hits

Bedre sent enn aldri

 • 29.11.2017, 20:00

Jeg skulle ha skrevet dette innlegget for flere dager siden, men har ikke fått sjans å ta bilde av premien jeg fikk før i dag. Endelig var det lyst ute slik at jeg fikk bedre fotolys i stuen slik at jeg kunne ta bilde av denne søte neglefilen. Den kom i postkassen for noen dager siden fra selveste Frodith. Jeg var jo med i hennes "Frogge-utfordring", og "Frogge-toget" kan du se 👉🏼 HER. Er den ikke søt? Liten og nett som passer oppi sminkepungen som jeg alltid har med meg i vesken. Så igjen, tusen hjertelig takk for den fine premien for min deltakelse i din Frogge-utfordring, Frodith 💕.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Av og til må barn få være barn

 • 29.11.2017, 08:25

En fornøyd gutt og ei stolt mor!

Og vi har all grunn å være fornøyd og stolte av gårsdagens gradering. Guttungen har igjen bevist hva han kan, og har nå helgradert seg til 2kyu som er det andre brune beltet. Nå har han et halvt år med masse trening før ny gradering. Og klarer han det får han det siste brune beltet, 1kyu før det er 0. dan som er svart. Det er virkelig velfortjent til alle som graderte seg i går. Og velfortjent til guttungen som har trent utrolig mye siden sist gradering.

Jeg har alltid sagt til han at vil han oppnå noe så må han bare trene. For det er trening og atter trening som må til for å bli god. Og det er så verdt all den tiden som blir lagt ned i trening at det gjør så godt når han får nytt diplom. Siden det brune beltet går på 3,2,1 kyu får de brunt belte på første gang. Så de to neste gangene er det diplom de får for å vise beltegraden. Jonas fikk brodert navn da han fikk første brune beltet så den vil han ha frem til han en dag gradere seg til svart. Og da skal han få brodert belte igjen.

Jeg er uansett superstolt hver gang han graderer seg, fordi jeg vet hvor mye trening som ligger bak. Og husk han har ikke vært gamle gutten heller fra han begynte som åtteåring. Å trene fire dager i uken totalt seks timer er mye for den alderen. Og jeg presser han ikke på noen måter når det gjelder trening. Det er viktig å finne en balanse der og være fleksibel samtidig som du støtter og motiverer han. Av og til syns han det er mye og da er det helt greit å få ta en fridag fra trening. Han må få lov å være et barn også for det om han vet han må trene om han vil bli god <3. Blir det bare press vil det ende opp at han føler karate blir noe han må, og da forsvinner gleden og motivasjonen.

#idrett #karate #barn #sport

Eg har verdens snilleste gubbe <3

 • 28.11.2017, 15:00

Bildet sier vel alt?

😂

Jeg kan bare ikke vente til jeg får min egen iPhone X! 

Jeg gleder meg som en liten unge venter på å få åpne julegaver haha. Men om en liten uke i følge bestillingen så har jeg min i hånden. Gubben har vært så snill og sagt at jeg skal få bestille den. Og da er jeg ikke treg med å hive meg på bestillingen før han ombestemmer seg. Jeg har også fått solgt min gamle iPhone så da blir det et lite mellomlegg. 

Jeg har trykket litt på pappa sin, men nå er det på tide å gjøre den klar til han. Han kommer jo hjem i morgen, og da tenker jeg nok at han gleder seg til å få bruke den. Overgangen vil bli stor fordi han har hatt iPhone 6 plus i flere år nå, og han har alltid sagt han ikke skal ha ny før Apple lager en som er helt annerledes. 

Tilbake til steinalderen 😂

 • 28.11.2017, 07:40

I går hadde jeg en rasende guttunge som ble så forbanna på moren sin hahaha. Jeg måtte låne hans mobil i går, og han ble da uten mobil i går. Og siden han maste sånt på meg at jeg hadde ruinert livet hans, pluss jeg måtte betale dyrt fikk han søren meg mobilen tilbake. Nå har jeg stukket av med gubbens iPhone 6s, og han fikk ende opp med en steinalder mobil! Hahaha alt han gjør for meg? Hahaha jeg er bare nødt å ha en mobil som fungerer på jobb. En mobil som ikke bruker tusen år for å laste opp en nettside. Hvorfor jeg må låne gubbens mobil får dere vite i et innlegg senere i dag 😉. Nå er det jobb til 16:00 så er det en stor dag for guttungen sol jeg også skal oppdatere dere om i kveld.

Er jeg lykkelig?

 • 27.11.2017, 14:30

Det er ingen fasit svar på hva eller hvordan veien til lykke er. Hvordan du finner din lykke er bare du selv som kan finne. Men som det sies at bak fasaden er det ikke alltid så bra som folk skulle trodd. Jeg er enig i det at alt kanskje ikke er like bra som en viser det blant folk. Men alle forhold eller ekteskap har sine sider. Jeg kan med hånden på hjertet fortelle at jeg føler meg ganske lykkelig og heldig. Fordi jeg har det livet jeg har. Jeg har en mann som elsker meg over alt på jord. En mann som ordner alt og bare vil meg godt. Han kunne ikke levd uten meg eller jeg uten han.

Men, som i de fleste ekteskap/ forhold vil det alltid være noe som er bra og ikke bra. Jeg kunne sikkert har skrevet en hel liste over ting som jeg syns er negativt om han, og en lang liste over ting som jeg syns er supert ved han. Jeg har lært meg at å ha et lykkelig liv sammen så må det være forståelse og god kommunikasjon. Å ta hensyn og faktisk snakke sammen er viktige ting for mitt ekteskap. Det er bare snakk om å finne balansen. Har vi ikke forståelse til hverandre eller kan kommunisere med hverandre, da fungerer det hvert fall ikke...... ikke for oss iallefall. 

Lykken kommer ikke av seg selv, det er noe du må finne og føle deg frem til 💕.

En ny uke uten black news

 • 27.11.2017, 09:00

God morgen bloggen :)

Jeg er så glad for at vi er ferdig med den svarte uken. Det har ramlet inn haugevis med Black Friday, Black day, Black Week tilbud i hele forrige uke. Jeg har vært effektivt med sveipingen på innboksen der jeg har slettet masse tilbudsmailer. Sms´ene tikker også som pokker inn på mobilen som jeg og må slette. Jeg har ikke brydd meg i det hele tatt om svarte fredagen, fordi jeg ikke syns det er noe WOW tilbud. Mye av tilbudene er også bare "fake" tilbud som liksom skal være så bra, men egentlig sparer du ingenting! Hva er vitsen med tilbud? Det kjøres jo tilbud støtt og stadig i de forskjellige butikkene uansett på året. Så nei, her hos meg har jeg aldri brydd meg om Black Friday eller handlet noe på den dagen.

Nå er det bare noen dager igjen før vi går inn i desember, og julen nærmer seg bare mer og mer. Jeg personlig.... ikke for å drepe julegleden til noen...... har absolutt ikke noe juleglede. Jeg har bare ikke noe julestemning eller ser noe frem til jul i år. Som dere vet så mistet jeg min mormor for to uker siden, og det er i seg selv helt forferdelig trist. Samt en onkel av min far døde også rett etter mormor, pluss gubben min ikke er hjemme verken jul eller nyttår. Jeg håper at julegleden kan komme en dag til meg også, men foreløpig må jeg være ærlig og si at den ikke fins hos meg. Kanskje det kan hjelpe litt om jeg finner frem julepynten og alle nissene mine til helgen. Og kanskje jeg skal invitere foreldrene mine bort til helgen for å spise litt julemat? hmmmm......

Ikke rør meg!

