hits

Gå tur

 • 28.02.2018, 16:00

Sjekk den flotte mannen min da folkens! hehe

Han syns det er SÅ "gøy" når jeg tar bilder av han, og legger ut på bloggen haha. Men her er vi altså på gå tur eller spaserer langs stranden på Åkra. Og siden det bare som regel er bilder av meg, egobilder, som han kaller det, skal jeg jaggu ikke bruke bilde av meg selv for dette stikkordet! 🤣

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto challenge #3

Perlemor sky

 • 27.02.2018, 16:00

Jeg måtte faktisk Google for å vite hva perlemor sky er for noe. Gubben sa at det er noe som heter det ja, men han var usikker selv på akkurat hvordan sky det er snakk om. Så det jeg kom frem til er da dette bildet som jeg tok her om dagen. Skyene der rundt solen som har de fargene kan nesten minnes om perlemor skyer. I think....... uansett så er dagens challenge fullført 😉.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto challenge #2

Favoritt mat

 • 26.02.2018, 16:00

Da braker vi løs med ny fotoutfordring som Sølvi Birgitte har laget til oss. Vil du bli med så klikk inn 👉🏼 HER for å se hvilke stikkord hun har gitt oss for denne uken. Jeg vet jeg har blogget lite her i det siste, men jeg prøver ut på den andre bloggen jeg har. Jeg er her enda og titter hver dag innom dere jeg følger fast. Og jeg oppdatere bloggen her litt inni mellom 😉.

Dette stikkordet har jeg vel besvart på tidligere challenge, men her er en annen favoritt mat som jeg har. 

T A C O

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto challenge #1

 • Mat
 • Haugesunds beste cupcakes

  • 25.02.2018, 15:40

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jåblom Bakst AS

  Byens beste cupcakes får du hos Jåblom Bakst som drives av ei ung vietnamesisk jente her i Haugesund. Disse får du i hennes Cupcakes vogn ved Karmsundsgaten senter. Ellers kan du også bestille forskjellige kaker som hun baker. Du kan finne prisliste 👉🏼 HER eller sjekke ut bloggen: http://jaablombakst.blogg.no

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  "Snøkaos"

  • 24.02.2018, 16:00

  For dagens stikkord fant jeg ikke noe bilde som kan beskrive snøkaos. Så da blir det bare et snøbilde for i dag.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Fotoutfordring #6

  Himmel i brann

  • 24.02.2018, 10:50

  God morgen til alle dere der ute 💕

  Er det ikke en flott morgen da? Himmelen er jo så vakkert selvom det er gjennom stuevinduet. Beklager kvaliteten på bildet hehe ser at vinduet virkelig trenger en vask utvendig 😅. Uansett, nydelig ute og jeg skal starte dagen med en god dusj. Deretter en kopp kaffe og lese blogg. Senere må jeg og gubben ut og handle siste rest av det vi skal lage til familiemiddagen. Vi har nemlig invitert mine foreldre og mine to søskenbarn bort til oss for middag. Storesøsteren min var opptatt så hun kunne ikke komme i dag. Så må jeg rydde litt mens gubben skal ordne til ute i den andre stuen. Huset vårt er ikke megastor så da må det planlegges skikkelig hvordan vi skal plassere folk. Koselig skal det bli og jeg gleder meg til å samles for god mat og godt selskap 💕.

  "I fart"

  • 22.02.2018, 16:00

  Her ruller Jonas avgårde i fart på sin rullebrett 😆.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Fotoutfordring #4

  Wake up!

  • 22.02.2018, 07:11

  With positive intenstions;

  To better yourself

  And the lives of those around you

  God morgen alle sammen ❤

  Start dagen med et smil og tenk på at det snart er helg. Jeg er klar for en ny og travel arbeidsdag. Masse varer som kommer og masse som skal ut i butikken. Så jeg har mer enn nok å gjøre på i dag 😅. Jeg håper alle får en fin morgen og en flott torsdag ☺.

  Et 5 år gammelt bilde av meg

  • 21.02.2018, 16:00

  Her måtte jeg dykke langt i arkivet for å finne et gammelt bilde. Det var ikke lett å finne noe da jeg ikke har så gamle bilder liggende lett tilgjengelig. Men fant nå dette som er mange år siden hehe.

  Fotoutfordring #3

 • Mat
 • Haugesund i 100

  • 21.02.2018, 13:45

  "Haugesund i 100" er en kampanje for å vise frem byens spisesteder. I en uke har du muligheten å prøve ut retter til kun 100 kr på forskjellige restauranter i sentrum. Dette er andre gang Haugesund sentrum arraangerer en slik uke. 

  I dag prøvde jeg og søskenbarnet mitt ut Sabi sushi sin 100 kroners rett, Poké bowl. Som er en rett med tempura scampi, ris, grønt, spirer, syltet rødløk, flyvefiskrogn og digg topping. Etterpå spleiset vi på en dagens sushi som kokken har valgt ut. Maten smakte godt med koselig selskap. 

  Senere til helgen skal jeg og mannen ta turen på byen selv for å spise på de andre stedene som er med i kampanjen. Da tenkte vi å prøve de litt mer finere restaurantene på kaien. Vil du se hvilke plasser i Haugesund sentrum som er med, kan du klikke inn på Facebook siden 👉🏼 HER.

