hits

Inspo pictures

 • 05.11.2017, 17:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elegance style

 • 18.10.2017, 11:50

Kaitlyn Pan shoes

Hadde aldri trodd jeg skulle sitte med slike sko! Men jeg likte disse utrolig godt! Så elegant og classy og så rocka på en gang liksom. Hælen er litt høy, men jeg klarte å gå litt med dem. Dette er jo mer festsko som du ikke skal bruke hverdag eller gå langt. Men gud hvor stilig antrekket ditt blir med disse lekre skoene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"Sokkene grei ... men dødningskallen ....."

 • 04.10.2017, 21:10

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere ser har jeg for en gangs skyld dolla meg litt opp fordi jeg skulle ut i dag. Jeg prøver å få til litt mer outfit innlegg på bloggen, men syns det er vanskelig. Det er liksom bare på fridagen min midt i uken jeg har mulighet å gjøre det, og det er også værforbeholdt haha. Er det møkkavær får jeg jo ikke tatt bilder i det hele tatt. Og så er det også vanskelig å finne ut hva antrekket skal være. Jeg er ikke kjent for å være noe style guru for det kan nok ungene skrive under på. Her ser det også ut som jeg har fått elektrisk støt eller noe hehe, men det er bare vinden som blåste sånt da jeg tok bildene 😂.

Jeg sendte jo selvfølgelig bildet ovenpå til gubben som sitter ute på sjøen. Og jeg spurte han om han syns antrekket mitt var fint satt sammen? Jeg tenkte jo på at han kom til å kommentere de knæsje rosa sokkene mine, for alle ser jo at det passer jo absolutt ikke inn med antrekket! Jeg ventet på at han skulle svare, og jeg var ganske så sikker på at han ville kommentere sokkene. Så kom meldingen fra gubben: "Hmhm sokkene grei de jo, men ka med dødningskallen da 🤐🤐🤐🤐🤐." HAHAHA

Gårsdagens antrekksbilde, bighead!

 • 24.09.2017, 11:30

OMG!

Hva skal jeg si...... jeg skrøt jo sånt om hvor flink gubben er blitt når det gjelder fotograf ferdighetene hans. Men..... så skulle han ta antrekksbilde for meg i går med iPhonen min! hahahaha det ble mange morsomme bilder som jeg selvfølgelig har slettet. Dette bildet ble bare morsomt haha jeg følte jeg hadde så stor hode mens resten av kroppen så bare helt feil ut. Han skal ha for at jeg ikke manglet hode eller ben da 🙈. Vi skulle jo ut på karatestevne og jeg gadd ikke dra opp digitalkameraet så det fikk holde med iPhone bilde.

Bling all the way

 • 17.08.2017, 14:00

HUSK BLI MED PÅ GIVEAWAYEN MIN:

http://fruvinningland.blogg.no/1502910872_giveaway_n_klikk_inn_for__se_.html​

Jeg sier ja takk til alt som heter bling bling og veskepynt!

Dere vet jeg elsker disse duskene og jeg har samlet opp en del nå etterhvert. Jeg har også vunnet et gavekort som jeg snart skal bruke på å kjøpe en inspirert Hermes veske fra ei søt jente fra Kina. Og litt andre ting skal jeg også bestille så jeg vil komme med bilder senere når jeg mottar det. Her har jeg tatt bilde av hver veskepynt på en veske slik at dere kan se hvordan de ser ut.

Vi måtte bare snu

 • 13.08.2017, 14:15

Det ble ikke noe lang tur på meg og gubben i dag! 

Jeg så frem til å komme meg litt ut og få litt frisk luft, men det gikk ikke som planlagt. Noen bilder ble tatt hjemme før vi kjørte nordover, men kom bare et lite stykke før jeg bare sa vi må SNU. Jeg ble forferdelig kvalmen og kjente det trykket på i halsen. Magen snørtet seg sammen og jeg angret meg ihjel at vi i det hele tatt gikk ut. Omstillingen etter reisen og tidsforskjellen er nok skylden i dette. Og jeg må bare ta det med ro resten av dagen.... i morgen begynner jeg på jobb igjen haha. Helst vil jeg bare kaste opp så blir jeg kanskje ferdig med kvalmen som ligger og plager!

