med meg. Og jeg spør det samme til henne. Vi svarer begge det går bra. Jeg blir alltid glad når hun inni mellom spør meg. Det setter jeg pris på. Selvom jeg aldri har fått truffet henne in real life, vet jeg at hun er der. Likeså som jeg har min gode venninne rett her hjemme i min egen by, som jeg vet jeg alltid har om det skulle være noe. Dessuten har jeg en mann og familier rundt meg som gjør livet mitt komplett.

Jeg er lykkelig med livet og i livet, men jeg må ærlig si at det er ting som fortsatt gnager meg innvendig. Jeg er veldig sensitiv og følsom person, og det plager meg. Er det noe eller noen som har såret meg, skuffet meg skikkelig, går det aldri vekk. Jeg vet jeg er ikke perfekt som menneske, men jeg ønsker ikke andre vondt. Har jeg feil innser jeg mine feil, og innrømmer mine feil og sier unnskyld. Men utnytter du meg og sårer meg, da er såret der for alltid.

Ord som har blitt sagt kan ikke tas tilbake. Skuffelsen sitter grodd fast i minnet mitt. Det verste for meg er jeg bare må leve med det! Nei, det som er verre er at jeg må late som alt er i orden. Jeg streber alltid etter å være den snille, gode og omsorgsfulle datteren, moren, søsteren osv. Higer etter å være en flink og ansvarsfull ansatt når det gjelder jobb. Jeg prøver å gi alt uansett hvordan jeg har det med meg selv. Jeg lar aldri mine egne problemer gå utover andre. Jeg er ikke egoistisk og jeg sier aldri nei når noen spør meg. Jeg stiller opp uansett så langt det lar seg gjøre uansett sammenheng.

Som Frodith skrev en gang i et innlegg HER:

"Et liv

bak "en maske"

Blir slitsomt i lengden.

Et liv

uten LITT "beskyttelse"

likeså..."

Det er så rett som hun skriver at et liv bak "en maske" blir slitsomt i lengden. Men et liv uten ....... likeså..... jeg trenger den masken for å klare meg. Jeg er sta og jeg vet jeg kan klare det. Men da må ingen ta fra meg masken. Det kan være slitsomt i lengden, men den beskytter meg mot å falle. Det er personer som faktisk er viktig i livet mitt som har såret meg. Personer som jeg fortsatt må forholde meg til i livet mitt. Personer som jeg har respekt for samt de betyr noe for meg. Men måten de har vært mot meg har laget et sår som er vanskelig å reparere. Jeg skulle ønske jeg kunne låse det vekk og kaste nøkkelen....

Da er det godt å ha masken min. Bare min. Den som kan beskytte meg mot det meste .... håper jeg. Om jeg skulle miste den vet jeg det er en som kommer til å ta i mot meg. Jeg vet han er der klar. Han vet hvordan enkelte ting har vært veldig psykisk tungt for meg. Men kampen inni meg er det bare jeg som kan forstå...... bare ikke utnytt min sårhet flere ganger .....

Ready for the big party

 • 04.06.2017, 16:15

Heisann bloggen <3

Jeg har ikke fortalt dere hva jeg skal i dag til tross for at det er min bursdag i dag. Det jeg skal er i 20 års bryllupsdag til min storesøster. De hadde jubileum 31.05.17, men pga. travle tider så hadde de kun anledning å ha selskapet i dag. Og jeg sa til henne at for meg så gjør det ikke noe om det ble på min bursdag. Selskapet skal handle om å feire 20 år som ektepar for min søster og svoger. Men siden jeg er bursdagsbarn og så får jeg snikfeire med dem da haha! Jeg er hvertfall ferdig ordnet meg for dagen. Antrekket er denne kjolen som jeg kjøpte for sikkert snart 10 år siden haha. Lucky me så er stoffet i kjolen veeeeldig stretchy haha så den passer som et skudd. Men det blir mye mat i dag så magen kommer til å bule ut som om jeg er høygravid! men men er det selskap så er det selskap 😀. 

Bursdagsmorgen

 • 04.06.2017, 11:45God morgen kjære lesere ❤️

Nå har jeg blitt et år eldre og jeg føler meg virkelig gammel hehe .... neida det er jo bare et tall. 36 år har jeg blitt i dag og dagen startet med masse gratulasjoner på Facebook. Og et eget innlegg fra Frodith 👉🏼 HER - så tusen tusen takk til henne og alle som har sendt meg en hilsen. Like etter fikk jeg en overraskelse fra skjønne Lillian. Hun er datteren til min søskenbarn som er på overnattingsbesøk hos oss siden i går. Hun kom med en pakke til meg som hun hadde skrevet på og gitt. Er hun ikke herlige da 💕. 

Lesestoff som tar pusten fra deg!

 • 03.06.2017, 17:15

romance
Licensed from: gufoto / yayimages.com

BOOK REVIEW: CALENDAR GIRL

Først av alt må jeg få si til mitt forsvar at jeg hadde null anelse hva disse bøkene handlet om. Jeg har bare sett at de er populære, og alle var crazy etter bøkene. Jeg liker å lese og det er noe jeg faktisk gjør altfor lite. Bøker har jeg flere av som jeg ikke har lest ferdig en gang! Men jeg trodde disse bøkene var på en måte romantisk og lettleste bøker derfor jeg skaffet meg dem.

MEN.............

Jeg kan hånden på hjertet innrømme at jeg tok totalt feil! Herremin........ disse bøkene er absolutt ikke for sære og sarte sjeler! Det handler jo om ei ung jente som skal redde sin far og betale ned gjelden for ham. Og for å kunne klare redde faren må hun skaffe 1. million dollar på et år. Eneste måten hun kan klare det er å jobbe som eskorte pike, der hun får en klient hver måned som hun skal være med. Uavhengig av hva klienten vil hun skal gjøre, men sex innebærer ikke i kontrakten - det skulle være frivillig.

Boken er fullspekka av direkte skriving i detaljer på alt! Og da mener jeg ALT! Handlingen og alt oser av erotiske scener, romantikk, sårhet, skuffelse, sinne, anger - absolutt ALT. Jeg kan være såpass ærlig med dere at jeg ble ganske varm i kinnene mens jeg leste første bok. Hjerta og pulsen dunka ganske så fort i takt med lesingen, og inni mellom måtte jeg bare ta en pause og summe meg. Nå er jeg veldig ærlig med dere hva jeg syns og føler om denne bokserien, og dette er ikke for sære sjeler. Har du ikke en åpen sinn og liker slike klisje så er ikke dette noe for deg å lese. Enkelte avsnitt er så intense og hjernen jobber i høygir fordi du danner deg et bilde i hodet når du leser at du nærmest føler du er inni handlingen!

Lesestoffet tar helt pusten fra deg!

Nå er jeg ferdig med april måned og skal gå løs på Juni klienten til denne jentas ferd, et skritt nærmere de 1. million hun må skaffe for å redde faren sin fra å bli drept pga. gjelden. #lesestoff #bok #romantikk #calendargirl #bokanmeldelse

Hun ble ikke frista!

 • 03.06.2017, 10:28

God morgen alle sammen ❤

Ser ut som lille pusen min koste seg masse i går kveld. Hun har vært mye i kjelleren og gått inn og ut selv via katteluken sin. Hun har vært lite oppe med oss for tiden. Men i går etter jeg kom hjem fra jobb hadde jeg sashimi til kvelds. Og hver gang jeg spiser sushi kommer hun opp. Og da er hun så kosete og står på sofa og snuser bort på bordet. Det er jo fisk hun lukter og jeg tenkte det skader ikke om hun får en bitteliten bit.

Hun snuste lenge på fiskebiten som jeg la bort til henne. Og jeg så at hun slikket på den. Men fisk til over 240 kr. kg. fristet tydeligvis ikke pusen min! Hun stakk av og skulle ikke spise fisken hun! Haha men men nå har hun endelig fått prøvd og likte det ikke.

I dag har jeg fri og jeg skal ta ungene med en tur ut for å lufte oss. Alt stenger tidlig i dag så vi må planlegge handle litt inn for helgen. Jeg har planer i dag og i morgen som jeg skal fortelle dere om senere. Nå må jeg gjøre meg klar og komme meg ut før hele Haugesund skal ut!

Pinsehelg

 • 02.06.2017, 11:09

Snart er det langhelg på denne damen gitt! Det skal bli godt med noen dager fri da formen min har vært ræva denne uken. Hosten har avtatt betraktelig, takk og lov for det! Men nå er det guttungen som har begynt å få vondt i halsen som jeg startet med. Håper det gir seg fort for han! Først skal jeg på jobb 12-20 før jeg skal ta tre dager fri. Jeg kommer nok innom jobben 2. Pinsedag da jeg må ta bestillinger til onsdagen over helgen. Men det går fint da det er fridag og jeg trenger bare halvvannen time ca. for å bestille. Ellers er det ting som skal skje hele pinsehelgen som jeg kommer tilbake til. Jeg har jo bursdag på 1. Pinsedag og vet du 😉.

Hun husker ikke hvem jeg er

 • 01.06.2017, 07:00JUNI

Herregud! Seriøst er vi kommet til juni allerede? Tenk at 4 dager.... om fire dager fyller jeg året...... magiske tallet blir 36! OMG! Er det mulig hahahhaha jeg føler meg skikkelig oldings når jeg ser på tallet 36 HAHA. Men sant så blir jeg 36 på søndag og juni er min måned. Juni er favoritt måneden min, ikke fordi jeg er født i juni, men juni er begynnelsen av sommer. Når juni begynner så vet jeg at sommer og ferie ikke er langt unna. Og da har jeg noe å glede meg til 😁. Og nå er det bare 5 uker igjen så tar jeg sommerferie også. Noe jeg SSSSSYYYYKT ser frem til! 

