hits

Tigergutt, en gresskar og selveste Scream

 • 31.10.2017, 18:10

Da jeg kom hjem fra jobb var det en rar skapning som sto i gangen hjemme hos meg. Jeg visste om at guttungen ville ut på knask eller knep sammen med kompisen sin. Men jeg visste ikke noe om hva han skulle kle seg ut som. Hva han skulle forestille vet jeg ikke..... men jeg kunne se at det var Tigergutt med gresskar kropp, og ansikt til selveste Scream! Kompisen var en rød vandrende dinosaur 🙈. De var klar for å hanke inn snop tydeligvis. Jeg bare dem å være forsiktig og ta for all del refleksvestene med dere. Mørket kommer veldig fort og da er det så farlig å være uten. Nå venter jeg bare spent på at han skal komme hjem så får jeg se hva fangsten har blitt 😅.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

One big suprise

 • 25.10.2017, 10:35

suprised girl
Licensed from: fotooregano / yayimages.com

 

I går fikk jeg en fin overraskelse i posten!

Jeg hadde ingen anelse om hva det var fordi pakken var pakket inn av noen, altså ikke noe firma pakke osv. Den var adressert til meg men ingen avsender navn. Jeg skjønte ikke hvem det kunne være fra før jeg åpnet pakken. Oppi pakken var det tre forskjellige ting som jeg hadde fått. Da jeg så gavene visste jeg med en gang hvem "julenissen" var. Det er min snille bloggvenninne som ikke bor så altfor langt vekke fra Haugesund. Hun bor på Ålgård og hun og samboeren har nylig vært på ferie i Hellas. Og hun hadde kjøpt feriegave til meg 😻. Julia Sofie som har disse bloggene 👉🏼 Julia Sofia blogg.no og Julia Sofie Nouw

Hun vet veldig godt at jeg elsker mobil covers og sånne dusker til vesker. Og gavene hennes traff meg midt i blinken 😍. Så tusen tusen takk Julia Sofie for disse flotte gavene, og for at du tenkte på meg da du var på ferie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


 

Skolestart!

 • 17.08.2017, 07:49

Men ikke for meg heldigvis haha er glad jeg er ferdig med alt som heter skole! Det er herligt at skolen nå begynner igjen for ungene, for de har så godt å komme seg dit igjen. To måneder ferie er mye og er vi ikke ut og reiser, kjeder de seg jo når de er hjemme. Får de komme seg på skolebenken og lære noe hehe 😜.

Jeg vil ønske alle lykke til med skolestart i dag. Mange begynner i 1. Klasse og det kan være skummelt for mange barn. Så lykke til ❤👏.

Flying again

 • 16.08.2017, 08:06

God morgen alle sammen :)

Allerede onsdag og «lille lørdag» som mange kaller det. Jeg har vært to dager på jobb, og har jo fast fri onsdag i uken. Det syns jeg er superdigg å ha! Jeg får liksom en dag jeg kan få gjort ting på osv. Eneste ulempen er hvis jeg må til legen på fridagen min, da min fastlege ikke jobber onsdagen. Jeg skulle fått tatt en time der snart om ikke magen min blir bedre. Den er visst i feriemodus enda siden jeg ofte får vondt i magen. Jeg har hatt det slik de siste fem dagene i Vietnam før jeg flydde hjem! Håper bare den gir seg før jeg eventuelt må til legen.

Jeg er våken nå og gjør meg klar til å bli alene igjen for to uker. Gubben skal ut og fyke igjen .... men med helikopter denne gangen da 😁. Nå er det han som må reise på jobb og jeg blir overlatt alene med ungene. Det er også min arbeidshelg denne uken så jeg har en full arbeidsuke. Senere skal jeg ut på en liten handletur, og så skal jeg på postkontoret og sende noen pakker. Skolestart er det og i morgen så alt må ordnes i dag før alvoret begynner for kidså!

Borte bra men hjemme best!

