hits

Siste aprilsdag

 • 30.04.2017, 09:22

En nydelig morgen også i dag, og siste dagen i denne måneden. Nå går vi inn i mai måned med flere røde dager og konfirmasjonstiden for fullt. Dagen i går har vært perfekt med konfirmasjonsseremonien. Solen kom etterhvert og alle fikk en fin feiring med lunch på kinarestaurant. Konfirmanten fikk seg nye Pumasko og kuleisen hun ville ha. Så jeg tror nok hun var strålende fornøyd med dagen i går.

Nå i dag blir det familieselskap for hele familien på begge sider. Min mann har familie i Egersund og Bergen så de kommer i dag. Det var dumt vi ikke fikk til selskapet etter seremonien i går, men sånt er det bare. Selskapet begynner klokken ett i dag så alle får sove litt frempå i dag før alle må kle seg. Litt herlig å kunne slappe litt av etter gårsdagen ☺.

Konfirmasjonsbilder

 • 29.04.2017, 17:20

En utrolig flott seremoni for konfirmantene, og her kommer bildedryss fra dagens feiring ❤️.

 

 

Konfirmanten

 • 29.04.2017, 09:53

Gratulerer så masse med dagen, Thea

29.04.2017 Konfirmasjonsdag

 • 29.04.2017, 07:16

God morgen bloggen ❤

Titter innom for å ønske dere alle en god morgen 😍. Alarmen min ringte i dag klokken sju fordi i dag skjer det!!!! Thea sin store dag er endelig her og det er mye som skal gjøres før hun skal kjøres ned til Festiviteten. Jeg skal hjelpe henne med bunaden, kle opp Jonas og meg selv. Men litt frokost må gjengen ha før alt annet kan skje. Jeg vil oppdatere bloggen etterhvert i dag. Etter seremonien skal vi gå bort på Eldo Garden for å spise lunch hele gjengen ☺.

Matching cases

 • 28.04.2017, 18:00

For en uke siden benyttet jeg meg av rabattkoden som bloggeren Anneli Aaland hadde i et innlegg 👉🏼 HER. Jeg valgte dette for å matche med min iPad marmor cover som jeg har vist dere tidligere på bloggen. Den Ideal of Sweden cover jeg hadde først har jeg solgt siden jeg ikke ville la så fine cover ligge i skuffen. Disse covere kan du som sagt kjøpe direkte fra hjemmesiden til Ideal of Sweden (husk 350 NOK tollregelen). Men dere kan kjøpe på alle Telenor butikker i Norge til priser fra 349 kr.


 

Summer theater

 • 28.04.2017, 14:00

Nye Mummikoppen i Mummitroll samlingen min 😍Mummi kopp sommer edition 2017

The day before the Big day

 • 28.04.2017, 10:20

God fredagmorgen alle sammen ☀️

Jippi!!!!!

Nå er det fredag og sola skinner som bare det her i Haugesund by. Og det ser virkelig bra ut når det gjelder værmeldingen for helgen. For jeg håper virkelig at det blir samme været både lørdag og søndag. For den store dagen skjer i morgen klokken 11:00 for Thea og alle oss i familien. Da står hun endelig oppe på scenen sammen med alle konfirmantene, en stor begivenhet for oss å få være med på. Som sagt konfirmeres Thea borgerlig i regi av Human-Etiskforbund som arrangerer dette. Det er pga. Thea og Jonas ble ikke døpt da de var liten siden jeg ikke er kristen. Samt mannen min ikke tilhørte noe spesiell religion enn at han sto meldt i Den Norske Statskirken. Men Thea fikk velge om hun ville konfirmere seg borgerlig eller kristelig. Det er jo vanlig at selskapet skjer etter seremonien uansett om det er borgerlig eller kristelig, men pga. det ikke var ledig lokaler måtte vi ha selskapet dagen etter. I morgen er det vi i familien, foreldrene mine og fem til som skal gå å se. 

Jeg har nå alt under kontroll ...... håper jeg ..... hehe. Alt som skal strykes og pusses er gjort, og i går fikk jeg og mannen satt sammen bordkartet. Det var ikke lett å plassere 38 personer rundt omkring på bordene...fordi vi ville blande familiene mest mulig slik at det skal bli kjekt for alle. Uansett ble vi enige om bordplasseringen. Jeg gleder meg og er også veldig spent på den store dagen! Endelig er den dagen snart her og min lille datter skal konfirmeres. Herlighet hvordan tiden bare fyker avgårde! Plutselig så er dagen der........


Et bilde av meg og Thea fra 17 mai 2015
 

Classic black cornwall with cuff

 • 27.04.2017, 16:00


 

Daniel Wellington Classic Black Cornwall 40mm & Classic Cuff Rose Gold Large

Favoritt klokken min fra Daniel Wellington ❤️. Jeg har denne i både stoffreim og svart skinnreim. Knallfine og så classy og timeless stil på DW sine klokker 😍.

Just a little bit more

 • 26.04.2017, 18:00

Juhuhuuuu ikke lenge til nå folkens..... gleder meg virkelig til å vise dere endelige resultatet av denne! 

New french nails

 • 26.04.2017, 16:00

Nye perfekte negler laget av flinke folk fra Kalinka Beauty Studio der jeg går fast. Denne gangen prøvde vi med ny french tip som er litt mer kantet enn forrige gang. Og geleen hun brukte i dag er i en mer lysere rosafarge som gir en mer naturlig look. Lengden på neglene er nå fra mine ekte negler under, noe jeg er veldig glad for. Endelig har jeg holdt det vedlike og ikke bitt i dem slik at de kan brukes til å legge på gel. Så nå er jeg neglefin og klar for helgen også 😀.

 

Casual wear

 • 26.04.2017, 14:00

God dag bloggen 🙂

Dagene har gått i ett etter helgen, og jeg vet jeg har vært dårlig på bloggen. Jeg har ikke fått oppdatert bloggen slik jeg hadde ønsket, men tankene mine har vært overalt de siste dagene. Jeg tenker mye på helgen og alt som skal skje nå med konfirmasjonsdagen på lørdag. Så familieselskapet med søndag samtidig som jeg må tenke på alt som må planlegges i forbindelse med jobb og bestillinger. Mandag er det jo stengt også! 

Men i dag har jeg fri så jeg har fått litt tid å ordne mye nå før helgen. Jeg har fått ryddet i huset, vasket klær og skrevet på bortkortene. Jeg har også vært en tur med søskenbarnet mitt for å hilse på Thea som har jobbdager på Mc Donalds. Siden jeg er ute og farter i dag har jeg bare valgt helt casual wear som er en enkel jeans og skjorte. Kunne kanskje hatt andre farger på sokkene da enn de der knæsje rosa hehe, men men jeg har jo sko på uansett så 😜. Jeg kommer med et innlegg litt senere på hva jeg har gjort også i løpet av denne dagen. Nå må jeg bare redigere litt mer bilder så snakkes vi om litt.

One step closer

 • 25.04.2017, 07:30

God morgen folkens ☺

Starten på denne uken ble ganske stressende da jeg følte at alt gikk helt ræva! Stressnivået var høy og jeg så for meg at alt ville gå til helsikken. Ting gikk ikke som jeg hadde tenkt fordi jeg trodde jeg hadde god tid. Men når jeg oppdaget at den viktigste tingen til den store dagen ikke passet .......

Før jeg dro på jobb i går måtte jeg få gjort en del ting som å kjøpe inn bordkort. Deretter dro jeg rett opp til mamma med bunaden. På med bunaden og mamma målte og sjekket hva som måtte gjøres. Hele 12 cm måtte hun sy ut! Jeg skjems litt da haha men hallo jeg må jo kunne puste med bunaden på 😅. Vi preiket litt og før jeg måtte komme meg hjem for å skifte til jobb. 8 timer på jobb før jeg kom hjem og ordnet litt i huset før jeg fikk sms av mamma at hun var ferdig med bunaden! Jeg gikk og la meg med en bedre følelse da om at jeg er et steg nærmere å ha kontroll på den store dagen!

Treig i pappen!

 • 24.04.2017, 16:00


 

10 fakta om meg 🙈

1. GODTROENDE - og pga. det har jeg gått på noen STORE smell i mitt liv. Jeg har lært at man kan ikke stole på noen med først, og man må aldri snakke for mye om seg selv til andre. Jeg tror jo alltid godt om folk, at det ikke finnes bad people eller folk som vil meg vondt. Den fellen har jeg gått i og aldri mer! Jeg har lært meg at jeg må slutte å være så godtroende mot nye mennesker. Jeg må bruke tid med nye mennesker, og passe meg for hvor mye jeg skal eller kan åpne meg for folk. 

2. TEMPERAMENTSFULL - det ligger kanskje i familien? he he jeg kan bli skikkelig hissige når jeg blir sint, men heldigvis har jeg nå blitt mye mer roligere.... det er vel alderen som gjør det...

3. LETTSKREMT - du trenger bare si hei til meg så hopper jeg en meter. Hvorfor jeg er så lettskremt vet jeg rett og slett ikke. Av og til blir jeg nesten redd for om jeg en dag kommer til å få hjertestans pga. det. OG så er det noen jeg kjenner og ser daglig som syns det er så morsomt når jeg blir skremt 😅. Men det gjør faktisk skikkelig vondt når du blir skikkelig skremt altså.

4. KA E KLOKKEN? - huff dette er drit flaut! Jeg har aldri klart å lære meg hvordan du sier klokken med ord. ti på halv seks f.eks. sier meg ingenting. På vietnamesisk så sier vi klokken rett ut med tall - altså klokken er ti og trettitre minutter. Jeg vet hva klokken er om jeg ser tallene eller urskiven. Men det nytter ikke avtale noe med meg og du sier klokkeslettet til meg, og tro at jeg kommer på tiden om du ikke skriver det ned eller sier klokkeslettet rett ut haha.

5. MEITEMARK FOBI - dette er alvorlig fakta om meg altså, jeg er livredd meitemarker! Jeg HATER å gå ute når det er regn og vått på bakken, da er det så mye av disse krypene! Da går jeg sikk sakk på veien for jeg må unngå å tråkke på dem!

6. STABEIST - har jeg sagt noe eller begynt på noe - gir jeg aldri opp! jeg skal få det til uansett hva. Jeg kan være sta på mange måter og under hvilken situasjon jeg er i. Jeg kan også være sta og ikke gir meg selvom jeg tar feil, men det går fort over og jeg innrømmer alltid til slutt at jeg som har feil.

7. PLIKTOPPFYLLENDE - dette sitter vel i fra oppveksten, hvordan jeg ble oppdradd og hvordan jeg vokste opp. Jeg har alltid vært veldig pliktoppfyllende og tar alt ansvar jeg har alvorlig.

8. TREIG I PAPPEN - tar du en spøk med meg så tar jeg den ikke HAHA jeg er treig så det holder når det gjelder sånt. Folk kan spøke med meg og jeg fatter ikke at de faktisk driver å spøke. Det tar alltid tid før jeg oppfatter at aha det var en spøk altså!

