hits

Som å bo midt i en bygningsområde

  • 12.07.2017, 04:35

Good morning Vietnam ❤

Dag 3 i sommerferien min her hjemme i Vietnam begynte klokken 7 idag. Jeg har enda ikke klart å snu døgnrytmen, og det hjelper lite at jeg bor rett ved siden av et hus som driver å pusse opp! De starter arbeidet klokken 7 her med boring, hamring og graving! Det er akkurat som du bor på en bygningsområde, og det er så bråkete at jeg burde hatt hørselsvern her på rommet!

Helt forferdelig å høre bråket som overdøver alt! Stakkars mannen min som skal måtte høre på dette hver morgen. Jeg håper inderlig de er ferdig innen helgen kommer. De sa 10 dager og har holdt på nå snart 9 dager sier onkelen min. Jaja ikke noe å gjøre med det for det går ikke an å si noe til de som jobber.

Så må jeg få beklage om enkelte av bildene blir opp ned eller på skrå. Jeg har ikke med meg bærbaren og blogger fra ipad eller iphone. Noen av bildene fra selfiekamera må jeg nok rotere før de blir poste. Men på ipad og iphone kan jeg ikke rotere slik som jeg gjør på blogg.no post innlegg. Mannen min skal ta med speilrefleksen for meg når han reiser på fredag.

Nå må jeg bare stå opp og dusje og komme meg vekk fra rommet. For nå er det så bråkete at jeg hører meg selv tenke en gang 🤣.

2 Kommentarer

livetmitt93

12.07.2017 kl. 10:40
kjipt:(

dvergpinschere i mitt hjerte

12.07.2017 kl. 19:22
Så kjedelig med bråk..håper de slutter nå snar da...om de holder det de sa..10 dager...spørs vel det...Men dere må ha det kos når dere er utenfor rommet!! klem fra meg til deg!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no