Jeg tror ikke det er noen som kan forstå HVOR MYE jeg savner familien min i Vietnam. To hele år er gått siden jeg traff dem sist. To år er kanskje ikke mye, men når de bor på andre siden av jordkloden så er to år for meg mye. Jeg har enda farfar og mormor og alle tanter og onkler, søskenbarn osv. osv. Nylig skadet mormor seg og brakk armen sin. Det er så sårt for oss som er så langt borte å få besøkt henne. Hun er veldig gammel og med en slik skade, tar det på helsen hennes. Jeg håper ikke skaden hun har fått vil gå utover helsen hennes. Selvom hun har demens så er hun mormoren min. Hun husker nok ikke hvem jeg er. Spør jeg henne om hu vet hvem jeg er så sier hun bare at jeg er datter til hennes datter hihi. Eller så spør hun meg "kem e du da?" når jeg eksempel går forbi henne. Farfar er heldigvis frisk og han holder seg utrolig godt. Selvfølgelig har han litt plager på forskjellige ting, men det kommer jo med alderen. 

Jeg har stor familie i Vietnam, og det er så mye jeg skal gjøre de 5 ukene jeg er hjemme. Og jeg vet alle i Vietnam gleder seg kjempemasse til jeg og min familie kommer. Jeg er veldig glad for at jeg har muligheten å reise hjem for å besøke dem. Muligheten å ta mine barn til mitt hjemland slik at de får vite hvor jeg har røttene mine fra. At de også er en del av Vietnam som jeg alltid vil ha for det om jeg bor i Norge. At ungene mine får vokse opp i Norge, men fortsatt har muligheten til å få oppleve hjemlandet mitt, er en gave. De får oppleve og være en del av kulturen og tradisjonen som er i Vietnam. De får vite om sine olderforeldre og være med sin slekt. En slik opplevelse kan man ikke betale for å få andre plasser ❤️.

Girlie day

 • 31.05.2017, 21:50Superkoselig dag med min kjære søskenbarn <3 

Vi har kost oss med sushi på Bento Sushi i Haugesund. Første gang jeg har spist sushi der og jeg kan anbefale dem. Deretter hadde vi litt tid til overs så vi gikk en tur i gågaten og kikket. Filmen vi så var Pirates of the Caribbean - Salazar`s Revenge. Og nok en gang levere Disney en film fullt av action og humor, så har du sett alle filmene så må du bare få med denne! Alt i alt en fin avslutning på denne dagen 💕. 

Spicy ginger boost

 • 31.05.2017, 11:40

God formiddag bloggen 💕

En hel dag vekke fra bloggingen på meg hehe..... jeg skulle blogge i går da jeg satt ute på Kopervik og ventet på Jonas. Men jeg var så sliten etter jobb og hodet var tung som bly. Det endte med at jeg satt og leste litt blogg og så på serie istedenfor. Formen er okei men det er hostingen som tar livet av meg.... ikke bokstavelig talt da. Den vil ikke slippe taket og den kommer i rykk og napp. Når den først kommer så hoster jeg til jeg nesten brekker meg. 

På mandag, 5 minutter før jeg skulle stenge kom ei kunde og fortalte at jeg måtte lage denne urtedrikken. En urtedrikk som hun sverget til! Det er nok det samme som mange andre har nevnt da, men hennes har hun litt chili oppi. Det inneholder ingefær, sitron, honning og chili. Alt skal kokes og trekkes i ca 1 liter vann og i 2 timer sa hun. Hun sa aldri slavisk hvordan jeg skulle lage dette, og jeg som er oppskrift menneske. Men jeg fikk nå til å koke opp noe som jeg da har drukket siden i går kveld. To kopper i går og en kopp nå mens jeg skriver dette innlegget.

Pga. chili så blir denne veldig spicy kan jeg trygt si, men den varmer opp hele halsen og magen faktisk. Selvom jeg hadde mine hosteanfall midt på natten som resulterte i at jeg sov som en stein i dag morges, så virker det som det hjelper. Jeg har faktisk ikke hostet mye etter morgenanfallet med hosting. Så jeg skal hvertfall bare pøse på med denne drikken til jeg blir kvitt hostingen!#mummikopp #louisvuitton #foto

Så upraktisk Apple!

 • 29.05.2017, 17:00

JA, jeg er Apple fan og bruker bare produkter fra dem. Men en irriterende ting som jeg ikke liker med Apple sin nyeste iPhone modell er denne 3,5 jackpluggen de har tatt vekk! Det irriterer meg grenseløst at jeg må ha en adapter dinglende fra mobilen. Og når du er i farten og glemmer ta med den forbaska dingsen så sitter du der og ikke får hørt på musikk. Det er så sykt dum patent og tåpelig av Apple å fjerne den. Alt for at de skal tjene penger på å selge adaptere eller den der Airpods´en.

Huff.... sorry Apple.... selvom jeg er veldig glad i produktene deres så er dette noe jeg ikke kan være positiv til. Jeg som ikke kan bruke ørepropper som følgte med er avhengig å ha egen hodetelefon. Og jeg er da avhengig å huske denne dingsen! OMG! Av og til tenker jeg på å bytte til annen mobil, men jeg er for glad i IOS til å klare gå over til Android. Men........Bose Quietcomfort 25 & iPhone 7 plus

Graderingstrening

 • 28.05.2017, 18:45

1 desember 2016 graderte Jonas til 4 kyu som er det siste blåe beltet. 13 juni skal han i ilden og vise hva han har lært. Da skal han få vise Sensei hva han kan slik at han da får sitt første brune belte. Uansett hva det blir er jeg stolt av han. Han har virkelig trent og stått på hele tiden fra han begynte på karate. Og siden desember har han i snitt trent 6 timer i uken så fremt det ikke er avlyste treninger eller sykdom og ferier. Det er jo ganske mye med tanke på han faktisk bare er 10 år gammel.

I dag har klubben hatt to timer graderingstrening som han har vært på. Det er veldig flott av klubben å ha disse ekstra greningene nå mot gradering. Jonas får bra utbytte av disse treningene og han lærer mye.

Btw. har grillingen gått kjempefint. Det sluttet å regne da jeg skulle grille, og gjestene mine ble mette og de fikk jordbær til dessert. Nå har jeg ryddet og skal bare slappe av resten av kvelden.

Anbefalt 15 halstabletter daglig!

 • 28.05.2017, 08:00God harkende morning folkens!

Her våkner man med hosteanfall fra helvete...... to dager på rad våkner jeg med hosteanfall. Sårt i halsen og det kjennes dypt ned i lungene! Så blir det mer periodevis at hostingen kommer. Nyser gjør jeg også haha huff skikkelig syteinnlegg på denne søndag morgenen eller hva? Så min morgen består av te med honning og halstabletter. På pakken står det anbefalt inntak 15 halstabletter daglig dere HAHA huff huff..... men jeg gjør alt for å slippe hostingen! 

I går var det kanon flott vær her i Haugesund, og mens jeg jobbet var jeg fast bestemt på at jeg skulle grille i dag. Jeg handlet inn etter jobb og flere jeg snakket med sa at været ikke skulle bli like fint i dag. Men jeg har bestemt at jeg skal grille i dag uansett om det regner. Da får jeg stå under garasjen og grille maten og spise inne 😁. Først nå skal jeg bare slappe av med teen og forberede et personlig innlegg som kommer på bloggen senere i dag. 

Ha en god søndag morgen alle sammen ❤️.

11 år som "Nordsjøenka"

 • 25.05.2017, 10:15God morgen alle sammen :)

Himmelsprettdagen eller Kristihimmelfartsdag som det er i dag = FRI :) Jeg la meg ganske tidlig i går og våknet mer uthvilt i dag enn de andre dagene. Formen føles litt bedre selvom det enda er litt vondt når jeg svelger. Jeg håper inderlig at det gir seg fort og at jeg slipper hostingen osv. Det som er så drit med å være i dårlig form er når gubben er reist på jobb. Da er det ingen som kan varte og pleie meg HAHAHAHHA........ all by myself .... me and my little angry My (Lille My). Jeg får vel få Jonas til å slave litt for meg da....

Neida, om gubben er reist på jobb så klarer jeg meg bra med ungene. Livet vårt er bare slik at han er vekke 2 uker når han må på jobb. Jeg har vært gift med han i 9 år, men vi har vært sammen 2 år før vi giftet oss. Så jeg har jo egentlig vært vane med sånt "Nordsjøenka" tilværelse i 11 år nå. I begynnelsen var det veldig tungt å tilpasse seg hans jobb turnus pga. jeg ikke hadde lappen. Jeg ble så avhengig av hjelp for å komme meg att og fram. Med to småbarn å ta med seg var det vanskelig å komme seg rundt omkring. Men jeg fikk god hjelp av familien min på den tiden, og jeg tok fort lappen da minstemann kom til verden.

Nå er jeg så vane med livet slik jeg har at jeg faktisk ikke tenker over at han er reist. Og nå har også eldste sønnen vår, Tobias fått lappen så jeg får mye hjelp fra han også. Han får låne Zafiraen vår og stiler opp når jeg ikke har muligheten til å kjøre Jonas til karate treningen sin i Kopervik. Veldig greit når begge de eldste har fått lappen kan du si 😍. Og neste mann ut er Thea som jeg skal få satt på trafikalt kurs når hun fyller 16 år. Så hun kan øvelseskjøre så mye hun kan i de to årene før hun også skal ta lappen! Hun er nok ikke enig med meg fordi hun vil ta mopedlappen haha.

Men nå er det nok chit chat hihi jeg får komme meg opp av sofaen her nå og gjøre noe fornuftig. Jeg og Jonas skal en tur på jobb, og jeg lovet at han skulle få Mc Donalds siden han er med og hjelper. En liten belønning skal de få når de er snille som hjelper mammen sin ❤️.

 

 

 

9 år siden.......

 • 24.05.2017, 21:50

Tenk at det er ni år siden vi ga hverandre et JA, et løfte om å være sammen på godt og vondt, og til døden skiller oss ad. Ni hele år har vi fått sammen og da mener jeg virkelig at vi har gått gjennom mye godt og vondt! Men vi har klart å bestige alle hinder og nå står vi sterkere sammen enn før. Alt vi har hatt og har nå kan ingen ta fra oss. Vi er ment for å være sammen med hverandre. Vi skal vokse sammen og bli grå sammen. Selvom du er eldre enn meg, betyr alder ikke noe. Det er kjærligheten, forståelse og respekt vi har mot hverandre som holder oss sammen.

