hits

Husk stemmeretten din!

 • 31.08.2017, 11:20

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har skjønt meg på politikk. Jeg har aldri forstått meg på dette og har ikke særlig interesse for det heller. Men en ting vet jeg når det gjelder stemmerett er at bruker du den ikke så har du ikke noe du skulle ha sagt. Så uansett om politikk interesserer meg null, bruker jeg stemmeretten min for det. Det er i hvert fall et håp å få det bedre om jeg bruker stemmeretten min. Og i dag har jeg vært og forhåndsstemt slik at det ikke blir glemt.

Nå er det så enkelt også å stemme! I Haugesund har du mulighet å forhåndsstemme på to plasser. Servicesenteret i sentrum eller på utsiden av Amanda storsenter. Jeg valgte Amanda senter fordi der er det flust med parkeringsplasser. Det tok under 5 minutter så var jeg ferdig med stemmingen. Nå gjenstår det bare å se på valgdagen hvem som vinner stortingsvalget.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er vi ikke søte da

 • 31.08.2017, 09:20

God morgen alle sammen <3

Endelig er gubben min på plass igjen hjemme! Hurra for det :) alt er lettere når man er to voksne i huset. Jonas jubler hver gang pappen kommer hjem, for da slipper han å ha alarm på om morgenen. Og det kjekkeste er at han slipper å lage skolemat i fire uker. Fordi pappa fikser alt haha sånn er det bare med hans rutiner med faren sin.

I dag skal jeg ikke på jobb før klokken 15 så da skal jeg få gjort litt forskjellig. Det er en trist dag..... men jeg vil ikke gå mer i detaljer om dette. Dere som følger meg vet jeg er lei meg, og fortsatt er jeg det. Men livet må gå videre og jeg får bare bruke tiden til hjelp. Selvom jeg vet det blir trist fremover, og ting blir ikke det samme som før. Må jeg prøve å holde motet oppe og heller tenke positivt. Positive er at vi fortsatt er venner og bor ikke langt fra hverandre. Og kontakten akter vi å holde <3

Forresten er ikke disse blomsterpottene søte da? Falt pladask for dem hihi kanskje jeg skulle kjøpt meg en........

Det var jo litt kleint da.....

 • 30.08.2017, 18:05

Å ta bilder er en hobby jeg liker veldig godt. Det får meg til å slappe av og får konsentrasjonen på gli. For det trengs tålmodighet for å ta bildet, og tid å se gjennom bildet for redigering. Når jeg tar bilder med kamera velger jeg alltid RAW kvalitet, slik at jeg kan redigere dem slik jeg ønsker i Photoshop. Og med macrofunksjon og macrolinse så får du ganske bra bilde. Noen som forresten vet hva denne blomsten heter? Jeg glemte jo å spørre de på plantesalget da jeg var der i dag. Og ja disse er blomster jeg har tatt på hagesenter 😂. Følte det var litt kleint å stå der med ansiktet gravd ned i blomstene ...... men de er jo så fine 🙈📷.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Travel "lille lørdag"

 • 30.08.2017, 14:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er vel litt løye at når man har fri så har man det alltid så travelt? Det slår aldri feil hos meg..... hver onsdag jeg har fri er det så mye jeg skal gjøre. Jeg samler liksom opp alt jeg må gjøre til denne dagen hehe. Og tiden går så fort også for plutselig er klokken allerede snart 14 på dagen! Jeg har fått gjort masse for all del.... og middagen er også laget ferdig. I dag fyller Thea 15 år og jeg har handlet litt digg til henne.... Eller hun skrev jo handleliste til meg da 😂 for det nytter jo ikke for meg å handle uten. Jeg er ikke den som handler inn hjemme til vanlig, så hver gang jeg skal handle så har jeg ikke peiling. Gubben står for handlingen i hjemmet, og jeg handler kun inn det helt nødvendige når han er vekke. 

Som sagt har Thea bursdag i dag, men det blir ikke noe selskap enda. Denne uken har jeg bare stengevakter resten av uken, og neste helg skal vi i konfirmasjon. Og helgen etter er det min jobbhelg igjen og etter den helgen så er det karatestevne. Så alle helger nå fremover er litt sånn fullbooka 🙈. Heldigvis er gubben hjemme på alle helgene i september så alt blir lettere. Siden han kommer hjem i dag, er humøret mitt også et hakk bedre. Med tanke på alt følelsesmessige som skjer rundt meg de siste dagene, er det godt å få han hjem igjen. Det vil bli ganske annerledes når vedkommende ikke er der lengre.... Men man må vel bare prøve å smile og ta det som det kommer......

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi fikk besøk av ubuden gjest!

 • 29.08.2017, 22:30

Heisann....

Først må jeg bare få beklage at bloggen i dag har vært så preget av mine følelser.... mine deprimerende atomsfære her. Men det er min blogg og jeg føler jeg må få lov til å skrive ærligt om hva som foregår inni meg. Selvom jeg er lei meg så vet jeg at livet må gå videre, og ting kommer til å ordne seg. Men jeg trenger tid før jeg blir helt okei igjen.....

Men for å få tankene over på noe annet så vil jeg fortelle dere om hva som skjedde i går kveld faktisk! Noe jeg ikke hadde trodd ville skje, og jeg trodde aldri at jeg faktisk turde å gjøre heller. Jeg kom hjem fra jobb i går kveld, og hadde akkurat fått sittet ned for å slappe av. Så kom Thea løpende opp og så nå forskrekket ut! Jeg ble nesten skremt for jeg er jo lettskremt og feler som F..... Hun sa det er noe i kjelleren! og at katten var urolig på en måte...... Jeg kjente jeg ble litt redd .... men jeg gikk nå ned i kjelleren for å se....

Der nede ser jeg at katten står og nistirrer inne på badet, men jeg kunne ikke se hva.... før Thea sa at det er pokkers en MUS under vaskemaskinen! Herregud tenkte jeg! EN MUS!!!!! OH MY GOD! Vi lyste med lommelykt under for å se og jaggu meg så var det en mus. Jeg ble jo redd og 😂 vi prøvde å ta en lang pinne og dyttet musen fram. OG hver gang den kom synlig så hylte Thea som en stukken gris, og da ble jeg jo enda mer reddddddd herremin! Og musen spratt over pinnen og under vaskemaskinen og gjemte seg igjen. Katten ble bare mer urolig og mjauet som en gal og vi måtte bare slippe henne ut. 

Jeg prøvde og prøvde frebrilsk å få musen til å løpe vekk fra vaskemaskinen. Det tok tid før jeg fikk musen fram og var raskere enn stakkars lille musen og fanget den i hånden min. Hjertet banket og jeg var rett og slett redd.... men det kunne jeg ikke tenke på der og da! For den musen må fanges og settes fri ute...... for jeg kan ikke ha en sånn ubuden gjest på besøk! Og godt er det at katten gjorde tegn på at hun har noe i fore.... men det er sikkert også hun som har hatt musen i munnen sin og sluppet den på badet. Men jeg kan jo ikke bli sint på pus, for det er jo bare hennes naturlige jaktinstinkt. Mus ble til slutt sluppet ut i naturen, og jeg var ferdig med musejakten. 

Men vi tok bilder da! haha den er bitte liten... men offfffffffffff

 

En emosjonell dag....

 • 29.08.2017, 17:10

Man with cardboard box on his head and sad face expression
Licensed from: stevanovicigor / yayimages.com

 

Puuuuhhhhhh...... Følelsene har vært helt i ubalanse i dag, og jeg har ikke vært helt meg selv. Emosjonell dag må jeg bare innrømme at det har vært. Det er ikke lett å holde tårene tilbake fordi det som har skjedd går veldig innpå meg. Man blir kjent med mennesker og man knytter bånd til dem. Og når man nå plutselig ikke kommer til å få muligheten til å omgås slik som før, blir det rett og slett for trist...... det er enda at tenker jeg på det så kommer klumpen i halsen og tårene presser på! Jeg føler jeg mister helt motet og blir helt ukonsentrert i hodet. Det føles helt tomt  å vite at nå er det slutt liksom. Arrrrgggg........ jeg kommer sikkert over det, men jeg må bare innrømme at dette går skikkelig innpå meg. OG jeg er bare så forferdelig lei meg nå at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg akkurat nå! 

PS: btw. må bare få si at det er ikke noen som har gått bort altså.

 

Har du noen gang.......

 • 29.08.2017, 12:00

Nå har jeg blitt inspirert av Jannes blogginnlegg "Har du noen gang.....", og nå har jeg fått "stjelt" ideen så håper dere vil like innlegget. For jeg likte veldig godt innlegget til Janne og svarene i hennes innlegg. Som hun igjen har blitt inspirert av andre 😁.

Skulket skolen?
Hmmm..... jeg vet ikke hva som definere skulke skolen..... eller på hvilken måte telles det at jeg skulket? Jeg har aldri gått ut av huset for å gå til skolen, og så snu for å gå hjem igjen etter at foreldrene mine og mine søsken er gått. Men jeg har vel sagt jeg er "syk" for å unngå gå på skolen da.... tells det som å skulke skolen???

