hits

Time to say goodbye <3

  • 11.08.2017, 14:30

And it is so hard everytime .........

Nå er tiden inne for å si farvel med alle mine nærmeste her i Vietnam. Spesielt å måtte si farvel til mormor og tante og onkel som bor her. 5 uker har jeg vært her i mitt hjemland og nå må jeg tilbake til Norge. Norge som også er hjemlandet mitt for der vokste jeg opp, og Norge er der jeg skal bo resten av mitt liv. Det er vondt å reise fra dem. Livet her nede er ensformig for dem her hos mormor. Jeg har nok en gang fått sett hvordan livet deres er her på nært hold. Selvom jeg ikke sitter med dem daglig og alltid er hjemme på dagen, så er de her rundt deg. Mormor inne på rommet hennes og onkel som sitter i hengekøyen sin. Onkel og tante som deler på å sitte ute med inngangen og passer på kiosken sin. Kunder kommer og går og de tjener litt for hver kunder. Men det er utrolig lite de tjener ...... de har fått solgt en del nå i disse ukene, det er jeg glad for. Jeg er glad for at de får tjene litt ekstra når de har besøk fra utlandet. 

Trist er det alltid å måtte si farvel...... og vondt fordi jeg aldri vet når jeg får treffe dem igjen. Om det blir 1, 2 eller 3 år før jeg får muligheten å treffe dem igjen .... ingen som vet. Det er ikke bare å ta seg ferie og reise her i fire fem uker. Det koster mye penger på selve reisen, og det skal klaffe med gubbens hjemmeperiode og selvfølgelig med min egen jobb også. Om det blir annenhvert år som det har vært siden 2012 eller lengre vet jeg ikke. Tiden vil vise når jeg får anledning til å reise hjem igjen.

Uansett har disse fem ukene her gitt meg fine minner, og jeg og gubben har lært mye når det gjelder å reise med ungene. Nå venter et nytt skoleår for ungene og vi voksne skal tilbake i arbeid. Og jeg må si at jeg gleder meg til å begynne på jobb igjen. Ferien for meg er over når jeg setter meg på første fly mot Norge. Den lange flyturen hjem er alltid tungt fordi det er vemodigt å reise fra dem. Dette innlegget har jeg skrevet på forhånd slik at når dette innlegget kommer ut sitter jeg på flyet fra HCM til Doha. Jeg har ca. 2,5 timer i Doha før flyet går fra Doha til Copenhagen. Så jeg kommer sikkert på wifi der og oppdaterer bloggen via mobilen. 

 

6 Kommentarer

livetmitt93

11.08.2017 kl. 14:35
virker som du har kost deg:)

Julia Sofie

11.08.2017 kl. 14:45
Jeg kan ikke forestille meg hvordan det er å reise fra familien sin som bo i et annet land. Selv har jeg slektninger i Ungarn, men det er langt ut og det blir ikke det samme.

Men det har vært fint å lese på bloggen og sett snappene dine at dere har kost dere mye ;) Ha en god tur hjem, klem til deg :)

frodith

11.08.2017 kl. 18:41
Ser deg her igjen snart da :-)

dvergpinschere i mitt hjerte

11.08.2017 kl. 18:47
Uff..ja det må jo være trist, og vedmodig..det forstår jeg så godt! Men du får ta med deg de gode minnene! Velkommen hjem!

Victoria Larsen

11.08.2017 kl. 19:13
Det må nok være veldig trist, ja! Klem <3

Vera Lynn

11.08.2017 kl. 22:04
Det er alltid vanskelig å forlate familien på den måten, spesielt de gamle.... Håper dere får/har en fin flytur hjem igjen.

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no