hits

Nesten nitti altså <3

  • 10.07.2017, 21:15

Mandag 10. Juli 2017

Flyturen fra Oslo til Doha tok akkurat 6 timer, og vi landet 15 minutter før tiden. Som alle vet tar det alltid tid å komme seg ut av flyet! Jeg kjente at panikken kom krypende fordi jeg var livredd for å miste neste flyet. Det var så fullt i flyet og da vi kom oss ut sprang vi som galne. Vi fulgte transfer skiltene helt til vi kom til sikkerhetskontrollen - transfer screening. Alt håndbagasjen på og full fart videre for å sjekke skjermene på hvor gaten lå. B9. Joda den lå jo kilometer i motsatt ende, og vi gikk så fort at det føltes som vi skulle lette fra golvet. Da vi endelig kom oss fram til gaten hadde de allerede begynt med boardingen. 

Svetten pipla og jeg var bare glad jeg kom meg i tide! Vi gikk ombord på flyet 1:15 og de drev fortsatt å få inn passasjerene. Flyet tok av litt forsinket fordi de måtte calle opp noen ....heldigvis var det ikke oss de måtte calla på hahahah Jonas sloknet ganske fort da vi hadde komt opp i luften. Og han er så liten at han halvveis ligger i setet sitt sammen med Thea. De fikk to seter mens jeg satt ved siden av på neste rekke. Å få noe søvn på flyet er grusomt vanskelig for det er bare klin umulig å få sove. Siste streknigen er den verste på hele turen fordi den varer i 8 timer. Jeg fikk ikke sove noe i det hele tatt så jeg har vært våken et døgn. 

8 timer tok det fra Doha til Ho Chi Minh city. 8 verste timene ever! Jeg var så glad da vi endelig landet og jeg kom meg vekk fra flysetet. Et helseark måtte vi fylle ut og levere før vi fikk gå videre til passkontrollen. Og der var det sykt mange mennesker! Det tok oss nærmere 1,5 timer for å komme oss ut av flyplassen. Varmen som slo mot oss da vi gikk ut terminalen var klamt og fuktigt. Det var litt sol hele veien hjem til mormor, men så forsvant den før jeg i det hele tatt fikk tid å nyte den. Vi fikk hjelp å bære opp all bagasjen og etter vi fikk skiftet til shorts og topp ble det besøk hos farfar. Vi har fått sittet på mopeder rundt omkring i kveld, for det var bare klin umulig å få tak i taxi. 

Jeg skal prøve å laste opp video jeg filmet på veien fra flyplassen hjem til mormor. Vet ikke om det går men hvis ikke så får jeg logge meg inn på YB og laste opp der. Nå tror jeg at sengen kaller da klokken faktisk er 1:00 nå her. Mer bilder og slik kommer nok etterhvert på bloggen <3. Her er litt bilder fra dagen i dag :) Bilde av meg og min snart 90 år gamle mormor <3
Taxituren hjem fra flyplassen

 

5 Kommentarer

frodith

10.07.2017 kl. 21:30
Bildene er på hodet, men morsomt å se uansett. Mamma er 86 :-D

dvergpinschere i mitt hjerte

10.07.2017 kl. 21:32
Uff...ja det tar på med så lang reisevei! MEN endelig er du der!!! kos deg masse! ps..bildene øverst står på hode og siden..og videoen går ikke...men nå må du sove...nattinatt! klem fra meg!

Vera Lynn

10.07.2017 kl. 22:41
Det er slitsomt å reise så langt, og spesielt når man ikke klarer å slappe av nok til at man får sove. Tihi, bildene dine kom hvist litt opp ned og omkring, men jeg fikk da sett dem ;o)) 90 år er litt av en alder, tenk hvis man klarer det :o)) Gleder meg til fortsettelsen!

Tone V. Vinningland

11.07.2017 kl. 04:01
Vera Lynn: åhh haah på min tlf viser bildene rett vei. Eneste er video jeg ikke fikk til hehe

livetmitt93

11.07.2017 kl. 11:08
flotte bilder:)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no