Møtt en kjendis?
Ja, jeg har vel møtt kjendiser.... men mesteparten av gangene på avstand 😂 Men jeg håndhilste jo nettopp på Rema sjefen, Ole Robert Reitan!!!! Så det er vel innenfor å ha møtt en kjendis? For han er jo KJENDIS! Jeg syns det var skikkelig stas å få hilse på han 😃.

Jukset på en prøve?
HAHA JA! Klart haha de fleste har vel en eller annen gang jukset på en prøve? Da jeg gikk på ungdomsskolen hadde jeg tysk som valgfag.... noe jeg angret meg ihjel på at jeg valgte! Men jeg hadde ikke noe valg enn å fullføre de to årene med tysk! Flere ganger da vi hadde gloseprøve i tysktimen, skrev jeg glosene på pulten med blyant. Tysklæreren jeg hadde var en eldre mann som ikke brydde seg så veldig mye på å sjekke elevene..... og det gjorde at jeg klarte å jukse på gloseprøvene haha. Men ellers har jeg ikke jukset på andre prøver eller fag gjennom skoletiden.

Vært våken i 24 timer?
Jeg har vel bare vært våken i 24 timer kun i forbindelse med når jeg reiser til Vietnam. Pga. tidsforskjellen og at det er klin umulig å sove på flyet, har jeg nok vært våken 24 timer i strekk. 

Fått en farlig allergisk reaksjon?
Jeg vet ikke om det var så farlig så jeg kan ikke si at det var farlig. Men to ganger i mitt liv har jeg opplevd å få en allergisk reaksjon som jeg ikke vet grunnen til. En gang var det elveblest jeg fikk på kroppen fra midjen og ned mot låret. Jeg aner ikke hvorfor jeg fikk det, men det gikk over etter stund. Den andre gangen var rett før jeg skulle reise til Vietnam for mange år siden. Jeg fikk en allergisk reaksjon som gjorde at munnviken min hovnet opp. Det gjorde at munnen ble helt skjeiv, og jeg så ut som jeg hadde deformert ansikt. Fortsatt visste ikke legen heller grunnen til det skjedde! Heldigvis gikk det vekk av seg selv etter flere dager.... og ferien da ble reddet hehe.

Brukket noe?
Jeg har aldri brukket noe ben i kroppen min nei! Håper jeg slipper å brekke noe heller i fremtiden hehe 

Melket en ku?
Oh my god hahahhaha nei det har jeg absolutt ikke. Men det hadde jo kanskje vært gøy å få prøvd????

Vært på tv eller radio?
Nei det har jeg ikke.

Spilt et instrument foran folk?
Ja, på barneskolen var jeg med en gang på en forestilling der jeg sto sammen med mange andre. Instrumentet jeg spilte på var en sånn trekant greie hahahha

Sovet i skogen, under åpen himmel?
Jeg er veldig mørkredd og vettskremt..... så jeg har aldri sover i skogen under åpen himmel..... og kommer aldri til å gjøre det heller.

Grått i offentligheten i voksen alder?
JA. Det må jeg ærlig innrømme at jeg har gjort. Jeg likte ikke at det skjedde...... det var vel rundt et eller litt over et år siden.... det måtte bare skje selvom jeg ikke ville. Men enkelte ganger så får en bare nok, og da kommer det bare. 

Gitt bort en gave som egentlig var en gave til deg?
Hvis jeg har fått en gave som jeg ser at jeg ikke bruker, og det er andre som kan bruke så har jeg gitt bort den.

Holdt eller klappet et vilt dyr?
Tells dyr på bondegård eller geitekillinger i dyreparker? 

Dette var mine svar på "Har du noen gang......." håper du likte innlegget og kopier gjerne og lag din egen versjon om du vil 😃

Vennskap

 • 29.08.2017, 07:30

God morgen alle sammen <3

I dag er en dag jeg ikke ser frem til å starte. Jeg er lei meg fordi i dag er siste dag jeg får være rundt en person som jeg bryr meg om. Jeg har kjent personen i snart fire år, og vi har blitt godt kjent med hverandre. Vi har samarbeidet og følgt hverandre nesten hver dag. Vi har vært på tilstelninger og fester sammen. Vi har snakket mye med hverandre, og vi har vært der for hverandre. Jeg syns det er utrolig trist å «miste» personen selvom jeg vet vi er venner uansett hvor vi er hen. Jeg kommer til å savne vedkommende ❤. Men jeg håper og ønsker vedkommene all lykke videre - og vi vil holde kontakten.

What I won on IG

 • 28.08.2017, 15:10

Endelig er det jeg vant via en Instagram konkurranse ankommet! Dere har sikkert sett at jeg allerede har tatt i bruk på tidligere antrekksbilder. Jeg vant nemlig et gavekort og jeg valgte da ut varer som jeg ønsket meg fra nettbutikken. Jeg som elsker rosa ble det vel ikke noe overraskelse at jeg valgte ut ting som er rosa. Som denne søte håndvesken som er inspirert av den kjente merket Hermes, og matchende fluffy dusker med bling bling hest. Jeg fikk også i tillegg matchende armbånd som duskene! Jeg har nå en samling av disse duskene og blir aldri lei av å se på dem. HAHA 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vær deg selv!

 • 28.08.2017, 10:10

"En original er mer verdt enn en kopi"

- ordtak -

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som alltid på en mandag.... ny uke, ny start og nye muligheter igjen. Tiden går og nå nærmer vi mer og mer mørketider. Om tre dager fyller også min datter år, da blir hun hele 15 år folkens. Jeg kan ikke fatte at tiden går så fort for tiden...... Selvom jeg er 36 år gammel så føler jeg av og til jeg er skikkelig oldings. Og jo eldre hun blir så kommer det andre utfordringer for meg som foreldre. Jeg prøver det jeg kan for å være en god mor, men barn i den alderen kan være tricky. Men jeg tror hun vet veldig godt hvordan jeg er, og jeg håper at hun vet at jeg innerst inne alltid vil henne godt. Det er viktig å være seg selv, være original og vise at du ikke prøver å være noe annet. Du vil komme lengre ved å være original enn kopiere andre <3

Vinneren avsløres nå!

 • 27.08.2017, 18:35

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da er det trekningstid igjen folkens!

Og den heldige som får disse produktene blir..................

TADDDAAADDDAAAAAA............

Søtere enn søtest ......... kan dere gjette hvem??? hhi

SØTMONSEN

Tusen takk til dere som ble med, og gratulerer så masse Søtmonsen <3

 

 

Bloggen trenger sensurering!

 • 27.08.2017, 14:35

Siden jeg begynte å blogge har jeg fått mange kommentarer på de forskjellige innleggene mine. Jeg kan si jeg har vært heldig som kun har opplevd positive kommentarer fra leserene. Ingen stygge kommentarer har jeg fått for det om jeg har en åpen kommentarfelt. Jeg leser om mange bloggere som får så stygge kommentarer at det bare er forkastelig å vite. Å vite at det finnes folk en plass der ute som vil andre så vondt. Det er geit å gi en kritikk eller sin mening, men det er mange måter å uttrykke seg på. En må kunne tenke over ordbruken sin når en skriver noe. 

Jeg har den meningen .... at har jeg ikke noe fint å kommentere, så lar jeg det være! Det er bedre å la være enn å skrive stygge ting til folk. Det er ikke kjekt for verken bloggeren eller andre lesere å komme inn på et blogginnlegg, og se masse stygge tekster fra andre. Og det verste er at de som skriver noe negativt er så feige at de legger igjen en anonym kommentar. Som om vi som blogger ikke kan spore opp IP adressen??? Det er FEIGT!

MEN .... så har du alle de kjekke lesere som legger igjen en fin kommentar til deg. Det syns jeg alltid er kjekt når du får fine tilbakemeldinger på f. eks. et innlegg du har lagt ut. Og så har du bloggvenner som faktisk følger deg på andre sosiale medier også som Snapchat eller Instagram. Jeg har flere som følger meg overalt hihi og som jeg også følger tilbake. Flere er jeg også venn på Facebook, så jeg føler jeg kjenner flere her i bloggverden mer enn bare via bloggen. 

Av og til så kan det sikkert gå litt fort i svingene for enkelte, eller at en uheldigvis bommer litt på tastene.... Grunnen jeg skriver at "bloggen trenger sensurering" er fordi det skjedde noe hysterisk morsomt på bloggen min. Jeg vet vedkommende ikke mente noe som helst vondt, og jeg er fullstendig klar over at det bare var en skrivefeil. But still ....... it´s so funny! Jeg holdt på å knekke sammen av latter, og måtte liksom lese det FLERE ganger! Jeg måtte være sikker på om det var rett det jeg leste HAHA 

Jeg trenger vel ikke si så mye enn å la dere få se det selv med et skjermbilde jeg tok. Jeg har strøket over navnet på vedkommende slik at ikke vedkommende skal føle at jeg henger ut han/hun. For dette er ikke noe negativt ment, men jeg syns dette er den aller beste kommentaren jeg har fått EVER siden jeg begynte å blogge 😁.