Dagens korte antrekk ble som dere ser på bildene haha for de kastet jeg av meg ganske fort da jeg kom meg hjem. Det blir nok pysjen i dag gitt 😆.

Det er ille......

 • 23.06.2017, 12:25

woman shopping
Licensed from: adrenalina / yayimages.com


...................................

at vi allerede er kommet til St. Hansdagen og været fortsatt er så dårlig! Bare en uke igjen av juni, men finværet vil ikke komme til oss i Haugesund. Jeg våknet opp til en grå og trist morgen. Regner. Og det er også Prikkedagen i Haugesund sentrum! Jeg hadde avtalt med søskenbarnet mitt å gå i dag, derfor stod jeg opp tidlig. Egentlig hadde jeg ikke tenkt å gå siden jeg var lei av senter. Men dette er sentrum som arrangerer Prikkedagen, og det er litt greit å støtte sentrum litt også hehe. Så til tross for det regnet tok jeg på meg vinterjakken og paraply med meg ut. Det er virkelig ille at jeg ikke kan henge vekk vinterjakken min! Jeg er en frysepinne og når det bare er 12-13 grader så er det himla kaldt.... for meg.... 

Det var ikke så mange mennesker ute da vi kom til sentrum. Vi fikk nå kikket på tilbudene og jeg fikk handlet to finskjorter til gubben. OG jeg fikk endelig kjøpt meg nye truser! Triumph butikken hadde truser og bh til knallpris. Jeg sparte en god del på alt jeg kjøpte i dag. Men nå er det totalt stopp på å handle noe mer for min del. Nå er det bare to uker igjen før jeg skal reise så da er det best å spare pengene til shopping i Vietnam 😆.

Friday inspo

 • 09.06.2017, 15:00LV Pochette Metis monogram canvas & Dreamy Camellia

Rock chic

 • 04.06.2017, 22:43

Beste bursdagsfeiringen ever med absolutt alle i familien. Tina leverer som alltid med masse god mat og dessert. Jeg er så forbaska mett av alt som kommer på bordet. Og jeg ble og overraska med kake og alle sang for meg og 🙈.

Men som sagt handler denne dagen også for søsteren og svogeren min. Vi er samlet for å feire at de har vært gift i 20 år, og jeg ønsker også at de får mange flotte år sammen videre.

What´s in my bag

 • 02.06.2017, 14:45Akkurat for tiden er det denne skjønnheten jeg bruker når jeg ikke på jobb. Denne Neonoe som jeg fikk på forskudd til bursdagen min i år, er blitt min favoritt veske. Den er bare SÅ fine og jeg elsker rosafargen..... får liksom ikke nok av hele vesken haha. Men nok om min obsession på selve vesken! Det er hva jeg har i vesken jeg skal vise dere <3

Det jeg alltid har med i vesken er agendaen og sminkepungen som kan brukes som en liten skulderveske om jeg vil. Lommeboken hadde jeg egentlig en Zippy compact wallet som jeg solgte etter jeg fikk denne Neonoe. Jeg trenger bare en liten lommebok der jeg har plass til de viktigste kortene og plass til noe mynter. Så da ble det lettere med denne Rosalie coin purse som den heter i rose ballerina farge. Det er den lille lommeboken med en lysrosa runding på bildet. Ellers har jeg fra før key pouchen som jeg bruker til å ha andre kort som jeg ikke bruker ofte. Solbriller er med i vesken nå siden man vet aldri når solen plutselig kommer hehe. Halslinser og lommepapir er i vesken akkurat nå fordi jeg er enda forskjølt. Iphone og laderen glemte jeg å ta ut av vesken, men det er noe jeg ALLTID har med i vesken. Dustbagen dere ser på bildet har jeg med slik at jeg alltid kan putte en av reimene i når jeg eventuelt ikke trenger ha begge hektet på. 

Til og fra jobb bruker jeg da skuldervesken Pochette Metis som er litt mindre og enklere. 

Three bag different style

 • 01.06.2017, 14:00Her har jeg mikset og trikset litt på de to veskene mine og sminkepungen. Jeg har brukt reimene til veskene og mikset dem rundt for å se hvordan jeg kan bruke reimene om hverandre. Resultatet ble ganske okei og jeg har faktisk flere muligheter til forskjellige anledninger hvordan jeg vil ha veskene. 

