hits

Borte bra men hjemme best!

  • 13.08.2017, 11:45

God morgen Haugesund <3

Å sove i sin egen seng etter fem uker med hard madrass er bare himmelsk herlig! Ingenting er bedre enn å legge seg i sin egen seng, og som uttrykket: "borte bra, men hjemme best", stemmer det totalt. Jeg tror jeg sovnet rundt halv ti på kvelden i går, og jeg sov helt til klokken 7 i dag. Jeg kjenner jeg er enda litt tung i hodet, men jeg føler meg utrolig opplagt for det. Det hjelper på at det er såpass fint vær her i dag. Alt er pakket ut og klær blitt vasket skikkelig etter ferien. Nå nyter jeg bare en kopp vietnamesisk kaffe.... som faktisk jeg likte. Denne er vanlig svart pulverkaffi og smaken ligner veldig på en kaffi jeg drakk på før som heter Zero. 

Ellers prøver jeg å se gjennom bilder fra Canon kameraet, og merkelig nok har jeg dessverre tatt utrolig lite bilder med den. Jeg hadde nok for store forventinger med denne turen...... jeg sa jo at jeg skulle ta masse bilder... men ser at det har jeg absolutt ikke gjort. Jeg tror det kanskje kan være pga. kameraet er for stor og tung. Jeg vurderer om jeg skal selge den og gå for en som er mye mer kompakt. Jeg får se hva jeg ender opp med....

Mens jeg blogger driver gubben og vaske Smurfen (elbilen) for jeg tenkte jeg vil ta en kjøretur og ta litt bilder av ting jeg har kjøpt. Finere med litt andre bakgrunnsbilder når jeg tar bilder av ting 😆.

4 Kommentarer

livetmitt93

13.08.2017 kl. 12:02
jupp det er det, borte bra men hjemme best:)

Elevele

13.08.2017 kl. 12:29
Jeg er også fryktelig dårlig på å ta bilder når jeg er på tur- er så opptatt av å se på ting med egne øyne :P

dvergpinschere i mitt hjerte

13.08.2017 kl. 17:16
Det viktigste er minnene du har med deg...ikke alt man får ned på bilder..så ikke vær så streng med deg selv...det må passe seg å ta bilder, og det skal ikke overta opplevelsen..syns du har tatt masse fine bilder!! som du har delt med oss...Du har nesten fått snudd døgnet alt du da...så bra...kos deg i kveld!

Tone V. Vinningland

13.08.2017 kl. 17:22
dvergpinschere i mitt hjerte: Takk :) ja jeg må jo se på det positive og hihi om det ikke ble så mye bilder som jeg hadde tenkt, så har jeg minnene :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no