hits

Man trenger en pause inni mellom også

  • 17.05.2017, 22:02

17 mai tar på folkens!

Etter to timer stående for å se på barnetoget kjørte vi hjem og besøkte foreldrene mine. Tror de satte stor pris på at vi kom innom og hilste på dem. Vi var der en liten time før det var byen igjen. Valget på hvor vi skulle spise var soleklart Egon. Og vi sto ute og ventet i ca. 15 minutter før det var ledig bord.

Egon har masse god mat og både jeg, gubben og Jonas hadde hamburger menyer. Thea hadde chicken club sandwich med masse tilbehør. Hun anbefalte meg Oreo milkshaken, og den var virkelig kaloribombe deluxe. Men den var sykt, sykt gode! Etter middagen gikk vi i gågaten og Jonas fikk gå rundt og kikke på bodene. Jeg traff mange kjente fra gamle arbeidsplasser, nåværende arbeidsplass og mange handlekunder som handler fast på Rema Solvang.

Så var det folketoget og russetoget igjen, og mens vi stod og ventet frøs jeg så innmari. Det ble kaldt og jeg måtte sende gubben bort til bilen for å hente capen min. Og det hjalp litt på frosten jeg begynte å få. Vi ventet og ventet men toget kom ikke, og frosten tok meg sånt at jeg valgte å dra hjem. Og det var godt å komme hjem etter en hel dag ute. Bunaden er hengt opp i pose og lagt vekk. 17 mai er over for denne gang.

På kvelden lagde jeg sushi som jeg og gubben koste oss med. Katten fikk og seg et skikkelig børste omgang med furminatoren. Noe hun ikke likte i det hele tatt! Hun freste og skjøt rygg som pokker mens jeg børstet henne. Gubben måtte hjelpe meg å ta vekk alt pelsen mens jeg dro børsten. Det var litt av en samling med pels jeg fikk børstet av henne! Tror hun ble veldig glad da jeg til slutt åpnet døren og slapp henne fri hahaha.

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no