Jeg kan ikke forestille meg et liv uten deg, og det samme vet jeg at du også tenker. Vi kan irritere hverandre grenseløst, vi kan diskutere og vi kan være så uenige som vi kan bli. Men ekteskap handler om å lytte og kommunisere med hverandre. Kjærlighet betyr at vi viser hverandre at vi setter pris på hverandre, bryr oss om hverandre. Å vite at vi har hverandres støtte uansett hva. Jeg vet jeg alltid kan stole på deg, og du gjør alt for meg.

Jeg må innrømme at jeg er det man kan si "bortskjemt" av mannen. Han gjør alt for meg og hjelper meg med alt. Støtter og trøster meg når jeg er nedfor eller har mye på hjertet som jeg bare må få ut. Han er en sterk person som takler det meste så lenge ingen tråkker på ham eller dem han er glad i. Jeg er superheldig som har han som min mann. Og vi skal få mange gode år fremover også. Veien kan gå bra eller den kan være humpete i perioder. Men det skal vi nok klare, for alt ordner seg til slutt ❤️.

By the way er dette studio brudebildet som ble tatt i Vietnam - er ganske retusjert altså hahaha! Mannen sier han ikke vet hvem jeg er gift med for han på bildet med meg ser sinnsyk ung ut 😜.

Smittet

 • 24.05.2017, 08:32

God morgen alle sammen ☀

Formen min de to siste dagene har vært på bånn, og det er grunnen jeg ikke har oppdatert bloggen. Natt til mandag sov jeg utrolig dårlig fordi hver gang jeg svelget var det vondt. Halsen har siden da ikke vært god og jeg kaldsvetter gjennom natten. Kombinert med tett nese gjør ting bare verre 😔. Søsteren min har gått lenge med sår hals og hostet, og jeg tror hun har smittet meg. Jeg får skylde på henne haha.

Jeg får komme meg opp og ordne meg for dagen. Tenker jeg skal klare å planlegge noen innlegg i dag før jobb. I morgen er det jo Kristihimmelfartsdag så da er det fri en dag for meg. Mens ungene har langfri etter skolen i dag - heldige de!

Alle har ikke samme mening, og det er helt greit det

 • 21.05.2017, 09:35

God morgen bloggen

Det var en flott familieselskap i går med masse lått og løye. Kan du tenke deg hva et karaokeanlegg kan gjør? Vi hadde det så løye med alle karaokesangene som ble valgt. Flere var med litt trøkk i så det var flere som fikk sving på bena 😂. Jeg koste meg massevis på festen sammen med voksne og små.

Ja, kanskje noen reagerer på at vi alltid har selskap med voksne og barn når det er alkohol inni bilde. Men vet dere hva? Dette er vår måte å ha selskap på og hva andre mener betyr ikke noe for meg. Så lenge alle koser seg og alle oppfører seg mot hverandre uansett om det er voksne eller barn. Om vi koser oss med noe godt i glasset og barn er rundt oss, så hva? Ungene er vokst opp med å kunne se sine foreldre ta seg en øl eller et glass med vin. Man drikker jo med måte og barna syns det er i orden. De får være med på kose seg sammen med voksne, og det er ikke en eneste gang der ungene er utsatt for noe negativt. Så ja dette er min mening som sagt! Men nok om det for det er mange meninger der ute, og jeg er ikke interessert i noe diskusjon rundt dette tema. Alle har hver sin mening og jeg respekterer at andre har sine meninger. Jeg er oppvokst med at alkohol hører med i selskaper i familiene utenat det har gitt noe varige men. Men hadde det vært noe med dårlig erfaring angående alkohol osv. hadde vi alle selvfølgelig tatt hensyn. Vi tilpasser oss og tar selvfølgelig hensyn om det er noe.

Nei, jeg skal ikke skrive mer om det. Men trengte bare lufte tankene litt. Nå må jeg gjøre meg klar for å kjøre hente to ninjaer og min egen karatekid. De skal ha en ministevne og jeg er spent å se når de skal gå. Malena har svart belte og hun skal være dommer når Jonas skal i ilden. Han har også med seg en klassekamerat som er medlem i en annen karateklubb. Så dette blir kjekt å være med på 💪.

Bilde tatt med potrettmodus på iPhone 7 plus

Gubben mobber meg hele tiden!

 • 20.05.2017, 08:44

God morgen bloggen <3

For litt over en time siden skinte solen som bare det, og jeg tenkte at nå kommer sikkert mange til å grille. Jeg tenkte at nå skal jeg endelig få litt sol i ansiktet. Sette meg ut og nyte solen og en kopp kaffi..... tenkte jeg..... Men da jeg kom ut fra badet, ferdig dusjet og stelt meg for dagen..... ser jeg bare stygge mørke skyer komme til syne!

Scenen der jeg sitter og nyter solen og kaffen forsvant like fort som den kom HAHA. Og enda verre er det jo at gubben i det siste har hatt det morsomt med meg. Tingen er at jeg har vært veldig opphengt i vær og GRILL - det eneste som står i hodet på meg siden grillsesongen begynte på Rema 1000 er nemlig grillvarene. Hver gang jeg ser det er et lysglimt eller opphold sier jeg til gubben: "SEEE det er sol! nå kommer folk til å grille!!!!". Men gubben bare mobber meg og sier at det kommer til å regne, og ingen griller da....... Han elsker å fyre meg opp .... og bare så dere vet mens jeg skriver dette innlegget kommer gubben inn og sier: "EG TROR GRILLVÆRET DITT ER PÅ VEI VEKK NÅ HAHHA". 

- THE END - 

Skal ikke klage!

 • 18.05.2017, 06:50

God 18 mai folkens!

Ser mange har hatt det fint i går på selveste nasjonaldagen ❤. Mange flotte innlegg med fine bilder av feiringen rundt omkring i landet. Jeg har vært innom mange av dere, men jeg har ikke lagt igjen kommentar til alle. Håper dere ikke blir lei dere pga. det for jeg vil bruke tiden på å få lest gjennom innleggene dere har lagt ut. Skulle jeg kommentert alle hadde det tatt mye lengre tid, da hadde jeg ikke rukket å lest mange.

Jeg må si at Haugesund hadde råflaks med været i går. Det var kun et par små dråper som kom. Ellers var det opphold hele dagen! Solen tittet og fram litt i 17 tiden på kvelden, men da var jo nesten 17 mai dagen over. Men jeg skal ikke klage fordi det viktigste var at det ikke regnet. Akkurat nå er det helt forferdelig å høre hvordan regnet bare høljer ned ute. Det regner så sinnsyk mye nå .... men bedre i dag enn i går 😁. Og jeg våknet også selvfølgelig av regnet - lenge før alarmen.

I dag er det jobb igjen, for meg er det ingen forskjell siden i går var uansett min fridag. Planen i dag er bare jobb og etter jobb skal jeg på postkontor og hente en pakke. Siste del av bursdagsgaven jeg fikk av gubben er kommet. Jeg skal vise dere den senere en gang 😉. Så blir det Kopervik tur hvis Jonas vil gå på karatetreningen. Siden det er mye eksamener her i Haugesund, ble all trening flyttet til dojoen der.

Ja, vi elsker dette landet 🇳

 • 17.05.2017, 09:07

Gratulerer så masse med dagen Norge 🇳

Vi er klar for å feire nasjonaldagen med barnetog, folketog og russetog. Været er stabilt og det regner ikker. Bunad og dress er på og vi er klar for dagen 🎉🎊🎉.

Dere er vel dritlei å se meg i bunad haha dette er bare fjerde gangen jeg har på meg bunad for i år. Men etter i dag er det en liten opphold før det er fram med den igjen i september. Men det er trosd alt 17 mai så det er nesten obligatorisk at det kommer bunadsbilder 😍.

Tusen takk til dere alle <3

 • 16.05.2017, 07:15

God morgen alle sammen :)

Først av alt vil jeg takke alle som har tittet innom bloggen min i går. Og en spesiell takk til Frodith som har linket bloggen min i hennes catwalk de siste dagene. I går hadde jeg 780 sidevisninger og 81 lesere, det er ganske mye! Jeg blogger jo ikke jevnt og trutt som mange av dere gjør. Så jeg er veldig takknemlig for at mange har vært innom bloggen min <3.

I dag var det utrolig tungt å stå opp for det om jeg la meg til tidlig nok i går. Hånden har begynt å verke igjen og når jeg beveger den kan du høre brusken lager lyder. Tror jeg skal ringe legen og spør om å få noen sterkere tabletter mot senebetennelsen. Det nytter ikke med de reseptfrie.... men men det går nok over etterhvert. I morgen er det 17 mai og butikkene er jo stengte også. Men for meg som har fast fri onsdag merker jeg ikke noe forskjell hahahah

Jeg knakk den!

 • 15.05.2017, 09:00

God morgen kjære lesere ❤

Har dere hatt en fin helg da? Jeg hadde en fin helg med både arbeidshelg, Eurovision song contest og konfirmasjon. Travel uke kan jeg bare si! Hele forrige uke har gått i ett og nå er det en ny uke for tur. Denne uken vil også gå himla fort fordi på onsdag er det 17. mai feiring. Og fre-søn skal Jonas på karatesamling i Norheim hallen. Der skal han få trene med de på hans alder fra forskjellige karateklubber. På søndag blir det et lite stevne etter samlingen. Samt jeg og gubben skal i 30 årsdag til Quy, som er mannen til min andre søskenbarn her i Haugesund på lørdag kveld.

Mye som skjer i mai måned så tiden går så fort syns jeg. Om halvvannen uke reiser gubben også på jobb. Denne perioden hans hjemme har gått sinnsyk fort! Oppussingen hjemme har gått radigt også med garasjeporten satt inn, ene veggen er ferdig skiftet kledning på, kjøkkenvindu er skiftet. Og nå gjenstår bare å tette innsiden og lage det fint inne. Veldig greit å ha en så handyman 🤣.

Og så over til overskriften .... som dere vet har jeg fått lagt fine negler hos Kalinka beauty studio. Jeg har hatt sånne negler siden mars, og har hele veien gått for etterfyll av gel siden dess. Gubben er ikke like begeistret for disse farlige klørne som han kaller det for. Kan fort få litt kloremerker eller negler som nærmest borer seg gjennom huden. Han er litt nervøs når jeg kommer med klørne mine en visse plass på han 🤣🙈😅.

