hits

Must have for my Apple watch

 • 17.02.2018, 13:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter to ukers bruk av min nye Apple Watch må jeg si jeg er strålende fornøyd. Jeg har brukt den hele tiden utenom de nettene jeg har måtte lade den. Klokken er som et smykke på hånden syns jeg. Du kan jo skifte ut reimene akkurat som det passer deg, og utvalget er enormt på nettet. Jeg har denne som fulgte med klokken, og en sport loop i sandrosa som jeg kjøpte direkte på apple.no. Men foreløpig er denne silikonreimen jeg bruker mest da den andre er laget av vevet nylon. Som ikke er så kjekt når den blir våt fordi jeg aldri tar av klokken når jeg dusjer. Videre nedover innlegget vil dere få en oversikt over de tingene jeg syns er verdt å skaffe til Apple Watch. 

Her ser dere hvilken reim jeg har fra Apple (bilde lånt fra Apple.no):

Det andre jeg har skaffet til klokken som jeg har fått er beskytter for selve urkassen. Som dere ser på bildet øverst har klokken noe rundt urkassen. Det er for å beskytte den mot riper i aluminiumet. Siden jeg har en jobb der jeg hele tiden fyller varer i skap og hyller er det fort gjort å dunke borti. Og med denne beskyttelsen kan jeg i det minste forebygge at jeg får stygge riper. Om du vil kjøpe kan du bare trykke på bildet nedenfor for å komme direkte til linken jeg kjøpte den fra:

Det neste på listen som jeg syns er det som er viktigste å ha er glassbeskytter til selve skjermen på klokken. For den kan ripes opp som alle andre skjermer. Og det jeg har bestilt som enda ikke er kommet er glassskjermbeskytter. Det er det samme som jeg alltid bruker på mobilskjermer og iPad skjermer. Jeg er enda veldig forsiktig når jeg har klokken på. Jeg passer alltid på at jeg har genseren over klokken når jeg fyller i skapene. For jeg er livredd å få riper på klokken haha ..... ikke rart tingene mine ser som nytt den dagen jeg selger....... 😂. Men jeg håper det kommer snart så slipper jeg å være så redd 🙈.

Så har jeg også funnet meg en uoriginal reim på Ebay som jeg heller ikke har mottatt da. Men jeg tenkte jeg ville prøve ut en sånn stainless steel reim i rosegold. Den ser skikkelig fin ut på selgerens Ebay side, men hvordan den virkelig er når jeg får den er jeg usikker. Dere som kjenner til Ebay eller Wish vet sikkert at kvaliteten på ting og tang ikke alltid er slik som på bilder. Så her er jeg veldig spent.....

Jeg har verdens beste mann!

 • 02.02.2018, 14:45

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke tvil om at jeg har verdens beste og snilleste mann. Jeg er i skyene og er virkelig glad for gaven jeg har fått på forskudd. Dette er akkurat det jeg ønsket meg som jeg skrev tidligere i uken. Og nå har jeg fått gaven - jeg er så glad for gaven og den skal brukes flittig. Jeg har allerede vært på Ebay og fått handlet inn diverse tilbehør til klokken. Skjermbeskytter, beskytter til selve klokken og reimer jeg kan bytte ut når jeg vil. Det er så mye billigere å kjøpe alt dette på Ebay enn i vanlige butikker her hjemme. Valget på klokken ble god aluminium og sandrosa reim. Fargen minner mer på rosegold men ikke fullt så rosefarge. Men i mine øyner er den mer rosa enn gold eller annet. 

Gubben kjenner meg så innmari godt også for han vet når jeg er så gira på en Apple produkt vet han at jeg ikke kan vente. Og snill som han er mot meg lar han meg få gaven lenge før bursdag. Noen syns sikkert det er dumt å få forskudd slik, men dette er noe jeg ønsker og vil. Og jeg liker gaven såpass at om jeg får den før så er det glede i det til senere når dagen kommer også.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fremdeles meg

 • 01.02.2018, 18:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gjett om jeg gleder meg til å begynne på denne boken!

Jeg har lest alle Jojo Moyes besteselgere og denne er oppfølgeren på "Et helt halvt år" og "Etter deg". Dette er en innbundet bok som jeg kjøpte på Obs Amanda. Er du Coop medlem får du den til 279 kr og uten koster den 379 kr. Jeg skal kose meg med boken senere i kveld 😍.

Nye sko med rosa sløyfe

 • 25.01.2018, 12:00

Jeg har ønsket meg sånn type sko fra UGGS lenge, men siden jeg ikke vil bruke flere tusen på sko kjøpte jeg disse i går. Det var salg på dem og de er like gode som de fra UGGS. Og denne er bare supersøte hehe med rosa sløyfe bak på skoene. Det passer perfekt for meg som elsker rosa og alt som ser søt ut 😍. Best av alt er at de er gode og varme men de tåler ikke vann 😅 gubben har sprayet dem inn med impregnering for meg da.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alt på en plass

 • 14.01.2018, 15:30

Jeg fikk her om dagen et gavekort fra Ideal of Sweden, og jeg har nå fått det jeg valgte ut i nettbutikken. Denne lommeboken er håndlaget og produsert i det ikoniske Saffiano-mønsteret, som ble oppfunnet av Mario Prada på 1910-tallet. Designet brukes i dag av mange high-end designermerker som Prada, Michael Kors, Moschino ? og iDeal of Sweden. Saffiano skiller seg ut med sitt grep, motstand mot skitt og fuktighet, og har en subtil glans som gir lommeboken en ekstra dimensjon. Selve materialet er eksklusiv PU, som er nøye valgt for sin miljøvennlighet og holdbarhet. Cover jeg har på selve mobilen kjøpte jeg tidligere under Black Friday og heter Floral Romance til iPhone X. 