 • 26.11.2017, 23:05

Gurimalla for en dag det har vært i dag! Som jeg skrev tidligere har verken jeg eller gubben vært i stand til noe i dag. Jeg har kun kjørt bort på jobben for å hente arbeidsklærne etter taco middagen. Så har jeg bare tilbringt dagen på sofa under pledd samt varmepumpe på fullt. Jeg har bare ligget og daffet og ikke gjort en drit. Vært helt ute av drift ..... ingen energi igjen til noe. Til og med gubben bare ville gi meg opp fordi jeg hele tiden bare skutta han vekk. Kosesjuke han mens jeg bare ga han blikket «ikke rør meg».

Å være ute på festligheter til langt på natt er ikke noe som er vanlig for verken meg eller gubben. Vanligvis om vi skulle vært på besøk så pleier vi dra hjem ved midtnatt. Og jeg er som regel sjåføren da. Men når sjansen byr seg som i går da slår jeg meg ut. Hvorfor skal jeg ikke kose meg når jeg har muligheten? Og når jeg har det gøy med folk jeg bryr meg om, blir det jo ekstra kjekt.

Arbeidsplassen er der jeg ærlig talt tilbringer mesteparten av tiden min. Det er arbeidskollegaene mine jeg faktisk omgås mye med i livet. Og siden vi ikke er mange ansatte så blir man fort knyttet, og får en spesiell bånd til hverandre. Jeg føler meg veldig heldig som har funnet en arbeidsplass der jeg trives i. Alle er forskjellige og alle med hver sin personlighet. Alle jeg jobber med daglig blir som en ekstra familie, en jobb familie.

Det har som sagt vært tøffe tider med høyt og lavt temperatur. Det har vært diskusjoner, uenigheter, ris og ros osv. osv. Men det som er viktig for meg er trivselen og at jeg får jobbe med det jeg liker. Og at alle har forståelse for at vi alle er forskjellige bygd. Vi er ikke like. En må bare få tid å lære hverandre å kjenne. Jeg kan ærlig si at jeg er blitt veldig glad i gjengen jeg jobber med. Og jeg hadde aldri villet byttet det ut med mindre det var totalt krise.

Dagen derpå.........

 • 26.11.2017, 12:30

God formiddag bloggen <3

Gårsdagens festligheter er nå over, og jeg sitter her dagen derpå, trøtt som ei fela haha. Først bar det på jobb, så var det vorspiel hjemme hos sjefen. Før vi alle dro på Staalehuset der mat og konsert ventet. Det ble en kveld med masse latter. Jeg hadde det knall på julebordet med jobben. Etter Staalehuset dro vi hjem til kollegaen min og hadde nachspiel. Og jeg og gubben kom oss ikke inn dørene hjemme før 3:30 i natt.

Klokken åtte våknet vi begge og ligger nå som to slakt på sofa! Snart skal jeg lage taco og bare ha middagen tidlig i dag. Jeg må på jobben senere for å hente klærne og vesken min og. Gøy med julebord men dagen derpå er ikke alltid like kjekt 🙈.

Bare en liten pause

 • 24.11.2017, 08:40

God morgen bloggen <3

Jeg lever enda om dere skulle lure da jeg har ikke vært aktivt på flere dager. Jeg har bare vært innom og lest litt hos dere, men de siste dagene har jeg falt i en sånn rar modus. Blogglysten og fotogleden har forsvunnet litt, kan kanskje tenkes det er pga. været som det er nå. Jeg har liksom null motivasjon! Og har heller ikke noe spennende å skrive om i hverdagen. Men jeg er fortsatt her da, jeg kommer til å oppdatere bloggen når jeg er klar. Det er litt av hvert som skal skje nå disse dager så da har jeg mer motivasjon til å blogge <3.

Alt må vennes til på nytt...

 • 22.11.2017, 13:30

Dette er bare noen bilder tatt med iPhone X som jeg syns ikke ble så bra haha. Jeg har ikke fått testet så mye ut telefonen, men har prøvd ta noe bilder. Det er ikke min mobil, men jeg prøver den bare litt ut for å se om programvaren og alt er som den skal. Har lest meg litt opp og sett på Youtube om hva andre syns om mobilen. Og så må jeg lære meg alle triksene og funksjonene med denne modellen. Slik at jeg kan vise dette til faren min hvordan han skal bruke mobilen. Alt er utrolig nytt for meg og når den ikke har den home knappen lengre. Alt skal bare sveipes i alle retninger og den 3D touch funksjonen er jeg ikke helt fortrolig med enda. Alt er så uvant i fra tidligere modeller...... og jeg må liksom bruke tid på å venne meg til å bruke mobilen på denne måten. Skal teste kamera mer ut når det er bedre belysning osv. Disse bildene ble også tatt via den 2x zoom så de er ikke helt skarp og klare.

Bare se ikke rør!

 • 21.11.2017, 18:10

Fy søren!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere aner ikke hvordan jeg pines nå som jeg har fått kloa i denne herligheten. Så tynn og slank og glir rett ned i neven min, og den passer perfekt! OMG! Jeg kunne virkelig ønsket at den var MIN ........... men dessverre så er den ikke min å eie. Jeg kan bare se og sikle etter den, men ikke røre da den ikke er min. Det er pappa sin iPhone X som jeg har mottatt siden det er jeg som har bestilt den for ham. Han har ventet i snart 4-5 uker og nå er den endelig her, og jeg har selvfølgelig skrudd den på og kvalitets sjekket den haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gjett om det er selvpining for meg å ha denne i hånden, og å vite at den ikke er min eller jeg kan få den ..... det gjør vondt! Jeg kommer så absolutt å ønske meg den til bursdag og jul neste år. Den er perfekt i hånden og kamera er jo bare RÅ på denne iPhone X. Nederst ser dere et potrettbilde jeg tok med frontkamera til iPhone X i potrettmodus. Samme effekt kan du få på iPhone plus modellene, men kun med kamera på baksiden av mobilen. Ja, ja....... en dag vil jeg og få denne ....... vent og se du! hahahaha

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

853 sidevisninger! Tusen takk Mummikopper

 • 20.11.2017, 15:00

Hva skjer liksom?

Jeg har ikke flust av lesere hver dag, men i går ble innlegget mitt "Felles presanger......... du liksom!" delt på Facebook siden til Mummikopper. Og takket være at Mummikopper delte innlegget mitt har jeg fått så mange sidevisninger på bloggen min. Har du Facebook og er storfan av Mummikopper så klikk deg inn og lik/ følg siden du og 😉. Om du har et innlegg du skriver om disse søte koppene, kan du kontakte Mummikoppper for å få delt innlegget ditt. 

Uansett så må jeg takke for at så mange har klikket inn for å se, og i det hele tatt vært innom bloggadressen min 😍.

Og så vil jeg tipse dere som elsker Mummi om at KITCHN har nå 50 % rabatt på Arabia Mummi unntak sesong/ spesialprodukter.  Og som sagt så tjener jeg absolutt ikke noe på dette når jeg tipser dere. Jeg har aldri tjent ei krone på bloggen min, så det er sagt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En lysere dag i dag 💕

 • 20.11.2017, 11:00

God dag bloggen <3

Endelig kan jeg våkne til en flott dag med solskinn, selvom gradestokken har kommet ned til det tallet jeg ikke liker: 1 grad. Jeg liker ikke snø eller kulde, men sånt som det er i dag er perfekt! Det er glatt enkelte plasser så vær forsiktig når dere er ute og kjøre. Jeg liker ikke å kjøre når det er glatt, så jeg er glad at gubben kommer snart hjem. Han skiftet til piggdekk før han reiste på jobb, og jeg har en bil som er god på glattå sier han. Hjelper ikke meg om bilen er god på glattå haha .... greit jeg kan kjøre bil... men om det skulle skje noe pga. glatte veier så vet jeg absolutt ikke hvordan det ville gått. Han har nok mye mer erfaring når det gjelder å kjøre enn hva jeg har. Hovedveiene er det nok saltet så godt at jeg ikke trenger å være nervøs på veien.

