Totally new look

 • 04.09.2017 kl.10:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mars 2011 begynte jeg på Rema 1000 og har vært innen Rema 1000 til den dag i dag. Altså 6 år har jeg jobbet på Rema 1000, og jeg må si at jeg trives utrolig godt. Jeg har utviklet meg mye på de 6 årene innen dagligvaren, og mye har skjedd i de årene. Både opp og nedturer har det vært, men til syvende og sist har jeg klart å komme meg over alt. Det har vært vanskelig og tøft, men jeg har lært så mye av dette. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli værende i yrket så lenge, for jeg var jo egentlig utdannet omsorgsfagarbeider. 

I august 2015 bestod jeg også fagprøven i salgsfaget, og har nå også fagbrev innen det jeg jobber med daglig. Jeg er veldig stolt over å få jobbe i Rema 1000, og alle som kjenner meg vet at jeg nesten "lever" for jobben. Ansvaret jeg har er stort og de vet at jeg av og til kan være i overkant for engasjert. Men slik er det når jeg har et ansvar så må jeg ta ansvaret på alvor og. Jeg er jo 85 % av tiden min på jobb, og da blir det at jobb opptar mye av tiden min. Men så lenge jeg trives med ansvaret jeg har, gjør det ikke noe om jeg så gir litt ekstra for å få resultater. Selvom jeg kan gjør feil eller glippe så er det slik som kan skje, for det er mye å passe på når du har et ansvar. 

Og i dag har jeg lyst å vise frem til dere Rema 1000s nye uniformer som er designet i samarbeid med Moods of Norway og Zuccarello. Jeg kan bare si at jeg ELSKER klærne som vi Rema 1000 ansatte skal gå med. Jeg har ikke fått alt da jeg må få byttet skjorte og en cardigan jakke. Det jeg har nå kan dere se på bildene, og jeg bare elsker dem! Hettejakken er favoritten min og jeg kommer til å bo i jakken!!! Til og med jentungen sitter og maser på om jeg kan spør min sjef om hun kan få en sånn hettejakke haha. Kanskje jeg må passe ekstra godt på den nå.... tilfelle hun går og sniklåner den? hehe. Uansett er alle plaggene kjempefine og jeg bærer stolt Rema 1000 uniformen min 😍.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 • 04.09.2017 kl.10:00
 • Outfit
 • 11 kommentarer
 • Wow! Endelig ser jeg normal ut

  • 03.09.2017 kl.18:30

  Oh my god.... hahaha jeg ler meg ihjel hver gang gubben skal ta bilder for meg! Han tar alltid blinkskudd av meg i all slags positur..... Ene bildet her ble veldig morsomt så jeg slenger den ut på bloggen. Han har hvertfall fått teken på den nye kameraet for nå ser jeg normal ut med tanke på høyden osv. Nå klarer han å ta bilder der jeg ikke ser ut som jeg har dobbel hode og liten kropp, eller skikkelig lang overkropp og korte ben osv. osv. I dag har jeg bare kledd meg skikkelig casual og comfy siden det er fridagen min. Og jeg har vært og tatt bilder her ute på Kvalsvik og Haraldsstøtten. Jeg fikk også knipset tre dykkere som drev med dykking her på Kvalsvik.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 03.09.2017 kl.18:30
 • Outfit
 • 5 kommentarer
 • Travel "lille lørdag"

  • 30.08.2017 kl.14:00

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det er vel litt løye at når man har fri så har man det alltid så travelt? Det slår aldri feil hos meg..... hver onsdag jeg har fri er det så mye jeg skal gjøre. Jeg samler liksom opp alt jeg må gjøre til denne dagen hehe. Og tiden går så fort også for plutselig er klokken allerede snart 14 på dagen! Jeg har fått gjort masse for all del.... og middagen er også laget ferdig. I dag fyller Thea 15 år og jeg har handlet litt digg til henne.... Eller hun skrev jo handleliste til meg da 😂 for det nytter jo ikke for meg å handle uten. Jeg er ikke den som handler inn hjemme til vanlig, så hver gang jeg skal handle så har jeg ikke peiling. Gubben står for handlingen i hjemmet, og jeg handler kun inn det helt nødvendige når han er vekke. 