   

  "Vinterferie"

  • 20.02.2018, 17:15

  Jeg er visst en dag for sent ute med fotoutfordringen til Sølvi Birgitte denne uken. Jeg hadde helt glemt ut at hun har satt i gang en ny utfordring til oss. Men bedre sent enn aldri da, så jeg hopper over første dag som hadde stikkord "Valentinesday". I dag er stikkordet "vinterferie" og her hos meg var det nettopp ferie. Dette bildet tok jeg i vinterferien så da kan det jo telles som oppdrag fullført 😉.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Fotoutfordring #2

  En pause er over

  • 19.02.2018, 09:35

  Det er en flott dag å våkne til med blå himmel og lys i horisonten. Men gradestokken viser dessverre -2 grader så det er iskaldt. Vinterferien er over for denne gang og skolen begynner igjen. En lang pause fra skolen for ungene er nå over, og neste fri er når påsken kommer. Jeg har hatt arbeidshelg så jeg hadde bare fri i går. I dag begynner en ny arbeidsuke og hverdagen er som vanlig igjen. Jobb, skole og trening på guttungen. Livets gang dette 💕.

  Favoritt antrekk

  • 18.02.2018, 18:00

  Denne kjolen er min aller mest brukte kjolene jeg har. Så ja denne er nok min absolutt favoritt antrekk 😍. Dette er siste bidrag i ukens fotoutfordring som jeg er med på via Sølvi Birgittes blogg.

   

  Hva skal vi gjøre i dag

  • 18.02.2018, 10:00

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen bloggen <3

  I dag har jeg sovet litt bedre enn i går, men føler meg ikke 100 % pigg enda. Både meg og gubben sitter her og snufser om kapp. Når en begynner så begynner jo hele huset haha. Ute er det opphold så jeg lurer på om jeg skal kjøre en tur ut og gå litt for å få lufte hodet, ta noen bilder osv. Før det eventuelt snur og blir møkkavær. Jeg ser det er mange som har stått opp tidlig for å se å OL. Jeg har ikke sett noe som helst OL på tv enn at jeg har lest hva Norge har vunnet og hvem. Og jeg syns det er utrolig bra det Norge har klart! De er jo desidert best når det gjelder vinter OL 🇳🇴

  Kos dere med OL og ha en flott søndag alle sammen <3

  Must have for my Apple watch

  • 17.02.2018, 13:00

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Etter to ukers bruk av min nye Apple Watch må jeg si jeg er strålende fornøyd. Jeg har brukt den hele tiden utenom de nettene jeg har måtte lade den. Klokken er som et smykke på hånden syns jeg. Du kan jo skifte ut reimene akkurat som det passer deg, og utvalget er enormt på nettet. Jeg har denne som fulgte med klokken, og en sport loop i sandrosa som jeg kjøpte direkte på apple.no. Men foreløpig er denne silikonreimen jeg bruker mest da den andre er laget av vevet nylon. Som ikke er så kjekt når den blir våt fordi jeg aldri tar av klokken når jeg dusjer. Videre nedover innlegget vil dere få en oversikt over de tingene jeg syns er verdt å skaffe til Apple Watch. 

  Her ser dere hvilken reim jeg har fra Apple (bilde lånt fra Apple.no):

  Det andre jeg har skaffet til klokken som jeg har fått er beskytter for selve urkassen. Som dere ser på bildet øverst har klokken noe rundt urkassen. Det er for å beskytte den mot riper i aluminiumet. Siden jeg har en jobb der jeg hele tiden fyller varer i skap og hyller er det fort gjort å dunke borti. Og med denne beskyttelsen kan jeg i det minste forebygge at jeg får stygge riper. Om du vil kjøpe kan du bare trykke på bildet nedenfor for å komme direkte til linken jeg kjøpte den fra:

  Det neste på listen som jeg syns er det som er viktigste å ha er glassbeskytter til selve skjermen på klokken. For den kan ripes opp som alle andre skjermer. Og det jeg har bestilt som enda ikke er kommet er glassskjermbeskytter. Det er det samme som jeg alltid bruker på mobilskjermer og iPad skjermer. Jeg er enda veldig forsiktig når jeg har klokken på. Jeg passer alltid på at jeg har genseren over klokken når jeg fyller i skapene. For jeg er livredd å få riper på klokken haha ..... ikke rart tingene mine ser som nytt den dagen jeg selger....... 😂. Men jeg håper det kommer snart så slipper jeg å være så redd 🙈.

  Så har jeg også funnet meg en uoriginal reim på Ebay som jeg heller ikke har mottatt da. Men jeg tenkte jeg ville prøve ut en sånn stainless steel reim i rosegold. Den ser skikkelig fin ut på selgerens Ebay side, men hvordan den virkelig er når jeg får den er jeg usikker. Dere som kjenner til Ebay eller Wish vet sikkert at kvaliteten på ting og tang ikke alltid er slik som på bilder. Så her er jeg veldig spent.....

  Noe som ikke stemmer ........

