hits

Supersmud

  • 11.12.2017, 15:00

Bilder lånt fra nettet

Gjett om jeg og gubben gleder oss skakk ihjel til torsdag!

Vi har vært så heldige og fått skaffet oss show billetter med middag etterpå via velferdsklubben til hans jobb. Vi fikk en knallpris på full pakke til Dagfinn Lyngbø show Supersmud. Dette blir da andre gang vi skal gå å se på komikeren her i Haugesund. Jeg syns han er RÅ! Og lattermusklene kommer nok til å få kjørt seg skikkelig på torsdag kveld. Etter showet blir det middag på Gallionen restaurant også. Enda kjekkere er også at vi kjenner et par som også skal på dette - just like last time 🤩.

Guuuuu som jeg ser frem til dette folkens!

Magedansere, flygende teppe og en magisk lampe

  • 01.11.2017, 20:15

Forventningene til årets teaterforestilling var høy, og jeg har sett så frem til å gå på dette i dag. Jeg hadde med meg Jonas, og mine to tantebarn. Det var allerede kø da vi kom frem en halvtime før tiden. Mange hadde møtt opp tidlig for å sikre seg de beste sitteplassene. Vi fikk bra plasser og jeg var klar for å gå inn i en verden av mysterium og magi: Brosteinsteateret presenterer "Aladdin & pyramidens mysterium" regi/manus Niels Petter Solberg.

Forestillingen startet med flotte magedansere som trollbandt publikum med de sensuelle bevegelsene hihi. Mens noen andre barn fniste og syns det var skikkelig kult. Det jeg liker så godt med Brosteinsteateret sine forestillinger er nemlig dialogene og teksten. Det er veldig moderne og lett forståelig da det er mange barn som ser på. Men det er såpass mange gode og morsomme dialoger som gjør at voksne kan få latterkrampe. Noen karakterer i stykket skiller seg også ekstremt ut, og gud hjelpe meg så morsomt det var! 

Jeg vil ikke skrive for mye om stykket for forestillingen skal enda gå, men jeg kan hvert fall anbefale dere å gå. Ta med ungene og kos dere med dette stykket. Jeg vil hvert fall si tusen hjertelig takk til alle som var med for et flott teaterforestilling. Og jeg gleder meg til neste forestilling 😍 her kommer litt bildedryss fra i dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA#teater

Once you pop - you can not stop

  • 10.10.2017, 16:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om dere har lest bloggen min i det siste og sett på bildene mine, så har dere vel lagt merke til at jeg har noe bak på mobilen min. Noen runde knotter liksom som er festet på iPhone coveret mitt. Det er akkurat det jeg skal fortelle dere om som jeg faktisk har skrevet litt om tidligere. Jeg har blitt hekta på disse popsockets dingsene. Addicted. Disse er også super populært akkurat nå, og det er mange som selger disse blant annet direkte hos Popsockets. Men andre leverandører selger også slike f. eks. kan du få kjøpt det på Easyfiks Amanda. Jeg har flere som er kjøpt hos dem også utenom de fra Popsockets.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iphone case fra Ideal of Sweden med Popsocket Blush og Popsocket Mandala sky

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har Jonas noen fra Easyfiks 😉 btw. som dere ser har han et deksel som er ruglete overflate. Dette gjør at disse knottene ikke sitter skikkelig, dvs. det løsner så du bør har et cover som er blankt og ikke sånt som han har. Det sitter på med en gang men etter en liten stund ramler de av. Jeg har testet disse fra Easyfiks på mine cover som er glatt, og da sitter det veldig godt uten problemer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Knust skjerm? Easyfiks fikser!

  • 27.09.2017, 22:05

Kan dere tenke dere en travel dag på jobb, og dere styrer på som en jojo for å få ferdig det dere skal. Svetten renner og pulsen ligger på bristepunktet, så kommer det tikkende inn en melding fra guttungen. "Ehm... mamma...... eg var ute og lekte og så hadde eg mobilen i jakkelommen...... og du vet.... eg mistet den og eg tror skjermen ble knust.......... mamma skjermen er knust 😔". 

Hva tenker dere da?

Jeg personlig stoppet brått opp og fikk nesten hjertebank! Knust mobilskjerm eller knust nettbrett er noe jeg frykter mest skal skje med duppedittene til ungene. For jeg vet hvor dyrt det er å skifte skjerm på disse tingene, og ungene er jo så avhengig og. Jeg vet jo at det ikke var med vilje at guttungen knuste mobilen sin, for uhell kan skje og han kunne ikke forutse det. Okei.... hva skal jeg gjøre med det da? Garanti er det jo ikke lengre på mobilen, og når det er en selv som har knust skjermen er det ingen garanti som dekker uansett. 