  Som sagt har Thea bursdag i dag, men det blir ikke noe selskap enda. Denne uken har jeg bare stengevakter resten av uken, og neste helg skal vi i konfirmasjon. Og helgen etter er det min jobbhelg igjen og etter den helgen så er det karatestevne. Så alle helger nå fremover er litt sånn fullbooka 🙈. Heldigvis er gubben hjemme på alle helgene i september så alt blir lettere. Siden han kommer hjem i dag, er humøret mitt også et hakk bedre. Med tanke på alt følelsesmessige som skjer rundt meg de siste dagene, er det godt å få han hjem igjen. Det vil bli ganske annerledes når vedkommende ikke er der lengre.... Men man må vel bare prøve å smile og ta det som det kommer......

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 30.08.2017 kl.14:00
 • Outfit
 • 3 kommentarer
 • Jeg er best!

  • 26.08.2017 kl.14:10

  Outfit of the day 😁

  Jeg har endelig nå fått tid å se gjennom bildene jeg tok i dag morgen. Jeg har fått testet litt mer av kameraet, og jeg blir bare mer og mer glad i den. Å ta outfit bilder går som en drøm nå med mobil tilkoblingen. Aldri har det vært så enkelt å ta bilder, og denne tror jeg gubben kommer til å klare å bruke bedre enn den andre. Alt er så enklere på denne og mer hendig størrelse. Samt den har flipp skjerm som da kan gjør at han kan ta bilde i rett høyde også. Jeg angrer ikke at jeg solgte Canon speilrefleksen .🙈

  Tilbake til hva annet jeg har gjort i dag. Jeg har vært og handlet for jeg får besøk av søskenbarnet mitt. Og jeg har vært en tur på LEfdal og kjøpt den komponentkabelen som trolig er den jeg må ha for å kunne koble karaoken. I to timer har jeg styrt på med å anlegget i den andre stuen! Jeg kjøpte ny komponent kabel som Quy sa til meg i går. Og jeg har nå klart å få både bilde og lyd ut slik at anlegget nå fungerer. Det tok utrolig lang tid ... før jeg endelig fikk til audiokablene. Å vite hvilken som skal inn hvor var ikke det letteste, men jeg fikk det til! Er ganske imponert av meg selv at jeg har faktisk klart det haha - og heldigvis for at jeg er sta når det gjelder sånne ting. Jeg gir meg ikke før jeg får det til haha og jaggu fikk jeg det til! 

  Jeg er best!!!

  hahahhhahahahhah

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Bukse//Only - Topp//Pushed - Jakke//Parajumpers - Sko//AdidasGazelle - Veske//Lindiess - Klokke//MichaelKorsBlair - Kamera//OlympusPenEPL8

 • 26.08.2017 kl.14:10
 • Outfit
 • 16 kommentarer
 • Natten har senket seg

  • 23.08.2017 kl.23:15

  Så var denne dagen også snart over gitt.... min lille lørdag ...... som jeg har brukt effektivt. Jonas har vært på trening i Kopervik fra 17-2030, mens jeg har vært og jobbet i noen timer. Været i dag har vært ganske bra til at jeg har kunne ta frem lett dunjakken istedenfor vinterjakken. Som har ikke blitt pakket vekk i sommer en gang! Helårsjakke den med været som er her i Haugesund. I morgen er det tidlig vakt med masse som skal gjørs, så jeg sier nå god natt til alle dere der ute. Ble litt sent blogginnlegg men ettermiddagen har gått i ett egentlig.