  • 17.02.2018, 10:00

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen bloggen <3

  I dag må jeg virkelig si at det må være noe som ikke er helt stemmer med meg. Enten har jeg frøse som pokker om natten, og plutselig har jeg hatt svettetokter. Kaldt og varmt hele tiden. Og om dagene så har jeg frøse mens alle andre nærmest svetter her hjemme med 25 grader i stuen. Og når jeg syns det er varmt syns de andre at det er kaldt haha. Lurer på om den der temperaturen i kroppen min er helt på bærtur eller noe! Eller så er det en forkjølelse som brygger eller rett og slett for lite søvn de siste dagene. Gubben spøker alltid om at jeg har vel kommet tiiiiiidlig i overgangsalderen haha.... Jeg får vel kanskje kjøpe inn ingefær i kveld og lage meg sånn styrkedrikk for å forebygge at det kan bli noe mer. Ingefærdrikk er jo ganske bra å drikke når kroppen ikke er helt som den skal. Og beste medisinen er vel også å få sovet skikkelig ut. Jeg skal på jobb i dag så etter jobb skal jeg bare prøve komme meg tidlig i seng og bruke morgendagen til å slappe av.

   

  Kveldskos

  • 16.02.2018, 18:00

  Å tenne på levende lys på kvelden er beste kveldskos-stemningen.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Fotoutfordring #5

  Tradisjoner

  • 16.02.2018, 09:30

  Godt Nytt År 😀 Hundens År 🐶

  Hvis dere ikke visste så var det nyttårsaften i går i Kina og det er 1 nyttårsdag i dag. Vietnam følger også den kinesiske kalender derfor feiret vi nyttår i går. Dette er tradisjon for oss og sånt har det vært i alle årene. Siden vi bor i Norge kan vi ikke følge tradisjonene helt til det fulle. Men hvert år lager foreldrene mine alltid til og vi samles da for å ta i mot det nye året. Første forberedelser er å sette opp denne gule blomsten som på engelsk kalles yellow apricot flower. Den blomstrer spesielt rundt kinesisk nyttårstider og symboliserer at det snart er nyttår. Og man pynter den med sånne lykkecharms med nyttårshilsener. Dette skal og symbolisere lykke, penger og helse osv.

  Utenom lager mamma forskjellige retter som er spesielt vanlig å ha på nyttårsbordet. Alt maten som forberedes og lages blir så satt fint på bordet, og det dekkes på som her hos henne til 5 personer. Så tennes det røkelse ved bordet og vi står og ber før vi så ber foran alter også. Tradisjonen er da at når røkelsen har nådd til pinnen og stoppet, da kan vi starte feiringen med god mat og drikke. Det er forskjellige måter å gjøre det på. Mange har kun blomst og fruktfat fremme når de ber og tenner røkelse for å ønske det nye året velkommen. Slik vi gjorde i går var velkomsten og feiringen samtidig. Vi kunne hatt nyttårsfest til helgen, men siden det ikke passet ble det i går. 

  Etter maten er det også tradisjon at barn og barnebarn gi de voksne her foreldrene mine, sine nyttårshilsener til dem. Og så gir de tilbake og så får de en rød lykkepose som inneholder penger. Hvor mye det er oppi spiller ingen rolle, men det er tradisjon å gjøre dette. Siden vi er voksne nå har foreldrene mine ført det over til barnebarn. Det er barnebarna som får lykkeposene noe de syns er kjempegøy haha. Husker jeg også syns den delen av hele feiringen hvert år var det kjekkeste 😆. 

  Innekos

  • 15.02.2018, 16:00

  Innekos er noe jeg liker for godt hehe men her er favoritt plassen min i huset. Sofakroken med god pute og varm ullpledd så er jeg i mitt ess 😍.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Fotoutfordring #4

  Morgenstund

  • 14.02.2018, 07:00

  Morgenstund med en kopp kaffe i en av mine Mummikopper er bare perfekt altså 😍.

  I går reiste jeg med ungene direkte til Stavanger etter jobb siden det er vinterferie. Jeg er som sagt våken og klar for å starte dagen, mens ungene er halvveis våkne og sløve. Jeg tenker å få mest mulig ut av dagen her i Stavanger før vi skal reise hjem i kveld. Det blir en tur og kikke i sentrum før vi skal ta lunch på Ikea og shoppe litt. Kvadrat er siste plassen vi skal på før hjemreisen. Gubben hadde bursdag i går og jeg skal rundt og se om jeg finner gaven han skal få fra ungene. Og jeg skal se om jeg finner en fin Valentinesdag gave til han også 💕. Kos dere alle og ha en romantisk flott dag da 😘.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Fotoutfordring #3

  Interiør

  • 12.02.2018, 17:00

  Ny uke og ny fotoutfordring fra Sølvi Birgitte folkens!

  Første oppgave i ukens challenge er "interiør" og her er mitt bidrag som dere ser. Jeg er veldig glad i sånne Buddha pynteting. Hadde jeg hatt et stort hus hadde jeg innredet huset med flere ting i samme sjanger 😉.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Foto challenge #1

  Super mom and amazing

  • 12.02.2018, 13:30

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg kommer enda ikke over hvor fin Morsdagsgave jeg fikk av ungene i går. Pynten og koppen og ikke minst det flotte kortet som de har skrevet til meg. Jeg skulle gjerne delt hva teksten inni kortet var, men jeg tror jeg vil ha det for meg selv 😍. Bare teksten utenpå konvolutten er nok til å at jeg blir rørt. Jeg vet Thea syns jeg av og til bare er håpløs og hun vet at jeg bare er sånn. Men innerst inne vet nok begge to at det bare er slik jeg er, og vi er glad i hverandre uansett hvordan vi ser på hverandre. Jeg har mine dager og hun har sine dager. Vi har alle våre dager. Jeg gjør det på min måte og min måte å være med ungene osv. er det kun meg og mine unger som forstår. Begge ungene er ulike men de er snille og forstår godt hvordan alle er. Det som er viktig for meg er at de vet det jeg gjør eller sier til dem, er for det beste for dem. Verken jeg eller faren er ute etter å lage livet håpløst for dem..... for det om i barnas øyner så er av og til vi som foreldre noen håpløse voksne som ikke forstår noen ting haha. "Du skjønner ingenting du mamma/ pappa" ..... "det e bare sånt d e nå i dagens samfunn" .... bla bla bla..... alt dette er bare sånn det er i livet med å være en familie 💞.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Kunstverk & vinterferie

