hits

1500 spenn rett ut

  • 08.06.2017, 12:00Solkrem er viktig å ha med seg på ferie. Jeg er fanatiker når det kommer til solbeskyttelse selvom jeg vet å reise til Vietnam ikke er det samme som en ren sydenferie. Det er ikke steikende sol hver eneste dag for det om jeg skal der i juli. Regntid betyr at det er mer fuktig og klamt og regn som høljer ned i kanskje maks en 15 minutter så er det stopp. Men om dagene når en går ute må det smøres for det. Jeg og Thea får fort farge mens gubben og de to andre ungene er veldig lyse. Solkrem må til og med vi to som blir lett brune bruke! Jeg bruker da minst 50+ i ansiktet for ansiktet er mest utsatt for solen om dagene. Nå fikk jeg også 50 % rabatt på hele kjøpet om jeg kjøpte minst 3 solprodukter på Apotek 1. For det er forferdelig dyrt med solkrem! Uten rabatten hadde jeg måtte betalt minst 1500 kr for de 5 tubene der!

Nå føler jeg at det begynner å komme litt mer i mål med ferieplanleggingen. Jeg er den som pakker veeeeldig tidlig haha og snart skal jeg få ned koffertene som jeg skal begynne pakke ned sommerklærne. Og gaver osv. som skal tas med til min familie. Jeg liker å ha kontroll på alt i GOD TID før avreise. Sånn er jeg bare og heldigvis har vi ekstra stuen som jeg kan ha alt. Gubben går helt crazy hver gang vi skal ut og reise langt, fordi jeg skal pakke så tidlig og han hater når ting ligger overalt. For to år siden da vi skulle til Vietnam hadde jeg svære kofferter og bagger liggende på soverommet i evigheter. Det irriterte fettet av ham hahhahaha 

6 Kommentarer

Victoria Larsen

08.06.2017 kl. 13:37
De produktene er kjempe gode! :)

livetmitt93

08.06.2017 kl. 14:01
fine produkter:)

Tone Irén

08.06.2017 kl. 15:32
Hehehe du er ikke som meg altså, som pakker samme morgenen.... :p :p

Tone V. Vinningland

08.06.2017 kl. 16:41
Tone Irén: oi oi oi nei d hadde ikke fungert for meg hahahha

dvergpinschere i mitt hjerte

08.06.2017 kl. 18:13
Sånn med pakking er jeg også..og vil jo ha oversikt..og går gjerne med slitte, lite brukte klær siste dagene for å være helt sikker på at alt jeg skal ha med blir vasket...og det er jo deilig å ha gjort det i tide...liker ikke å bli overasket over å ikke finne det, og det og det....så sånn er vi..og sånn blir det...hihih. Ja det spørs om du ikke har solkrem til neste år også...de er jo ganske drøye de dyre kremene..iforhold til de billige...så her har du nok i god tid..Kos deg med forberedelsene!

Kathrine Skaug

08.06.2017 kl. 19:03
Hehe, solkrem er viktig :) God tur!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no