hits

Boller i luften!!!!

  • 13.10.2017, 10:00

God morgen til alle mine flotte lesere 💕

Det er en ting bloggen har gitt meg som jeg setter utrolig pris på er alle de fine menneskene jeg har blitt kjent med. Noen har jeg truffet in real life og flere har jeg god kontakt med via blogg og sosiale medier. Jeg føler meg veldig heldig som har fått en håndfull gode bloggvenner som jeg har daglig kontakt med via nettet. Jeg har et stort ønske om å få truffet alle disse menneskene, om det er nå eller på sikt. Noen bor nærme og noen bor veldig langt vekke. Men jeg vet en gang i fremtiden så vil jeg klare å få til et bloggtreff med noen damer på Østlandet. På Vestlandet har jeg også noen gode bloggvenner som jeg trolig får møtt tidligere. 

Noen liker å ha venner som de kan treffes face to face, og noen mener ditt og noen mener datt om slike nettvenner osv. Jeg personlig setter pris på alle uansett om jeg ser dem eller ikke ser dem. Venner eller bloggvenner, nært eller fjernt. For jeg tror på at det går an å stifte vennskap om det bare er kontakt via nett. Det er jo som å være brevvenner. Da jeg var yngre hadde jeg mange brevvenner som jeg skrev til. Nå lever vi i en digitalisert verden og alt går lynkjapt med en mail, en melding eller videochatting. Det er ikke noe ventetid for å få et svar lengre.

Så, i går var en dag jeg hadde sett virkelig frem til. Jeg skulle møte en person på flyplassen som er en god venn av ei bloggvenn av meg. Han bor i Oslo samme som henne, og han skulle til Haugesund. Med seg hadde hun sendt med ham noe som jeg skulle få. Jeg hadde avtalt med henne og han slik at jeg kunne komme hente pakken med en gang han landet. Bloggvennen jeg skriver om her er min godeste Vera bak bloggen http://pittbulljedda.blogg.no

Hun er ei voksen dame som bor i Oslo, og hun har to utrolig fine katter som heter Ronja og Vinja. De er langhåret og har skikkelig fluffy pels 😍 slik som min Pjusken men hennes to er mye større enn hu mi. Hun er virkelig kattemenneske og elsker Ronja og Vinja, for det kan jeg virkelig se 💕. Hun skriver om sin hverdag og hun er veldig snill med Bestisen sin. Noe jeg syns er utrolig fint å se når jeg leser bloggen hennes. Hun er også en racer på å bake boller, og bollene ser sykt gode ut når jeg har sett bilder eller fått en Snap av henne. Jeg skrev til henne at de må jeg få smake en gang jeg er i Oslo, for da inviterer jeg meg selv på bollebesøk! 

Og hva tror dere jeg fikk i går? Nystekte boller sendt i luften ned til lille meg i Haugesund!!!!!! Kan dere tenke dere??? Og på toppen av det fikk jeg hilse på hennes gode venn også! Terje. Jeg fikk tatt et bilde sammen med han slik at jeg kunne sende den til henne. Og jeg har fått lov av Terje å skrive dette innlegget og legge ut bildet. Så tusen millioner takk til Terje som tok bollene med i luften til meg ❤️. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og tusen hjertelig takk til deg, Vera 😍 du er så snill som sendte boller til meg. Dette setter jeg utrolig pris på at du gjorde, og jeg er veldig glad for at jeg har blitt kjent med deg 💞. Jeg kommer garantert til Oslo en gang i fremtiden og da skal jeg absolutt komme på besøk. Og jeg gleder meg enormt til jeg skal få kose med Ronja og Vinja 😻.

BTW. bollene smakte fortreffelig godt og de var luftige og saftige 😋.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

10 Kommentarer

livetmitt93

13.10.2017 kl. 10:10
boller:)

Vera Lynn

13.10.2017 kl. 10:14
Jeg setter utrolig stor pris på vennskapet med deg her på bloggen og på snap, og når du skriver så fint om meg blir jeg så rørt at jeg får mer enn en tåre i øyekroken (gledestårer) Så flott at du likte bollene, det varmer vettu! Kommer du til Oslo må vi helt klart møtes, gjerne sammen med de andre flotte boggvennene som bor her. Ha en fin dag Tone <3

Tone V. Vinningland

13.10.2017 kl. 10:18
Vera Lynn: Åhhh så koselig <3 å treffes det skal vi klart få til en dag ;) og med de andre også som bor i området ;)

Elisabeth

13.10.2017 kl. 10:33
Så koselig! De så veldig gode ut de bollene altså! Det er så hyggelig at en kan få en genuin kontakt med folk selv om en ikke har møtes ansikt til ansikt! Det er som du sier, da en var yngre, i alle fall for noen av oss som er litt eldre, hadde jo brevvenner i barneårene, jeg hadde det, og selv om jeg ikke er så gammel, var det før internetts tid :)

Ha en super helg!

Tone V. Vinningland

13.10.2017 kl. 10:34
Elisabeth: ha en super helg du også :)

Julia Sofie

13.10.2017 kl. 11:58
Så utrolig koselig da:) Jeg syns og det er fint med nettvenner og håper selv på å treffe noen av dem i nærmeste fremtid:)

dvergpinschere i mitt hjerte

13.10.2017 kl. 13:33
'ååå så koselig! ja jeg lurte når jeg så du skrev..de skal jeg snart på smake!! hihih..Så koselig!! og sikkert kjempe gode...TEnk..få flyvende boller...hihihi

Tone V. Vinningland

13.10.2017 kl. 23:24
dvergpinschere i mitt hjerte: ja sant føler meg så heldige :)

Elevele

13.10.2017 kl. 16:33
Så koselig gjort <3 Og bollene er fantastisk gode- jeg har bakt de selv og spist alt for mange på en dag :P ha ha

Tone V. Vinningland

13.10.2017 kl. 23:24
Elevele: ja :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no