hits

Snegler til kvelds

  • 30.07.2017, 16:00

Å være her i Vung Tau uten å ha prøvd ut sjøens delikatesser her er en synd! Som jeg skrev tidligere om Vung Tau så selges det masse fersk sjømat langs gatene her. Der alle hoteller ligger langs strandlinjen er det boder og uteplassser som selger. Det er siste kveld for oss her i Vung Tau i dag, og jeg sa i dag må jeg få prøvd. Ungene spiser ikke så de fikk middag og dessert ferdig før jeg og gubben kunne ta oss en tur for å se.

Både jeg og han er ikke kresne på mat, og vi tør å prøve det meste. Jeg er ikke altfor glad i sjømat, men når jeg er på ferie slik er det greit. Vi valgte oss en plass og plukket ut det vi ville ha. Jeg valgte østers, kamskjell, blekksprut og snegler. JA, det høres vel ekkelt ut for de fleste! Men det er faktisk vanvittig mange forskjellige sorter spiselige snegler. Og de vi valgte ble tilberedt på en måte som gjorde at det smakte knallgodt.

Det første alle vil si er jo "æsj, så ekkelt .... snegler!!!???". Eller om det er noe man aldri har sett eller smakt så vil man automatisk tenke slik. Sånn var det også for meg da jeg var yngre og fikk servert mat som jeg ikke likte eller syns var ekkel. Men om du ikke er kresen og tør å prøve er det så utrolig mye godt for det om det kanskje ser litt ekkel ut ;).

 

5 Kommentarer

Julia Sofie

30.07.2017 kl. 16:54
Blekksprut har jeg smakt en gang her i Norge og syns det smakte gummi. Østers og snegler har jeg aldri smakt og vet ikke om jeg hadde turt å smake det heller hehe.

Victoria Larsen

30.07.2017 kl. 17:37
Syntes nok ikke dette ser så veldig godt ut.. hehe ;-)

livetmitt93

30.07.2017 kl. 21:11
æsj, hehe :)

dvergpinschere i mitt hjerte

30.07.2017 kl. 21:13
Ja dere er tøffe...men sneglene var søte da...husene altså..hiih..Det SER godt ut,..og håper det var det....

Vera Lynn

31.07.2017 kl. 10:57
Jeg er redd jeg hører til de som sier æsj til snegler... Det ser utrolig lekkert ut på tallerken, men jeg vet ikke om jeg hadde klart å spise det... Kanskje jeg hadde blitt overrasket om jeg prøvde!!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no