 • 13.08.2017, 11:45

God morgen Haugesund <3

Å sove i sin egen seng etter fem uker med hard madrass er bare himmelsk herlig! Ingenting er bedre enn å legge seg i sin egen seng, og som uttrykket: "borte bra, men hjemme best", stemmer det totalt. Jeg tror jeg sovnet rundt halv ti på kvelden i går, og jeg sov helt til klokken 7 i dag. Jeg kjenner jeg er enda litt tung i hodet, men jeg føler meg utrolig opplagt for det. Det hjelper på at det er såpass fint vær her i dag. Alt er pakket ut og klær blitt vasket skikkelig etter ferien. Nå nyter jeg bare en kopp vietnamesisk kaffe.... som faktisk jeg likte. Denne er vanlig svart pulverkaffi og smaken ligner veldig på en kaffi jeg drakk på før som heter Zero. 

Ellers prøver jeg å se gjennom bilder fra Canon kameraet, og merkelig nok har jeg dessverre tatt utrolig lite bilder med den. Jeg hadde nok for store forventinger med denne turen...... jeg sa jo at jeg skulle ta masse bilder... men ser at det har jeg absolutt ikke gjort. Jeg tror det kanskje kan være pga. kameraet er for stor og tung. Jeg vurderer om jeg skal selge den og gå for en som er mye mer kompakt. Jeg får se hva jeg ender opp med....

Mens jeg blogger driver gubben og vaske Smurfen (elbilen) for jeg tenkte jeg vil ta en kjøretur og ta litt bilder av ting jeg har kjøpt. Finere med litt andre bakgrunnsbilder når jeg tar bilder av ting 😆.

The sun has arrived

 • 04.07.2017, 07:20

God morgen bloggen <3

Det er ikke tvil om hvem som er trøtt i dag haha men en tur på badet og litt kaffi gjør underverker! Jeg skal gjøre meg klar for jobb, og da er det bare fire arbeidsvakter igjen. Jeg teller ned dagene nå før avreise, og jeg kjenner det godt at jeg svever disse dagene. Og tiden går så himla fort! Som i går jobbet jeg 15-23 og selvom mange har begynt på ferie så var det travelt. Vakten gikk fort og jeg hadde noe å gjøre på hele tiden. Det er bare godt at denne uken går fort for min del.

I dag skal jeg se gjennom bagasjen .... igjen..... fordele bagasjene litt rundt slik at ikke alt ligger i en. Totalt 90 kg sendebagasje får jeg ha med, men så mye har jeg ikke klart enda. Tror nok jeg havner under 90 kg til tross for jeg har pakket med en bag for moren min som jeg skal ta med for henne. Litt sjokolade skal jeg også kjøpe og gi som gaver. De setter uansett pris på alt gaver de får fra Norge :).

Bøtter ned som bare det!

 • 08.06.2017, 07:30

God morgen alle sammen :)

Det er SÅ herlig å våkne til trommelyder som slår i takt på vinduene! Det pøser ned som det aldri har gjort. Godt gubben min er komt hjem fra jobb i går kveld slik at han kan kjøre Jonas. Han er litt bedre i dag så jeg vil prøve å la han gå på skolen. Blir han dårlig så får skolen ringe heller.

Alt er så mye bedre nå med gubben hjemme ❤ nå har jeg han jeg kan snakke med. Som dere vet ble jeg litt følsom her om dagen med tanke på det innlegget om følelsene og tankene mine:"Ikke ta fra meg masken min". Godt å få snakket ut med han om det som tynger meg innerst inne. Han visste hvem og hva med en gang han leste innlegget. Men det er ikke lett å snakke ut via sms eller telefon når han er der ute. Jeg føler meg alltid bedre etter jeg får snakket og forklart han hva jeg føler osv.

Nå skal heg bare kose meg de tre ukene vi har sammen for når han reiser på jobb igjen, blir det tre uker jeg ikke ser han før vi treffes i Vietnam. Men nok småprat hehe nå må jeg nesten tenke på å komme meg på jobb 😉.

På tide med noe nytt

 • 07.06.2017, 16:45

Nå føler jeg for en forandring på designet på bloggen!

Dette designet er fra KVdesign som jeg har brukt før, men jeg har laget ny header nå med litt mer oppdatert bilde. Kvdesign har nå salg på designene hun har, så vil du ha en flott design så benytt deg av sjansen. Trenger du hjelp til å få lagt inn designet osv. er det bare til å spørre - jeg er behjelpelig jeg 😉.