Men i går var jeg så uheldig at jeg knakk en av neglene mine! Til hans glede men til min smerte og frustrasjon 😁. Jeg har ikke knekt noen ever før nå. Den ene neglen hadde fått litt brist fra før, og da jeg skulle ta på meg skoene i går knakk den! Nå har jeg satt en liten tapebit for å holde neglen på plass. Den er knekt men på siden henger enda huden i neglen, og jeg tør ikke rive den helt av. For det gjør så vondt! Heldigivs har jeg fått ny time neste mandag så da får flinke Jevgenia fikse den for meg 😉.

Flott slutt på denne dag

 • 14.05.2017, 20:30

Så var vi vel hjemme igjen etter en dag i Egersund sammen med Vinningland siden. Veldig koselig å treffe alle igjen selvom vi alle traff hverandre for to uker siden i Thea sin konfirmasjon. Nå er det to år til før det er konfirmanter i familien. Da er det min nevø i Haugesund og hans niese i Egersund sin tur. Som dere ser så er ungene mine kamerasky, og det er ikke lengre lett å få dem med på bilder. Derfor er det ikke en eneste bilder av dem i dag haha. Det ble ikke mye bildetaking fra min side i dag, kun disse tre bildene som gubben knipsa i farten fra digitalkameraet. Jeg brukte et program som heter Photoscape X på macbooken for å lage collagen. 

Bunaden er hengt på plass og skjortene satt på vask slik at de er klar igjen om to dager 😀.

Mr. & Mrs. Selfie

 • 14.05.2017, 18:35

Heia :)

Titter innom for å si god kveld til dere alle. Vi er nå gode og mette etter en flott konfirmasjon i Egersund. Og nå venter vi på ferjen som kommer ganske snart. Om to dager er det på igjen med finstasen for da skal vi jo feire Norge 🇳. Her en liten selfie av oss to 🤣.

Konfirmasjon i Egersund

 • 14.05.2017, 10:22

God morgen bloggen 😃

Akkurat nå sitter vi og venter på ferjen fra Arsvågen. Vi skal i konfirmasjon i Egersund og på veien skal vi innom Sandnes og hente Pia. Gleder oss masse til å treffe alle i hans familie igjen <3

Blir noen iphone bilder nå så får jeg lage et innlegg senere med kamerabilder. Vi reiser som sagt hjem igjen etter konfirmajonen.

Rolige tider........

 • 12.05.2017, 11:00God morgen bloggen <3

I dag ble det Mummihus koppen som ble dagens photoshoot til blogginnlegget. Bildet har jeg redigert på Photoshop slik at den ser slik den ser ut, lekte meg bare litt med innstillingene der. Jeg har vært ganske stille her på bloggen som dere sikkert har merket. Oppdatering av bloggen har ikke vært på topp, og det skal jeg ikke sitte og beklage hele veien. Det går litt opp og ned med bloggingen og sånn er det bare 🙈.

Denne helgen er min arbeidshelg så det er ikke mye jeg har på agendaen. Men på søndag skal vi kjøre tidlig til Egersund da vi skal i konfirmasjon til mannens onkelunge. Satser på at det blir noe oppholdsvær/ sol slik at jeg kan få tatt bilder. Jeg har nemlig solgt unna den ene linsen jeg har til speilrefleksen. Jeg har sett at behovet mitt for noe zoom ikke er nødvendig. Bilder jeg tar er ofte nærbilder eller landskap og da trenger jeg egentlig bare objektiv med fast brennvidde. 

Jeg har en Canon EF 50mm 1.1:4 og nylig fikk jeg kjøpt en brukt Canon EF 28 mm 1.1:8. Begge har fast brennvidde som betyr jeg ikke kan zoome med dem. Men disse to er gode og lyssterke objektiver som tar veldig fine bilder. Den på 28mm vil bli en god objektiv å ha med når jeg skal på ferie. Kamera blir ikke så forferdelig tungt og linsen stikker ikke så altfor mye ut fra kamerahuset. Samt den har en bredere vidvinkel enn 50mm linsen. Jeg har ikke fått testet så mye den på 28mm, men tok et bilde av løvetann her om dagen som ble veldig klart og fint. 

Den er jo så liten!

 • 09.05.2017, 19:10

God kveld bloggen ☁️

Været har nå snudd tvert om her i Haugesund by! Fra strålende solskinn til surt og kaldt. Væromslag er noe jeg misliker skikkelig fordi jeg blir så værsjuke. Jeg mister liksom energi og motivasjon til å gidde gjøre noe enn å gå på jobb så hjem. Og det eneste som står i hodet på meg er stakkars grillvarene mine på jobb. HAHA gubben terger meg hele tiden nå med "ka sa eg??? eg sa jo te deg, det er ikke meldt noe grillvær.....". Blæææhhhh... Jeg vet jo det for jeg har jo sjekket værmeldingen og før jeg bestilte. Men så tenker jeg at man vet jo aldri med været så jeg må jo være litt forberedt i tilfelle det blir fint. Noe grillvarer går jo for det om en ikke står med grillen 🙈.

Like før jeg var ferdig på jobb i dag fikk jeg en melding fra gubben etter jeg hadde spurt han hvordan det går hjemme. Jeg fikk et bilde som svar og det første jeg tenkte var "herlighet, den er jo så liten!". Jeg visste om at den ble mindre enn det som var før, men.... haha jeg tenkte at nå blir vel kjøkkenet enda mindre med så liten vindu! Men da jeg kom hjem og satt på kjøkkenet var vinduet ikke så liten som jeg trodde. Størrelsen er 1.20 m som er en helt standard vindu, og kjøkkenet virker fortsatt bra. Nå blir det nok litt mer isolert siden han har fått lagt isolasjon i veggene og nye plater før kledningen skal på. Så godt jobba av gubben i dag!
 

Gubben river ned huset!

 • 08.05.2017, 10:05God morgen bloggen <3

En strålende helg er over og nå begynner hverdagslivet igjen. Jeg må bare si at jeg har hatt en utrolig fin helg, og jeg håper dere der ute også hadde. Men nå er det ny uke med arbeidshelg. I dag har jeg ikke mellomvakt som jeg pleier, men stengevakt pga. en kollega av meg er på skole. Så da har jeg litt bedre tid på morgenen til å gjøre litt forskjellige ærender. Jeg sitter og funderer litt på hva jeg skal lage til middag før jeg skal på jobb....

Mens jeg sitter og tenker så driver gubben og river ned huset! Voldsom bråking og herjing på han der altså haha.... han klarer ikke sitte i ro visst 😆. Det høres ut som hele huset skal rase sammen. Jeg sitter på kjøkkenet og ser ut vinduet der han har satt opp stillas. Og han river av kledningen på huset for han skal legge på ny samt skifte kjøkkenvinduet. Det skal bli rart å få mindre vindu nå etter å ha hatt stort siden rekkehuset ble bygd. Gubben ble enige med naboen at de skulle sette inn vindu i samme størrelse slik at det ser fint ut. Tror jeg skal avslutte innlegget og gå ut og se hvordan det står til med rivingen haha for det er så bråkete nå på kjøkkenet at det ikke er noe gøy å sitte her.

Jeg har flyttet ut

 • 05.05.2017, 10:25

God morgen bloggen <3

Er det like fint hos deg som det er hos meg akkurat nå? Dette må være en av de fineste fredagene som har vært til nå dette året. Solen skinner og det ser ut som det vil bli en forrykende flott helg. Det er nå alle skal gjør klar grillen for å grille, for så fint vær må man bare nyte ..... så lenge man har den! Jeg har et par timer på meg å nyte solen før det er 8 timer innendørs jobbing. I ettermiddag mens jeg er på jobb kommer Bella til oss også. Jeg skal nemlig være hundepasser for storesøsteren min. De skal til Bergen på badminton turnering og trenger plassere Bella. Det kommer nok masse bilder av henne til helgen for jeg skal ta henne med på tur osv. Ungene her hjemme er i ekstase for å få ha Bella på besøk. I morgen blir det grillings oppe hos foreldrene mine ☀️.

Som dere ser har jeg flyttet ut i den andre stuen her i hjemmet. Jeg ble rett og slett dritlei å sitte inne på hovedstuen at jeg flytta meg ut her i dag. Av og til trenger man bare en liten forandring i hverdagen som dette. Mens jeg sitter med bloggen hamrer gubben løs ute! Han holder på å snekre sammen utedør til garasjen. Han sier han må benytte seg av det flotte været med å gjøre det som må ute. Planen hans er også snart å skifte kjøkkenvinduet og hele veggen på den siden. Kjøkkenvinduet og veggen er på fremsiden der hovedinngangen er. Baksiden er vendt rett mot hovedveien og vi alle venter fortsatt på at kommunen skal bli enige. Det er satt av penger til å bygge veien og da er de nødt å gjøre noe med husene langs veien. Derfor har ikke vi noe planer om å skifte kledning, vindu eller isolere der for dette er noe som skal bli dekket av byggingen. Men men det gjenstår å se når det vil skje.....

Og by the way.... jeg vet overskriften min i dag er veldig "clickbait" haha, men det er bare en liten stunt fra min side. Jeg vil bare se hvor mange lesere jeg kommer til å få med dette innlegget. Og jeg har også vært veldig dårlig med å oppdatere bloggen min, men jeg skal nok skjerpe meg når det gjelder det. 

Siste aprilsdag

 • 30.04.2017, 09:22

En nydelig morgen også i dag, og siste dagen i denne måneden. Nå går vi inn i mai måned med flere røde dager og konfirmasjonstiden for fullt. Dagen i går har vært perfekt med konfirmasjonsseremonien. Solen kom etterhvert og alle fikk en fin feiring med lunch på kinarestaurant. Konfirmanten fikk seg nye Pumasko og kuleisen hun ville ha. Så jeg tror nok hun var strålende fornøyd med dagen i går.

Nå i dag blir det familieselskap for hele familien på begge sider. Min mann har familie i Egersund og Bergen så de kommer i dag. Det var dumt vi ikke fikk til selskapet etter seremonien i går, men sånt er det bare. Selskapet begynner klokken ett i dag så alle får sove litt frempå i dag før alle må kle seg. Litt herlig å kunne slappe litt av etter gårsdagen ☺.

