hits

Å krysse veien...... farlig!

  • 12.07.2017, 18:35

Nå er jeg endelig ferdig for dagen, og jeg har lagt meg under teppet. Air conditionen er skrudd på og jeg tenkte å oppdatere dere på dagen før jeg skal prøve sove. Jeg må prøve å komme meg inn i døgnrytmen her, for jeg kan ikke drive å sove 2-3 om natten og så våkne 8-9.

Det vi har gjort i dag er å spise frokost/ lunsj på Lotteria burger sjappe. Så spaserte vi bare samme gaten og så etter covers og beskyttere til iphones. Det var mange butikker langs veien på begge sider. Og selvfølgelig fant jeg noe som var på den andre siden. Det betydde at vi måtte krysse veien!

Å krysse veien her er kunstverk i seg selv. Her finnes det ikke en regel som noen følger 100 %. Skal du over veien og det er gangfelt kan du bare glemme at noen stopper for deg. Her kjører de som galne og de gir blaffen i myke trafikanter. Her er det DU som må vike unna og passe deg! Jeg kann ærlig innrømme at hjertet banker fortere når jeg går over veien enn å sitte på moped med sjåfør.

Vi kom oss over og inn på en butikk spm fikser mobiler og selger tilbehør. Jeg fikk satt på glassbeskytter til min ipad, Jonas sin ipad, tre stk mobiler og de satte på sånn plastfilm på baksiden av min ipad. Det kostet meg 260 kr for å få på glasbeskytter på alle fem enhetene. I Norge koster en stk. til en IPhone 199kr! Så fant jeg meg to søte Hello Kitty mobilcocer til min mobil også 🙈

Så var vi på kino og så den nyeste Spiderman filmen. Den vises med engelsk tale og vietnamesisk tekst. Og mens filmen viste satt alle vi tre og frøs ihjel haha for det er så mye air condition i salen. Tre kino billetter og to popcorn meny med drikke betalte jeg 230 kr.

Etter kinoen tok vi taxi til min tante/ onkel 6 som bor i distrikt ca. 20 min. fra meg. Vi tok taxi midt i rushtiden og vi brukte over en time for å komme frem. Der møtte jeg foreldrene mine, farfar, onkel og tante 7 og grandtante/ onkel som er komt fra Australia. Vi var dere. Stund så tok vi taxi tilbake til sentrum og gikk på Cafe 343 for kveldsmat. Utrolig koselig og livlige folk som hadde det kjekt sammen.

4 Kommentarer

siri

12.07.2017 kl. 18:42
Så gøy da, åsså så billig:)

Fredrikke Gustavsen

12.07.2017 kl. 18:58
Åååå gøy :D

dvergpinschere i mitt hjerte

12.07.2017 kl. 21:03
Så mye du opplever..og det må være så deilig å ha kjentfolk der...få litt inside informasjon..og tips.. Kos deg fortsatt masse!

livetmitt93

13.07.2017 kl. 01:31
Så søte deksler, missunderlig, elsker hello kitty😊

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no