Jeg var en tur og kjørte tidligere i dag for jeg måtte hente en pakke. På lørdag skal jeg jobbe så ut på julebord med jobb og mann. I den forbindelsen har jeg kjøpt en kjole som jeg skal bruke den dagen. Den får dere sikkert se til helgen ;) tenker at det vil bli kjekt med julebord og avbrekk fra rushet som snart eksploderer. Og det kjekke er at gubben er hjemme denne gangen, for det er kjekkere å gå sammen på slike tilstelninger.

Forresten har dere sett noe så fint? iPhone case fra Ideal of Sweden som jeg har på for tiden. Den er bare helt nydelige!!! Jeg har flere case fra dem og jeg er superfornøyd. Jeg har kjøpt alt selv og det er ikke noe som er sponset her. Eneste ulempen med disse er at det ikke er tett i bunnen og toppen. Jeg har mistet mobilen min i bakken et par ganger, og det har gått greit altså. Men jeg kan se små merker der case ikke dekker...... jeg får være litt mer forsiktig og ikke miste den flere ganger da hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Floral Romance iPhone case from Ideal of Sweden

Felles presanger ...... du liksom!

 • 19.11.2017, 13:30

Ja, det er rundt 4,5 uker igjen til jul og de fleste har vel begynt på julepresanger. Jeg har faktisk blitt ferdig med alle ungene sine presanger, og fire gaver til andre som også er kjøpt inn. Her i huset så har vi hatt det slik at vi pleier å "hjelpe" ungene med å finne presanger til vi voksne. Og dette er noe jeg i år har ordnet for dem..... Og som dere vet så har jeg sagt at jeg eller jeg og gubben da kan ønske oss disse søte koppene fra Mummiserien. Gubben er ikke så ening da.... men men det snakker vi ikke om haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joda, Kitchn hadde sånn kundekveld for et par uker siden der du fikk 30 % rabatt, og jeg benyttet jo sjansen og bestilte meg flere Mummikopper. Som skal være julegaver fra kidså til meg og gubben. Og pakken kom og jeg måtte jo åpne for å se om koppene var uknuste. I samme slengen så måtte jeg bare ta bilder av koppene hahahha, og når jeg først har sett dem nå..... så skal disse nok komme opp på veggen innen julaften. Siden han reiser på jobb fire dager før jul så vil nok disse henge klar lenge før han reiser! 

Jeg viste bildeshooten av koppene til gubben, og han bare kommenterte: "Felles presanger åpnes ...... hmmmm .........." 😂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5 nye Mummikopper til i samlingen min 😍

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du lyst å se en oversikt over alle Mummikopper har jeg en link dere kan sjekke 👉🏼 HER eller kan dere sjekke ut denne Facebook siden 👉🏼 MUMMIKOPPER :)

Min tanke går til familien ❤️

 • 19.11.2017, 10:50

God morgen alle sammen <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så var vi kommet til siste dagen av denne uken som har vært en berg og dalbane følelsesmessig. Jeg har hatt en fin dag i går med karatetrening med Jonas, og så familiebesøk hjemme hos meg på kvelden. Jeg lagde ribbemiddag og vi koste oss sammen med alle ungene som var her i går. Jonas hadde jo en kompis på overnatting, så kom det en til på døren så vips var det tre gutter rundt middagsbordet. Og da gjestene kom ble det to voksne og to jenter til som kom i hus. Etter middagen satt vi voksne bare og slappet av i stuen med tv på. Så gikk det en film med Robin Williams, Ms. Doubtfire som vi da så på sammen. Alt i alt var det en rolig og fin lørdag sammen med familien. 

Nå snart skal jeg en tur og jobbe litt før jeg skal ta turen ut til søskenbarnet mitt på middag. Litt greit å skifte stue og komme til middag hos andre hihi. Blitt nesten en tradisjon at vi prøver å gå til hverandre slik i helgene. Hverdagen er alle opptatt med jobb og skole, og da er det veldig koselig å treffes i helgene. Vi bryr oss om hverandre og vi prioriterer de som er oss nærmest. Familie betyr mye og jeg prioriterer dem først ..... slik er jeg!

Tankene mine går også nå til min far som i natt mistet sin onkel, han klarte ikke vinne over sykdommen 😔. Så dette er utrolig trist for han og alle som er berørt. Onkelen hans har gjort mye for min far og takket være han så har faren min fått det livet han har nå. Jeg har truffet hans onkel en gang og jeg syns det er utrolig trist at han nå har forlatt oss. Selvom jeg ikke hadde noe nært forhold til ham som min far, så er det forferdelig når noen dør. Vi har alle nettopp sagt farvel til ei som står oss så nært.... og så får vi beskjeden om hans bortgang også....... mine tanker går nå til alle i familien og jeg håper han nå får hvile i fred ❤️.

 

Prosjekter på gang!

 • 18.11.2017, 08:10

God morgen bloggen 💕

Det har vært en tung uke og jeg har ikke oppdatert bloggen så mye med tanke på alt som har skjedd. Onsdag fikk vi beskjed hjemmefra at mormor hadde sovnet inn, og fra den dagen har jeg ikke hatt motivasjon til å blogge. Jeg har jobbet og jeg har begynt å strikke for å få tankene på andre ting osv. Jeg startet på Mariusgenser til Jonas, og nå har jeg fått dilla på å strikke pleddteppe. Jeg ble inspirert av min gode bloggvenn, Vera Lynn, som holdt på med sin. Og jeg kontaktet henne og fant ut hvor jeg kunne bestille garnet. I går hentet jeg pakken og to store nøster og en rundpinne kom. Det som jeg ble mest happy var at pinnene var ROSA 😍 hehe teppet er i sånn blanding med lyst og gammelrosa. 

Så nå er det bare å strikke i vei, og veksle mellom pleddet og Mariusgenseren. Da blir jeg ikke lei av å bare strikke den ene osv. I dag sto jeg opp klokken 7:00 for det om jeg har frihelg. Jonas skal på karatetrening med treneren sin i Kopervik klokken 9!!! Ja klokken 9 hehe dette fordi jeg skal ha middagsgjester i dag. Jeg vil ikke sitte alene i disse dager så jeg spurte om ikke søskenbarnet mitt ville komme å spise middag med meg og ungene. Og siden jeg skal lage middag måtte jeg få unna treningen tidligst som mulig. Og guttungen har jaggu meg klart å stå opp han og! For i går var jeg og Jonas sammen med hans kompis og så på Thor: Ragnarok filmen. Det var en skikkelig bra film med masse action og spesial effekter til det maksimale!!!! Anbefales 👍🏼.

Roses from my bestfriend

 • 16.11.2017, 17:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siste nytt fra hjemlandet som jeg har fått fra foreldrene mine er at alt har gått veldig fint. Alle har fått sagt farvel og forberedelsene før selve begravelsen er ordnet. Jeg har fått sett masse bilder og jeg føler en lettelse over at mormor får en fin begravelse med alle sine barn og familie samlet. Trist vil det alltid være, men jeg kjenner at det er litt lettere i dag. Og jeg ble også overrasket med disse flotte rosene som bestevenninnen min kom i døren med til meg. Yndlingsfargen min og alt! Jeg er så glad over alle de snille menneskene jeg har rundt meg 😍.Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og strikke videre på genseren til Jonas. 

