hits

Godt sovehjerte

  • 14.07.2017, 03:54

God morgen bloggen :)

De fleste sover nok enda når dette innlegget kommer ut på bloggen min. Om dere ikke vet så er klokken her nede fem timer foran Norge. Så når jeg står opp er det enda midt på natten hos dere. Og når det er midtnatt her er det fortsatt kveld hjemme. Her våkner jeg alltid 7 tiden her i Vietnam pga. bygningsarbeidet på huset ved siden av. De begynner med boremaskinen på mur hver morgen siden jeg kom. Lyden er helt uutholdende å høre på!

Jeg vet ikke når de skal bli ferdig med å bygge da de river ned alt som er innvendig. Huset ble solgt da gamle eiere har flyttet til utlandet. De nye er steinrike og vil bore ned alt innvendig slik at de kan bygge huset akkurat slik de vil. Uheldige oss som skal være her midt i byggeperioden. Men det er ikke noe vi kan gjøre med det 😳 det er bare så forbaska trøttende å ha dette støyet hver morgen. Og det er så sinnsykt høyt! Burde brukt hørselsvern alle vi som bor ved siden av byggehuset.

Jeg skal uansett stikke ut en tur nå og gjøre meg ferdig med håret. Thea ligger med ørepropper og hører på musikk, mens Jonas har sykt godt sovehjerte haha. Hører ingenting han! Heldig han 🙈.

5 Kommentarer

Eirin

14.07.2017 kl. 04:45
Så irriterende da. Likevel heldig som får være i Vietnam, har så lyst å reise dit en gang

Tone V. Vinningland

14.07.2017 kl. 04:49
Eirin: ja jeg er heldig som har muligheten å dra til Vietnam.

Julia Sofie

14.07.2017 kl. 08:32
Verste jeg vet å bli vekket av borelydet tidlig på morningen når jeg har ferie, har skjedd et par ganger i blokka vi bor i. Ha en fin dag videre:)

dvergpinschere i mitt hjerte

14.07.2017 kl. 09:21
Uff..så irriterende med lyder på morgenen..men du klarer ikke å ligge med sov i ro da? så døyver du lyden litt...Ønsker deg en god dag og nyt helgen og ferien din!

livetmitt93

14.07.2017 kl. 11:17
irriterende :/

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no