Bare for å si det .......... jeg kan sikkert være flink til å SYNGA ........ når det gjelder om jeg er god til å ....... det får være uvisst 😂😂😂😂😁

Ny funksjon test

 • 27.08.2017, 11:35

Enda en testbilde med Olympus Pen epl8 sin selfie funksjon. Om dere ikke vet så har denne kameraet en skjerm som du skyver ned. Da kommer selfiemodus på og du kan ta selfies med den. Du må da ha en linse som ikke er for nærme som 45mm vil du ikke klare å ta selfie med. Jeg har her på standard linsen 14-42mm, og da går det akkurat fint å ta selfie. På bildet har jeg sminket meg litt med BB cushions, og jeg har valgt potrett selfie på skjermen før bilde ble tatt. Det gir litt glattere hud, men ikke plettfritt som den selfiekameraet som jeg har. Bilde nederst er ikke tatt i selfiemodus, men i vanlig A-modus der jeg kan stille blender og lukkertid selv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sunday is funday

 • 27.08.2017, 08:32

«I dag er en perfekt dag til å ikke gjøre noe» 😄

Og det er virkelig solskinnsdag i dag! Litt fint vær må vi jo få her på vestlandet også. Frister bare å sette seg ut i solen og nyte solen. Men kan ikke bare sitte på latsiden for det om det er sol 🤣.

God morgen forresten - håper alle får en flott morgen ❤

Takk for i dag!

 • 26.08.2017, 23:35

Jeg har hatt koselig besøk av søskenbarnet mitt i dag folkens! Vi har spist sushi og resten av gjengen hadde fårikål som hun tok med. Ungene har spilt sammen mens vi voksne har bare slappet av i hverandres selskap. Ellers skal jeg snart køye og vil bare si takk for i dag. Kollasj av selfies med ego-kameraet mitt før jeg stenger 🙈.

Jeg er best!

 • 26.08.2017, 14:10

Outfit of the day 😁

Jeg har endelig nå fått tid å se gjennom bildene jeg tok i dag morgen. Jeg har fått testet litt mer av kameraet, og jeg blir bare mer og mer glad i den. Å ta outfit bilder går som en drøm nå med mobil tilkoblingen. Aldri har det vært så enkelt å ta bilder, og denne tror jeg gubben kommer til å klare å bruke bedre enn den andre. Alt er så enklere på denne og mer hendig størrelse. Samt den har flipp skjerm som da kan gjør at han kan ta bilde i rett høyde også. Jeg angrer ikke at jeg solgte Canon speilrefleksen .🙈

Tilbake til hva annet jeg har gjort i dag. Jeg har vært og handlet for jeg får besøk av søskenbarnet mitt. Og jeg har vært en tur på LEfdal og kjøpt den komponentkabelen som trolig er den jeg må ha for å kunne koble karaoken. I to timer har jeg styrt på med å anlegget i den andre stuen! Jeg kjøpte ny komponent kabel som Quy sa til meg i går. Og jeg har nå klart å få både bilde og lyd ut slik at anlegget nå fungerer. Det tok utrolig lang tid ... før jeg endelig fikk til audiokablene. Å vite hvilken som skal inn hvor var ikke det letteste, men jeg fikk det til! Er ganske imponert av meg selv at jeg har faktisk klart det haha - og heldigvis for at jeg er sta når det gjelder sånne ting. Jeg gir meg ikke før jeg får det til haha og jaggu fikk jeg det til! 

Jeg er best!!!

hahahhhahahahhah

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bukse//Only - Topp//Pushed - Jakke//Parajumpers - Sko//AdidasGazelle - Veske//Lindiess - Klokke//MichaelKorsBlair - Kamera//OlympusPenEPL8

Kiss and goodnight

 • 25.08.2017, 23:10

Titter full fart innom her for å ønske alle sammen en riktig god natt. Jeg har vært på jobb og kom hjem litt over 20 i kveld. Så kom mannen til søskenbarnet mitt innom for å hjelpe meg med karaokemaskinen. Men det er tydeligvis noe galt med kabelen så jeg må kjøpe ny i morgen. Så får vi håpe at det bare var kabelen som er ødelagt som gjorde at vi ikke fikk skikkelig bilde på tv. Forresten så tar jeg også helg etter jobb og nå skal jeg kose meg med pizza og se serie 😉.

Matrix

 • 25.08.2017, 16:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shampo & balsam fra Matrix

Jeg er utrolig glad i hårfargen jeg har og ønsker å gjøre det jeg kan for å ha det lenge. Å ha gode hårprodukter er viktig for å pleie håret mitt som har gjennomgått mye kjemisk behandling. Tuppene er slitte selvom jeg har fått stusset det ganske mye i sommer. Men er jeg ikke flink å pleie det med gode produkter vil det bli verre. Så her har jeg funnet et okei frisør shampo og balsam som ikke koster skjorta. Produktene skal pleie og bevare fargene på håret bedre enn vanlige shampoer osv. Så nå er jeg spent på hvordan håret mitt blir etterhvert som jeg bruker dette. Kur er også veldig viktig for meg nå så det gjør jeg noen ganger i uken. 

Livet er ikke bare å se en vei.....

 • 25.08.2017, 11:10

"Don´t wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect".

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Livet er ikke alltid like perfekt, men hvordan du vil livet skal være er opptil deg å få det til. Folk kan si og mene masse om alt, men til slutt er det bare du som vet hva som er riktig for deg. Jeg er ikke perfekt og jeg er i et stadium der jeg fortsatt lærer om hvordan livet er. Ikke alt i livet kan gå slik man vil, og man må kunne tåle at det er opp og ned med alt. Jeg kan tåle mye. Men gå ikke for langt med meg for da vil jeg stoppe opp. Livet er ikke bare å se en vei..... det handler om å se helheten. Det handler om å vite hva du gjør og hvor du står hen. Man kan ikke få i pose og sekk, for det handler også om å gi og ta - altså ... det skal gå begge veier. Og viktigst av alt - å kunne tåle motgang!

Full blomstring

 • 24.08.2017, 16:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Orkideene mine blomstrer og blomstrer her i stuevinduet. De liker seg tydeligvis der de står og får sol og vann. Jeg fikk testet meg litt på denne 45mm linsen til kameraet, og jeg syns det ble ganske bra. Macro linse er den nok ikke så jeg måtte bruke litt tid med manuell fokuseringen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lantern in my own house

 • 24.08.2017, 12:00

Husker dere bildene jeg tok fra gamlebyen Hoi An i sommer? Der det var masse lanterner i alle slags farger og lys inni? Her i min egen stue har jeg også min egen lanterne all the way from Hoi An byen. Jeg kjøpte en med meg da jeg var der og den passer så fint ute i stuen. Gubben har kjøpt en sånn rund ledlys som passet akkurat i åpningen. Selvom jeg syns den lyser litt for svakt så ser det bra når det er mørkt. Men det ser sikkert ikke så like bra på bildet... jeg har ikke helt fått til når det gjelder kamera og lite lyssetting. 

Jeg angrer egentlig nå på at jeg ikke kjøpte flere når jeg hadde sjansen i sommer. For jeg har liksom flere plasser i huset jeg kunne tenkt meg å ha en lanterne hengende haha

Let it go

 • 24.08.2017, 07:00

Your peace is more important than

driving yourself crazy trying to understand

why something happened the way it did.

Let it go.

Have a wonderful day to all of you 💕

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Natten har senket seg

 • 23.08.2017, 23:15

Så var denne dagen også snart over gitt.... min lille lørdag ...... som jeg har brukt effektivt. Jonas har vært på trening i Kopervik fra 17-2030, mens jeg har vært og jobbet i noen timer. Været i dag har vært ganske bra til at jeg har kunne ta frem lett dunjakken istedenfor vinterjakken. Som har ikke blitt pakket vekk i sommer en gang! Helårsjakke den med været som er her i Haugesund. I morgen er det tidlig vakt med masse som skal gjørs, så jeg sier nå god natt til alle dere der ute. Ble litt sent blogginnlegg men ettermiddagen har gått i ett egentlig.

