hits

Nesten 4000 ganger billigere enn hjemme!

  • 16.07.2017, 16:35

Alle vet at alt koster uansett hvor man er hen. Om det er i Norge eller i Vietnam eller et helt annet land. Ting koster og enkelte plasser er det dyrere enn ellers. Her i Vietnam har jeg merket at lokale varer og 3 sorteringsvarer er billig. Men med en gang du skal ha ekte varer som er skikkelig som du får hjemme, blir det dyrt. Spesielt internasjonale merkevarer er dyrt her i Vietnam. Ta eksempel Body Shop har de her, men prisene er dyrere enn hjemme faktisk. Jeg er sånn at jeg ikke vil kjøpe ting her som jeg kan kjøpe like billig/ dyrt i Norge. Da er det bedre å kjøpe varen i Norge der det er norske garantier og reklamasjoner.

Før jeg reiste på ferie så sjekket jeg opp diverse ting som jeg tenkte å finne her i Vietnam. Jeg kjøpte jo nye Michael Kors solbriller på Synsam på tilbud. Og jeg spurte butikken hva det ville koste å få styrke i solbrillene. Det de sa var at det ville koste fra 4000 kr å få laget styrke og fargeglass. Jeg fikk hakeslep da de sa det til meg, og jeg svarte bare rett ut at da bruker jeg bare solbrillene som de er!

Jeg tok da brillene med meg til en brillebutikk her i Vietnam med brilleseddelen min. Og forklarte at jeg ønsket min styrke på solbrillene, og at glasset skal være polarisert samt samme fargeskjær som original. Da de sa prisen til meg sto jeg bare der og så ut som jeg hadde ramlet ned fra månen. Jeg ble så forfjamset og trodde ikke mine egne ører hahahaaaa vanlig solglass med styrke kosta 55 kr mens bedre kvalitet 130 kr! Det er søren meg STOR prisforskjell! Og glasset med styrke og farge er like god fordi om den er laget her. Jeg kommer til å finne meg et par solbriller til her nede og få satt på styrke. Satser på at styrken ikke forandrer seg på en stund. Greit å ha en liggende i bilen fast som jeg kan bruke om det plutselig kommer sol i Haugesund.  

7 Kommentarer

livetmitt93

16.07.2017 kl. 16:42
noen plasser i utlandet er dyrt:/

Stine

16.07.2017 kl. 17:11
Ojj shiitt for en forskjell!

Tone V. Vinningland

16.07.2017 kl. 17:35
Stine: ja ikke sant!!!??

Julia Sofie

16.07.2017 kl. 19:16
Hehe, var jo litt av en forskjell ja;)

dvergpinschere i mitt hjerte

16.07.2017 kl. 20:13
JA det var litt av en forskjell!! Men ER kvaliteten like god? Det hadde helt sikkert vært mer en god nok for meg..og ihvertfall til den prisen...Er nok mange sånne ting som er myye billigere der ja...kos deg i billigland..gøy å se og høre alt du får for lite...Klem

Jessica Kristiansen

16.07.2017 kl. 20:14
hahaha, snakk om betydelig forskjell. For den prisen hadde jeg kjøpt fler enn bare ett ekstra par!

Vera Lynn

17.07.2017 kl. 19:37
Det er veldig greit å ha sjekket prisene godt før man reiser, og ha litt kontroll på de som er i landet man skal til. Akkurat de glassene var jo veldig billig i Vietnam... Vel det er billig for oss, men jeg går ut fra at det ikke helt er tilfelle for de som bor og jobber der!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no