  • 12.02.2018, 09:00

  V I N T E R F E R I E

  For ungene ja hehe vi voksne må vel jobbe for det om det er ferie. I dag drar Thea til Sauda på dagstur med Forandringshuset i Haugesund. En flott aktivitet som de arrangerer for ungdom i vinterferien. Alt er pakket og utstyret er klart for å renne på slalom, og Jonas skal til en kompis mens jeg skal på jobb. Starter og bloggens første innlegg denne uken med disse flotte veggpynten som pryder undergangen her på Hauge. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Verdens beste Morsdagsgave

  • 11.02.2018, 21:00

   

  Oh my!!!! Jeg er så heldige som har to herlige barn som virkelig vet hvordan de skal overraske moren sin på Morsdagen. Tidligere i dag har vi vært og feiret min egen mor med kake og blomster. Og så i kveld får jeg en overraskelse som smelter hele mitt mammahjerte 💕. Ferske hjemmelaget boller og super mum kopp med varm sjokolade med toppings. Et kort med mange flotte punkter til meg og et kort inni som jeg ikke får lov å lese før jeg er alene.... sa Thea hehe. Bollene smakte fortreffelig for de ble bakt med kjærlighet, og varm sjokolade varmet enda mer. Verdens beste Morsdagsgave ever må jeg si 😍. Tusen takk til mine to som har gitt meg beste gaven ❤️.

  Fotoutfordring hos Sølvi Birgitte

  • 11.02.2018, 16:45

   

  Klikk deg inn på linken nedenfor for å være med på ukens fotoutfordring hos Sølvi Birgitte du og 😉

  http://solviwar.blogg.no/1518169059_ukens_fotoutfordring.html

  Stor giveaway hos Nina Cecilie

  • 11.02.2018, 13:00

  Vil du vinne alt som du ser på bildet? Ja da må du gå inn 👉🏼 HER for å være med på denne giveawayen som søte Nina Cecilie har på sin blogg akkurat nå! Hun er desidert ei av mine faste lesere hver dag som alltid legger igjen en fin kommentar på min blogg. Jeg må ærlig innrømme at jeg er ikke like flink som henne når det gjelder kommentarer. Men jeg leser og legger igjen kommentarer når jeg har ekstra tid å skrive noe. Hun hadde blitt veldig glad om du ville tittet innom bloggen hennes 😉.

  Alle mødrer fortjener oppmerksomhet i dag

  • 11.02.2018, 11:45

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN TIL ALLE MØDRE DER UTE 💞

  Morsdag i dag og i den forbindelsen vil jeg bare si hvor heldig jeg er som har ei flotte mamma. Jeg er heldig som har en mamma som er der for meg og mine. Selvom livet for oss oftest er hektisk pga. jobb og barn som skal følges opp, så glemmer vi ikke at vi har en mamma. Jeg vet hun av og til er lei seg fordi barna hennes ikke har tid å besøke henne. Og hun kanskje føler seg "glemt", men det er hun ikke. Man kan ikke bare "glemme" at man har en mor eller en far. Enkelte dager eller uker er mer travelt enn andre, men i dag er det Morsdag og da skal mor få den oppmerksomheten hun fortjener. Så om hun leser dette innlegget så kommer det en overraskelse til henne senere i dag.

  Selv er jeg mor til to flotte unger som jeg elsker over alt. Kanskje de ikke alltid syns jeg er så kjekke fordi jeg setter grenser, men tross alt er jeg moren og ikke en venn. Jeg tar vare på dem og jeg er der for dem som en mor skal være mot barna sine. Ikke alle er like heldige som har en mor, en mormor, bestemor så jeg mener at vi som har må vise at vi setter pris på dem. For all del skal vi sette pris for dem om det ikke er Morsdag, men en gang i året syns jeg det er bra å vise ekstra oppmerksomhet ❤️.

  You nailed it!

  • 10.02.2018, 23:00

  Hva skal jeg si? Det har vært en nervepirrende dag for meg. Jeg tror jeg har vært mer nervøs enn hva Jonas var. Dette er ikke første stevne for han så han vet jo hva det er å konkurrere. Men siden det er snakk om å få en plassering blir konkurransen så mye mer spennende. Det er nå alvoret begynner og nå det gjelder å prestere. Nå er det ikke en medalje å ta med hjem for deltakelse, men nå er det delta med et mål å vinne. Siden dette er første stevne med plassering har jeg vært nervøs, og jeg har sagt til han at delta og gjør ditt beste. Det er ikke nederlag om du ikke vinner denne gang...... men.... jeg ble overrasket over hvordan han naila det!