Feel pretty now

 • 23.08.2017, 13:00

Taddddddaaaa 💅🏼

Her er jeg ferdig og neglene er kortere, finere og mer praktiske. Jeg elsker baby boomer så da ble det 💕 og som vanlig er det flinke Jevgenia som driver Kalinka Beauty Studio jeg går til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Growing strong

 • 23.08.2017, 11:25

Nå er det 6,5 uker siden jeg var og fikk fikset neglene mine, og nå er det vokst ganske langt! Jeg har kun fått filet dem litt ned for et par uker siden. En ting jeg er utrolig fornøyd er at de har ikke knekt. Neglene er faktisk som støpt på selvom det har vokst ut mye, og du kan se skillet veldig godt. Dette er mine egne negler og ikke noe støpte tipper osv. Gelen som er på har vært supersterk for neglene mine 😉, men nå er det på tide å få det fikset. Kommer tilbake med resultatet om ikke så lenge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er det lengste jeg har hatt ever på neglene, og det har faktisk gått veldig greit med denne lengden. Eneste det er litt vanskelig å treffe tastaturet på Macbooken min 🙈.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bomtur og nervøs bak rattet

 • 22.08.2017, 20:05

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rett før vi skulle kjøre til Kopervik fikk guttungen vondt i hodet. Jeg tenkte at det kanskje ville gi seg på veien ut, men det gjorde fortsatt vondt sa han. Det endte opp at jeg fikk bare gå inn og gi beskjed til senseien hans. Fikk også da med beltet som Jonas har ventet på siden graderingen i juni. Dette er hans første brune belte 3. kyu og det betyr at han bare er 2. kyu og 1. kyu igjen før svart belte. Jeg lovet jo gutten brodert belte hvis han klarte det brune, og nå har den kommet. Det skal stå Jonas Vinningland på japansk på ene siden, og stilarten shotokan sammen med logoen. Er jo ganske kult å ha beltet med navnet sitt på, det blir liksom mer personlig da. 

På veien hjem fra Kopervik fikk jeg en politibil bak meg hele strekningen til Bø skole. Jeg kjørte fint som jeg alltid gjør, men å ha en politibil bak meg hele veien gjorde meg nervøs. Jeg vet ikke hva det er med meg og politi.... hvorfor jeg blir så nervøs bak rattet når jeg ser dem? haha Det er som at man har en helt spesiell respekt bare man ser politi. Jeg pustet hvertfall veldig lettet ut da jeg så bilen svingte inn med Bø. 😆

Noen bilder av karatekiden før hodeverket og bomturen 🙈

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ned på alle fire

 • 22.08.2017, 16:45

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en herlig dag folkens! 

Tenk at solen ville vise seg frem i dag etter så mange dager gjemt bak gråe skyer. Temperaturen viser faktisk nesten 20 grader da jeg kikket på måleren. Toppen så var jeg ferdig tidlig på jobb også. Så jeg har rukket å handle inn middag for i dag og resten av uken faktisk. Fra å ha dårlig tid fikk jeg skikkelig god tid til å lage middag før jeg og Jonas skal ut og kjøre. Vi skal hente Malena og kjøre til Kopervik for kumitetrening. Det er godt å ha tid å lage middag og faktisk sitte med ungene og spise middagen, før vi må kjøre avgårde 😃.

Jonas hjalp meg også med å ta et par IG inspo bilder med nye kameraet. Og det ble faktisk veldig bra 😆 men de bildene kommer nok ut på IG etterhvert. Dette bildet av han ned på alle fire knipsa jeg. Han så nabokatten og ville prøve lokke den frem. Men neida ..... den skulle ikke frem den!

Blurry background

 • 21.08.2017, 11:30

God mandag alle sammen <3

Så var en uke gått og ny uke starter for fullt igjen. Jeg hadde arbeidshelg så denne uken har jeg frihelg. Det skal jeg nyte og jeg håper det blir fint vær til helgen. Hadde vært skikkelig herlig om det ble fint vær for engangs skyld hehe. Da kunne jeg gått tur eller noe i helgen.... blir det stygt vær blir det pledd og seriemaraton!

Dagens program er som sagt jobbing og ungene skole. Jonas starter nå opp igjen med full fokus på karatetrening da det snart begynner med stevner osv. Så fra denne uken blir det mye kjøring til trening på han både i Haugesund og Kopervik. 

Har du husket å bli med på giveawayen jeg har på bloggen i dag? Hvis ikke klikk inn her 👉🏼 http://fruvinningland.blogg.no/1503236419_giveaway_hrpleie.html

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Giveaway: Hårpleie

 • 21.08.2017, 07:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LIK

👇🏼

KRONELAND PÅ FACEBOOK

Så er du med i trekningen av alt på bildet :) Hårkurer og en stk. hair drying towel cap :)

Kommenter at du er med og at du har likt siden til Kroneland - konkurransen er i samarbeid med Kroneland så betingelse er dere må like FB siden. Har du allerede likt trenger du ikke gjøre det på nytt.

Del gjerne videre :)

Vinneren trekker jeg til helgen.

Jeg liker det jeg vil like!

 • 20.08.2017, 16:35

Det er ingen hemmelighet at jeg kan være ganske barnslig til tider. Og med barnslig mener jeg da at jeg liker masse ting som kanskje ei 36 år gammal dame ikke skal like. Men jeg har aldri brydd meg om alder for jeg syns ikke alder skal stoppe en for å like forskjellige ting. For det om det i andre voknses øyner er barnslig betyr det ikke at jeg trenger å syns det. Jeg er kanskje i overkant barnslig når jeg liker alt fra Hello Kitty eller som her denne Stitch bamsen haha. Dette har jeg faktisk fått av min søskenbarn som deler helt samme interesser som meg, nemlig søte og barnslige ting for det om vi er voksne begge to! Jeg elsker bamser og hadde jeg hatt større hus hadde jeg nok hatt en egen rom til slike barnslige ting. Folk får si og mene hva de vil om meg som liker slike ting ahaha det som betyr noe for meg er hvis jeg liker det så er det helt topp 😃.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vinneren av giveaway ble.......

 • 20.08.2017, 14:35

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vinneren av vannflasken og kort lommeboken ble fineste:

http://hiphopdanser93.blogg.no

Hvor ble sommeren av?

 • 19.08.2017, 11:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er så trist og grått i dag at jeg nesten ikke orker å stå opp. Hvor blir finværet av? Hvor ble sommeren liksom? Vi har jo egentlig ikke hatt skikkelig sommer i år heller. I fjor var det heller ikke til å skryte av med sommerværet! Selvom jeg har vært 5 uker i Vietnam så har jeg opplevd regn mer enn sol. Fire dager hadde jeg der jeg kunne bade og sole meg på stranden. Ellers har det bare vært litt overskyet/ opphold på morgenen, så høljer det ned som om det aldri har regnet før haha. Skikkelig deprimerende vær..... og nå er det samme her hjemme også!

I dag skal jeg som sagt stenge så jeg må spise og kjøre ungene opp til foreldrene mine. Etter stengevakten skal jeg til dem fordi broren til faren min er på besøk her. Altså onkel og tante som bor i Oslo er på besøk denne helgen, og det er mange mange år siden jeg har truffet dem. Og da har jeg litt lyst å være litt med dem når jeg får muligheten. Et par bilder av antrekket mitt før jobb tatt med fjernutløser på Olympus Pen E-PL8 :) som sagt har jeg ikke fått testet den 100 % enda. Dette er også tatt med en art filter på kamera med 45 mm linsen. Mens nederste er bare tatt med iauto funksjonen der alt stilles automatisk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Drømme kamera <3

 • 18.08.2017, 14:00

Jeg har kommet frem til en beslutning når det gjelder kamera dilemmaet mitt!

Jeg spurte jo dere på bloggen hvilken kompakt kamera dere anbefalte. Og jeg har studert lenge mens jeg hadde Canon kameraet mitt ute for salg. Nå har jeg fått solgt den jeg hadde, og valget mitt ble denne Olympus Pen E-PL8. Jeg har sett mange forskjellige Youtube videoer og fant ut at dette er den jeg kan like. Mange bloggere har akkurat denne modellen så jeg tenkte at den må jo være perfekt for meg. Om du vil høre hva jeg har å si om dette kameraet kan dere klikke inn og se på min Youtube video nedenfor:


 

Så var det den tiden..... igjen!

 • 18.08.2017, 12:15

HUSK BLI MED PÅ GIVEAWAYEN MIN:

http://fruvinningland.blogg.no/1502910872_giveaway_n_klikk_inn_for__se_.html​

Jeg trekker vinneren på søndag !!!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

....... tiden for å lette på bokbind! Jeg husker da jeg gikk på skolen var dette noe jeg likte utrolig godt. Altså å legge på bokbind på bøkene. Jeg kunne legge på og ta av etter en stund og legge på nytt. Det var liksom noe av det kjekkeste jeg visste med skolestart...... den tiden.... MEN... nå syns jeg dette bare er drit kjedelig. Med to unger i huset og de aldri har giddet gjøre det selv, har det vært jeg som må gjøre det. Eldste begynte nå i 10. klasse og minsten i 6. klasse.. og første spørsmål de kommer med til meg etter skolestart er: "Mamma kan du legge på bokbind for meg?".

Og vært år har jeg altså lagt på bokbind til dem. Før kjøpte jeg fancy bokbind fordi det ble så fint, men slik bokbind tåler så og si ingenting. De revner og blir fort ødelagt at jeg har nå bare gått over til gråpapir! En rull med dette brune bokbindet holder massevis og bokbindet er holdbar. Thea har allerede fått flere skolebøker som jeg må legge på bokbind i løpet av helgen. Mens Jonas har enda ikke kommet med en eneste bok. 

Bling all the way

 • 17.08.2017, 14:00

HUSK BLI MED PÅ GIVEAWAYEN MIN:

http://fruvinningland.blogg.no/1502910872_giveaway_n_klikk_inn_for__se_.html​

Jeg sier ja takk til alt som heter bling bling og veskepynt!