❤️



 

Snørrunge

 • 29.05.2017, 09:12

Hmmmm hvor er solen min hen? I forrige uke da jeg satt og bestilte varer til i dag, viste værmeldingen at det skulle være sol i dag. Men nå var jeg inne og sjekket og det har endret seg igjen. Det er meldt sol i dag men forhåpentligvis kommer den visst senere. For nå er det bare grått ute! Håper den kommer i løpet av dagen ☀.

Og så var denne dagen kommet igjen. MANDAG. Den kommer altfor brått på haha siden jeg hadde arbeidshelg så føles det så fort. Men denne uken har jeg langfri da siden det er Pinsehelgen. Forresten skal jeg ikke på jobb før på ettermiddag. Kollegaen min er på skolen denne uken så jeg skal ha stengevakten hans i dag. Det betyr jeg får gjort mye før jeg skal på jobb.

Først skal jeg ut og få stille ene brilleparet mitt. For den gir meg syke merker at jeg må bare få mykere brilleputer eller noe. Så er det middag til ungene. Tror det bare blir ris og laks siden begge to liker det. All grillmaten i går ble spist opp så ingen rester til i dag.

Hostingen og snuen jeg har hatt har heller ikke gitt seg. Er verst om morgenen og kvelden. Jeg føler jeg er Rudolf i dag pga. jeg hele tiden må pusse nesen. Skikkelig snørrunge jeg i dag! Og det gir seg heller ikke 😪 nyser i hytt og vær. Heldigvis har jeg ikke feber eller er totalt slakke. Kjenner jeg ikke er 100% god men det går så lenge jeg bare tar det litt med ro.

En rar følelse

 • 26.05.2017, 10:01

God morgen bloggen 🤗

Her våkner jeg med en skikkelig tørr munn og snue som bare renner. Magen er super oppblåst og jeg sitter og svetter. Kjekke morgen dette! Får håpe det gir seg etter en god dusj og litt frokost. Fredag og snart helg også men pga. helligdagen i går har jeg en rar følelse. Jeg føler det har vært helg liksom, at i dag er mandag og en ny uke skal starte. Helligdager for meg har alltid følt som søndag, sikkert derfor jeg føler det ikke er fredag i dag.

Jeg var jo en tur på jobben i går for å gjøre det jeg pleier på torsdagen. Varer og bestilling, men for det så føles det rart. Jeg skal jobbe 12-20 i dag og i morgen og så 15-23 på mandag. Så det blir nok ikke fullt så mye oppdateringer på bloggen før søndag. Ungene har langhelg så jeg må nok ut og handle litt før jobb også.

Jeg ønsker alle en god fredag så snakkes vi snart igjen ❤.

Heavy monday

 • 22.05.2017, 07:25

Åhhh helledussen så tungt det var å våkne i dag! Jeg våknet til alarmen og jeg trykket faktisk på slumreknappen. Noe jeg aldri gjør! Men i dag var det tragisk tungt å stå opp til tross for jeg la meg før tolv i natt.

Opp må man og en ny uke står for tur. Denne uken har jeg ikke fri på onsdag da det er stengt på torsdag. Ellers er det bare tirsdag jeg jobber dagvakt og resten er 12-20 vakter. Litt greit for da slipper jeg stå opp tidlig hahahahah

Jeg får gå å stelle meg og få meg kaffe så starte dagen. Oppdaterer dere snart hva jeg skal før jeg skal på jobb i dag 😁.

The family

 • 20.05.2017, 23:20

Goeste gjengen ❤

Nå er det liv her og da mener jeg virkelig at det er party. Folk tar helt av mens jeg tar det helt med ro hahaha. Noen må jo være sjåfør for gjengen 🤣.

Fajitas med kylling

 • 10.05.2017, 18:00

Middagen i dag fajitas med kylling og grønnsaker rullet i tortillalefser og stekt i ovnen 10 minutter. Siden jeg har fri i dag og gubben snekrer enda lagde jeg middagen. Gubben skrøt hemningsløst over dagens middag haha det er vel kun fordi han var så sulten! 