Time will heal our sorrow

 • 16.11.2017, 06:00

Just give me time ........ 

Nå skal jeg fokusere på de gode minnene, og konsentrere meg om positive ting. Sørgetiden går sin gang og jeg må fortsette å leve slik jeg pleier. Jeg vet mormor har funnet fred, og hun vil alltid være i våres liv uansett. Hun ville ha ønsket at vi skulle leve og være lykkelig, hun ville ikke likt om vi hadde stoppet opp. Jeg vil savne henne men det er godt å vite at hun har hatt et godt og langt liv. Hun har fått mange barn og barnebarn som kommer til å minnes henne hver dag, hvert år osv. Livet går videre 💕 

 

 

Terapi for sjelen

 • 15.11.2017, 21:30

God kveld bloggen ❤️

Jeg vil først av alt si tusen takk til alle dere som har vist omtanke og kondolert meg siden jeg fikk vite at mormor sovnet inn i dag. Tusen takk til alle dere som har lagt igjen fine kommentarer til meg de siste dagene. Og jeg beklager hvis jeg ikke har svart tilbake på alle kommentarene. Men jeg har lest alle og jeg setter utrolig pris på alle de flotte ordene 💕.

 Det har vært en vond dag og tårene har bare trillet hver gang jeg tenker på henne. Men dette er en tid der jeg som alle berørte må få gå gjennom på vår måte. Sorgen er der og alle må bare finne sin måte å takle det på. Jeg har funnet fram Marius strikkeboken min og begynt på Marius genser til Jonas. Garnet har han plukket ut for et år siden, og det har bare ligget på stedet hvil. Nå trengte jeg å få tankene på litt andre ting, så da var det ikke så dumt å begynne på genseren. Jeg får roet meg og hodet får tenke på strikketøyet litt. Ren terapi for sjelen dette...... 

 

Kjære Mormor ❤️

 • 15.11.2017, 14:00

10 juli 2017

Var dagen jeg traff deg etter to lange år siden sist hjemreise. Du husket meg ikke den gang og ikke denne gangen heller. Men det gjorde ikke noe om du ikke husket hvem jeg var. For to år siden da jeg besøkte deg, sa du ofte til meg "kem e du?" og du var kjapp i svarene dine. For det om ikke alt du sa hadde noe sammenheng eller jeg skjønte hva du sa, var du en spøkefugl. I sommer var du blitt dårligere og du sluttet å spørre. Jeg er veldig glad og takknemlig for at jeg og min lille familie fikk treffe deg i sommer. 

Jeg husker fra tidligere da du fortsatt var frisk, hvor aktiv du var rundt omkring. Å besøke templer og be var noe du ofte gjorde. Jeg prøver å tenke på alle de gode minnene jeg fikk oppleve med deg. For nå er det de gode minnene jeg må ha fokus på. Selvom jeg er sønderknust innvendig og tårene bare siler ned, så må jeg tenke på at du har fått hvile. Du lider ikke mer. Det er vondt for vi som sitter igjen.... men sorg hører til i denne vonde tiden. Sorgen av din bortgang er stor, og det vil ta tid..... du vil for alltid være i mitt og alles hjerter, kjære Mormor ❤️ jeg kommer aldri til å glemme deg. Du vil alltid være husket og elsket 💕. 

Hvil i fred, kjære Mormor ❤️

Just a matter of time .............

 • 15.11.2017, 10:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen bloggen 💕

Dere lurer sikkert på hvordan det går med meg siden jeg ikke har gitt lyd fra meg i hele går. Jeg vet ikke helt hvordan jeg har det akkurat nå, fordi jeg føler det er noe uggent som skal skje. Jeg har fått oppdatering hjemmefra at mormor har kommet hjem til sitt hus. Der har hun absolutt alle barna sine som er kommet for å være med henne den siste tiden. Jeg har fått sett bilder og videoklipp over det som skjer nå hjemme i huset til mormor. Alle tantene mine er samlet og barnebarn og slekt som har muligheten å være der. De har begynt å samles for å be for mormor nå. Hun har enda hjerteslag og puls ved hjelp av oxygen slange i nesen. Men nå er det bare snakk om veldig kort tid før mormor skal få hvile....... Og når den beskjeden plinger på chatten ... kommer jeg til å bryte sammen.............................

 

Never give up

 • 14.11.2017, 07:15

Still waiting ....................

Jeg er tom for ord ❤️

 • 13.11.2017, 21:10

Det er nå jeg virkelig er tom for ord.....

Det som møtte meg da jeg kom hjem fra jobb var denne flotte rosebuketten. I buketten var det en flaske med eplemost, sjokolade og et kort med de varmeste tankene til meg i denne tøffe tiden. Jeg ble målløs og tårene presset på. Å vite at jeg har venner der ute som bor milevis langt vekke, som jeg aldri har møtt i mitt liv, men for det om så sender de meg dette. Jeg har bare ikke ord for hvor takknemlig jeg er og hvor glad jeg er for denne oppmuntringen fra dem.

Så kjære Terje og Yvonne 💕 Dette var utrolig snilt gjort av dere, og jeg må bare få si tusen millioner takk for den fine buketten. Og tusen takk for godheten dere viser og omtanken dere har til meg og mine i denne vanskelige tiden. Jeg er så glad å få ha dere som venner, og jeg håper virkelig vi en dag får sjans til å møte hverandre. 

Tusen tusen tusen takk Terje & Yvonne og herlige Safir & Alfie ❤️ 

Ingen far å feire farsdagen med

 • 12.11.2017, 10:45

GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN TIL ALLE FEDRE 

❤️

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For min del har jeg ingen å feire Farsdagen med i år. Min egen far er reist til Vietnam, og mine barns far er i nordsjøen. Men jeg vil la de vite at de er verdens  beste fedre, og vi er veldig glad i dem. Om de ikke er hjemme så skal de vite at de betyr mye for oss 💕. 

Så en liten oppdatering når det gjelder mormoren min. Hun ligger fortsatt på sykehuset med hjelp av pustemaskiner. Hun lider sa moren min da jeg chattet med henne sent i går. De venter enda på siste søster skal lande i morgen før de skal samles for å se hva de skal gjøre videre. Det gjør vondt å tenke på at mormor lider der mens hun svever mellom liv og død. Og siden hun er så svak tør ikke legene å gi henne noe behandling. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det er for henne, og for alle som er rundt henne nå.......

Fortsatt vente.........

 

Byens beste fersk salat!

 • 11.11.2017, 21:45

Det får du selvfølgelig på Rema 1000 Solvang 😉 butikken har fått salatbar! Du kan lage den salaten du akkkurat vil ha selv og masse forskjellige dressinger å velge mellom. Jeg digger at butikken har fått dette, for da får jeg spist sunnere. Og jeg kan bytte om forskjellige typer salater og dressinger slik at jeg ikke blir lei. Og det som er enda kjekkere er at du får 10 % priskutt om du har Æ på frukt & grønt.

Jeg har nå kommet hjem fra en lang arbeidsdag, og siden det bare er meg og Thea kjøpte jeg salat til kvelds. Veldig enkelt og mettende faktisk 😉. Så nå skal jeg la bena få hvile og skru på Viaplay for å se serien min, Castle. Ønsker alle dere der ute en riktig god helg 😍.