Dere vet jeg elsker disse duskene og jeg har samlet opp en del nå etterhvert. Jeg har også vunnet et gavekort som jeg snart skal bruke på å kjøpe en inspirert Hermes veske fra ei søt jente fra Kina. Og litt andre ting skal jeg også bestille så jeg vil komme med bilder senere når jeg mottar det. Her har jeg tatt bilde av hver veskepynt på en veske slik at dere kan se hvordan de ser ut.

Skolestart!

 • 17.08.2017, 07:49

Men ikke for meg heldigvis haha er glad jeg er ferdig med alt som heter skole! Det er herligt at skolen nå begynner igjen for ungene, for de har så godt å komme seg dit igjen. To måneder ferie er mye og er vi ikke ut og reiser, kjeder de seg jo når de er hjemme. Får de komme seg på skolebenken og lære noe hehe 😜.

Jeg vil ønske alle lykke til med skolestart i dag. Mange begynner i 1. Klasse og det kan være skummelt for mange barn. Så lykke til ❤👏.

GIVEAWAY NÅ! KLIKK INN FOR Å SE ;)

 • 16.08.2017, 21:15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LIK

👇🏼

KRONELAND PÅ FACEBOOK

Så er du med i trekningen av denne flotte rosa vannflasken og en stk. rosa kort lommebok. Lommeboken har mange plastlommer som rommer masse kort. 

Kommenter at du er med og at du har likt siden til Kroneland.

Del gjerne videre :)

Nedenfor er noe av produkter jeg selv har kjøpt hos Kroneland, og i samarbeid med Kroneland har jeg flere kjekke premier å dele ut etterhvert. Så er her det bare å henge seg på folkens!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Holy I match today

 • 16.08.2017, 14:15

Hallaisen :)

Outfiten for i dag er egentlig dette og ikke bildet på første innlegget i dag. Før gubben reiste fikk jeg han til å ta dette antrekksbildet med mobilen min. Og når jeg nå ser over antrekket så ser jeg jaggu meg matchy! Altså jeg hadde ikke planlagt plaggene... jeg bare tok på meg en bukse og tenkte jeg skulle bruke denne nye baggy hoodien fra Bik Bok. Men skoene og vesken matcher skikkelig med klærne haha til og med dusken også! 

Nå er det å lage middag før jeg skal ut og sende noen pakker som jeg egentlig skulle gjort tidligere i dag. Men etter jeg kjørte gubben til bussterminalen var jeg innom jobben. Og der ble jeg stående fast med å preike med kollegaen min og sjefen at klokken ble plutselig litt mye 😆.

Flying again

 • 16.08.2017, 08:06

God morgen alle sammen :)

Allerede onsdag og «lille lørdag» som mange kaller det. Jeg har vært to dager på jobb, og har jo fast fri onsdag i uken. Det syns jeg er superdigg å ha! Jeg får liksom en dag jeg kan få gjort ting på osv. Eneste ulempen er hvis jeg må til legen på fridagen min, da min fastlege ikke jobber onsdagen. Jeg skulle fått tatt en time der snart om ikke magen min blir bedre. Den er visst i feriemodus enda siden jeg ofte får vondt i magen. Jeg har hatt det slik de siste fem dagene i Vietnam før jeg flydde hjem! Håper bare den gir seg før jeg eventuelt må til legen.

Jeg er våken nå og gjør meg klar til å bli alene igjen for to uker. Gubben skal ut og fyke igjen .... men med helikopter denne gangen da 😁. Nå er det han som må reise på jobb og jeg blir overlatt alene med ungene. Det er også min arbeidshelg denne uken så jeg har en full arbeidsuke. Senere skal jeg ut på en liten handletur, og så skal jeg på postkontoret og sende noen pakker. Skolestart er det og i morgen så alt må ordnes i dag før alvoret begynner for kidså!

The big boss

 • 15.08.2017, 16:30

Et snap bilde fra i dag morgen der jeg for første gang kjørte bil etter fem uker ferie. Uvant å kjøre igjen og jeg ble kvalm av min egen kjøring haha. Etter 12-20 vakten min i går var jeg helt ødelagt da jeg kom hjem. Kroppen har ikke jobbet på fem uker, og så er det bånn gass på jobb med løfting og henge over diskene. Det tok skikkelig på kroppen min gitt! Jeg har skikkelig gangsperr overalt, og alle muskler i kroppen er garantert betente 😆. Det var litt å gjøre i går og i dag har jeg fått mer kontroll på avdelingen og lageret.

Og i dag for første gang i mitt liv fikk jeg faktisk hilse på selveste Rema sjefen, Ole Robert Reitan! Jeg har nå jobbet 7 år på Rema 1000, og har aldri møtt the big boss. Det var veldig kjekt å få hilse på han selvom jeg ikke sa så mye. Han virket veldig koselig og jordnær type. Veldig hyggelig og han viste at han bryr seg og setter pris på jobben vi gjør. Jeg måtte så klart få et bilde sammen med selveste sjefen selv 😉.

Back to normal

 • 14.08.2017, 11:15

MONDAY

Da var en lang ferie over for denne gang, og jeg er mer uthvilt i dag enn i går. Men totalt snudd om på tiden er jeg ikke enda, og jeg tenker jeg trenger noen dager til før jeg er helt tilbake til norsk tid. Magen er enda rar så den må jeg bare gå forsiktig fram når det gjelder hva jeg spiser. Alt i alt er det nå veldig greit å komme tilbake til normalen etter så mange uker vekke. Ungene begynner på skolen på torsdag og gubben reiser på jobb dagen før. Heldigvis har jeg fri på onsdag slik at jeg kan få tid å se gjennom med ungene hva de trenger til skolestart.

Ellers skal jeg begynne på jobb igjen i dag klokken 12, noe jeg ser frem til å gjøre. Det gjør godt med en skikkelig ferie, men for meg så syns jeg det alltid er kjekt å begynne på jobb igjen. Jeg liker å ha rutiner i hverdagen og trives best slik. Og det som er enda bedre ved å begynne på jobb igjen etter en lang ferie er å vite at du faktisk er savnet. Å vite at faktisk folk har savnet at jeg har vært vekke så lenge er jo knall. Til og med kunder som handler fast på Rema Solvang skriver til meg på Facebook at de har savnet å se meg i butikken! 

Men nå får jeg gjøre meg klar så blogges vi igjen snart 😉.

 

I need camera advice

 • 13.08.2017, 17:30

Heia alle sammen :)

Nå trenger jeg virkelig hjelp her!!! 

Som dere vet liker jeg å ta bilder..... og jeg har vel en ganske bra kamera som er langt bedre enn hva jeg egentlig har bruk for og kan. Jeg vurderer å selge dette kamera og de to objektivene på bildet. Men problemet mitt er hvilken kamera skal jeg gå for som er mer kompakt enn det jeg har. Et kamera som kan være bra nok til antrekksbilder, nærbilder og landskap osv. Som er lett i bruk og nettere fasong.... jeg har alltid kun hatt Canon og er nå vane med menyen på de. Skal det være et kamera som man ikke kan bytte linse så ønsker jeg noe som gir bra kvalitet på bilder om man zoomer. Grunnen jeg vurderer en lettere kamera er kun fordi min Canon eos 6D kombinert med objektiv blir så tungt å bære på. Et dilemma til som gjør det vanskelig for meg å gi slipp på om jeg skal bytte kamera er at denne jeg har tar utrolig fine bilder. Og det er jo tross alt et veldig dyrt kamera og objektiv... så jeg er litt redd for at jeg skal angre hvis jeg selger og velger et annet mer kompakt kamera.

Men har du peiling på kamera eller vet hvilken du kan anbefale tar jeg gjerne i mot tips 😉.

Vi måtte bare snu

 • 13.08.2017, 14:15

Det ble ikke noe lang tur på meg og gubben i dag! 

Jeg så frem til å komme meg litt ut og få litt frisk luft, men det gikk ikke som planlagt. Noen bilder ble tatt hjemme før vi kjørte nordover, men kom bare et lite stykke før jeg bare sa vi må SNU. Jeg ble forferdelig kvalmen og kjente det trykket på i halsen. Magen snørtet seg sammen og jeg angret meg ihjel at vi i det hele tatt gikk ut. Omstillingen etter reisen og tidsforskjellen er nok skylden i dette. Og jeg må bare ta det med ro resten av dagen.... i morgen begynner jeg på jobb igjen haha. Helst vil jeg bare kaste opp så blir jeg kanskje ferdig med kvalmen som ligger og plager!

Dagens korte antrekk ble som dere ser på bildene haha for de kastet jeg av meg ganske fort da jeg kom meg hjem. Det blir nok pysjen i dag gitt 😆.

Cover mani

 • 13.08.2017, 13:30

Jada, jeg vet at jeg har mange deksler nå til iphonen.... men da Ideal of Sweden hadde rabattkode på summer collection sin måtte jeg bare ha dette også. Jeg har nå tre forskjellige fra Ideal of Sweden, og jeg liker alle jeg har. Dette er blue marble som er med i summer edition 2017 som jeg bestilte og kom i postkassen mens jeg var på ferie. 