 • 23.08.2017 kl.23:15
 • Outfit
 • 6 kommentarer
 • Holy I match today

  • 16.08.2017 kl.14:15

  Hallaisen :)

  Outfiten for i dag er egentlig dette og ikke bildet på første innlegget i dag. Før gubben reiste fikk jeg han til å ta dette antrekksbildet med mobilen min. Og når jeg nå ser over antrekket så ser jeg jaggu meg matchy! Altså jeg hadde ikke planlagt plaggene... jeg bare tok på meg en bukse og tenkte jeg skulle bruke denne nye baggy hoodien fra Bik Bok. Men skoene og vesken matcher skikkelig med klærne haha til og med dusken også! 

  Nå er det å lage middag før jeg skal ut og sende noen pakker som jeg egentlig skulle gjort tidligere i dag. Men etter jeg kjørte gubben til bussterminalen var jeg innom jobben. Og der ble jeg stående fast med å preike med kollegaen min og sjefen at klokken ble plutselig litt mye 😆.

 • 16.08.2017 kl.14:15
 • Outfit
 • 7 kommentarer
 • Det er lov å si at man har vondt

  • 28.06.2017 kl.09:05

  God morgen bloggen <3 

  Jeg har vært litt stille her pga. jeg ikke har vært i form de siste dagene. Tannverket og alt har kommet på en gang på kroppen min, og jeg trengte rett og slett å slappe av. Gode nyheten er at tannverket har roet seg betraktelig så det hjalp virkelig å ta turen til tannlegen på mandag. Ellers har jeg fått en kraftig forkjølelse med hele pakken 👉🏼 tette bihuler, rennende nese og hoste! På toppen av det har selvfølgelig senebetennelsen kommet tilbake i høyre hånd. Samme plassen som tidligere og jeg er så redd for at jeg skal ende opp som foreldrene mine og storesøsteren min. Det ligger i familien at vi har senebetennelse. Alle de tre har operert seg pga. senebetennelse i hånden, og faren min har også blitt operert på begge skuldre pga. senene. Men jeg merker at det skjer når høyre hånd blir belastet for mye osv. Når jeg jobber med den til vanlig går det fint, men hver gang den har fått ekstra belastning pga. andre ting og utenom, så kommer senebetennelsen i hånden. Gubben og familien min sier hele tiden at jeg må passe på helsen min, fordi blir jeg syk en gang i fremtiden så er det ingen som takker meg for den jobben jeg har gjort.

  Men jeg vet hvordan jeg er, jeg tenker mer på å kunne klare yte bra og så driter jeg i om det er vondt litt her og der. Jeg vil ikke syte og klage, men jeg vil heller ikke la være å ikke kunne få si at "hei! jeg er slakk og har vondt i hånden". Sier jeg ikke noe så vil jo alle tro at jeg er frisk og rask .... når jeg egentlig ikke er det. Det er lov å være dårlig ... det er lov å si at en er slakk og har vondt. Det er ikke slik at jeg velger å sitte hjemme pga. jeg er slakk. For skjer det så skjer det.... ingen som kan styre kroppen sin fra forkjølelser og som eksempel her senebetennelse. Jeg har ikke akkurat bestilt dette haha ......  og det er grunnen til mitt hodeløse antrekksbilde i dag!

  Jeg er så tett og føler jeg er Rudolf i dag så jeg sa til gubben at han ikke trenger ta ansiktet med. Bare ta bilde av antrekket mitt heller 😆 for det er klærne jeg har på jeg vil vise på bloggen. Buksen er kjøpt på Only og er verdens beste bukse! Genser kjøpte jeg på New Yorker i Stavanger.   

 • 28.06.2017 kl.09:05
 • Outfit
 • 10 kommentarer
 • Nå er jeg lei.....

  • 22.06.2017 kl.19:55

  Kosebuksen var tatt på og jeg hadde satt meg tilrette i sofa, skulle gubben og Jonas på Tito. De ville gå å kjøpe snop der, men så ville jeg plutselig på Oasen. De har nattåpent i dag og jeg kom på at Jonas trengte jo flere tskjorter. Så da hoppet jeg opp og skiftet og gubben kjørte oss til Oasen. Der var det folksomt, men ikke så mye at det ble noe kav å gå der. Tilbud var det i alle butikker så det ble litt avslag i prisen, som igjen er godt for lommeboken. Det ble og et prøveromsbilde som vanlig når jeg er på shopping 🤣.

