hits

Empty mind

  • 11.08.2017, 06:30

God morgen bloggen <3

Jeg har vært vekke fra bloggen i flere dager, og grunnen er at jeg ikke har gjort så mye spesielt. Dagene her etter Vung Tau har vært helt rare. Det har liksom ikke vært noe som har skjedd enn at jeg har vært ute på senter med gjengen. Trasket rundt på senter og vært ute rundt omkring. Jeg har jo fått vært hos frisøren og er veldig fornøyd med resultatet. Jeg har også vært og fått litt etterfyll på vippene før hjemreise. Ungene har fått fikset på vippene også og vært og tatt hårkur i går. Alle har også vært og besøkt farfaren min for å si farvel siden farfar ikke skal være med til flyplassen. 

Alt i alt har disse dagene bare inneholdt mat og være hjemme her hos mormor. Tenkte jeg skulle gi en lyd fra meg her inne slik at dere ikke begynner å lure på hvor jeg er blitt av. Når jeg kommer hjem fra ferien begynner jeg på jobb med en gang. Jeg skal prøve å få til innlegg hva jeg har shoppet osv. Og jeg skal bli flinkere til å begynne lese bloggen til alle jeg følger igjen. Fem ukene her på ferie har jeg ikke tatt tid å lese alle de jeg følger. Så jeg har ikke glemt dere altså <3. 

4 Kommentarer

Julia Sofie

11.08.2017 kl. 08:42
Syns di 5 ukene har gått sykt fort, føler du nettopp kom ned til Vietnam.

livetmitt93

11.08.2017 kl. 11:15
tiden har gått fort:)

dvergpinschere i mitt hjerte

11.08.2017 kl. 19:58
Så flott du er! med vipper og hår og alt! nyyydelig! og så klart så skjønner vi jo at du ikke leser og følger med på oss når du er på ferie!! Håper du har kost deg masse! syns disse ukene har gått mega fort!Ha en god og trygg hjemmereise!

Vera Lynn

11.08.2017 kl. 21:49
Ferien verden og de 5 ukene har jammen gått fort.. Tenker at det er helt greit å ikke prioritere bloggen når man har ferie, for da skal man konsentrere seg om familien og det man skal oppleve. Jeg er så fasinert at de flotte fargene i håret ditt, bare så kult 😍

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no