hits

Eier ikke flyskikk!

  • 10.07.2017, 19:40

Søndag 9. Juli 2017:

Etter vi ble calla opp ved gaten i Oslo begynte første etappe av den lange flyturen til Ho Chi Minh city. Jeg og ungene fikk gode plasser, og vi fikk også kjapt første måltid. Pga. Vi ikke rakk å kjøpe noe snacks på flyplassen var vi veldig glade for at maten kom så kjapt. Etter maten var jeg klar med ipaden for å sette på eboken min, Maestro. Plutselig tok hun som satt foran meg ryggen på setet sitt ned! Hun brydde seg absolutt ikke at det faktisk satt noen bak henne. Jeg klarte akkurat å berge ipaden for ikke bli klemt i stykker fordi hun plent skulle dra hele stolryggen sin bak!

Gud hjelpe meg som jeg ble provosert av henne, der jeg satt bak henne og kokte inni meg! Det kunne ha gått galt! Jeg endte opp med å få hele skjermen kloss i trynet, og var lite plass igjen til meg. Er det mulig at folk er så egoistiske og bare tenker på seg selv når de er ute og flyr? Hvor er den normale flyskikken hen hos folk? Vet de hva å ta hensyn betyr? På en så lang flyreise er det bare slik at man må bare ta hensyn til hverandre. Ingen andre på flyet hadde ryggen sin ned slik hun foran meg gjorde. Jeg ga henne en sjans og sa ikke noe til henne..... men etter en stund klarte jeg bare ikke holde meg mer. Jeg orket rett og slett ikke sitte fastklemt slik i 6 timer, og så skal jeg fortsette sitte i 8 timer på neste fly!

Jeg pirket henne på skulderen og spurte helt normalt om hun kunne vær så snill å ta seteryggen sin opp. Om hun ble sur eller fornærmet på meg vet jeg ikke. Jeg skulle hvertfall ikke måtte sitte klemt mens hun skal få ligge komfortabelt! Haha

 

5 Kommentarer

livetmitt93

10.07.2017 kl. 19:46
mye teite folk...

dvergpinschere i mitt hjerte

10.07.2017 kl. 20:30
Ja det er så trangt på sånne fly at man må ta hensyn...så BRA du sa i fra...for det hadde jo vært uholdbart..Bra dere er kommet trygt frem! god ferie!!

liksomfruen

10.07.2017 kl. 21:18
Der finnes virkelig mange av de som ikke eier fly skikk altså! Grusomt irriterende! Bra du sa i fra da, jeg tør liksom aldri det jeg hehe. Jeg hadde vel bare blitt sittende inneklemt å irritert meg ;)

Vera Lynn

10.07.2017 kl. 22:30
Noen mennesker tenker ikke i det hele tatt, og mener at "vi andre" skal tilpasse oss. Jeg opplevde det samme en gang, men den var litt verre for jeg hadde kaffe på bordet mitt... Den havnet i fanget mitt, grrr!!

Tone Iren

11.07.2017 kl. 13:31
Det er sååå irriterende! Eller toppen av lykke, som er akkurat i det du har fått maten, så skal de spise sovende! Så man ender med maten i brystkassa :p

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no