hits

Girlie day

 • 31.05.2017, 21:50Superkoselig dag med min kjære søskenbarn <3 

Vi har kost oss med sushi på Bento Sushi i Haugesund. Første gang jeg har spist sushi der og jeg kan anbefale dem. Deretter hadde vi litt tid til overs så vi gikk en tur i gågaten og kikket. Filmen vi så var Pirates of the Caribbean - Salazar`s Revenge. Og nok en gang levere Disney en film fullt av action og humor, så har du sett alle filmene så må du bare få med denne! Alt i alt en fin avslutning på denne dagen 💕. 

Sushi & movie date

 • 31.05.2017, 15:10Ready for date with my cousin 💕

Updates later 😉

Spicy ginger boost

 • 31.05.2017, 11:40

God formiddag bloggen 💕

En hel dag vekke fra bloggingen på meg hehe..... jeg skulle blogge i går da jeg satt ute på Kopervik og ventet på Jonas. Men jeg var så sliten etter jobb og hodet var tung som bly. Det endte med at jeg satt og leste litt blogg og så på serie istedenfor. Formen er okei men det er hostingen som tar livet av meg.... ikke bokstavelig talt da. Den vil ikke slippe taket og den kommer i rykk og napp. Når den først kommer så hoster jeg til jeg nesten brekker meg. 

På mandag, 5 minutter før jeg skulle stenge kom ei kunde og fortalte at jeg måtte lage denne urtedrikken. En urtedrikk som hun sverget til! Det er nok det samme som mange andre har nevnt da, men hennes har hun litt chili oppi. Det inneholder ingefær, sitron, honning og chili. Alt skal kokes og trekkes i ca 1 liter vann og i 2 timer sa hun. Hun sa aldri slavisk hvordan jeg skulle lage dette, og jeg som er oppskrift menneske. Men jeg fikk nå til å koke opp noe som jeg da har drukket siden i går kveld. To kopper i går og en kopp nå mens jeg skriver dette innlegget.

Pga. chili så blir denne veldig spicy kan jeg trygt si, men den varmer opp hele halsen og magen faktisk. Selvom jeg hadde mine hosteanfall midt på natten som resulterte i at jeg sov som en stein i dag morges, så virker det som det hjelper. Jeg har faktisk ikke hostet mye etter morgenanfallet med hosting. Så jeg skal hvertfall bare pøse på med denne drikken til jeg blir kvitt hostingen!#mummikopp #louisvuitton #foto

Så upraktisk Apple!

 • 29.05.2017, 17:00

JA, jeg er Apple fan og bruker bare produkter fra dem. Men en irriterende ting som jeg ikke liker med Apple sin nyeste iPhone modell er denne 3,5 jackpluggen de har tatt vekk! Det irriterer meg grenseløst at jeg må ha en adapter dinglende fra mobilen. Og når du er i farten og glemmer ta med den forbaska dingsen så sitter du der og ikke får hørt på musikk. Det er så sykt dum patent og tåpelig av Apple å fjerne den. Alt for at de skal tjene penger på å selge adaptere eller den der Airpods´en.

Huff.... sorry Apple.... selvom jeg er veldig glad i produktene deres så er dette noe jeg ikke kan være positiv til. Jeg som ikke kan bruke ørepropper som følgte med er avhengig å ha egen hodetelefon. Og jeg er da avhengig å huske denne dingsen! OMG! Av og til tenker jeg på å bytte til annen mobil, men jeg er for glad i IOS til å klare gå over til Android. Men........Bose Quietcomfort 25 & iPhone 7 plus

Snørrunge

 • 29.05.2017, 09:12

Hmmmm hvor er solen min hen? I forrige uke da jeg satt og bestilte varer til i dag, viste værmeldingen at det skulle være sol i dag. Men nå var jeg inne og sjekket og det har endret seg igjen. Det er meldt sol i dag men forhåpentligvis kommer den visst senere. For nå er det bare grått ute! Håper den kommer i løpet av dagen ☀.

Og så var denne dagen kommet igjen. MANDAG. Den kommer altfor brått på haha siden jeg hadde arbeidshelg så føles det så fort. Men denne uken har jeg langfri da siden det er Pinsehelgen. Forresten skal jeg ikke på jobb før på ettermiddag. Kollegaen min er på skolen denne uken så jeg skal ha stengevakten hans i dag. Det betyr jeg får gjort mye før jeg skal på jobb.

Først skal jeg ut og få stille ene brilleparet mitt. For den gir meg syke merker at jeg må bare få mykere brilleputer eller noe. Så er det middag til ungene. Tror det bare blir ris og laks siden begge to liker det. All grillmaten i går ble spist opp så ingen rester til i dag.

Hostingen og snuen jeg har hatt har heller ikke gitt seg. Er verst om morgenen og kvelden. Jeg føler jeg er Rudolf i dag pga. jeg hele tiden må pusse nesen. Skikkelig snørrunge jeg i dag! Og det gir seg heller ikke 😪 nyser i hytt og vær. Heldigvis har jeg ikke feber eller er totalt slakke. Kjenner jeg ikke er 100% god men det går så lenge jeg bare tar det litt med ro.

Graderingstrening

 • 28.05.2017, 18:45

1 desember 2016 graderte Jonas til 4 kyu som er det siste blåe beltet. 13 juni skal han i ilden og vise hva han har lært. Da skal han få vise Sensei hva han kan slik at han da får sitt første brune belte. Uansett hva det blir er jeg stolt av han. Han har virkelig trent og stått på hele tiden fra han begynte på karate. Og siden desember har han i snitt trent 6 timer i uken så fremt det ikke er avlyste treninger eller sykdom og ferier. Det er jo ganske mye med tanke på han faktisk bare er 10 år gammel.

I dag har klubben hatt to timer graderingstrening som han har vært på. Det er veldig flott av klubben å ha disse ekstra greningene nå mot gradering. Jonas får bra utbytte av disse treningene og han lærer mye.

Btw. har grillingen gått kjempefint. Det sluttet å regne da jeg skulle grille, og gjestene mine ble mette og de fikk jordbær til dessert. Nå har jeg ryddet og skal bare slappe av resten av kvelden.

 • Mat
 • Grille det skal jeg uansett hva

  • 28.05.2017, 14:00

  For det første så er dette et bilde av grillen til foreldrene mine fra tidligere i år. Grillen jeg har i dag er .... ehhmmm.... ikke noe jeg trenger å vise dere haha. Den funker og jeg har vasket risten og alt altså.... men men den ser ikke ut i måneskinn. Det er også meldt noe vind og noe nedbør, men som jeg har sagt så skal jeg grille no matter what! Jeg har gått hele dagen i går og erget meg over at jeg ikke fikk grille i går haha - så i dag skal jeg uansett. I flere uker har jeg stått og fylt på grillvarer som en helt og endelig skal jeg grille selv hos meg. Jeg har kjøpt forskjellige grillmat som jeg skal teste ut i dag. Og jeg skal få med meg en liten gjeng med forsøkskaniner også. Tenkte at det er veldig greit for meg å prøve de forskjellige grillvarene slik at jeg kan gi min mening om varene. Siden det er mange kunder som kommer bort til meg på jobb og spør meg om hva jeg anbefaler osv. Som sagt har alle ulike smak når det gjelder mat osv. men jeg liker å være ærlig med kundene når de spør. OG da er det hvertfall greit at jeg faktisk har smakt også 😁.

  Alt er klart så jeg har nå bare å koke ris og lage salaten igjen. Men det er enda tidlig så jeg kan slappe litt av og nyte denne fridagen.    

  Ditt første hjerteslag ga meg styrke <3

  • 28.05.2017, 10:00

  Hvor finner jeg styrke i hverdagen?

  Et personlig innlegg der Rabble har utfordret oss til å skrive om styrke.  

  Jeg håper ikke innlegget blir for langt, men jeg ønsker å dele med dere hva som har gitt meg styrke til å gå videre i livet mitt.

   

  Å komme til Norge som 3 åring og starte et helt nytt liv i et ukjent land med et helt annen kultur, og tradisjon enn det jeg opprinnelig er fra var ikke lett for noen. Verken lett for mine foreldre eller oss unger. Det var så mye nytt å lære. Språk, kultur, tradisjoner og samtidig var vi asiater. Foreldrene mine måtte jobbe hardt for å forsørge oss, og de har vært strenge med hvordan de har oppdratt oss. Å komme til Norge i voksen alder som de var ikke like lett som for oss unger. De har måtte tålt mye motgang og rasisme gjennom årene. Men de har alltid jobbet hardt for å kunne forsørge sin egen familie samtidig som de hver måned sendte penger til sine foreldre i Vietnam. Så uansett hva så er jeg veldig stolt over at jeg har foreldre som alltid har jobbet for å oppnå det de har nå.