Jeg bruker sjelden sånne mobil lommebok, men valgte den for å kunne bruke den når jeg er på jobb. Da har jeg plass å ha bankkort eller litt kontanter istedenfor å ha både mobil og egen penge lommebok i bukselommen. Når jeg er hjemme eller ikke på jobb kan jeg bare ta mobilen med cover fra etuiet og bruke den uten. Alle Ideal of Sweden cover kan brukes sammen med lommeboken da det er magnetisk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fashion wallet iPhone X rosa 

Stretch i alle retninger du!

 • 27.12.2017, 19:30

Ja selvfølgelig liker vi når det er salg!

Når butikken bugner av varer som de vil selge, og det som møter deg rett i fleisen for hver butikk du treffer:

50 % på hele butikken, 50 % på utvalgte varer og enda bedre 70 % på en mengde varer osv. 

Jeg hadde egentlig ikke noe spesielle planer om å kjøpe noe i dag, men det var et par sko jeg har sett lenge på som det var til halvpris. Og da kunne jeg ikke la være å slå til! Jeg har sett disse siden tidlig i vår, men har ikke helt tørt å kjøpe pga. pris og den ser litt mandig ut haha. Men jeg tenkte nå får jeg bare prøve og heldigvis var det bare et par igjen i str. 37. Fargen er lysegrå og den passet perfekt. Bianco åpnet klokken 10 og det var mange som hadde stilt seg i kø for å kjøpe. Kunder som sto i butikken kunne fortelle meg at skoene er en drøm å gå med, og de anbefalte meg å kjøpe de nå som de er på tilbud. Flere av dem hadde samme sko på fra før og var ute etter å kjøpe flere. Så jaja her har du da meg med skoene haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I sentrum fant jeg en kjempefine Floyd kjole på Fransa butikken til halvpris som jeg kjøpte med gavekortet jeg fikk til jul. Denne skal jeg bruke på nyttårsaften 🥂.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og jeg som trodde jeg var ferdig med å shoppe for i dag... så ringte mamma og spurte om jeg ville være med på Oasen senter. Så der havnet jeg og Jonas med mamma i noen timer og hjem hadde jeg med en ny bukse 😆. Det ble en svart bukse som har fireveis stretch haha stretch i alle retninger du! Siden jeg ikke har noe svart bukse valgte jeg da svart. Den er skal være i demin stoff men i svart og igjen..... 4 way stretch altså 😂. Skikkelig stram but still so comfortable 🤩. Så dette ble det jeg fikk shoppet i romjulen 🙈.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trådløs lading - praktisk og greit

 • 09.12.2017, 12:30

En ting som er litt gøy med denne iPhone X er at den har trådløs lading. Altså du kan bare sette mobilen på en ladeplate så lader den seg opp uten noe kabel plugget i mobilen. Denne ladeplaten kjøpte pappa til meg da han var i Vietnam nylig. Han kjøpte egentlig først bare en til seg selv, men jeg var rask med å sende han melding om å kjøpe med en til meg også. Jeg bruker den om jeg er i stuen og trenger lade mobilen, siden denne er kjøpt i Asia så vet jeg ikke hvordan den er. Typen til eldste datteren har sagt at jeg må være litt forsiktig med disse som er kjøpt i Asia. Siden han hadde kjøpt på Ebay og den han fikk ble veldig varm om du lar mobilen ligge for lenge. Jeg merket at min ble varm bare strømmen var i på platen. Vurderer på om jeg skal etterhvert skaffe meg en som er godkjent i henhold til norsk lov, altså kjøpe den som Apple har godkjent. I den fremtidige KONA bilen som jeg og gubben skal kjøpe er det innebygd trådløs lading. Så jeg kan alltid lade mobilen min i bilen uten kabler haha. Skikkelig praktisk!  Men da er det jo klart kun for mobiler som støtter denne trådløs lading funksjonen. 

Næmen.... ka huleste har du fått deg?

 • 08.12.2017, 15:00

JA, sei det du! haha

Dere skulle bare sett ansiktsuttrykket til gubben da jeg pakket opp dette i går! Vi satt i stuen i går og snakket om diverse ting, og mens vi snakket gikk jeg på kjøkkenet og pakket ut tingen. Dette er en sånn led-speil eller sminkespeil med ledlys rundt. Jeg kunne ikke skru ledlyset på for å ta bilde, men de runde merkene på speilet er ledlys. Jeg så dette via ei bloggvenn som snappet meg at hun hadde kjøpt den på WISH. Så jeg tenkte jeg skulle kjøpe meg et selv, for jeg trenger et bordspeil med lys når jeg skal sminke meg. 

Gubben sa at han trodde han hadde sett alt, men dette var det løgneste han hadde sett! Det første han gjorde var å ta speilet ned for å vise den til jentungen. For han tenkte at dette var jo noe hun ville hatt som liker å sminke seg haha. Men neidu, denne er min og jeg skal absolutt ha den selv takk 🤩.Tror den hadde blitt fin på nattbordet mitt, som nattlampe og! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"Nå skal vi skilles Johannes........"

 • 06.12.2017, 19:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"Nå skal vi skilles......... mamma har fått ny mann unger!".................. sier Gubben.........

Det ringer på døren og jeg slipper alt jeg har i neven for å lukke opp. Og der står en bråkjekk ung mann iført DHL uniform og en pakke i hånden! Finally! Herremin hatt som jeg ville gi han den klemmen for at han kom med pakke til meg! HAHAHAHAAAAA. En VELDIG etterlengtet pakke som jeg har ventet siden jeg la inn bestillingen, 21. nov. Endelig er den bare min! og ikke pappa sin -------- jeg er i LYKKERUS!

