hits

Regndråper

  • 30.01.2018, 18:35

Dagens fotoutfordring er regndråper, og jeg tok dette bildet i fjor som jeg er veldig fornøyd med. Jeg er ikke så god på dråper som min bloggvenninne, Toini. Men dette er noe av det beste jeg har tatt av dråper da. Dere kan lese om fotoutfordringen 👉🏼 HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fotoutfordring #2

Foto utfordring #5

  • 26.01.2018, 16:00

"Bakverk"

Dagens løsning må jeg nesten "jukse" litt siden jeg sjelden baker. Disse knallgode bollene har jeg fått tilsendt fra Oslo til Haugesund av min snilleste bloggvenn, Vera ❤️. Hun har bakt disse og sendt dem med sin bestevenn som skulle fly til Haugesund. Jeg er så heldige som har så kjekke venner i bloggverden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Les om utfordringen HER

Nå kan nedtellingen begynne!

  • 06.01.2018, 11:00

Tenk at om seks måneder skal jeg og gjengen ligge her og slikke sol i tre uker! Ingen av oss har hatt sydenferie siden 2013, og vi er alle hunger etter sol på kroppen. For all del har vi jo vært 2 ganger i Vietnam, men der er det ikke det samme når det gjelder sol og bading. Men her i Tyrkia til sommer kommer vi til å få så masse sol at vi blir sikkert drita lei til slutt! Jeg personlig elsker sol og strand, og jeg kommer til å kose meg ihjel i sommer. Det skal bli totalt avslappings ferie med bare soling og bading. Og jeg skal ikke komme hjem bleik i sommer!

Vi har nå funnet billetter og booket dem for å ikke miste plassen. Jeg gleder mer enormt til ferien, og dette blir vel 4 gang vi velger å reise til Kemer. Her i Kemer er det veldig rolig. Og vi skal bo en plass der det er egen basseng som dere ser samt det er inngjerdet med murvegger mot innsyn fra folk. Men plassen ligger litt utenfor selve sentrumsgatene så det er veldig rolig. Det tar ca. 15 min å spasere til stranden, og 5 min ekstra til sentrum. Sykkel er det i gården så da går det kjappere og. Egen leilighet med tre soverom, to store bad og stor stue og kjøkken. Trådløs internett er det også i leilighetene og ute. Så mye likte vi oss at vi drar tilbake for fjerde gang!

Disse seks månedene frem til vi skal reise kommer til å gå fort tror jeg. Jeg kommer til å jobbe som jeg gjør helt frem til avreisedagen. Ungene får en lang ferie i år med syden start og resten hjemme i Haugesund, da vi skal reise dagen etter skolen er ferdig. Tidlig ferie på meg også siden det var eneste tiden vi kunne ha ferie pga. gubbens arbeidsturnus. Jeg tenker også på om jeg skal ta siste ferieukene i høst en gang, men det får jeg se på når det nærmer seg. 

 

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no