Konfirmanten

 • 29.04.2017, 09:53

Gratulerer så masse med dagen, Thea

29.04.2017 Konfirmasjonsdag

 • 29.04.2017, 07:16

God morgen bloggen ❤

Titter innom for å ønske dere alle en god morgen 😍. Alarmen min ringte i dag klokken sju fordi i dag skjer det!!!! Thea sin store dag er endelig her og det er mye som skal gjøres før hun skal kjøres ned til Festiviteten. Jeg skal hjelpe henne med bunaden, kle opp Jonas og meg selv. Men litt frokost må gjengen ha før alt annet kan skje. Jeg vil oppdatere bloggen etterhvert i dag. Etter seremonien skal vi gå bort på Eldo Garden for å spise lunch hele gjengen ☺.

The day before the Big day

 • 28.04.2017, 10:20

God fredagmorgen alle sammen ☀️

Jippi!!!!!

Nå er det fredag og sola skinner som bare det her i Haugesund by. Og det ser virkelig bra ut når det gjelder værmeldingen for helgen. For jeg håper virkelig at det blir samme været både lørdag og søndag. For den store dagen skjer i morgen klokken 11:00 for Thea og alle oss i familien. Da står hun endelig oppe på scenen sammen med alle konfirmantene, en stor begivenhet for oss å få være med på. Som sagt konfirmeres Thea borgerlig i regi av Human-Etiskforbund som arrangerer dette. Det er pga. Thea og Jonas ble ikke døpt da de var liten siden jeg ikke er kristen. Samt mannen min ikke tilhørte noe spesiell religion enn at han sto meldt i Den Norske Statskirken. Men Thea fikk velge om hun ville konfirmere seg borgerlig eller kristelig. Det er jo vanlig at selskapet skjer etter seremonien uansett om det er borgerlig eller kristelig, men pga. det ikke var ledig lokaler måtte vi ha selskapet dagen etter. I morgen er det vi i familien, foreldrene mine og fem til som skal gå å se. 

Jeg har nå alt under kontroll ...... håper jeg ..... hehe. Alt som skal strykes og pusses er gjort, og i går fikk jeg og mannen satt sammen bordkartet. Det var ikke lett å plassere 38 personer rundt omkring på bordene...fordi vi ville blande familiene mest mulig slik at det skal bli kjekt for alle. Uansett ble vi enige om bordplasseringen. Jeg gleder meg og er også veldig spent på den store dagen! Endelig er den dagen snart her og min lille datter skal konfirmeres. Herlighet hvordan tiden bare fyker avgårde! Plutselig så er dagen der........


Et bilde av meg og Thea fra 17 mai 2015
 

Treig i pappen!

 • 24.04.2017, 16:00


 

10 fakta om meg 🙈

1. GODTROENDE - og pga. det har jeg gått på noen STORE smell i mitt liv. Jeg har lært at man kan ikke stole på noen med først, og man må aldri snakke for mye om seg selv til andre. Jeg tror jo alltid godt om folk, at det ikke finnes bad people eller folk som vil meg vondt. Den fellen har jeg gått i og aldri mer! Jeg har lært meg at jeg må slutte å være så godtroende mot nye mennesker. Jeg må bruke tid med nye mennesker, og passe meg for hvor mye jeg skal eller kan åpne meg for folk. 

2. TEMPERAMENTSFULL - det ligger kanskje i familien? he he jeg kan bli skikkelig hissige når jeg blir sint, men heldigvis har jeg nå blitt mye mer roligere.... det er vel alderen som gjør det...

3. LETTSKREMT - du trenger bare si hei til meg så hopper jeg en meter. Hvorfor jeg er så lettskremt vet jeg rett og slett ikke. Av og til blir jeg nesten redd for om jeg en dag kommer til å få hjertestans pga. det. OG så er det noen jeg kjenner og ser daglig som syns det er så morsomt når jeg blir skremt 😅. Men det gjør faktisk skikkelig vondt når du blir skikkelig skremt altså.

4. KA E KLOKKEN? - huff dette er drit flaut! Jeg har aldri klart å lære meg hvordan du sier klokken med ord. ti på halv seks f.eks. sier meg ingenting. På vietnamesisk så sier vi klokken rett ut med tall - altså klokken er ti og trettitre minutter. Jeg vet hva klokken er om jeg ser tallene eller urskiven. Men det nytter ikke avtale noe med meg og du sier klokkeslettet til meg, og tro at jeg kommer på tiden om du ikke skriver det ned eller sier klokkeslettet rett ut haha.

5. MEITEMARK FOBI - dette er alvorlig fakta om meg altså, jeg er livredd meitemarker! Jeg HATER å gå ute når det er regn og vått på bakken, da er det så mye av disse krypene! Da går jeg sikk sakk på veien for jeg må unngå å tråkke på dem!

6. STABEIST - har jeg sagt noe eller begynt på noe - gir jeg aldri opp! jeg skal få det til uansett hva. Jeg kan være sta på mange måter og under hvilken situasjon jeg er i. Jeg kan også være sta og ikke gir meg selvom jeg tar feil, men det går fort over og jeg innrømmer alltid til slutt at jeg som har feil.

7. PLIKTOPPFYLLENDE - dette sitter vel i fra oppveksten, hvordan jeg ble oppdradd og hvordan jeg vokste opp. Jeg har alltid vært veldig pliktoppfyllende og tar alt ansvar jeg har alvorlig.

8. TREIG I PAPPEN - tar du en spøk med meg så tar jeg den ikke HAHA jeg er treig så det holder når det gjelder sånt. Folk kan spøke med meg og jeg fatter ikke at de faktisk driver å spøke. Det tar alltid tid før jeg oppfatter at aha det var en spøk altså!

9. HJELPSOM - å hjelpe andre er noe jeg gjør med glede. Er det noen i familien, venner, kjente eller ukjente som trenger hjelp med noe, og de spør meg f.eks. Gjør jeg det så langt som jeg kan.

10. MØRKREDD - hva skal jeg si? Jeg har livlig fantasi og kombinert med mørkredd er ikke akkurat så bra!

 

Instagram 👉🏼 HER  Facebook  👉🏼 HER

Fytti grisen!

 • 24.04.2017, 01:19

Jeg har meg selv å takke for denne krisen! Herregud og fy f...... til meg selv 😡👈👈👈👈 Hvordan kan jeg være så selvgod og tro at alt er bra? At ingenting kan gå galt før den store begivenheten skal ta plass! Jeg er så forbanna dum og ikke tenke på dette før det er så kort tid igjen før alt skal skje.

Jeg har hatt et helt år på meg å planlegge og forberede meg på denne dagen. Og jeg har vært så blind på at det går jo bra dette. For på et år kan jeg vel ikke ha forandret meg så mye...... men så feil har jeg tatt av meg selv. Jeg burde sett tegningen for lenge siden, men gubben har jo alltid forsikret meg at det jeg ikke har forandret meg. Jeg har levd på den troen at vekten har holdt seg siden i fjor!

Det har den overhode ikke gjort 😤 for krisen er her! 5 dager før jeg skal få oppleve min egen datter bli konfirmant finner jeg ut at bunaden ikke passer lengre. Fytti grisen nå er jeg superstressa!!!! Hvorfor har jeg ikke fått rævå opp og prøvd den før nå natt til mandag! Fem dager før konfirmasjonen! Herlighet .....

OMG! Jeg er fortvilet og kjenner at panikken tar meg fullstendig nå. Jeg vet ikke om den kan bli fikset i tide til lørdag morgen. Skal jeg komme meg opp i bunaden nå må jeg enten kappe av meg mageflesket eller ikke kunne bruke den. Jeg tror mamma kan fikse for meg, men jeg får nesten dårlig samvittighet mot henne å komme fem dager før og stresse henne med å sy den ut for meg. For det er tidkrevende å rakne opp vesten og justere alle sikkerhetsknappene på stakken og forkle. Men jeg er desperat nå folkens!!!!

Bulder og brak

 • 23.04.2017, 10:45

 

God morgen alle sammen ❤️

Søndag = FRI for meg og vel sikkert mange andre. Dagen starter med bulder og brak på rommet ved siden av meg. Jeg trodde jeg drømte men det var bare Jonas som herjet vilt på rommet sitt. Han har en kamerat på overnatting og de var jo selvfølgelig tidlig oppe, for det om de la seg vel kanskje bittelitt sent i går. Jeg vet ikke hva de holdt på med, men det hørtes ut som de drev med bryting! Så jeg tenkte at planen min å sove frampå gikk da i vasken.... like greit å stå opp og starte dagen. 

I dag har jeg ingen planer som jeg skrev på FB min i går at jeg ikke skal gjøre noe som helst før mandag klokken 12:00! hehe... Thea er med bestevenninnen sin og jeg aner ikke når hun kommer hjem. Jonas har jo kameraten sin her og de skal nok en tur ut senere. Jeg nyter hvertfall en rolig start på denne søndagen med Mummi pappa og blogg. Været i dag er det man kaller alle fire årstider på en dag - så jeg har ikke tenkt meg ut. Blir nok bare innedag for meg. Se serie og strikke videre på genseren min samtidig som jeg skal vaske sengetøyene til alle. En helt rolig søndag 😍.

 

Instagram 👉🏼 HER  Facebook  👉🏼 HER

Tiden leger alle sår

 • 22.04.2017, 23:30


 

Kan et liv bestandig være perfekt fra den dagen en blir født? Er livet perfekt for noen? Er det noen som kan med hånden på hjertet si at de har et perfekt liv for alltid, og at de aldri aldri vil møte noe som helst motgang? Vil de aldri falle?

 

Jeg tror ikke på det perfekte liv fordi ingen kan gå gjennom livet uten å møte på motgang. På en eller annen måte eller tidspunkt i livet vil en møte på utfordringer. Uansett situasjon. For livet er som en humpete vei, den kan gå opp og ned eller den kan holde seg stabil lenge før det smeller. En kan snuble og slå seg eller falle så hardt at det blir stor skade. Personlig har jeg både snublet og falt så hardt at det kanskje aldri kan leges ......

"Det er større å reise seg etter et fall enn aldri å falle"  

Ja, det er større å reise seg etter et fall enn aldri å falle. Jeg har hatt mine fall som har satt sine spor i både meg og andre. Men fallene har gjort meg sterkere. Det har fått meg til å se at livet ikke er rosenrødt - å falle og slå seg er en del av livet. Jeg kan ærlig si at jeg har hatt mine knall og fall gjennom livet! Men det stopper meg ikke for å reise meg opp igjen. Et fall skal ikke få ta knekken på meg!