Nå er han også kommet ganske langt med byggingen på utsiden. Kledningen er snart på plass på hele veggen, og det gjenstår bare finpussen langs kantene osv. Jeg har faktisk også vært med å bygge veggen i dag gitt! Det store jeg har gjort i dag er å stå oppå en lang planke for å holde den stødig, slik at han kunne sage langs hele planken. Han sa nå kan du gå og skryte på bloggen at du har vært med å bygge 😂. Innvendig og må gjørs noe med når han er ferdig å tette veggen ute.




 

 

One step closer

 • 25.04.2017, 07:30

God morgen folkens ☺

Starten på denne uken ble ganske stressende da jeg følte at alt gikk helt ræva! Stressnivået var høy og jeg så for meg at alt ville gå til helsikken. Ting gikk ikke som jeg hadde tenkt fordi jeg trodde jeg hadde god tid. Men når jeg oppdaget at den viktigste tingen til den store dagen ikke passet .......

Før jeg dro på jobb i går måtte jeg få gjort en del ting som å kjøpe inn bordkort. Deretter dro jeg rett opp til mamma med bunaden. På med bunaden og mamma målte og sjekket hva som måtte gjøres. Hele 12 cm måtte hun sy ut! Jeg skjems litt da haha men hallo jeg må jo kunne puste med bunaden på 😅. Vi preiket litt og før jeg måtte komme meg hjem for å skifte til jobb. 8 timer på jobb før jeg kom hjem og ordnet litt i huset før jeg fikk sms av mamma at hun var ferdig med bunaden! Jeg gikk og la meg med en bedre følelse da om at jeg er et steg nærmere å ha kontroll på den store dagen!

Instant noodles spicy

 • 22.04.2017, 12:45

Som jeg skrev tidligere i min morgenrutine blogginnlegg pleier jeg ikke å spise frokost. Men siden jeg begynner klokken 13 i dag og det er lørdag, lagde jeg meg noe lettvint før jobb. Disse instant noodles er ganske greie om du bare skal ha noe i farten. I vanlige norske matbutikker får en bare sånne Mr. Lee kopper, mens i asiabutikker får man mye mer å velge mellom. Jeg liker at de er litt sterke 😀. Nå stikker jeg straks på jobb og følg med på bloggen for da kommer det en oppdatering på strikkeprosjektet mitt 😉.



#mat #jobb #helg #lørdag #frokost #blogging

Instagram 👉🏼 HER  Facebook  👉🏼 HER

Min morgenrutine

 • 22.04.2017, 10:15

Dette kommer først an på om når jeg eventuelt skal på jobb eller ikke. Begynner jeg klokken åtte da er det ikke mye som skjer. Det tar meg maks 30 minutter på badet så er jeg klar. Men har jeg fri eller begynner senere er det noe annet.

Jeg har en regel med meg selv der jeg alltid har alarm på et viss klokkeslett natten før. Det er for å være helt sikker på at jeg ikke forsove meg uansett. Jeg våkner alltid før alarmen for det, men det er for min egen sikkerhet at den er på. Det første jeg gjør er å trykke på mobilen 🙈😂 det er blitt en vane at jeg må bare sjekke den. Hvis du er en av mine snapvenner så vil du merke at du alltid får en svart snap med enten klokkeslett eller noe annet på hver morgen. Det gjør jeg for å ikke miste snapstreaks jeg har med de jeg snapper mest med. Høres det tragisk ut eller? Ha Ha Ha

Så går jeg på badet og gjør mine needs der før jeg går i dusjen. Pusser tenner og steller meg før jeg går ned for en kopp kaffi. Jeg er ikke noe frokostmenneske så det er sjelden jeg lager meg frokost. Som oftest tar jeg pause på jobben rundt 14-15 tiden så da spiser jeg bare noe da. Kaffe og leser blogger da før jeg kjører på jobb. Sånn går som regel de morgene jeg begynner senere på dagen eller har fri ☺.

På tide med en oppdatering!

