hits

O jul med din glede 🎄

 • 24.12.2017, 15:35

I know...... bildekvaliteten suger haha, men det er sånn typisk når du bruker sånne tredjeparts programmer for å ta bilder..... så suger kvaliteten til det maks. Men det trenger jo ikke alltid være krystallklar bilde eller hva? Jeg har nå pakket alle julegavene og satt de i bilen sammen med alt annet som jeg skal ha med. Det blir nok en lang kveld og da trenger jeg å ha med mine tekniske duppeditter haha. Så blir det nok bedre bilder som vil bli tatt og lagt ut på bloggen senere. 

Fortsatt god jul folkens 💞.

E eg gift me ei fattiglus eller?

 • 05.11.2017, 13:50

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God ettermiddag må jeg vel si nå siden klokken faktisk er blitt så mye. Jeg slo all rekord i dag når det gjelder søvn! Trodde ikke mine egne øyner da jeg kikket på klokken. Klokken viste hele 10:15 dere! Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle sove så lenge, for jeg sovnet vel rundt klokken ett i natt. Etter alle gjestene hadde kjørt hjem i går ryddet jeg og gubben huset før vi la oss. Det er alltid greit å bare rydde etter vi har hatt besøk, da slipper vi å våkne til alt som må ordnes. JA, ja herlig er det uansett å faktisk sove så godt og så lenge for engangs skyld!

I dag har jeg kledd meg ganske casual og comfy, en stil som jeg digger haha. Men det første gubben sa til meg da jeg kom ned var: "ka e det for ein slabbedask bekledning...... e eg gift me ei fattiglus eller?". Bare fordi det er hull i buksen og det ser ut som jeg ikke har råd til å kjøpe skikkelig bukse som ikke er ødelagt! Gubben og mote går liksom ikke i lag som sagt haha han har null peiling på hva som er in eller ut osv. Egentlig så har ikke jeg så mye peiling selv, men jeg vet bare at buksen min skal være sånn. Og mine er jo bare revnet litt i forhold til hvordan enkelte buksemodeller kan være - enda mer revnet opp! 

Jeg har også nå vært innom og jobbet i rundt halvannen time, og handlet så middag på søndagsbutikken. Jeg skal lage kylling i søtsur saus og ris som tilbehør. Senere skal jeg ta med litt av kakerester fra i går og besøke ei kollega av meg. Så vi blogges snart igjen og jeg vil bare ønske alle sammen en riktig god søndag <3.

Jeg er klar for selskap!

 • 04.11.2017, 13:05

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gjestene kommer 16:00 i dag og jeg er klar for familieselskap. Antrekket i dag er min favoritt kjole fra Bik Bok. Denne liker jeg utrolig godt og hadde de hatt den i flere farger hadde jeg kjøpt flere. Angrer litt på at jeg ikke kjøpte den i svart også hehe. Alt er nå under kontroll med mat og pynten. Jeg overlevde ballong blåsingen tidligere i dag. Og nå er det bare å vente til det nærme seg tiden før jeg skal steke opp kjøttdeig.

Det er ganske lenge siden vi har invitert alle familiene hjem til oss. Siden vi ikke har så altfor stor plass har det blitt at vi bare har hatt to familier om gangen. Men i dag kommer det fire familier til oss så det blir fullt hus i dag gitt! Koselig skal det hvertfall bli ♥.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det hjelper å skru på sjarmen!

 • 01.11.2017, 16:15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joda, selvfølgelig var det noe når han skal ta bilder haha. Han glemte jo å skru på kameraet, og der sto jeg og poserte som den modellen! 🙈 Og ingen bilder ble tatt. Det endte jo opp at jeg måtte stille meg opp igjen foran bilen til naboen, mens han selv sto under garasjen fordi det begynte å regne. Dere ser sikkert på bildet at det regner. Disse tok han bare i farten for meg siden han skulle til foreldrene mine å fikse badet. Og jeg skulle jo være med for å ta med moren min ut på shopping. På shoppingrunden fikk vi også tid til en liten kafebesøk med søskenbarnet mitt og mannen hennes. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har da vært og handlet spisegruppe med henne på Home At Home på Raglamyr. Settet hun hadde sett på tidligere var kjempefine, og jeg sa det må du kjøpe! Men hun turde ikke kjøpe før hun hadde fått klarsignal fra pappa og noen andre i familien. Da hele settet koster en del penger.....  Bordet er av heltre eik og stolene er også i det samme og med gråmelert stoff. Jeg fikk forhandlet med selgeren i butikken.... skrudde på sjarmen og selgeren beit på han! HAHA Jeg klarte å få totalt 2900 kr i avslag for bord med 6 stoler, samtidig som jeg fikk en stoffspray og voks spray til en verdi av 500 kr. Det hjelper det å "flørte" litt med selgeren hahahahaha 

Er du tissetrengt, kjære?

 • 29.10.2017, 20:55

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så var kvelden er igjen og denne helgen er snart over. Det har vært en fin helg med masse god mat og kos med familien. Jeg har også vært og spist middag hos søskenbarnet mitt i dag. Der fikk vi stekt fisk med potet og saus - knallgodt! Alltid kjekt å skifte stue 😀.