  I 11 årsgruppen var det kun Jonas som stilte fra Sentrum Karateklubb. Så han fikk muligheten å gå mot andre gutter i hans alder fra andre klubber. Totalt gikk han 4 kata runder der han valgte forskjellige kata stiler. Og han vant alle flaggene med glans og vant sitt første gull i kata. Så var det kumite kampene. De syns jeg var mest spennende å se på. Hver kamp varte i 1 minutt og poengene forandret seg hele tiden. Plutselig lå han bak og så fikk han inn et par gode slag og tok da innpå. Han fant første kamp og andre kamp ble uavgjort, men siden han fikk første poeng vant han kampen. Finalerunden var sykt spennende og jeg følte jeg nesten holdt pusten. Han vant og kunne stolt ta med seg første gull i kumite og!

  Jeg er så stolt over guttungen med dobbelseier i dag. Dette ble virkelig en god selvtillit boost for han slik at han da vil trene enda hardere mot neste stevne. For målet å vinne men for å vinne må man sette krav til seg selv .... nytter ikke å ligge på latsiden da 😉. Nå må papsen bare komme hjem og lage flere hyller på veggen til alle pokalene og medaljene 😅.

  Vårstemning

  • 10.02.2018, 16:00

  Guuu som jeg gleder meg til våren! Jeg tenker tilbake på dette bildet som jeg tok av Bella og Lillian vår 2017. Jeg ser frem til å kunne gå ut på tur i skog og mark og bare nyte våren. Lysere tider og varmere i luften!

  Fotoutfordring #6

  Det som er viktig er å delta

  • 10.02.2018, 11:00

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen bloggen <3

  Jeg er straks klar for å gå ut dørene her som dere ser! Klokken 12:00 begynner karatestevnet i Håvikhallen, og jeg er klar for å heie på Jonas og hans klubbvenner. En spennende dag for oss og jeg er så spent på hvordan det vil gå. Om han vinner eller ikke så er det ikke det som er største betydningen. Det som betyr noe er å delta og innsatsen. Veldig synd at faren ikke er hjemme slik at han kan se på når Jonas skal ut på matten. Så det blir bare meg som skal følge han og hjelpe han med å ta av og på utstyret osv. i dag. Hvor lenge dette vil dra ut er usikkert men tror det vil dra utover ettermiddagen. Jeg ønsker hvert fall han og alle i klubben masse lykke til og satser på at klubben tar med seg hjem masse medaljer og pokaler 😉. 

  Pakke i posten

  • 09.02.2018, 16:00

  Alltid kjekt med pakke i posten 😉

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Fotoutfordring #5

  By bilder

  • 08.02.2018, 17:00

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Snølykt

  • 08.02.2018, 13:00

  I dag må jeg dessverre jukse med bilde funnet via bildetjenesten YAY her inne på blogg.no. Snølykt har jeg ikke noe bilde av eller kan få til, så da blir det litt juksing i dag.

  candle lit lantern in the snow

  Licensed from: bernjuer / yayimages.com

  Fotoutfordring #4


   

  Dagens sitat

  • 08.02.2018, 08:00

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Strong people don´t put others down .......

  They lift them up.

  ❤️

   

  Blålys og sirener bak meg

  • 07.02.2018, 19:16

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Huff..... jeg har akkurat kommet meg inn dørene her på Kopparen grill i Kopervik. Jeg har vært en tur på Årkasanden og tatt bilder, og på veien til Kopervik kom det blålys og sirener bak meg. Jeg blinket inn og sakket farten, men tullete bilisten bak meg så ikke ambulansen eller noe. Han var så frekk og forbikjørte meg for så å måtte vike inn selv for å slippe ambulansen forbi! Folk må virkelig følge mer med i trafikken altså. Vel inne leser jeg på h-avis at det har skjedd en trafikkulykke rett her inne. En bil har havnet på taket og sjåføren sitter fastklemt i bilen. Men nå er bilisten reddet ut av bilen så jeg håper det ikke er alvorlige skader på personen.  Det er så skummelt nå i trafikken om du ikke er forsiktig. Snø, kaldt og slaps og isete plasser er livsfarlig nå........

  Foggy morning

  • 07.02.2018, 17:16

  Jeg var ute tidligere i dag rundt før 10 tiden og tok noen bilder. Det var ganske tåkete der jeg var i dag, altså borte med Haraldshaugen. Og det snødde mens jeg var der. Iskaldt var det også! Jeg frøs sånt på fingrene at til slutt kjente jeg ikke dem i det hele tatt haha.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • Mat
 • Cafe date med meg selv

  • 07.02.2018, 13:16

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Verken mamma eller søskenbarnet mitt kunne være med ble det kafe date med meg selv i dag. Jeg har vært ute siden i dag morges og har tatt en del bilder rundt omkring i Haugesund. Før jeg dro for å handle på jobben tok jeg en lunch på Haugli cafe midt i sentrum. Å bare sitte der alene og nyte lunchen og høre på de andre gjestene som preika var jo egentlig ganske greit og. Litt morsomt var det og å sitte høre på hva de eldre hadde på hjertet. Det satte seg to pensjonerte menner rett ved siden av meg, og de skravlet med hverandre om alt mulig. De brydde seg ikke om at jeg satt der og hørte alt de sa 😅. Men koselig å se at de kommer seg ut og har det sosialt med andre. Nå er jeg hjemme og holder på med middagen mens jeg ser gjennom alle bildene som ble tatt i dag. Senere skal jeg ut til Kopervik med Jonas så da blir det nok mer bilder også.... hvis det fortsatt er lyst når jeg kommer meg ut der. Bilder kommer ut etterhvert som jeg får redigert dem 😉.