  Selv fikke jeg kjøpt noe nye genser på Only, og to bokser med a 2x15 sandwich ble med hjem haha. Nå er jeg skikkelig lei av senter og shopping. Enda er det de hekkens trusene jeg fortsatt ikke har fått handlet. Det er nok det igjen jeg har som er viktige tingene. Jeg har nå fått pakket en ny koffert med bare ungene sine klær. Enda et skritt nærmere ferien 😎.

 • 22.06.2017 kl.19:55
 • Outfit
 • 7 kommentarer
 • Varselstrekant!

  • 21.06.2017 kl.21:00


   

  Som dere vet har min kjære mann vært forkjølet en stund nå. Jeg syns det har begynt å dra ut med denne hersens hostingen hans. Han vil jo ikke innse at han ikke har blitt bedre, og jeg har mast på at han må komme seg til legen. Eller i det minste ringe legen og spør om han kan skrive ut resept på hostesaft! Men dere vet hvordan mannfolk kan være... de er jo aldri syke eller de trenger jo ikke medisiner. Han gjorde til slutt det jeg ville han skulle gjøre, og har tidligere i dag vært på apoteket og hentet ut hostesaften. 

  Det han har fått av legen var en hostesaft som heter Cosylan. Dere som kjenner til denne vet at dette er en hostesaft med en varselstrekant på! Dette trodde jeg at han var klar over, men tydeligvis visste han ikke det haha. Da han hadde tatt dosen sin i kveld sa han at jeg hadde lurt han til å ta hostesaften. Fordi etter inntak så kunne han ikke kjøre bil pga. varselstrekanten. Så da ble det at vi tok bena fatt og gikk oss en tur i nærområdet istedenfor. Været har vært helt fantastisk i dag, og jeg måtte ta en tur ut mens det enda var lyst. Noen bilder..... eller maaange bilder ble tatt underveis, men bare et bilde var brukende for redigering. Temperaturen var vel rundt 14 grader så jeg tok med et stort skjerf for å ha over i tilfelle jeg skulle fryse.

 • 21.06.2017 kl.21:00
 • Outfit
 • 2 kommentarer
 • Besøk endte med full frustrasjon!

  • 11.06.2017 kl.15:30

  Vi ante fred og ingen fare og setter så ut på biltur for å besøke søskenbarnet mitt. Men da vi kom mot Gard så vi masse sperringer og tenkte da svinger vi inn med Haraldsstøtten slik at vi kan snu. Vi stoppet i fem minutter ved Haraldshaugen slik at vi kunne ta noen bilder. MEN DET SKULLE VI ALDRI GJORT! For like etter satte de fram sperring slik at vi ikke kunne svinge ut igjen og kjøre mot byen igjen. Mest frustrerende var at det kom masse biler nordfra kjørende mot byen. De fikk kjøre som ingenting mens alle vi som sto der fikk ikke svinge ut da vi skulle jo samme vei som de fra nord. Vakten gadd ikke forhøre seg på walkie talkien om dette, og sa bare at vi kunne kjøre bakveien der de hadde åpnet opp en bom på en gangsti. Og den gangstien var søren ikke lett å finne! Vi kjørte inn og ut og leta som F.... før vi endelig fant den gangveien. Jeg har full forståelse at det er ritt som foregår osv. men det som skjedde der ved sperringen kunne jeg bare ikke forstå.

