hits
 • Mat
 • Cafe date med meg selv

  • 07.02.2018, 13:16

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Verken mamma eller søskenbarnet mitt kunne være med ble det kafe date med meg selv i dag. Jeg har vært ute siden i dag morges og har tatt en del bilder rundt omkring i Haugesund. Før jeg dro for å handle på jobben tok jeg en lunch på Haugli cafe midt i sentrum. Å bare sitte der alene og nyte lunchen og høre på de andre gjestene som preika var jo egentlig ganske greit og. Litt morsomt var det og å sitte høre på hva de eldre hadde på hjertet. Det satte seg to pensjonerte menner rett ved siden av meg, og de skravlet med hverandre om alt mulig. De brydde seg ikke om at jeg satt der og hørte alt de sa 😅. Men koselig å se at de kommer seg ut og har det sosialt med andre. Nå er jeg hjemme og holder på med middagen mens jeg ser gjennom alle bildene som ble tatt i dag. Senere skal jeg ut til Kopervik med Jonas så da blir det nok mer bilder også.... hvis det fortsatt er lyst når jeg kommer meg ut der. Bilder kommer ut etterhvert som jeg får redigert dem 😉.

 • Mat
 • Aldri vært så sprengt som nå!

  • 02.02.2018, 23:25

  Gurimalla så mett jeg er! Enda det er to timer siden jeg kom hjem fra en koselig kveld med Tina og bestevenninnen min. Vi har vært på sjømataften her på Scandic Maritim. Stor sjømat buffe med utrolig mye godt innen sjøriket. Jeg spiste til jeg kjente jeg nesten skulle kaste opp haha. Det var så mye godt og jeg prøvde sikkert bare halvparten av alt som var å velge. Mange spiseglade mennesker var på dette, og jeg følte at restauranten slet litt med å fylle opp fort nok. Og det så ut som de ikke hadde mer igjen av enkelte retter også. Trykket på spiseglade gjester var nok mer enn hva restauranten hadde beregnet. Men knallgod mat var det og stemningen var på topp den. Jeg hadde en kjekk kveld med begge og vi tre ble ganske så sprengte etter siste dessert bit ble spist.

  Jeg fikk forresten også denne flotte hekla luen av søsteren min. Hun har fått helt dilla på å hekle 🙈. Luen kommer til å gå godt i lag med den gule vesken min da 😉.

 • Mat
 • Den store byttedagen!

  • 27.12.2017, 16:10

  Jakke//Parajumpers - Topp/Fransa - Bukse//Only . Sko//UGG - Veske//MichaelKors

  Denne retten er andre gang jeg har prøvd i det siste og jeg er helt hekta på denne. Den har en slags saus eller rømmedressing i bunnen som smaker helt himmelsk. Og til maten kjøpte jeg en kopp med white mocca med krem....... awwwww ..... what can I say? I´m in heaven!!!! Jeg var på Opus Kafe på Amanda sammen med søskenbarnet mitt i dag. Vi var der i 10 tiden og det var allerede ganske fullt på senteret. Mange sto i kø i butikkene for å bytte gaver som de har fått til jul. Heldigvis har jeg ikke noe jeg skal eller trenger bytte i butikkene for det er et ork skal jeg si dere. Folk overalt! Jeg fikk faktisk kjøpt meg en kjole og et par sko som jeg skal vise dere senere. Nå skal jeg gjøre meg klar for å gå ut for andre gang i dag. Mamma ringte og spurte om jeg ville være med henne på Oasen, så da blir det Oasen next haha.

 • Mat
 • Fra tørka kjøtt til gourmet middag!

  • 13.12.2017, 13:00

   

  Cracked dry earth
  Licensed from: moodboard / yayimages.com

  Jeg føler meg skikkelig snytt altså! 