Så løsningen for oss ble da Easyfiks på Raglamyr her i Haugesund!  Easyfiks har også nettbutikk som dere kan sjekke ut 👉🏼 HER: EASYFIKS. Så da fikk vi levert den inn i dag på standen de har inne på Amandasenteret. Innen kort tid får du en melding om at mobilen er ordnet og du kan komme hente. Sjekker mobilen at alt fungerer så er det bare å betale. Veldig kjapt og veldig bra arbeid. Det er ikke lang ventetid eller du må levere inn mobilen så sendes til en ekstern verksted. Nei, her er det bare å levere inn og få den tilbake samme dag. Tiden det tar å skifte kan variere litt selvfølgelig, alt etter hvor mange de har fått inn for skifting osv. Men generelt går det sykt fort 👍🏼. 

Så jeg sier tusen takk til Easyfiks som fikser kjapt, trygt og til en bra pris 😁. Takket være dem har jeg en fornøyd guttunge som har fått telefonen like fin igjen, og en mamma som er mer rolig nå etter skjermen ble fikset 😂. OG det første mammen gjorde også i samme slengen var å skaffe sønnen en skikkelig beskyttelsesdeksel!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aladdin & Pyramidens mysterium

  • 14.09.2017, 14:00

Jeg kan ikke få sagt det nok om hvor mye jeg ser frem til denne teaterforestillingen som Brosteinsteateret & Hemmingstad Kultursenter har satt opp. Det er blitt tradisjon for meg å ta med ungene på teater en gang i året. Spesielt når Brosteinsteateret kommer med ny forestilling, da må jeg bare sikre meg billetter. Som dere ser har jeg fått sikret meg fem billetter til forestillingen 1 november. Jeg skal gå meg Jonas og søskenbarnet mitt som skal ha med sin unge og tantungen sin. Denne forestillingen har jeg gledet meg siden sist teaterforestilling jeg var på i fjor. Det e fortsatt en god stund til før jeg skal gå, men jeg gleder meg masse til forestillingen da. En oppdatering vil komme etter jeg har vært og sett 😉.

Har du ikke lest blogginnlegget jeg skrev om forestillingen som de hadde i fjor, kan du klikke inn på linken og lese:

"En hysterisk, morsom og flott Askepott forestilling"

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Almond hand & nail cream

  • 21.05.2017, 20:15

From The Body Shop

Denne håndkremen anbefales! Jeg er avhengig av denne og den som heter Hemp fra samme butikk. Almond er mer tynt flytende enn Hemp som er super fet. Jeg hadde en Almond liten tube som jeg har i håndvesken, men den er snart brukt opp så jeg fikk like greit kjøpe i stor tube. Den trekker seg fort inn i huden og hendene blir ikke klissete. Jeg har ganske tørr hud på hendene pga. daglig kontakt med papp på jobb. Og jeg har lett lenge etter en god håndkrem som ikke klisser. Prøv ut denne om du ikke har. Body Shop har flere typer håndkrem og Almond og Hemp er mine to favoritter.

Ideal of Sweden

  • 20.03.2017, 14:30

I dag vil jeg anbefale dere noe nytt som jeg har funnet etter jeg fikk ny bil. Siden jeg ikke ville feste noe i den nye bilen måtte jeg finne en løsning på hvor jeg skal legge fra meg mobilen. Det har vært en irriterende moment for meg å ikke ha en plass jeg kan plassere mobilen i bilen. Før jeg kom over dette Ideal of Sweden konseptet eller serien. Du kan ta en titt på hjemmesiden til Ideal of Sweden og se selv også 👉🏼 HER.

Mobilen jeg bruker er en iPhone 7 plus rosegold, og jeg elsker å skifte deksler. Jeg var usikker i starten om jeg skulle skaffe meg denne fra Idea of Sweden eller ikke. Siden jeg liker jo så godt å skifte! Men da jeg fikk forklaring på hvordan dette fungerer var jeg ikke i tvil lengre. Alle case fra denne serien har en magnet på baksiden. I bilen trenger du bare en mobilholder som du kan velge mellom flere varianter, og bare setter mobilen din inntil holderen. Magneten på deksel og holder er såpass sterk at den har ingen problemer å holde mobilen - for det om det er en stor mobil!

Da jeg var på Telenorbutikken hadde de kun inne et motiv til iPhone 7 plus som dere kan se på bildet mitt. Jeg syns marmor er kjempefint og den passer godt til rosegold modellen. På selve nettsiden til Ideal of Sweden kan du se flere farge og mønster som er til de forskjellige mobilene. Mobilholderen jeg valgte er av den typen du klyper den i mellom vifterillene på bilen. Genialt sier jeg bare!


#mobil #cover #anbefaling #iphone #apple #beskyttelse #blogging #blogger

 

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no