Klassisk vippeextensions

 • 11.11.2017, 16:00

Jeg har helt glemt å vise dere hvordan vippene mine ble etter jeg fikk satt på nye. Denne gangen valgte jeg å gå til samme plassen der jeg får fikset neglene. Altså Kalinka Beaty Studio i Haugesund sentrum. Jeg hadde mistet alle volume vippene som jeg fikk satt på hos Vippefin Agnethe. Og siden jeg ikke kunne vente en hel måned valgte jeg å få satt på nye hos Kalinka. Dette er første gang jeg går til Olga som er ei hyggelig dame som setter vippeextensions. Hun forklarte meg at volume vipper kan være belastning på ekte vipper, og da kan de lettere ramle av. Så hun vill prøve med klassisk vipper i lengden 13 med C bøy. Da er det en og en extensions hun setter på hver enkelt av mine ekte vipper. Det blir mer naturlig og det er som du har brukt mascara for å få lengre vipper. Jeg har hatt disse på siden torsdag kveld og jeg har ikke mistet en eneste extensions. Kanskje dette er den rette typen for mine vipper? Hvem vet ...... gjenstår å se om det holder seg bra til neste time som ikke er før desember.

Ventetiden

 • 11.11.2017, 08:40

God lørdag morgen alle sammen <3

Det er så rart å våkne til et hus uten folk rundt meg. Som regel hører jeg lyder fra Jonas sitt rom eller gubben som rasler ved siden av. Men i dag var det ingen velkjente lyder rundt meg. Jentungen har soverom i kjelleretasjen så hun hører jeg aldri noe til. Det skal bli godt å få guttebassen hjem igjen i morgen da. I dag jobbe jeg uansett 12-21 og da er det like greit at ungene har plasser de kan være.

Pr. dags dato og tid har foreldrene mine nok landet i Ho Chi Minh. Og jeg syns denne ventetiden er fæl. Jeg har ikke hørt noe fra dem enda, men regner med de snart er på plass der. Det er sikkert mye de må ordne så jeg får bare vente i tålmodighet på oppdatering. Jeg håper bare at jeg ikke får noe dårlig beskjed i løpet av dagen, for det er ikke lett å holde følelsene og tårene mens en er på jobb. Men det går sikkert greit og ting vil sikkert ikke skje i dag........

Hjem til et tomt hus

 • 10.11.2017, 20:45

Fysj så uvant det er å komme hjem etter jobb uten noen hjemme. Eneste liv i huset er min lille pjuskete pusekatt i kjelleren! Hun ligger så fint i kurven sin og ser opp på meg. Ingen gubbe og ingen barn, bare et tomt hus uten mennesker. Det er veldig sjeldent at ingen er hjemme når jeg kommer hjem fra jobb. Men guttungen har fått lov å være med til Sauda med kompisen sin. Jentungen er visst hos bestevenninen sin rett her borte med meieriblokkene. Og jeg sitter mutters alene på denne fredagskvelden. Mørkredd er jeg også haha huff huff .... Skal nå sette på litt serie på tv og lage meg litt sushi da. En liten minihelg på meg siden jeg skal jobbe i morgen.

En liten glede i dag

 • 10.11.2017, 16:00

Slik omstendighetene har vært de to siste dagene så var det kjekt å kunne se litt glede i dag. Jeg og Jonas har vært innom Bauge Auto i dag og sett vår fremtidige bil! Hyundai KONA som er kommet på plass hos forhandler. Denne er som sagt bensin utgaven av bilen, men vi har bestilt den elektriske versjonen. Elbilen kommer ikke før sommer 2018, men formen og bilen blir lik bensinutgaven. Nå fikk vi se den og vi er helt forelsket. Gleden er bare enorm nå til vi får bilen en gang til sommeren. Elbilen vil få litt annereledes grill foran og en annerledes midtpanel inni. Ellers er den slik KONA bensin er.

Fargen på bilen på bildet heter Ceramic blue med litt grålig detaljer rundt ved dekkene. Det er nok ikke denne fargen som dere ser på bildene vi skal ha. Vi skal velge en annen farge og vi skal ha svart tak og svart detaljer. Interiør blir trolig skinn, men alt skal vi bestemme når prisen foreligger på elbilen. Når gubben kommer hjem skal vi prøvekjøre bensinutgaven. Siden jeg selvfølgelig ikke kan kjøre manuell må jeg vente til han er hjemme. Å se bilen ble en liten glede og avbrekk i hverdagen vår.

En vanskelig tid for oss

 • 10.11.2017, 08:15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen bloggen <3 

Jeg har vært veldig fraværende her på bloggen, og det beklager jeg så veldig. Men om dere har lest mitt innlegg "Time to pray & stay strong" vet dere hva som foregår i livet mitt akkurat nå. Jeg har vært som en jojo emosjonelt, klumpen i halsen og tårene som plutselig kan komme. Men så stopper det opp og jeg får gjort det jeg skal. Hver gang jeg tenker på mormor som ligger der og svever mellom liv og død, gjør vondt. Nå er det bare snakk om tid....... jeg vet det ikke er håp lengre, men jeg vil bare ikke tenke at hun snart blir borte for alltid.

Jeg har i dag stått opp tidlig for å kjøre foreldrene mine til flyplassen. De har ordnet seg og er nå på vei for å si farvel en siste gang med henne. Alle søskene til min mor er også på vei fra Canada til Vietnam nå. Og jeg sitter nå her bare og gruer meg til beskjeden jeg absolutt ikke ser frem til å få i løpet av helgen. Det er en vanskelig tid for oss i familien og slekt. Aldri kjekt når slik skjer ...... det er livets gang og ikke noe vi kan gjøre med. Hun har levd et langt og godt liv, det vet jeg, men denne tiden er vanskelig for alle. Jeg tar det veldig innpå meg, og det er forferdelig trist og tungt når jeg ikke kan være der. Jeg har fine minner som jeg kan se tilbake på.... men akkurat nå er det bare vondt ........ 💕.

Time to pray & stay strong

 • 08.11.2017, 19:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg føler en redsel som kommer snikende...... jeg vet dette er noe som vil skje. Men jeg er ikke forberedt på at det kanskje vil skje, for jeg vil ikke miste noen som er meg kjært. For det om avstanden var stor har det aldri stoppet meg mot å ha et forhold til min mormor. Jeg har alltid visst om henne for det om jeg har bodd nesten hele livet mitt i Norge. Verken jeg eller mine nærmeste har fått vokst opp med henne rundt oss. De eneste tidene jeg har fått fysisk være nær henne var alle de gangene jeg har vært i Vietnam. Selvom hun har blitt dement og ikke husker verken hvem jeg eller noen er, så er hun min mormor uansett.

Jeg er glad i henne og når jeg får vite at hun er blitt veldig dårlig og innlagt på sykehuset, da blir jeg veldig redd. Da blir jeg nesten sint på meg selv som sitter her helt hjelpeløst og ikke kan være der med henne. Jeg vet hun er i gode hender, men for det så kjennes det så vondt når jeg ikke kan gjøre noe. Tusen tanker og scenarier farer gjennom hodet mitt. Hva om? Hva skjer? Hva kan jeg gjøre? Det er så sårt å ikke kunne gjøre noe! Jeg vet å kjempe mot alderdom er noe som jeg før eller siden må gi tapt. Men jeg vil ikke at hun skal bli tatt vekk fra meg og alle vi som er glad i henne. Jeg vil hun skal kjempe og jeg ber for at hun skal klare seg. Og jeg vet sykehuset og de rundt henne i Vietnam gjør alt de kan for å hjelpe henne, men.......... alt jeg kan gjøre er å be for henne ❤️.

