hits

Please do not leave me <3

  • 03.08.2017, 18:45

Elin Slåen bak bloggen http://elevele.blogg.no/ kontaktet meg like før jeg dro på ferie. Hun hadde lest innlegget mitt fra 2015 der  jeg besøkte et barnehjem i Vietnam. Hun overførte meg penger og spurte om jeg kunne ta det med til barnehjemmet. Beløpet hun sendte for oss nordmenn kan føles som lite, men for barnehjemmet er det mye penger. Sammen med hennes penger og fra min familie fikk vi inn 1000 kr som jeg har handlet inn varer for. Jeg handlet inn melk, bleier, kjeks, grøt, godteri og penger som andre i familien min har sendt med. 

I år fikk vi gå inn og sitte med de barna fra 2-3 år gamle, og i den avdeligen hadde de blandet barna. Både jenter og gutter var kledd i like klær og samme hårfrisyre. Dette er for ikke å gjør forskjell på noe av barna at de lar de være like. Barna her i den alderen var rolige og de satt fint og koste med oss. Noen av barna fant fort til meg og Thea og ville sitte på fanget. Vi satt en god stund og bare lekte og holdt rundt dem.

På neste etasje kom vi til avdelingen der de hadde samlet alle jenter fra 3 år oppover. Jentene her lar de håret vokse ut fordi de skal begynne på skolen. De får gå på offentlig skole og for at de skal slippe å bli mobbet lar de håret vokse. Tidligere lot de barna begynne på skolen med helt kort ble de lett mobbet av de andre barna. De skilte seg for mye ut. Det er godt å vite at de får lov å gå på skolen, og at de har et hjem å komme hjem til. Disse barna er barn som er blitt forlatt av sine foreldre fra de var baby. Flere forlatt veldig tidlig. At det finnes mennesker som kan forlate barna sine slik kan jeg bare ikke fatte! Dessverre så finnes det slike mennesker som ikke vet hva et menneskeliv er....

Opp en etasje kommer vi til gutteavdelingen. Her var det mer liv gitt! Guttene var mer livlige og herjet mer enn jentene. Jeg, Thea, Jonas og mannen min var inne og satt med dem. Pia sto utenfor gjerdet ved døren og tok bilder av barna som flokket seg rundt der og ville leke. Vi hadde alle hver vår unge som ville bli bært. Jeg hadde en gutt som bare ville sitte med meg og kose. Thea hadde en som holdt seg rundt hele tiden. Da vi gikk ut fra 2 årsgruppen og jentegruppen gikk det veldig fint. De taklet det bra at vi sa vi måtte gå for denne gangen. Men da vi skulle gå fra guttegruppen ble jeg helt knust da jeg så reaksjonen til Theas gutt! Alle vi hadde klart å komme oss forbi porten mens hun klarte ikke komme seg løs fra gutten. Han begynte å grine da hun la han ned på golvet, og han klarmet seg til henne. Det var ikke lett for henne å klare gå fra han.... de andre guttene kom og hjalp henne å komme løs fra denne stakkars lille gutten. Jeg kjente det stakk og tårene presset på...... alltid vanskelig å gå fra dem .... spesielt når de reagerer så sterkt!

11 Kommentarer

livetmitt93

03.08.2017 kl. 18:58
så snilt :) flotte bilder

Vera Lynn

03.08.2017 kl. 19:05
Huff, nå sitter jeg med tårene rennende nedover kinnene... Fikk så vondt av den lille gutten 😪 som klamret seg fast til Thea. Så bra tiltak å ta handle inn til barnehjemmet med ting de trenger.

Tone V. Vinningland

04.08.2017 kl. 02:26
Vera Lynn: <3 ja vi fikk så vondt av lille gutten <3 alle andre skjønte at besøket var over. Men hans reaksjon stakk langt i hjerteroten <3

frodith

03.08.2017 kl. 19:33
Så utrolig flott av dere å ha med ting, kjøpt inn ting til dem. Du og Elin og familien din, flotte folk. Og utrolig fint at dere blir der med dem en god stund :-)

Tone V. Vinningland

04.08.2017 kl. 02:25
frodith: ja etter jeg besøkte barnehjemmet i 2015 har jeg bestemt meg for å dra på besøk hver gang jeg er hjemme i Vietnam.

dvergpinschere i mitt hjerte

03.08.2017 kl. 20:33
Da rant tårene mine....herlighet så trist...så forferdelig for dere også..eller for Thea! Tenk hva de tenker!! Jeg får helt vondt i hjerte....Dere er jo så snille....herlig av Elin og din familie!! Tommel høyt opp!! klem fra meg!

Tone V. Vinningland

04.08.2017 kl. 02:25
dvergpinschere i mitt hjerte: takk <3

Elevele

03.08.2017 kl. 22:12
Jeg var ikke forberedt på at tårene kom til å strømme <3 Stakkars lille gutten, han trengte masse kjærlighet <3 Så vondt å måtte reise i fra de <3

Tone V. Vinningland

04.08.2017 kl. 02:24
Elevele: <3 alle ungene skjønte vi måtte gå, men reaksjonen til Theas lille gutt gjorde vondt :( de trenger all kjærligheten de får fra mennesker som kommer og besøker dem.

05.08.2017 kl. 07:43
Du må gi beskjed neste gang du skal bort så vi kan være med å gi noe 💜 utrolig flott gjort💜 får vondt langt inn i hjerteroten for disse barna💕

Tone V. Vinningland

05.08.2017 kl. 17:29
Anonym: <3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no