Jeg har måtte betale en pris for mine mistakes in life, og takket være all støtten jeg har fått fra mine nærmeste har jeg kommet så langt som jeg er nå. Hvordan jeg har hatt det gjennom hele livet, mine negative eller positive handlinger er fullt kun min egen skyld. Jeg klandrer ingen for hva jeg har gjort, men en viktig ting jeg har lært gjennom alt er at jeg må slutte å være så godtroende. For når du minst aner det så kan faktisk dine aller nærmeste være den som stikker kniven i ryggen på deg!

"Tiden leger alle sår"

Og når de sier at tiden leger alle sår - det stemmer jo ikke! Jeg har alltid tenkt at tiden VIL lege alle sår - men det er bare et uttrykk. For et sår blir aldri fin igjen uansett hvor lang tid den får. Når såret er så dypt vil tiden ikke klare lege den..... jeg har både såret mennesker rundt meg MEN jeg har også blitt dypt såret av mennesker som jeg trodde forsto meg. Jeg har også sett mennesker som står meg veldig nært blitt såret for livet. Når såret tar så lang tid vil den bli til et arr som aldri vil forsvinne. 

❤️

Instagram 👉🏼 HER  Facebook  👉🏼 HER

On my agenda today & outfit

 • 19.04.2017, 10:00

Hei igjen folkens 👋🏼

Dagens antrekk kjøpte jeg sammen med Thea før påsken. Jeg fikk hjelp av henne å plukke ut skjorten og dette beltet gjør at jeg ser litt smalere ut enn hva jeg er haha. Jeg har sagt før at jeg er totalt blåst når det gjelder klær og mote, så jeg stoler på jentungen når hun sier at jeg kan bruke dette sammen.

Da er jeg som sagt klar for dagens program som jeg har skrevet ned i hodet og ikke i agendaen min 🙄. Det som jeg har klart å skrible ned i agendaen er mest jobbrelaterte ting som hvordan jeg skal jobbe, og hva jeg må huske på. Alt går som regel på notater og kalender på mobilen, men for meg så syns jeg det er veldig greit å skrive det ned også. For man vet aldri når mobilen kan konke og da sitter du der uten alle avtalene, arbeidstidene osv. tilgjengelig. Men tilbake til programmet for i dag 👉🏼

Klokken 10 skal jeg møte Van (søskenbarnet mitt) på Oasen der vi skal kose oss med kafe lunch. Hver onsdag, om det er mulig, så har jeg en "meg dag" enten alene eller med noen. Da går jeg og kikker og så gå på en kafe for å spise lunch og drikke kaffe. I dag er jeg heldig som får med meg Van siden hun har også fri i dag. Andre ganger har jeg f. eks. mamma eller gubben om han er hjemme. Jeg syns sånne "luftetur" ut er så koselig hihi

Etter det skal jeg innom Ann Kristin som er ei kjekke strikkeglad dame som har montert alle mine Marius klassisk gensere som jeg har strikket. Jeg har strikket ferdig et nå i standard fargene til Pia, så nå er det ikke lenge til hun får den. Satser på hun kan få den når hun kommer neste helg til Theas konfirmasjon. Når det er gjort skal jeg på foreldresamtale med Thea og læreren kl. 14:40-15. Og når det er ferdig er det hjem og lage middag slik at minstemann får mat før han skal på karatetrening fra 17-18 så fra 19-20:30! hehe som jeg sier er fridagene mine alltid travlere enn arbeidsdager 😜.

Ikke tving meg!

 • 18.04.2017, 09:00

"As every cat
owner knows,
nobody owns
a cat"

- Ellen Perry BerkeleyEr det rett som sitatet sier eller? Jeg tror på det haha for katten min er like dum hver gang! Men så det er sagt er det ikke alltid like lett å lokke henne bort altså. Hun er jo tross alt en pusekatt og de har jo tendens til å gjøre akkurat hva de vil. De verken lyer deg eller kommer når du roper på dem. Neida, du må lokke dem og være tålmodige med dem. Og når de begynner å male og kommer nærmere..... da grabber du tak i pusekatten. Slik du ser meg med katten min virker som det er så fint, ikke sant? Men neida..... jeg må tvinge henne å bli holdt. Med andre ord jeg må tvangsholde henne, og dum som hun er lar hun meg ha kontrollen. HAHA Jeg burde vel være glad for at hun er ei ganske snill katt som ikke angriper eller gjør motstand når hun blir holdt slik. Kan nesten se det i øynene hennes at hun sier "ikke tving meg" haha. Hun sitter bare og venter på at jeg skal løsne litt på grepet og se om hun finner en sjans å hoppe ned. Noe hun selvfølgelig gjorde med en gang jeg slapp taket! Men jeg fikk nå et fint bilde med henne da 😜.

Påskekvist? Bjørkeris? Eller hva????

 • 17.04.2017, 21:00

Hva kaller vi denne typen påskepynt? Påskekvist? Bjørkekvist? Bjørkeris? Påskepynt haha nei jeg vet ikke hva denne type påskepynt kalles for. Og det visste ikke søskenbarnet mitt heller 😅. Uansett fint er det da med sånn påskepynt 😍 veldig kreativt og koselig. Som jeg skrev tidligere har min søskenbarn bursdag i dag, og vi har nå vært og feiret henne. Lammestek med fløtegratinerte poteter og japansk ostekake til dessert fikk vi servert. Koselig avslutning på årets påskedager kan man si ❤️. Alltid koselig med slike familiemiddager hos hverandre, og slike treff setter jeg stor pris på. Vi har ikke mange av familie og slekt i Norge så da er det viktig å holde på dem vi har nærme. Jeg vet ikke hva andre tenker, men personlig er jeg familiekjær og liker å ha god kontakt med dem jeg har. Jeg er veldig takknemlig for alle de jeg har rundt meg 😍.

Tusen takk for meg Påske - det har vært en fin og rolig påske for meg. I morgen begynner den vanlige hverdagen igjen med skole og jobb. The hard life begins !
 

En sen frokost er bedre enn aldri

 • 17.04.2017, 13:00

Litt sent med frokost når klokken snart viser 13:00! hehe men bedre sent enn aldri. Jeg klarte å kravle meg ut av sengen i dag litt før ti, og da var det rett på badet og ordne meg for å stikke ut. Eller jeg dro en tur på jobb for å bestille varer, og traff da også kollegaen min derfor tok det litt ekstra tid med bestillingen. Ble jo at vi stod og preika om alt annet enn det vi skulle gjøre haha. Men jeg fikk nå gjort det jeg skulle så komme meg hjem til ungene. Jonas har fått besøk av to klassevenner, og jeg slapper av nå med kaffi og brødskive. 

Vi ble i dag invitert til søskenbarnet mitt som fyller 35 år i dag. Så da ble det plutselig vi skal ut på familiemiddag om en liten stund <3.

Stengt for i dag

 • 15.04.2017, 17:30

Juhuuuu endelig kan jeg stoppe opp for  i dag og puste ut. Det har gått i ett i dag fra jeg stod opp klokken 7 til jeg kom meg inn dørene hjemme nå klokken 17. Mange som skulle handle og vi som var på jobb i dag fikk kjørt oss haha. Og nå er det stengt til og med 2. påskedag da. Men nå kan vi bare puste ut og klappe oss selv på skulderen for en bra innsats vi har gjort i dag. Jeg fikk handlet inn det jeg trengte så nå kan jeg bare slappe av resten av påsken. Lage meg noe mat og se serie 👍🏼.

Å akseptere kroppen sin

 • 14.04.2017, 01:00


 

Uansett hvordan du ser ut så er det alltid noe som noen bare må pirke. Har du ikke merkeklær blir du holdt utafor, og blir ei av de upopulære. Mye kroppspress og statuspress blant dagens ungdom. Jeg husker da jeg var yngre var det ikke like mye press på det viset som det er nå. Jeg hadde ikke foreldre som hadde mye penger den gang. Vi unger fikk ikke merkeklær eller dyre ting. Jeg visste at slik var det bare for oss. Jeg følte ofte at jeg ikke var god nok eller fin nok for andre. Alle hadde fine klær og sko og de fikk nye ting osv.

Jeg har alltid vært den lille grå musen med dårlig selvbilde. I en alder av 12 begynte jeg å tenke på kroppen. Hvordan jeg så ut og hvor mye jeg hatet det jeg så. Tynn, spinkel og kjedelig. Kroppen var i forandring. Brystene begynte å komme og jeg var så flau over dem at jeg alltid gikk så krumbøyd. Jeg ville ikke at andre skulle se at jeg hadde fått pupper! Men ..... brystene bestemte seg å stoppe å vokse i en alder av 15. Og fra da sank selvbildet mitt totalt i kjelleren. Jeg fikk høre stadig hvor flat jeg var og ordene "rett deg opp Tone" sitter enda i hodet mitt. Rundt omkring meg så jeg hvordan jenter og damer så ut. Flott figur med flotte pupper. Jeg ønsket så sårt å være like fin som alle andre. Jeg ønsket at høyden min var høyere, ønsket meg større pupper, ønsket meg fint og langt hår, ønsket å få en flott kropp som alle andre. 

I 2007 fikk jeg drømmen min oppfylt. Brystoperasjon. Endelig følte jeg meg som en skikkelig dame! Selvbildet mitt begynte gradvis å gå oppover, og jeg følte at nå vil alt bli bedre. Og spørsmålet da er om denne operasjonen har vært til nytte eller ikke for meg? For meg så var dette valget det som måtte til for at jeg endelig kunne like kroppen min. En brystoperasjon og to fødsler måtte til for at jeg nå føler meg vel med min egen kropp. Selvom jeg av og til tenker at jeg skulle ønske jeg fikk av meg valpeflesket 🤣 noe jeg hadde klart om jeg hadde latt snopeskålen være! Men jeg har fått en helt annen mening om kroppen min nå enn hva jeg hadde. Jeg har lært at jeg skal akseptere kroppen min slik den er. Høyden kan jeg ikke gjøre noe med, men bredden er det helt opptil meg selv å styre.