Nå sitter jeg og ser gjennom bilder som ble tatt i dag formiddag, og jeg syns dette bildet ble utrolig morsomt. Gubben har vært flink i dag og tatt masse gode bilder for meg. Han blir jo bare bedre og bedre, og kameraet jeg har nå er så enkel. Alt er bare stilt på auto og han kan bare knipse i vei. Men det som er så morsomt med dette bildet er bena mine. Det er alltid hysterisk morsomt å se på alle bilder som blir tatt og slettet. Mesteparten av det som blir slettet er pga. bena mine som ser helt herpa ut. Gubben kommenterer meg alltid og i dag var ikke noe unntak heller. 

Han lurte på om jeg var tissetrengt eller noe HAHA fordi bena mine var plassert så løye. Han spurte meg om han skulle finne do plass til meg ... ute i naturen 😆 haha! Akkurat som jeg hadde villet gjort det ute i naturen! 

Photoshoot on the road

 • 29.10.2017, 13:55

Ja du leste rett 😆 i dag ville jeg ta bilder på andre plasser enn her hjemme. Slik at det blir litt forandring i antrekksbildene jeg har på bloggen. Vi kjørte ut mot Nedstrand og stoppet underveis for å ta bilder. Og det ble et par bilder midt på veien, jeg måtte jo benytte meg av at det ikke var mye biler på den veien. Det blåste godt og vinden var skikkelig kald. Godt at jeg var skikkelig kledd, men måtte jo ha et par bilder uten jakken. Det var liksom bare full fart ta bilder og inn i bilen 😀. Fin biltur var det ut til Nedstrand og så hjem. I det vi kom oss inn dørene så plasket det ned. Good timing eller hva? hehe

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stripes on stripes

 • 29.10.2017, 10:55

Dagens antrekk foreløpige bilder 🙈

To be continued............

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Black is black

 • 28.10.2017, 12:15

I wear black today ♠️

Gubben har vært flink og tatt bilde for meg haha og det gikk ganske fort for det var så kaldt ute i dag. Samtidig så måtte vi skynde oss før regnet plaska ned rett etter bildene ble tatt. Vi har vært en tur ut for å finne noe til meg, men jeg er ikke helt fornøyd med det. Jeg har nå sendt gubben avgårde igjen, så da er det bare å krysse fingrene og håpe han finner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole//Fransa - Jakke//PArajumpersJuliett -  Skjerf//Mulberry - Sko/Ecco - Veske//Lindiess


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Går dette bra eller....

 • 22.10.2017, 14:00

Det er alltid like morsomt å dra på photoshoot med gubben. Han er jo så kreativ og kommer jo alltid med masse løgne kommentarer. I dag kjørte vi ut til Førde og tok bilder her. Som dere ser var det knallvær da vi var ute og tok bilder. Og jeg hadde tatt på meg den nye busken jeg kjøpte på nattåpent tidligere. Gubben kalte meg bare for pølseskinnet fordi buksen var så stramme haha. Og den var virkelig tight og! Men til mitt forsvar til han var at buksen skal være sånn! Toppen er fra Bik Bok og skoene er fra Evry. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Going out

 • 22.10.2017, 11:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Då stikke eg ut med gubben på jakt etter photo plasser! 

Satser på å finne fine plasser og kanskje det er noe fine motiver i naturen jeg kan ta bilder av også. Er litt spent nå siden gubben som skal ta mer antrekksbilder for meg senere haha. Kan jo bli morsom og bra dette 😀.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På utstilling til alle billister

 • 18.10.2017, 13:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kan tro gubben holdt på dø av latter da jeg styrte på med antrekks bildene i dag. Lille meg med høyhælte sko som aldri går med sånne sko. Han spurte om jeg trengte støtte haha for han syns jeg så litt vinglete ut. Må jo innrømme at det ikke var lett å holde balansen, men jeg klarte å stå oppreist for å ta bildene. Følte meg ikke helt høy i hatten med alle billistene som kom kjørende forbi bak meg. Jeg kunne jo vinket til alle som kjørte forbi 🙈.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Black n White

 • 18.10.2017, 10:50

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God formiddag bloggen <3

Nå har jeg fått tatt litt bilder som jeg skal legge ut litt senere i dag. Fridag betyr at jeg kan ta antrekksbilder haha, men jeg vil ikke vise dere alt med det første. For nå skal jeg først en tur på jobb så handle til middagen. Gubben fikk besøk av søskenbarnet mitt nå så da kan jeg like godt bare ta turen ut og gjøre det jeg skal. Senere skal han kjøre meg til ei kollega av meg som skal ha Herbalife velvære kveld, noe jeg ser frem til. Da snakkes vi snart igjen ;)

Antrekk bak busken

 • 15.10.2017, 18:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens antrekksbilder er tatt av gubben så da blir det litt forskjellig kan du se. Han prøver være kreative og ber meg om å sitte sånn eller stå sånn osv. Og han skal alltid tulle sånt at jeg ler meg ihjel, og så blir bildene enda morsommere. Men etter middagen tok vi en kjøretur nordover. Meningen var vi skulle ta en snartur innom søskenbarnet mitt, men de var ikke hjemme. Da ble det stopp på rasteplassen for litt outfit bilder 😍.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingen outfit vær i dag!

