hits

Separert eller sammen

  • 05.08.2017, 18:30

12 år siden ble livet mitt snudd opp ned da jeg traff mannen min. Jeg husker enda vår første telefonsamtale, da var han på jobb i Nordsjøen. Jeg snakket masse med han de to ukene han var på jobb, og da han kom hjem i begynnelsen av 2006 traff jeg han. Siden første treff gikk alt så fort! Kjemien klaffet og vi ble fort et par..... og ikke lenge fikk han hilse på min familie. For å gjøre en historie kort hehe så kom Jonas til verden 11 måneder etter vi begynte å snakke sammen. Gjennom årene har det vært mye opp og ned med forholdet og ekteskapet etter vi giftet oss. Mai 2008 giftet vi oss og livet som mann og kone begynte for fullt.

Jeg har lært utrolig mye fra jeg traff han til nå. Det har vært mye som jeg har opplevd i alle disse årene som jeg bare er glad for at det nå er fortid. Ting som jeg kanskje skulle ønske jeg kunne gjort annerledes om jeg kunne skrudd tiden tilbake. Adlersforskjell har ikke noe å si, men livserfaring hadde jeg nok lite av. Jeg kan si at jeg har blitt klokere på ting nå enn før. Takket være hvordan mannen min er av person har jeg fått øynene opp for mange ting. Takket være han har hele tiden støttet meg på alt jeg gjør, vært der for meg uansett hvor vanskelig det har vært. Støttet meg fullt ut uansett om det gjelder familie, barn, venner og spesielt jobb. Han forstår meg inn og ut og vet hvordan jeg er. Han vet jeg er den som tar ting innpå meg. Og han vet så veldig godt at jeg heller tier stilt enn å ta en diskusjon. No matter what he´s there <3

I mai 2018 vil vi være gift i akkurat 10 år og i den forbindelsen nevnte jeg for han en gave jeg ønsket meg. Eller ønsker til begge to for å feire 10 årsdagen vår hehe. Jeg tenkte at siden vi er i Vietnam på ferie kunne vi spart masse penger på å kjøpe det her. Og her er det jeg sa jeg ønsket meg:

Hvor heldig er ikke jeg? Han sa ja til meg! haha ikke fridde til meg, men det føles nesten som jeg ble fridd til på nytt. En diamantring var det jeg ønsket til 10 årsdagen vår i 2018, og jeg har fått den av han her. Julen 2013 fikk jeg en alliansering av han og bursdag 2014 fikk jeg en diamant til på den samme allianseringen. Så spørsmålet mitt nå er hvordan syns dere jeg skal ha ringene? 

Sammen eller separert?

7 Kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

05.08.2017 kl. 19:48
Fikk litt klump i magen jeg...av overskriften..også vare det bare om ringene!! phuu...det var bra..og vet du..jeg syns de var like fine sammen eller separert! og heldige deg!! Fikk en sånn for noen år siden jeg også..men den er lagt vekk..orker ikke gå med ringer...hihih..fyyy..meg...men tanken var god..men nå bryr jeg meg ikke noe om smykker...Men tanken bak er mest verdifull! kos dere!!

Tone V. Vinningland

05.08.2017 kl. 19:54
dvergpinschere i mitt hjerte: åhh hehe liten clickbait i nt og ne hihi ja det er tanken som teller ??

Elevele

05.08.2017 kl. 19:57
Jeg fikk også litt vondt i magen av overskriften, men heldigvis, liksom <3

Jeg syns de var fine sammen <3

Tone V. Vinningland

06.08.2017 kl. 08:07
Elevele: hihi vet overskriften kan mistolkes men er jo meningen haha

Vera Lynn

05.08.2017 kl. 20:44
Åååå nå fikk jeg klump i halsen, så vakkert :-)) Gratulerer med den flotte ringen, som jeg syntes du skal bære sammen med den andre. De er jo begge gitt i kjærlighet til deg, så de hører sammen 💖

Tone V. Vinningland

06.08.2017 kl. 08:08
Vera Lynn: tusen takk :) og jeg tenker og det samme siden meningen bak ringene er akkurat det du beskrev <3

livetmitt93

05.08.2017 kl. 21:09
sammen:)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no