9. HJELPSOM - å hjelpe andre er noe jeg gjør med glede. Er det noen i familien, venner, kjente eller ukjente som trenger hjelp med noe, og de spør meg f.eks. Gjør jeg det så langt som jeg kan.

10. MØRKREDD - hva skal jeg si? Jeg har livlig fantasi og kombinert med mørkredd er ikke akkurat så bra!

 

Instagram 👉🏼 HER  Facebook  👉🏼 HER

Fytti grisen!

 • 24.04.2017, 01:19

Jeg har meg selv å takke for denne krisen! Herregud og fy f...... til meg selv 😡👈👈👈👈 Hvordan kan jeg være så selvgod og tro at alt er bra? At ingenting kan gå galt før den store begivenheten skal ta plass! Jeg er så forbanna dum og ikke tenke på dette før det er så kort tid igjen før alt skal skje.

Jeg har hatt et helt år på meg å planlegge og forberede meg på denne dagen. Og jeg har vært så blind på at det går jo bra dette. For på et år kan jeg vel ikke ha forandret meg så mye...... men så feil har jeg tatt av meg selv. Jeg burde sett tegningen for lenge siden, men gubben har jo alltid forsikret meg at det jeg ikke har forandret meg. Jeg har levd på den troen at vekten har holdt seg siden i fjor!

Det har den overhode ikke gjort 😤 for krisen er her! 5 dager før jeg skal få oppleve min egen datter bli konfirmant finner jeg ut at bunaden ikke passer lengre. Fytti grisen nå er jeg superstressa!!!! Hvorfor har jeg ikke fått rævå opp og prøvd den før nå natt til mandag! Fem dager før konfirmasjonen! Herlighet .....

OMG! Jeg er fortvilet og kjenner at panikken tar meg fullstendig nå. Jeg vet ikke om den kan bli fikset i tide til lørdag morgen. Skal jeg komme meg opp i bunaden nå må jeg enten kappe av meg mageflesket eller ikke kunne bruke den. Jeg tror mamma kan fikse for meg, men jeg får nesten dårlig samvittighet mot henne å komme fem dager før og stresse henne med å sy den ut for meg. For det er tidkrevende å rakne opp vesten og justere alle sikkerhetsknappene på stakken og forkle. Men jeg er desperat nå folkens!!!!

Must-haves this spring

 • 23.04.2017, 14:00

VÅR
 

Våren er en av mine favoritt åstider etterfulgt av sommeren! Alt er så mye lettere når det er lysere ute og temperaturen blir varmere. Jeg kan begynne litt og litt å pakke vekk alle vintersko og vinterjakker. Og så planlegge hva jeg skal ta fram eller tenke på hva jeg bare MÅ HA til våren. Er det ikke slik at vi jenter aldri kan få nok av sko, klær og vesker? Dette er også noe mannen min aldri har skjønt hvorfor damer skal ha en haug med sko og jakker 😅 OG så si at de ikke har noe å bruke haha

Jeg har hvertfall en liten liste over mine must-haves til våren.... kanskje det er noe på listen som du også liker?Ray-Ban Aviator solbriller fra Junkyard må jo bare være et must-haves til våren. Disse er jo perfekt også til sommeren når jeg skal være 5 uker i Vietnam. Eller jeg kan gå for denne fra Quay Australia som er mye rimeligere solbriller som ser skikkelig kul.Og fottøy er også viktig å ha for når det ikke er kaldt ute så kan man begynne gå med litt lettere sko. Joggesko eller flate sko er det jeg foretrekker da jeg ikke klarer å gå med høyhælte sko. Denne must-haves venter jeg faktisk på i de nærmeste dagene, og jeg gleder meg sykt til jeg får dem!!! Klikk på bildene i innlegget så kommer du direkte til nettsiden til Junkyard, og med Rabble får du gode rabatter. 

Det er ikke mye som dere ser jeg har på listen foreløpig, men når det nærmere seg Vietnam turen skal jeg nok lage en ny liste 😀.

(Innlegg i samarbeid med Rabble - innholder annonselenker)

Bulder og brak

 • 23.04.2017, 10:45

 

God morgen alle sammen ❤️

Søndag = FRI for meg og vel sikkert mange andre. Dagen starter med bulder og brak på rommet ved siden av meg. Jeg trodde jeg drømte men det var bare Jonas som herjet vilt på rommet sitt. Han har en kamerat på overnatting og de var jo selvfølgelig tidlig oppe, for det om de la seg vel kanskje bittelitt sent i går. Jeg vet ikke hva de holdt på med, men det hørtes ut som de drev med bryting! Så jeg tenkte at planen min å sove frampå gikk da i vasken.... like greit å stå opp og starte dagen. 

I dag har jeg ingen planer som jeg skrev på FB min i går at jeg ikke skal gjøre noe som helst før mandag klokken 12:00! hehe... Thea er med bestevenninnen sin og jeg aner ikke når hun kommer hjem. Jonas har jo kameraten sin her og de skal nok en tur ut senere. Jeg nyter hvertfall en rolig start på denne søndagen med Mummi pappa og blogg. Været i dag er det man kaller alle fire årstider på en dag - så jeg har ikke tenkt meg ut. Blir nok bare innedag for meg. Se serie og strikke videre på genseren min samtidig som jeg skal vaske sengetøyene til alle. En helt rolig søndag 😍.

 

Instagram 👉🏼 HER  Facebook  👉🏼 HER

Tiden leger alle sår

 • 22.04.2017, 23:30


 

Kan et liv bestandig være perfekt fra den dagen en blir født? Er livet perfekt for noen? Er det noen som kan med hånden på hjertet si at de har et perfekt liv for alltid, og at de aldri aldri vil møte noe som helst motgang? Vil de aldri falle?

 

Jeg tror ikke på det perfekte liv fordi ingen kan gå gjennom livet uten å møte på motgang. På en eller annen måte eller tidspunkt i livet vil en møte på utfordringer. Uansett situasjon. For livet er som en humpete vei, den kan gå opp og ned eller den kan holde seg stabil lenge før det smeller. En kan snuble og slå seg eller falle så hardt at det blir stor skade. Personlig har jeg både snublet og falt så hardt at det kanskje aldri kan leges ......

"Det er større å reise seg etter et fall enn aldri å falle"  

Ja, det er større å reise seg etter et fall enn aldri å falle. Jeg har hatt mine fall som har satt sine spor i både meg og andre. Men fallene har gjort meg sterkere. Det har fått meg til å se at livet ikke er rosenrødt - å falle og slå seg er en del av livet. Jeg kan ærlig si at jeg har hatt mine knall og fall gjennom livet! Men det stopper meg ikke for å reise meg opp igjen. Et fall skal ikke få ta knekken på meg!

Jeg har måtte betale en pris for mine mistakes in life, og takket være all støtten jeg har fått fra mine nærmeste har jeg kommet så langt som jeg er nå. Hvordan jeg har hatt det gjennom hele livet, mine negative eller positive handlinger er fullt kun min egen skyld. Jeg klandrer ingen for hva jeg har gjort, men en viktig ting jeg har lært gjennom alt er at jeg må slutte å være så godtroende. For når du minst aner det så kan faktisk dine aller nærmeste være den som stikker kniven i ryggen på deg!

"Tiden leger alle sår"

Og når de sier at tiden leger alle sår - det stemmer jo ikke! Jeg har alltid tenkt at tiden VIL lege alle sår - men det er bare et uttrykk. For et sår blir aldri fin igjen uansett hvor lang tid den får. Når såret er så dypt vil tiden ikke klare lege den..... jeg har både såret mennesker rundt meg MEN jeg har også blitt dypt såret av mennesker som jeg trodde forsto meg. Jeg har også sett mennesker som står meg veldig nært blitt såret for livet. Når såret tar så lang tid vil den bli til et arr som aldri vil forsvinne. 

❤️

Instagram 👉🏼 HER  Facebook  👉🏼 HER

Koksmelert & støvet turkis

 • 22.04.2017, 17:15

Sandnes garn merinoull koksmelert & støvet turkis & hvit

Jeg starter med pinnenr. 3 på perlestrikken og videre i pinnenr. 3.5. Når jeg begynner på mønster bytter jeg til pinnenr. 4 som fungerer best for meg. Mønsterdelen er det som er kjekkest med strikking for da er det ikke bare en farge hele veien. Jeg liker veldig godt rosa og turkis, og jeg er veldig spent på hvordan denne fargekombinasjonen vil bli. Jeg vil ha en Mariusgenser som er litt annerledes enn alle andre med tanke på fargevalget. Og jeg har googlet for å se om det er noen som har lagt ut bilder av en slik med disse fargene. Jeg har ikke sett noen men har du kanskje sett? Uansett er fargen ganske så lik på bildet og i virkeligheten. Kan virke som fargen er blåaktig på bilde men den er mer lysere i turkis når du ser nøstet. Skal oppdatere dere videre når jeg har fått strikket mer på mønsteret ;) 

Instant noodles spicy

 • 22.04.2017, 12:45

Som jeg skrev tidligere i min morgenrutine blogginnlegg pleier jeg ikke å spise frokost. Men siden jeg begynner klokken 13 i dag og det er lørdag, lagde jeg meg noe lettvint før jobb. Disse instant noodles er ganske greie om du bare skal ha noe i farten. I vanlige norske matbutikker får en bare sånne Mr. Lee kopper, mens i asiabutikker får man mye mer å velge mellom. Jeg liker at de er litt sterke 😀. Nå stikker jeg straks på jobb og følg med på bloggen for da kommer det en oppdatering på strikkeprosjektet mitt 😉.#mat #jobb #helg #lørdag #frokost #blogging

Instagram 👉🏼 HER  Facebook  👉🏼 HER

Min morgenrutine

 • 22.04.2017, 10:15

Dette kommer først an på om når jeg eventuelt skal på jobb eller ikke. Begynner jeg klokken åtte da er det ikke mye som skjer. Det tar meg maks 30 minutter på badet så er jeg klar. Men har jeg fri eller begynner senere er det noe annet.

Jeg har en regel med meg selv der jeg alltid har alarm på et viss klokkeslett natten før. Det er for å være helt sikker på at jeg ikke forsove meg uansett. Jeg våkner alltid før alarmen for det, men det er for min egen sikkerhet at den er på. Det første jeg gjør er å trykke på mobilen 🙈😂 det er blitt en vane at jeg må bare sjekke den. Hvis du er en av mine snapvenner så vil du merke at du alltid får en svart snap med enten klokkeslett eller noe annet på hver morgen. Det gjør jeg for å ikke miste snapstreaks jeg har med de jeg snapper mest med. Høres det tragisk ut eller? Ha Ha Ha

Så går jeg på badet og gjør mine needs der før jeg går i dusjen. Pusser tenner og steller meg før jeg går ned for en kopp kaffi. Jeg er ikke noe frokostmenneske så det er sjelden jeg lager meg frokost. Som oftest tar jeg pause på jobben rundt 14-15 tiden så da spiser jeg bare noe da. Kaffe og leser blogger da før jeg kjører på jobb. Sånn går som regel de morgene jeg begynner senere på dagen eller har fri ☺.