 • 21.04.2017, 10:15

God fredag alle sammen ❤️

Må si jeg har virkelig vært på latsiden i noen dager nå! Etter onsdagen med masse oppdatering og innlegg på bloggen, har det bare stupt nedover med bloggen min. Jeg har vært på og lest mange av deres innlegg, men har bare ikke orket å poste opp noe selv. Nå er det på tide jeg oppdaterer bloggen slik at den ikke havner i glemmeboken hos andre. Jeg har mange utkast i arkivet som bare venter på å bli ferdig for publisering. Så bloggen vil bli oppdatert med litt forskjelligt i dag. Jeg skal på mellomvakt i dag så det blir forhåndsskrevne og tidsinnstilt når de skal publiseres. Jeg har egentlig frihelg i morgen, men siden konfirmasjonen til Thea er neste helg som er på min jobbehelg måtte jeg bytte med ei kollega. Heldigvis så passet det perfekt med hun så da er det jo bare bra det. Før jobb nå skal jeg bare slappe av og drikke kaffi fra denne nydelige Wik & Walsøe koppen. Et par kanelknuter rett fra ovnen til kaffen er jo bare digg det 😉. 



 

Kånken

 • 20.04.2017, 12:00

Til sommeren skal jeg reise hjem til Vietnam, og da har jeg tenkt å bruke denne ryggsekken som min håndbagasje. Jeg kjøpte akkurat denne modellen fordi den har en egen lomme til 15 tommers bærbar. Den rommer godt slik at jeg kan få digital kameraet med ekstra linse og ladere oppi. Ipaden min skal også oppi så da blir det litt tungt, så da er det veldig greit å bruke en ryggsekk. Hadde jeg hatt alt det i en skulderveske ville jeg blitt veldig sliten i skulderen. Jeg hadde nok aldri holdt ut da å bære den gjennom den lange reisen. Jeg kunne gått får en trillekoffert, men den skal mannen bruke når han reiser. Utenom ryggsekken kommer jeg til å ha med meg LV Pochette Metis vesken min der jeg skal ha passene, billetter og lommebok. Da er jeg jo klar for å reise 👈🏼.

Kånken fra Fjällräven skal være med meg på tur i sommer!



#reise #bagasje #ferie #sommer

 

Fort og gale!

 • 18.04.2017, 19:17

Når man ikke får så mye tid til å lage middag er det godt å ha ferdigmat som en har fått av mamma. Maks en time på meg å lage middag før jeg må kjøre ut er ikke lett når gubben er på jobb. Himla greit med maten jeg fikk av mamma. Trengte bare sette på riskoker og varme middagen, vips så var det middag haha. Viktig å få i seg noe mat før guttungen skal på trening. Fort og gale 😅

Like music for my ears

 • 16.04.2017, 08:55

Hvor herlig er det å våkne opp til noe som høres ut som musikk på en søndag morgen? Lyden av regn som slår mot vinduet som et helt tromme orkester. Solen hat bestemt å ikke komme..... foreløpig håper jeg. Kanskje det blir bedre utover morgenen 🤔 satse på det.

Ha en flott påskemorgen 🌹

Påskeaften

 • 15.04.2017, 07:03

God morgen alle sammen ❤

To dager fri er over og i dag skal jeg på jobb, men bare til klokken 16:00. Siden det er påskeaften så stenger jo butikken tidligere enn vanlig. Jeg får gjøre meg klar så får dere ha en riktig god påskeaften 😊.

En langfredag

 • 14.04.2017, 10:30



Så var vi kommet til langfredagen i påsken, og været er upåklagelig fint. Bare blå himmel å se og nesten vindstille også. Jeg får se om det blir en tur i dag med ungene etter jeg har vært en tur innom jobben. Får se om vi kan få kjørt ut på fine plasser som vi kan ta bilder osv. Dere få ha en flott langfredag så langt så blogges vi snart igjen.

Skjærtorsdag

 • 13.04.2017, 11:45

God formiddag til alle dere der ute 

❤️



Jeg startet dagen med en god varm dusj før jeg gikk ned i stuen. Ungene har ikke våknet så da kan jeg bare ta det helt med ro. Det er tross alt påskeferie så de kan få sove litt lengre. Planene vi har i dag er å ta turen til foreldrene mine. Der skal vi få pinnekjøtt til middag noe som skal bli knallgodt! Ellers har vi ikke så mye vi skal, kanskje det blir noe trening på Jonas - who knows. Uansett vil jeg ønske alle sammen en god påske og kos dere masse enten om du har fri eller ikke 💐.

