hits

Jeg vil ha enda mer!

  • 31.07.2017, 08:00

God morgen bloggen :)

Uthvilt og klar for å kjøre hjem til byen i dag! På veien hjem skal vi innom et par plasser som jeg ikke helt vet nøyaktig hvor. Men godt skal det bli å komme hjem til byen igjen etter fire dager i Vung Tau. Om noen dager tenkte jeg å ta turen til frisøren igjen. Da skal jeg få frisøren til å se gjennom håret og eventuelt fikse det før jeg reiser hjem. Som dere ser har jeg enda godt med farge på stripene i håret til tross for at jeg har badet i saltvann tre dager. Frisøren hadde garantert meg at fargen sitter i etter vask og jeg kunne bare dra å bade i saltvann osv. Fargen falmer ikke av, fargen blir bare lysere med tiden. Jeg vil ha enda mer striper så jeg skal få laget flere slik at det vises mer. Det blir ikke mer bading i saltvann resten av ferien så da er det ikke farlig om jeg striper det mer. Å gå til frisøren her er såpass billig, og de har erfaring med asiatissk hår. Derfor må jeg gjør det jeg vil med håret her før jeg reiser hjem til Norge ;).

 

4 Kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

31.07.2017 kl. 09:25
Ja det falmer vel som alt annet i solen..Men du skal ikke vente til rett før du skal hjem..så varer det leeenge...Ja nå har du jo prøvd..og sett at du kanskje vil ha flere striper..lurt å få gjort det der ja...høres mye billigere ut! Ha en fortsatt god sommer!

livetmitt93

31.07.2017 kl. 10:44
greit og få fikset ja:)

frodith

31.07.2017 kl. 10:44
Lurt å være innom frisørene der før du drar, her er det jo svinedyrt!! :-o

Vera Lynn

31.07.2017 kl. 12:41
Rødfarger og lillefarger falmer mer enn noe når man er i solen, og bader i saltvann. Jeg pleier alltid å vente med striper i håret til sommeren er over..

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no