hits

Über enkelt!

  • 15.07.2017, 18:51

Hehe jippi nå er gubben også her, og det vil si min spisepartner er her. Jeg har endelig han å være med rundt omkring for å prøve ut masse forskjellige retter. Ungene er litt verre med å finne noe mat til så jeg er glad jeg har fått han hjem i dag.

I dag morgen spiste jeg bare en nudlerett av en familie som selger rett utforbi hjemmet sitt. 15 kr for en varm rett til frokost er ikke all verdens penger. Da ungene endelig sto opp var klokken såpass at vi bare måtte ut på flyplassen. Jeg testet ut Uber tjenesten for første gang i dag. Og jeg er imponert!

Appen lastet jeg ned og registrerte meg. Den finner din posisjon eller du taster inn din adresse. Så legger du inn der du vil hen og appen søker opp Uber biler i nærheten. Du kan velge fem seter eller sjuseter Uber taxi eller Uber moto som er moped. Uber biler er det mye og lettere å få tak i enn Uber mopeder. Det fine er at du vil få opp en pris for reisemålet. Prisen er billigere enn vanlig taxi og piratmoped.

Pga. rushtiden tok det en time fra mormor ut til flyplassen, vi kjørte i rykk og napp, turen kostet 48 kr! Hadde vi kjørt taxi hjemme i sånn køfart i en time...... gudene vet hvor mye det hadde kosta! Mann og datter landet før tiden og de kom fort gjennom passkontroll. Men de var uheldig med bagasjen da den ene kollien ikke kom. Så det tok ganske lang tid før de endelig kom ut. De måtte melde fra om ene kollien som ikke kom. Så jeg håper de finner den og at den da blir sendt med neste fly fra Doha til HCM city i morgen. Det er nå godt at de endelig er kommet på plass her også til tross for den ene kollien ikke ble med.

Grytidlig i morgen skal gubben og de to yngste barna være med farfar side til Binh Duong. De skal besøke graven til farmor og onkel 4. Stelle graven og tenne røkelse osv. Jeg og Pia skal være hjemme da jeg skal hjelpe henne å handle inn litt ting og tang. Pluss hun skal få slappe litt av etter den lange flyturen.

6 Kommentarer

livetmitt93

15.07.2017 kl. 18:55
kul app da:)

dvergpinschere i mitt hjerte

15.07.2017 kl. 19:15
Så deilig å få "slaven" hjem! og kos dere masse! la han få litt fri han også da...hihihih...

Tone V. Vinningland

15.07.2017 kl. 19:16
dvergpinschere i mitt hjerte: haha nei nei han må slave for meg her også hahaha neida han ska få litt ferie då :)

Julia Sofie

15.07.2017 kl. 19:27
Fint når gubben er på plass ja;)

Victoria Larsen

15.07.2017 kl. 21:33
Kos dere masse! Så herlig :-)

Vera Lynn

17.07.2017 kl. 14:03
Det var nok deilig å få gubben og datteren på plass også. Snasen den app'n var da :o)) Kos dere videre!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no