  Men, hvordan gikk det med meg? Jeg kan si fra jeg begynte i 1. klasse til jeg gikk ut ungdomsskolen var en dårlig opplevelse. Absolutt ikke hver dag gjennom skoletiden var dårlig, men jeg var ei som de andre lett kunne mobbe. Jeg var annerledes ..... folk så bare utseende mitt.... istedenfor å se hvem jeg var. Jeg hang for det meste for meg selv på skolen, og som regel var det de mindre populære ungene jeg kom i lag med. Andre unger som også var et mobbeoffer hang jeg med. Jeg har også blitt kalt diverse ting som jeg absolutt ikke har lyst å skrive her på bloggen. Men det var en tung og sår periode som jeg bare har fortrengt.

  Etter jeg var ferdig med skoletiden og ble lærling begynte en ny epoke for meg. Jeg flyttet ut, jobbet og tjente mine egne penger. Jeg klarte å forsørge meg selv og jeg var over 18 år. Ung, dum og uerfaren. Jeg traff en mann som jeg stolte på og falt for. Det forholdet utviklet seg og jeg ble gravid! Den dagen jeg sto med testen i hånden var the end of my life....... tenkte jeg. Da var livet mitt ferdig! Hvordan skulle jeg klare dette? Det verste opp i det var at mannen jeg trodde jeg kunne stole på sviktet meg totalt på det groveste. Mannen jeg trodde jeg elsket fornektet alt, og gikk tilbake til sin egen familie. Jeg følte meg dum og blind som kunne falle for mannen! Kjærlighet gjør man blind det var for sikkert!

  Men jeg valgte å beholde barnet fordi jeg måtte ta ansvar det som har skjedd. Jeg kunne ikke bare "fjerne" problemet, selvom det var utrolig tungt å gå gjennom svangerskapet alene. Det var så mange ganger jeg bare ville gi opp livet! Jeg måtte si opp jobben jeg akkurat hadde fått etter jeg besto fagprøven. Jeg måtte leve på det lille summen jeg fikk hver måned. Jeg var så sliten de første månedene fram til ultralyd timen. Fra den dagen jeg fikk høre hjerteslaget til babyen visste jeg at jeg skulle klare meg. Jeg fikk vite at det var ei jente og at hun var frisk og utviklet seg fint. Dette barnet ga meg fullstendig styrke for å gå videre i livet. Alt det vonde forsvant og jeg fikk styrke til å komme meg gjennom svangerskapet. Styrke til å bære fram barnet ❤️.


  Tiden jeg gikk som alenemor fikk jeg mye hjelp fra familien. Livet ble bedre og jeg traff så min nåværende mann da Thea var 3 år gammel. Livet smilte til meg og jeg smilte til livet. Ting ordnet seg og vi ble fort et par.... og like fort kom det en sønn inn i livet vårt. Han hadde to barn fra tidligere så vi ble plutselig en familie på 6! Ting var ikke alltid like lett i starten på vår forhold da jeg ikke hadde noe som helst erfaring med mine, dine og våres unger, og i det hele tatt å ha en egen familie rundt meg hele tiden. Mye ulike meninger om oppdragelse og jeg var uerfaren på mange måter. Selvom jeg vokste opp i Norge har jeg fortsatt min opprinnelse fra Vietnam. Og for han var det også en omvelting på masse fordi han aldri hadde vært sammen med en asiatisk dame før. Det var mye nytt for han også å ta til seg. Mye han måtte lære og forstå når det gjaldt min kultur og tradisjoner.

  Jeg kan med hånden på hjertet fortelle dere at vi har gått gjennom utrolig mye fra den dagen vi traff hverandre. Livet har gått opp og ned. Ting har skjedd. Ting har blitt sagt. Ting har ordnet seg. Alle har meninger og tanker. Jeg har vært for naiv og godtroende på mange mennesker i livet mitt som jeg hadde ønsket jeg aldri hadde møtt. MEN - opp i alt har det vært en person i livet mitt som har støttet meg gjennom alt! Han har gitt meg styrke hele tiden fra han traff meg. Han har aldri sviktet meg, og jeg kan være evig takknemlig for at jeg har han i mitt liv. Første hjerteslaget og kjærligheten jeg har fått fra barna og min mann har gitt meg en evigvarende styrke som aldri kommer til å forsvinne. 

  Det gir meg styrke i hverdagen ❤️.  #rabble #personlig #tanker #meniger #livet #styrke #kjærlighet #familie #barn

   

   

   

  Anbefalt 15 halstabletter daglig!

  • 28.05.2017, 08:00  God harkende morning folkens!

  Her våkner man med hosteanfall fra helvete...... to dager på rad våkner jeg med hosteanfall. Sårt i halsen og det kjennes dypt ned i lungene! Så blir det mer periodevis at hostingen kommer. Nyser gjør jeg også haha huff skikkelig syteinnlegg på denne søndag morgenen eller hva? Så min morgen består av te med honning og halstabletter. På pakken står det anbefalt inntak 15 halstabletter daglig dere HAHA huff huff..... men jeg gjør alt for å slippe hostingen! 

  I går var det kanon flott vær her i Haugesund, og mens jeg jobbet var jeg fast bestemt på at jeg skulle grille i dag. Jeg handlet inn etter jobb og flere jeg snakket med sa at været ikke skulle bli like fint i dag. Men jeg har bestemt at jeg skal grille i dag uansett om det regner. Da får jeg stå under garasjen og grille maten og spise inne 😁. Først nå skal jeg bare slappe av med teen og forberede et personlig innlegg som kommer på bloggen senere i dag. 

  Ha en god søndag morgen alle sammen ❤️.

  One camera different filters

  • 27.05.2017, 11:00

  God formiddag alle sammen

  Det er sol, sol og bare sol i dag!!! Men jeg får ikke nyte den mer enn til 12 haha. For da er jeg på jobb og ser ikke noe mer til solen før klokken 20:00 i kveld. Forhåpentligsvis er det fortsatt lyst men solen er nok ikke der som den er nå.

  Satt og kjedet meg så jeg tok noen selfies med et kamera app på iPhone som heter Camera360. Den skal ha mange filters som er morsomt å prøve ut. Bildekvaliteten er ræva spør du meg når det brukes sånne apper og filters. Men det er bare morsomt å se hvordan man blir forvandlet av det. Smooth skin og ser ferdig sminket ut 😎. Men virkeligheten er et ansikt uten sminke med levende fregner hihi.

 • Mat
 • Passion

  • 26.05.2017, 21:25

  En liten minihelg på meg nå med CSI Miami og et glass med pasjonsfrukt juice. En vakt igjen i morgen så er denne uken gjennomført. Hostingen har ikke gitt seg, og jeg har harka en del i dag. Kjenner halsen er blitt sår av hostingen, men det gir seg vel etterhvert. Været her hjemme er bare nydelig ☀. Jaja det var kveldens oppdatering på bloggen 😁.

  En rar følelse

  • 26.05.2017, 10:01

  God morgen bloggen 🤗

  Her våkner jeg med en skikkelig tørr munn og snue som bare renner. Magen er super oppblåst og jeg sitter og svetter. Kjekke morgen dette! Får håpe det gir seg etter en god dusj og litt frokost. Fredag og snart helg også men pga. helligdagen i går har jeg en rar følelse. Jeg føler det har vært helg liksom, at i dag er mandag og en ny uke skal starte. Helligdager for meg har alltid følt som søndag, sikkert derfor jeg føler det ikke er fredag i dag.

  Jeg var jo en tur på jobben i går for å gjøre det jeg pleier på torsdagen. Varer og bestilling, men for det så føles det rart. Jeg skal jobbe 12-20 i dag og i morgen og så 15-23 på mandag. Så det blir nok ikke fullt så mye oppdateringer på bloggen før søndag. Ungene har langhelg så jeg må nok ut og handle litt før jobb også.

  Jeg ønsker alle en god fredag så snakkes vi snart igjen ❤.

  Brilleklar til sommeren

  • 25.05.2017, 15:00  Jeg er soleklar for sommerferie!!!

