hits

You nailed it!

  • 10.02.2018, 23:00

Hva skal jeg si? Det har vært en nervepirrende dag for meg. Jeg tror jeg har vært mer nervøs enn hva Jonas var. Dette er ikke første stevne for han så han vet jo hva det er å konkurrere. Men siden det er snakk om å få en plassering blir konkurransen så mye mer spennende. Det er nå alvoret begynner og nå det gjelder å prestere. Nå er det ikke en medalje å ta med hjem for deltakelse, men nå er det delta med et mål å vinne. Siden dette er første stevne med plassering har jeg vært nervøs, og jeg har sagt til han at delta og gjør ditt beste. Det er ikke nederlag om du ikke vinner denne gang...... men.... jeg ble overrasket over hvordan han naila det!

I 11 årsgruppen var det kun Jonas som stilte fra Sentrum Karateklubb. Så han fikk muligheten å gå mot andre gutter i hans alder fra andre klubber. Totalt gikk han 4 kata runder der han valgte forskjellige kata stiler. Og han vant alle flaggene med glans og vant sitt første gull i kata. Så var det kumite kampene. De syns jeg var mest spennende å se på. Hver kamp varte i 1 minutt og poengene forandret seg hele tiden. Plutselig lå han bak og så fikk han inn et par gode slag og tok da innpå. Han fant første kamp og andre kamp ble uavgjort, men siden han fikk første poeng vant han kampen. Finalerunden var sykt spennende og jeg følte jeg nesten holdt pusten. Han vant og kunne stolt ta med seg første gull i kumite og!

Jeg er så stolt over guttungen med dobbelseier i dag. Dette ble virkelig en god selvtillit boost for han slik at han da vil trene enda hardere mot neste stevne. For målet å vinne men for å vinne må man sette krav til seg selv .... nytter ikke å ligge på latsiden da 😉. Nå må papsen bare komme hjem og lage flere hyller på veggen til alle pokalene og medaljene 😅.

Det som er viktig er å delta

  • 10.02.2018, 11:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen bloggen <3

Jeg er straks klar for å gå ut dørene her som dere ser! Klokken 12:00 begynner karatestevnet i Håvikhallen, og jeg er klar for å heie på Jonas og hans klubbvenner. En spennende dag for oss og jeg er så spent på hvordan det vil gå. Om han vinner eller ikke så er det ikke det som er største betydningen. Det som betyr noe er å delta og innsatsen. Veldig synd at faren ikke er hjemme slik at han kan se på når Jonas skal ut på matten. Så det blir bare meg som skal følge han og hjelpe han med å ta av og på utstyret osv. i dag. Hvor lenge dette vil dra ut er usikkert men tror det vil dra utover ettermiddagen. Jeg ønsker hvert fall han og alle i klubben masse lykke til og satser på at klubben tar med seg hjem masse medaljer og pokaler 😉. 

Av og til må barn få være barn

  • 29.11.2017, 08:25

En fornøyd gutt og ei stolt mor!

Og vi har all grunn å være fornøyd og stolte av gårsdagens gradering. Guttungen har igjen bevist hva han kan, og har nå helgradert seg til 2kyu som er det andre brune beltet. Nå har han et halvt år med masse trening før ny gradering. Og klarer han det får han det siste brune beltet, 1kyu før det er 0. dan som er svart. Det er virkelig velfortjent til alle som graderte seg i går. Og velfortjent til guttungen som har trent utrolig mye siden sist gradering.

Jeg har alltid sagt til han at vil han oppnå noe så må han bare trene. For det er trening og atter trening som må til for å bli god. Og det er så verdt all den tiden som blir lagt ned i trening at det gjør så godt når han får nytt diplom. Siden det brune beltet går på 3,2,1 kyu får de brunt belte på første gang. Så de to neste gangene er det diplom de får for å vise beltegraden. Jonas fikk brodert navn da han fikk første brune beltet så den vil han ha frem til han en dag gradere seg til svart. Og da skal han få brodert belte igjen.

Jeg er uansett superstolt hver gang han graderer seg, fordi jeg vet hvor mye trening som ligger bak. Og husk han har ikke vært gamle gutten heller fra han begynte som åtteåring. Å trene fire dager i uken totalt seks timer er mye for den alderen. Og jeg presser han ikke på noen måter når det gjelder trening. Det er viktig å finne en balanse der og være fleksibel samtidig som du støtter og motiverer han. Av og til syns han det er mye og da er det helt greit å få ta en fridag fra trening. Han må få lov å være et barn også for det om han vet han må trene om han vil bli god <3. Blir det bare press vil det ende opp at han føler karate blir noe han må, og da forsvinner gleden og motivasjonen.

#idrett #karate #barn #sport

Bomtur og nervøs bak rattet

  • 22.08.2017, 20:05

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rett før vi skulle kjøre til Kopervik fikk guttungen vondt i hodet. Jeg tenkte at det kanskje ville gi seg på veien ut, men det gjorde fortsatt vondt sa han. Det endte opp at jeg fikk bare gå inn og gi beskjed til senseien hans. Fikk også da med beltet som Jonas har ventet på siden graderingen i juni. Dette er hans første brune belte 3. kyu og det betyr at han bare er 2. kyu og 1. kyu igjen før svart belte. Jeg lovet jo gutten brodert belte hvis han klarte det brune, og nå har den kommet. Det skal stå Jonas Vinningland på japansk på ene siden, og stilarten shotokan sammen med logoen. Er jo ganske kult å ha beltet med navnet sitt på, det blir liksom mer personlig da. 

På veien hjem fra Kopervik fikk jeg en politibil bak meg hele strekningen til Bø skole. Jeg kjørte fint som jeg alltid gjør, men å ha en politibil bak meg hele veien gjorde meg nervøs. Jeg vet ikke hva det er med meg og politi.... hvorfor jeg blir så nervøs bak rattet når jeg ser dem? haha Det er som at man har en helt spesiell respekt bare man ser politi. Jeg pustet hvertfall veldig lettet ut da jeg så bilen svingte inn med Bø. 😆

Noen bilder av karatekiden før hodeverket og bomturen 🙈

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mammahjertet banker stolt <3

  • 13.06.2017, 22:05

God kveld bloggen :)

Ble litt sen oppdatering på denne dagen, men jeg har vært og sett på graderingen til Jonas etter jobb. Jeg har vært så spent hele dagen og jeg kan endelig få dele med dere her på bloggen. Nyheten kom allerede på Snapchat og Facebook, men jeg har nå fått redigert bildene slik at jeg kan dele det her også. Jeg kan si at jeg er stoltere enn hanen, og mammahjertet banker av stolthet. Graderingen gikk knallbra og han leverte slik alle hans karatevenner gjorde som graderte seg i dag. Nå har han fått sitt første brune belte, altså 3. kyu. Og jeg kunne ikke blitt mer glad for hans innsats og resultat. 

Morfar må nok nå punge ut for han lovet Jonas med sponsing av ny karatedrakt når Jonas klarte det brune beltet. Etter graderingen fikk han Mc Donalds som seiersmat 😂. Så nå er det bare beinhard trening videre for å komme til det andre brune 2. kyu. Men det gjenstår å se .... masse trening må hvertfall til før den tid. Gutten er i hvert fall utrolig fornøyd og super kry av beltet sitt ❤️.

HUSK DU KAN VINNE DECRUSTO & CLARINS LIPGLOSS PÅ BLOGGEN MIN NÅ - KLIKK INN 👉🏼 HER FOR Å DELTA 😉

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no