Sushi & movie date

 • 31.05.2017, 15:10Ready for date with my cousin 💕

Updates later 😉

One camera different filters

 • 27.05.2017, 11:00

God formiddag alle sammen

Det er sol, sol og bare sol i dag!!! Men jeg får ikke nyte den mer enn til 12 haha. For da er jeg på jobb og ser ikke noe mer til solen før klokken 20:00 i kveld. Forhåpentligsvis er det fortsatt lyst men solen er nok ikke der som den er nå.

Satt og kjedet meg så jeg tok noen selfies med et kamera app på iPhone som heter Camera360. Den skal ha mange filters som er morsomt å prøve ut. Bildekvaliteten er ræva spør du meg når det brukes sånne apper og filters. Men det er bare morsomt å se hvordan man blir forvandlet av det. Smooth skin og ser ferdig sminket ut 😎. Men virkeligheten er et ansikt uten sminke med levende fregner hihi.

Waiting for this beauty

 • 13.05.2017, 14:05

BIRTHDAY GIFT FROM ME & MY HUSBAND 

TO

MYSELF

❤️

 

Jeg gleder meg SÅ mye til denne skjønnheten skal komme!

Den er allerede kommet til Haugesund postterminal i går, men rakk visst ikke ut til post-i-butikken 😔. Og da må jeg vente helt til mandag før den kommer til postbutikken. Men da har jeg noe å glede meg til mandag!!!! Denne vesken har jeg ikke uten videre kjøpt uten å ha råd til det. Jeg har solgt to vesker som jeg heldigvis har fått pengene igjen for, slik at jeg kan kjøpe denne istedenfor. Jeg ønsket meg bare denne til bursdagen min i år, så da ble det jo til at gubben ikke hadde noe valg. Han sa jeg måtte komme med ønskeliste og han fikk jo en ting på listen. Så med pengene jeg fikk igjen for de to andre veskene og bursdagsgave fra gubben får jeg altså denne vesken samt en ekstra reim i samme farge. En reim som er i monogam på ene siden og rose poudre bak, bredere reim og kortere. Da denne modellen har en rosa stropp som kan lages lengre eller kort. Men den blir veldig lang og jeg er ikke så høy. vil vesken henge for lavt ned på hoftene.

Vesken heter Louis Vuitton Neo Noe monogram rose poudre.BANDOULIÈRE Monogram rose poudre

Kles-utfordringen dag 4

 • 10.05.2017, 10:05

Mhhmmm....... I know I am late..... de fleste er ferdig med kles-utfordringen, men hei vent på meg da ;) 

Jeg måtte lete litt i garderoben for å finne min siste farge i denne utfordringen. Og jeg er ikke den som gir meg heller før jeg klarer å finne en løsning. GRØNN, er ikke en farge som jeg vet jeg har noe særlig i skapet. Men herlighet! Jeg fant en genser som jeg hadde helt glemt vekk at jeg hadde HAHA . .... og da klarte jeg jo også å løse Frodith sin utfordring som er min siste oppgave. Så her er løsningen Frodith 👇🏼 

Kles-utfordringen dag 6

 • 08.05.2017, 16:00

Endelig fant jeg ut av nest siste kles-utfordring oppgaven som Frodith har laget. Lurer du på hva det er kan du gå inn HER og se 😉. Jeg har tenkt lenge på hvordan jeg skulle løse oppgave nr. 6 som er oransj. Men da jeg leste innlegget til Toini 👉🏼 HER, visste jeg med en gang hvor jeg skulle lete for å løse oppgaven. 

Jeg dukka i Facebook bildearkivet og fant da disse bildene av meg og ungene. Der jeg har på meg en Kari Traa løpejakke som er oransj! Så da fikk jeg jo løst oppgaven som jeg ikke trodde jeg skulle klare 😜.

 

kles-utfordringen dag 2

 • 05.05.2017, 16:00

RØD

Denne måtte jeg lete litt lenge for å finne noe som jeg har i rødt! Jeg måtte langt tilbake i bildearkivet, og fant da den perfekte plagget for å utføre utfordringen 😀. 