Gubben har gruet seg til denne dagen for han frykter at han må skille seg fra meg nå. Siden jeg har fått ny mann i livet mitt, og da har jeg jo ikke tid til noe annet enn å kose med han nye. Gubben er blitt utdanka av Mister X som han kaller sin motstander her. Ja, jeg har endelig fått min X levert på døren, og det er nå rene julaften for meg. Jeg har slitt meg gjennom flere uker med reserve telefon som er treg som F. Flere ganger har jeg bare hatt lyst å slenge telefonen i veggen fordi den er så forbaska treig! 

Nå er min kjære iPhone X eller iPhone 10 kommet, og jeg kan fungere normalt på mobilen igjen 😘. Neste jobb er å få inn alt backup inn på den nye, og takk og lov for at jeg har 200 GB iCloud konto. Alt blir tusen ganger enklere når jeg bare kan logge inn på min iCloud konto og innen 15 minutter har jeg alt på den gamle iPhone inn på den nye 💞.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bare se ikke rør!

 • 21.11.2017, 18:10

Fy søren!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere aner ikke hvordan jeg pines nå som jeg har fått kloa i denne herligheten. Så tynn og slank og glir rett ned i neven min, og den passer perfekt! OMG! Jeg kunne virkelig ønsket at den var MIN ........... men dessverre så er den ikke min å eie. Jeg kan bare se og sikle etter den, men ikke røre da den ikke er min. Det er pappa sin iPhone X som jeg har mottatt siden det er jeg som har bestilt den for ham. Han har ventet i snart 4-5 uker og nå er den endelig her, og jeg har selvfølgelig skrudd den på og kvalitets sjekket den haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gjett om det er selvpining for meg å ha denne i hånden, og å vite at den ikke er min eller jeg kan få den ..... det gjør vondt! Jeg kommer så absolutt å ønske meg den til bursdag og jul neste år. Den er perfekt i hånden og kamera er jo bare RÅ på denne iPhone X. Nederst ser dere et potrettbilde jeg tok med frontkamera til iPhone X i potrettmodus. Samme effekt kan du få på iPhone plus modellene, men kun med kamera på baksiden av mobilen. Ja, ja....... en dag vil jeg og få denne ....... vent og se du! hahahaha

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Felles presanger ...... du liksom!

 • 19.11.2017, 13:30

Ja, det er rundt 4,5 uker igjen til jul og de fleste har vel begynt på julepresanger. Jeg har faktisk blitt ferdig med alle ungene sine presanger, og fire gaver til andre som også er kjøpt inn. Her i huset så har vi hatt det slik at vi pleier å "hjelpe" ungene med å finne presanger til vi voksne. Og dette er noe jeg i år har ordnet for dem..... Og som dere vet så har jeg sagt at jeg eller jeg og gubben da kan ønske oss disse søte koppene fra Mummiserien. Gubben er ikke så ening da.... men men det snakker vi ikke om haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joda, Kitchn hadde sånn kundekveld for et par uker siden der du fikk 30 % rabatt, og jeg benyttet jo sjansen og bestilte meg flere Mummikopper. Som skal være julegaver fra kidså til meg og gubben. Og pakken kom og jeg måtte jo åpne for å se om koppene var uknuste. I samme slengen så måtte jeg bare ta bilder av koppene hahahha, og når jeg først har sett dem nå..... så skal disse nok komme opp på veggen innen julaften. Siden han reiser på jobb fire dager før jul så vil nok disse henge klar lenge før han reiser! 

Jeg viste bildeshooten av koppene til gubben, og han bare kommenterte: "Felles presanger åpnes ...... hmmmm .........." 😂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5 nye Mummikopper til i samlingen min 😍

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du lyst å se en oversikt over alle Mummikopper har jeg en link dere kan sjekke 👉🏼 HER eller kan dere sjekke ut denne Facebook siden 👉🏼 MUMMIKOPPER :)

Jeg sa jeg aldri skulle ha ....

 • 17.10.2017, 14:30

Okey.....

Jeg har alltid sagt jeg ikke skal kjøpe de casene til Apple, fordi jeg syns silicone materialet på dem er litt rar. Men på nattåpent forrige uke hadde Telia rabatt på alt tilbehør til mobiler. Og da jeg kikket på utvalget fikk jeg bare plutselig lyst til å prøve ut casen. Fargen matchet utrolig godt med min iPhone at jeg bare måtte ha den da. Casen føles silkemykt i hånden og jeg må bare si at jeg er kjempefornøyd med den. Eneste minuset med denne typen case er at den ikke beskytter nedre kanten på mobilen. De kunne ha laget den casen med kanter rundt hele telefonen syns jeg. Men alt i alt en veldig fin case fra Apple. 

Disse får du kjøpt så og si i de fleste elektronikk butikker i Norge. Men om du går inn på Apple sin side finner du alt de har der 👉🏼 Apple silicone case sandrosa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

All in one case

 • 13.10.2017, 15:00

Etter jeg fikk iPad pro 10.5 tommeren har jeg vært på jakt etter en beskyttelse til den. En beskyttelse som kan kombineres med smart keyboardet og Apple pencil. Alle caser jeg har sett har ikke vært mulig å plassere pennen noen sted. Og jeg liker ikke at pennen ligger løst fordi lokket på pennen fort kan dette av. Pennen har jeg alltid i den rosa vesken som jeg putter hele iPaden oppi. Men så kom jeg over dette coveret på Ebay som hadde en holder til pennen! Og nå har jeg endelig fått den og jeg er super fornøyd med den. Nå kan jeg ha tastaturet hektet på samtidig som pennen ligger fint i holderen sin som dere ser på bildet. Jeg hadde ønsket de lagde i flere farger selve coveret, men foreløpig fant jeg bare denne i en grålig farge. Materialet den er laget av er tpu plast som er veldig okei på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

iPad Pro 10.5 2017 case poetic with pencil holder

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Get a grip on your phone!