 • 11.10.2017, 13:30

Men det stopper ikke Tonemor for å ta et antrekksbilde med speilet haha! Dagens antrekk helt enkelt og greit i ruskeværet som er i dag. Og det er blitt mye kaldere ute så i dag måtte jeg finne fram ulltøyet. Favoritt ull som jeg liker best er Kari Traa sine. De er i farger som jeg liker veldig godt..... rosa..... jeg har ullsokker i matchende farge og mønster også i dag 😂. 

Ellers har jeg vært og levert Thea bort på Haraldshallen, og jeg har vært noen timer på jobb og fått gjort det jeg skulle. Så handlet jeg inn til middag også som jeg skal vise dere litt senere i dag. Jeg skal også hente Thea om ikke så lenge så alt må gjøres ferdig slik at vi kan spise middag sammen.

Btw. må jeg også takke dere der ute som har klikket inn på bloggen min i går. Jeg fikk utrolig mange lesere i går bare på et innlegg som ble delt på Mummikopper Facebook siden!!!! Jeg fikk hele 300 sidevisninger 250 lesere 242 norske lesere på kun et innlegg jeg skrev om at jeg ville ha flere Mummikopper 🙈 👉🏼 "Jeg vil ha flere".

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bukse//Cubus - Topp//KariTraa - Jakke//Parajumpers - Veske//LouisVuittonPochetteMetis - Sko//AdidasGazelle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Espresso sweater from Bik Bok

 • 08.10.2017, 10:15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens antrekk i dag er denne nye collegegenseren min fra Bik Bok som du kan kjøpe 👉🏼 HER. Jeg har den i Medium og da blir den sånn baggy style. Myk og behagelig stoff både utenpå og inni. Den kommer i to varianter en i brunt med ordet Vanilla og en i svart med ordet Espresso. Bukse har jeg fra Only og skoene er "Adidas NMD" som jeg kjøpte i Vietnam. No makeup and just casual outfit today :) For nå skal jeg snart på jobb og ta litt varetelling før jeg skal hjem og nyte siste dagen av denne uken. Været er strålende så kunne gjerne tenkt meg ut på fotojakt senere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pink dress from Bik Bok

 • 07.10.2017, 13:00

Voila!!!!

Dagens antrekk på bloggen klar folkens ☺️

I dag skal jeg ha middagsgjester og da må jeg jo stæsje meg litt opp. Kjolen jeg har på meg heter Acai i lys rosa fra Bik Bok som du kan kjøpe HER, og den er faktisk på salg også! Jeg elsker fargen, den er mer som gammelrosa i virkeligheten. Jeg har den i Medium og den sitter perfekt og strammer ikke noen plass. Bildene har jeg tatt med Olympus Pen E-PL8 + 45mm linsen med kamerastativ. Og jeg bruker mobilen som fjernutløser når jeg tar bilder alene. Og bildene blir så redigert litt med Adobe photoshop da jeg skyter i RAW, da må bildene redigeres og lagres i JPG før de kan lastes opp på bloggen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gucci style

 • 04.10.2017, 11:35

Hello October 🍂

Nå begynner det å bli noen dager siden dere har hørt noe fra meg her på bloggen. Så nå er det på tide med en liten oppdatering slik at dere vet hva som foregår i min lille verden. Helgen som har vært har jeg hatt arbeidshelg så da har det ikke vært så mye spesielt som ble gjort. Eneste jeg gjorde som jeg skrev om på søndag var kjøreturen med Jonas ut til Åkrehamn og Skudesneshavn. Mandag og tirsdag har jeg jobbet, og i går var jeg i Kopervik med Jonas som var på karatetrening. Ellers har jeg ikke gjort noe mer spesielt enn det de dagene jeg har vært stille.....

I dag har jeg fri så jeg har fått litt tid å ta noen antrekksbilder og Instagram bilder jeg skal poste etterhvert. Jeg har rukket å gjøre flere ting i dag faktisk. En tur innom jobben for å hjelpe litt i ferskavdelingen, så en tur innom sentrum for å kikke på en ny butikk som er kommet, Grey By Mali. Butikken hadde mye fint og jeg prøvde noen gummistøvler som jeg kunne tenkt meg. Og nå er jeg altså hjemme for å legge matvarer jeg handlet på jobben på plass før jeg skal avgårde igjen.