  Grunnen jeg mener det er fordi jeg fikk tidenes verste middag i går av gubben 😂. Han mener selv at det var godt, og at middagen var perfekt...... Men jeg derimot satt og klagde fra jeg så maten til jeg til slutt måtte gå ordne maten selv. Gubben lagde nemlig koteletter i går til middag noe som jeg anbefalte i går da han kom innom for å handle. Jeg hadde så lyst på stekt nakkekoteletter med ris, og jeg fikk forsåvidt jo det jeg ville. Men herlighet for en kotelett! Det minnet meg mer om inntørka kjøtt som lå på fatet, og ikke snakk om hvordan den var å tygge. Kjøttet var så tørt og stekt altfor mye og jeg satt der og tygga til jeg fikk vondt i kjeften. Dere kan tro gubben fikk høre om denne tørka kjøttet resten av kvelden i går! HAHAHA Jeg som hadde gledet meg til den middagen med den saftige og gode nakkekoteletten..... istedenfor måtte jeg bare steke koteletten selv slik den skal være 😅. 

  Så i dag folkens! Skal jeg slå på stor tromma og lager skikkelig gourmet middag. Siden jeg klagde så fælt på gubbens middag i går, så blir det ikke noe enkel middag i dag..... som jeg pleier å lage når det er min tur å lage middag. Sist uke lagde jeg lapskaus som de mente var mer suppa enn lapskaus. Der guttungen satt og pitlet i maten, og jentungen konstanterte hele tiden at jeg ikke hadde lagd lapskaus. Mens gubben bare fyrte meg opp med å si at jeg bare lager lettvinte middager, og at jeg alltid sniker meg unna når det er min tur. 

  Klager de på gourmet middagen de får i dag...... da gir jeg de opp haha. For i dag skal jeg gi de fløtegratinerte poteter og biff til middag. Nå tenker jeg at de tier stilt når middagen kommer på bordet. Men så det er sagt.... er dette første gang jeg hel steker biffen, så hvordan det kommer til å gå...... får dere nok vite senere i kveld!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

 • Mat
 • Det må bare være psykisk

  • 27.10.2017, 09:00

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen bloggen 😀

  Jeg starter dagen i dag med en sjokoladebar fra Herbalife og en flaske vann med dæsj av Herbalife aloe-urtekonsentrat. Målet mitt er minst å drikke en flaske med vann med dette oppi. Jeg liker ikke å drikke vann så dette med mangosmak vi kanskje hjelpe meg til å klare drikke mer. For jeg får altfor lite væske i meg, og det er skremmende å vite hvor lite det faktisk er og! Jeg kan gå en hel dag og det eneste jeg drikker er en liten kartong med juice når jeg har pause på jobb. Om kvelden er det kanskje et glass med sprudlevann jeg drikker, og det er alt jeg drikker i løpet av en dag. Slik har jeg holdt på i årevis..... 

  Det sies at alt slike kosthold ting skal gjøres med måte... altså alt med måte.... ikke overdriv osv. osv. Jeg er altfor sløv når det gjelder å tenke på hva jeg trenger. Hadde jeg ikke vært så vrang å å svelge tabletter hadde jeg kjøpt Herbalife vitamin. Men bare jeg ser størrelsen på tabletten så får jeg helt angst haha! Den kan knuses og eller tømmes oppi drikken hvis det er kapsel.... men det er en tablett uansett. Må være noe psykisk galt med meg og tabletter 😂. Eller at det er en psykisk problem jeg har når det gjelder å svelge tabletter 😅.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • Mat
 • TORO kongen i aksjon!

  • 15.10.2017, 13:30

  Heia alle sammen 😀

  Da er vi kommet hjem etter varetellingen på jobb. Og jeg fikk god hjelp av gubben som er litt snurten fordi han fikk telle det som krevde mest tid hahahaha. Men vi kom jo i mål og alt er ferdig telt, så jeg er kjempeglad for hjelpen og resultaten. Før jeg dro passet jeg på at jeg fikk handlet meg noe godt til i kveld. SMASH! er sykt godt og jeg fikk jo det på fredag kveld. Men jeg er for treg når det gjelder å spise opp så når jeg vil ha, da har jo gjengen spist opp alt! Så nå har jeg kjøpt ny og gjemt posen vekk 😆.