  JA, ja det var dagens besøk som endte med full frustrasjon hos meg og gubben haha. Bilder fikk jeg en tjuetalls som endte med at jeg slettet nesten alle. Og fikk bare et bilde av alle de gubben tok 😜. Han sverget på at han ikke gadd å ta bilder for meg mer fordi jeg sletter jo bare det han tar hahahhha. Da ble det ikke noe besøk på oss så jeg får heller begynne på middagen. Vi skal ut og kjøre Jonas på karatetrening i Kopervik senere i ettermiddag også. Håper den turen går bedre enn den vi hadde nå 🙈.  Sko//AdidasGezelle - Bukse//Cubus - Cardigan//Fransa - Singlet//VeroModa - Veske//LouisVuittonNeonoe
   

 • 11.06.2017 kl.15:30
 • Outfit
 • 6 kommentarer
 • Det enkle er ofte det beste!

  • 07.06.2017 kl.14:10

  Fridag og helt enkel outfit for meg i dag da jeg har vært ute på litt ærender. Jeg har fått handlet inn til middag til gjengen, og funnet hostesaft til Jonas. Noe som kan være litt mer brukelig enn Tuxin som man får i vanlig dagligvaren. Har også handlet noe inn til ferien også som jeg skal legge ut senere. Nå er det litt småting hjemme som jeg må ordne før jeg skal sette i gang å lage middagen.  Bukse//VeroModa - Topp//KariTraa - Sko//NikeFreeRun - Veske//LouisVuittonPochetteMetis - Bagcharm//Lindiess88

 • 07.06.2017 kl.14:10
 • Outfit
 • 6 kommentarer
 • Pinseaften outfit

  • 03.06.2017 kl.13:15

  Solen har ikke meldt sin ankomst i dag, men det stopper ikke for at jeg kan ta fram solbrillene og bruke dem 😉.

  Dagens program til nå har vært en liten shoppingtur på Amandasenter med Thea og Jonas. Jonas fikk endelig brukt gavekortet han hadde på Teknikkmagasinet. Der kjøpte han en spinner med LED lys og alt, mens jeg og Thea handlet klær og favoritt mascaraen vår. Jeg kjøpte meg en trekant bikinitopp av velour stoff som skal gå med min svarte sports bikini hipster. Nå er hvertfall badetøyet klar for alle oss! Før gubben reiser på jobb skal han ta ned alle de store koffertene slik at jeg kan få pakket. Nytter ikke å ta dem ned etter han er reist for de er digre 😁. 

  Senere i dag skal vi kjøre ut til Haukås der søskenbarnet mitt bor. Vi skal spise middag med dem i dag og bare kose oss i lag på denne pinseaften. Ellers er dette dagens antrekk for meg, og Jonas tok bildet for meg 🤗.  Sko//AdidasGazelle - Bukse//Cubus - Topp//Fransa - Cardigan//Fransa - Veske//LouisVuittonNeonoe - Bagcharm//Lindiess - Solbriller//QuayAustralia

 • 03.06.2017 kl.13:15
 • Outfit
 • 8 kommentarer
 • Jeg feiga ut i går!

  • 21.05.2017 kl.13:30

  Huff.... ja i går var jeg jo på familiefest som dere sikkert vet ?(dere som har lest bloggen eller sett på min FB). Og jeg viste dere antrekket jeg skulle gå med 👉🏼 jumpsuiten! Bilder ble tatt og postet på bloggen haha ........ MEN....

  Jumpsuiten ble nå historie..... jeg gikk rundt med den hjemme for jeg var klar for å dra. Men jo lengre jeg gikk med den feiga jeg bare mer og mer ut. Jeg ble så opptatt av å øse meg opp med tanken at suiten kom til å plage livet av meg. Selvom jeg valgte å være sjåfør i går må jeg jo gå på do i løpet av dagen.... og tanken på at jeg måtte kave med å få den AV for HVER gang jeg MÅ...??? hahhaha nei det orket jeg bare ikke! Suiten er jo knallfine men helledussen så upraktisk med sånne drakter! Tror ikke jeg noen gang kommer til å klare gå med den 😂. Så da ble det bukse og topp helt casual haha   

 • 21.05.2017 kl.13:30
 • Outfit
 • 9 kommentarer
 • We like to party

  • 20.05.2017 kl.16:00

  Om ikke så lenge er det party time for meg og gubben!