  Jeg skal på stevne i helgen!

  • 06.02.2018, 19:00

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God kveld bloggen <3

  Titter innom for å si hei til dere slik at dere vet jeg enda er her hehe. Jeg befinner meg nå i Kopervik som vanlig på tirsdagen. Jeg har vært en runde ute og gått en liten tur. Jeg prøvde å ta bilder men det gikk ikke så veldig greit når det ikke er lyst ute. Å ta bilder på kveld/ mørketid er ikke noe jeg er så flink til. Dette selfiebildet tok jeg med Olympus kameraet. Den har jo egen selfie innstilling på kameraet haha som jeg ikke bruker så ofte. Med mindre jeg har en linse på som begynner på 14mm eller 17mm. Ikke lett å ta selfie med den om jeg har fast brennvidde objektivene på. 

  Jonas er på trening og trener alt han kan denne uken frem til lørdag. Lørdag er det karatestevne i Håvikhallen og han skal konkurrere i kata og kumite. Etter en uke med slakkhet og null trening må han bare trene alt han klarer denne uken. Han er eneste gutten i klubben som er i 11-årsgruppen som skal konnkurere. Og nå er det kamp om plassering i stevner, så vil han dra hjem med medalje må han bare stå på. Jeg er superspent jeg for dette er jo første gang for han og oss som foreldre å se på. Litt synd at gubben ikke er hjemme denne gangen, men jeg skal nok få filmet og tatt bilder slik at han får se og. 

  Folkemengde

  • 05.02.2018, 16:00

  Ny uke og ny fotoutfordring som dere kan finne ut ved å klikke inn 👉🏼 HER.

  Dagens ord er "folkemengde" og jeg valgte dette bildet som jeg tok i går. Mange var ute og gikk tur i det nydelige været. Kaldt var det men det stoppet ikke folk å ta turen ut her i Vangen område.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Fotoutfordring #1

  En gledelig ny start på uken

  • 05.02.2018, 09:30

  God morgen bloggen <3

  Dere fikk sikkert med dere hvor stresset jeg var i går pga. bilen som daua? Gladnyheten er at bilen ble gjenopplivet i går. Jeg er så heldig som har bildyktige mannfolk i familien. Og i går ettermiddag fikk han liv i bilen min. Jeg aner ikke hvordan han fikk det til, men trolig trengte den bare å få kickes i gang på en måte. Han fikk hvert fall start på bilen min og tok en runde før han parkerte bilen i garasjen. Dere aner ikke hvor glad jeg ble da jeg hørte den velkjente diselmotoren brumme. Første jeg gjorde var å gi han en god klem for jeg ble overlykkelig!

  Jeg håper sykt på at Hyundai snart kan komme med prisene og pakkene til KONA elbilen. Slik at vi kan få lagt inn bestillingen skikkelig, da er bilen sikret hvert fall. De snakker om å ha det klart i uke 7, men jeg er enda skeptisk på at det vil skje. Bilen kommer uansett ikke før etter juni heller, men bare bestillingen blir registrert vil jeg få mer ro. Det skal bli herlig den dagen vi har to biler igjen så slipper slik som skjedde i helgen skje igjen.

  Det er jo så enkelt Mamma

  • 04.02.2018, 19:05

  Endelig fikk Jonas prøve balansebrettet eller Hooverboard sin utendørs. Han har kun brukt den innendørs siden han fikk brettet. Jeg syns det er utrolig å se på når han ruller avgårde på tohjulingen som ingenting. Det ser så forbaska enkelt ut når han ruller rundt der som om dette var det enkleste på jord. Han sier til meg at dette er jo så enkelt mamma..... du har en fot på hver side så bare triller du avgårde. JADDA! lettere sagt enn gjort..... jeg prøvde en gang inne og jeg klarte komme meg fra kjøkkenet ut til stuen ved hjelp av at jeg holdt meg i vegger 😂. Jeg fikk krampe i bena og svetten rant som om jeg kom ut fra en hard treningstime! Han har hvert fall balansen sin i orden 🙈.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  En uventet start på søndagen

  • 04.02.2018, 15:20

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  I dag våknet jeg ikke før klokken var over 10:00! Det er helt utrolig at jeg ikke våkna før, men jeg sovnet ikke før 2 tiden i natt da. Kanskje derfor jeg sov så lenge i dag haha. Men jeg kom meg da opp og så at været var helt nydelig. Blå himmel og sola skinte som bare det, og da var det bare å kle seg for å kjøre ut på tur. Jeg gjorde meg klar og guttungen skulle være med også. Da vi satte oss inn i bilen ante jeg fred og ingen fare.... men neida..... bilen ville ikke starte. Det nyttet ikke uansett hvor mange ganger jeg prøvde å vri nøkkelen. Den lagde bare rar lyd og alt lys på panelet bare lyste i takt med den rare lyden. Jeg fikk helt panikk og stresset meg skikkelig opp. Hva skulle jeg gjøre???? Jeg ringte på hos naboen og spurte om hjelp, og han hjalp meg med å få bilen ut av garasjen. Og brukte sin bil og startkabler osv. men til ingen nytte! Så nå står min stakkars bil nede for telling. Og jeg må bare vente på å få hjelp. 

