hits

I tenkeboksen

  • 13.01.2018, 10:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God dag bloggen <3

Her har jeg ikke vært på fem hele dager gitt! Ingen oppdatering fra meg i det hele tatt på alle disse dagene. Jeg har ikke hatt så stor blogglyst i det siste, og det har da bare blitt liggende hele bloggingen. Jeg er i tenkeboksen om hva jeg vil videre med bloggen.... jeg er i tenkeboksen..... tanken på å bare avslutte med blogging har streifet meg flere ganger. Motivasjonen er ikke der og jeg har ikke lyst å ha kjedelige innlegg som ingen vil lese. Men skriver jeg om personlige ting som de fleste har lyst å lese, føler jeg det blir for personlig. HAHA skikkelig dilemma jeg har til meg selv! Det er faktisk mye jeg gjerne kunne delt på bloggen, men så er det slik at jeg må tenke på at ikke andre vil føle seg truffen av det jeg deler. Uansett så holder jeg på å tenke hva jeg vil med bloggen. Jeg får bare føle meg frem <3.

I dag har frihelg så den skal nytes sammen med familien. Begge de eldste ungene er hjemme for helgen, og senere skal vi på familiemiddag hos søskenbarnet. Der skal vi.... eller jeg hvert fall spise lutefisk til middag mens de andre får noe annet. Det er bare meg, søskenbarnet og hennes mann som liker lutefisk. Resten av gjengen syns lite om akkurat lutefisk..... jeg er enig at lutefisk er en veeeeeeldig spesiell matrett og ikke alle liker det. Men det går sikkert bra og ingen kommer til å gå fra bordet sultne haha.

11 Kommentarer

frodith

13.01.2018 kl. 10:34
Det virker som mange er i tenkeboksen, for her inne er det ingen kjente omtrent nå om dagen... Skikkelig dødt! Håper du fortsetter jeg da :-) som vanlig <3

Tone V. Vinningland

13.01.2018 kl. 10:37
frodith: Ja, det er trist men jeg håper å få blogglysten tilbake da <3

livetmitt93

13.01.2018 kl. 11:18
håper den kommer tilbake :)

Julia Sofie

13.01.2018 kl. 11:31
Jeg skjønner deg veldig godt, jeg er selv inni en periode der jeg er litt sån on and off. Jeg liker å blogge, men ikke om kjedelige ting som du skriver. Tror det har litt mye med både Instagram, Facebook og snap chat som tar mye av tiden. Jeg har jo kjempe lyst å heller ordne opp i Instagram å jobbe mer med den å snap chat, er liksom di to jeg liker best akkurat nå. Dessuten er det ingen som gidder å lese om min hverdag som består av jobb, turer med hund å TV titting, føler liksom det går i det samme i hverdagen. Derfor syns jeg snap chat og Instagram er mye kjekkere å ha akkurat nå;)

Tone V. Vinningland

13.01.2018 kl. 19:29
Julia Sofie: ja, jeg innrømmer at mye tid går til snap og insta for tiden. Det er liksom lettere og holde kontakten og oppdatering fra hverandre går så kjappere der også. Blogging må man sette seg ned og skrive tekst og så må det helst være bilder i innlegg også. Men jeg har mange fine lesere som jeg er glad i så jeg kommer nok ikke til å slutte da.

Vera Lynn

13.01.2018 kl. 12:43
Tror det er mange som er der nå om dagen... Ta deg en liten pause, så kommer kanskje lysten tilbake. Jeg håper virkelig ikke at du gir deg, for du blir savnet bare sånn at du vet det ;o))

Tone V. Vinningland

13.01.2018 kl. 19:27
Vera Lynn: det er veldig kjekt å høre og vite at du og flere ikke vil jeg skal gi meg <3 dere er gode alle sammen <3

Elevele

13.01.2018 kl. 13:49
Noen ganger kan det være lurt å bare blogge når man selv føler for det, og har noe man faktisk vil dele, enn å dele noe bare for å dele noe :) Har jeg ingenting å blogge om en dag så lar jeg heller være, liksom :) Og brått kommer lysten tilbake likevel :D

Tone V. Vinningland

13.01.2018 kl. 19:26
Elevele: ja helt sant det <3

Toini

13.01.2018 kl. 18:40
Så trist å høre...og jeg håper du finner lysten tilbake..og det er jo lov å ta pause...og så kan du komme innom når du føler for det...Du må IKKE slette og bli borte...Det får du ikke lov til...hihih...ha en god kveld kjære deg!

Tone V. Vinningland

13.01.2018 kl. 19:26
Toini: tusen takk for fine kommentar <3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no