  HA HA HA

  Neida, det er enda 45 dager igjen før jeg skal sette meg på flyet sammen med kidså. I år skal jeg virkelig lære meg å bruke solbriller på ferie. Og jeg har skaffet meg to par som jeg skal ha med. Det første paret er fra Quay Australia i fargen Rosegold med speilglass. Denne har jeg sett mange Youtubere bruke så jeg tenkte jeg skulle kjøpe et for å se. Og jeg digger den! Den er bare dødskul og så fine 😍. Den andre er litt mindre i glasset men også speilglass fra Michael Kors. Den fikk jeg til halv pris i en brillebutikk her hjemme. Den er i ren gullfarget på hele solbrillen samt den har en helt annen glassform.

  Quay Australia Cherry Bomb Rose

  Michael Kors Lon Gold Tone  #solbriller #quayaustralia #michaelkors #sommer #ferie #newin #shopping #nellycom #zalando   

   

  11 år som "Nordsjøenka"

  • 25.05.2017, 10:15  God morgen alle sammen :)

  Himmelsprettdagen eller Kristihimmelfartsdag som det er i dag = FRI :) Jeg la meg ganske tidlig i går og våknet mer uthvilt i dag enn de andre dagene. Formen føles litt bedre selvom det enda er litt vondt når jeg svelger. Jeg håper inderlig at det gir seg fort og at jeg slipper hostingen osv. Det som er så drit med å være i dårlig form er når gubben er reist på jobb. Da er det ingen som kan varte og pleie meg HAHAHAHHA........ all by myself .... me and my little angry My (Lille My). Jeg får vel få Jonas til å slave litt for meg da....

  Neida, om gubben er reist på jobb så klarer jeg meg bra med ungene. Livet vårt er bare slik at han er vekke 2 uker når han må på jobb. Jeg har vært gift med han i 9 år, men vi har vært sammen 2 år før vi giftet oss. Så jeg har jo egentlig vært vane med sånt "Nordsjøenka" tilværelse i 11 år nå. I begynnelsen var det veldig tungt å tilpasse seg hans jobb turnus pga. jeg ikke hadde lappen. Jeg ble så avhengig av hjelp for å komme meg att og fram. Med to småbarn å ta med seg var det vanskelig å komme seg rundt omkring. Men jeg fikk god hjelp av familien min på den tiden, og jeg tok fort lappen da minstemann kom til verden.

  Nå er jeg så vane med livet slik jeg har at jeg faktisk ikke tenker over at han er reist. Og nå har også eldste sønnen vår, Tobias fått lappen så jeg får mye hjelp fra han også. Han får låne Zafiraen vår og stiler opp når jeg ikke har muligheten til å kjøre Jonas til karate treningen sin i Kopervik. Veldig greit når begge de eldste har fått lappen kan du si 😍. Og neste mann ut er Thea som jeg skal få satt på trafikalt kurs når hun fyller 16 år. Så hun kan øvelseskjøre så mye hun kan i de to årene før hun også skal ta lappen! Hun er nok ikke enig med meg fordi hun vil ta mopedlappen haha.

  Men nå er det nok chit chat hihi jeg får komme meg opp av sofaen her nå og gjøre noe fornuftig. Jeg og Jonas skal en tur på jobb, og jeg lovet at han skulle få Mc Donalds siden han er med og hjelper. En liten belønning skal de få når de er snille som hjelper mammen sin ❤️.

   

   

   

  9 år siden.......

  • 24.05.2017, 21:50

  Tenk at det er ni år siden vi ga hverandre et JA, et løfte om å være sammen på godt og vondt, og til døden skiller oss ad. Ni hele år har vi fått sammen og da mener jeg virkelig at vi har gått gjennom mye godt og vondt! Men vi har klart å bestige alle hinder og nå står vi sterkere sammen enn før. Alt vi har hatt og har nå kan ingen ta fra oss. Vi er ment for å være sammen med hverandre. Vi skal vokse sammen og bli grå sammen. Selvom du er eldre enn meg, betyr alder ikke noe. Det er kjærligheten, forståelse og respekt vi har mot hverandre som holder oss sammen.

  Jeg kan ikke forestille meg et liv uten deg, og det samme vet jeg at du også tenker. Vi kan irritere hverandre grenseløst, vi kan diskutere og vi kan være så uenige som vi kan bli. Men ekteskap handler om å lytte og kommunisere med hverandre. Kjærlighet betyr at vi viser hverandre at vi setter pris på hverandre, bryr oss om hverandre. Å vite at vi har hverandres støtte uansett hva. Jeg vet jeg alltid kan stole på deg, og du gjør alt for meg.

  Jeg må innrømme at jeg er det man kan si "bortskjemt" av mannen. Han gjør alt for meg og hjelper meg med alt. Støtter og trøster meg når jeg er nedfor eller har mye på hjertet som jeg bare må få ut. Han er en sterk person som takler det meste så lenge ingen tråkker på ham eller dem han er glad i. Jeg er superheldig som har han som min mann. Og vi skal få mange gode år fremover også. Veien kan gå bra eller den kan være humpete i perioder. Men det skal vi nok klare, for alt ordner seg til slutt ❤️.

  By the way er dette studio brudebildet som ble tatt i Vietnam - er ganske retusjert altså hahaha! Mannen sier han ikke vet hvem jeg er gift med for han på bildet med meg ser sinnsyk ung ut 😜.

  Smittet

  • 24.05.2017, 08:32

  God morgen alle sammen ☀

  Formen min de to siste dagene har vært på bånn, og det er grunnen jeg ikke har oppdatert bloggen. Natt til mandag sov jeg utrolig dårlig fordi hver gang jeg svelget var det vondt. Halsen har siden da ikke vært god og jeg kaldsvetter gjennom natten. Kombinert med tett nese gjør ting bare verre 😔. Søsteren min har gått lenge med sår hals og hostet, og jeg tror hun har smittet meg. Jeg får skylde på henne haha.

  Jeg får komme meg opp og ordne meg for dagen. Tenker jeg skal klare å planlegge noen innlegg i dag før jobb. I morgen er det jo Kristihimmelfartsdag så da er det fri en dag for meg. Mens ungene har langfri etter skolen i dag - heldige de!

  Baby boomer love

  • 22.05.2017, 14:00  Eller french fade nails som er en annen vri på french manicure tip. Jeg ville prøve noe annet denne gangen, og flinke Jevgenia som eier Kalinka Beauty Studio leverer som alltid. Fasongen jeg valgte er squareound som er litt kantet og litt avrundet ut på sidene. Jeg er hvertfall veldig fornøyd med resultatet for sånn rosa er bare meg. På forskjellige vinkler og belysning så skifter fargen på neglene seg på en måte. Noen ganger ser de mer hvit og noen ganger er det rosaglimt i det. Er du rosaelsker som meg så anbefaler jeg denne baby boom neglene. Jeg bare elsker fargene!!! Du ser det mer i virkeligheten da det er vanskelig å klare få til 100 % nøyaktig på bilder. De bildene nedenfor er tatt med iphone da jeg ikke klarte å ta noe bedre bilder med digitalkameraet.   #franskmanikyr #gelnails #negledesign #kalinkabeautystudio #skjønnhet #egenpleie

  Tid for etterfyll

  • 22.05.2017, 10:10

  Nå er tiden inne folkens!

  Neglene mine har vokst ganske fort etter forrige etterfyll av gelnegler. Og i dag skal jeg få lagt nye 😍. Jeg har avtalt hvordan jeg ønsker neglene denne gangen, og jeg gleder meg til å vise dere resultatet. Her kommer noen før bilder så dere kan se hvordan de ser ut nå. Bildene er tatt med iPhone innendørs derfor er ikke kvaliteten så bra. Men dere kan se at de er blitt himla lange haha

   

  Heavy monday

  • 22.05.2017, 07:25

  Åhhh helledussen så tungt det var å våkne i dag! Jeg våknet til alarmen og jeg trykket faktisk på slumreknappen. Noe jeg aldri gjør! Men i dag var det tragisk tungt å stå opp til tross for jeg la meg før tolv i natt.

  Opp må man og en ny uke står for tur. Denne uken har jeg ikke fri på onsdag da det er stengt på torsdag. Ellers er det bare tirsdag jeg jobber dagvakt og resten er 12-20 vakter. Litt greit for da slipper jeg stå opp tidlig hahahahah

  Jeg får gå å stelle meg og få meg kaffe så starte dagen. Oppdaterer dere snart hva jeg skal før jeg skal på jobb i dag 😁.