 • 26.09.2017, 20:40

Jeg har lenge hørt ungene mase om noe som de kaller for popsockets, men jeg har liksom aldri skjønt hva det er for noe. Etter jeg leste et blogginnlegg HER måtte jeg bare inn og sjekke hva popsockets er. Og jeg er blitt frelst! Jeg fikk min første popsockets i dag! Og jeg ble utrolig fornøyd med valget og hvordan den matcha iphone coveret mitt. Siden jeg har iphone plus modellen er den ganske stor, men med denne popsockets holderen bak får jeg en bedre grep. Jeg holder mobilen mer stødig med en hånd og det føles mye tryggere ut nå med den bak.

Popsockets kan du kjøpe HER og det er mange motiver å velge mellom. Her ser dere den ene jeg fikk i posten i dag, og flere kommer som jeg skal vise dere senere. Btw. se bort i fra de tørre neglene mine haha jeg skal forresten gå å fikse dem i morgen 🙈.

Kom i form med Alta

 • 03.09.2017, 11:10

God formiddag bloggen <3

Endelig så har jeg en dag fri haha søndag så da er det jo fri uansett eller? hehe men, men tre kvelder tar på så nå er det herlig å bare få slappe av. Det er strålende vær i Haugesund, og jeg skal snart ut og farte. Jeg har fått meg Fitbit Alta Hr som jeg nå skal begynne å bruke daglig. Den skal motivere meg til å gå mest mulig haha som om jeg ikke går nok på jobb? Men denne er kjekk å ha på armen daglig for å se hvor mange skritt jeg går osv. Og så har jeg noen andre venner som har Fitbit som jeg kan utfordre. Veldig kjekt :) og så er denne i en farge som jeg liker også da. Jeg hadde en Polar M400 som jeg brukte, men har solgt den fordi jeg syns den ble for stor på armen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En dråpe <3

 • 02.09.2017, 15:30

♥ Natur perle ♥

Dette nydelige perlesmykket kjøpte jeg i Vietnam da vi var på Da Nang turen. Vi besøkte perlefrabrikken som dyrker perler, og vi fikk en nyttig forelesning om hvordan de dyrket perlene. Hvordan vi kunne se forskjell på dyrket eller naturperler, og hvordan vi kan vite om de er ekte perler. Jeg personlig har aldri likt perler før dette besøket. Men etter jeg fikk se alt som var i butikken fikk jeg en annen mening. 

Da jeg så denne dråpeformet perleanhenget ble jeg solgt! Egentlig var det moren min som stod og kikket på denne, og jeg falt pladask og ønsket et selv. Så da mannen min sa kjøp hvis jeg likte den, da tok jeg ham på ordet! Jeg kjøpte kun anhenget og fikk et sølvkjede med på kjøpet. Mens moren min kjøpte hele settet som består av anheng, øredobber og ring. Anhenget er i hvitt gull og perlen jeg har er naturperle. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

What I won on IG

 • 28.08.2017, 15:10

Endelig er det jeg vant via en Instagram konkurranse ankommet! Dere har sikkert sett at jeg allerede har tatt i bruk på tidligere antrekksbilder. Jeg vant nemlig et gavekort og jeg valgte da ut varer som jeg ønsket meg fra nettbutikken. Jeg som elsker rosa ble det vel ikke noe overraskelse at jeg valgte ut ting som er rosa. Som denne søte håndvesken som er inspirert av den kjente merket Hermes, og matchende fluffy dusker med bling bling hest. Jeg fikk også i tillegg matchende armbånd som duskene! Jeg har nå en samling av disse duskene og blir aldri lei av å se på dem. HAHA 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lantern in my own house

 • 24.08.2017, 12:00

Husker dere bildene jeg tok fra gamlebyen Hoi An i sommer? Der det var masse lanterner i alle slags farger og lys inni? Her i min egen stue har jeg også min egen lanterne all the way from Hoi An byen. Jeg kjøpte en med meg da jeg var der og den passer så fint ute i stuen. Gubben har kjøpt en sånn rund ledlys som passet akkurat i åpningen. Selvom jeg syns den lyser litt for svakt så ser det bra når det er mørkt. Men det ser sikkert ikke så like bra på bildet... jeg har ikke helt fått til når det gjelder kamera og lite lyssetting. 

Jeg angrer egentlig nå på at jeg ikke kjøpte flere når jeg hadde sjansen i sommer. For jeg har liksom flere plasser i huset jeg kunne tenkt meg å ha en lanterne hengende haha

Jeg liker det jeg vil like!

 • 20.08.2017, 16:35

Det er ingen hemmelighet at jeg kan være ganske barnslig til tider. Og med barnslig mener jeg da at jeg liker masse ting som kanskje ei 36 år gammal dame ikke skal like. Men jeg har aldri brydd meg om alder for jeg syns ikke alder skal stoppe en for å like forskjellige ting. For det om det i andre voknses øyner er barnslig betyr det ikke at jeg trenger å syns det. Jeg er kanskje i overkant barnslig når jeg liker alt fra Hello Kitty eller som her denne Stitch bamsen haha. Dette har jeg faktisk fått av min søskenbarn som deler helt samme interesser som meg, nemlig søte og barnslige ting for det om vi er voksne begge to! Jeg elsker bamser og hadde jeg hatt større hus hadde jeg nok hatt en egen rom til slike barnslige ting. Folk får si og mene hva de vil om meg som liker slike ting ahaha det som betyr noe for meg er hvis jeg liker det så er det helt topp 😃.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cover mani

 • 13.08.2017, 13:30

Jada, jeg vet at jeg har mange deksler nå til iphonen.... men da Ideal of Sweden hadde rabattkode på summer collection sin måtte jeg bare ha dette også. Jeg har nå tre forskjellige fra Ideal of Sweden, og jeg liker alle jeg har. Dette er blue marble som er med i summer edition 2017 som jeg bestilte og kom i postkassen mens jeg var på ferie. 