  Gubben har også bestemt at i dag skal han lage middagen. Han ville bruke opp disse gryterettene som har ligget i evigheter. Så nå er han i full gang med middagen - TORO kongen som vi kaller ham her hjemme! Og TORO kongen serverer i dag meksikansk gryterett med kyllingkjøttdeig og loff. Er ikke jeg heldige som har han???? 😍

 • Mat
 • Boller til frokost

  • 14.10.2017, 09:00

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ser ikke disse bollene fristende ut? Som jeg fortalte dere i går har disse bollene flydd helt fra Oslo til meg, og de er bakt av min gode bloggvenn Vera. Jeg har enda boller igjen og skal nå kose meg med boller og kaffe nå denne lørdagsmorgenen. Herlig å bare stå opp og så har jeg boller klar til frokost 😍. Jeg var,et bollene noen sekunder i microen, og nå smaker de som helt nystekt rett fra ovnen!

   I dag skal jeg på jobb 13-21 og i morgen blir det fortsettelse på varetelling. Gubben er også kommet hjem så dagene blir mye lettere for meg. Jeg jobber og han tar seg av alt i hjemmet 😆. Jeg er heldig som får så mye hjelp når han er hjemme 🙈. Nå skal jeg lese litt blogg og forberede noen innlegg for dagen før jeg skal på jobb.

  Ønsker dere alle en flott lørdag ❤️.

 • Mat
 • Fanget i et rom

  • 12.10.2017, 20:05

  God kveld bloggen <3

  Nå har jeg kommet hjem fra en liten tur på Oasen storsenter. De har nattåpent i dag og jeg fikk kjøpt inn en julegave, en familie aktivitetskalender 2018 og en kalenderbok 2018. Kalenderboken skal jeg ha på jobben som jeg bruker til å skrive ned notater og datovarer. Ellers var det sykt mye folk på senteret og jeg kjente jeg ble litt kokte. Så da det begynte å strømme til med folk kom gubben og hentet meg. Jeg takler ikke like godt slik folkemengde lengre, for jeg føler jeg blir fanget i et rom.

  Jeg har også noe veldig kjekt å fortelle dere, men det skal jeg gjøre i morgen. Det innebærer bilder og nå er det for mørkt til å kunne ta det. Så det kommer ut på bloggen i morgen 😉. Har dere forresten smakt den nye Starbucks iskaffen? Den er himmelsk god og grusom for magen min, men liker dere Starbucks sine iskaffer så må dere prøve denne altså!

 • Mat
 • Makaronigrateng a la Tone

  • 11.10.2017, 15:30

  I dag har jeg virkelig brettet opp ermene og lagd middag 😂 for en gangs skyld eller??? Egentlig skulle jeg lage pølsegryte med makaroni etter Rema 1000 oppskriftsheften forrige måned. Men da jeg så oppskriften tenkte jeg at jeg bare skal lage min egen vri på retten haha. Så da ble det bare enkelt å mekke retten selv med litt jukse hjelp. 

  Det du trenger er en pakke kjøttdeig, en pose med revet ost, en pakke kjøttpølser, ca. 450 gr makaroni og et glass med Dolmio Al forno saus. Steker kjøttdeig og pølsene så blander jeg bare alt i en bolle. Så fordeler jeg det i to ildfastformer og legger litt ost på toppen. Og i ovnen i ca. 15 min. på 220 gr. Jeg har smakt litt på gratengen og jeg kan garantere at dette smaker fortreffelig godt!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • Mat
 • Han ønsket seg iPhone X

  • 07.10.2017, 20:05

  Og jaggu så fikk han også ønsket oppfylt 😍

  Vi overrasket faren min med bursdagskake etter middagen. Denne flotte kaken har jeg som sagt ikke laget selv da. Den har jeg bestilt av Mesterbakeren og de lager veldig gode kaker. Og du kan ha eget bildetrykk om du vil til en liten ekstra penge 😉. Siden iPhone X ikke er kommet til Norge måtte jeg improvisere så da ble det dette han fikk på kaken sin. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  iPhone X marsipankake fra Mesterbakeren.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • Mat
 • Hva skal jeg servere gjestene?