  Det er virkelig en tragisk morgen for meg, og når du bare har en bil så blir du så sårbar. Greit nok det går jo busser osv. men når jeg bare kan kjøre automatbiler blir jeg veldig låst. Jeg kan liksom ikke bare låne hvem som helst sin bil når jeg ikke kan kjøre med gir.  Nå skulle jeg virkelig ønske at jeg hadde KONA bilen, men den er det ingen som vet når den kommer. Heldigvis har alt roet seg nå og jeg har fått ordnet meg transport slik at jeg kommer meg på jobb de neste dagene hvert fall. Så får jeg bare håpe at bilen blir i orden kjapt og uten alt for mye kostnader.

  Drikke

  • 04.02.2018, 11:05

  Siste bilde av fotoutfordringen denne uken er "drikke", og dette er en cafe latte med karamell smak som jeg hadde forrige lørdag. Jeg og gubben var i Kopervik og var på et sted som het Vili & Ve. En utrolig koselig kafe midt i Kopervik sentrum. En lys og trivelig kafe med god lunch mat og drikke. Legger ved ekstra bilder av den koselige kafeen så dere kan se.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  5 viktige ting livet har lært meg

  • 03.02.2018, 21:00

  Når man er blogger og leser blogger får man veldig mye inspirasjon og tanker rundt forskjellige ting. Jeg har i det siste lest en del innlegg om bloggere som skriver om hva livet har lært dem. Om det er 5, 7 eller 10 ting livet har lært en som person, og jeg tenker at jeg vil dele med dere hva mine er. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Penger vokser ikke på trær

  Penger kommer ikke av seg selv. Penger er noe som må jobbes for å få. Gaver er noe annet. Men skal du ha noe så må du tjene eller spare penger du får. Jeg er vokst opp i en sparsommelig familie der foreldrene mine måtte jobbe for å forsørge sin egen familie og familien i hjemlandet. Jeg fikk ikke alt i neven og jeg fikk ikke penger servert. Det var ikke snakk om å få ukepenger hver måned, men kun få når det var noe spesielt. Jeg begynte å tjene mine egne penger da jeg ble lærling, og fra den tiden har jeg klart å holde økonomien selv. 

  "Fortid er fortid"

  Ting som har skjedd er skjedd. La fortid være fortid og lev livet i nåtiden. Alt som har skjedd kan ikke endres på, så hvorfor dvele ved fortiden? Jeg kunne ramset opp masse ting som har skjedd. Men til hvilken nytte? Eneste som er nyttig med fortid er at man kan lære av det som har skjedd. Man kan ta lærdom i alt som man har opplevd, slik at man kan få en bedre nåtid og fremtid.

  Ikke vær redd for å si hva du mener, og ikke la andre tråkke på deg

  Jeg har alltid vært redd for å si hva jeg mener fordi jeg er redd for å bli overkjørt av andres meninger. Og når mine meninger ikke blir hørt eller respektert da mister jeg helt troen på min egen mening. Selvtilliten min synker rett til bunns! Jeg har blitt bedre når det gjelder dette da. Selvtilliten har blitt bedre etterhvert som ting har utviklet seg i livet mitt.

  Familie og venner

  Uansett hva folk måtte si så mener jeg at familie og venner er viktige ting å ha i livet. Om det er uenigheter osv. er det viktig å kunne snakke ut om ting og ha tilgivelse. Jeg syns ikke at uttrykket "blod er tykkere enn vann" skal definere noe. Men heller vær god og snill med hverandre, og ha forståelse til hverandre.

  LEV LIVET

  Livet varer ikke forevig derfor er det viktig å leve livet mens man kan. Jeg har de siste 5 årene mistet mange mennesker som betyr mye for meg. Det er utrolig vondt og trist når noen som er nær deg ikke lengre er der. Plutselig kan livet forsvinne og jeg vil ikke at det skal skje uten at jeg har levd livet skikkelig. Så ikke la noe stoppe deg for å nyte livet sammen med de som betyr noe for deg ❤️. 

   

  Fokus

  • 03.02.2018, 16:00

  Dette bildet syns jeg forklarer tydelig dagens ord som er "fokus". Mer fokusert kan det ikke bli! Jeg må ha skikkelig fokus på bena mine for å holde meg oppreist. Skikkelig hardt å gå på ski 😂.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Fotoutfordring #6

  Noen må jo holde fortet oppe

  • 03.02.2018, 10:50

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Og typisk når det er fint vær ute så er det min arbeidshelg haha. Slå aldri feil det visst.... får håpe at det blir like fint i morgen da slik at jeg kan ta en fototur. I dag er jeg enda ganske stappa etter all sjømaten i går. Det er hvert fall lenge til jeg skal spise noe som helst sjømat igjen! Sushi kan jeg i nøden spise igjen ganske kjapt da, men alt annet som reker og krabber osv. det får holde for nå. Viktigste for meg i går var at jeg hadde en koselig kveld med søster og venninne. Godt lag som de sier 😉. 

  Om et par timer så blir jeg nok værende på jobb resten av denne lørdagen. Ordne litt her hjemme og sjekke til at ungene er i live. De har vært slakke begge to i flere dager nå. Med en gang faren er reist på jobb så skal de bli slakke. Typisk. Enten timer de det veldig bra eller er det fordi de ikke har papsen hjemme og varte de opp? haha just kidding.... ingen kan forutse at man skal bli dårlige osv. Det er mange som er syke akkurat i denne tiden, mye som går nå så ikke alltid lett å unngå å bli smittet. Jeg føler meg ikke slakk heldigvis..... noen må jo holde fortet oppe 😂. Når ikke gubben er hjemme så.............