Oppe halve natten

 • 21.04.2017, 20:15


#blogging #håndarbeid #tanker #strikking #strikkeglad #genser

❤️

Dere aner ikke hvor mye jeg har slitt med denne!

Det er en gooood stund siden jeg strikket Mariusgenser til Thea, og jeg husker godt hvor forbanna jeg var som ikke fikk det til. Til mitt forsvar var hennes genser den første Marius jeg noensinne har strikket. Rundt bærestykke. Jeg satt oppe halve natten for å få til dette med fellingen på bolet, og så ermene og felling for så å sette den sammen med bolet. 

Og nå etter så mange måneder har jeg kommet så langt på min egen Mariusgenser samme modell som den til Thea. Og selvfølgelig hadde jeg jo glemt ut hvordan jeg satte den sammen fra første gang! Herregud som jeg slet i går med denne! Jeg var så glad for at jeg endelig var ferdig med Pia sin Mariusgenser slik at jeg kunne fortsette på min egen. Og ermene gikk fort da jeg endelig gadd å strikke de ferdig. Jeg satt oppe halve natten igjen for å tenke tilbake hvordan jeg gjorde det HAHAHHAH. Stabeist som jeg er ga meg ikke før jeg fikk det til! Så nå gleder jeg meg faktisk til å begynne på mønsterdelen i kveld, og fargevalget på møsnter skal dere få se senere når jeg kommer til den delen 🙈. 

Jeg sover aldri naken

 • 21.04.2017, 15:00

Må ha med meg PUTE på reiser 
Jeg er forferdelig kresen på hvilken pute jeg kan bruke for å kunne sove. Jeg har mistet tellingen over hvor mange forskjellige typer puter jeg har kjøpt pga. det. Når jeg ikke sover hjemme må jeg ha min egen pute med. Er det for en natt så greit selvom jeg sjelden sover godt da. Men er det mer enn en natt er det krise om jeg ikke har med min egen. Da jeg var i Vietnam i sommer måtte jeg og pakke med meg puten! Og btw. ligger den i Vietnam slik at jeg slipper drasse med meg puta for hver gang jeg reiser dit 😅.

SKO 👉🏼 superkresen
J
eg er himla sær når det gjelder sko. Sko som har god demping må jeg ha for å kunne overleve en arbeidsdag. Jeg går som sagt mye på hardt underlag hver dag så det er viktig å ha riktig sko slik at jeg ikke ødelegger føttene og ryggen. Jeg bruker ypperst sjelden høyhælte sko for da får jeg skikkelig vondt i ryggen. Gode joggesko og fritidssko som er lave er det jeg liker best.

NEKTER gubben å gå med sko han vil gå i
(he he) Jeg er bare 1.58 cm på strømpelesten så jeg er ikke høy. Derfor nekter jeg gå med gubben om han går med treskoene sine som sikkert er minst 3 cm høye! ha ha ja hele 3 cm og han er 1.84 cm høy. Jeg føler meg bitteliten når jeg går ved siden av ham! Han er blitt mye flinkere til å ta på seg vanlige sko når han skal ut dørene med meg da 😍.

BRILLER
J
eg bruker faktisk briller, men har vært veldig dårlig med å bruke dem. Tidligere i år måtte jeg ta en ny synstest da det var over ti år siden sist. Jeg har følt at synet har blitt svekket gjennom årene, og det ble bekreftet etter synstesten. Nærsyntheten min hadde gått opp i styrke og de brillene jeg hadde med gamle styrker funker ikke lengre. Var vel ikke rart det at jeg ikke følte jeg så noe bedre om jeg brukte de gamle brillene haha. Jeg må bare innrømme at jeg har vært dårlig med å ta dem i bruk etter jeg fikk nye og! Her må jeg virkelig skjerpe meg!

Skifter ofte mobil/ipad COVER
J
eg skifter ofte cover på iphone og ipad. Hvorfor? Fordi det er så mye fint til de som du kan finne f. eks. på Ebay. Jeg har hatt utrolig mange forskjellige cover til alle mobiler jeg har hatt. Men etter jeg byttet til iphone 7 plus og fikk dette coveret fra Ideal of Sweden har jeg ikke byttet. Jeg skrev et innlegg om akkurat dette coveret som du kan lese om her: "Ideal of Sweden".

Sitte foran i bil
A
lle ungene vet at passasjersetet er kun jeg som får sitte så lenge jeg er med i bilen haha. Jeg takler dårlig å sitte bak siden jeg blir så kvalm.

Krakk
 Det må alltid være en liten krakk på badet her hjemme fordi jeg må ha noe å ha føttene min på når jeg sitter på do. How odd is that?

Viktig med lås  
Kan jeg ikke låse døren inn på et bad eller toalett klarer jeg ikke gå. Og er det folk ut forbi døren klarer jeg heller ikke gjøre noe. Det stopper bare helt opp!

Spisepinner
Jeg har brukt spisepinner så lenge jeg kan huske, men jeg er jo tross alt vietnameser da. Mannen min lærte seg fort å bruke spisepinner da han ble sammen med meg. Hans unger kan vel også bruke det litt, mens jeg og Thea kan det best. Har nå minstemann som enda ikke har lært seg det.....

Jeg sover ALDRI naken!
Hvem gjør det? haha alle gjør vel det? eller? Jeg må hvertfall ha på meg undertøy og ei trøye uansett hvor varmt det måtte være. Man går jo alltid med noe på kroppen nesten hele tiden, og jeg føler meg helt naken om jeg ikke har noe på meg hahahhaahahha

På tide med en oppdatering!

 • 21.04.2017, 10:15

God fredag alle sammen ❤️

Må si jeg har virkelig vært på latsiden i noen dager nå! Etter onsdagen med masse oppdatering og innlegg på bloggen, har det bare stupt nedover med bloggen min. Jeg har vært på og lest mange av deres innlegg, men har bare ikke orket å poste opp noe selv. Nå er det på tide jeg oppdaterer bloggen slik at den ikke havner i glemmeboken hos andre. Jeg har mange utkast i arkivet som bare venter på å bli ferdig for publisering. Så bloggen vil bli oppdatert med litt forskjelligt i dag. Jeg skal på mellomvakt i dag så det blir forhåndsskrevne og tidsinnstilt når de skal publiseres. Jeg har egentlig frihelg i morgen, men siden konfirmasjonen til Thea er neste helg som er på min jobbehelg måtte jeg bytte med ei kollega. Heldigvis så passet det perfekt med hun så da er det jo bare bra det. Før jobb nå skal jeg bare slappe av og drikke kaffi fra denne nydelige Wik & Walsøe koppen. Et par kanelknuter rett fra ovnen til kaffen er jo bare digg det 😉.  

Kånken

 • 20.04.2017, 12:00

Til sommeren skal jeg reise hjem til Vietnam, og da har jeg tenkt å bruke denne ryggsekken som min håndbagasje. Jeg kjøpte akkurat denne modellen fordi den har en egen lomme til 15 tommers bærbar. Den rommer godt slik at jeg kan få digital kameraet med ekstra linse og ladere oppi. Ipaden min skal også oppi så da blir det litt tungt, så da er det veldig greit å bruke en ryggsekk. Hadde jeg hatt alt det i en skulderveske ville jeg blitt veldig sliten i skulderen. Jeg hadde nok aldri holdt ut da å bære den gjennom den lange reisen. Jeg kunne gått får en trillekoffert, men den skal mannen bruke når han reiser. Utenom ryggsekken kommer jeg til å ha med meg LV Pochette Metis vesken min der jeg skal ha passene, billetter og lommebok. Da er jeg jo klar for å reise 👈🏼.

Kånken fra Fjällräven skal være med meg på tur i sommer!#reise #bagasje #ferie #sommer

 

Ord som beskriver meg

 • 19.04.2017, 18:00

Å finne et ord som beskriver deg selv i ditt navn var jaggu ikke lett! Altså for hver bokstav i navnet ditt skal du finne et ord som beskriver deg selv. Jeg har tenkt litt og kommet fram til de ordene som beskriver meg best. Klarer du å finne dine ord i ditt navn? Velg gjerne både fornavn og etternavn eller bare fornavnet ditt 🙂.


 

T-ANKEFULL

O-MTEKSOM

N-AIV

E-GEN

❤️

V-ENNLIG

I-RRITERENDE

N-ERVØS

N-ERD

I-NSPIRERENDE

N-ÆRTAGEN

G-AL (hahha)

L-AT (DETTE ER GUBBENS FORSLAG)

A-NSVARSFULL

N-YSGJERRIG

D-EILIG (gubben syns det 😜)

👇🏼

TONE VINNINGLAND

Pulled pork med focaccia

 • 19.04.2017, 14:00

#kafe #cafemm #focaccia #lunch 


 

Sko//Michael Kors sneakers - Bukse//VeroModa - Skjorte//BikBok - Veske//Mulberry 

On my agenda today & outfit

 • 19.04.2017, 10:00

Hei igjen folkens 👋🏼

Dagens antrekk kjøpte jeg sammen med Thea før påsken. Jeg fikk hjelp av henne å plukke ut skjorten og dette beltet gjør at jeg ser litt smalere ut enn hva jeg er haha. Jeg har sagt før at jeg er totalt blåst når det gjelder klær og mote, så jeg stoler på jentungen når hun sier at jeg kan bruke dette sammen.

Da er jeg som sagt klar for dagens program som jeg har skrevet ned i hodet og ikke i agendaen min 🙄. Det som jeg har klart å skrible ned i agendaen er mest jobbrelaterte ting som hvordan jeg skal jobbe, og hva jeg må huske på. Alt går som regel på notater og kalender på mobilen, men for meg så syns jeg det er veldig greit å skrive det ned også. For man vet aldri når mobilen kan konke og da sitter du der uten alle avtalene, arbeidstidene osv. tilgjengelig. Men tilbake til programmet for i dag 👉🏼

Klokken 10 skal jeg møte Van (søskenbarnet mitt) på Oasen der vi skal kose oss med kafe lunch. Hver onsdag, om det er mulig, så har jeg en "meg dag" enten alene eller med noen. Da går jeg og kikker og så gå på en kafe for å spise lunch og drikke kaffe. I dag er jeg heldig som får med meg Van siden hun har også fri i dag. Andre ganger har jeg f. eks. mamma eller gubben om han er hjemme. Jeg syns sånne "luftetur" ut er så koselig hihi

Etter det skal jeg innom Ann Kristin som er ei kjekke strikkeglad dame som har montert alle mine Marius klassisk gensere som jeg har strikket. Jeg har strikket ferdig et nå i standard fargene til Pia, så nå er det ikke lenge til hun får den. Satser på hun kan få den når hun kommer neste helg til Theas konfirmasjon. Når det er gjort skal jeg på foreldresamtale med Thea og læreren kl. 14:40-15. Og når det er ferdig er det hjem og lage middag slik at minstemann får mat før han skal på karatetrening fra 17-18 så fra 19-20:30! hehe som jeg sier er fridagene mine alltid travlere enn arbeidsdager 😜.