Påske uten gubben

 • 12.04.2017, 17:22

Trallalallaaaaaa nå tar jeg en mini påskeferie folkens! Tre hektiske arbeidsdager for meg er ferdig, og nå kan jeg slappe av i to dager før det er jobb påskeaften. Mannen er også komt seg på plass ute på Sleipner, og livet som "nordsjøenka" har begynt for meg. Det blir rett og slett en påske uten gubben! Hehe

Akkurat nå sitter jeg i bilen og venter på at Jonas skal trene ferdig. Det ble sånn full fart hjem fra jobb og rett hjem for å hente guttungen. For så å kjøre ut til Kopervik der han trener fra 17-18. Og i farten hadde jeg jo tatt med mine Bose headphones for jeg tenkte jeg skulle høre på musikk i mens. Men neida alt klart og jeg kommer frem til Kopervik og da finner ut at den forbaska iphonen min ikke har 3,5 jack plugg! Jeg vet jo at iphone 7 modellene ikke har det hullet lengre, men kom ikke på det i farten. Jeg må jo ha adapter for å kunne høre på musikk med mindre jeg bruker earpods som følgte med mobilen. Jaja så da ble det musikk fra Smurfen istedenfor. Godt jeg bare kan skru på strømmen på bilen og musikkanlegget der. Det som er merkelig er og at rekkevidden på bilen går oppover mens jeg bare står i ro med musikk på 🙈.

Jobb, handling og trening

 • 11.04.2017, 07:22

God morgen til alle dere flotte ❤

En ny dag og nærmere påsken og solen skinner ute. Jeg må innrømme at mange av morgeninnleggene mine er når jeg er på badet. Der er det et vindu som solen skinner rettt inn på morgenen. Og i dag varmer den godt i tillegg til at det er varmekabler på. I dag har jeg dagvakt og etter jobben skal jeg planlegge middager for påskedagene. Så dra og handle imens Jonas er på karatetrening i Kopervik i ettermiddag. Ganske greit at klubben har egen dojo slik at de kan ha treninger for det om skolen er stengt. Greit å få trene litt denne uken siden det blir mange dager uten pga. påsken.

Sola skinner i regnet

 • 10.04.2017, 09:02

God morgen alle sammen ☀

I dag er det virkelig solskinnsdag, noe jeg syns er SÅ godt å våkne til! Selvom solen skinner så pøser det ned med regn. Skulle tro noen hadde åpnet absolutt alle kranene som fins! Men men solen er det så da er jeg fornøyd.

I dag skal jeg på jobb klokken 12-20 og jeg er klar for årets travelste uke. Butikken er jo stengt i to dager og så åpen en halv dag før det er stengt igjen i to dager. Da blir det alltid kaos og mange som skal ut samtidig for å handle inn. Jeg er klar og skal gi alt sisse tre dagene før jeg har to dager påskefri. Nå er det enkelte ting jeg må ordne før jobb så jeg vil ønske alle dere der ute en riktig god mandag ❤.

Påske giveaway

 • 10.04.2017, 00:12

Tre dager igjen til påske og det er mange bloggere som har forskjellige påske giveaway. Jeg vil i den forbindelse tipse dere om en giveaway hos Vilde Unnli. Hun har nå en påskekonkurranse på bloggen sin med masse flotte premie. Om du vil bli med må du trykke deg inn på linken jeg letter ved i dette innlegget, og følge det hun skriver så er du med 😉.

Påskekonkurransen

Tusen takk Marte <3

 • 07.04.2017, 11:25

Yeahhhh !!! 

Jeg vet ikke om jeg er inne i en flaks-periode eller noe for nå har jeg vunnet i en bloggkonkurranse hos Marte. Dere husker vel innlegget jeg skrev om at dere kan få en sjans å vinne et par flotte Adidas superstar sko via bloggen hennes? Jeg meldte meg på, og jeg delte på FB og skrev et eget innlegg og linket til henne. Og i går så jeg hun hadde annonsert vinneren av konkurransen på bloggen hennes 👉🏼 HER. Jeg gleder meg skikkelig til jeg får skoene!! Jeg fikk velge selv hvilken Superstar modell jeg ville ha, og jeg valgte da den klassiske fargen hvit med svart striper og gullfarget logo. Samme som Marte selv har bilde av på sin innlegg 🙂. Nå har jeg snart flotte sko for våren og sommeren ☀️.