  Vi skal nemlig i 30 årsdagfest søskenbarnet mitt. Det er hennes mann som fyller 30 år og jeg er allerede klar som alltid ---- altfor tidlig. Nå skal jeg bruke jumpsuiten for første gang etter jeg vant denne i en Instagram konkurranse i fjor. Jeg er ikke så begeistret over jumpsuits fordi det er ei mara hver gang jeg skal på do! Men jeg skal ikke drikke i dag så da går det sikkert greit 😁. Siden jeg skal kjøre Jonas til Kopervik i morgen for karatestevne er det like greit jeg er sjåfør.

   

 • 20.05.2017 kl.16:00
 • Outfit
 • 12 kommentarer
 • OOTD

  • 20.05.2017 kl.10:20

  Outfit of the day

  Jeg hadde egentlig klar et annet antrekk i dag morgen siden det var sol. Men så begynte det å regne og jeg måtte skifte antrekk 😂. Gubben rister bare på hodet for det er han som må ta bildene for meg. Han bare knipser han uten å sjekke at fokuset er skikkelig haha derfor ble dette bilde ganske uklart. Var ikke akkurat så mye bedre speilbildet jeg tok heller haha.

  Bukse//BikBok - Topp//Only - Veske//LouisVuittonNeonoe - Sko//NikeFreeRun

 • 20.05.2017 kl.10:20
 • Outfit
 • 5 kommentarer
 • Det er ikke Rema genser altså!

  • 19.05.2017 kl.15:00

  Photoshoot in Kopervik yesterday <3

  Må bare unnskylde at antrekket ikke var verdens fineste sammensatt haha. Nå kommer vel min private "motepoliti" til å kommentere et elle annet om hun ser bildene 😜. Men, men .... til mitt forsvar var jeg i farten i går, og tok bare på meg noe fort før gubben kjørte til Kopervik. Jonas skulle trene 1 time der og jeg hadde ikke særlig tid å finne noe bedre enn dette. Flettene jeg har i håret lagde Thea til meg etter 17 mai dagen. Btw. genseren jeg har på meg er en Jean Paul genser altså hahaahahha det er ikke en Rema 1000 genser..... selvom jeg personlig syns den ligner veeeeeldig på jobbgenseren min!
   

 • 19.05.2017 kl.15:00
 • Outfit
 • 8 kommentarer
 • Casual wear

  • 26.04.2017 kl.14:00

  God dag bloggen 🙂

  Dagene har gått i ett etter helgen, og jeg vet jeg har vært dårlig på bloggen. Jeg har ikke fått oppdatert bloggen slik jeg hadde ønsket, men tankene mine har vært overalt de siste dagene. Jeg tenker mye på helgen og alt som skal skje nå med konfirmasjonsdagen på lørdag. Så familieselskapet med søndag samtidig som jeg må tenke på alt som må planlegges i forbindelse med jobb og bestillinger. Mandag er det jo stengt også! 

  Men i dag har jeg fri så jeg har fått litt tid å ordne mye nå før helgen. Jeg har fått ryddet i huset, vasket klær og skrevet på bortkortene. Jeg har også vært en tur med søskenbarnet mitt for å hilse på Thea som har jobbdager på Mc Donalds. Siden jeg er ute og farter i dag har jeg bare valgt helt casual wear som er en enkel jeans og skjorte. Kunne kanskje hatt andre farger på sokkene da enn de der knæsje rosa hehe, men men jeg har jo sko på uansett så 😜. Jeg kommer med et innlegg litt senere på hva jeg har gjort også i løpet av denne dagen. Nå må jeg bare redigere litt mer bilder så snakkes vi om litt.