Supersøt passcover

 • 12.08.2017, 21:35

Denne flotte passport cover fikk jeg kjøpt hos Victoria Secrets butikken på flyplassen i København. Jeg har lenge ønsket meg sånn cover til passet, og vurderte egentlig Louis Vuitton sin. Men syns det ikke er verdt pengene i en LV passport cover liksom. Denne fra Victoria Secrets er skikkelig søt og er kjempefine. Virkelig elegant 😍.

Ugler i stuen

 • 02.07.2017, 21:00

Det er ingen hemmelighet at gubben i huset er vaskoman. Han er vel kanskje også den eneste i huset som stadig finner noe som må gjøres. Og vi i huset kan takke ham for at han er så patentlig av seg. Alt har sin plass og han er alltid overalt i hjemmet og ordner opp. Han er vår husfar når han ikke er på jobb, og derfor pleie vi å erte han for å være James the Butler haha.

Men personlig er jeg veldig glad for at jeg har en mann som er så ryddig. En mann som syns det er greit å ta et tak i hjemme og hjelper til med husarbeid. Jeg vet jeg gjør lite men jeg setter pris på at han er som han er. Jeg er med og hjelper det jeg kan, men når han har fri fra jobb så har han totalt jobbfri. Mens jeg jobber uansett om han er hjemme eller ikke hjemme. Da faller det på en måte naturlig at han får gjort mer husarbeid enn meg.

I dag har både jeg og han tatt en liten opprydning i skuffer og skaper. Jeg har også filmet hele huset slik at jeg har alt på en videoklipp. Alt som vi har i huset da alt har en verdi for oss. I tilfelle innbrudd eller brann osv. Så er det greit å ha bevis på hva du har for en kan ikke huske på alt en har i hjemmet. Når han først er i ryddemodus blir jeg også rene ryddomanen!

Jeg finner plutselig ting jeg ikke har bruk for lengre. Ting som faktisk kan kastes men har bare blitt liggende. Etter ferien skal vi ta en skikkelig opprydning på loftet. Få vekk alt som ikke vi skal ha mer. Ting hoper seg opp med årene da alt bare blir stuet opp der. Man tenker at kanskje kidså vil ha det en dag de flytter ut. Men vil de virkelig ha noe av det? Jeg tviler på de trenger noe av det som blir tatt vekk. Så da er det bedre å få gitt det vekk eller kaste det.

I alt jeg har liggende fant jeg to puter jeg har helt glemt vekk. De har nå fått plass i sofa og de gamle kan endelig kastes. Disse to putene ser faktisk veldig søt ut. Jeg liker veldig godt ugler 😊. Jeg tok innerputen på de gamle og stappa de i disse to ugleputene. Må ha litt fylde og tykkelse på sofaputer syns nå jeg 😉.

Gubben har rosa mobil

 • 01.07.2017, 16:05

Her i huset er det Apple som dominerer når det gjelder duppeditter. Og jeg måtte jo selvfølgelig ta et bilde av alt som er rosa. Til og med gubben sin mobil er rosa haha han visste ikke at mobilen hans var rosa en gang! Og på toppen av det har han også en knallrosa glitter merke på eplelogoen 🙈. Han arvet jo min iPhone 6s da jeg fikk iPhone 7 plus 😆. Og siden han alltid har deksel på sin mobil så han aldri at mobilen var rosa. Nå skulle jeg bare hatt den Macbook modellen som er i rosegold så er samlingen komplett. 

Jeg er foreløpig veldig fornøyd med den nye iPad pro som jeg fikk i går. Vurderer også å skaffe meg Apple pencil også etterhvert 😉. 

allinhaugesund

 • 01.07.2017, 12:05

Jeg følger allinhaugesund på Instagram, og da de la ut den nye Adidas Gazelle var jeg rask med å dra på butikken for å sjekke. Jeg har blitt veldig fan av Gazelle modellen etter jeg kjøpte det første paret hos dem. Nå har de fått inn en ny farge der stoffet er litt lillarosa eller litt lavendel og ROSA lisser! Jeg falt pladask for denne og jeg måtte kjøpe den. Jeg skal bruke disse når jeg reiser neste helg, og så pakke Birkenstock med meg i håndbagasjen. 

 

Har det klikka for deg, kjære?

 • 30.06.2017, 08:40

God morgen bloggen <3

Kan tro jeg var glad i dag for 30 minutter siden!!! Da kom det tikkende inn melding på mobilen at det er en pakke til meg på Bunnpris Raglamyr. Jeg spratt opp fra sengen, sprang inn på badet og stelte meg. Kledde på meg og fløy ned trappen og var superklar for å komme meg ut. Gubben skjønte ingenting hva jeg var så gira på. Han trodde jeg hadde klikka fullstendig der jeg stod og hoppet og trampet som en liten drittunge! haha..... Neida..... pakken fra Eplehuset var kommet og da er det ikke rart at jeg ble så høy! Pakken er nå hentet og jeg skal sette den opp og gjøre den klar. Så skal jeg leke meg litt med den før jeg skal på jobb i dag. Jeg har ikke fått noe tilbehør til den enda siden det kun er kommet smart keyboard og smart cover til denne nye modellen. Jeg kommer nok til å kjøpe smart keyboard case og back cover. Og i Vietnam skal jeg få dem til å legge på glassbeskytter på skjermen til meg. 

Blod på tann!