  Almond hand & nail cream

  • 21.05.2017, 20:15

  From The Body Shop

  Denne håndkremen anbefales! Jeg er avhengig av denne og den som heter Hemp fra samme butikk. Almond er mer tynt flytende enn Hemp som er super fet. Jeg hadde en Almond liten tube som jeg har i håndvesken, men den er snart brukt opp så jeg fikk like greit kjøpe i stor tube. Den trekker seg fort inn i huden og hendene blir ikke klissete. Jeg har ganske tørr hud på hendene pga. daglig kontakt med papp på jobb. Og jeg har lett lenge etter en god håndkrem som ikke klisser. Prøv ut denne om du ikke har. Body Shop har flere typer håndkrem og Almond og Hemp er mine to favoritter.

  Jeg feiga ut i går!

  • 21.05.2017, 13:30

  Huff.... ja i går var jeg jo på familiefest som dere sikkert vet ?(dere som har lest bloggen eller sett på min FB). Og jeg viste dere antrekket jeg skulle gå med 👉🏼 jumpsuiten! Bilder ble tatt og postet på bloggen haha ........ MEN....

  Jumpsuiten ble nå historie..... jeg gikk rundt med den hjemme for jeg var klar for å dra. Men jo lengre jeg gikk med den feiga jeg bare mer og mer ut. Jeg ble så opptatt av å øse meg opp med tanken at suiten kom til å plage livet av meg. Selvom jeg valgte å være sjåfør i går må jeg jo gå på do i løpet av dagen.... og tanken på at jeg måtte kave med å få den AV for HVER gang jeg MÅ...??? hahhaha nei det orket jeg bare ikke! Suiten er jo knallfine men helledussen så upraktisk med sånne drakter! Tror ikke jeg noen gang kommer til å klare gå med den 😂. Så da ble det bukse og topp helt casual haha   

  Alle har ikke samme mening, og det er helt greit det

  • 21.05.2017, 09:35

  God morgen bloggen

  Det var en flott familieselskap i går med masse lått og løye. Kan du tenke deg hva et karaokeanlegg kan gjør? Vi hadde det så løye med alle karaokesangene som ble valgt. Flere var med litt trøkk i så det var flere som fikk sving på bena 😂. Jeg koste meg massevis på festen sammen med voksne og små.

  Ja, kanskje noen reagerer på at vi alltid har selskap med voksne og barn når det er alkohol inni bilde. Men vet dere hva? Dette er vår måte å ha selskap på og hva andre mener betyr ikke noe for meg. Så lenge alle koser seg og alle oppfører seg mot hverandre uansett om det er voksne eller barn. Om vi koser oss med noe godt i glasset og barn er rundt oss, så hva? Ungene er vokst opp med å kunne se sine foreldre ta seg en øl eller et glass med vin. Man drikker jo med måte og barna syns det er i orden. De får være med på kose seg sammen med voksne, og det er ikke en eneste gang der ungene er utsatt for noe negativt. Så ja dette er min mening som sagt! Men nok om det for det er mange meninger der ute, og jeg er ikke interessert i noe diskusjon rundt dette tema. Alle har hver sin mening og jeg respekterer at andre har sine meninger. Jeg er oppvokst med at alkohol hører med i selskaper i familiene utenat det har gitt noe varige men. Men hadde det vært noe med dårlig erfaring angående alkohol osv. hadde vi alle selvfølgelig tatt hensyn. Vi tilpasser oss og tar selvfølgelig hensyn om det er noe.

  Nei, jeg skal ikke skrive mer om det. Men trengte bare lufte tankene litt. Nå må jeg gjøre meg klar for å kjøre hente to ninjaer og min egen karatekid. De skal ha en ministevne og jeg er spent å se når de skal gå. Malena har svart belte og hun skal være dommer når Jonas skal i ilden. Han har også med seg en klassekamerat som er medlem i en annen karateklubb. Så dette blir kjekt å være med på 💪.

  Bilde tatt med potrettmodus på iPhone 7 plus

  The family

  • 20.05.2017, 23:20

  Goeste gjengen ❤

  Nå er det liv her og da mener jeg virkelig at det er party. Folk tar helt av mens jeg tar det helt med ro hahaha. Noen må jo være sjåfør for gjengen 🤣.

  We like to party

  • 20.05.2017, 16:00

  Om ikke så lenge er det party time for meg og gubben!

  Vi skal nemlig i 30 årsdagfest søskenbarnet mitt. Det er hennes mann som fyller 30 år og jeg er allerede klar som alltid ---- altfor tidlig. Nå skal jeg bruke jumpsuiten for første gang etter jeg vant denne i en Instagram konkurranse i fjor. Jeg er ikke så begeistret over jumpsuits fordi det er ei mara hver gang jeg skal på do! Men jeg skal ikke drikke i dag så da går det sikkert greit 😁. Siden jeg skal kjøre Jonas til Kopervik i morgen for karatestevne er det like greit jeg er sjåfør.

   

  OOTD

  • 20.05.2017, 10:20

  Outfit of the day

  Jeg hadde egentlig klar et annet antrekk i dag morgen siden det var sol. Men så begynte det å regne og jeg måtte skifte antrekk 😂. Gubben rister bare på hodet for det er han som må ta bildene for meg. Han bare knipser han uten å sjekke at fokuset er skikkelig haha derfor ble dette bilde ganske uklart. Var ikke akkurat så mye bedre speilbildet jeg tok heller haha.

  Bukse//BikBok - Topp//Only - Veske//LouisVuittonNeonoe - Sko//NikeFreeRun

  Gubben mobber meg hele tiden!

  • 20.05.2017, 08:44

  God morgen bloggen <3

  For litt over en time siden skinte solen som bare det, og jeg tenkte at nå kommer sikkert mange til å grille. Jeg tenkte at nå skal jeg endelig få litt sol i ansiktet. Sette meg ut og nyte solen og en kopp kaffi..... tenkte jeg..... Men da jeg kom ut fra badet, ferdig dusjet og stelt meg for dagen..... ser jeg bare stygge mørke skyer komme til syne!

  Scenen der jeg sitter og nyter solen og kaffen forsvant like fort som den kom HAHA. Og enda verre er det jo at gubben i det siste har hatt det morsomt med meg. Tingen er at jeg har vært veldig opphengt i vær og GRILL - det eneste som står i hodet på meg siden grillsesongen begynte på Rema 1000 er nemlig grillvarene. Hver gang jeg ser det er et lysglimt eller opphold sier jeg til gubben: "SEEE det er sol! nå kommer folk til å grille!!!!". Men gubben bare mobber meg og sier at det kommer til å regne, og ingen griller da....... Han elsker å fyre meg opp .... og bare så dere vet mens jeg skriver dette innlegget kommer gubben inn og sier: "EG TROR GRILLVÆRET DITT ER PÅ VEI VEKK NÅ HAHHA". 

  - THE END -   

  Fluffy ball

  • 19.05.2017, 20:00  Fluffy pompom from Mypracticalpurse <3

  Det er ikke Rema genser altså!

  • 19.05.2017, 15:00

  Photoshoot in Kopervik yesterday <3

  Må bare unnskylde at antrekket ikke var verdens fineste sammensatt haha. Nå kommer vel min private "motepoliti" til å kommentere et elle annet om hun ser bildene 😜. Men, men .... til mitt forsvar var jeg i farten i går, og tok bare på meg noe fort før gubben kjørte til Kopervik. Jonas skulle trene 1 time der og jeg hadde ikke særlig tid å finne noe bedre enn dette. Flettene jeg har i håret lagde Thea til meg etter 17 mai dagen. Btw. genseren jeg har på meg er en Jean Paul genser altså hahaahahha det er ikke en Rema 1000 genser..... selvom jeg personlig syns den ligner veeeeeldig på jobbgenseren min!
   

  Japansk kirsebærtre

  • 18.05.2017, 21:10

  I Kopervik ved parken sto det et stort og vakkert rosa tre som jeg tok bilde av i kveld. Jeg hadde lyst å ta med meg hele treet hjem! Det er så fine rosafarge på blomstene på dette treet. Jeg måtte sende bilde til søsteren min for å spør hvilken blomst det var. OG hun kunne fortelle at dette er en japansk kirsebærtreet.

  Er den ikke nydelig da?  #foto #blomster #canon #fotografi #kopervik

  Last gift

  • 18.05.2017, 18:20

  Her er siste bursdagsgaven som jeg har ventet på <3

  En egen reim som er bredere og kortere enn den som følger med vesken. Denne er behagelig og akkurat passelig til min høyde. Jeg er strålende fornøyd med årets bursdagsgave fra gubben ❤️. 
   

  Skal ikke klage!

  • 18.05.2017, 06:50

  God 18 mai folkens!