De er alltid med meg

 • 19.04.2017, 07:45

God morgen alle mine lesere ❤

I dag vil jeg vise dere to ting jeg alltid har med meg ut. To favoritt små vesker som jeg er kjempeglad for at jeg har. Først er key clay som jeg hovedsaklig bruker til å ha kort oppi. Den er egentlig en nøkkelveske, men jeg syns den passer bedre til annet bruk. Om jeg skal gå ut eller ikke trenger hele lommeboken med har jeg bare førerkort og bankkort i den. Og jeg kan hekte nøkkelknippet på clayen om jeg ønsker.

Den andre er en mini pochette som er en liten veske mange bruker til å ha sminketing. Men jeg bruker den til å ha lipglossene, håndkrem, et par bind i tilfelle tante kommer og andre småting. Det er mer sikkerhet å ha slike ting i en egen veske enn ha de løst oppi større vesken. Jeg har to litt mer dyrere skulderveske som jeg absolutt ikke har lyst å ødelegge om håndkremen f. eks. skulle lekke nedi vesken. Denne mini pochetten fikk jeg kjøpt til en rimelig bruktpris på finn.no. Mens den key clay kjøpte jeg nytt i sammen med da jeg kjøpte veske på Louis Vuitton butikken i Oslo.

Mens jeg ventet........

 • 18.04.2017, 21:10
#spotify #kaffe #bil #karate #trening #fordfocus #musikk #barn #kopervik #venting #blogging #foto #canon


Etter jeg leverte Jonas på treningen i Kopervik kjørte jeg hele veien tilbake til Haugesund. Jeg stakk innom Waynes Coffee for å kjøpe meg en cafe latte med ekstra kaffe oppi. Jeg kjente jeg måtte få i meg noe for å holde meg våken på veien haha. Så gikk ferden videre til OBS Bygg (ikke min favoritt butikk at all!!) for å gjøre noe for gubben. Du er vel fornøyd nå ikke sant? hehe Da alt det var gjort kjørte jeg tilbake til Kopervik og satt ut forbi og ventet med kaffi pluss Spotify. Jeg hadde tatt med speilrefleksen så da ble det noen bilder til dette innlegget også 😜. Og se på denne morsomme Hoptimisten min i bilen - er den ikke søt? 

Fort og gale!

 • 18.04.2017, 19:17

Når man ikke får så mye tid til å lage middag er det godt å ha ferdigmat som en har fått av mamma. Maks en time på meg å lage middag før jeg må kjøre ut er ikke lett når gubben er på jobb. Himla greit med maten jeg fikk av mamma. Trengte bare sette på riskoker og varme middagen, vips så var det middag haha. Viktig å få i seg noe mat før guttungen skal på trening. Fort og gale 😅

10 spørsmål & svar

 • 18.04.2017, 16:00

Hva er ditt forhold til familien?
- Jeg har et veldig bra forhold til familien min, mye bedre enn hva jeg noensinne har hatt. Familie betyr alt for meg uansett hvor eller hva. Dessverre har jeg ikke kontakt med alle de nærmeste, men det er et valg som hver av oss har valgt.

Har du mange venner?
- Jeg hadde en bestevenninne i barndommen, men hun har jeg ikke hatt kontakt på år og dag pga. personlige årsaker. Jeg hadde faktisk bare henne som bestevenn. Men da Thea begynte i 1. klasse ble jeg kjent med mor til ei i klassen hennes, og moren har blitt min bestevenn siden dess. Hun er ei dame med bein i nesen, hun er der for meg og hun sier ting rett ut som det er. Av og til kan hun være litt ivrig hehe men jeg vet hun mener aldri noe vondt eller vil meg noe vondt.

Hvis du hadde vært en kjendis, hvem ville du vært? Hvorfor?
- Jeg vil vel egentlig ikke være noe som helst kjendis.  Jeg ønsker å bare være meg selv og leve et helt vanlig normal liv med dem jeg bryr meg om. 

Hvem er ditt største forbilde?
-  Alle som jobber for å nå frem i livet. Tar et tak selv og ikke bare tror at alt blir servert på sølvfat. De som virkelig står på for å oppnå sine mål og drømmer <3

Har du noen fobier?
- Klaustrofobi.... trange rom eller om jeg blir presset inn i et hjørne... eller sitter i et rom midt i med masse rundt meg... da får jeg helt hetta. Som f. eks. i kinosaler velger jeg alltid seter der jeg har en fri åpning og minst mulig folk som sitter rundt meg.

Hvor ser du deg selv om 5 år?
- Det er ikke lett å tenke seg hvor jeg ser meg om 5 år, fordi det er så mye som kan skje til den tiden. Men jeg håper jo at jeg fortsatt er like lykkelig som jeg er nå, at jeg har det bra, at helsen er bra, at jeg fortsatt har en jobb, ungene er snille og flinke osv. osv. Og forhåpentligvis har jeg fått valpen jeg har ønsket meg hele livet mitt hahaha

Hvilke land har du vært i?
- Sverige, Danmark, Tyskland, England, Vietnam, Usa, Tyrkia er land jeg faktisk har vært i og reist rundt.

Følger du med på noen serier?
- Jeg elsker å se serier, og har mange serie på listen. Akkurat nå ser jeg om igjen Two and a half men og CSI Miami.

Hva syns du om barnevernet i Norge?
- Nå har jeg ikke direkte vært borti barnevernet i Norge, men kjenner andre som har havnet i klammeri med barnevernet. Og det jeg har fått hørt fra dem jeg kjenner er ikke positivt kan du si. Barnevernet gjør sikkert en bra jobb for mange, og har sikkert mye bra. Problemet er at vi bare hører om alt det negative i media, men det som er bra eller det de gjør bra får vi ikke høre om. Jeg håper virkelig ikke at jeg noensinne kommer borti barnevernet, og jeg håper og at ingen av mine venner eller nære kommer i den situasjonen.

Hva tenker du om at voksne netthetser andre på facebook og at det kan smitte over på barna deres?
- Det syns jeg er forkastelig! At voksne mennesker ikke har bedre vett i hodet sitt. Voksne mennesker som angriper andre på nett er bare til å spy av. Hva er det de lærer barna sine? Barn vil bli påvirket av voksnes atferd og kan da begynne å gjøre det samme. 

Ikke tving meg!

 • 18.04.2017, 09:00

"As every cat
owner knows,
nobody owns
a cat"

- Ellen Perry BerkeleyEr det rett som sitatet sier eller? Jeg tror på det haha for katten min er like dum hver gang! Men så det er sagt er det ikke alltid like lett å lokke henne bort altså. Hun er jo tross alt en pusekatt og de har jo tendens til å gjøre akkurat hva de vil. De verken lyer deg eller kommer når du roper på dem. Neida, du må lokke dem og være tålmodige med dem. Og når de begynner å male og kommer nærmere..... da grabber du tak i pusekatten. Slik du ser meg med katten min virker som det er så fint, ikke sant? Men neida..... jeg må tvinge henne å bli holdt. Med andre ord jeg må tvangsholde henne, og dum som hun er lar hun meg ha kontrollen. HAHA Jeg burde vel være glad for at hun er ei ganske snill katt som ikke angriper eller gjør motstand når hun blir holdt slik. Kan nesten se det i øynene hennes at hun sier "ikke tving meg" haha. Hun sitter bare og venter på at jeg skal løsne litt på grepet og se om hun finner en sjans å hoppe ned. Noe hun selvfølgelig gjorde med en gang jeg slapp taket! Men jeg fikk nå et fint bilde med henne da 😜.

Påskekvist? Bjørkeris? Eller hva????

 • 17.04.2017, 21:00

Hva kaller vi denne typen påskepynt? Påskekvist? Bjørkekvist? Bjørkeris? Påskepynt haha nei jeg vet ikke hva denne type påskepynt kalles for. Og det visste ikke søskenbarnet mitt heller 😅. Uansett fint er det da med sånn påskepynt 😍 veldig kreativt og koselig. Som jeg skrev tidligere har min søskenbarn bursdag i dag, og vi har nå vært og feiret henne. Lammestek med fløtegratinerte poteter og japansk ostekake til dessert fikk vi servert. Koselig avslutning på årets påskedager kan man si ❤️. Alltid koselig med slike familiemiddager hos hverandre, og slike treff setter jeg stor pris på. Vi har ikke mange av familie og slekt i Norge så da er det viktig å holde på dem vi har nærme. Jeg vet ikke hva andre tenker, men personlig er jeg familiekjær og liker å ha god kontakt med dem jeg har. Jeg er veldig takknemlig for alle de jeg har rundt meg 😍.

Tusen takk for meg Påske - det har vært en fin og rolig påske for meg. I morgen begynner den vanlige hverdagen igjen med skole og jobb. The hard life begins !
 

Hva ville jeg gjort, hvis jeg hadde blitt gravid........

 • 17.04.2017, 17:00


 

Hva ville jeg gjort............ hvis

.. Jeg hadde tryna offentlig?

Huff ........... det hadde vært drit flaut! HAHAHA jeg hadde nok ikke brydd meg sånn sett, men det er jo flaut om det skjedde. Det har også skjedd meg flere ganger gjennom tidene og da 😅🙈

.. Jeg hadde vunnet i lotto?

Jeg hadde tatt helt av! Da mener jeg i det jeg får vite at jeg har vunnet, og da hvis det er store sum det er snakk om. Jeg hadde hoppet i taket og hele tiden bare sagt til meg selv: "er det sant? er du sikker? har eg vunnet? seriøst? nei du bare tuller! virkelig????" noe i den duren. Men om jeg hadde vunnet 45 kr så bryr jeg meg ikke hahahhahahaha 

.. Noen baksnakket deg?

Det har det sikkert folk gjort i alle årene jeg har levd og lever! Baksnakking er noe som dessverre ingen kan stoppe, og har folk så jækla lyst å snakke bak ryggen på meg så VÆR SÅ GOD! Livet er for kort til at jeg skal sitte og fundere på hvem eller hva folk baksnakker meg på. Jeg har alltid tenkt at har de så lite å gjør på i sitt eget liv slik at de må sitte baksnakke andre, så har de F..... ingen liv. Hva jeg gjør eller hvordan jeg har det er det jeg selv som styrer. Alle har et liv og jeg står for det jeg gjør og for den jeg er!

.. Jeg hadde blødd i gjennom?

Her må jeg tenke meg om.... hva det menes om jeg hadde blødd i gjennom........ Er det snakk om at jeg har skadet meg stygt og alvorlig, eller er det snakk om jeg hadde hadde et uhell med tante rød! Men la oss si at jeg hadde blødd i gjennom pga. en alvorlig skade hadde jeg nok fått panikk. Men er det pga. tante rød hadde kommet uanmeldt og jeg var uforberedt, hadde jeg nok blitt veldig flau haha.