 • 29.06.2017, 15:30

Alle som kjenner meg vet jeg er Apple freak! Jeg er blodfan og følger med på alt som de lanserer, og selvfølgelig har jeg fått med meg den siste iPad pro modellen. Den nye iPad Pro med 10.5 tommer skjerm som de presenterte for noen uker siden. Etter presentasjonen har jeg satt den på min ønskeliste for jul. Og siden gubben ikke er hjemme denne julen har jeg sagt at jeg bare ønsker den til jul HAHA. Fra før har jeg iPad Air 2 med 16 GB lagring, wifi og muligheten for å ha et data simkort i. Jeg kjøpte den en gang i 2015 og har egentlig behandlet den kjempefint. Ingen skader eller riper eller hatt noe som helst problemer med den. Gubben ble enig med meg at hvis jeg fikk solgt min gamle ipad skulle han tenke på det.

Så da la jeg den ut på Finn.no og Facebook salgsgrupper, og jeg var veldig heldig som fikk solgt den etter to-tre dager! Jeg hadde ikke trodd det skulle gå så fort med salget fordi det tross alt er en utgått modell jeg hadde. Salget gikk så fort at jeg ble helt satt ut! Damen som kjøpte den bodde ti minutter i fra, og hun kom hjem til meg for å hente og betale. Og igjen..... gubben er jo så glad i meg og han vet hvordan jeg blir når jeg har fått blod på tann når det gjelder Apple produkter. Han vet så godt at jeg aldri i livet kunne ventet til jul med å få den nye iPaden. Han vet så veldig godt at jeg hadde gått på veggene om jeg ikke fikk den.... helst med en gang! Så han sa jeg skulle få den nå men dessverre har ikke butikkene den inne. Ikke en eneste butikk i Haugesund hadde modellen fysisk i butikken. Kun nettlager ..... Jeg ringte til Eplehuset og de sa de hadde en igjen på lager, og om jeg bestilte den med en gang ville den bli sendt neste dag. 

Da ble det at jeg bestilte den på eplehuset.no i den modellen jeg ville ha. Og det kom ikke som en BOMBE hvilken farge jeg valgte...... det måtte jo selvfølgelig være den i rosa. Rosegold. Tre andre farger jeg kunne velge men de gadd jeg ikke se på en gang. Alt som er rosa ELSKER jeg! Og jeg var så glad at jeg fikk bestilt den siste ipad i rosa Eplehuset.no hadde igjen. Jeg har fått beskjed at de har nå sendt pakken og er jeg heldige får jeg den innen fredag. Hvis ikke kommer den ikke før på mandag/tirsdag over helgen. Det gjør egentlig ikke noe fordi den kommer før jeg skal reise uansett 😃. Men jeg rekker absolutt ikke å kjøpe noe glassbeskytter til skjermen så jeg får være ekstra forsiktig med den under reisen. Og satser på at de har fått masse tilbehør til den i Vietnam slik at jeg får kjøpt noe da med en gang jeg kommer fram.

 
 

Bling all the way

 • 24.06.2017, 18:00

Jeg legger ikke skjul på at jeg er litt unormal glad i rosa og slike bling bling ting. Noen mener det er barnslig eller tullete, men det bryr jeg meg ikke om. Jeg har alltid likt slike pynteting som glitrer og er de rosa er det enda bedre hehe. Man finner så mye kjekt på nettet og spesielt Ebay.... rett og slett farlig!

Bildene er tatt med Canon 6D og Canon EF 28mm 

En dings som bare er helt uten mening

 • 22.06.2017, 06:36

God morgen bloggen <3

Torsdag allerede! En dag nærmere helg og St. Hans i morgen. Her i Haugesund bøtter det ned som det aldri har gjort før. I går var det strålende vær mens i dag møkkavær. Jeg sto opp klokken 6 for å rekke å stelle meg samt skrive et innlegg før jobb.

På tirsdag var jeg en tur på Amandasenteret med mannen. Det var nattåpent og det var masse tilbud overalt i butikkene. Jonas ringte mens jeg var der og spurte om tingen hadde kommet på BR leker. Dere har vel sikkert fått med dere spinner galskapen? Fidget spinner. En liten ting som dere snurrer rundt som de påstår skal hjelpe mot stress osv.

Det er nå også kommet noe som heter Fidget cube som er en liten terning lignende ting. Den har forskjellige knotter og knapper på som du skal trykke på, klemme på osv. En dings som rett og slett ikke har noe som helst mening i følge han som sto bak kassen. Dette er bare en dings som bare er blitt super populær. Og selvfølgelig ville Jonas ha en sånn!

Heldigvis var det rabatt å få på BR leker den dagen så han fikk seg en. I samme slengen kjøpte jeg denne i hvit og rosa som jeg bare måtte ha. Jeg har ikke åpnet den for jeg tenkte jeg ville gi den til en heldig vinner senere. Først må jeg trekke en vinner av min pågående giveaway først. Har dere ikke fått med dere den så bare klikk inn på linken under:

Sommer Giveaway

Shopping haul from Stavanger

 • 18.06.2017, 18:00

NEW IN

Her er det jeg fikk shoppet i går da vi var i Stavanger. Thea fikk også en del nye klær og diverse som jeg ikke har med under her. Mannen fikk seg en linbukse som han kan bruke når han skal reise ned til Vietnam. Det jeg har handlet er det som jeg skal ta med til Vietnam ☀️. Må bare beklage alt rotet dere ser på bildet haha men jeg har begynt å pakke til reisen. Mange syns det er tidlig at jeg pakker 3-4 uker før avreise, men dette er sent for å være meg. Jeg pleier å pakke flere måneder før når jeg skal reise langt 😜. At jeg bare begynner 3-4 uker før er utrolig for å være meg! Jeg liker å tutle med det for da får jeg døyve ventetiden og jeg slipper stresse med pakkingen rett før. På toppen av det skal jeg jobbe alle 6 dagene den uken jeg skal reise, og mannen er ikke hjemme heller. Så alt som kan ordnes før er bare godt. Det som blir pakket i sendebagasjen nå er jo ting jeg ikke skal bruke de ukene før allikevel 😁.Denne buksen er kjøpt på Only og er min favorittbukse nå!!! Den er super populær og kommer i mange farger. Det er samme bukse som jeg viste dere for noen dager siden i lysere rosafarge. Jeg måtte ha en til i annen farge og i S32 denne gangen. Den sitter tettere på enn den andre som er i M32. Og jeg kommer nok til å skaffe meg en til i svart 🙈.Svart kjole fra MonkiT-skjorter fra Monki og disse ville Jonas ha så han fikk dem i XS. Det er vel til jente/ dame men de er små i størrelsen så det går bra til han.Alle topper og den svarte er kjøpt på New Yorker. Der har de utrolig mye fint og billig! Jeg liker best å gå med slike singletter/ topper siden det er så varmt i Vietnam. Jeg kjøpte toppene i forskjellige farger og i str. Large slik at de ikke sitter tett rundt magen.På DNA skobutikken hadde de rabatt på Birkenstock så da ble det nytt par i brunt skinnrem. Jeg har samme i svart som jeg har brukt godt, men jeg er redd den skal bli helt utslitt etter 5 uker i Vietnam. Så da er det greit å få et par til på tilbud og ha med for å bytte litt. Totalt skal jeg ha med to Birkenstock sandaler, en Ecco sandal med reimer og en finere sandal. Det er utrolig viktig med gode og luftige sko for der er en på farten fra morgen til kveld.Og det lille under er kjøpt på Cubus <3 disse bh er favoritten for de gnager ikke og sitter godt på. Koster 169 kr og er av modellen push-up. Ikke akkurat noe jeg trenger som har silikon pupper, da er det ingenting som verken henger eller trenger å pushes opp! hahha men de er behagelig så da er det et fett om de er push up 😜.

Duppedings til mobilen

 • 18.06.2017, 12:30Alltid gøy med pakke fra Ebay 😁

Denne gangen er det en liten dings til min iPhone som er kommet. Det er veldig synd at iPhone 7 plus som er så fine bare blir brukt med cover fordi jeg er livredd for å miste den i bakken. Brukes mobilen uten cover er den så glatt at den bare sklir ut av hendene mine. Men med denne grip holderen bak kan jeg bruke mobilen uten cover, og fortsatt sitter den godt uten å skli. Holderen kan klistres rett på baksiden eller på deksel du måtte ha. Og du kan kjøpe den HER.

Søt, søtere enn søtest!

 • 14.06.2017, 08:00

God morgen bloggen <3

I dag vil jeg vise dere hva jeg har fått som gjorde at gubben lurer på hvor gammel jeg egentlig er! HAHAHA! For to dager siden dumpet det en kinapakke i postkassen, og da jeg åpnet den trodde gubben dette var noe ungene skulle ha. Da jeg sa dette var noe til meg selv fikk han store øyner! Hva gammel er duuuu egentlig hahahha spurte han meg. Og jeg bare lo.... jeg sa jeg kommer aldri til å slutte like rosa eller barnslige ting som Hello Kitty. 

Jeg har nemlig fått meg ny nødlader som jeg skal ha med på ferien, eller i vesken for den saks skyld. Og det måtte jo være i en eller annen søt dings jeg måtte kjøpe. Det er jo så kjedelig de vanlige nødladere haha så jeg ville ha noe som skilte seg ut. Denne Hello Kitty laderen er på 10.000 mAH og du kan få kjøpt den 👉🏼 HER. Hello Kittyen sammen med min veldig rosa cover blir jo bare overkill med cuteness da folkens 😍. 

Pilion pink marble

 • 11.06.2017, 12:30Som dere ser har jeg mottatt min nye iphone cover fra IDeal of Sweden som jeg skrev her om dagen. Den er bare helt nydelige 😍 akkurat rette rosafarger som jeg bare elsker. Og når det er i marmor mønster er det jo enda finere! Direkte link til denne skjønnheten finner dere 👉🏼 HER.

Pink ideal

 • 06.06.2017, 16:00

Ingen hemmelighet at jeg elsker alt som er ROSA hehe og nyeste innkjøpet som snart kommer er dette iphone cover fra Ideal of Sweden. Jeg har et som jeg bruker nå white marble, men jeg har mistet mobilen i bakken og cover har fått et lite sprekk. Den fungerer for det om men jeg er den typen som henger meg opp i små detaljer. Sprekken i kanten irriterer meg haha og jeg har egentlig siklet på denne rosa lenge. Men butikkene her hjemme har den aldri inne og tidligere var den utsolgt på selve hjemmesiden til Ideal. Nå hadde de fått den inn igjen så da er det bare å bestille den og jeg fikk 15 % rabatt og så det var jo bra. Ble billigere via dem enn å kjøpe i butikken...... som aldri får den inn... de har den kun til iphone 6/6s + 7 som ikke jeg kan ha. Ideal of Sweden pink marble

Jeg glemte ta med det viktigste!

 • 05.06.2017, 10:45

God morgen alle sammen <3

Det er en flott morgen å våkne til i dag med solskinn og det hele! Selvom det er litt trekk og skyer stopper det ikke for at solen skinner. Dagen i går var knallkjekt, og jeg hadde det så gøy at jeg glemte jo å ta med det viktigste i går! Nemlig gaven jeg skulle gi til ekteparet som har vært gift i 20 år hehe. Men hun skal nok få pakken i dag etter jeg har vært innom jobben for å bestille varer.

Disse to flotte orkideene fikk jeg av mine to onkler med sine ektefeller. Jeg ble utrolig overrasket og glad for at de har gitt meg en oppmerksomhet på min bursdag i går. Og orkideer er jo akkurat det jeg liker å ha i huset. Så nå står de fint ved stuevinduet og pryder med sin flotte blomst. Den i lilla er første gang jeg har hatt i min lange orkideer samling. Jeg har måtte flytte to av mine ut i den andre stuen og klippet dem litt da de var avblomstret. Nå har jeg inkludert de to nye totalt 6 stk. som blomstrer og har fått nye knopper. Mens de to andre jeg klippet grenene på håper jeg vil komme nye knopper snart. 

