hits

Akkurat som Haugesund

  • 16.07.2017, 07:35

Gubben og de to yngste har dratt på dagstur med foreldrene mine og de hos farfar. Jeg har ingen planer i dag da hun eldste ikke føler seg helt bra. Og det er forståelig da det var en lang reise for henne i går. Siden hun slapper av på sitt rom sitter jeg her og bare glor i taket. Jeg har Snappet og jeg har gått opp og ned for å snakke med tante og onkel i kiosken. Gått gatelangs utforbi her for å få tiden til å gå. Jeg holdt på å sovne og tenkte at jeg får bare ta en tur ut mens hun hviler. Og når jeg kommer ned og hadde tenkt å gå kjenner jeg noe vått som drypper. 

Jadda! Før jeg vet ordet så plasker det ned som ingenting. Det snur så sinnsykt fort her og planen min gikk rett i vask. Da blir det inne en stund da til regnet gir seg, men nå føles det akkuart som hjemme i Haugesund. Sånn vær som vi har nesten så og si hele tiden! Det som er så kjekt her er at de selger jo all slags drikke og snacks. Jeg kan bare forsyne meg og de skriver det ned. Så gjør jeg opp med dem litt og litt etterhvert :). 

4 Kommentarer

Julia Sofie

16.07.2017 kl. 07:44
Om det er noen trøst, så regner her her hjemme også i dag, ikke at det var noe nytt haha. Likte forresten kjolen du har på deg;) Kos deg masse videre:)

dvergpinschere i mitt hjerte

16.07.2017 kl. 09:59
Ja det regner, eller bøtter ned her også..så du får kose deg inne...Håper hun bare er sliten, og ikke syk da...hun eldste..Ha en god dag og kos deg så godt du kan i regnværet!

livetmitt93

16.07.2017 kl. 10:12
regner her og:/

Vera Lynn

17.07.2017 kl. 15:00
Vi har hatt det litt sånn værmessig vi her hjemme på berget også. Sol det ene øyeblikket, og så styrtregn. Huff ja, det kan ta på med en sånn lang reise, og da er det godt å få slappe av litt før man tar inn nye inntrykk.

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no