hits

Megastor tiger!!!

  • 29.07.2017, 18:24

Vung Tau er en by i den administrative region Dong Nam Bo i det sørlige Vietnam. Byen hadde i 2004 195000 innbyggere. Vung Tau ligger ytterst på en halvøy mellom Sørkinahavet og utløpet til Saigonelven. Den er et populært utfartssted særlig for helgeturister fra Ho Chi Minh-byen, og det går hydrofoilbåter mellom byene hver time. Det går også egne busser daglig også. Mange helgeturister drar ut selv på moped eller storfamilie leier bil.

Vung Tau kan skilte med utsøkt sjømat, tre strender og to små fjelltopper, hvorav den sørligste toppen er bekledd med en Kristusstatue lik den i Rio de Janeiro. Statuen ble reist i 1975 og er, iallfall ifølge lokale myndigheter, en taktisk meter høyere enn Brasils stolthet. Like utenfor Vung Tau ligger Dong Xuyen Industrial Park som er en industripark hvor blant annet delvis norske STX Europe (Aker Yards) har verft.

Som sagt er det lørdag her i dag og det er en av de mest folksomme dagene her i Vung Tau. Folk fra mange plasser drar hit for å bade og spise forskjellige sjømat. Det er fullt på alle spisesteder og masse biler, busser og mopeder. Hotellprisene stiger også på lørdagene pga. tilstrømningen av mennesker som kommer.

Etter vi hadde hvilt oss på hotellet tok vi taxi ut til en kafe. Der drakk vi litt øl og ungene fikk smoothies. Vi var de eneste gjestene som satt der! Absolutt ingen andre var der og hele kafeen så bare forlatt ut. De som jobber der var heller ikke å se. Ei jente kom og ekspederte og stakk igjen. Men vi fikk nå det vi bestilte. Middagen tok vi en annen plass som het David pizza. Her er det tydeligvis rettet mot utenlandske turister for menyen er tilpasset mer vestlig/ europeisk matvei. For ungene var det jo bare tipp topp å få sånn mat da de ikke har kunne spist noe annet enn ris og omelett. Eller burgere og pomfry!

Eneste som var fascinerende med måltidet i kveld var den megastore Tiger gubben bestilte. Hahahaha han kunne ta small eller large Tiger. En small er en 0,33cl boks til 12 kr eller en large Tiger til 15 kr. Det verken jeg eller han visste var at størrelsene var så forskjelligt! Da Tiger kom på bordet måtte jeg bare le. En large var en 640 ml stor flaske 😂😂😂!!!!!

4 Kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

29.07.2017 kl. 21:13
Den ølen så super digg ut!! en skikkelig halvliter!! hihih..med isbiter...jaja..i varmen er alt greit..Kos dere!

Victoria Larsen

29.07.2017 kl. 22:03
Kos deg :-)

livetmitt93

29.07.2017 kl. 23:02
kos dere:)

Vera Lynn

30.07.2017 kl. 00:48
Det var jammen litt av en størrelse på den ølflasken :o)) Jeg syntes det er så spennende å lese om stedene dere besøker, og det du forteller om. Spesielt siden jeg vet så lite om Vietnam!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no