Og ikke nok med det så har jeg min tante på fars side som er alvorlig syk. Tankene mine går også til henne og hennes barn og alle. Det er så mye følelser og tanker som spinner i hodet mitt nå. Må jeg forberede meg på at det verste kan skje? Det er rart å tenke på hvor mye dette påvirker meg for mange tenker sikkert at pga. avstanden jeg har, så går det sikkert ikke så sterkt innpå om det skjer noe. Men det er feil! I min tilfelle når det gjelder hva jeg føler og tenker om min mormor og tante så er de like nær meg for det om det bor på den andre siden av jordkloden! Jeg er ei veldig sensitiv og følsom person som tar ting ganske innpå meg når det kommer til stykke. Jeg kan være sterk på enkelte ting, men når det gjelder familie så er jeg svak. 

Det som gjør ekstra vondt og sårt er at jeg ikke kan gjøre noe! Herlighet...... dette var noe jeg fryktet da jeg besøkte dem i sommer. Jeg fryktet det var siste gang jeg fikk muligheten å møte dem, for jeg vet ikke om de vil være der neste gang jeg reiser hjem. Frykten hadde jeg i sommer, men så har det gått bra med dem og den forsvant litt, men nå....... nå er den her igjen..............................................................................

Kommer alltid for tidlig!

 • 08.11.2017, 17:45

Hvorfor er det alltid så travelt når jeg har fri? Hver gang jeg har fri på onsdag er det så mye jeg skal få gjort på en og samme dag. Lunch på kafe med søskenbarnet mitt, 2,5 timer på jobb har jeg også rukket å få til. Så tok det meg 30 minutter å kjøre fra jobben og hjem noe som normalt bare skal ta maks 10 minutter. Middag rakk jeg heller ikke lage haha så da ble det jo det vanlige når gubben er reist, Mc Donalds til guttungen. Hadde ikke trodd at vi skulle havne på Mc Donalds´en så kjapt da gubben dro i dag morges! Men sånn ble det bare 🙈.

Treningen begynte ikke før 17 og vi kom jo selvfølgelig 30 minutter før tiden. Jeg og min tidsberegning er ikke alltid så god, alltid livredd for å komme for sent. Så da blir det til at jeg alltid kommer for tidlig 🙊. Bedre det enn å komme for sent for da blir jeg hvert fall super stresset! Siden jeg ikke gidder kjøre frem og tilbake blir jeg alltid sittende her i Kopervik. Jeg sitter da på Kopparen Grill som er her i samme bygget som Dojoen til Sentrum Karateklubb ligger. Andre hadde sikkert kjørt hjem, men jeg syns det bare er greit å være her. Om jeg kjører hjem sitter jeg på sofa og venter, og da er det så lett å glemme bort tiden. Jeg har med både Macbooken og iPad så jeg overlever de timene her hehe.

Jeg har også kjøpt meg pepperkake med sjokoladetrekk! FYTTIGRISEN! Den er skam god og drit farlig haha får se hvor mye det er igjen av den til jeg skal kjøre hjem 🐷. 

Gubben skal på "husfar-ferie"

 • 08.11.2017, 09:45

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen bloggen <3

Fire uker med luksusliv er igjen over for nå, og to uker uten noe som helst luksus. Hvordan skal dette gå? HAHA det er humoren vår hver eneste gang jeg leverer gubben på bussterminalen. Han skal på husfar-ferie (som han kaller det), mens jeg må nå være både forsørger og husmor hjemme. Livet er hardt altså 😂! Men det går jo bra hehe jeg og ungene klarer oss veldig fint vi alene for det om han er på jobb. Det er bare morro å spøke med det når han må på jobb. Sånn er bare livet med offshore mann - plutselig er vi ikke to men en. 

Hverdagen går sin gang den for det om den ene er langt langt vekke. Jeg har en jobb å gå til og jeg har unger som trenger oppfølging. Hverdagen blir bare litt travlere for meg når det er karate kjøring på han minste. Men treningstidene klaffer med arbeidstidene mine så det går som regel bra. Om tre uker skal han få gradere seg til sitt andre brune belte, så all trening nå frem mot gradering er viktig. Jeg skal nå snart en tur på kafe med min søskenbarn, så skal jeg innom og jobbe et par timer med varer og bestilling. Senere er det Kopervik da han skal trene fra klokken 17-20:30 i dag. Da blir jeg nok sittende ute på Kopervik der på Kopparen grill.

Nå skal jeg stikke en tur på postkontoret og sende en pakke til Vera som vant giveawayen min på bloggen. Det er virkelig dårligt av meg å ikke fått sendt den før i dag! Men heldigvis har jeg skrevet med Vera og forklart, så hun forstår 😍 bedre sent enn aldri sant 😉.

Blogging mot Mobbing! - Utfordring!

 • 06.11.2017, 20:15

MOBBING ER IKKE GREIT!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har valgt å bli med på en utfordring fra bloggeren bak bloggen  Ei_heks.blogg.no  som har laget en flott utfordring som går ut på å lage mange innlegg MOT MOBBING spesielt i november. Lage litt fokus på mobbing, og markering MOT det!  Se hennes innlegg og les om utfordringen ved å trykke 👉🏼 HERFlere av mine bloggvenner har allerede skrevet innlegg og nå er det min tur.

Mobbing er et viktig tema for det skjer overalt til enhver tid. Det kan skje i alle slags måter og steder. Det er ikke bare mobbing i skole sammenheng, mobbing kan skje her i bloggverden, nettmobbing, arbeidslivet, familier, venner osv. Jeg vet hvert fall veldig godt hvordan det er å bli mobbet. Det er et sårt tema for meg for jeg har blitt mobbet både som liten og i voksen alder. Som liten mener jeg da på barne og ungdomsskolen. Det å vokse opp i Norge med utenlandsk bakgrunn var ikke lett. Andre unger mobbet meg fordi jeg var annerledes. Jeg ble mobbet fordi jeg ikke var som dem, og fordi jeg hadde en streng oppvekst. Jeg ble holdt utenfor, ble kalt stygge ting og jeg trodde på alt det de sa. Jeg visste ikke bedre.

I voksen alder har jeg og blitt utsatt for mobbing, men på en helt annen måte. Barn kan være stygge mot hverandre, men voksne er faktisk verre når det gjelder mobbing. Voksne mobbere er faktisk de verste! Jeg får frysninger bare jeg tenker tilbake på hva jeg har opplevd tidligere! Jeg unner absolutt ingen å måtte oppleve mobbing. OG jeg skulle ønske jeg var sterkere og modigere tilbake i tiden. Jeg skulle ønske jeg hadde kunne satt dem på plass. Sagt det direkte til dem at dette finner jeg meg ikke i, si til dem at mobbing absolutt ikke er greit!

Lev og nyt livet

 • 06.11.2017, 08:25

«Det er i motbakker det går oppover»

Man blir sterkere når man møter motgang. Jeg tror ikke på et liv uten motbakker. På en eller annen måte så vil du støte på noe som ikke er kjekt. Jeg vil si jeg har møtt mange motbakker som jeg absolutt skulle ønsket jeg ikke traff. Men når jeg tenker på de hindringene som jeg har støtt på, er jeg faktisk glad fordi jeg har lært så mye av det. Livet er ikke alltid noe dans på roser, det har det iallefall ikke vært for meg. Livet innebærer frykterlig mye som vil være med deg resten av livet.

Fortid er fortid. Nåtid er nåtid og fremtid er det ingen som vet. Slik jeg ser og føler er at jeg vil leve og nyte livet. Jeg vil ikke la onde tanker eller fortid henge over meg. Jeg vil ikke tenke på ting som er skjedd og gjort. Man lever tross alt bare en gang, og man vet aldri når man faller om. Så nyt livet folkens!

Inspo pictures

 • 05.11.2017, 17:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

E eg gift me ei fattiglus eller?