Jeg skal nemlig på lunch date med ei venninne som jeg har blitt kjent med nylig. Hun er ei flott og girlie dame som driver Easyfiks med mannen sin her i Haugesund. Jeg skal fortelle litt mer om hvordan jeg ble kjent med henne og et samarbeid jeg har med henne senere. For nå skal jeg bare freshe meg litt opp før jeg kjører for å møte henne på Amandasenter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bukse//Only - Skjorte//H&M - Veske//GucciMarmont 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Totally new look

 • 04.09.2017, 10:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mars 2011 begynte jeg på Rema 1000 og har vært innen Rema 1000 til den dag i dag. Altså 6 år har jeg jobbet på Rema 1000, og jeg må si at jeg trives utrolig godt. Jeg har utviklet meg mye på de 6 årene innen dagligvaren, og mye har skjedd i de årene. Både opp og nedturer har det vært, men til syvende og sist har jeg klart å komme meg over alt. Det har vært vanskelig og tøft, men jeg har lært så mye av dette. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli værende i yrket så lenge, for jeg var jo egentlig utdannet omsorgsfagarbeider. 

I august 2015 bestod jeg også fagprøven i salgsfaget, og har nå også fagbrev innen det jeg jobber med daglig. Jeg er veldig stolt over å få jobbe i Rema 1000, og alle som kjenner meg vet at jeg nesten "lever" for jobben. Ansvaret jeg har er stort og de vet at jeg av og til kan være i overkant for engasjert. Men slik er det når jeg har et ansvar så må jeg ta ansvaret på alvor og. Jeg er jo 85 % av tiden min på jobb, og da blir det at jobb opptar mye av tiden min. Men så lenge jeg trives med ansvaret jeg har, gjør det ikke noe om jeg så gir litt ekstra for å få resultater. Selvom jeg kan gjør feil eller glippe så er det slik som kan skje, for det er mye å passe på når du har et ansvar. 

Og i dag har jeg lyst å vise frem til dere Rema 1000s nye uniformer som er designet i samarbeid med Moods of Norway og Zuccarello. Jeg kan bare si at jeg ELSKER klærne som vi Rema 1000 ansatte skal gå med. Jeg har ikke fått alt da jeg må få byttet skjorte og en cardigan jakke. Det jeg har nå kan dere se på bildene, og jeg bare elsker dem! Hettejakken er favoritten min og jeg kommer til å bo i jakken!!! Til og med jentungen sitter og maser på om jeg kan spør min sjef om hun kan få en sånn hettejakke haha. Kanskje jeg må passe ekstra godt på den nå.... tilfelle hun går og sniklåner den? hehe. Uansett er alle plaggene kjempefine og jeg bærer stolt Rema 1000 uniformen min 😍.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Wow! Endelig ser jeg normal ut

 • 03.09.2017, 18:30

Oh my god.... hahaha jeg ler meg ihjel hver gang gubben skal ta bilder for meg! Han tar alltid blinkskudd av meg i all slags positur..... Ene bildet her ble veldig morsomt så jeg slenger den ut på bloggen. Han har hvertfall fått teken på den nye kameraet for nå ser jeg normal ut med tanke på høyden osv. Nå klarer han å ta bilder der jeg ikke ser ut som jeg har dobbel hode og liten kropp, eller skikkelig lang overkropp og korte ben osv. osv. I dag har jeg bare kledd meg skikkelig casual og comfy siden det er fridagen min. Og jeg har vært og tatt bilder her ute på Kvalsvik og Haraldsstøtten. Jeg fikk også knipset tre dykkere som drev med dykking her på Kvalsvik.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Travel "lille lørdag"

 • 30.08.2017, 14:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er vel litt løye at når man har fri så har man det alltid så travelt? Det slår aldri feil hos meg..... hver onsdag jeg har fri er det så mye jeg skal gjøre. Jeg samler liksom opp alt jeg må gjøre til denne dagen hehe. Og tiden går så fort også for plutselig er klokken allerede snart 14 på dagen! Jeg har fått gjort masse for all del.... og middagen er også laget ferdig. I dag fyller Thea 15 år og jeg har handlet litt digg til henne.... Eller hun skrev jo handleliste til meg da 😂 for det nytter jo ikke for meg å handle uten. Jeg er ikke den som handler inn hjemme til vanlig, så hver gang jeg skal handle så har jeg ikke peiling. Gubben står for handlingen i hjemmet, og jeg handler kun inn det helt nødvendige når han er vekke. 

Som sagt har Thea bursdag i dag, men det blir ikke noe selskap enda. Denne uken har jeg bare stengevakter resten av uken, og neste helg skal vi i konfirmasjon. Og helgen etter er det min jobbhelg igjen og etter den helgen så er det karatestevne. Så alle helger nå fremover er litt sånn fullbooka 🙈. Heldigvis er gubben hjemme på alle helgene i september så alt blir lettere. Siden han kommer hjem i dag, er humøret mitt også et hakk bedre. Med tanke på alt følelsesmessige som skjer rundt meg de siste dagene, er det godt å få han hjem igjen. Det vil bli ganske annerledes når vedkommende ikke er der lengre.... Men man må vel bare prøve å smile og ta det som det kommer......

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er best!