 

Vinn Adidas Superstar hos Marte

 • 04.04.2017, 20:10

Heisann

Vil du være med å vinne et par med Adidas Superstar? Da må du klikke deg inn hos martejohannessen sin blogginnlegg 👉🏼 HER for å være med. Sånne Adidas har jeg ønsket meg lenge, og jeg har vurdert å skaffe meg et par selv. Så jeg krysser alt jeg har for en slik premie har jeg selvfølgelig lyst å prøve lykken 😍.



#konkurranse #adidas #blogging

Superpakke i posten!

 • 04.04.2017, 19:45

I dag er jeg skikkelig i lykkerus da jeg kom hjem fra jobb og så det lå en pakke på bordet til meg! Og alt dette lå i pakken fra søteste Søtmonsen bak bloggen: http://matogkakeoppskrifter.blogg.no. Jeg vant i en bloggkonkurranse hun hadde for litt siden, og det ville være en overraskelse hva premien var. Jeg skal absolutt prøve ut Mugcake i kveld sammen med friske bær jeg har kjøpt. Sjokolade milkbarene ser også bare helt himmelsk ut! Og ikke minst har jeg også fått pop candy og spiselig kakepynt og lue fra NLY. Som forresten kom Thea til godt for hun likte luen så hun fikk den av meg 😄.

Så tusen tusen takk for en flott premie Lene Kristin <3



 

En helt vanlig dag

 • 02.04.2017, 08:40

God søndag alle sammen 🙂

Dagen i går gikk faktisk radigt uten en eneste aprilspøk fra verken kollegaer eller kunder. Alle hadde det skikkelig travelt med å jobbe og ekspedere handleglade kunder. Arbeidsvakten i går gikk i ett haha jeg føk fra kassen til hyllene for å fylle i og rydde. Slik foregikk hele vakten min i går. Jeg var temmelig gåen i bena etter 7,5 t med sånn tempo i går. Men sånn er det jo for alle som jobber i dagligvarebransjen. Det skal være tempo og det skal være travelt 🤗.

I dag er det søndag og jeg er oppe tidlig som vanlig. Planen i dag er varetelling på jobb så kanskje ta en tur ut senere. Hvis det ikke plaskregner da! Jeg er stadig på jakt etter finne blomster eller motiver jeg kan ta bilder av nå som våren er på vei. Masse blomster og trær og alt skal spire, men her hjemme syns jeg det tar sånn tid før noe spretter ut! Jeg blir nesten misunnelig på mine medbloggere som bor andre plasser i Norge som har så masse fine naturbilder av akkurat det jeg er på jakt etter 🙈.

Vi tok helt feil av tiden

 • 29.03.2017, 20:10

God kveld bloggen ❤

Klokken 16:30 kjørte vi Jonas ut til Kopervik for karatetrening kl. 17. Og vi har kjørt på tur i mellomtiden til Skudneshavn og Åkra. Bilder kommer senere.... vi trodde han var ferdig 19:30 så vi kjørte tilbake til dojoen litt over 19. Og vi ventet og ventet og klokken nærmet seg 19:50. Fortsatt ingen Jonas som kom ut før jeg kom På! Herregud han er jo ikke ferdig før 20:30 på onsdagen! Hahahaa så vi vandrer enda rundt i Kopervik ......... 😂 så feil kan man ta av tiden!

Solo eller Kvikklunsj?

 • 29.03.2017, 15:30

Sjekk her folkens!