  • 07.10.2017, 16:00

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det er noe jeg har brukt hele uken på å finne ut hva jeg vil lage til gjestene i dag. Siden gubben ikke er hjemme så blir jeg helt alene med matlagingen og ordne til gjestene kommer. Så da fant jeg ut at jeg må finne en middag som på en måte lager seg selv. Hadde han vært hjemme hadde jeg kunne laget til noe mer avansert enn det jeg har valgt. 

  Nå er det høst og da er det lam som er sesong nå på fersk, og Rema 1000 har fått inn fersk lammelår fra Premio. Og da tenkte jeg at det passer jo fint at jeg skal lage det til gjestene. Faren min fylte året i går og siden alle var på jobb og ingen som kunne feire han, ville jeg invitere dem bort til meg i dag. Så det skal bli koselig det å ha dem bort på middag. Jeg skal som sagt servere dem lammelårsteik med fløtegratinerte poteter, rosenkål og waldorfsalat. Det er kun steiken og saus jeg lager selv hehe resten jukser jeg nok med å kjøpe ferdiglaget. Det enkle er ofte det beste vet du 😉. 

  Steiken er nå i ovnen og skal steke i noen timer før jeg skal sette fløtegratinerte poteter inn. Da gjenstår det bare litt rydding og dekking av bord så er jeg klar for å ta i mot gjestene 😍.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • Mat
 • Fordi jeg kan unne meg det!

  • 05.10.2017, 20:50

  I dag har det vært en travel dag på jobb, og sånt er det å jobbe i dagligvaren hehe. Spesielt på varedager er det ekstra å gjøre enn til vanlig, og torsdager er den dagen jeg har mest å gjøre. Jeg ble 30 minutter forsinket hjem pga. jeg ville gjøre meg ferdig med varene og bestillingene. Så var det rett hjem og lage middag til ungene for Jonas skulle også på trening. Men da vi kjørte bort på Håvåsen skole fikk vi vite at treningen hadde blitt avlyst. Så vi bestemte oss for å kjøre opp på Amanda for å se på et spill og jeg skulle på apoteket. Deretter gikk vi og handlet litt godt som jeg nå snart skal kose meg med. Jeg fant en kake som jeg ville prøve, mini Brioche! Om jeg har så godt av godsakene tviler jeg på, men etter å ha tatt fire paller med varer så syns jeg godt jeg kan unne meg det hahhahaha.

 • Mat
 • Gubben prøver ut sjokoladepizza!

  • 13.09.2017, 19:30

  OLYMPUS DIGITAL CAMERANår det kommer nyheter i butikken er jeg ganske kjapp med å prøve. I dag har jeg kjøpt noe som jeg bare måtte prøve med en gang vi fikk varen! Dr. Oetker Ristorante har kommet med en nyhet som heter Pizza Dolce Al Cioccolato. Jeg tenkte med en gang WOW sjokoladepizza - og jaggu meg så er det sjokoladepizza og! Jeg fikk en Snap fra kollegaen min der han viste meg at butikken hadde fått inn den. 

  Den tas ut av esken og legges på stekepapir og i ovn på 200 grader i 10-11 minutter. Det begynte å lukte sjokolade i huset og etter 11 minutter tok jeg den ut. Det duftet fersk sjokoladekake 😆. Bilder ble tatt før gubben fikk ta et stykke........ og etter to biter var hans konklusjon at dette ikke var helt hans smak. Så da tenkte jeg at da må jeg smake og si min mening.... og jeg må si meg uenig med han. Jeg syns den var god da jeg liker sjokoladekake eller varm sjokolade. Smaken minte meg om fersk brownies som er litt bløt inni. Jeg likte den jeg - så nå skal jeg kose meg med desserten og se serie på Apple Tv´en min 😁.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

 • Mat
 • For et nederlag!

