hits

Yeahh me fant nachos!

  • 31.07.2017, 15:00

Tiden her i Vietnam har gått sykt fort. Dagene starter tidlig og ender også tidlig på en måte. Allerede i 18 tiden blir vi ganske trøttte, og har vi ikke noe planer så er vi egentlig bare hjemme. Da er det så lett å bli søvnige for vi sitter ofte på rommene der det er kjøligt. Andre dager er vi ute lengre på kvelden fordi vi starer dagen senere på formiddagen. Som i dag kom vi hjem fra Vung Tau før klokken 14. Vi pakket ut og satte klær til vask før vi tok en Uber ut til sentrum for å spise middag. Der havnet vi bare på en bar/ restaurant som hadde burgere og nachos! Ja, nachos, tacos her i Vietnam midt i storbyen haha. Kidså blir glad når de finner slik mat på menyen, mens jeg og gubben bare rister på hodet. Vi bestiller som regel alt annet enn europeisk mat kan du si. Jeg bestilte hvertfall vietnamesisk pannekake med fyll til meg og gubben. Og til maten prøvde jeg Tiger crystal som er en lysere øltype enn den vanlige Tiger. Og den likte jeg veldig godt! Perfekt for meg som ikke er noe øldrikker - lys og fin smak :)

5 Kommentarer

livetmitt93

31.07.2017 kl. 15:07
så godt :)

Julia Sofie

31.07.2017 kl. 15:54
Smakte sikkert godt i varmen kan jeg tenke meg ;)

dvergpinschere i mitt hjerte

31.07.2017 kl. 20:16
Det er bra det er litt av hvert av mat..så alle blir fornøyde..jeg hadde nok fulgt etter ungene dine..hihih Men skjønner dere som liker litt annen mat at det er spennende..Kos dere!

Vera Lynn

31.07.2017 kl. 22:33
Tror nok at jeg ville ha testet ut den lokale maten, hvis jeg var der.... Bortsett fra snegler kanskje, hihi!! En venn av meg var i Vietnam på jobboppdrag for et par mnd siden, han snakket om en øl som Saigon et eller annet, kan det stemme. Han syntes det var godt :o))

Tone V. Vinningland

01.08.2017 kl. 03:19
Vera Lynn: ja d stemmer. Saigon beer. Saigon special. :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no