 • 26.08.2017, 14:10

Outfit of the day 😁

Jeg har endelig nå fått tid å se gjennom bildene jeg tok i dag morgen. Jeg har fått testet litt mer av kameraet, og jeg blir bare mer og mer glad i den. Å ta outfit bilder går som en drøm nå med mobil tilkoblingen. Aldri har det vært så enkelt å ta bilder, og denne tror jeg gubben kommer til å klare å bruke bedre enn den andre. Alt er så enklere på denne og mer hendig størrelse. Samt den har flipp skjerm som da kan gjør at han kan ta bilde i rett høyde også. Jeg angrer ikke at jeg solgte Canon speilrefleksen .🙈

Tilbake til hva annet jeg har gjort i dag. Jeg har vært og handlet for jeg får besøk av søskenbarnet mitt. Og jeg har vært en tur på LEfdal og kjøpt den komponentkabelen som trolig er den jeg må ha for å kunne koble karaoken. I to timer har jeg styrt på med å anlegget i den andre stuen! Jeg kjøpte ny komponent kabel som Quy sa til meg i går. Og jeg har nå klart å få både bilde og lyd ut slik at anlegget nå fungerer. Det tok utrolig lang tid ... før jeg endelig fikk til audiokablene. Å vite hvilken som skal inn hvor var ikke det letteste, men jeg fikk det til! Er ganske imponert av meg selv at jeg har faktisk klart det haha - og heldigvis for at jeg er sta når det gjelder sånne ting. Jeg gir meg ikke før jeg får det til haha og jaggu fikk jeg det til! 

Jeg er best!!!

hahahhhahahahhah

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bukse//Only - Topp//Pushed - Jakke//Parajumpers - Sko//AdidasGazelle - Veske//Lindiess - Klokke//MichaelKorsBlair - Kamera//OlympusPenEPL8

Natten har senket seg

 • 23.08.2017, 23:15

Så var denne dagen også snart over gitt.... min lille lørdag ...... som jeg har brukt effektivt. Jonas har vært på trening i Kopervik fra 17-2030, mens jeg har vært og jobbet i noen timer. Været i dag har vært ganske bra til at jeg har kunne ta frem lett dunjakken istedenfor vinterjakken. Som har ikke blitt pakket vekk i sommer en gang! Helårsjakke den med været som er her i Haugesund. I morgen er det tidlig vakt med masse som skal gjørs, så jeg sier nå god natt til alle dere der ute. Ble litt sent blogginnlegg men ettermiddagen har gått i ett egentlig.

Holy I match today

 • 16.08.2017, 14:15

Hallaisen :)

Outfiten for i dag er egentlig dette og ikke bildet på første innlegget i dag. Før gubben reiste fikk jeg han til å ta dette antrekksbildet med mobilen min. Og når jeg nå ser over antrekket så ser jeg jaggu meg matchy! Altså jeg hadde ikke planlagt plaggene... jeg bare tok på meg en bukse og tenkte jeg skulle bruke denne nye baggy hoodien fra Bik Bok. Men skoene og vesken matcher skikkelig med klærne haha til og med dusken også! 

Nå er det å lage middag før jeg skal ut og sende noen pakker som jeg egentlig skulle gjort tidligere i dag. Men etter jeg kjørte gubben til bussterminalen var jeg innom jobben. Og der ble jeg stående fast med å preike med kollegaen min og sjefen at klokken ble plutselig litt mye 😆.

Det er lov å si at man har vondt

 • 28.06.2017, 09:05

God morgen bloggen <3 

Jeg har vært litt stille her pga. jeg ikke har vært i form de siste dagene. Tannverket og alt har kommet på en gang på kroppen min, og jeg trengte rett og slett å slappe av. Gode nyheten er at tannverket har roet seg betraktelig så det hjalp virkelig å ta turen til tannlegen på mandag. Ellers har jeg fått en kraftig forkjølelse med hele pakken 👉🏼 tette bihuler, rennende nese og hoste! På toppen av det har selvfølgelig senebetennelsen kommet tilbake i høyre hånd. Samme plassen som tidligere og jeg er så redd for at jeg skal ende opp som foreldrene mine og storesøsteren min. Det ligger i familien at vi har senebetennelse. Alle de tre har operert seg pga. senebetennelse i hånden, og faren min har også blitt operert på begge skuldre pga. senene. Men jeg merker at det skjer når høyre hånd blir belastet for mye osv. Når jeg jobber med den til vanlig går det fint, men hver gang den har fått ekstra belastning pga. andre ting og utenom, så kommer senebetennelsen i hånden. Gubben og familien min sier hele tiden at jeg må passe på helsen min, fordi blir jeg syk en gang i fremtiden så er det ingen som takker meg for den jobben jeg har gjort.

Men jeg vet hvordan jeg er, jeg tenker mer på å kunne klare yte bra og så driter jeg i om det er vondt litt her og der. Jeg vil ikke syte og klage, men jeg vil heller ikke la være å ikke kunne få si at "hei! jeg er slakk og har vondt i hånden". Sier jeg ikke noe så vil jo alle tro at jeg er frisk og rask .... når jeg egentlig ikke er det. Det er lov å være dårlig ... det er lov å si at en er slakk og har vondt. Det er ikke slik at jeg velger å sitte hjemme pga. jeg er slakk. For skjer det så skjer det.... ingen som kan styre kroppen sin fra forkjølelser og som eksempel her senebetennelse. Jeg har ikke akkurat bestilt dette haha ......  og det er grunnen til mitt hodeløse antrekksbilde i dag!

