hits

Komplikasjoner på hjemreisen

  • 12.08.2017, 19:35

Først litt bilder fra de siste timene mine sammen med min familie i Vietnam fredag 11.8.17. Bildene er tatt med min Casio exilim siden jeg hadde pakket ned Canon kameraet. Jeg tok noen bilder sammen med mormor og onkel, og antrekket jeg hadde på meg på hjemturen. Og jeg har fått overført dem over på data nå. Herlig å få blogge fra Macbooken min nå istedenfor iPad proen. Alt er mye enklere og jeg kan få rotert bildene rett vei før jeg publiserer innlegget. Kjenner jeg savner dem allerede ganske mye for det om det kun er et døgn siden jeg var hos dem.

Som sagt reiste vi fra Vietnam fredag ettermiddag lokal tid der. Vi tok taxi i god tid fordi det alltid er så mye kø på ettermiddagen. Pga. bagasjen måtte vi ha to Uber biler som hentet oss. Vi voksne satt i hver vår bil og ble kjørt ut på flyplassen. Riktignok kom gubbens Uber frem før meg og de stod og ventet på meg. Da vi kom inn stod det allerede mange i kø på Qatar sin innsjekking. Vi ventet vel ca. 15 min før de åpnet for innsjekking. Da vi endelig kom til skranken dukket første problem opp. 

Billettene jeg hadde fått har vi fått tildelt seter klar, og det står klart på billetten. Bak skranken sa mannen at det var andre seter jeg hadde fått enn det som står på billetten. Jeg ga klar beskjed at jeg skal ha det som står på billetten. Jeg tenkte ikke mer over det og tok i mot boardingkortene til alle 5 reisende. Vi gikk litt til sides for å sjekke at vi hadde fått alt med. Og der fant Pia ut at hun ikke hadde fått boardingkortet for siste strekning! Panikken slo oss alle fordi det måtte jo skje henne... hun var jo så uheldig å miste sendebagasjen sin i første omgang. Hun har vært i Vietnam i 4 uker utenat Qatar har klart å spore den opp. Jeg gikk bort til skranken igjen og sa siste mann hadde ikke fått boardingkortet osv. Da var han ikke sen med å ta opp kortet og ga den til meg, og beklagde over at den hadde han glemt. 

Ikke nok med det! Like før vi skulle boarde flyet i Vietnam til Doha fant jeg ut at tre billetter hadde fått seter som absolutt ikke var det som jeg hadde fått tildelt da jeg kjøpte billettene. De hadde bare endret uten å si noe til meg! Jeg ble skikkelig irritert på Qatar og sa dette må de fikse opp i. Jeg reiste med min familie og foreldrene mine samtidig. Og vi hadde ordnet med kundeservice tidligere om setene. Alle skulle sitte i nærheten av hverandre for det var dealen. De fikk så endret de tre billettene, og vi fikk omorganisert alle på flyet slik vi selv ville. Flyturen gikk da greit og tiden gikk fort til vi landet i Doha. Doha til Copenhagen gikk smurt, eneste negativet med den strekningen var flysetet. Veldig trangt og dårlig rygg på flyet.

I Copenhagen fikk jeg handlet bursdagsgave til Thea fra meg og gubben. Ellers ved boardingen klarte skolissene mine å henge fast i rulletrappen og den revnet opp hele Adidas NMD skoen jeg kjøpte i Vietnam! Dere kan se bildet av hvordan skoene mine ser ut nå hahahaha. Vi landet i Stavanger og takk og lov at alle bagasjen kom frem denne gangen! 

3 Kommentarer

livetmitt93

12.08.2017 kl. 19:39
huff, så kjipt det ble sånn da:/ bra dere kom dere heim og fikk koffertene:)

dvergpinschere i mitt hjerte

12.08.2017 kl. 19:51
Uff og uff...så mye tull..ja det skjer alltid noe..sånn er det alltid...håper dere har kommet dere vel hjem og i hus! Flotte bilder!

Laila MA

13.08.2017 kl. 08:05
Det har lett for å skje noe på lange turer. Heldigvis kom dere hjem i godt behold :-)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no