.. Jeg hadde blitt gravid?

Da ville første spørsmål som mine nærmeste være: "Hvem huleste er faren?!????" for alle vet at det er umulig at en av oss kan få flere barn. Dessuten har vi 4 flotte barn som vi er glad i, og det er mer enn nok for oss to. 

En sen frokost er bedre enn aldri

 • 17.04.2017, 13:00

Litt sent med frokost når klokken snart viser 13:00! hehe men bedre sent enn aldri. Jeg klarte å kravle meg ut av sengen i dag litt før ti, og da var det rett på badet og ordne meg for å stikke ut. Eller jeg dro en tur på jobb for å bestille varer, og traff da også kollegaen min derfor tok det litt ekstra tid med bestillingen. Ble jo at vi stod og preika om alt annet enn det vi skulle gjøre haha. Men jeg fikk nå gjort det jeg skulle så komme meg hjem til ungene. Jonas har fått besøk av to klassevenner, og jeg slapper av nå med kaffi og brødskive. 

Vi ble i dag invitert til søskenbarnet mitt som fyller 35 år i dag. Så da ble det plutselig vi skal ut på familiemiddag om en liten stund <3.

Jumping

 • 17.04.2017, 12:00

Noen bilder av karate kidden min fra langfredag. 

Black monday

 • 17.04.2017, 07:00Kipling taske ❤️

På gata er jeg .........

 • 16.04.2017, 16:00


 

På McDonalds er jeg som regel når jeg er blitt "alenemor" 👉🏼 når gubben er reist på jobb ...... da forekommer Mc Donalds oftere enn når han er hjemme.

På stranden er jeg den som ligger og soler meg alt jeg kan. Jeg elsker badelivet og kunne vært ukevis på stranden fra morgen til kveld!

På snapchat er jeg flink å snappe - jeg snapper med faste venner der og har en god mengde med snap dager med flere. Add meg btw. om du har Snapchat: tvilling81

På Facebook er jeg regelmessig innom og sjekker litt omkring. Jeg har min blogg FB side og min private samt jeg passer også på FB siden til Rema 1000 Solvang der jeg jobber.

På gata er jeg den som ikke kjenner igjen folk jeg faktisk kjenner haha. Jeg er på en måte i min egen verden. Er det folk jeg f. eks. ser daglig på jobb, og jeg treffer dem på gaten vekk fra det jeg er vane med å se dem, da ser jeg ikke at det er dem. Jeg er vel litt fjern når jeg går ute på gata, jeg er så opptatt med å kikke og få med meg all slags at jeg har ikke tid å studere menneskene.

Om morgenen er jeg skikkelig våken! Jeg våkner som regel før alarmen ringer, og da er jeg lysvåken. Joda, det kan være enkelte ganger jeg er trøtt pga. jeg ikke har fått sovet godt. Men jeg er alltid våken rundt 7 om jeg skal på jobb eller ikke. Med andre ord er jeg mer en morgen menneske.

På matbutikken er jeg jo DAGLIG haha siden jeg jobber i matbutikk så.... 

Hos tannlegen er jeg heldigvis ikke ofte nå etter jeg ble voksen. Da jeg var liten var jeg ofte hos tannlegen .......

På treningsstudio er jeg ikke så da kan jeg ikke svare på det 😜.

 • Mat
 • Den gode smaken

  • 16.04.2017, 12:50

  Har dere prøvd Mills sin nye smør som heter Olivero?

  "Olivero er en smakfull kombinasjon av smør- og olivenolje. En unik blanding som gir det beste fra to verdener."

  Den kommer i bordpakning på 400 g og er velegnet til både smørbrød, steking og baking. Og nå har jeg spist brødskive med dette smøret og kokt skinke med honning og sennep fra Nordfjord Kjøtt. Det smaker godt og jeg vil anbefale alle å prøve! Det som jeg syns er best med Olivero er at den kan brukes til alt 👍🏼. Hehe ble litt reklame her men men jeg jobber tross alt i en matbutikk, og det er jo alltid greit å prøve nyheter som kommer. Og er det noe bra så er det jo kjekt å la andre få vite om det slik at andre kan prøve og se hva de syns. Alle er ikke like men hvem vet? Kanskje du likte det eller kanskje ikke. Man vet ikke før man har prøvd 😉.

   

  Like music for my ears

  • 16.04.2017, 08:55

  Hvor herlig er det å våkne opp til noe som høres ut som musikk på en søndag morgen? Lyden av regn som slår mot vinduet som et helt tromme orkester. Solen hat bestemt å ikke komme..... foreløpig håper jeg. Kanskje det blir bedre utover morgenen 🤔 satse på det.

  Ha en flott påskemorgen 🌹

  Stengt for i dag

  • 15.04.2017, 17:30

  Juhuuuu endelig kan jeg stoppe opp for  i dag og puste ut. Det har gått i ett i dag fra jeg stod opp klokken 7 til jeg kom meg inn dørene hjemme nå klokken 17. Mange som skulle handle og vi som var på jobb i dag fikk kjørt oss haha. Og nå er det stengt til og med 2. påskedag da. Men nå kan vi bare puste ut og klappe oss selv på skulderen for en bra innsats vi har gjort i dag. Jeg fikk handlet inn det jeg trengte så nå kan jeg bare slappe av resten av påsken. Lage meg noe mat og se serie 👍🏼.

  Bare litt igjen.....

  • 15.04.2017, 16:00


   

  ......... så er jeg ferdig med Pia sin Mariusgenser! 

  Det har tatt litt tid ja hehe men bedre sent enn aldri ikke sant? Det som er irriterende er at jeg har bare en runde rundt pinnen med blå, og så er det ikke nok garn til runden!!!!! ARGGGGG...... og siden jeg skal på jobb klokken 8-16 på lørdag får jeg ikke kjøpt 1 nøste til med blåfargen jeg trenger. Så nå må den ligge til tirsdag ettermiddag før jeg får kjøpt garnet slik at jeg kan strikke det lille som er igjen.

  White marble

  • 15.04.2017, 12:00

  White Marble cover for iPad Air 2.

  Opprinnelig så jeg hvit marmor veske via blogginnlegget til Hege Merete som hun hadde lagt ut. Og via den linken hun kjøpte sin iPad veske fant jeg da denne jeg har bestilt. Jeg var ute etter en marmor case til min iPad, men hadde ikke funnet noe til normal pris før nå. Jeg skrev til selgeren at jeg ikke ønsket å ha noe initials bak på coveret, for jeg syns ikke det ble noe fint med tekst på den. 

  Link 👉🏼 White marble on Ebay

   

  Påskeaften

  • 15.04.2017, 07:03

  God morgen alle sammen ❤

  To dager fri er over og i dag skal jeg på jobb, men bare til klokken 16:00. Siden det er påskeaften så stenger jo butikken tidligere enn vanlig. Jeg får gjøre meg klar så får dere ha en riktig god påskeaften 😊.

  Langfredag antrekket

  • 14.04.2017, 19:00

  Kan ikke akkurat skryte av at dette er noe voldsomt moteriktig antrekk. Men så lenge jeg føler meg komfortabel i klærne så bryr jeg ikke om det passer sammen eller ikke. Meningen var bare en biltur med elbilen slik at den får seg noen langturer inni mellom. Er litt synd mannen ikke er hjemme nå i påsken der jeg har en del fridager. Sånn er det bare for dem som jobber offshore. Disse bildene har forresten Jonas tatt for meg hehe heldigvis så hadde jeg 50mm linsen slik at det var lett for han å holde kameraet 😆.

  Nå skal jeg bare ligge på sofa og se CSI Miami resten av denne langfredagen. I morgen er det jobb 8-16 så blir det fri til og med tirsdag 👍🏼.


   


  Sko//UGGS - Joggebukse//SportOutlet - Ulltrøye//KariTraa - Jakke//JeanPaul

  Bokn

  • 14.04.2017, 17:05

  Bilder fra bilturen jeg og Jonas har tatt i dag utover til Bokn. Her har vi tatt bilder for hverandre og flere bilder kommer senere 😉.   

  På fest er jeg........

  • 14.04.2017, 14:00


   

  På internett er jeg ALLTID som regel tilgjengelig - AVHENGIG - jeg har alltid mobilen i nærheten. Den er alt for det er der alt skjer 👈🏼

  I familien er jeg den i midten....... midten mellom eldste og den yngste. Midten som lett ble sammenlignet med den som er eldre og yngre..... not always good kan jeg bare si .............

  På kjøkkenet er jeg er jeg svært sjelden å se HAHAHA jeg liker mat men jeg liker ikke å lage mat. Jeg kan lage men å bruke timevis på kjøkkenet er bare ikke meg dessverre.

  På skolen er jeg den som aldri rekker opp hånda og er livredd for at læreren skal rope opp navnet mitt. Jeg har alltid vært den upopulære da jeg gikk på skolen. Barne og ungdomsskoletiden min syns jeg ikke noe om fordi jeg ble mobbet på skolen.....

  På melding er jeg en racer! Jeg liker best å skrive meldinger enn å ringe. Men av erfaring så er ikke alltid det beste å skrive fordi det ikke er lett å tolke en melding der det bare er tekst. Det er lett å misforstå og tolke feil innholdet i meldinger. Men å skrive meldinger med andre syns jeg er kjekkest uansett.

  På eksamen er jeg veldig nervøs. Jeg får alltid vondt i magen og må alltid på do før jeg skal ta eksamen.

  På fest er jeg den som bruker lengst tid på drikken dvs. jeg bruker så lang tid for å bli ferdig med det jeg eventuelt drikker. Det kan gå opptil 3 timer for meg å drikke opp en boks med øl eller cider. Så for meg som drikker så sent og så sjeldent pleier jeg da oftest å være sjåfør enn passasjer 😆.

  På shopping er jeg overalt og kikker! Jeg trenger ikke shoppe noe for det om jeg må liksom innom alle butikker. 

  En langfredag

  • 14.04.2017, 10:30  Så var vi kommet til langfredagen i påsken, og været er upåklagelig fint. Bare blå himmel å se og nesten vindstille også. Jeg får se om det blir en tur i dag med ungene etter jeg har vært en tur innom jobben. Får se om vi kan få kjørt ut på fine plasser som vi kan ta bilder osv. Dere få ha en flott langfredag så langt så blogges vi snart igjen.

  Å akseptere kroppen sin

  • 14.04.2017, 01:00


   

  Uansett hvordan du ser ut så er det alltid noe som noen bare må pirke. Har du ikke merkeklær blir du holdt utafor, og blir ei av de upopulære. Mye kroppspress og statuspress blant dagens ungdom. Jeg husker da jeg var yngre var det ikke like mye press på det viset som det er nå. Jeg hadde ikke foreldre som hadde mye penger den gang. Vi unger fikk ikke merkeklær eller dyre ting. Jeg visste at slik var det bare for oss. Jeg følte ofte at jeg ikke var god nok eller fin nok for andre. Alle hadde fine klær og sko og de fikk nye ting osv.