Rosalie with my lucky crystal horse

 • 04.06.2017, 15:15Liten bonus gave til meg selv i år 💕 

FORFØRT - BEGJÆRT - BESATT - ELSKET

 • 01.06.2017, 18:15CALENDAR GIRL

Finally har jeg den komplette samlingen av denne bokserien, og jeg har allerede lest første kapittel av januar. Så langt er jeg veldig fornøyd! Det blir nok ikke særlig blogging på meg nå som jeg er blitt hekta på boken 🙈. Nå er det på med brillene fram med teppet og sette meg ned for å lese.

Brilleklar til sommeren

 • 25.05.2017, 15:00Jeg er soleklar for sommerferie!!!

HA HA HA

Neida, det er enda 45 dager igjen før jeg skal sette meg på flyet sammen med kidså. I år skal jeg virkelig lære meg å bruke solbriller på ferie. Og jeg har skaffet meg to par som jeg skal ha med. Det første paret er fra Quay Australia i fargen Rosegold med speilglass. Denne har jeg sett mange Youtubere bruke så jeg tenkte jeg skulle kjøpe et for å se. Og jeg digger den! Den er bare dødskul og så fine 😍. Den andre er litt mindre i glasset men også speilglass fra Michael Kors. Den fikk jeg til halv pris i en brillebutikk her hjemme. Den er i ren gullfarget på hele solbrillen samt den har en helt annen glassform.

Quay Australia Cherry Bomb Rose

Michael Kors Lon Gold Tone#solbriller #quayaustralia #michaelkors #sommer #ferie #newin #shopping #nellycom #zalando 

 

Fluffy ball

 • 19.05.2017, 20:00Fluffy pompom from Mypracticalpurse <3

Last gift

 • 18.05.2017, 18:20

Her er siste bursdagsgaven som jeg har ventet på <3

En egen reim som er bredere og kortere enn den som følger med vesken. Denne er behagelig og akkurat passelig til min høyde. Jeg er strålende fornøyd med årets bursdagsgave fra gubben ❤️. 
 

I just wanna......

 • 16.05.2017, 20:20

Denne herlige kanine kom i posten i dag!

Den er så myk å ta på 😍 men uheldigvis har den bare ett øye. Var nok en produksjonsfeil og jeg har klaget det inn. Så jeg får en ny av selger 😉. Denne kan du henge som veske/bag pynt eller sammen med nøkkelknippen. Den er så søte ❤. 

Rosa skjønnhet fra gubben

 • 15.05.2017, 20:15

Jeg er i lykkerus for bursdagsgaven min er endelig i hus!

Og den er bare utrolig fine og fargen skriker jo MEG! Jeg falt pladask for rosafargen på denne - den er bittelitt mørkere enn rose ballerina til LV. Jeg elsker fargen 😍 siden jeg elsker alt som er rosa.

Bursdagspresangen fra gubben 💕


#louisvuitton #veske #design #bursdag #gave

Pakke i posten

 • 15.05.2017, 14:00

Endelig!

Kom meldingen om at det er en pakke til meg på post-i-butikken som jeg har ventet på i hele helgen. Jeg visste den kom i dag og har bare trippet siden jeg sto opp. Siden jeg skal på jobb snart så har jeg ikke fått studert så veldig mye på pakken. Men litt photoshoot har jeg fått tatt som jeg skal vise dere senere i dag. Det vil bli forhåndslaget og publisert automatisk på bloggen i ettermiddag 😍. 

Adidas Gazelle vapour pink

 • 07.05.2017, 16:00

NEW IN

Disse er de første Adidas av denne typen sko jeg har kjøpt ever. Jeg har siklet en stund på disse og da jeg kom over en butikk som hadde i min størrelse, slo jeg bare til!


 


 

Adidas GAZELLE vapour pink/white/gold metallic

Matching cases

 • 28.04.2017, 18:00

For en uke siden benyttet jeg meg av rabattkoden som bloggeren Anneli Aaland hadde i et innlegg 👉🏼 HER. Jeg valgte dette for å matche med min iPad marmor cover som jeg har vist dere tidligere på bloggen. Den Ideal of Sweden cover jeg hadde først har jeg solgt siden jeg ikke ville la så fine cover ligge i skuffen. Disse covere kan du som sagt kjøpe direkte fra hjemmesiden til Ideal of Sweden (husk 350 NOK tollregelen). Men dere kan kjøpe på alle Telenor butikker i Norge til priser fra 349 kr.


 

Summer theater

 • 28.04.2017, 14:00

Nye Mummikoppen i Mummitroll samlingen min 😍Mummi kopp sommer edition 2017

White marble

 • 15.04.2017, 12:00

White Marble cover for iPad Air 2.

Opprinnelig så jeg hvit marmor veske via blogginnlegget til Hege Merete som hun hadde lagt ut. Og via den linken hun kjøpte sin iPad veske fant jeg da denne jeg har bestilt. Jeg var ute etter en marmor case til min iPad, men hadde ikke funnet noe til normal pris før nå. Jeg skrev til selgeren at jeg ikke ønsket å ha noe initials bak på coveret, for jeg syns ikke det ble noe fint med tekst på den. 

Link 👉🏼 White marble on Ebay

 

Hi Mickey

 • 08.04.2017, 14:00Sko//MichaelKors - Bukse//VintageCroppedbyH&M - Bluse//MikkeMusbyH&M

Mystikk

 • 22.03.2017, 18:15

Duftpinner kjøpt på FEEL butikken på Markedet <3

Husk gå inn HER og send meg spørsmål :)

Jeg hadde satt stor pris om du ville det :)

#duft #duftpinner #feel #newin #shopping

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no