hits

Tomorrow

  • 08.07.2017, 09:38

Oh my god!

Bare en dag igjen så reiser vi på ferie. Jeg går snart ut av mitt eget skinn her nå! Jeg har enda i dag å jobbe før jeg kan si ha det og god ferie. Denne dagen håper jeg skal gå fort, og det gjør det nok også siden jeg skal på jobb. Foreldrene mine er også kommet seg avgårde ned og jeg har ikke hørt noe fra dem enda. Så da regner jeg med de har komt seg på flyet i Doha og er på vei til å lande i Vietnam. Etter flyruten skulle de lande kl. 14 lokal tid dvs. 9 norsk tid. Det er 5 timer tidsforskjell mellom. Jeg venter bare på de skal gi et lyd fra seg slik at jeg vet de er kommet seg trygt frem.

Alt her hjemme er også ganske greit. Jeg fikk ryddet litt i går etter jobb. Og har nå bare siste koffert å se gjennom. Jeg har også allerede avtalt med onkel i Vietnam å skaffe klar tre mobilnummer til oss. Slik at vi kan bytte simkort med en gang vi kommer ut fra flyplassen. For hvert kontant abn. koster det 4 kr hver dag som trekkes fra kontantkortet, da får vi 1,5 gb data hver dag. Ringer vi utenom eller sender vanlig tekstmelding koster det utenom. Men nå bruker alle facebook chat og andre nettbaserte programmer så data er det vi trenger mest. Så i snitt koster det oss 200 kr for de fem ukene vi er i Vietnam. Og med 1,5 gb som vi får nytt hver dag uansett om man bruker det opp eller ikke. Bruker vi opp struper de bare hastigheten. Veldig greit :)

2 Kommentarer

Julia Sofie

08.07.2017 kl. 11:28
Så gøy:)

dvergpinschere i mitt hjerte

08.07.2017 kl. 18:30
Åååå nå er dagen her snart...gleder meg sååå på dine vegne.. Håper på oppdatering så JEG også vet at DU har kommet trygt frem... Gooood tur!!klem fra meg!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no