  • 03.09.2017, 21:10

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg har vært en tur og besøkt foreldrene mine etter turen ut tidligere i dag. De ringte og spurte om jeg og gubben ville ha grillet kamskjell. Og jeg sier jo ikke nei takk til mat! haha..... Det er jo sommervær i dag og det smakte utrolig godt med hjemmelaget limonade drikk. Jeg hadde uansett planer om å ta turen til dem i dag, fordi jeg trengte å få se gjennom bunaden. Den ble sydd ut i mai og da var den såpass sydd ut at den satt løst rundt magen. 

  I god tro tok jeg jo bunaden opp etter den ble lagt vekk i juni.... og jeg tenkte at bunaden sikkert er for romslig.... men neida.... jeg prøvde den på i dag og måtte virkelig bare innse nederlaget! Den passet perfekt nå haha på fire måneder har jeg klart å legge på meg såpass at bunaden ikke lengre sitter løst!!!! Det var sååååå pyton å vite fordi jeg var sikker på at bunaden ville være for romslig. Så stilt og rolig sa jeg bare til mamma at den tar jeg med meg hjem igjen... og så får jeg heller komme tilbake med den en dag om jeg tar skikkelig av! haha

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • Mat
 • De er heldig hvis de får se meg....

  • 02.09.2017, 11:25

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God formiddag bloggen <3

  Har dere hatt en fin helg så langt? 

  Her hos meg går det i bare i jobb ........ siden torsdag har jeg hatt stengevakt til og med i dag! Jeg begynner 15 og kommer hjem rundt 23:30 på natten. Det samme gjorde jeg i går og i dag har jeg 13-21. Det ble tre kvelder på rappen.... og ungene klager på at de ikke ser meg! Er de heldige så får de se meg litt i dag og kanskje de får se meg i morgen haha. Huff..... det er ikke kjekt slik men jobb er jobb, og av og til blir det litt sånne vakter når det er ting som skjer på jobben. Jeg får trøste meg med at i morgen har jeg fri i hvert fall, og da skal jeg nyte det fullt ut. Håper været holder seg fint i morgen også da det har vært fint hver dag nå mens jeg har hatt kveldsvakt. 

  Siden jeg skal på jobb klokken 13 spiser jeg bare en lett lunch nå. Om noen timer skal jeg ha pause og da kjøper jeg noe jeg kan spise som middag. Ellers har jeg ikke noe planer etter jobb i dag enn å slappe av. Forhåndsskrevne innlegg kommer nok ut på bloggen i løpet av dagen. Viktig å holde bloggen litt oppdatert også ;).

 • Mat
 • Helt perfekt!

  • 01.09.2017, 12:30

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Har du prøvd ut Rema 1000 sin nye ferdiglagde pannekaker i XXL serien? En pakke inneholder 15 stk. og koster 39 kr. Alt du trenger å gjøre er å varme pannekakene i micro eller stekeovnen. Det står veldig lett forklart på pakken hvordan du skal tilberede pannekakene. Jeg likte de veldig godt og med stekt bacon og lønnesirup til, er det bare helt perfekt! 

 • Mat
 • Helt oppbrukt!

  • 26.06.2017, 09:20

  God morgen alle sammen <3

  Mandag og det betyr en ny uke med jobb, og jeg skal på stengevakt i dag. Dagen min startet med en blytung hode pga. jeg har vært så tett i nesen. Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har nyst! OG hver gang det skjer så åpnet det seg opp i luftveiene eller noe. For det var ikke måte på hva som kom da! HAHA

  Skal ikke gå i detaljer for det er bare disgusting!

  Nå har jeg laget meg litt frokost og jeg har tatt to ibux og nesespray. Formen er absolutt ikke bra og jeg skal koke meg ingefær med honning snart. Begynne tidlig på med vidunderdrikken før det blir verre. For å være ærlig så er det ikke rette tiden å bli dårlig på med tanke på ferieavviklinger, og jeg som selv skal reise neste helg. Håper bare tettheten forsvinner i løpet av denne uken for å fly når du er tett som F...... er ikke noe behagelig! 