Jeg er så tett og føler jeg er Rudolf i dag så jeg sa til gubben at han ikke trenger ta ansiktet med. Bare ta bilde av antrekket mitt heller 😆 for det er klærne jeg har på jeg vil vise på bloggen. Buksen er kjøpt på Only og er verdens beste bukse! Genser kjøpte jeg på New Yorker i Stavanger. 

Nå er jeg lei.....

 • 22.06.2017, 19:55

Kosebuksen var tatt på og jeg hadde satt meg tilrette i sofa, skulle gubben og Jonas på Tito. De ville gå å kjøpe snop der, men så ville jeg plutselig på Oasen. De har nattåpent i dag og jeg kom på at Jonas trengte jo flere tskjorter. Så da hoppet jeg opp og skiftet og gubben kjørte oss til Oasen. Der var det folksomt, men ikke så mye at det ble noe kav å gå der. Tilbud var det i alle butikker så det ble litt avslag i prisen, som igjen er godt for lommeboken. Det ble og et prøveromsbilde som vanlig når jeg er på shopping 🤣.

Selv fikke jeg kjøpt noe nye genser på Only, og to bokser med a 2x15 sandwich ble med hjem haha. Nå er jeg skikkelig lei av senter og shopping. Enda er det de hekkens trusene jeg fortsatt ikke har fått handlet. Det er nok det igjen jeg har som er viktige tingene. Jeg har nå fått pakket en ny koffert med bare ungene sine klær. Enda et skritt nærmere ferien 😎.

Varselstrekant!

 • 21.06.2017, 21:00


 

Som dere vet har min kjære mann vært forkjølet en stund nå. Jeg syns det har begynt å dra ut med denne hersens hostingen hans. Han vil jo ikke innse at han ikke har blitt bedre, og jeg har mast på at han må komme seg til legen. Eller i det minste ringe legen og spør om han kan skrive ut resept på hostesaft! Men dere vet hvordan mannfolk kan være... de er jo aldri syke eller de trenger jo ikke medisiner. Han gjorde til slutt det jeg ville han skulle gjøre, og har tidligere i dag vært på apoteket og hentet ut hostesaften. 

Det han har fått av legen var en hostesaft som heter Cosylan. Dere som kjenner til denne vet at dette er en hostesaft med en varselstrekant på! Dette trodde jeg at han var klar over, men tydeligvis visste han ikke det haha. Da han hadde tatt dosen sin i kveld sa han at jeg hadde lurt han til å ta hostesaften. Fordi etter inntak så kunne han ikke kjøre bil pga. varselstrekanten. Så da ble det at vi tok bena fatt og gikk oss en tur i nærområdet istedenfor. Været har vært helt fantastisk i dag, og jeg måtte ta en tur ut mens det enda var lyst. Noen bilder..... eller maaange bilder ble tatt underveis, men bare et bilde var brukende for redigering. Temperaturen var vel rundt 14 grader så jeg tok med et stort skjerf for å ha over i tilfelle jeg skulle fryse.

Besøk endte med full frustrasjon!

 • 11.06.2017, 15:30

Vi ante fred og ingen fare og setter så ut på biltur for å besøke søskenbarnet mitt. Men da vi kom mot Gard så vi masse sperringer og tenkte da svinger vi inn med Haraldsstøtten slik at vi kan snu. Vi stoppet i fem minutter ved Haraldshaugen slik at vi kunne ta noen bilder. MEN DET SKULLE VI ALDRI GJORT! For like etter satte de fram sperring slik at vi ikke kunne svinge ut igjen og kjøre mot byen igjen. Mest frustrerende var at det kom masse biler nordfra kjørende mot byen. De fikk kjøre som ingenting mens alle vi som sto der fikk ikke svinge ut da vi skulle jo samme vei som de fra nord. Vakten gadd ikke forhøre seg på walkie talkien om dette, og sa bare at vi kunne kjøre bakveien der de hadde åpnet opp en bom på en gangsti. Og den gangstien var søren ikke lett å finne! Vi kjørte inn og ut og leta som F.... før vi endelig fant den gangveien. Jeg har full forståelse at det er ritt som foregår osv. men det som skjedde der ved sperringen kunne jeg bare ikke forstå.

JA, ja det var dagens besøk som endte med full frustrasjon hos meg og gubben haha. Bilder fikk jeg en tjuetalls som endte med at jeg slettet nesten alle. Og fikk bare et bilde av alle de gubben tok 😜. Han sverget på at han ikke gadd å ta bilder for meg mer fordi jeg sletter jo bare det han tar hahahhha. Da ble det ikke noe besøk på oss så jeg får heller begynne på middagen. Vi skal ut og kjøre Jonas på karatetrening i Kopervik senere i ettermiddag også. Håper den turen går bedre enn den vi hadde nå 🙈.Sko//AdidasGezelle - Bukse//Cubus - Cardigan//Fransa - Singlet//VeroModa - Veske//LouisVuittonNeonoe
 

Det enkle er ofte det beste!

