Bomtur og nervøs bak rattet

  • 22.08.2017, 20:05

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rett før vi skulle kjøre til Kopervik fikk guttungen vondt i hodet. Jeg tenkte at det kanskje ville gi seg på veien ut, men det gjorde fortsatt vondt sa han. Det endte opp at jeg fikk bare gå inn og gi beskjed til senseien hans. Fikk også da med beltet som Jonas har ventet på siden graderingen i juni. Dette er hans første brune belte 3. kyu og det betyr at han bare er 2. kyu og 1. kyu igjen før svart belte. Jeg lovet jo gutten brodert belte hvis han klarte det brune, og nå har den kommet. Det skal stå Jonas Vinningland på japansk på ene siden, og stilarten shotokan sammen med logoen. Er jo ganske kult å ha beltet med navnet sitt på, det blir liksom mer personlig da. 

På veien hjem fra Kopervik fikk jeg en politibil bak meg hele strekningen til Bø skole. Jeg kjørte fint som jeg alltid gjør, men å ha en politibil bak meg hele veien gjorde meg nervøs. Jeg vet ikke hva det er med meg og politi.... hvorfor jeg blir så nervøs bak rattet når jeg ser dem? haha Det er som at man har en helt spesiell respekt bare man ser politi. Jeg pustet hvertfall veldig lettet ut da jeg så bilen svingte inn med Bø. 😆

Noen bilder av karatekiden før hodeverket og bomturen 🙈

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mammahjertet banker stolt <3

  • 13.06.2017, 22:05

God kveld bloggen :)

Ble litt sen oppdatering på denne dagen, men jeg har vært og sett på graderingen til Jonas etter jobb. Jeg har vært så spent hele dagen og jeg kan endelig få dele med dere her på bloggen. Nyheten kom allerede på Snapchat og Facebook, men jeg har nå fått redigert bildene slik at jeg kan dele det her også. Jeg kan si at jeg er stoltere enn hanen, og mammahjertet banker av stolthet. Graderingen gikk knallbra og han leverte slik alle hans karatevenner gjorde som graderte seg i dag. Nå har han fått sitt første brune belte, altså 3. kyu. Og jeg kunne ikke blitt mer glad for hans innsats og resultat. 

Morfar må nok nå punge ut for han lovet Jonas med sponsing av ny karatedrakt når Jonas klarte det brune beltet. Etter graderingen fikk han Mc Donalds som seiersmat 😂. Så nå er det bare beinhard trening videre for å komme til det andre brune 2. kyu. Men det gjenstår å se .... masse trening må hvertfall til før den tid. Gutten er i hvert fall utrolig fornøyd og super kry av beltet sitt ❤️.

HUSK DU KAN VINNE DECRUSTO & CLARINS LIPGLOSS PÅ BLOGGEN MIN NÅ - KLIKK INN 👉🏼 HER FOR Å DELTA 😉

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no