Borte bra men hjemme best!

 • 13.08.2017, 11:45

God morgen Haugesund <3

Å sove i sin egen seng etter fem uker med hard madrass er bare himmelsk herlig! Ingenting er bedre enn å legge seg i sin egen seng, og som uttrykket: "borte bra, men hjemme best", stemmer det totalt. Jeg tror jeg sovnet rundt halv ti på kvelden i går, og jeg sov helt til klokken 7 i dag. Jeg kjenner jeg er enda litt tung i hodet, men jeg føler meg utrolig opplagt for det. Det hjelper på at det er såpass fint vær her i dag. Alt er pakket ut og klær blitt vasket skikkelig etter ferien. Nå nyter jeg bare en kopp vietnamesisk kaffe.... som faktisk jeg likte. Denne er vanlig svart pulverkaffi og smaken ligner veldig på en kaffi jeg drakk på før som heter Zero. 

Ellers prøver jeg å se gjennom bilder fra Canon kameraet, og merkelig nok har jeg dessverre tatt utrolig lite bilder med den. Jeg hadde nok for store forventinger med denne turen...... jeg sa jo at jeg skulle ta masse bilder... men ser at det har jeg absolutt ikke gjort. Jeg tror det kanskje kan være pga. kameraet er for stor og tung. Jeg vurderer om jeg skal selge den og gå for en som er mye mer kompakt. Jeg får se hva jeg ender opp med....

Mens jeg blogger driver gubben og vaske Smurfen (elbilen) for jeg tenkte jeg vil ta en kjøretur og ta litt bilder av ting jeg har kjøpt. Finere med litt andre bakgrunnsbilder når jeg tar bilder av ting 😆.

Supersøt passcover

 • 12.08.2017, 21:35

Denne flotte passport cover fikk jeg kjøpt hos Victoria Secrets butikken på flyplassen i København. Jeg har lenge ønsket meg sånn cover til passet, og vurderte egentlig Louis Vuitton sin. Men syns det ikke er verdt pengene i en LV passport cover liksom. Denne fra Victoria Secrets er skikkelig søt og er kjempefine. Virkelig elegant 😍.

Komplikasjoner på hjemreisen

 • 12.08.2017, 19:35

Først litt bilder fra de siste timene mine sammen med min familie i Vietnam fredag 11.8.17. Bildene er tatt med min Casio exilim siden jeg hadde pakket ned Canon kameraet. Jeg tok noen bilder sammen med mormor og onkel, og antrekket jeg hadde på meg på hjemturen. Og jeg har fått overført dem over på data nå. Herlig å få blogge fra Macbooken min nå istedenfor iPad proen. Alt er mye enklere og jeg kan få rotert bildene rett vei før jeg publiserer innlegget. Kjenner jeg savner dem allerede ganske mye for det om det kun er et døgn siden jeg var hos dem.

Som sagt reiste vi fra Vietnam fredag ettermiddag lokal tid der. Vi tok taxi i god tid fordi det alltid er så mye kø på ettermiddagen. Pga. bagasjen måtte vi ha to Uber biler som hentet oss. Vi voksne satt i hver vår bil og ble kjørt ut på flyplassen. Riktignok kom gubbens Uber frem før meg og de stod og ventet på meg. Da vi kom inn stod det allerede mange i kø på Qatar sin innsjekking. Vi ventet vel ca. 15 min før de åpnet for innsjekking. Da vi endelig kom til skranken dukket første problem opp. 

Billettene jeg hadde fått har vi fått tildelt seter klar, og det står klart på billetten. Bak skranken sa mannen at det var andre seter jeg hadde fått enn det som står på billetten. Jeg ga klar beskjed at jeg skal ha det som står på billetten. Jeg tenkte ikke mer over det og tok i mot boardingkortene til alle 5 reisende. Vi gikk litt til sides for å sjekke at vi hadde fått alt med. Og der fant Pia ut at hun ikke hadde fått boardingkortet for siste strekning! Panikken slo oss alle fordi det måtte jo skje henne... hun var jo så uheldig å miste sendebagasjen sin i første omgang. Hun har vært i Vietnam i 4 uker utenat Qatar har klart å spore den opp. Jeg gikk bort til skranken igjen og sa siste mann hadde ikke fått boardingkortet osv. Da var han ikke sen med å ta opp kortet og ga den til meg, og beklagde over at den hadde han glemt. 

Ikke nok med det! Like før vi skulle boarde flyet i Vietnam til Doha fant jeg ut at tre billetter hadde fått seter som absolutt ikke var det som jeg hadde fått tildelt da jeg kjøpte billettene. De hadde bare endret uten å si noe til meg! Jeg ble skikkelig irritert på Qatar og sa dette må de fikse opp i. Jeg reiste med min familie og foreldrene mine samtidig. Og vi hadde ordnet med kundeservice tidligere om setene. Alle skulle sitte i nærheten av hverandre for det var dealen. De fikk så endret de tre billettene, og vi fikk omorganisert alle på flyet slik vi selv ville. Flyturen gikk da greit og tiden gikk fort til vi landet i Doha. Doha til Copenhagen gikk smurt, eneste negativet med den strekningen var flysetet. Veldig trangt og dårlig rygg på flyet.

I Copenhagen fikk jeg handlet bursdagsgave til Thea fra meg og gubben. Ellers ved boardingen klarte skolissene mine å henge fast i rulletrappen og den revnet opp hele Adidas NMD skoen jeg kjøpte i Vietnam! Dere kan se bildet av hvordan skoene mine ser ut nå hahahaha. Vi landet i Stavanger og takk og lov at alle bagasjen kom frem denne gangen! 

Time to say goodbye <3

 • 11.08.2017, 14:30

And it is so hard everytime .........

Nå er tiden inne for å si farvel med alle mine nærmeste her i Vietnam. Spesielt å måtte si farvel til mormor og tante og onkel som bor her. 5 uker har jeg vært her i mitt hjemland og nå må jeg tilbake til Norge. Norge som også er hjemlandet mitt for der vokste jeg opp, og Norge er der jeg skal bo resten av mitt liv. Det er vondt å reise fra dem. Livet her nede er ensformig for dem her hos mormor. Jeg har nok en gang fått sett hvordan livet deres er her på nært hold. Selvom jeg ikke sitter med dem daglig og alltid er hjemme på dagen, så er de her rundt deg. Mormor inne på rommet hennes og onkel som sitter i hengekøyen sin. Onkel og tante som deler på å sitte ute med inngangen og passer på kiosken sin. Kunder kommer og går og de tjener litt for hver kunder. Men det er utrolig lite de tjener ...... de har fått solgt en del nå i disse ukene, det er jeg glad for. Jeg er glad for at de får tjene litt ekstra når de har besøk fra utlandet. 

Trist er det alltid å måtte si farvel...... og vondt fordi jeg aldri vet når jeg får treffe dem igjen. Om det blir 1, 2 eller 3 år før jeg får muligheten å treffe dem igjen .... ingen som vet. Det er ikke bare å ta seg ferie og reise her i fire fem uker. Det koster mye penger på selve reisen, og det skal klaffe med gubbens hjemmeperiode og selvfølgelig med min egen jobb også. Om det blir annenhvert år som det har vært siden 2012 eller lengre vet jeg ikke. Tiden vil vise når jeg får anledning til å reise hjem igjen.

Uansett har disse fem ukene her gitt meg fine minner, og jeg og gubben har lært mye når det gjelder å reise med ungene. Nå venter et nytt skoleår for ungene og vi voksne skal tilbake i arbeid. Og jeg må si at jeg gleder meg til å begynne på jobb igjen. Ferien for meg er over når jeg setter meg på første fly mot Norge. Den lange flyturen hjem er alltid tungt fordi det er vemodigt å reise fra dem. Dette innlegget har jeg skrevet på forhånd slik at når dette innlegget kommer ut sitter jeg på flyet fra HCM til Doha. Jeg har ca. 2,5 timer i Doha før flyet går fra Doha til Copenhagen. Så jeg kommer sikkert på wifi der og oppdaterer bloggen via mobilen. 

 

Empty mind

 • 11.08.2017, 06:30

God morgen bloggen <3

Jeg har vært vekke fra bloggen i flere dager, og grunnen er at jeg ikke har gjort så mye spesielt. Dagene her etter Vung Tau har vært helt rare. Det har liksom ikke vært noe som har skjedd enn at jeg har vært ute på senter med gjengen. Trasket rundt på senter og vært ute rundt omkring. Jeg har jo fått vært hos frisøren og er veldig fornøyd med resultatet. Jeg har også vært og fått litt etterfyll på vippene før hjemreise. Ungene har fått fikset på vippene også og vært og tatt hårkur i går. Alle har også vært og besøkt farfaren min for å si farvel siden farfar ikke skal være med til flyplassen. 