  Toast med ost og skinke..... tror jeg skal ønske meg ny toastmaskin og snart.... hehe den vi har ser bare helt oppbrukt og oppskrapt!   

 • Mat
 • Spørsmål jeg hater å få!

  • 19.06.2017, 13:30

  Hva skal vi ha til middag..... gubben spør meg og jeg klarer ikke å svare han med en gang. Hver gang jeg hører den setningen får jeg helt hetta haha dette er pga. jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skal lage. Gubben er så lei av å finne noe til middag fordi han lager så og si hver dag. Og jeg er ikke akkurat så glad i å lage mat heller!!! Og menyen til disse ungene våres er ikke så bredt at det gjør noe. Alle liker forskjellige ting og alltid er det noen som kanskje ikke er like glad i akkurat det og det....

  I dag ble han nesten sur fordi jeg ikke klarte å svare han på det spørsmålet.... og han bare gikk ut surmulen haha. Han kom så tilbake med en pakke ostepanetter med bacon. Så da blir det bare ris og ostepanetter til middag. Jeg har nå satt det inn i stekeovnen og satt på riskokeren. Siden jeg skal på jobb klokken 15 spiser jeg tidligere enn de andre. Jonas er ikke i form og har ikke vært på skolen i dag heller. Gubben har hatt feber i mange dager nå og fortsatt har det ikke gitt seg. Det er like før jeg bare kaller han for pillemisbrukeren for han hiver innpå en Paracet hver gang feberen er tilbake! Lurer på hvor mange han har tatt til nå hehe.... 

  Har du fått med sommer giveawayen her på bloggen min? Hvis ikke må du bare klikke deg inn på linken så kan du være med å vinne flotte skjønnhetsprodukter :)

  http://fruvinningland.blogg.no/1497255946_vinn_decrusto_blackmask__clarins_instant_light.html

 • Mat
 • Omelett med stekte grønnsaker

  • 12.06.2017, 11:30  Mat må man jo ha 😂

  Jeg vet ikke hva jeg skulle ha til mat før jobb i dag så da ble det bare omelett med grønnsaksblanding fra fryseren. Veldig enkelt og kjapt 😜.

 • Mat
 • Grille det skal jeg uansett hva

  • 28.05.2017, 14:00

  For det første så er dette et bilde av grillen til foreldrene mine fra tidligere i år. Grillen jeg har i dag er .... ehhmmm.... ikke noe jeg trenger å vise dere haha. Den funker og jeg har vasket risten og alt altså.... men men den ser ikke ut i måneskinn. Det er også meldt noe vind og noe nedbør, men som jeg har sagt så skal jeg grille no matter what! Jeg har gått hele dagen i går og erget meg over at jeg ikke fikk grille i går haha - så i dag skal jeg uansett. I flere uker har jeg stått og fylt på grillvarer som en helt og endelig skal jeg grille selv hos meg. Jeg har kjøpt forskjellige grillmat som jeg skal teste ut i dag. Og jeg skal få med meg en liten gjeng med forsøkskaniner også. Tenkte at det er veldig greit for meg å prøve de forskjellige grillvarene slik at jeg kan gi min mening om varene. Siden det er mange kunder som kommer bort til meg på jobb og spør meg om hva jeg anbefaler osv. Som sagt har alle ulike smak når det gjelder mat osv. men jeg liker å være ærlig med kundene når de spør. OG da er det hvertfall greit at jeg faktisk har smakt også 😁.

  Alt er klart så jeg har nå bare å koke ris og lage salaten igjen. Men det er enda tidlig så jeg kan slappe litt av og nyte denne fridagen.    

 • Mat
 • Passion

  • 26.05.2017, 21:25

  En liten minihelg på meg nå med CSI Miami og et glass med pasjonsfrukt juice. En vakt igjen i morgen så er denne uken gjennomført. Hostingen har ikke gitt seg, og jeg har harka en del i dag. Kjenner halsen er blitt sår av hostingen, men det gir seg vel etterhvert. Været her hjemme er bare nydelig ☀. Jaja det var kveldens oppdatering på bloggen 😁.