  Jeg har alltid vært den lille grå musen med dårlig selvbilde. I en alder av 12 begynte jeg å tenke på kroppen. Hvordan jeg så ut og hvor mye jeg hatet det jeg så. Tynn, spinkel og kjedelig. Kroppen var i forandring. Brystene begynte å komme og jeg var så flau over dem at jeg alltid gikk så krumbøyd. Jeg ville ikke at andre skulle se at jeg hadde fått pupper! Men ..... brystene bestemte seg å stoppe å vokse i en alder av 15. Og fra da sank selvbildet mitt totalt i kjelleren. Jeg fikk høre stadig hvor flat jeg var og ordene "rett deg opp Tone" sitter enda i hodet mitt. Rundt omkring meg så jeg hvordan jenter og damer så ut. Flott figur med flotte pupper. Jeg ønsket så sårt å være like fin som alle andre. Jeg ønsket at høyden min var høyere, ønsket meg større pupper, ønsket meg fint og langt hår, ønsket å få en flott kropp som alle andre. 

  I 2007 fikk jeg drømmen min oppfylt. Brystoperasjon. Endelig følte jeg meg som en skikkelig dame! Selvbildet mitt begynte gradvis å gå oppover, og jeg følte at nå vil alt bli bedre. Og spørsmålet da er om denne operasjonen har vært til nytte eller ikke for meg? For meg så var dette valget det som måtte til for at jeg endelig kunne like kroppen min. En brystoperasjon og to fødsler måtte til for at jeg nå føler meg vel med min egen kropp. Selvom jeg av og til tenker at jeg skulle ønske jeg fikk av meg valpeflesket 🤣 noe jeg hadde klart om jeg hadde latt snopeskålen være! Men jeg har fått en helt annen mening om kroppen min nå enn hva jeg hadde. Jeg har lært at jeg skal akseptere kroppen min slik den er. Høyden kan jeg ikke gjøre noe med, men bredden er det helt opptil meg selv å styre.

  Det er mye mer press nå i dagens samfunn enn hva det var før. Og jeg kan forstå de yngre som vokser opp nå, forstå hvordan de blir påvirket av alt rundt seg. Men det eneste jeg kan si av erfaring er å prøv å være deg selv. Snakk med voksne eller snakk med noen du vet du kan betro deg til. Snakk om tankene og hva du føler. Jeg hadde ikke den muligheten da jeg vokste opp, men du har det så ikke la noen påvirke deg eller styre deg. Vær deg selv ❤️.

  Follow me on Instagram

  • 13.04.2017, 23:45

  Følg meg på min nye Instagram konto: 

  vinningland_photo 

  Jeg har ryddet opp og fått en mer stilrent IG konto der jeg samler en del av bildene jeg har tatt over tid. Mesteparten av bildene er tatt med Canon Eos 6D og diverse linser. Men kan hende det er noe fine bilder fra iPhone 7 plus som jeg legger ut inni mellom.

  Hovedsak så ønsker jeg en IG som skal være lyst og med fine bilder som jeg er fornøyd med.

  Så følg meg der og jeg følger deg tilbake 😉   

  Update: How my nails look like now

  • 13.04.2017, 17:00

  For 16 dager siden var jeg og fikset neglene hos Kalinka Beauty Studio i Haugesund sentrum. Følg gjerne også dem på Instagram for flotte bilder og inspirasjon på negledesign 👉🏼 https://www.instagram.com/kalinka_beauty_studio_/ Der fikk jeg lagt på gel-lakk oppå mine egne negler med hvit tipper. Jeg har alltid likt fransk manikyr typen når det gjelder negler. Etter jeg fikk ordnet dem har jeg jobbet som vanlig uten problemer. De sitter fortsatt godt på og nå har det vel vokst litt ut. Kanskje under millimeter og er såvidt man kan se det heller. Men hvordan ser de ut etter 16 dager? Her har jeg prøvd å ta bilde av begge hender, noe som ikke var så enkelt hihi. Kameraet mitt er ikke akkurat noe lettvekter heller, og å holde klumpen med venstre hånd og knipse... huff haha 

  Bilde under er fra mobilen dagen jeg fikk ordnet dem for 16 dager siden.  16 dager etter venstre og høyre hånd:

  #mote #skjønnhet #negler #foto

  Gult er kult

  • 13.04.2017, 12:45

  GOD PÅSKE 🐤

  Det er så herlig med litt fri i hverdagen, og slike chille antrekk elsker jeg. Denne genseren er bare så god og bruke. Den er god og varm og såpass lang at jeg kunne nesten brukt an som en tunika/ kjole haha. Jeg skal gå med denne hele påsken har jeg bestemt meg for 🐥.

  Skjærtorsdag

  • 13.04.2017, 11:45

  God formiddag til alle dere der ute 

  ❤️  Jeg startet dagen med en god varm dusj før jeg gikk ned i stuen. Ungene har ikke våknet så da kan jeg bare ta det helt med ro. Det er tross alt påskeferie så de kan få sove litt lengre. Planene vi har i dag er å ta turen til foreldrene mine. Der skal vi få pinnekjøtt til middag noe som skal bli knallgodt! Ellers har vi ikke så mye vi skal, kanskje det blir noe trening på Jonas - who knows. Uansett vil jeg ønske alle sammen en god påske og kos dere masse enten om du har fri eller ikke 💐.

  Påske uten gubben

  • 12.04.2017, 17:22

  Trallalallaaaaaa nå tar jeg en mini påskeferie folkens! Tre hektiske arbeidsdager for meg er ferdig, og nå kan jeg slappe av i to dager før det er jobb påskeaften. Mannen er også komt seg på plass ute på Sleipner, og livet som "nordsjøenka" har begynt for meg. Det blir rett og slett en påske uten gubben! Hehe

  Akkurat nå sitter jeg i bilen og venter på at Jonas skal trene ferdig. Det ble sånn full fart hjem fra jobb og rett hjem for å hente guttungen. For så å kjøre ut til Kopervik der han trener fra 17-18. Og i farten hadde jeg jo tatt med mine Bose headphones for jeg tenkte jeg skulle høre på musikk i mens. Men neida alt klart og jeg kommer frem til Kopervik og da finner ut at den forbaska iphonen min ikke har 3,5 jack plugg! Jeg vet jo at iphone 7 modellene ikke har det hullet lengre, men kom ikke på det i farten. Jeg må jo ha adapter for å kunne høre på musikk med mindre jeg bruker earpods som følgte med mobilen. Jaja så da ble det musikk fra Smurfen istedenfor. Godt jeg bare kan skru på strømmen på bilen og musikkanlegget der. Det som er merkelig er og at rekkevidden på bilen går oppover mens jeg bare står i ro med musikk på 🙈.

  Jobb, handling og trening

  • 11.04.2017, 07:22

  God morgen til alle dere flotte ❤

  En ny dag og nærmere påsken og solen skinner ute. Jeg må innrømme at mange av morgeninnleggene mine er når jeg er på badet. Der er det et vindu som solen skinner rettt inn på morgenen. Og i dag varmer den godt i tillegg til at det er varmekabler på. I dag har jeg dagvakt og etter jobben skal jeg planlegge middager for påskedagene. Så dra og handle imens Jonas er på karatetrening i Kopervik i ettermiddag. Ganske greit at klubben har egen dojo slik at de kan ha treninger for det om skolen er stengt. Greit å få trene litt denne uken siden det blir mange dager uten pga. påsken.

  Den er Bare min!

  • 10.04.2017, 20:30  Sjekk hva jeg har fått i dag på jobb!!!!! Påskeharen har vært hos oss på Rema Solvang, og jeg må jo bare få si tusen takk for egget 😉.

  Nå kan jeg kose meg med påskeegget som bare er MIN 🐣. Den skal jeg spare til påskedagene, og kanskje jeg kommer til å dele litt med ungene ..... hvis de er snille haha. Nå skal jeg gjemme den vekk og lage meg noe kveldsmat og se litt serie før det er loppekassen. Dagen i dag på jobb har vært fin og jeg føler jeg har god kontroll, til tross for det er ganske så mye varer å passe på.

  Hjemme alene er jeg......

  • 10.04.2017, 15:00  Hjemme alene er jeg..... litt felen av meg... spesielt om kveldene. Jeg har livlig fantasi og hører jeg lyder så blir jeg redd. Mørkredd er jeg også! Om du kommer på besøk uanmeldt og ringer på døren, da hopper hjertet mitt på høygir. Jeg tør ikke åpne døren før jeg har ropt og fått et svar utenfor eller at jeg springer opp og kikker ned fra vinduet. Men ellers er jeg rolig og slapper av når jeg er alene hjemme på dagen.

  På flyplassen er jeg..... alltid overstresset og giret! Stresset fordi jeg er livredd for å komme for sent til en boarding eller ikke finne gaten. Giret fordi jeg er ute og reiser og skal enten til en ferie eller hjem fra en ferie osv. 

  På byen er jeg..... SÅ sjelden at jeg ikke vet hvordan jeg er egentlig. Det er så altfor lenge siden jeg har vært ute på byen. Jeg ikke såååå gammale, men livet har endret seg til at by og festing ikke er noe jeg bryr meg om lengre. Jeg setter mer pris på en rolig kveld hjemme med mannen og barna, eller bruke tiden min til å treffe andre familimedlemmer. 

  Ved matbordet er jeg..... TREIG! Ja, jeg har aldri vært noe racer på å spise. Jeg bruke god tid og tygger og svelger maten skikkelig. Det er alltid jeg som sitter igjen ved matbordet, og mange ganger må jeg kjefte på gubben som rydder vekk bordet mens jeg enda ikke er ferdig 😆.

  På restaurant er jeg..... veldig glad og koser meg skikkelig. For det er som regel alltid en eller annen spesiell anledning for at jeg er på restaurant.

  På flyet er jeg.....  er jeg ganske avslappa. Jeg har ikke flyskrekk eller noe. Det eneste som gjør meg redd på et fly er når det er turbulens. Da sitter jeg og tviholder rundt armlenet mens hjertet dunker fort. 

  Bak rattet er jeg..... alltid forsiktig og prøver så godt jeg kan å følge med på alt som skjer i trafikken. Jeg er ikke aggressiv i trafikken, og jeg holder min fartsgrense for det om det er MANGE tullinger der ute som elsker å kjøre meg opp i ræva! Mange som tydeligvis har hastverk og tror de kommer raskere fram ved å presse seg på andre, forbikjøre og bryte fartsgrensen!

  I diskusjoner er jeg..... er jeg ofte den som tier mest stille. Er det en diskusjon med mange andre mennesker kan du banne på at jeg ikke sier et pip. Jeg er veldig beskjedent når det gjelder å snakke i større forsamlinger. Men er det bare med en eller to personer eller med noen i min ær familie så går det greit. Da er jeg med i diskusjonen osv. 

  På badet er jeg..... er jeg veldig kjapp så lenge det ikke er snakk om å gjøre andre viktige ting som jeg ikke trenger å skrive rett ut 😅. Er det vanlig stell på morgen så er jeg ferdig på under 10 minutter! Jeg har aldri vært noe avhengig av å bruke sminke derfor bruker jeg lite tid på badet.