Er du glad i å strikke må du lese videre for nå har du muligheten å vinne enten en Solo eller Kvikklunsj strikkepakke. Men det er ikke jeg som deler ut premien 😉 du må nemlig klikke deg inn på MediaKaos sin blogg. Tone Iren er eieren bak MediaKaos bloggen, og hennes blogg har jeg følgt nesten fra den tiden jeg begynte å blogge (sept.2015). Hun er super kreativ og lager utrolig flotte ting som jeg bare kunne drømt jeg kunne laget selv. Det er nesten at jeg sitter og blir misunnelige på barna hennes som får så mye selvsydde klær osv. hihi 

Men tilbake til konkurransen!

Klikk deg inn 👉🏼 HER og følg stegene for å være med i trekningen. Jeg krysser ihvertfall fingrer og tær for jeg har veldig lyst å vinne den Solo strikkepakken 😍.

 



Bildet er lånt med tillatelse av MediaKaos

Minien er til salgs!

 • 29.03.2017, 12:10

Yeahhh  🚘

Nå er Minien til salgs folkens! Altså min Opel Corsa 2004 med automatgir og bensin.

Bor du i Haugesund og trenger en liten og nett bil så er denne et kupp. Kun to eiere og kjørt bare rett under 64.000 km. Vanlige bruksmerker er det selvfølgelig med en eldre bil som dette. Eu-godkjent er den til mai 2019.

Klikk inn på linken nedenfor for å komme direkte til Finn.no der jeg har lagt den ut for salg 😉.

 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=93418244&fks=93418244




 

Vårfølelse

 • 28.03.2017, 07:19

God morgen 😍

Ikke alltid det trengs å skrive så mye ❤.

Grey morning

 • 21.03.2017, 07:20

Fuglene kvitrer for full hals mens trafikken suser forbi. Det er vel en sikker tegn på at våren er rett rundt hjørne. Men været er like grått og trist enda! Jeg gleder meg til den dagen en kan våkne til skinnende sol og varme. Det er lov å håpe 😍. I dag er det straks jobb på gang før det er nok en ettermiddag ute på Kopervik med guttungen.

Ønsker dere alle en flott tirsdag ❤.

Koffein kick

 • 20.03.2017, 10:13

God morgen bloggen :)

 

Det er virkelig godt at jeg ikke skal på jobb før klokken tolv i dag! Etter den iskaffe drikken jeg fikk hos foreldrene mine i går var det ikke rart jeg har vært så urolig hele natten. For mye koffein i kroppen for meg som ikke er vane med kaffe. Men godt var det da, ikke noe å si på det!

 

Ellers skal jeg snart ta en telefon til ei i familien for å avtale helgens forekomst. Hva det er skal jeg oppdatere dere senere 😉.

Beauty and the beast

 • 19.03.2017, 20:30

Fredag 17. mars var premieren til Disneys Beauty and the beast filmen, og det er mange som allerede har sett og skrevet om den. I kveld er det endelig min tur å se den! Jeg gleder meg enormt til å se denne filmen da jeg elsker Disney sine filmer. Uansett om det er tegnefilm, animasjon eller med ekte skuespillere. Klokken 20:45 skal jeg og ungene sitte klar i kinosalen med brus og popkorn, og bare nyte filmen sammen ❤️. Mannen syns denne filmen er for barn derfor ville han ikke være med 😆 så da får han som straff kjøre oss og hente oss etter filmen!



#familie #barn #kino #film #disney #beautyandthebeast #kinokveld #kos #familietid

Paddeflat på sofa

 • 19.03.2017, 16:35


#macbookpro #apple #mummi #mummikopp #lillemy #mummitroll #blogging #blogger #foto #søndag #helg #kos #chill

 

På fredag var jeg hos legen og fikk noe for senebetennelsen jeg har i hånden. Jeg har tatt det veldig med ro på jobb, og fått hjelp med det tyngste. I dag er hånden et hakk bedre selvom jeg fortsatt kan kjenne at den er litt vond. Siden hånden er sånt som den er tar jeg det totalt med ro i dag. Mannen fikser alt for meg slik at jeg bare kan sløve på sofaen 😆. Neida, han er travel opptatt med ipaden sin mens jeg ligger paddeflat på sofa nå. Om en liten stund skal hele gjengen en tur opp og besøke foreldrene mine. Senere skal jeg og ungene ut på noe uten mannen, men det skal jeg ikke avsløre før i kveld.

Ha fortsatt en fin søndag alle sammen <3

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no