 • Mat
 • Flammer

  • 06.05.2017, 20:30

  Gubben syntes at det ikke var nok tennvæska så her ser dere resultatet etter han gjorde noe med det. Bildene er tatt med iphone unntatt siste bilde i innlegget. Nå er jeg så mett at jeg bare vil finne meg en plass for å sove. Jeg har ikke sovet noe særlig i natt da jeg våknet klokken 4 med magesmerter. OG klarte ikke sove igjen før klokken ble nærmere 6 - gjeeeesssspppp.
   

 • Mat
 • Den gode smaken

  • 16.04.2017, 12:50

  Har dere prøvd Mills sin nye smør som heter Olivero?

  "Olivero er en smakfull kombinasjon av smør- og olivenolje. En unik blanding som gir det beste fra to verdener."

  Den kommer i bordpakning på 400 g og er velegnet til både smørbrød, steking og baking. Og nå har jeg spist brødskive med dette smøret og kokt skinke med honning og sennep fra Nordfjord Kjøtt. Det smaker godt og jeg vil anbefale alle å prøve! Det som jeg syns er best med Olivero er at den kan brukes til alt 👍🏼. Hehe ble litt reklame her men men jeg jobber tross alt i en matbutikk, og det er jo alltid greit å prøve nyheter som kommer. Og er det noe bra så er det jo kjekt å la andre få vite om det slik at andre kan prøve og se hva de syns. Alle er ikke like men hvem vet? Kanskje du likte det eller kanskje ikke. Man vet ikke før man har prøvd 😉.

   

 • Mat
 • Mug-cake chocolate

  • 04.04.2017, 21:00  Tilbakemelding på denne mug-cake chocolate kommer nå med en gang! Jeg klarte ikke la være å vente med å prøve denne, og her kommer dommen min 😄. For det første var det superenkelt å lage, jeg kunne laget den i søvne haha. Du tømmer bare innholdet i en kopp eller skål, 4 ss melk blander du i til den blir en tykk masse. 800 W og 60 sekunder og så er den ferdig - perfekt laget 👍🏼. Smaken er veldig god, blir litt tørr så ikke ha den for lenge i mikroen. Jeg tok oppi vaniljesaus og da ble den bare helt nydelig 😍.

 • Mat
 • 100 % vegetariansk

  • 28.03.2017, 22:25

  Har dere fått med dere nyheten Meatish 0 % kjøtt? 

  Det er 100 % vegetar kjøtt som er proteinrikt og sunt. Jeg har i kveld laget spicy wok som står i oppskriftsheftet til Rema 1000. Som sagt er jeg ikke noe masterchef, men oppskriftene til Rema er så enkle at til og med jeg klarer det. Denne meatish rå deigen smaker kjøtt, men er ikke kjøtt. Når du steker deigen og den er ferdig stekt får du mengden som er. Det er ikke som vanlig kjøttdeig der det kanskje er en del mindre etter steking pga. det er vann i kjøttet. Her er det like mye deig fra du begynner å steke til det er ferdig. Til denne retten står det 1 pose chop suey saus som jeg syns ble lite. Jeg hadde brukt to pose for å få mer væske til woken og nudlen.

  #mat #hverdag #vegetar #vegetariansk #wok #nudler #grønnsaker #rema1000 #kveldsmat

 • Mat
 • Menyen og en takk til kokkene

  • 26.03.2017, 15:30

  Jeg må bare få skryte av to personer som har gjort en kjempe jobb for at festen ble så vellykket i går. Hadde jeg ikke hatt hjelp av dem og alle i familien min, ville det ikke vært så god mat å servere. Jeg er håpløs når det gjelder å lage vietnamesisk mat, og jeg bryr meg ikke om at folk vet om det. Jeg er super heldig som har familie som stiller opp og hjelper meg. 