  Ser mange har hatt det fint i går på selveste nasjonaldagen ❤. Mange flotte innlegg med fine bilder av feiringen rundt omkring i landet. Jeg har vært innom mange av dere, men jeg har ikke lagt igjen kommentar til alle. Håper dere ikke blir lei dere pga. det for jeg vil bruke tiden på å få lest gjennom innleggene dere har lagt ut. Skulle jeg kommentert alle hadde det tatt mye lengre tid, da hadde jeg ikke rukket å lest mange.

  Jeg må si at Haugesund hadde råflaks med været i går. Det var kun et par små dråper som kom. Ellers var det opphold hele dagen! Solen tittet og fram litt i 17 tiden på kvelden, men da var jo nesten 17 mai dagen over. Men jeg skal ikke klage fordi det viktigste var at det ikke regnet. Akkurat nå er det helt forferdelig å høre hvordan regnet bare høljer ned ute. Det regner så sinnsyk mye nå .... men bedre i dag enn i går 😁. Og jeg våknet også selvfølgelig av regnet - lenge før alarmen.

  I dag er det jobb igjen, for meg er det ingen forskjell siden i går var uansett min fridag. Planen i dag er bare jobb og etter jobb skal jeg på postkontor og hente en pakke. Siste del av bursdagsgaven jeg fikk av gubben er kommet. Jeg skal vise dere den senere en gang 😉. Så blir det Kopervik tur hvis Jonas vil gå på karatetreningen. Siden det er mye eksamener her i Haugesund, ble all trening flyttet til dojoen der.

  Man trenger en pause inni mellom også

  • 17.05.2017, 22:02

  17 mai tar på folkens!

  Etter to timer stående for å se på barnetoget kjørte vi hjem og besøkte foreldrene mine. Tror de satte stor pris på at vi kom innom og hilste på dem. Vi var der en liten time før det var byen igjen. Valget på hvor vi skulle spise var soleklart Egon. Og vi sto ute og ventet i ca. 15 minutter før det var ledig bord.

  Egon har masse god mat og både jeg, gubben og Jonas hadde hamburger menyer. Thea hadde chicken club sandwich med masse tilbehør. Hun anbefalte meg Oreo milkshaken, og den var virkelig kaloribombe deluxe. Men den var sykt, sykt gode! Etter middagen gikk vi i gågaten og Jonas fikk gå rundt og kikke på bodene. Jeg traff mange kjente fra gamle arbeidsplasser, nåværende arbeidsplass og mange handlekunder som handler fast på Rema Solvang.

  Så var det folketoget og russetoget igjen, og mens vi stod og ventet frøs jeg så innmari. Det ble kaldt og jeg måtte sende gubben bort til bilen for å hente capen min. Og det hjalp litt på frosten jeg begynte å få. Vi ventet og ventet men toget kom ikke, og frosten tok meg sånt at jeg valgte å dra hjem. Og det var godt å komme hjem etter en hel dag ute. Bunaden er hengt opp i pose og lagt vekk. 17 mai er over for denne gang.

  På kvelden lagde jeg sushi som jeg og gubben koste oss med. Katten fikk og seg et skikkelig børste omgang med furminatoren. Noe hun ikke likte i det hele tatt! Hun freste og skjøt rygg som pokker mens jeg børstet henne. Gubben måtte hjelpe meg å ta vekk alt pelsen mens jeg dro børsten. Det var litt av en samling med pels jeg fikk børstet av henne! Tror hun ble veldig glad da jeg til slutt åpnet døren og slapp henne fri hahaha.

  Ja, vi elsker dette landet 🇳

  • 17.05.2017, 09:07

  Gratulerer så masse med dagen Norge 🇳

  Vi er klar for å feire nasjonaldagen med barnetog, folketog og russetog. Været er stabilt og det regner ikker. Bunad og dress er på og vi er klar for dagen 🎉🎊🎉.

  Dere er vel dritlei å se meg i bunad haha dette er bare fjerde gangen jeg har på meg bunad for i år. Men etter i dag er det en liten opphold før det er fram med den igjen i september. Men det er trosd alt 17 mai så det er nesten obligatorisk at det kommer bunadsbilder 😍.

  I just wanna......

  • 16.05.2017, 20:20

  Denne herlige kanine kom i posten i dag!

  Den er så myk å ta på 😍 men uheldigvis har den bare ett øye. Var nok en produksjonsfeil og jeg har klaget det inn. Så jeg får en ny av selger 😉. Denne kan du henge som veske/bag pynt eller sammen med nøkkelknippen. Den er så søte ❤.   

  Tusen takk til dere alle <3

  • 16.05.2017, 07:15

  God morgen alle sammen :)

  Først av alt vil jeg takke alle som har tittet innom bloggen min i går. Og en spesiell takk til Frodith som har linket bloggen min i hennes catwalk de siste dagene. I går hadde jeg 780 sidevisninger og 81 lesere, det er ganske mye! Jeg blogger jo ikke jevnt og trutt som mange av dere gjør. Så jeg er veldig takknemlig for at mange har vært innom bloggen min <3.

  I dag var det utrolig tungt å stå opp for det om jeg la meg til tidlig nok i går. Hånden har begynt å verke igjen og når jeg beveger den kan du høre brusken lager lyder. Tror jeg skal ringe legen og spør om å få noen sterkere tabletter mot senebetennelsen. Det nytter ikke med de reseptfrie.... men men det går nok over etterhvert. I morgen er det 17 mai og butikkene er jo stengte også. Men for meg som har fast fri onsdag merker jeg ikke noe forskjell hahahah

  Rosa skjønnhet fra gubben

  • 15.05.2017, 20:15

  Jeg er i lykkerus for bursdagsgaven min er endelig i hus!

  Og den er bare utrolig fine og fargen skriker jo MEG! Jeg falt pladask for rosafargen på denne - den er bittelitt mørkere enn rose ballerina til LV. Jeg elsker fargen 😍 siden jeg elsker alt som er rosa.

  Bursdagspresangen fra gubben 💕


  #louisvuitton #veske #design #bursdag #gave

  Pakke i posten

  • 15.05.2017, 14:00

  Endelig!

  Kom meldingen om at det er en pakke til meg på post-i-butikken som jeg har ventet på i hele helgen. Jeg visste den kom i dag og har bare trippet siden jeg sto opp. Siden jeg skal på jobb snart så har jeg ikke fått studert så veldig mye på pakken. Men litt photoshoot har jeg fått tatt som jeg skal vise dere senere i dag. Det vil bli forhåndslaget og publisert automatisk på bloggen i ettermiddag 😍.   

  Jeg knakk den!

  • 15.05.2017, 09:00

  God morgen kjære lesere ❤

  Har dere hatt en fin helg da? Jeg hadde en fin helg med både arbeidshelg, Eurovision song contest og konfirmasjon. Travel uke kan jeg bare si! Hele forrige uke har gått i ett og nå er det en ny uke for tur. Denne uken vil også gå himla fort fordi på onsdag er det 17. mai feiring. Og fre-søn skal Jonas på karatesamling i Norheim hallen. Der skal han få trene med de på hans alder fra forskjellige karateklubber. På søndag blir det et lite stevne etter samlingen. Samt jeg og gubben skal i 30 årsdag til Quy, som er mannen til min andre søskenbarn her i Haugesund på lørdag kveld.

  Mye som skjer i mai måned så tiden går så fort syns jeg. Om halvvannen uke reiser gubben også på jobb. Denne perioden hans hjemme har gått sinnsyk fort! Oppussingen hjemme har gått radigt også med garasjeporten satt inn, ene veggen er ferdig skiftet kledning på, kjøkkenvindu er skiftet. Og nå gjenstår bare å tette innsiden og lage det fint inne. Veldig greit å ha en så handyman 🤣.

  Og så over til overskriften .... som dere vet har jeg fått lagt fine negler hos Kalinka beauty studio. Jeg har hatt sånne negler siden mars, og har hele veien gått for etterfyll av gel siden dess. Gubben er ikke like begeistret for disse farlige klørne som han kaller det for. Kan fort få litt kloremerker eller negler som nærmest borer seg gjennom huden. Han er litt nervøs når jeg kommer med klørne mine en visse plass på han 🤣🙈😅.

  Men i går var jeg så uheldig at jeg knakk en av neglene mine! Til hans glede men til min smerte og frustrasjon 😁. Jeg har ikke knekt noen ever før nå. Den ene neglen hadde fått litt brist fra før, og da jeg skulle ta på meg skoene i går knakk den! Nå har jeg satt en liten tapebit for å holde neglen på plass. Den er knekt men på siden henger enda huden i neglen, og jeg tør ikke rive den helt av. For det gjør så vondt! Heldigivs har jeg fått ny time neste mandag så da får flinke Jevgenia fikse den for meg 😉.