   

  Sola skinner i regnet

  • 10.04.2017, 09:02

  God morgen alle sammen ☀

  I dag er det virkelig solskinnsdag, noe jeg syns er SÅ godt å våkne til! Selvom solen skinner så pøser det ned med regn. Skulle tro noen hadde åpnet absolutt alle kranene som fins! Men men solen er det så da er jeg fornøyd.

  I dag skal jeg på jobb klokken 12-20 og jeg er klar for årets travelste uke. Butikken er jo stengt i to dager og så åpen en halv dag før det er stengt igjen i to dager. Da blir det alltid kaos og mange som skal ut samtidig for å handle inn. Jeg er klar og skal gi alt sisse tre dagene før jeg har to dager påskefri. Nå er det enkelte ting jeg må ordne før jobb så jeg vil ønske alle dere der ute en riktig god mandag ❤.

  Påske giveaway

  • 10.04.2017, 00:12

  Tre dager igjen til påske og det er mange bloggere som har forskjellige påske giveaway. Jeg vil i den forbindelse tipse dere om en giveaway hos Vilde Unnli. Hun har nå en påskekonkurranse på bloggen sin med masse flotte premie. Om du vil bli med må du trykke deg inn på linken jeg letter ved i dette innlegget, og følge det hun skriver så er du med 😉.

  Påskekonkurransen

  Svar til elevele

  • 09.04.2017, 18:00  Da er det spørsmål fra http://elevele.blogg.no jeg skal svare på i dag. Håper du vil få svar på det du lurte på da 😉.

  1. Hva fikk deg til å begynne å blogge på det stedet jeg ikke en gang greier å stave og hvilken bloggplattform liker du best av den og blogg.no? (Det er så mange som bytter og flytter og sånn, så jeg er oppriktig nysgjerrig).
  - Ja, si det du..... jeg har vært veldig i tvil på hvilken plattform jeg skulle velge. Spør alle de som er her på blogg.no som jeg leser fast om det er sant at jeg har vinglet så sinnsyk mye mellom her og Nouw 😂. Jeg startet egentlig med to andre bloggnavn på blogg.no før jeg valgte å bytte over til Nouw. Grunnen var da at flere jeg kjente byttet samt jeg ville prøve ut det plattformen. Sjekke ut hvordan Nouw var og hvordan lesertallet ville bli der. Jeg har enda Nouw bloggen, og jeg må være ærlig med dere at Nouw har en mye bedre bloggløsning enn blogg.no. Nouw sin oppsett på hvordan du skal designe bloggen, poste innlegg er mye bedre. Verktøy for å poste innlegg via data eller mobil er tusen ganger bedre enn blogg.no.
  Men..... hvorfor valgte jeg igjen å gå tilbake til blogg.no? Enkelt og greit at jeg følte jeg mistet lysten for å blogge, og jeg savnet alle bloggerene jeg ble kjent med her på blogg.no. Jeg ønsket å starte helt fresh opp her for å se om bloggingen blir bedre. Og det har hjulpet litt selvom det er vanskelig å klare vedlikeholde bloggen daglig slik at jeg opprettholder lesertallet. Nå blogger jeg fordi jeg har lyst så jeg tenker ikke så mye på lesertallene lengre.

  2. Kan du nevne tre ord som beskriver deg som person?
  - Sta. Omtenksom. Ansvarsfull/ pliktoppfyllende.

  Ting å glede seg over og til

  • 09.04.2017, 13:40

  Etter inspirasjon fra blogginnlegget til selveste Frodith: " Når man sliter litt med størrelsen...er det viktig å ta grep.."  Glede seg OVER:

  - Jeg gleder meg over dager der solen bare skinner og varmer
  - Jeg gleder meg over når det blomstrer i naturen
  - Jeg gleder meg over det livet jeg har med dem jeg er glad i

  Glede seg TIL:

  - Jeg gleder meg til disse påskedagene for da har jeg fri
  - Jeg gleder meg til konfirmasjonen til Thea som blir 29. april og selskapet 30. april
  - Jeg gleder meg til mai måned for da skal jeg til Egersund med familien på konfirmasjon
  - Jeg gleder meg til 17. mai
  - Jeg gleder meg til sommer
  - Jeg gleder meg til jeg får treffe hele familien og slekten min i Vietnam
   

  Palmesøndag

  • 09.04.2017, 12:15  Hvor fjern kan jeg være når jeg går og sletter innlegg som jeg nettopp har publisert? Plutselig hadde jeg slettet innlegget jeg skrev haha så da får jeg prøve igjen da! Uansett var det ikke noe spesielt som jeg hadde skrevet da enn at jeg har vært en tur innom jobben i dag morgen. Og at jeg nå sitter og slapper av mens middagen er i ovnen. Klokken 16:00 får vi middagsgjester og hva de skal få servert får dere vite senere. 

  Svar til liveterherlig

  • 08.04.2017, 17:30  Jeg har nå endelig fått tid å se gjennom spørsmålene jeg fikk tidligere. Det har vært veldig opp og ned med bloggingen, men i helgen har jeg fri så da tenkte jeg å få svart på spørsmålene. Jeg deler innleggene inn i flere slik at det ikke blir så mye å lese på en gang.

  Først ut er spørsmålene fra bloggeren: http://liveterherlig93.blogg.no

  1. Hva gjør du på fritiden?
  - På fritiden min gjør jeg ikke så mye egentlig. Dagene går generelt i det samme som kjøre ungene på treninger, blogge, strikke, se serie eller være med familien. Er det fint vær så liker jeg å gå tur ut for å ta bilder, da er det mye naturbilder som regel jeg tar bilder av. Har jeg mannen min med så blir det litt antrekksbilder 😀.

  2. Hva er din drøm?
  - Drømmer har jeg i bøttevis, men om de noen gang kan blir virkelig er noe annet hehe. Men en av de drømmene jeg har som jeg ønsker veldig mye er å få meg hund. Jeg bearbeider og jobber hele tiden med mannen i huset slik at han skal bli med på det. Ellers har jeg jo drømmer å reise til New York en gang og til alle disse flotte sydenplassene ☀️.

  3. Hva jobber du med?
  - Jeg utdannet meg først i 2001 som omsorgsfagarbeider, det som nå kalles helsefagarbeider. Jeg har jobbet litt på sykehjem etter jeg tok fagbrevet. Men fikk da en liten fast stilling på en omsorgsbolig som jeg hadde en god stund før jeg sluttet. Grunnen jeg sluttet var fordi jeg ble tilbudt en jobb med høyere prosentstilling innen noe helt annet enn helse. Nemlig dagligvarebransjen! Rema 1000! Jeg tenkte hvorfor ikke? Jeg startet da på Rema 1000 og var nesten et år der jeg jobbet mye i kassen. Etter rundt første året fikk jeg ansvar for frys som jeg da hadde vel også rundt over ett år før jeg da fikk prøve meg på ferskvareavdelingen. Da vedkommende som hadde ansvaret der skulle på ferie. Jeg hoppet i det og hadde det i to uker, men så ble det til at jeg fortsatte der da vedkommende så gikk ut i fødselspermisjon. Jeg har siden da vært ferskvareansvarlig til den dag i dag. Og jeg trives veldig godt i ansvaret jeg har selvom det er veldig krevende. Mye av tiden min på jobb og ellers går i å holde avdelingen oppe, og følge med på alle kampanjer som kommer. Bestille inn varer og passe på dato osv. Jeg har også fra den tiden jeg begynte for fullt med fersk har jeg også fått tatt eksamen og gått opp til fagprøven i salgsfaget. Så jeg har to fagbrev på veggen hjemme 💪🏼.   

  Hi Mickey

  • 08.04.2017, 14:00  Sko//MichaelKors - Bukse//VintageCroppedbyH&M - Bluse//MikkeMusbyH&M

  Påskeliljer rett fra hagen

  • 08.04.2017, 11:00  Jeg er så heldige som har en uteområde der det hvert år kommer nye påskeliljer. Jeg kan bare gå ut i "hagen" og plukke så mye påskeliljer som jeg vil! De er jo like fine som de i butikker så hvorfor ikke plukke dem ute. Nå fikk jeg litt påskestemning i stuen 🐣 disse plukket jeg som var på en måte sprungen ut. Mens i den andre stuen har jeg plukket dem som ikke har sprunget ut enda. Så blir gøy og se når de blomstrer 💐.

  Hvem trenger søvn?

  • 08.04.2017, 09:00  God morgen folkens <3

  Av og til lurer jeg på om mannen min trenger søvn i det hele tatt! Det er lørdag ikke sant og når man ikke skal på jobb eller noe da trenger man ikke stå opp klokken fem om morgenen! Men neida, min kjære mann måtte jo selvfølgelig opp klokken 5 på do! og da vekker han selvfølgelig meg som våkner av hver minste lyd/ bevegelse. Greit nok at han kommer og legger seg så stilt ned igjen.... men gjort er gjort haha. Da måtte jo det bli min tur ut på den der forbaska doen, og når jeg da kommer inn og skal legge meg så er jeg plutselig lysvåken før klokken tikker 6. På toppen av det hele så har jeg en fugl av en gjøk som plent skal kvitre ute 😄. Så da er det bare like godt å hoppe i dusjen og sitter lysvåken klokken 7 på en lørdag morgen. 

  Mannen er like våken som meg og er i hundre. Han styrer på med noe ledninger og strekking av kabler allerede på morgenkvisten. Det tok ikke lange stunden før det tikka som en gal på mobilen min. Jentungen i kjelleren lurte på ka i huleste han holder på med siden han har vekka henne sikkert 5000 ganger! haha. Sånn er det bare med mannen min.... når han setter i gang med noe så skal han gjøre det ferdig med en gang! Godt de to sønnene våres har så godt sovehjerte at de ikke våkner i det hele tatt hahahaha

  Friday work

  • 07.04.2017, 15:00

  Når dere ser dette innlegget er jeg nok fortsatt på jobb hehe. Full fart med å fylle i varer og plassere nye varer som kommer i ettermiddag. Gjør klart for den store før-påske helgehandelen. Mange skal nok reise på fjellet allerede nå og da må de jo handle inn 😉. Mens andre venter nok til over helgen med storhandlingen. Travelt blir det uansett alle disse dagene butikken har åpent.

  Ha en fantastisk flott fredag alle sammen ❤️

  Tusen takk Marte <3

  • 07.04.2017, 11:25

  Yeahhhh !!! 

  Jeg vet ikke om jeg er inne i en flaks-periode eller noe for nå har jeg vunnet i en bloggkonkurranse hos Marte. Dere husker vel innlegget jeg skrev om at dere kan få en sjans å vinne et par flotte Adidas superstar sko via bloggen hennes? Jeg meldte meg på, og jeg delte på FB og skrev et eget innlegg og linket til henne. Og i går så jeg hun hadde annonsert vinneren av konkurransen på bloggen hennes 👉🏼 HER. Jeg gleder meg skikkelig til jeg får skoene!! Jeg fikk velge selv hvilken Superstar modell jeg ville ha, og jeg valgte da den klassiske fargen hvit med svart striper og gullfarget logo. Samme som Marte selv har bilde av på sin innlegg 🙂. Nå har jeg snart flotte sko for våren og sommeren ☀️.   