Alt i alt har disse dagene bare inneholdt mat og være hjemme her hos mormor. Tenkte jeg skulle gi en lyd fra meg her inne slik at dere ikke begynner å lure på hvor jeg er blitt av. Når jeg kommer hjem fra ferien begynner jeg på jobb med en gang. Jeg skal prøve å få til innlegg hva jeg har shoppet osv. Og jeg skal bli flinkere til å begynne lese bloggen til alle jeg følger igjen. Fem ukene her på ferie har jeg ikke tatt tid å lese alle de jeg følger. Så jeg har ikke glemt dere altså <3. 

White like a ghost!!!

 • 07.08.2017, 17:31

Heisann :)

Dere som følger meg og leser bloggen min vet at jeg ikke er noe sminkeguru. Jeg bruker sjelden sminke og har egentlig ikke peiling på hva alt som trengs for å sminke seg. Her i Vietnam er det ganske populært med sminke fra Korea. Koeranerene er flinke med sminkeprodukter og noe jeg har sett gå igjen her er cushions. Eller BB cream cushion eller CC cream cushion til forskjellige hudtoner og hudtyper.

Jeg har lenge vurdert om jeg skulle prøve ut Lavaart som selges i Norge, men aldri tatt steget for å bestille. Her florerer det av slike i alle slags merker. Jeg kjøpte meg en sånn CC air cushion fra en japansk butikk, og tok i god tro dette på ansiktet. Superenkelt med puten som du bare presser litt ned i boksen, så klapper du bare den puten rundt i ansiktet. For meg som ikke trenger mye sminke og ikke kan noe særlig, var det jo en drøm å klappe dette på. Og resultatet....... trodde jeg da..... ble jo okei..... tenkte jeg.... lett å påføre for meg. Og tenkte jo lykkelig at jeg hadde funnet drømmeproduktet!

Da jeg skulle ned til ungene for å si at Uberen kom snart, så de bare forbauset på meg. De spurte om jeg hadde et ønske om å være hvit i ansiktet eller... for jeg var ganske så hvit hahahaha så nesten ut som et spøkelse! Hahahahaha okei den cushion jeg kjøpte var nok for lys haha men så fant jeg ut at CC cream cushion jeg hadde kjøpt er for de som ønsker å ha lysfarge i ansiktet! Den passer nok til lysere hud enn hva jeg har.

Jeg har jo fått fregner og farge i ansiktet så den jeg kjøpte passet absolutt ikke nå. Kanskje senere når jeg blir bleik igjen kan jeg kanskje bruke den. Men, men jeg var ikke sen med å springe opp og finne våtserviett og tørket vekk sminken. Etter vi var ute på senter i dag formiddag fikk jeg bedre forklaring i en kosmetikk butikk. Der fant de en som passet hudtonen min samt jeg kjøpte en fra Maybelline som også hadde BB cream cushions. På bildene i innlegget har jeg tatt med frontkamera på iphonen min. Og da har jeg brukt BB cream cushions til Maybelline i nr. 03. Det var mye bedre 🙈🤣 ingen spøkelse da 👍. Lett og det ga meg en jevnere hud og veldig lett sminket resultat.

Fargesprakende

 • 06.08.2017, 14:00

Nå er heg fornøyd med resultatet etter tre timer hos frisøren i dag. Btw. når jeg skriver klokkeslett på innleggene mener jeg klokkeslett i Vietnam. Men på blogg.no når jeg poster innlegg så er det i norsk tid. Bare til informasjon siden det var en anonym kommentar som spurte. Og her får vedkommende svar på det han/hun lurte på.

Etter stripingen så stusset frisøren ganske mye, og jeg føler jeg har så kort hår nå! Men det trengtes å få vekk de slitte hårtuppene. Første bilde er med blits så det kan nesten se eødt ut. Men det er knallrosa og ikke rødt. Rosa og lilla striper i hele håret har jeg fått nå. Jeg valgte å ha fletter idag siden jeg ville ha hår vekk fra nakken. Selvom det regner så er det fin temperatur, men klamt og fuktigt.

One by one

 • 06.08.2017, 08:13

God søndag bloggen :)

Nå har jeg sittet her hos frisøren siden klokken 10:30! Gubben satt vel en time så ble han ferdig og dro hjem. Mens jeg enda må sitte en stund til. Man må virkelig lide for skjønnheten altså hahahah.

Jeg skal jo få flere striper og få legge på ny farge på de gamle stripene. På nye striper må de avfarge det først før farge kan legges på. Og så står de og plukker ut alle stripene one by one og legger på farge. Litt av en jobb kan jeg bare si og de er veldig flinke og nøye med jobben. Så denne søndagen min blir bare å sitte her til jeg blir ferdig!

Separert eller sammen

 • 05.08.2017, 18:30

12 år siden ble livet mitt snudd opp ned da jeg traff mannen min. Jeg husker enda vår første telefonsamtale, da var han på jobb i Nordsjøen. Jeg snakket masse med han de to ukene han var på jobb, og da han kom hjem i begynnelsen av 2006 traff jeg han. Siden første treff gikk alt så fort! Kjemien klaffet og vi ble fort et par..... og ikke lenge fikk han hilse på min familie. For å gjøre en historie kort hehe så kom Jonas til verden 11 måneder etter vi begynte å snakke sammen. Gjennom årene har det vært mye opp og ned med forholdet og ekteskapet etter vi giftet oss. Mai 2008 giftet vi oss og livet som mann og kone begynte for fullt.

Jeg har lært utrolig mye fra jeg traff han til nå. Det har vært mye som jeg har opplevd i alle disse årene som jeg bare er glad for at det nå er fortid. Ting som jeg kanskje skulle ønske jeg kunne gjort annerledes om jeg kunne skrudd tiden tilbake. Adlersforskjell har ikke noe å si, men livserfaring hadde jeg nok lite av. Jeg kan si at jeg har blitt klokere på ting nå enn før. Takket være hvordan mannen min er av person har jeg fått øynene opp for mange ting. Takket være han har hele tiden støttet meg på alt jeg gjør, vært der for meg uansett hvor vanskelig det har vært. Støttet meg fullt ut uansett om det gjelder familie, barn, venner og spesielt jobb. Han forstår meg inn og ut og vet hvordan jeg er. Han vet jeg er den som tar ting innpå meg. Og han vet så veldig godt at jeg heller tier stilt enn å ta en diskusjon. No matter what he´s there <3

I mai 2018 vil vi være gift i akkurat 10 år og i den forbindelsen nevnte jeg for han en gave jeg ønsket meg. Eller ønsker til begge to for å feire 10 årsdagen vår hehe. Jeg tenkte at siden vi er i Vietnam på ferie kunne vi spart masse penger på å kjøpe det her. Og her er det jeg sa jeg ønsket meg:

Hvor heldig er ikke jeg? Han sa ja til meg! haha ikke fridde til meg, men det føles nesten som jeg ble fridd til på nytt. En diamantring var det jeg ønsket til 10 årsdagen vår i 2018, og jeg har fått den av han her. Julen 2013 fikk jeg en alliansering av han og bursdag 2014 fikk jeg en diamant til på den samme allianseringen. Så spørsmålet mitt nå er hvordan syns dere jeg skal ha ringene? 

Sammen eller separert?

Vippemodell fra Norge

 • 04.08.2017, 14:10

Det er ikke alltid størrelsen som teller ..... da tenker jeg nå på areal på en butikk eller en selvstendig næringsdrivende butikk. For tre uker siden var jeg på en hudpleiesalong som hadde masse tjenester blant annet vippeextensions. Jeg og jentene fikk jo satt på som vi trodde var bra fordi det ble jo bra etter vi ble ferdig. Etter flere dager merket vi at vippene ikke var så fine allikevel. Spesielt mine lå vippene ganske rotete og limet de brukte var klumpete mot vipperoten. Nedenfor har jeg et bilde av fra første plassen som lagde vippene.

I går søkte jeg litt på Facebook etter plasser i nærheten av distrikt 8, og fant en plass 10 minutter i fra. Jeg bestemte meg for å prøve ut den jeg fant på Facebook da den hadde fått fine omtaler. Vi tre spaserte bort og fant plassen. Rett inn døren til Noi Mi Queen var det en liten benk for å ta i mot penger og fire senger på rekker. Fire jenter jobbet der og de var veldig hyggelige og imøtekommende. De forstod hva vil ville ha og da var det bare å sette i gang. Jeg hadde revet nesten av meg alle vippene jeg fikk satt på for tre uker siden, så etter vippene ble renset og det gamle tatt, hadde jeg ikke mye vipper igjen! Haha ---- følte meg helt naken på øynene!!!! Nedenfor kan dere se bildet av mine egne vipper som var igjen etter extensions ble tatt av:

Jeg valgte russian volume vipper og var veldig spent på hvordan dette ville gå. Jeg var usikker på om denne plassen var flink eller ikke. Usikker på kvaiteten og finheten hos disse jentene, og på denne lille plassen liksom. Siden jeg ikke hadde så fyldige egne vipper ble ikke det 100 % volum. Mens på Thea som hadde mer vipper etter de forrige vipper ble tatt av, fikk mye mer volum. Hennes er utrolig fine og fyldige - akkurat som hun har tatt på falske øyevipper. Pia fikk satt på classic natural lashes i samme farge som sine egne vipper. Og på henne ble det også knallfint..... jentene spurte til og med om de kunne få ta bilder av resultatet! For det er ikke ofte de har nordiske kunder med rund øyefasong innom. Så hun ble nå vippemodell for dem da :D. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet for det om dette bare var en liten hjemme vippespa.

