hits

Vil du leke med mus?

  • 11.10.2017, 18:15

Mus er så klar for å leke!

Hun venter bare på deg. Hun er proppet full med juicy stuff som bare venter på at du skal komme. Men først må du fange mus, for mus beveger på seg. Du må være listig og varsom med henne, for ellers får du ikke noe ut. Du må jobbe litt for å få det du vil ha. For det skal ikke være enkelt. Mus er ikke enkelt. Hun gir deg ikke noe uten at du gjør deg fortjent til det. Du må finne en måte å ta på de rette plassene før du kan nyte godsakene!

Men neida! 

Trodde dere mus ble lekt med?

Det ble ingenting på henne!

For den late katten min gadd ikke se på mus en gang! Mus som var så klar! HHAHAHAHAHAAHAHA. Hun gadd ikke røre musen en gang. Den ligger enda fint urørt på golvet i kjelleren. Pus syntes ikke mus var spennende så da kan mus bare ha det så godt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Jeg smelter!

  • 10.10.2017, 23:15

Det er ingen tvil at guttungen deler samme interesse når det gjelder husdyr. Vi er begge veldig glad i dyr og da spesielt hund og katt. Vi prøver hele tiden å jobbe med gubben for vi har så lyst på valp. Men at vi enda ikke har fått er pga. gubben som holder igjen. Vi gir ikke opp håpet på at det en eller annen dag vil komme en liten firbent til i huset. Foreløpig får vi nøye oss med pelsdotten vi har her som nå har vært hos oss en god stund. Hun er så kosen og sær på sin måte, men når gubben ikke er hjemme er hun rene sofagrisen. Da slapper hun av her oppe med oss på kveldene, og hun slapper utrolig av med Jonas. Fordi hun vet at Jonas aldri herjer med henne eller tuller. Han stryker henne bare på magen og koser med henne. Og det vet hun veldig godt! 

Jeg måtte bare ta noen bilder av dem her nå før Jonas måtte legge seg. Og jeg smelter helt å se dem så harmonisk sammen 😍.

Min lille bomullsdott

  • 05.06.2017, 14:45

BELLA

Jeg hadde som sagt med meg speilrefleksen, men eneste bilde jeg fikk tatt med den var dette bildet! Canon 6D har ikke innebygd blits så mesteparten av bildene ble tatt med iphonen min i går. Eneste jeg fikk på kamera er Bella som sprang i hælen på meg hele tiden. Hun kjenner tydeligvis meg godt og hun skulle hele tiden opp på to ben. 

Jeg var innom og leverte gaven til søsteren min i dag etter jobb, og Bella gikk etter meg i gården og til bilen. Jeg åpnet døren og hun hoppet inn så nå ligger hun i stuen min haha. Hun ble med meg hjem så jeg får se om jeg skal ta en tur i skogen med henne i dag etter middag. Jonas er blitt så forkjølet etter selskapet i går, mistet stemmen sin og alt haha. Får se om han kan klare å være med en liten tur ut for å få litt frisk luft siden det er så fint ute nå.  

Lambi

  • 08.05.2017, 20:00

Selvom Bella ikke er min hund har jeg blitt virkelig glad i henne. En helg hos oss og jeg savner henne allerede haha gubben er ikke enig med meg da. Men hvordan kan en ikke bli glad i noe så skjønt som denne bomullsdotten? Mamma syns hun ser ut som et lite lam, Lambi sier jeg 😍. Matfaren hennes tok sommerklippen på henne rett før hun kom til oss. 

Å ha en liten firbeint tuslende rundt seg er jo så koselig ❤️.

Morgenturen

  • 07.05.2017, 09:45

God morgen alle sammen 😀

Her har virkelig solen forsvunnet fra oss, men dette var jeg jo klar over. Været skulle bli dårligere fra og med i dag... men jeg håper jo at solen vil komme fram igjen snart. Jeg har virkelig hatt en fin sommerdag i går sammen med mine foreldre. Og fregnene mine er begynt å vise seg mer etter dagen i går! Bella våknet tidlig i dag og hun har vært utrolig snille. Ingen lyd fra henne og hun har sovet fint om natten. Før vi gikk tur fikk jeg gubben til å ta et bilde av oss foran garasjeporten som han er så stolt av 😆. Han har nemlig montert både porten og motoren selv.

 

Utmattelse

  • 06.05.2017, 17:15

Stakkars lille Bella haha hun er helt utslått i dag! Hun er ikke vane med så mye aktivitet som hun har hatt i dag. Nå har jeg spist grillmat og Bella fikk seg to små minihamburgere. Og nå ligger hun helt strekt ut og bare sover 😆. Fikk tatt flere bilder av henne i dag som jeg vil vise dere.

Her har dere Max som er nabohunden her hos oss 😍

Mye å snuse på

  • 06.05.2017, 13:40

Heia ☀️

Nå har jeg og Jonas vært på tur med Bella. Vi har vært en tur i sentrum og Jonas har fått soft is. Jeg fikk kjøpt meg noe som jeg skal komme tilbake til senere på bloggen.  Deretter tok vi bussen opp til Amanda senter og kjøpte oss smoothie og brus på Mc Donalds. Jeg klarte å ta et par bilder av henne mens vi gikk langs veien.

 

Skyggen

  • 06.05.2017, 10:27

Bella sier god morgen 🐶

Hun har vært hos oss siden i går ettermiddag, og nå koser hyn seg i skyggen. Solen steiker så det forstår jeg veldig godt at hun finner skyggeplass. Bella er ei herlig blanding av Havanese og Bichon frise. Og hun er rett under 2 år gammel.

Dette er første gang hun er på overnatting hos oss så jeg var veldig spent på hvordan hun ville ta det. Jeg forstod av gubben at hun prøvde seg i går. Men gubben tok kontrollen og fikk Bella til å slutte med bjeffingen. Og hun har full respekt og vet hvem som er sjefen. Hun er skikkelig snill og rolig. Da jeg kom hjem fra jobb i går var det ikke en eneste bjeffelyd fra henne. Hun som pleier å bjeffe sinnsyk mye hjemme hos seg selv hver gang det kommer folk inn.

Nå snart skal jeg og ungene gå tur med henne til sentrum i det fine været. Senere blir det jo grillings hos foreldrene mine :)

My little lazy cat

  • 23.03.2017, 08:00

Dette er Pjusken, vår familiemedlem på fire bein - hun er ei bestem ung dame og vet akkurat hvordan hun vil ha det! Hun har fått katteluke og blitt chippet slik at hun kan komme og gå slik hun ønsker i kjelleren. Etter hun fikk katteluken har hun blitt utrolig LATE haha hun ligger stadig i sengen sin og sløver. Det er ikke mye hun gidder å gå ut lengre etter hun kan gå inn og ut som hun vil. Hun er vel en anelse rund også da hun er så bortskjemt av oss. Matskålen er aldri tom ...............

#husdyr #pus #katt #pusekatt #glad #familie #cat

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no