  Moteshow

  • 06.04.2017, 22:35

  God kveld bloggen 🙂

  Hvis dere har sett på min Facebook profil tidligere i kveld, vet dere at jeg har vært på moteshow på Oasensenter. Jeg sendte første del av showet direkte på min FB 😎. Jeg var der i kveld med mamma og Thea og kikket litt før det begynte. Grunnen vi gikk og så på showet var fordi storesøsteren min er en av tolv modeller som var blitt plukket ut. Av 650 søkere til showet var hun en av di tolv som de ville ha med på showet. Så da måtte jo vi komme og se og klappe for henne 😍. Etter showet spanderte mamma Dolly pizza på alle oss. Jeg fikk handlet meg en finbukse og skjorte da. Litt bilder fra mobilen herunder:

  Håpløs ubesluttsom.... ifølge gubben....

  • 06.04.2017, 11:00

  En ting jeg ikke klarer å bestemme meg for når det gjelder bloggen er....... designet! Herlighet som jeg styrer på med å bestemme meg for hvilken design jeg skal velge. Jeg er stor fan av KvDesign og har sikkert nå en drøss av design fra henne. Kanskje det er det som er problemet at jeg har for mange å velge mellom? Jeg klarer liksom aldri å bestemme meg .... jeg er så ubesluttsom..... eller som gubben sier jeg er håpløs ubesluttsom 😆. Men jeg tror jeg kanskje har klart å velge et nå som jeg trolig kan være såpass fornøyd med at det blir den en stund.   #bloggdesign #kvdesign #blogging #håpløs

  Flott og rørende

  • 05.04.2017, 19:50

  En flott og rørende fremførelse av årets påskespill fra elevene i 5 A og 5 B. Påskespillet ble fremført i Rossabø kirke i dag med mange foreldre og familie som møtte opp. Det er noe spesielt når en sitter i en kirke, jeg får i hvert fall en veldig åndelig følelse når jeg er i kirken. Samtidig som du ser på din egen unge sammen med alle sine skolevenner som opptrer så fint - gir det meg noen tårer i øyekroken. Ungene var så flinke å fortelle, synge og danse ❤️. Jonas hadde som rolle å fortelle en liten avsnitt i påskespillet. Jeg er glad jeg rakk hjem for å være med på dette. Da de var ferdige fikk vi en ekstraoppvisning og barna fikk stående applaus fra de voksne. En gul rose fortjente de alle 🌹.

  Mamma & datter kos

  • 05.04.2017, 16:00  I dag har jeg og mamma vært på Opus Cafe. Der hadde vi lunch som besto av hamburger med tilbehør, og vi hadde hver vår White Mocca. Vi satt og spiste og preika og hadde skikkelig mor & datter tid <3. Vi gikk en runde på senteret og jeg fikk kjøpt en ny bukse til mannen med gavekortet han fikk på Condor. På Mani fikk jeg en sandal til halvpris som jeg skal bruke til sommeren. Ellers var det ikke store innkjøpene i dag 😀. Viktigste var at jeg fikk en avslappa og fin lunch med mamma, og hun fikk handlet litt matvarer for helgen. Da skal nemlig jeg, gubben og ungene til dem for middag - og da får vi vietnamesisk mat!!! Jippi hahahha

  Senere i dag skal Jonas fremføre et Påskespill på Rossabø kirke sammen med klassen, og da skal gubben dra for å se på. Mens jeg må tilbake til Condor for å få byttet buksen til større størrelse, samt jeg må en tur på jobben og sjekke bestillingen. Det er helg før påsken og da må jeg sjekke at jeg har bestilt nok til fredag slik at jeg har nok til rushet begynner for fullt. 

  Favoritten

  • 05.04.2017, 12:25

  My favorite handbag from Louis Vuitton

  Pochette Metis Monogram 

  ❤️  #louisvuitton #veske #mote #newin #favoritt #elsker #pochettemetis #inspo #roser #blomster

  Outfit of this day

  • 05.04.2017, 10:00

  Så var jeg klar for å gå påmin ukentlige kafe besøk, og i dag skal jeg gå med mamma. Jeg skal hente henne først så kjører vi til Amandasenteret. Og så får jeg se om jeg kommer hjem med noe new in i dag da 😝.

  La vie en rose

  • 05.04.2017, 08:25

  For the besuty of the rose we also water the thorns

  Photo by me Canon EOS 6D + Canon EF 50mm

 • Mat
 • Mug-cake chocolate

  • 04.04.2017, 21:00  Tilbakemelding på denne mug-cake chocolate kommer nå med en gang! Jeg klarte ikke la være å vente med å prøve denne, og her kommer dommen min 😄. For det første var det superenkelt å lage, jeg kunne laget den i søvne haha. Du tømmer bare innholdet i en kopp eller skål, 4 ss melk blander du i til den blir en tykk masse. 800 W og 60 sekunder og så er den ferdig - perfekt laget 👍🏼. Smaken er veldig god, blir litt tørr så ikke ha den for lenge i mikroen. Jeg tok oppi vaniljesaus og da ble den bare helt nydelig 😍.

  Vinn Adidas Superstar hos Marte

  • 04.04.2017, 20:10

  Heisann

  Vil du være med å vinne et par med Adidas Superstar? Da må du klikke deg inn hos martejohannessen sin blogginnlegg 👉🏼 HER for å være med. Sånne Adidas har jeg ønsket meg lenge, og jeg har vurdert å skaffe meg et par selv. Så jeg krysser alt jeg har for en slik premie har jeg selvfølgelig lyst å prøve lykken 😍.  #konkurranse #adidas #blogging

  Superpakke i posten!

  • 04.04.2017, 19:45

  I dag er jeg skikkelig i lykkerus da jeg kom hjem fra jobb og så det lå en pakke på bordet til meg! Og alt dette lå i pakken fra søteste Søtmonsen bak bloggen: http://matogkakeoppskrifter.blogg.no. Jeg vant i en bloggkonkurranse hun hadde for litt siden, og det ville være en overraskelse hva premien var. Jeg skal absolutt prøve ut Mugcake i kveld sammen med friske bær jeg har kjøpt. Sjokolade milkbarene ser også bare helt himmelsk ut! Og ikke minst har jeg også fått pop candy og spiselig kakepynt og lue fra NLY. Som forresten kom Thea til godt for hun likte luen så hun fikk den av meg 😄.

  Så tusen tusen takk for en flott premie Lene Kristin <3   

  Skrivesperre

  • 04.04.2017, 07:13

  God morgen alle sammen ❤

  Som overskriften sier sliter jeg litt med å skrive eller rettere sagt lite lyst til noe for tiden. En blogg uten oppdatering er det samme som å miste lesere totalt. Men sånn er det bare av og til når det gjelder blogging. I går kom jeg hjem fra jobb med skallebank som gjorde at jeg bare spiste og gikk og la meg. Nå føler jeg meg litt bedre men har begynt å snufse så det er vel litt forkjølelse på gang. Etter jobb i dag skal jeg bare kjøre Thea ut på sin siste konfirmasjonskurs før selve dagen kommer i slutten av april.

  En effektiv dag

  • 02.04.2017, 20:30  Heia :)

  Denne dagen har gått i ett egentlig fra jeg stod opp til nå. Først var jeg og Thea på varetelling i nesten 5 timer. Så dro vi hjem og fikk taco til middag av mannen. Etter middagen fikk jeg tatt litt bilder av rosene som jeg kjøpte på fredag på jobb. 39 kr for en rosebukett i helgen så da måtte jeg kjøpte med meg to buketter i favorittfargen min, lavendel. Deretter kjørte jeg og mannen en kjapp tur ut til Haukås på kaffebesøk hos søskenbarnet mitt. På veien hjemover bestemte jeg meg for å ta en tur innom jobb og ta resten av varetellingen.

  Nå er alt ferdig og det føles godt å fått gjort alt det som skal gjøres. Resten av kvelden skal jeg bare redigere litt bilder som jeg skal oppdatere på bloggen etterhvert. Og bilder som jeg skal oppdatere på min nye Instagram konto også, du kan føle meg på IG 👉🏼 HER 😍.

  En helt vanlig dag

  • 02.04.2017, 08:40

  God søndag alle sammen 🙂

  Dagen i går gikk faktisk radigt uten en eneste aprilspøk fra verken kollegaer eller kunder. Alle hadde det skikkelig travelt med å jobbe og ekspedere handleglade kunder. Arbeidsvakten i går gikk i ett haha jeg føk fra kassen til hyllene for å fylle i og rydde. Slik foregikk hele vakten min i går. Jeg var temmelig gåen i bena etter 7,5 t med sånn tempo i går. Men sånn er det jo for alle som jobber i dagligvarebransjen. Det skal være tempo og det skal være travelt 🤗.

  I dag er det søndag og jeg er oppe tidlig som vanlig. Planen i dag er varetelling på jobb så kanskje ta en tur ut senere. Hvis det ikke plaskregner da! Jeg er stadig på jakt etter finne blomster eller motiver jeg kan ta bilder av nå som våren er på vei. Masse blomster og trær og alt skal spire, men her hjemme syns jeg det tar sånn tid før noe spretter ut! Jeg blir nesten misunnelig på mine medbloggere som bor andre plasser i Norge som har så masse fine naturbilder av akkurat det jeg er på jakt etter 🙈.

  Jeg skal ikke la meg lure!

  • 01.04.2017, 09:45

  Jeg vet ikke om dere bryr dere om aprilsnarr eller ikke. Men akkurat denne dagen har jeg litt blandende følelser for. Først er det fordi jeg selvfølgelig er så lettlurt av meg at det bare er skremmende morsomt. Jeg tar alt bokstavelig talt og alt som folk sier sluker jeg rått! Og det vet de fleste om meg så da er det jo så morsomt for dem å lure meg.

  Jeg kan si at jeg går fem på hver gang, men i dag skal jeg prøve å ikke la meg lure. Forhåpentligvis er det ingen som tenker på at det er selveste narredagen ..... men jeg skal på jobb 12-20 så jeg regner med det er nok av spøkefulle kunder i dag 😄. Spesielt stamkundene er koselige. Det er som man kjenner dem godt for det om man kun kjenner dem fordi de kommer daglig og handler. Men det er noe spesielt med disse som kommer ofte. Det er som en liten jobb familie for du blir ganske kjent med dem etterhvert. De er alltid hyggelige og slår av en prat når de kommer inn. Spennende å se om noen av de kommer til å narre meg da eller kanskje det er jeg som får til en aprilsnarr på dem 🤗.

  Om meg

  Tone V. Vinningland

  Just an ordinary girl living my life in a small town <3

  Blogglisten Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no