Please do not leave me <3

 • 03.08.2017, 18:45

Elin Slåen bak bloggen http://elevele.blogg.no/ kontaktet meg like før jeg dro på ferie. Hun hadde lest innlegget mitt fra 2015 der  jeg besøkte et barnehjem i Vietnam. Hun overførte meg penger og spurte om jeg kunne ta det med til barnehjemmet. Beløpet hun sendte for oss nordmenn kan føles som lite, men for barnehjemmet er det mye penger. Sammen med hennes penger og fra min familie fikk vi inn 1000 kr som jeg har handlet inn varer for. Jeg handlet inn melk, bleier, kjeks, grøt, godteri og penger som andre i familien min har sendt med. 

I år fikk vi gå inn og sitte med de barna fra 2-3 år gamle, og i den avdeligen hadde de blandet barna. Både jenter og gutter var kledd i like klær og samme hårfrisyre. Dette er for ikke å gjør forskjell på noe av barna at de lar de være like. Barna her i den alderen var rolige og de satt fint og koste med oss. Noen av barna fant fort til meg og Thea og ville sitte på fanget. Vi satt en god stund og bare lekte og holdt rundt dem.

På neste etasje kom vi til avdelingen der de hadde samlet alle jenter fra 3 år oppover. Jentene her lar de håret vokse ut fordi de skal begynne på skolen. De får gå på offentlig skole og for at de skal slippe å bli mobbet lar de håret vokse. Tidligere lot de barna begynne på skolen med helt kort ble de lett mobbet av de andre barna. De skilte seg for mye ut. Det er godt å vite at de får lov å gå på skolen, og at de har et hjem å komme hjem til. Disse barna er barn som er blitt forlatt av sine foreldre fra de var baby. Flere forlatt veldig tidlig. At det finnes mennesker som kan forlate barna sine slik kan jeg bare ikke fatte! Dessverre så finnes det slike mennesker som ikke vet hva et menneskeliv er....

Opp en etasje kommer vi til gutteavdelingen. Her var det mer liv gitt! Guttene var mer livlige og herjet mer enn jentene. Jeg, Thea, Jonas og mannen min var inne og satt med dem. Pia sto utenfor gjerdet ved døren og tok bilder av barna som flokket seg rundt der og ville leke. Vi hadde alle hver vår unge som ville bli bært. Jeg hadde en gutt som bare ville sitte med meg og kose. Thea hadde en som holdt seg rundt hele tiden. Da vi gikk ut fra 2 årsgruppen og jentegruppen gikk det veldig fint. De taklet det bra at vi sa vi måtte gå for denne gangen. Men da vi skulle gå fra guttegruppen ble jeg helt knust da jeg så reaksjonen til Theas gutt! Alle vi hadde klart å komme oss forbi porten mens hun klarte ikke komme seg løs fra gutten. Han begynte å grine da hun la han ned på golvet, og han klarmet seg til henne. Det var ikke lett for henne å klare gå fra han.... de andre guttene kom og hjalp henne å komme løs fra denne stakkars lille gutten. Jeg kjente det stakk og tårene presset på...... alltid vanskelig å gå fra dem .... spesielt når de reagerer så sterkt!

7 dager igjen av ferien

 • 03.08.2017, 05:26

Tiden bare fyker og nå er det bare 7 dager igjen av ferien her. Jeg må ærlig å si at jeg gleder meg til å begynne på jobb igjen. Gleder meg til å komme hjem til sengen min! For den har jeg virkelig savnet fra dag en av ferien. Men så er det så trist å tenke på at jeg bare har sju dager igjen. Og etter denne ferien vet jeg ikke når jeg kommer til å reise hjem igjen. Det er mange følelser og tanker som jeg har fått på denne turen som gjør at jeg er usikker når jeg vil reise igjen.

I dag skal jeg endelig besøke barnehjemmet, og jeg har fått 250 kr av ei blogger som jeg skal ta med til barnehjemmet Jeg oppdaterer bloggen senere i kveld.

Synderen!

 • 02.08.2017, 13:15

Heisann bloggen :)

Her er klokken nå passert 18 på kvelden og i Norge er den vel 13. Jeg har vært ute i dag og besøkt tanten min som bor vel 15-20 minutter i fra hvis det ikke er trafikk. Kan ta opptil 45 minutter mot en time med taxi i rushtiden! Der spiste vi knallgod peking and som onkel kjørte langt for å kjøpe. Kun det beste som er godt og da må man kjøre litt for å få. Etterpå tok jeg og søskenbarnet mitt alle ungene med ut på senter mens gubbene våres ble hjemme. De koste seg med kald øl og preiket sammen de.

Ungene fikk seg mat og vi dro opp og spilte bowling. Det er ikke så veldig mye å se på i disse senter da det ikke er noe vi skal kjøpe. Alt er dyrt på disse kjøpesenterene uansett. Jeg begynte å få hodeverk også på slutten fordi jeg har ikke sovet i natt. I går var vi på cafe to ganger, og hver gang drakk jeg en vietnamesisk iskaffe. Det skulle jeg aldri ha gjort fordi to ganger med kaffe slo meg helt ut i natt. Jeg lå og stirret i taket istedenfor å sove haha så i dag blir det sikkert tidlig kveld på meg.

Her er synderen som gjorde at jeg ikke fikk sove i natt 🙈😂

Frodiths sommer-utfordring #6

 • 01.08.2017, 19:30

Heia bloggen :)

jeg har ikke glemt utfordringen til Frodith :) det har tatt sykt lang tid å fullføre den, men jeg er på ferie så da er det kanskje litt unnskyldt. Eller? Hihi.... men i dag kommer innslag nummer 6 som er JORDBÆR. Og da har jeg et bilde av bursdagskaken til min mor. Vi feiret hennes bursdag på dagen hennes 26.7 med alle her i Vietnam. På den ene kaken var det pyntet med jordbær, og jeg fikk snappet bilde av den før den forsvant. 

"Ikke følg etter meg"

 • 01.08.2017, 06:45

Det er mye inntrykk hver dag her i Vietnam. Hver gang du går ut av huset er det nye ting å se på. Hverdagen her nede lever sitt eget kaotiske liv ute. Bare trafikkbildet her nede er et kapittel for seg selv. Ingen struktur og regler. Alle kjører slik de selv vil. Biler og taxier som tar U-sving midt i en gate som det skulle være verdens selvfølge at de kan gjøre. Mopeder som kjører som sild i tønne og folks evne til manøvrere seg i trafikken er bare amazing. Det er skills det skal jeg fortelle dere! Dog er det livsfarlig .... men de bryr seg ikke for de er bare nødt til det for å komme seg frem. Mopeder kjører så tett i tett at det er ingen problemer å snakke med sidemannen, eller at en hadde tatt på personene som sitter i moped ved siden av. Pga. det må du alltid være oppmerksom på om du har ryggsekk eller veske på deg. Jeg er alltid nøye på når jeg sitter på mopeder. Alltid skuldervesken på kryss og vesken foran meg mellom sjåfør og meg. Om jeg har ryggsekk har sjåføren den i kroken fremme ved bena.  

En annen ting som er spesielt her er butikker. Uansett hvilken type butikk du går inn på er det første som møter deg personalet. Ikke bare en person, neida det kryr av butikkansatte for det om butikken er like liten som en søndagsbutikk i Norge. Minst 5 og helst flere ansatte er det i butikkene. Er det litt større butikk er det enda flere. Arbeidskraften her nede er tydeilgvis overflødig, og timelønnen er drit lav. En vanlig student her tjener i snitt 5-10 kr i timen, mens i Norge hadde det kanskje neste vært straffbart og betalt en student 5 kr timen! Det er veldig synd men levestandarden her er også lavere. Da tenker jeg på prisen på matvarer osv. Lav lønn men også lav pris på matvarer og diverse. Så det går vel opp i opp sånt sett.

Jeg forstår at folk trenger jobb og det gjør at det er mange ansatte i butikker. Men det som plager meg er du får ikke gå i butikkene i fred. Hver gang du går inn en butikk får du en ansatt med deg med en gang. De fotfølger deg overalt i butikken! Snur jeg meg så står personen bak ryggen min. Det er for meg som ikke er vane med slik.... irriterende .... irriterende å ha en hale bak meg. Jeg føler jeg ikke kan gå i fred uten at personen skal følge hakk i hel bak meg. Av og til er det greit, men når det skjer for hver butikk du går inn, blir jeg forbanna. Og beklageligvis har jeg måtte flere ganger gi de fint beskjed om at de ikke trenger å fotfølge meg. Jeg vil gjerne få kikke i fred og da vil jeg kanskje kjøpe noe enn at jeg blir irritert og heller bare går.

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no