  Flott slutt på denne dag

  • 14.05.2017, 20:30

  Så var vi vel hjemme igjen etter en dag i Egersund sammen med Vinningland siden. Veldig koselig å treffe alle igjen selvom vi alle traff hverandre for to uker siden i Thea sin konfirmasjon. Nå er det to år til før det er konfirmanter i familien. Da er det min nevø i Haugesund og hans niese i Egersund sin tur. Som dere ser så er ungene mine kamerasky, og det er ikke lengre lett å få dem med på bilder. Derfor er det ikke en eneste bilder av dem i dag haha. Det ble ikke mye bildetaking fra min side i dag, kun disse tre bildene som gubben knipsa i farten fra digitalkameraet. Jeg brukte et program som heter Photoscape X på macbooken for å lage collagen. 

  Bunaden er hengt på plass og skjortene satt på vask slik at de er klar igjen om to dager 😀.

  Mr. & Mrs. Selfie

  • 14.05.2017, 18:35

  Heia :)

  Titter innom for å si god kveld til dere alle. Vi er nå gode og mette etter en flott konfirmasjon i Egersund. Og nå venter vi på ferjen som kommer ganske snart. Om to dager er det på igjen med finstasen for da skal vi jo feire Norge 🇳. Her en liten selfie av oss to 🤣.

  Konfirmasjon i Egersund

  • 14.05.2017, 10:22

  God morgen bloggen 😃

  Akkurat nå sitter vi og venter på ferjen fra Arsvågen. Vi skal i konfirmasjon i Egersund og på veien skal vi innom Sandnes og hente Pia. Gleder oss masse til å treffe alle i hans familie igjen <3

  Blir noen iphone bilder nå så får jeg lage et innlegg senere med kamerabilder. Vi reiser som sagt hjem igjen etter konfirmajonen.

  Waiting for this beauty

  • 13.05.2017, 14:05

  BIRTHDAY GIFT FROM ME & MY HUSBAND 

  TO

  MYSELF

  ❤️

   

  Jeg gleder meg SÅ mye til denne skjønnheten skal komme!

  Den er allerede kommet til Haugesund postterminal i går, men rakk visst ikke ut til post-i-butikken 😔. Og da må jeg vente helt til mandag før den kommer til postbutikken. Men da har jeg noe å glede meg til mandag!!!! Denne vesken har jeg ikke uten videre kjøpt uten å ha råd til det. Jeg har solgt to vesker som jeg heldigvis har fått pengene igjen for, slik at jeg kan kjøpe denne istedenfor. Jeg ønsket meg bare denne til bursdagen min i år, så da ble det jo til at gubben ikke hadde noe valg. Han sa jeg måtte komme med ønskeliste og han fikk jo en ting på listen. Så med pengene jeg fikk igjen for de to andre veskene og bursdagsgave fra gubben får jeg altså denne vesken samt en ekstra reim i samme farge. En reim som er i monogam på ene siden og rose poudre bak, bredere reim og kortere. Da denne modellen har en rosa stropp som kan lages lengre eller kort. Men den blir veldig lang og jeg er ikke så høy. vil vesken henge for lavt ned på hoftene.

  Vesken heter Louis Vuitton Neo Noe monogram rose poudre.  BANDOULIÈRE Monogram rose poudre

  Look like a warrior

  • 13.05.2017, 11:10  THE ORIGINAL BLACK PEEL OFF MASK. FJERN HUDORMER OG URENHETER!

  Nå har jeg for første gang endelig prøvd ut dette produktet. Jeg har sett så mye reklame om akkurat dette produktet, og da Thea spurte om jeg kunne kjøpe så gjorde jeg det. Akkurat nå har Decrusto 30 % rabatt på sin skincare serie!

  Kopiert fra Decrusto sin hjemmeside:

  RENERE OG MYKERE HUD PÅ 1-2-(30 MINUTTER.)

  The Original Black Peel Off Mask (100 ml.) fjerner hudormer og urenheter, absorberer overflødig talg og gir en frisk og glatt hud. Masken fjerner ikke bare overfladiske urenheter men den renser porene i dybdenog reduserer hudens overflødige fettproduksjon som bidrar til å hindre nye hudormer. Beroligende planteekstrakter i masken hjelper huden til å gjenvinne sin naturlige fuktighetsbalanse slik at den blir myk og med tydelig forminskede porer. 

  The Original Black Peel Off Mask binder seg effektivt til tette porer, døde hudceller og andre urenheter, som forsiktig trekkes ut av hudens overflate ved bruk. 

  Masken er basert på naturlige ingredienser og er dessuten den eneste peel-off masken i verden med patentert beta 1,3 / 1,6 glukaner.

  Tube à 100 ml. Rekker til ca 15 behandlinger hvis masken brukes som anbefalt. 

  Første gang jeg påfører masken så dere ser at jeg ser litt rar ut haha ser ut som en kriger som har kamuflert seg! Men men ...... det fikk nå sitte på i 25-30 min. før jeg forsiktig løsnet og dro masken av. Jeg har ikke særlig problemer med urenhet hud eller hudormer, men jeg tenkte det er greit å få renset huden av og til.   Og etter 30 min. så kom det faktisk noe ut av masken. Dere ser ikke det så klart fordi objektivet mitt klarer ikke fokusere skikkelig hvis jeg er for nærme motivet. I tillegg har jeg ikke mye hudormer heller, men kan se små hvite prikker på masken.   


  •  

  Rolige tider........

  • 12.05.2017, 11:00  God morgen bloggen <3

  I dag ble det Mummihus koppen som ble dagens photoshoot til blogginnlegget. Bildet har jeg redigert på Photoshop slik at den ser slik den ser ut, lekte meg bare litt med innstillingene der. Jeg har vært ganske stille her på bloggen som dere sikkert har merket. Oppdatering av bloggen har ikke vært på topp, og det skal jeg ikke sitte og beklage hele veien. Det går litt opp og ned med bloggingen og sånn er det bare 🙈.

  Denne helgen er min arbeidshelg så det er ikke mye jeg har på agendaen. Men på søndag skal vi kjøre tidlig til Egersund da vi skal i konfirmasjon til mannens onkelunge. Satser på at det blir noe oppholdsvær/ sol slik at jeg kan få tatt bilder. Jeg har nemlig solgt unna den ene linsen jeg har til speilrefleksen. Jeg har sett at behovet mitt for noe zoom ikke er nødvendig. Bilder jeg tar er ofte nærbilder eller landskap og da trenger jeg egentlig bare objektiv med fast brennvidde. 

  Jeg har en Canon EF 50mm 1.1:4 og nylig fikk jeg kjøpt en brukt Canon EF 28 mm 1.1:8. Begge har fast brennvidde som betyr jeg ikke kan zoome med dem. Men disse to er gode og lyssterke objektiver som tar veldig fine bilder. Den på 28mm vil bli en god objektiv å ha med når jeg skal på ferie. Kamera blir ikke så forferdelig tungt og linsen stikker ikke så altfor mye ut fra kamerahuset. Samt den har en bredere vidvinkel enn 50mm linsen. Jeg har ikke fått testet så mye den på 28mm, men tok et bilde av løvetann her om dagen som ble veldig klart og fint.   

  Fajitas med kylling

  • 10.05.2017, 18:00

  Middagen i dag fajitas med kylling og grønnsaker rullet i tortillalefser og stekt i ovnen 10 minutter. Siden jeg har fri i dag og gubben snekrer enda lagde jeg middagen. Gubben skrøt hemningsløst over dagens middag haha det er vel kun fordi han var så sulten! 

  Nå er han også kommet ganske langt med byggingen på utsiden. Kledningen er snart på plass på hele veggen, og det gjenstår bare finpussen langs kantene osv. Jeg har faktisk også vært med å bygge veggen i dag gitt! Det store jeg har gjort i dag er å stå oppå en lang planke for å holde den stødig, slik at han kunne sage langs hele planken. Han sa nå kan du gå og skryte på bloggen at du har vært med å bygge 😂. Innvendig og må gjørs noe med når han er ferdig å tette veggen ute.
   

   

  Kles-utfordringen dag 4

  • 10.05.2017, 10:05

  Mhhmmm....... I know I am late..... de fleste er ferdig med kles-utfordringen, men hei vent på meg da ;) 

  Jeg måtte lete litt i garderoben for å finne min siste farge i denne utfordringen. Og jeg er ikke den som gir meg heller før jeg klarer å finne en løsning. GRØNN, er ikke en farge som jeg vet jeg har noe særlig i skapet. Men herlighet! Jeg fant en genser som jeg hadde helt glemt vekk at jeg hadde HAHA . .... og da klarte jeg jo også å løse Frodith sin utfordring som er min siste oppgave. Så her er løsningen Frodith 👇🏼   

  Den er jo så liten!