 • 07.06.2017, 14:10

Fridag og helt enkel outfit for meg i dag da jeg har vært ute på litt ærender. Jeg har fått handlet inn til middag til gjengen, og funnet hostesaft til Jonas. Noe som kan være litt mer brukelig enn Tuxin som man får i vanlig dagligvaren. Har også handlet noe inn til ferien også som jeg skal legge ut senere. Nå er det litt småting hjemme som jeg må ordne før jeg skal sette i gang å lage middagen.Bukse//VeroModa - Topp//KariTraa - Sko//NikeFreeRun - Veske//LouisVuittonPochetteMetis - Bagcharm//Lindiess88

Pinseaften outfit

 • 03.06.2017, 13:15

Solen har ikke meldt sin ankomst i dag, men det stopper ikke for at jeg kan ta fram solbrillene og bruke dem 😉.

Dagens program til nå har vært en liten shoppingtur på Amandasenter med Thea og Jonas. Jonas fikk endelig brukt gavekortet han hadde på Teknikkmagasinet. Der kjøpte han en spinner med LED lys og alt, mens jeg og Thea handlet klær og favoritt mascaraen vår. Jeg kjøpte meg en trekant bikinitopp av velour stoff som skal gå med min svarte sports bikini hipster. Nå er hvertfall badetøyet klar for alle oss! Før gubben reiser på jobb skal han ta ned alle de store koffertene slik at jeg kan få pakket. Nytter ikke å ta dem ned etter han er reist for de er digre 😁. 

Senere i dag skal vi kjøre ut til Haukås der søskenbarnet mitt bor. Vi skal spise middag med dem i dag og bare kose oss i lag på denne pinseaften. Ellers er dette dagens antrekk for meg, og Jonas tok bildet for meg 🤗.Sko//AdidasGazelle - Bukse//Cubus - Topp//Fransa - Cardigan//Fransa - Veske//LouisVuittonNeonoe - Bagcharm//Lindiess - Solbriller//QuayAustralia

Jeg feiga ut i går!

 • 21.05.2017, 13:30

Huff.... ja i går var jeg jo på familiefest som dere sikkert vet ?(dere som har lest bloggen eller sett på min FB). Og jeg viste dere antrekket jeg skulle gå med 👉🏼 jumpsuiten! Bilder ble tatt og postet på bloggen haha ........ MEN....

Jumpsuiten ble nå historie..... jeg gikk rundt med den hjemme for jeg var klar for å dra. Men jo lengre jeg gikk med den feiga jeg bare mer og mer ut. Jeg ble så opptatt av å øse meg opp med tanken at suiten kom til å plage livet av meg. Selvom jeg valgte å være sjåfør i går må jeg jo gå på do i løpet av dagen.... og tanken på at jeg måtte kave med å få den AV for HVER gang jeg MÅ...??? hahhaha nei det orket jeg bare ikke! Suiten er jo knallfine men helledussen så upraktisk med sånne drakter! Tror ikke jeg noen gang kommer til å klare gå med den 😂. Så da ble det bukse og topp helt casual haha 

We like to party

 • 20.05.2017, 16:00

Om ikke så lenge er det party time for meg og gubben!

Vi skal nemlig i 30 årsdagfest søskenbarnet mitt. Det er hennes mann som fyller 30 år og jeg er allerede klar som alltid ---- altfor tidlig. Nå skal jeg bruke jumpsuiten for første gang etter jeg vant denne i en Instagram konkurranse i fjor. Jeg er ikke så begeistret over jumpsuits fordi det er ei mara hver gang jeg skal på do! Men jeg skal ikke drikke i dag så da går det sikkert greit 😁. Siden jeg skal kjøre Jonas til Kopervik i morgen for karatestevne er det like greit jeg er sjåfør.

 

OOTD

 • 20.05.2017, 10:20

Outfit of the day

Jeg hadde egentlig klar et annet antrekk i dag morgen siden det var sol. Men så begynte det å regne og jeg måtte skifte antrekk 😂. Gubben rister bare på hodet for det er han som må ta bildene for meg. Han bare knipser han uten å sjekke at fokuset er skikkelig haha derfor ble dette bilde ganske uklart. Var ikke akkurat så mye bedre speilbildet jeg tok heller haha.

Bukse//BikBok - Topp//Only - Veske//LouisVuittonNeonoe - Sko//NikeFreeRun

Det er ikke Rema genser altså!

 • 19.05.2017, 15:00

Photoshoot in Kopervik yesterday <3

Må bare unnskylde at antrekket ikke var verdens fineste sammensatt haha. Nå kommer vel min private "motepoliti" til å kommentere et elle annet om hun ser bildene 😜. Men, men .... til mitt forsvar var jeg i farten i går, og tok bare på meg noe fort før gubben kjørte til Kopervik. Jonas skulle trene 1 time der og jeg hadde ikke særlig tid å finne noe bedre enn dette. Flettene jeg har i håret lagde Thea til meg etter 17 mai dagen. Btw. genseren jeg har på meg er en Jean Paul genser altså hahaahahha det er ikke en Rema 1000 genser..... selvom jeg personlig syns den ligner veeeeeldig på jobbgenseren min!
 

