hits

Vippemodell fra Norge

  • 04.08.2017, 14:10

Det er ikke alltid størrelsen som teller ..... da tenker jeg nå på areal på en butikk eller en selvstendig næringsdrivende butikk. For tre uker siden var jeg på en hudpleiesalong som hadde masse tjenester blant annet vippeextensions. Jeg og jentene fikk jo satt på som vi trodde var bra fordi det ble jo bra etter vi ble ferdig. Etter flere dager merket vi at vippene ikke var så fine allikevel. Spesielt mine lå vippene ganske rotete og limet de brukte var klumpete mot vipperoten. Nedenfor har jeg et bilde av fra første plassen som lagde vippene.

I går søkte jeg litt på Facebook etter plasser i nærheten av distrikt 8, og fant en plass 10 minutter i fra. Jeg bestemte meg for å prøve ut den jeg fant på Facebook da den hadde fått fine omtaler. Vi tre spaserte bort og fant plassen. Rett inn døren til Noi Mi Queen var det en liten benk for å ta i mot penger og fire senger på rekker. Fire jenter jobbet der og de var veldig hyggelige og imøtekommende. De forstod hva vil ville ha og da var det bare å sette i gang. Jeg hadde revet nesten av meg alle vippene jeg fikk satt på for tre uker siden, så etter vippene ble renset og det gamle tatt, hadde jeg ikke mye vipper igjen! Haha ---- følte meg helt naken på øynene!!!! Nedenfor kan dere se bildet av mine egne vipper som var igjen etter extensions ble tatt av:

Jeg valgte russian volume vipper og var veldig spent på hvordan dette ville gå. Jeg var usikker på om denne plassen var flink eller ikke. Usikker på kvaiteten og finheten hos disse jentene, og på denne lille plassen liksom. Siden jeg ikke hadde så fyldige egne vipper ble ikke det 100 % volum. Mens på Thea som hadde mer vipper etter de forrige vipper ble tatt av, fikk mye mer volum. Hennes er utrolig fine og fyldige - akkurat som hun har tatt på falske øyevipper. Pia fikk satt på classic natural lashes i samme farge som sine egne vipper. Og på henne ble det også knallfint..... jentene spurte til og med om de kunne få ta bilder av resultatet! For det er ikke ofte de har nordiske kunder med rund øyefasong innom. Så hun ble nå vippemodell for dem da :D. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet for det om dette bare var en liten hjemme vippespa.

7 Kommentarer

livetmitt93

04.08.2017 kl. 15:47
fint:)

Victoria Larsen

04.08.2017 kl. 17:16
Veldig fint :)

dvergpinschere i mitt hjerte

04.08.2017 kl. 18:49
Ååå så fin du er! ja det var jo flotte nå da..men fine dis forrige også..Faren er nok at du sliter på dine egne ja! Er det dyrt å få gjort? Har såååå lyst...men herlighet..her i Norge koster det vel alt for mye..

juliasofie32

04.08.2017 kl. 19:03
Det ble kjempe fint :) Håper disse varer lengre da :)

frodith

04.08.2017 kl. 19:27
Jeg synes det er finest når det ikke ser helt kunstig ut jeg, så litt sånn PASSE mye høres best ut :-) Du var fin da :-)

Vera Lynn

05.08.2017 kl. 13:42
Så fin du ble, og det så ganske naturlig ut også. Håper du blir fornøyd med resultatet etter som dagene går :o))

Tone V. Vinningland

05.08.2017 kl. 19:54
Vera Lynn: takk :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no