  • 09.05.2017, 19:10

  God kveld bloggen ☁️

  Været har nå snudd tvert om her i Haugesund by! Fra strålende solskinn til surt og kaldt. Væromslag er noe jeg misliker skikkelig fordi jeg blir så værsjuke. Jeg mister liksom energi og motivasjon til å gidde gjøre noe enn å gå på jobb så hjem. Og det eneste som står i hodet på meg er stakkars grillvarene mine på jobb. HAHA gubben terger meg hele tiden nå med "ka sa eg??? eg sa jo te deg, det er ikke meldt noe grillvær.....". Blæææhhhh... Jeg vet jo det for jeg har jo sjekket værmeldingen og før jeg bestilte. Men så tenker jeg at man vet jo aldri med været så jeg må jo være litt forberedt i tilfelle det blir fint. Noe grillvarer går jo for det om en ikke står med grillen 🙈.

  Like før jeg var ferdig på jobb i dag fikk jeg en melding fra gubben etter jeg hadde spurt han hvordan det går hjemme. Jeg fikk et bilde som svar og det første jeg tenkte var "herlighet, den er jo så liten!". Jeg visste om at den ble mindre enn det som var før, men.... haha jeg tenkte at nå blir vel kjøkkenet enda mindre med så liten vindu! Men da jeg kom hjem og satt på kjøkkenet var vinduet ikke så liten som jeg trodde. Størrelsen er 1.20 m som er en helt standard vindu, og kjøkkenet virker fortsatt bra. Nå blir det nok litt mer isolert siden han har fått lagt isolasjon i veggene og nye plater før kledningen skal på. Så godt jobba av gubben i dag!
   

  Pompoms

  • 09.05.2017, 14:00

  Pompoms er ganske populære for tiden. Mange kjendiser har slike pompoms på veskene sine om det er designervesker eller vanlige. Jeg er også blitt bitt av basillen og har funnet meg to stk. fra Ebay. Du kan henge disse på hvilken veske eller bag akkurat som du vil. Du kan til og med henge den på nøkkelknippet ditt også 😍. Disse to her er større en de små som du kan kjøpe på f. eks. Glitter eller de fleste klesbutikker. Lengre ned i innlegget har jeg hengt på skuldervesken min slik at dere kan se hvor store de er.

  Rosa pompom 👉🏼 HER & Multicolour pompom 👉🏼 HER  #luxury #louisvuitton #pompom #newin #mote #veske #ebay

  Lambi

  • 08.05.2017, 20:00

  Selvom Bella ikke er min hund har jeg blitt virkelig glad i henne. En helg hos oss og jeg savner henne allerede haha gubben er ikke enig med meg da. Men hvordan kan en ikke bli glad i noe så skjønt som denne bomullsdotten? Mamma syns hun ser ut som et lite lam, Lambi sier jeg 😍. Matfaren hennes tok sommerklippen på henne rett før hun kom til oss. 

  Å ha en liten firbeint tuslende rundt seg er jo så koselig ❤️.

  Kles-utfordringen dag 6

  • 08.05.2017, 16:00

  Endelig fant jeg ut av nest siste kles-utfordring oppgaven som Frodith har laget. Lurer du på hva det er kan du gå inn HER og se 😉. Jeg har tenkt lenge på hvordan jeg skulle løse oppgave nr. 6 som er oransj. Men da jeg leste innlegget til Toini 👉🏼 HER, visste jeg med en gang hvor jeg skulle lete for å løse oppgaven. 

  Jeg dukka i Facebook bildearkivet og fant da disse bildene av meg og ungene. Der jeg har på meg en Kari Traa løpejakke som er oransj! Så da fikk jeg jo løst oppgaven som jeg ikke trodde jeg skulle klare 😜.

   

  Inspo: Key pouch

  • 08.05.2017, 12:00  Louis Vuitton Key Pouch with pompom from Don Donna

  Gubben river ned huset!

  • 08.05.2017, 10:05  God morgen bloggen <3

  En strålende helg er over og nå begynner hverdagslivet igjen. Jeg må bare si at jeg har hatt en utrolig fin helg, og jeg håper dere der ute også hadde. Men nå er det ny uke med arbeidshelg. I dag har jeg ikke mellomvakt som jeg pleier, men stengevakt pga. en kollega av meg er på skole. Så da har jeg litt bedre tid på morgenen til å gjøre litt forskjellige ærender. Jeg sitter og funderer litt på hva jeg skal lage til middag før jeg skal på jobb....

  Mens jeg sitter og tenker så driver gubben og river ned huset! Voldsom bråking og herjing på han der altså haha.... han klarer ikke sitte i ro visst 😆. Det høres ut som hele huset skal rase sammen. Jeg sitter på kjøkkenet og ser ut vinduet der han har satt opp stillas. Og han river av kledningen på huset for han skal legge på ny samt skifte kjøkkenvinduet. Det skal bli rart å få mindre vindu nå etter å ha hatt stort siden rekkehuset ble bygd. Gubben ble enige med naboen at de skulle sette inn vindu i samme størrelse slik at det ser fint ut. Tror jeg skal avslutte innlegget og gå ut og se hvordan det står til med rivingen haha for det er så bråkete nå på kjøkkenet at det ikke er noe gøy å sitte her.

 • Tur
 • Jeg kom meg til toppen!

  • 07.05.2017, 18:15

  Vi har vært utrolig heldig med været i dag! Det var ikke meldt så bra som i går da jeg sjekket værmeldingen tidligere i uken. Men jeg tok visst feil.... eller værmeldingen tok feil. For solen kom og det har vært en strålende dag som jeg og gubben har tilbringt med søskenbarnet mitt. Vi kjørte ut med Bella og dro så sammen med dem innover Evje. Og vi gikk tur opp til Børshovda som ligger 189 m.o.h. Det var sinnsykt tungt å gå opp.... jeg som har så dårlig kondisjon trodde jeg skulle svime av halvveis opp. Pulsen slo så kraftig og jeg fikk vondt når jeg pustet. Men jeg kom meg omsider opp og klarte bestige fjellet hahhhaha Bella var kjempeflink å gå.... dette var også nok hennes aller første fjelltur i sitt liv. Hun er totalt utkjørt og svart da vi kom oss hjem.   

  Adidas Gazelle vapour pink

  • 07.05.2017, 16:00

  NEW IN

  Disse er de første Adidas av denne typen sko jeg har kjøpt ever. Jeg har siklet en stund på disse og da jeg kom over en butikk som hadde i min størrelse, slo jeg bare til!


   


   

  Adidas GAZELLE vapour pink/white/gold metallic

  Morgenturen

  • 07.05.2017, 09:45

  God morgen alle sammen 😀

  Her har virkelig solen forsvunnet fra oss, men dette var jeg jo klar over. Været skulle bli dårligere fra og med i dag... men jeg håper jo at solen vil komme fram igjen snart. Jeg har virkelig hatt en fin sommerdag i går sammen med mine foreldre. Og fregnene mine er begynt å vise seg mer etter dagen i går! Bella våknet tidlig i dag og hun har vært utrolig snille. Ingen lyd fra henne og hun har sovet fint om natten. Før vi gikk tur fikk jeg gubben til å ta et bilde av oss foran garasjeporten som han er så stolt av 😆. Han har nemlig montert både porten og motoren selv.

   

 • Mat
 • Flammer

  • 06.05.2017, 20:30

  Gubben syntes at det ikke var nok tennvæska så her ser dere resultatet etter han gjorde noe med det. Bildene er tatt med iphone unntatt siste bilde i innlegget. Nå er jeg så mett at jeg bare vil finne meg en plass for å sove. Jeg har ikke sovet noe særlig i natt da jeg våknet klokken 4 med magesmerter. OG klarte ikke sove igjen før klokken ble nærmere 6 - gjeeeesssspppp.
   

  Utmattelse

  • 06.05.2017, 17:15

  Stakkars lille Bella haha hun er helt utslått i dag! Hun er ikke vane med så mye aktivitet som hun har hatt i dag. Nå har jeg spist grillmat og Bella fikk seg to små minihamburgere. Og nå ligger hun helt strekt ut og bare sover 😆. Fikk tatt flere bilder av henne i dag som jeg vil vise dere.