  Vårruller og stekt ris har søsteren min laget, og crabstick suppe & reke salat a la vietnamesisk vis har hennes svigerinne laget. Jeg fikk ikke sjans å ta bilde da maten kom på bordet i går, så da ble det en liten leftover fra i går dere ser her. I skrivende stund så er restmaten spist opp så det er sagt 😄. Maten smakte fortreffelig og alle skrøt av maten. Jeg er veldig glad for nå har jeg endelig fått til en fest der jeg har servert vietnamesisk mat til hans side av familien. For jeg vet de ønsket å få prøve en gang i fremtiden, og nå har jeg endelig fått ønsket oppfylt - med hjelp av disse to damene som har laget maten 😍.   

 • Mat
 • Suprize cake

  • 25.03.2017, 19:00

  Dataspill, spillkonsoller, mobilspill eller nettbrettspill - det er ikke bare for unger. Siden mannen min er hekta på Hay Day spillet tenkte jeg måtte gjøre noe morsomt ut av det. Jeg fikk bestilt denne kaken fra Mesterbakeren med egen bildetrykk på. Kaken er med marsipanlokk og krem med bringebærfyll. Kan tro en som ble litt rød og lo godt da han fikk se kaken 😆.  #kake #bursdag #hayday #marsipan #bakeri #konditori

 • Mat
 • Boller rett fra ovnen

  • 24.03.2017, 22:00

  Når de blir bakt av din egen datter ❤ Thea har bakt boller til oss i dag, og disse smakte fortreffelig godt! Herlig å komme hjem etter 8 timers vakt til helt fersk nystekte boller.

 • Mat
 • Ska me ha løvetann til middag?

  • 22.03.2017, 15:45

  HAHA

  Ja, kommentaren kommer fra minstemannen i huset. "Ska me ha løvetann te middag mamma????" - og jeg vet ikke hva jeg skal svare gutten! For jeg aner rett og slett ikke hva det der grønne salaten heter på norsk. Eller hva slags salat eller grønnsak det er en gang! Jeg fikk bare vite at jeg kan bruke den og lage wok så da bare kjøpte jeg det. Mine matkunnskaper er ikke noe å skryte av heller så jeg og syns dette ligner på løvetann. Men forhåpentligvis smaker det godt for her har jeg bare kuttet opp grønnsakene og woket dem sammen med strimlet svinekjøtt. Kokt ris har vi til woken ...... mens ungene skal få rester fra i går for de får jeg ikke til å spise dette 😆.

  #mat #middag #wok #grønnsaker

 • Mat
 • White Mocca

  • 22.03.2017, 13:45


   

  Først av alt må jeg få beklage bildekvaliteten ....... jeg liker ikke å ta bilder med blits og da går det utover kvalitetsinntrykket når det er tatt under lav belysning. Men det får våge seg hehe. Jeg var på Matbaren Brakstad på Markedet senter og spiste lunch med søskenbarnet mitt. Vi hadde hver vår panini med kylling og jeg hadde en white mocca mens hun hadde en Frappe. Vi snakket og hadde det hyggelig sammen på kafe. Etterpå gikk vi en runde på senteret og så en tur i gågaten. Strålende sol da vi startet dagen og plutselig snudde været totalt til grått og sludd. For så rett etter blå himmel med skyer og solen som skinner! 4 årstider kom bare på under en time HAHA tragisk men slik er været her på vestlandet.

 • Mat
 • Skolebrød fra Haugli bakeri

  • 20.03.2017, 20:50

  Nok en anbefaling her å bloggen! 

  Det er ikke Redbull jeg skal reklamere for her, men skolebrødet som du får kjøpt her på Rema 1000. Det er Haugli bakeri som leverer disse og de er skamgode! En stk. av denne så er du stappamett 😆. Og ja, jeg drikker Redbull så sent haha det er fordi jeg ikke reagerer på energidrikk. Jeg får sove uansett om jeg har drukket det.   #redbull #kveldsmat #kake #energidrikk #mat #søtsaker

  Om meg

  Tone V. Vinningland

  Just an ordinary girl living my life in a small town <3

  Blogglisten Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no