Kles-utfordringen dag 1

 • 04.05.2017, 16:00

Blå/turkis

Løser jeg så enkelt som å vise dere igjen Mariusgenseren jeg nettopp har strikket ferdig til meg selv. 

Kles-utfordringen dag 5

 • 03.05.2017, 16:00

Så var det å dykke i bildearkivet for å se om jeg finner noe plagg i de fargene vår kjære Frodith har gitt oss i hennes kles-utfordring! Og dagens farge jeg har funnet er absolutt en av mine favorittfarger - ROSA!

Og her i mitt innslag for utfordringen 👇🏼
 

Kles-utfordringen dag 3

 • 02.05.2017, 23:23

Wow! Akkurat i det jeg følte jeg kanskje skulle ta en pause fra alt blogging, fikk jeg gnisten tilbake! Jeg har hatt en travel helg, og det har gått utover blogglysten. Jeg har selvfølgelig tittet innom dere jeg følger selvom jeg ikke alltid kommenterer. Men det er spesielt ei blogger som er utrolig flink å skape glede og skoi via bloggen. Og det er selveste Frodith 😍. Hun har kjørt i gang en utfordring som hun kaller for kles-utfordringen. Dere kan klikke inn HER for å lese innlegget hennes. Jeg liker utfordringer derfor er jeg med, og jeg velger å ta det i random rekkefølge.

Så i dag velger jeg dag 3 som skal være fargen GUL. Og bildet mitt sier vel alt?

Classic black cornwall with cuff

 • 27.04.2017, 16:00


 

Daniel Wellington Classic Black Cornwall 40mm & Classic Cuff Rose Gold Large

Favoritt klokken min fra Daniel Wellington ❤️. Jeg har denne i både stoffreim og svart skinnreim. Knallfine og så classy og timeless stil på DW sine klokker 😍.

De er alltid med meg

 • 19.04.2017, 07:45

God morgen alle mine lesere ❤

I dag vil jeg vise dere to ting jeg alltid har med meg ut. To favoritt små vesker som jeg er kjempeglad for at jeg har. Først er key clay som jeg hovedsaklig bruker til å ha kort oppi. Den er egentlig en nøkkelveske, men jeg syns den passer bedre til annet bruk. Om jeg skal gå ut eller ikke trenger hele lommeboken med har jeg bare førerkort og bankkort i den. Og jeg kan hekte nøkkelknippet på clayen om jeg ønsker.

Den andre er en mini pochette som er en liten veske mange bruker til å ha sminketing. Men jeg bruker den til å ha lipglossene, håndkrem, et par bind i tilfelle tante kommer og andre småting. Det er mer sikkerhet å ha slike ting i en egen veske enn ha de løst oppi større vesken. Jeg har to litt mer dyrere skulderveske som jeg absolutt ikke har lyst å ødelegge om håndkremen f. eks. skulle lekke nedi vesken. Denne mini pochetten fikk jeg kjøpt til en rimelig bruktpris på finn.no. Mens den key clay kjøpte jeg nytt i sammen med da jeg kjøpte veske på Louis Vuitton butikken i Oslo.

Black monday

 • 17.04.2017, 07:00Kipling taske ❤️

Moteshow

 • 06.04.2017, 22:35

God kveld bloggen 🙂

Hvis dere har sett på min Facebook profil tidligere i kveld, vet dere at jeg har vært på moteshow på Oasensenter. Jeg sendte første del av showet direkte på min FB 😎. Jeg var der i kveld med mamma og Thea og kikket litt før det begynte. Grunnen vi gikk og så på showet var fordi storesøsteren min er en av tolv modeller som var blitt plukket ut. Av 650 søkere til showet var hun en av di tolv som de ville ha med på showet. Så da måtte jo vi komme og se og klappe for henne 😍. Etter showet spanderte mamma Dolly pizza på alle oss. Jeg fikk handlet meg en finbukse og skjorte da. Litt bilder fra mobilen herunder:

Favoritten

 • 05.04.2017, 12:25

My favorite handbag from Louis Vuitton

Pochette Metis Monogram 

❤️#louisvuitton #veske #mote #newin #favoritt #elsker #pochettemetis #inspo #roser #blomster

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no