 • 26.04.2017 kl.14:00
 • Outfit
 • 7 kommentarer
 • Pulled pork med focaccia

  • 19.04.2017 kl.14:00

  #kafe #cafemm #focaccia #lunch 


   

  Sko//Michael Kors sneakers - Bukse//VeroModa - Skjorte//BikBok - Veske//Mulberry   

 • 19.04.2017 kl.14:00
 • Outfit
 • 16 kommentarer
 • Langfredag antrekket

  • 14.04.2017 kl.19:00

  Kan ikke akkurat skryte av at dette er noe voldsomt moteriktig antrekk. Men så lenge jeg føler meg komfortabel i klærne så bryr jeg ikke om det passer sammen eller ikke. Meningen var bare en biltur med elbilen slik at den får seg noen langturer inni mellom. Er litt synd mannen ikke er hjemme nå i påsken der jeg har en del fridager. Sånn er det bare for dem som jobber offshore. Disse bildene har forresten Jonas tatt for meg hehe heldigvis så hadde jeg 50mm linsen slik at det var lett for han å holde kameraet 😆.

  Nå skal jeg bare ligge på sofa og se CSI Miami resten av denne langfredagen. I morgen er det jobb 8-16 så blir det fri til og med tirsdag 👍🏼.


   


  Sko//UGGS - Joggebukse//SportOutlet - Ulltrøye//KariTraa - Jakke//JeanPaul

 • 14.04.2017 kl.19:00
 • Outfit
 • 10 kommentarer
 • Gult er kult

  • 13.04.2017 kl.12:45

  GOD PÅSKE 🐤

  Det er så herlig med litt fri i hverdagen, og slike chille antrekk elsker jeg. Denne genseren er bare så god og bruke. Den er god og varm og såpass lang at jeg kunne nesten brukt an som en tunika/ kjole haha. Jeg skal gå med denne hele påsken har jeg bestemt meg for 🐥.

 • 13.04.2017 kl.12:45
 • Outfit
 • 13 kommentarer
 • Outfit of this day

  • 05.04.2017 kl.10:00

  Så var jeg klar for å gå påmin ukentlige kafe besøk, og i dag skal jeg gå med mamma. Jeg skal hente henne først så kjører vi til Amandasenteret. Og så får jeg se om jeg kommer hjem med noe new in i dag da 😝.

 • 05.04.2017 kl.10:00
 • Outfit
 • 10 kommentarer
 • The day after party

  • 26.03.2017 kl.12:45

  Hei hei alle sammen 😍

  Jeg må si at formen i dag er topp og jeg har ikke følt meg bedre som nå på lenge! Festen i går med våre nærmeste familie gikk over all forventning. At alle kunne komme og møtes samlet på en plass slik som i går har det ikke skjedd før. Alle de nærmeste på hver side av familien samlet for første gang slik med god mat og drikke og steming - nei, det er bare ubeskrivelig flott! Alle hadde det koselig og stemningen blant familiene var bare tipp topp ❤️. Og det som er enda kjekkere er faktisk at om en måned så treffes alle hverandre igjen, for da er det konfirmasjonen til Thea. Og etter Thea sin så skal vi dra til Egersund i hennes søskenbarn sin konfirmasjon. Det gleder jeg meg virkelig til 🙂.

  Nå har jeg og mannen samarbeidet om ryddingen, og vi er nå ferdig med alt. Alt går så fort når man er to om jobben 😅.  Jeg skal legge ut et innlegg senere på hva gjestene fikk til mat. Bildene må bare redigeres litt hehe.....

 • 26.03.2017 kl.12:45
 • Outfit
 • 4 kommentarer
 • What to wear

  • 25.03.2017 kl.16:30


  Nå er jeg klar for party 🎉

  For å være ærlig med dere har jeg skiftet sikkert 3 antrekk før det falt for denne kongeblå kjolen. Denne kjøpte jeg til min 30 årsdag i 2011, og jeg er glad den enda passer. De tre andre kjolene jeg prøvde var enten blitt for liten eller så føler jeg det ikke passet for en 50 årsfest. Det er merkelig at når en skal kle oss så er det liksom aldri noe å ha på. Typisk jente/ dame dilemma dette! haha 
   

 • 25.03.2017 kl.16:30
 • Outfit
 • 8 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no