Casual wear

 • 26.04.2017, 14:00

God dag bloggen 🙂

Dagene har gått i ett etter helgen, og jeg vet jeg har vært dårlig på bloggen. Jeg har ikke fått oppdatert bloggen slik jeg hadde ønsket, men tankene mine har vært overalt de siste dagene. Jeg tenker mye på helgen og alt som skal skje nå med konfirmasjonsdagen på lørdag. Så familieselskapet med søndag samtidig som jeg må tenke på alt som må planlegges i forbindelse med jobb og bestillinger. Mandag er det jo stengt også! 

Men i dag har jeg fri så jeg har fått litt tid å ordne mye nå før helgen. Jeg har fått ryddet i huset, vasket klær og skrevet på bortkortene. Jeg har også vært en tur med søskenbarnet mitt for å hilse på Thea som har jobbdager på Mc Donalds. Siden jeg er ute og farter i dag har jeg bare valgt helt casual wear som er en enkel jeans og skjorte. Kunne kanskje hatt andre farger på sokkene da enn de der knæsje rosa hehe, men men jeg har jo sko på uansett så 😜. Jeg kommer med et innlegg litt senere på hva jeg har gjort også i løpet av denne dagen. Nå må jeg bare redigere litt mer bilder så snakkes vi om litt.

Pulled pork med focaccia

 • 19.04.2017, 14:00

#kafe #cafemm #focaccia #lunch 


 

Sko//Michael Kors sneakers - Bukse//VeroModa - Skjorte//BikBok - Veske//Mulberry 

Langfredag antrekket

 • 14.04.2017, 19:00

Kan ikke akkurat skryte av at dette er noe voldsomt moteriktig antrekk. Men så lenge jeg føler meg komfortabel i klærne så bryr jeg ikke om det passer sammen eller ikke. Meningen var bare en biltur med elbilen slik at den får seg noen langturer inni mellom. Er litt synd mannen ikke er hjemme nå i påsken der jeg har en del fridager. Sånn er det bare for dem som jobber offshore. Disse bildene har forresten Jonas tatt for meg hehe heldigvis så hadde jeg 50mm linsen slik at det var lett for han å holde kameraet 😆.

Nå skal jeg bare ligge på sofa og se CSI Miami resten av denne langfredagen. I morgen er det jobb 8-16 så blir det fri til og med tirsdag 👍🏼.


 


Sko//UGGS - Joggebukse//SportOutlet - Ulltrøye//KariTraa - Jakke//JeanPaul

Gult er kult

 • 13.04.2017, 12:45

GOD PÅSKE 🐤

Det er så herlig med litt fri i hverdagen, og slike chille antrekk elsker jeg. Denne genseren er bare så god og bruke. Den er god og varm og såpass lang at jeg kunne nesten brukt an som en tunika/ kjole haha. Jeg skal gå med denne hele påsken har jeg bestemt meg for 🐥.

Outfit of this day

 • 05.04.2017, 10:00

Så var jeg klar for å gå påmin ukentlige kafe besøk, og i dag skal jeg gå med mamma. Jeg skal hente henne først så kjører vi til Amandasenteret. Og så får jeg se om jeg kommer hjem med noe new in i dag da 😝.

The day after party

 • 26.03.2017, 12:45

Hei hei alle sammen 😍

Jeg må si at formen i dag er topp og jeg har ikke følt meg bedre som nå på lenge! Festen i går med våre nærmeste familie gikk over all forventning. At alle kunne komme og møtes samlet på en plass slik som i går har det ikke skjedd før. Alle de nærmeste på hver side av familien samlet for første gang slik med god mat og drikke og steming - nei, det er bare ubeskrivelig flott! Alle hadde det koselig og stemningen blant familiene var bare tipp topp ❤️. Og det som er enda kjekkere er faktisk at om en måned så treffes alle hverandre igjen, for da er det konfirmasjonen til Thea. Og etter Thea sin så skal vi dra til Egersund i hennes søskenbarn sin konfirmasjon. Det gleder jeg meg virkelig til 🙂.

Nå har jeg og mannen samarbeidet om ryddingen, og vi er nå ferdig med alt. Alt går så fort når man er to om jobben 😅.  Jeg skal legge ut et innlegg senere på hva gjestene fikk til mat. Bildene må bare redigeres litt hehe.....

What to wear

 • 25.03.2017, 16:30


Nå er jeg klar for party 🎉

For å være ærlig med dere har jeg skiftet sikkert 3 antrekk før det falt for denne kongeblå kjolen. Denne kjøpte jeg til min 30 årsdag i 2011, og jeg er glad den enda passer. De tre andre kjolene jeg prøvde var enten blitt for liten eller så føler jeg det ikke passet for en 50 årsfest. Det er merkelig at når en skal kle oss så er det liksom aldri noe å ha på. Typisk jente/ dame dilemma dette! haha 
 

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no