 • 05.11.2017, 13:50

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God ettermiddag må jeg vel si nå siden klokken faktisk er blitt så mye. Jeg slo all rekord i dag når det gjelder søvn! Trodde ikke mine egne øyner da jeg kikket på klokken. Klokken viste hele 10:15 dere! Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle sove så lenge, for jeg sovnet vel rundt klokken ett i natt. Etter alle gjestene hadde kjørt hjem i går ryddet jeg og gubben huset før vi la oss. Det er alltid greit å bare rydde etter vi har hatt besøk, da slipper vi å våkne til alt som må ordnes. JA, ja herlig er det uansett å faktisk sove så godt og så lenge for engangs skyld!

I dag har jeg kledd meg ganske casual og comfy, en stil som jeg digger haha. Men det første gubben sa til meg da jeg kom ned var: "ka e det for ein slabbedask bekledning...... e eg gift me ei fattiglus eller?". Bare fordi det er hull i buksen og det ser ut som jeg ikke har råd til å kjøpe skikkelig bukse som ikke er ødelagt! Gubben og mote går liksom ikke i lag som sagt haha han har null peiling på hva som er in eller ut osv. Egentlig så har ikke jeg så mye peiling selv, men jeg vet bare at buksen min skal være sånn. Og mine er jo bare revnet litt i forhold til hvordan enkelte buksemodeller kan være - enda mer revnet opp! 

Jeg har også nå vært innom og jobbet i rundt halvannen time, og handlet så middag på søndagsbutikken. Jeg skal lage kylling i søtsur saus og ris som tilbehør. Senere skal jeg ta med litt av kakerester fra i går og besøke ei kollega av meg. Så vi blogges snart igjen og jeg vil bare ønske alle sammen en riktig god søndag <3.

Tusen takk til TORO og Mesterbakeren

 • 04.11.2017, 20:00

Nok en gang har jeg brukt Mesterbakeren. Denne gangen bestilte jeg kaken til Jonas sin selskap i dag. Og Mesterbakeren leverer som alltid! Men utenom kaken lagde jeg også en sjokolade langpanne. TORO er redningen til slike som meg, håpløs når det gjelder baking. Dekoreringen av kaken er til å grine av, men men viktigste er vel at den smaker haha. Gjestene fikk taco da det er bursdagsbarnet sitt ønske.

Jeg er klar for selskap!

 • 04.11.2017, 13:05

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gjestene kommer 16:00 i dag og jeg er klar for familieselskap. Antrekket i dag er min favoritt kjole fra Bik Bok. Denne liker jeg utrolig godt og hadde de hatt den i flere farger hadde jeg kjøpt flere. Angrer litt på at jeg ikke kjøpte den i svart også hehe. Alt er nå under kontroll med mat og pynten. Jeg overlevde ballong blåsingen tidligere i dag. Og nå er det bare å vente til det nærme seg tiden før jeg skal steke opp kjøttdeig.

Det er ganske lenge siden vi har invitert alle familiene hjem til oss. Siden vi ikke har så altfor stor plass har det blitt at vi bare har hatt to familier om gangen. Men i dag kommer det fire familier til oss så det blir fullt hus i dag gitt! Koselig skal det hvertfall bli ♥.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var like før jeg svima av!

 • 04.11.2017, 11:05

Forberedelser til familiebursdag for Jonas i dag. Og jeg er i full sving med pynten - altså blåse ballonger. Ingen barneselskap uten ballonger du! Og her skal det blåses til jeg bli blå haha. Disse var bare barnemat i forhold til den megastore ballongen jeg kjøpte! Fyttigrisen altså...... det tok meg en halvtime totalt å få blåst den opp. OG det var bare like før jeg besvimte av å blåse opp den ballongen!

Fortsettelsen følger...............

Froggy style

 • 03.11.2017, 15:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"Kveeek- kveeeek -kveeek...Hoppetihopp!! Her kommer vi!!! Unna vei!! "Frogge"-tog på vei!!"

Innlegget til vår godeste Frodith er ute folkens! Lurer du på hva det er så klikk på bildet eller linken oppe ☝🏼 så får du vite 😉. Alltid like gøy når Frodith kommer med kjekke utfordringer til oss i blogg-blokken 🙈.

You cannot fail at being Yourself

 • 03.11.2017, 09:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"Remind yourself
that you cannot
fail at being
Yourself"

- Wayne Dyer -

God morgen til alle mine fantastiske flotte lesere 💕

Først vil jeg si tusen takk til alle som leste innlegget i går "En spire i magen 💕". Jeg vet overskriften gjorde nok at mange klikket seg inn fordi de trodde nok at jeg var gravid. Men innlegget handler om at jeg føler meg virkelig velsignet som har fått lov å bære frem to flotte unger. Jeg er heldig som har fått lov å oppleve to fine svangerskap, da det er mange som kanskje sliter med å få barn. Om det er noen som føler seg snytt pga. overskriften så var det ikke meningen. Jeg er bare en enkel blogger som skriver akkurat det jeg ønsker. Jeg er absolutt ingen ordrik person eller skriver bra, men jeg er meg selv når jeg deler mine tanker til dere.

Ord og skriving har aldri vært det jeg er god på. Selvom jeg leste mye da jeg var yngre har jeg alltid slitt med å formulere meg skriftlig. Norsklæreren min sa at jeg er det de kaller for ordfattig. Jeg sliter enormt med nåtid og fortid når jeg skriver. Alt jeg har i hodet og kommer ned blir ikke alltid rett rekkefølge heller. Ord og setninger blir stokket om osv. Men det er bare meg det. Jeg prøver så godt jeg kan å skrive setningene rett, men det ender ofte med at de blir tungvinte. Jeg har lange og tunge setninger. Tankene er der oppi hodet, men verre er det å få det ned skikkelig.  

Ofte tenker jeg på vietnamesisk, og når du da skal prøve å få det ned på norsk blir det helt feil. Hadde en norsklærer lest bloggen min ville læreren sikkert gitt meg stryk karakter 🙈. But what? Det som er viktig for meg med denne bloggen er at så lenge dere forstår hva jeg skriver så har jeg lykkes. Så lenge dere forstår hva jeg vil frem til eller vil fortelle så er jeg fornøyd. For målet mitt med denne bloggen er å dele litt om hverdagen min med dere, og vise frem bilder som jeg tar etterhvert. Målet mitt er ikke å bli toppblogger eller kunne skrive som en forfatter. 

Jeg håper at alle dere som leser eller er innom bloggen min vil føle seg velkommen. Føle at min blogg er en blogg om alt og ingenting, at alt er bare meg. Helt naturlig og down to earth kind of person. Jeg håper at dere ser at jeg bare er meg selv når jeg skriver. Og om formuleringen min av og til blir tungt så håper jeg at dere har forståelse.

Btw. har jeg også fått nytt design på bloggen og ny header. KvDesign har laget en ny design som jeg bare elsker! Denne designet jeg har nå heter "Georgia" og er et stilfullt, minimalistisk og moderne bloggdesign som tilpasser seg ulike skjermstørrelser. At designet tilpasser seg ulike skjermstørrelser er et must syns jeg. Da kan faktisk alle som klikker seg inn på bloggen din se din header, og se hele bloggdesignet som den er uansett hvor. Siden jeg ikke kan med HTML-koding så er det veldig greit å kunne betale for å få et design som jeg liker. Og nå følte jeg virkelig å få noe nytt med hvordan jeg vil bloggen skal se ut. Enkelt og moderne samtidig som det er stilfullt 😍.

 

Ingen ville komme til oss!