Det er mye mer press nå i dagens samfunn enn hva det var før. Og jeg kan forstå de yngre som vokser opp nå, forstå hvordan de blir påvirket av alt rundt seg. Men det eneste jeg kan si av erfaring er å prøv å være deg selv. Snakk med voksne eller snakk med noen du vet du kan betro deg til. Snakk om tankene og hva du føler. Jeg hadde ikke den muligheten da jeg vokste opp, men du har det så ikke la noen påvirke deg eller styre deg. Vær deg selv ❤️.

Den er Bare min!

 • 10.04.2017, 20:30Sjekk hva jeg har fått i dag på jobb!!!!! Påskeharen har vært hos oss på Rema Solvang, og jeg må jo bare få si tusen takk for egget 😉.

Nå kan jeg kose meg med påskeegget som bare er MIN 🐣. Den skal jeg spare til påskedagene, og kanskje jeg kommer til å dele litt med ungene ..... hvis de er snille haha. Nå skal jeg gjemme den vekk og lage meg noe kveldsmat og se litt serie før det er loppekassen. Dagen i dag på jobb har vært fin og jeg føler jeg har god kontroll, til tross for det er ganske så mye varer å passe på.

Ting å glede seg over og til

 • 09.04.2017, 13:40

Etter inspirasjon fra blogginnlegget til selveste Frodith: " Når man sliter litt med størrelsen...er det viktig å ta grep.."Glede seg OVER:

- Jeg gleder meg over dager der solen bare skinner og varmer
- Jeg gleder meg over når det blomstrer i naturen
- Jeg gleder meg over det livet jeg har med dem jeg er glad i

Glede seg TIL:

- Jeg gleder meg til disse påskedagene for da har jeg fri
- Jeg gleder meg til konfirmasjonen til Thea som blir 29. april og selskapet 30. april
- Jeg gleder meg til mai måned for da skal jeg til Egersund med familien på konfirmasjon
- Jeg gleder meg til 17. mai
- Jeg gleder meg til sommer
- Jeg gleder meg til jeg får treffe hele familien og slekten min i Vietnam
 

Palmesøndag

 • 09.04.2017, 12:15Hvor fjern kan jeg være når jeg går og sletter innlegg som jeg nettopp har publisert? Plutselig hadde jeg slettet innlegget jeg skrev haha så da får jeg prøve igjen da! Uansett var det ikke noe spesielt som jeg hadde skrevet da enn at jeg har vært en tur innom jobben i dag morgen. Og at jeg nå sitter og slapper av mens middagen er i ovnen. Klokken 16:00 får vi middagsgjester og hva de skal få servert får dere vite senere. 

Håpløs ubesluttsom.... ifølge gubben....

 • 06.04.2017, 11:00

En ting jeg ikke klarer å bestemme meg for når det gjelder bloggen er....... designet! Herlighet som jeg styrer på med å bestemme meg for hvilken design jeg skal velge. Jeg er stor fan av KvDesign og har sikkert nå en drøss av design fra henne. Kanskje det er det som er problemet at jeg har for mange å velge mellom? Jeg klarer liksom aldri å bestemme meg .... jeg er så ubesluttsom..... eller som gubben sier jeg er håpløs ubesluttsom 😆. Men jeg tror jeg kanskje har klart å velge et nå som jeg trolig kan være såpass fornøyd med at det blir den en stund. #bloggdesign #kvdesign #blogging #håpløs

Flott og rørende

 • 05.04.2017, 19:50

En flott og rørende fremførelse av årets påskespill fra elevene i 5 A og 5 B. Påskespillet ble fremført i Rossabø kirke i dag med mange foreldre og familie som møtte opp. Det er noe spesielt når en sitter i en kirke, jeg får i hvert fall en veldig åndelig følelse når jeg er i kirken. Samtidig som du ser på din egen unge sammen med alle sine skolevenner som opptrer så fint - gir det meg noen tårer i øyekroken. Ungene var så flinke å fortelle, synge og danse ❤️. Jonas hadde som rolle å fortelle en liten avsnitt i påskespillet. Jeg er glad jeg rakk hjem for å være med på dette. Da de var ferdige fikk vi en ekstraoppvisning og barna fikk stående applaus fra de voksne. En gul rose fortjente de alle 🌹.

Mamma & datter kos

 • 05.04.2017, 16:00I dag har jeg og mamma vært på Opus Cafe. Der hadde vi lunch som besto av hamburger med tilbehør, og vi hadde hver vår White Mocca. Vi satt og spiste og preika og hadde skikkelig mor & datter tid <3. Vi gikk en runde på senteret og jeg fikk kjøpt en ny bukse til mannen med gavekortet han fikk på Condor. På Mani fikk jeg en sandal til halvpris som jeg skal bruke til sommeren. Ellers var det ikke store innkjøpene i dag 😀. Viktigste var at jeg fikk en avslappa og fin lunch med mamma, og hun fikk handlet litt matvarer for helgen. Da skal nemlig jeg, gubben og ungene til dem for middag - og da får vi vietnamesisk mat!!! Jippi hahahha

Senere i dag skal Jonas fremføre et Påskespill på Rossabø kirke sammen med klassen, og da skal gubben dra for å se på. Mens jeg må tilbake til Condor for å få byttet buksen til større størrelse, samt jeg må en tur på jobben og sjekke bestillingen. Det er helg før påsken og da må jeg sjekke at jeg har bestilt nok til fredag slik at jeg har nok til rushet begynner for fullt. 

Skrivesperre

 • 04.04.2017, 07:13

God morgen alle sammen ❤

Som overskriften sier sliter jeg litt med å skrive eller rettere sagt lite lyst til noe for tiden. En blogg uten oppdatering er det samme som å miste lesere totalt. Men sånn er det bare av og til når det gjelder blogging. I går kom jeg hjem fra jobb med skallebank som gjorde at jeg bare spiste og gikk og la meg. Nå føler jeg meg litt bedre men har begynt å snufse så det er vel litt forkjølelse på gang. Etter jobb i dag skal jeg bare kjøre Thea ut på sin siste konfirmasjonskurs før selve dagen kommer i slutten av april.

Jeg skal ikke la meg lure!

 • 01.04.2017, 09:45

Jeg vet ikke om dere bryr dere om aprilsnarr eller ikke. Men akkurat denne dagen har jeg litt blandende følelser for. Først er det fordi jeg selvfølgelig er så lettlurt av meg at det bare er skremmende morsomt. Jeg tar alt bokstavelig talt og alt som folk sier sluker jeg rått! Og det vet de fleste om meg så da er det jo så morsomt for dem å lure meg.

Jeg kan si at jeg går fem på hver gang, men i dag skal jeg prøve å ikke la meg lure. Forhåpentligvis er det ingen som tenker på at det er selveste narredagen ..... men jeg skal på jobb 12-20 så jeg regner med det er nok av spøkefulle kunder i dag 😄. Spesielt stamkundene er koselige. Det er som man kjenner dem godt for det om man kun kjenner dem fordi de kommer daglig og handler. Men det er noe spesielt med disse som kommer ofte. Det er som en liten jobb familie for du blir ganske kjent med dem etterhvert. De er alltid hyggelige og slår av en prat når de kommer inn. Spennende å se om noen av de kommer til å narre meg da eller kanskje det er jeg som får til en aprilsnarr på dem 🤗.

Det ringer snart på døren min

 • 30.03.2017, 18:00

Kroppen er slapp og hodet er tom for tanker. Det merkes og kjennes godt at noen straks kommer og ringer på døren min. Min personlige venn som straks melder sin ankomst. En gjest jeg ikke liker fordi gjesten sliter meg ut .... spesielt følelsesmessig. Jeg vil grine, jeg vil skrike, jeg vil slå, jeg har vondt.... tror jeg bare skal krype meg ned i sofa og blokkere alt. 

Dere får nyte gårsdagens bilder her til jeg kommer sterkere tilbake ❤️. 

Møte med Brasserie Brakstad

 • 27.03.2017, 10:30

Tåke er det masse av i dag visst! Her ser dere nesten ikke Risøybroen mens jeg står nede på kaien. Men dere lurer vel på hvor jeg har vært så tidlig en mandags morgen? Jo, jeg har nemlig hilst på eieren av Brasserie Brakstad restauranten her på kaien. Jeg trengte å sjekke opp om alt er på plass når det gjelder konfirmasjonselskapet til Thea. At bookingen og hvordan det skal gjøres er avklart med restauranten. Det er veldig greit å ha selskapet fix ferdig der du kun trenger å legge på bordkort og litt blomsterpynt på bordet. Kaker skal få ta med selv så det letter litt på kostnadene da det er dyrt å ha selskap slik. Men de er konfirmant bare en gang i livet. Men nå er de praktiske tingene ordnet så da er det bare å glede seg til neste måned :)

Ganske grått og trist i dag i forhold til hvordan været var i går hihi, men så er det også mobilbilde så det blir ikke like bra som speilrefleks.
 

Forberedelser

 • 25.03.2017, 12:30

Nå har jeg og mannen farta inn og ut av huset for å gjøre de siste innkjøpene før festen i kveld! Han har kjørt meg rundt for å hente kaken, handle inn litt forskjellige ting som skal være til maten som kommer senere i kveld. Jeg er så heldige som har ei storesøster som elsker å lage mat, og hennes svigerinne som også kunne lage mat til festen. Jeg setter så pris på dem at de ville hjelpe meg å lage mat til festen, og vietnamesisk mat som jeg vet hans familie har ønsket å få. Så i dag skal det bli masse god mat og drikke til gjestene som kommer ❤️. Litt pynting av stuene og kjøkkenbordet har jeg satt fram det som trengs til maten osv. Man feirer bare 50 årsdag en gang i livet og jeg er så glad at alle hans søsken og min familie kommer.