  Her har dere Max som er nabohunden her hos oss 😍

  Mye å snuse på

  • 06.05.2017, 13:40

  Heia ☀️

  Nå har jeg og Jonas vært på tur med Bella. Vi har vært en tur i sentrum og Jonas har fått soft is. Jeg fikk kjøpt meg noe som jeg skal komme tilbake til senere på bloggen.  Deretter tok vi bussen opp til Amanda senter og kjøpte oss smoothie og brus på Mc Donalds. Jeg klarte å ta et par bilder av henne mens vi gikk langs veien.

   

  Skyggen

  • 06.05.2017, 10:27

  Bella sier god morgen 🐶

  Hun har vært hos oss siden i går ettermiddag, og nå koser hyn seg i skyggen. Solen steiker så det forstår jeg veldig godt at hun finner skyggeplass. Bella er ei herlig blanding av Havanese og Bichon frise. Og hun er rett under 2 år gammel.

  Dette er første gang hun er på overnatting hos oss så jeg var veldig spent på hvordan hun ville ta det. Jeg forstod av gubben at hun prøvde seg i går. Men gubben tok kontrollen og fikk Bella til å slutte med bjeffingen. Og hun har full respekt og vet hvem som er sjefen. Hun er skikkelig snill og rolig. Da jeg kom hjem fra jobb i går var det ikke en eneste bjeffelyd fra henne. Hun som pleier å bjeffe sinnsyk mye hjemme hos seg selv hver gang det kommer folk inn.

  Nå snart skal jeg og ungene gå tur med henne til sentrum i det fine været. Senere blir det jo grillings hos foreldrene mine :)

  Ikke alle har råd til dette

  • 05.05.2017, 20:00

  Kom Mai du skjønne milde.......

  Ja mai er en travel måned med alle de forskjellige helligdagene. Mai er en typisk måned med 1. maidagen, konfirmasjoner og 17. mai som er en stor dag. Og da er det mange som skal stelle i stand til gjester eller selv være gjest hos andre. Det første en tenker på er å finne finstasen frem eller skaffe seg finklær. I Norge har man bunad som er en fantastisk flott plagg, men som også er UTROLIG dyrt. Og det er mange som ikke har råd til dette. Jeg er bare vanvittig heldig som har mamma som kan sy, og meg selv som kan brodere. Sammen har vi klart å skaffe oss bunad mye rimeligere enn andre. Men at det er sagt koster det massevis av penger for det om vi har gjort det selv!

  Jeg er heldig som har bunad og da bruker jeg den for enhver anledning jeg får. Og jeg bærer stolt bunaden på meg for hver gang jeg får brukt den. Men det er ingen krav at alle må ha bunad for å være fintkledd. Det fins masse fint du kan gå med om det er til en konfirmasjon eller 17. mai. Hadde jeg ikke hatt bunad i det hele tatt, hadde jeg hatt problemer å bestemme meg for hva jeg skal gå med. For det er så mye fint du kan finne i butikker og nettbutikker.

  Til damen
  Svart kjole med blondeskjørt med pumps i semsket skinn fra Ellos.  Til mannen
  Dressjakke og dressbukse i ullblanding med hvit skjorte fra Ellos Men.

  Innlegg i samarbeid med Rabble - inneholder annonselinker
   

  kles-utfordringen dag 2

  • 05.05.2017, 16:00

  RØD

  Denne måtte jeg lete litt lenge for å finne noe som jeg har i rødt! Jeg måtte langt tilbake i bildearkivet, og fant da den perfekte plagget for å utføre utfordringen 😀.   

  Jeg har flyttet ut

  • 05.05.2017, 10:25

  God morgen bloggen <3

  Er det like fint hos deg som det er hos meg akkurat nå? Dette må være en av de fineste fredagene som har vært til nå dette året. Solen skinner og det ser ut som det vil bli en forrykende flott helg. Det er nå alle skal gjør klar grillen for å grille, for så fint vær må man bare nyte ..... så lenge man har den! Jeg har et par timer på meg å nyte solen før det er 8 timer innendørs jobbing. I ettermiddag mens jeg er på jobb kommer Bella til oss også. Jeg skal nemlig være hundepasser for storesøsteren min. De skal til Bergen på badminton turnering og trenger plassere Bella. Det kommer nok masse bilder av henne til helgen for jeg skal ta henne med på tur osv. Ungene her hjemme er i ekstase for å få ha Bella på besøk. I morgen blir det grillings oppe hos foreldrene mine ☀️.

  Som dere ser har jeg flyttet ut i den andre stuen her i hjemmet. Jeg ble rett og slett dritlei å sitte inne på hovedstuen at jeg flytta meg ut her i dag. Av og til trenger man bare en liten forandring i hverdagen som dette. Mens jeg sitter med bloggen hamrer gubben løs ute! Han holder på å snekre sammen utedør til garasjen. Han sier han må benytte seg av det flotte været med å gjøre det som må ute. Planen hans er også snart å skifte kjøkkenvinduet og hele veggen på den siden. Kjøkkenvinduet og veggen er på fremsiden der hovedinngangen er. Baksiden er vendt rett mot hovedveien og vi alle venter fortsatt på at kommunen skal bli enige. Det er satt av penger til å bygge veien og da er de nødt å gjøre noe med husene langs veien. Derfor har ikke vi noe planer om å skifte kledning, vindu eller isolere der for dette er noe som skal bli dekket av byggingen. Men men det gjenstår å se når det vil skje.....

  Og by the way.... jeg vet overskriften min i dag er veldig "clickbait" haha, men det er bare en liten stunt fra min side. Jeg vil bare se hvor mange lesere jeg kommer til å få med dette innlegget. Og jeg har også vært veldig dårlig med å oppdatere bloggen min, men jeg skal nok skjerpe meg når det gjelder det. 

  Kles-utfordringen dag 1

  • 04.05.2017, 16:00

  Blå/turkis

  Løser jeg så enkelt som å vise dere igjen Mariusgenseren jeg nettopp har strikket ferdig til meg selv.   

  Kles-utfordringen dag 5

  • 03.05.2017, 16:00

  Så var det å dykke i bildearkivet for å se om jeg finner noe plagg i de fargene vår kjære Frodith har gitt oss i hennes kles-utfordring! Og dagens farge jeg har funnet er absolutt en av mine favorittfarger - ROSA!

  Og her i mitt innslag for utfordringen 👇🏼
   

  Kles-utfordringen dag 3

  • 02.05.2017, 23:23

  Wow! Akkurat i det jeg følte jeg kanskje skulle ta en pause fra alt blogging, fikk jeg gnisten tilbake! Jeg har hatt en travel helg, og det har gått utover blogglysten. Jeg har selvfølgelig tittet innom dere jeg følger selvom jeg ikke alltid kommenterer. Men det er spesielt ei blogger som er utrolig flink å skape glede og skoi via bloggen. Og det er selveste Frodith 😍. Hun har kjørt i gang en utfordring som hun kaller for kles-utfordringen. Dere kan klikke inn HER for å lese innlegget hennes. Jeg liker utfordringer derfor er jeg med, og jeg velger å ta det i random rekkefølge.

  Så i dag velger jeg dag 3 som skal være fargen GUL. Og bildet mitt sier vel alt?

  Endelig har jeg også fått!

  • 01.05.2017, 16:30

  Finally!

  Kan jeg vise fram min egen Mariusgenser som jeg har strikket til meg selv. Første genser til meg selv faktisk! haha jeg strikket den nøyaktig etter oppskriften, men hadde jeg visst lengden var kort hadde jeg nok strikket litt lengre.   

  En vellykket konfirmasjon

  • 01.05.2017, 12:30

  God dag bloggen ❤️

  En minnerik og flott konfirmasjonshelg er nå over for oss. Vi har hatt en utrolig flott helg med strålende vær og godt selskap. Konfirmanten er fornøyd og alle gjestene fikk en fin dag i selskapet. Alt har gått knirkefritt i helgen og dere som har meg på Facebook har sikkert sett en del bilder fra i går. Men jeg skal legge ut noe her så dere kan få se litt bilder fra i går. 

  Konfirmasjonskaken bestilte jeg via jobben i fra Mesterbakeren. Bildet er av Thea og hun ønsket det bildet haha senere under kakespisingen tok hun og skjærte av kun ansiktet og la på sin fat! Ingen skulle få spise hovedpersonen du!
  Storesøsteren min, mamma, Thea og meg <3 Moren min har på seg en vietnamesisk nasjonaldrakt.


  Firkløveren vår ❤️   

  Om meg

  Tone V. Vinningland

  Just an ordinary girl living my life in a small town <3

  Blogglisten Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no