 • 02.11.2017, 20:30

Halloween var jo på tirsdag og jeg hadde tenkt å ikke åpne hvis det ringte på. Men jeg ombestemte meg og hadde kjøpt inn litt snop. Guttungen var jo ute og gikk knask eller knep og dere kan se på bildet hvor mye han fikk. Det er utrolig hvor mye han hanket hjem etter runden ute. En del av det han fikk var smågodt som jeg måtte sortere og legge i en egen pose. Resten var innpakka godteri som han har gjemt til siden. Det er kjekt å se at mange gir når det kommer unger på døren. Men kom det noen på døren hos oss da? Hahha jeg satt hjemme hele den kvelden og ikke en eneste kom på døren 😂. Så da ble det til at alt snopet endte i magen min og gubbens haha. Og enda har vi mer snop igjen.... huff ikke bra dette jeg kommer til å trille før julen kommer!

En spire i magen 💕

 • 02.11.2017, 06:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den følelsen når du vet det er noe som skal vokse i magen din er ubeskrivelig. Det er ikke ord som kan beskrives når du får vite at du har en spire i magen som skal vokse. En spire som skal vokse og en dag få komme til verden, og da bli en del av livet sammen med oss. Jeg har fått den gleden ikke bare en gang men to ganger. 15 år siden kom jentungen til verden og andre gangen 2. november 2006, altså i dag for 11 år siden kom guttungen til verden. 

Du kom til verden 2 november 2006, og du har gjennom alle disse årene gitt oss mye glede. Du er en snill, omtenksom, pliktoppfyllende og flink gutt. Du har alltid vært snill med søskene dine, og du er høflig mot de voksne. Du har arvet rappkjeftheten etter din pappa for du har alltid et svar til alt. Og du har alltid et svar på lur no matter what. Du er smart og gjør det bra på skolen. Og du jobber beinhardt når det gjelder karate. Du begynte på karate da du nett hadde fylt 8 år, og har allerede klart å få det første brune beltet. Og du trener beinhardt nå mot neste gradering som ikke er så lenge til. 

Men du har absolutt arvet noe som bare må være fra meg - LETTSKREMTHETEN. Hvor mange ganger har ikke vi to hoppet i taket her hjemme fordi vi er så skvetne? Du er like mørkredd som moren din, men du hyler som en stukken gris haha. Du er som faren din sier at "Kleggen" som vi aldri blir kvitt. Uansett så er vi utrolig glad i deg og stolt av deg. Og vi vil bare gratulerer deg masse med 11 årsdagen din i dag 💕 fortsett og vær deg selv og vær snill med alle rundt deg ❤️.

Magedansere, flygende teppe og en magisk lampe

 • 01.11.2017, 20:15

Forventningene til årets teaterforestilling var høy, og jeg har sett så frem til å gå på dette i dag. Jeg hadde med meg Jonas, og mine to tantebarn. Det var allerede kø da vi kom frem en halvtime før tiden. Mange hadde møtt opp tidlig for å sikre seg de beste sitteplassene. Vi fikk bra plasser og jeg var klar for å gå inn i en verden av mysterium og magi: Brosteinsteateret presenterer "Aladdin & pyramidens mysterium" regi/manus Niels Petter Solberg.

Forestillingen startet med flotte magedansere som trollbandt publikum med de sensuelle bevegelsene hihi. Mens noen andre barn fniste og syns det var skikkelig kult. Det jeg liker så godt med Brosteinsteateret sine forestillinger er nemlig dialogene og teksten. Det er veldig moderne og lett forståelig da det er mange barn som ser på. Men det er såpass mange gode og morsomme dialoger som gjør at voksne kan få latterkrampe. Noen karakterer i stykket skiller seg også ekstremt ut, og gud hjelpe meg så morsomt det var! 

Jeg vil ikke skrive for mye om stykket for forestillingen skal enda gå, men jeg kan hvert fall anbefale dere å gå. Ta med ungene og kos dere med dette stykket. Jeg vil hvert fall si tusen hjertelig takk til alle som var med for et flott teaterforestilling. Og jeg gleder meg til neste forestilling 😍 her kommer litt bildedryss fra i dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA#teater

Det hjelper å skru på sjarmen!

 • 01.11.2017, 16:15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joda, selvfølgelig var det noe når han skal ta bilder haha. Han glemte jo å skru på kameraet, og der sto jeg og poserte som den modellen! 🙈 Og ingen bilder ble tatt. Det endte jo opp at jeg måtte stille meg opp igjen foran bilen til naboen, mens han selv sto under garasjen fordi det begynte å regne. Dere ser sikkert på bildet at det regner. Disse tok han bare i farten for meg siden han skulle til foreldrene mine å fikse badet. Og jeg skulle jo være med for å ta med moren min ut på shopping. På shoppingrunden fikk vi også tid til en liten kafebesøk med søskenbarnet mitt og mannen hennes. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har da vært og handlet spisegruppe med henne på Home At Home på Raglamyr. Settet hun hadde sett på tidligere var kjempefine, og jeg sa det må du kjøpe! Men hun turde ikke kjøpe før hun hadde fått klarsignal fra pappa og noen andre i familien. Da hele settet koster en del penger.....  Bordet er av heltre eik og stolene er også i det samme og med gråmelert stoff. Jeg fikk forhandlet med selgeren i butikken.... skrudde på sjarmen og selgeren beit på han! HAHA Jeg klarte å få totalt 2900 kr i avslag for bord med 6 stoler, samtidig som jeg fikk en stoffspray og voks spray til en verdi av 500 kr. Det hjelper det å "flørte" litt med selgeren hahahahaha 

Time goes by so fast

 • 01.11.2017, 09:05

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

November has arrived 💕

Nå er det søren meg ikke lenge igjen til jul heller. Hvor huleste blir tiden av egentlig? Jeg føler det nett var jul jo! Og nå er det liksom bare 1 måned og 24 dager igjen til jul. Jeg kjenner allerede at jeg plutselig har lite tid igjen før julerushet begynner for fullt. Selvom det enda er halvannen måned igjen så vet jeg at det vil bli hektisk fremover. Alle julegaver som skal kjøpes og pakkes, alle julevarene som skal bestilles inn på jobb. Alle menneskene som er overalt nå disse dagene mot jul.

Jeg personlig har mistet mye av julegleden etter jeg begynte i dagligvaren. Det blir mye mot jul og jeg klarer ikke alltid å slappe av når julen kommer. I år blir det ekstra tungt for oss fordi gubben ikke er hjemme. Verken jul eller nyttår i år. Slik er det bare for oss som har offshore ektefeller, man vet liksom to år frem i tid om de er hjemme eller ikke på slike helligdager. Dette har jeg jo visst om i snart to år da så det er ikke noe overraskelse. Men kjedelig er det uansett at vi får en jul uten han. Til og med hans eldste sønn trolig ikke er hjemme i julen heller. Så i år blir det bare meg og ungene...... heldigvis har jeg familie i nærheten så jeg skal nok crashe hos noen i julen.

I dag skal jeg ut med moren min om ikke så lenge. Vi skal kjøre og se på spisegruppe til stuen dems. Etterpå skal vi på Amanda og kose oss på kafe. Kanskje kommer søskenbarnet mitt og joine oss. Så må jeg få kjøpt flytende Ibux for å se om det kan hjelpe mot øreverket. Jeg sov tidlig i går og våknet med stikksmerter inni øret. Det kommer og går så forhåpentligvis vil det forsvinne av seg selv. Senere i dag må jeg på elevsamtale med Thea og hennes lærer før jeg skal ut med Jonas i kveld. Oppdatering av dagen kommer senere 😉.

 

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no