hits

White like a ghost!!!

  • 07.08.2017, 17:31

Heisann :)

Dere som følger meg og leser bloggen min vet at jeg ikke er noe sminkeguru. Jeg bruker sjelden sminke og har egentlig ikke peiling på hva alt som trengs for å sminke seg. Her i Vietnam er det ganske populært med sminke fra Korea. Koeranerene er flinke med sminkeprodukter og noe jeg har sett gå igjen her er cushions. Eller BB cream cushion eller CC cream cushion til forskjellige hudtoner og hudtyper.

Jeg har lenge vurdert om jeg skulle prøve ut Lavaart som selges i Norge, men aldri tatt steget for å bestille. Her florerer det av slike i alle slags merker. Jeg kjøpte meg en sånn CC air cushion fra en japansk butikk, og tok i god tro dette på ansiktet. Superenkelt med puten som du bare presser litt ned i boksen, så klapper du bare den puten rundt i ansiktet. For meg som ikke trenger mye sminke og ikke kan noe særlig, var det jo en drøm å klappe dette på. Og resultatet....... trodde jeg da..... ble jo okei..... tenkte jeg.... lett å påføre for meg. Og tenkte jo lykkelig at jeg hadde funnet drømmeproduktet!

Da jeg skulle ned til ungene for å si at Uberen kom snart, så de bare forbauset på meg. De spurte om jeg hadde et ønske om å være hvit i ansiktet eller... for jeg var ganske så hvit hahahaha så nesten ut som et spøkelse! Hahahahaha okei den cushion jeg kjøpte var nok for lys haha men så fant jeg ut at CC cream cushion jeg hadde kjøpt er for de som ønsker å ha lysfarge i ansiktet! Den passer nok til lysere hud enn hva jeg har.

Jeg har jo fått fregner og farge i ansiktet så den jeg kjøpte passet absolutt ikke nå. Kanskje senere når jeg blir bleik igjen kan jeg kanskje bruke den. Men, men jeg var ikke sen med å springe opp og finne våtserviett og tørket vekk sminken. Etter vi var ute på senter i dag formiddag fikk jeg bedre forklaring i en kosmetikk butikk. Der fant de en som passet hudtonen min samt jeg kjøpte en fra Maybelline som også hadde BB cream cushions. På bildene i innlegget har jeg tatt med frontkamera på iphonen min. Og da har jeg brukt BB cream cushions til Maybelline i nr. 03. Det var mye bedre 🙈🤣 ingen spøkelse da 👍. Lett og det ga meg en jevnere hud og veldig lett sminket resultat.

5 Kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

07.08.2017 kl. 18:49
Jeg syns jo vi kunne få se hvordan du så ut som spøkelse da...hihih...disse bildene viser jo bare en smellvakker dame!! Flott er du!!

Tone V. Vinningland

07.08.2017 kl. 20:30
dvergpinschere i mitt hjerte: hahaha takk for det men det andre må eg nok sensurere hahahahha

frodith

07.08.2017 kl. 18:51
Det så fint ut da :-) Dette er den litt mørkere skjønner jeg :-D Jeg kan ingenting om sånt..

juliasofie32

07.08.2017 kl. 20:04
Ser bra ut :) Jeg er også av den typen som har null peiling på sminke, jeg bare klasker på noe å satser på det beste :D

livetmitt93

07.08.2017 kl. 20:09
ble fint :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no