Det jeg har igjen å gjøre er å stryke skjorten til bursdagsbarnet! Noe jeg selvfølgelig hater å gjøre haha - det er så kjedelig å stryke og når du har en strykejern som er noe drit gjør det bare verre 😜. #fest #party #mat #selskap #familie #kos #helg #pynt #

Prepare for party

 • 24.03.2017, 16:00

Her er hva jeg har planlagt for morgendagen! Mannen ble 50 år i februar i år og pga. diverse årsaker kunne vi ikke ha fest før denne helgen. Vi har invitert alle søsken på hans side og min side. Og vi skal ha en stor 50 årsdagfest i morgen. Alle tre søskene hans kommer fra Egersund og Sævareid - noe vi gleder oss utrolig til. Vi er veldig glad for at de ville komme og sammen med mine foreldre, søster og søskenbarn skal vi rocke det skikkelig! Mer oppdatering på tiden før partyen braker løs kommer på bloggen etterhvert 🎉
#party #selskap #fest #50year #familie #kos #hygge

Nightmare from hell

 • 24.03.2017, 09:05

Jeg vet ikke hva som er galt med meg for tiden! 

Netter med mareritt har ødelagt nattesøvnen min flere ganger på kort tid. Mareritt verre enn helvete og så grusomme at det bare er vondt å huske. Problemet mitt i tillegg er at jeg husker godt hva det gikk ut på. Jeg trodde jeg kunne få en god natt søvn endelig..... men neida, mareritt kom igjen i natt! Slike netter tapper meg så mye for energi på dagen, og jeg sitter bare og gjesper. Nå prøver jeg desperat å få i meg kaffi og litt mat før jeg må kvikne til før jeg skal på jobb. Jeg må bare prøve å ikke la marerittet gå helt inn på meg for det er tross alt uvirkelig. Jeg må fokusere på det som skal skje i morgen heller..... og det får dere vite på bloggen senere i dag 😍.


#fredag #friday #helg #snarthelg #weekend #jobb #mummi #mummikopp #mummitroll #blomster #flower #godmorgen #kaffi #nightmare #mareritt #søvn
 

Håp på en god natt

 • 23.03.2017, 22:20En fin torsdag er straks over og loppekassen kaller ...... håper natten min blir bedre enn natten som var. Flere ganger på kort stund har jeg hatt bad dreams, elendighet og dreping er noe av det jeg ser i drømmen. Og jeg våkner  av redsel fordi drømmen føles så ekte. Merkelige greier det med søvn og drømming ......

Det verste var å forlate barna..........

 • 22.03.2017, 20:15


 

I samarbeid med Rabble har jeg valgt å fortelle dere en historie om min personlige opplevelse som har satt sine spor i meg. Det er noe som jeg virkelig engasjerer meg for og ønsker å la folk få vite om akkurat denne organisasjonen.  Historien går tilbake til sommeren 2015 der jeg, mannen min og 3 av barna våres var på ferie. Jeg håper dere vil ta dere tid å lese om opplevelsen og bilder som blir brukt i innlegget er lånt fra barnehjemmets egen hjemmeside og Facebook side. 

Sommer 2015 var vi på ferie i Vietnam. Vi fikk oppleve utrolig masse på turen, men det som gjorde mest inntrykk på oss var da vi besøkte et barnehjem. Før vi dro på besøket hadde vi handlet inn masse varer som ris, melk, bleier og diverse hygiene ting som vi tok med. Alt vi hadde med kom på rundt 1000 norske kroner - og det var utrolig mye varer vi fikk for pengene.

Vi ankom barnehjemmet og ble møtt av ei veldig vennlig dame. Hun fortalte at barnehjemmet ble til av ei Buddhistisk nonne som har viet og ofret alt hun eide for å bygge opp et tempel, bygge opp et hjem for å hjelpe disse stakkars barna. På barnehjemmet hadde de ca. 50 unger fra baby til 6-7 årsalderen. Disse barna er barn som ble forlatt ved fødsel og på gata. Barn som foreldrene ikke vil ha og barn som har mistet sine foreldre. De kaller seg "Mai Am Tinh Thuong" som på norsk kan oversettes til "Et kjærlig hjem". Når de ble eldre ble de sendt til et større tempel som lå litt lengre vekke fra byen Ho Chi Minh. Der fikk de en trygg plass å vokse opp til de fylte 18 år gammel. Da måtte de gå videre alene og prøve klare seg selv. Mens hun snakket kunne jeg høre masse barnestemmer lengre oppe. Jeg stod der og prøvde få med meg alt hun sa, og samtidig måtte jeg være tolk for mannen og ungene. Da det bare er jeg som kan vietnamesisk måtte jeg oversette alt som ble fortalt. 

Etter litt informasjon og gavene vi hadde kjøpt ble tatt inn fikk vi endelig komme til barna. Det første som møtte meg var synet av alle disse små barna som sprang rundt bak et gitter. Et rom som var høyt over taket med to vegger, og noen vinduer og et gitter som minnet meg mer på et fengselsrom enn et oppholdsrom. Da barna så oss hylte de alle av glede - det var veldig overveldende følelse jeg fikk da alle ungene kom stormende mot oss. De rev og slet i oss alle og ville ha vår oppmerksomhet. Alle de små armene som strekte seg opp for de ville vi skulle bære de opp. Holde rundt dem, bysse med dem. De var totalt hungersnød på nærhet og kos. Jeg ble helt satt ut der jeg stod. Til og med ungene mine ble omringet av disse stakkars barna! Både Thea, Jonas og Tobias gikk rundt der med hver sitt barn samtidig som de hang på bena. Du kunne virkelig se at disse barna manglet kjærlighet og omsorg. Jeg fikk så vanvittig vondt inni meg. Den lille gutten jeg holdt foran brystet mitt, klamret seg fast på meg som han var livredd jeg skulle slippe tak. En annen jeg hadde på den ene hånden holdt på å sovne i armkroken min, mens en annen lå oppå bena mine og lekte. Jeg kunne bare ikke fatte at hvorfor noen kan forlate sine barn slik. Hvordan kan de gi fødsel til et barn og så forlate barnet slik? Finnes det ikke menneske i dem? Hvorfor??

Det verste med besøket var da vi skulle gå. Det må være det tøffeste og sterkeste opplevelsen jeg har vært med på. Å forlate diss barna..... Vi måtte gå en og en ut av "bingen" for å ikke oppskake barna. Dere aner nok ikke hvor stor den klumpen i halsen min var, og hvor grusomt vondt det var inni meg da jeg måtte gå fra dem. Tårene presset seg på og for hver skrik og hyl fra barna var som tusen knivstikk i hjertet mitt. Å måtte slite og rive barna vekk fra meg, fordi jeg måtte gå, var helt for jævligt - unnskyld språkbruken - men det er ikke noe annet mildere ord å beskrive hvordan det føltes.

Vi leser om krig, fattigdom og elendighet hver eneste dag. Men når du får oppleve noe slikt rett i fleisen, det er sterke saker det! Det kan ikke sammenlignes med å bla i en avis! Dette er en opplevelse som setter sine spor i deg som person.

Barnehjemmet har egen nettside om du har lyst å klikke for å se bilder og aktiviteter de har:

Mai Am Tinh Thuong Tam Duc eller facebook siden MATT Facebook

Som der skjønner så har besøket satt dype spor i meg. Hver gang jeg er innom og ser på bildene får jeg helt vondt langt inn i hjerteroten! Om ca. 4,5 måneder skal jeg og familien reise til Vietnam på ferie. Og jeg har allerede planlagt et nytt besøk i juli der jeg skal donere penger og varer til barnehjemmet. Hver krone og hver hverdagsprodukter de kan få er med å hjelpe dem for å få en tryggere liv ❤️.


 

Ask me anything

 • 22.03.2017, 12:15

Jeg tenkte å kjøre i gang en spørsmålsrunde her på min nye bloggnavn, da jeg har vært vekke fra blogg.no en stund. Og da er det jo lettest om dere lesere kan få stille meg spørsmål. Spør meg om alt det dere måtte lure på og jeg skal svare så godt jeg kan. Lettere da å bli bedre kjent med meg enn at jeg skal skrive en lang innlegg om hvem jeg er osv. Så har du noe du lurer på både nye lesere og dere som alltid har følgt meg - fyr løs og spør meg. Ingen spørsmål er for dumt å spør for jeg svarer selvfølgelig om jeg kan svare :) 

Snap me

 • 20.03.2017, 23:55

Add and follow me on Snapchat 😍 tvilling81

Er du en ivrig snapper så add meg så får jeg added deg tilbake 👍. I my story vil du få med deg alt mulig rart gjennom hverdagen min.

So much to catch up

 • 19.03.2017, 14:35

Heisann ;)

Nå har jeg blitt enig med meg selv om hvilken design jeg vil ha på bloggen. Det er ikke lett når jeg har mange å velge mellom, men resultatet ble da dette. En stilren og bred design som vil vise bildene mine slik jeg ønsker. Bloggen her nå vil inneholde alt mulig og jeg vil prøve så godt jeg kan å ha en variert innhold. Samt jeg skal prøve å få oppdatert den jevnlig og bygge opp bloggen igjen. Jeg har som sagt mistet mange følgere og lesere da jeg slettet den gamle blogg.no bloggen. Men jeg håper de som fulgte meg tidligere vil finne meg opp og følge meg igjen, for denne gangen er jeg kommet for å bli. Jeg har innsett det at det er her på blogg.no det er lettest å holde kontakten med nærmest alle bloggere jeg kjenner. Jeg skal også prøve så godt jeg kan å oppdatere meg på alle dere flotte bloggere, but it is much to catch up! Så jeg må bare bruke tiden til hjelp :) 

Husk klikk og følg meg her på blogg.no da blir det også lettere for meg å følge deg tilbake.


#blogging #foto #natur #blogger #followme #tanker

A fresh new start

 • 19.03.2017, 10:15

Jeg har bestemt meg for å gi blogg.no en ny sjans med en helt ny bloggnavn! Jeg håper mange vil følge meg på denne nye starten på min nye blogg her på blogg.no. Bloggen vil bli oppdatert så fort jeg har fått ny design fra Kvdesign, og menyer og kategorier vil bli mer oversiktlig samt ryddigere. Vil du følge meg kan du klikke 👉🏼 HER og følg meg gjerne på min Facebook side som dere finner 👉🏼 HER (den blir oppdatert med rett bloggnavn når Facebook har godkjent endringene).

Kort informasjon om meg 😉

Navn: Tone Vuong Vinningland

Alder: 1981 modell

Sivilstatus: Gift

Barn: 2 + 2

Bosted: Haugesund 

Utdanning: Omsorgsfagarbeider & Salgsfagarbeider

Jobb: Ferskvareansvarlig på Rema 1000 Solvang

 

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no