 • Mat
 • Aldri vært så sprengt som nå!

  • 02.02.2018, 23:25

  Gurimalla så mett jeg er! Enda det er to timer siden jeg kom hjem fra en koselig kveld med Tina og bestevenninnen min. Vi har vært på sjømataften her på Scandic Maritim. Stor sjømat buffe med utrolig mye godt innen sjøriket. Jeg spiste til jeg kjente jeg nesten skulle kaste opp haha. Det var så mye godt og jeg prøvde sikkert bare halvparten av alt som var å velge. Mange spiseglade mennesker var på dette, og jeg følte at restauranten slet litt med å fylle opp fort nok. Og det så ut som de ikke hadde mer igjen av enkelte retter også. Trykket på spiseglade gjester var nok mer enn hva restauranten hadde beregnet. Men knallgod mat var det og stemningen var på topp den. Jeg hadde en kjekk kveld med begge og vi tre ble ganske så sprengte etter siste dessert bit ble spist.

  Jeg fikk forresten også denne flotte hekla luen av søsteren min. Hun har fått helt dilla på å hekle 🙈. Luen kommer til å gå godt i lag med den gule vesken min da 😉.

  Jeg har verdens beste mann!

  • 02.02.2018, 14:45

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det er ikke tvil om at jeg har verdens beste og snilleste mann. Jeg er i skyene og er virkelig glad for gaven jeg har fått på forskudd. Dette er akkurat det jeg ønsket meg som jeg skrev tidligere i uken. Og nå har jeg fått gaven - jeg er så glad for gaven og den skal brukes flittig. Jeg har allerede vært på Ebay og fått handlet inn diverse tilbehør til klokken. Skjermbeskytter, beskytter til selve klokken og reimer jeg kan bytte ut når jeg vil. Det er så mye billigere å kjøpe alt dette på Ebay enn i vanlige butikker her hjemme. Valget på klokken ble god aluminium og sandrosa reim. Fargen minner mer på rosegold men ikke fullt så rosefarge. Men i mine øyner er den mer rosa enn gold eller annet. 

  Gubben kjenner meg så innmari godt også for han vet når jeg er så gira på en Apple produkt vet han at jeg ikke kan vente. Og snill som han er mot meg lar han meg få gaven lenge før bursdag. Noen syns sikkert det er dumt å få forskudd slik, men dette er noe jeg ønsker og vil. Og jeg liker gaven såpass at om jeg får den før så er det glede i det til senere når dagen kommer også.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Bli med du også

  • 02.02.2018, 11:00

  Jeg vil bare tipse dere om en flott giveaway som Sølvi Birgitte har på sin blogg akkurat nå. Du kan være med å vinne masse fine ting, og alt du må gjøre er å klikke deg inn 👉🏼 HER. Der vil du se de enkle stegene du må gjøre for å være med. Jeg krysser alle fingrer og tær på at jeg vinner for det er kjempefine ting som jeg virkelig hadde ønsket å vinne. Spesielt fordi nesten alt er i min absolutt favorittfarge - ROSA. Men jeg ønsker alle sammen lykke til som er med i konkurransen.

  Sølvi Birgitte er ei ung og flott jente på 23 år fra Røra. Jeg begynte å lese bloggen hennes da hun la igjen fine kommentarer på min blogg. Da fikk jeg øynene opp for hennes blogg. Jeg liker bloggen hennes fordi den er lett å lese og har en fin og ryddig design. Hun er også motiverende for andre bloggere ved at hun lager forskjellige utfordringer til oss bloggere. Det gir meg personlig inspirasjon til å oppdatere bloggen litt mer i disse dager der motivasjonen ikke er på topp. Så har du ikke tittet innom hennes blogg så anbefaler jeg deg å ta en tur 😉.

  Svart og hvitt

  • 02.02.2018, 08:00

  Til dagens løsning valgte jeg dette bildet som jeg tok i svart/hvitt direkte via digitalkameraet. Jeg syns dette bildet ser litt skummel ut og egentlig hehe, men det er nok bare effekten som gjør det.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Fotoutfordring #5

  Fremdeles meg

  • 01.02.2018, 18:00

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Gjett om jeg gleder meg til å begynne på denne boken!

  Jeg har lest alle Jojo Moyes besteselgere og denne er oppfølgeren på "Et helt halvt år" og "Etter deg". Dette er en innbundet bok som jeg kjøpte på Obs Amanda. Er du Coop medlem får du den til 279 kr og uten koster den 379 kr. Jeg skal kose meg med boken senere i kveld 😍.

  Litt bildedryss

  • 01.02.2018, 14:00

  Litt bilder forskjellige bilder tatt rundt omkring.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Dugg

  • 01.02.2018, 08:00

  Dagens ord er "DUGG" og det har jeg hver eneste dag på soverommet. Ikke fordi jeg er så heit og gjør diverse på soverommet altså hahahhahahha. Men det er pga. det er gamle vinduer på soverommet, og jeg venter på å få vite hva som skal skje med veien utforbi. Da skal Statensvegvesen trolig skifte kledning og vinduer på den veggen. Uansett her er løsningen på dagens fototufordring.

  Om meg

  Tone V. Vinningland

  Just an ordinary girl living my life in a small town <3

  Blogglisten Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no