hits

Jeg sover aldri naken

  • 21.04.2017, 15:00

Må ha med meg PUTE på reiser 
Jeg er forferdelig kresen på hvilken pute jeg kan bruke for å kunne sove. Jeg har mistet tellingen over hvor mange forskjellige typer puter jeg har kjøpt pga. det. Når jeg ikke sover hjemme må jeg ha min egen pute med. Er det for en natt så greit selvom jeg sjelden sover godt da. Men er det mer enn en natt er det krise om jeg ikke har med min egen. Da jeg var i Vietnam i sommer måtte jeg og pakke med meg puten! Og btw. ligger den i Vietnam slik at jeg slipper drasse med meg puta for hver gang jeg reiser dit 😅.

SKO 👉🏼 superkresen
J
eg er himla sær når det gjelder sko. Sko som har god demping må jeg ha for å kunne overleve en arbeidsdag. Jeg går som sagt mye på hardt underlag hver dag så det er viktig å ha riktig sko slik at jeg ikke ødelegger føttene og ryggen. Jeg bruker ypperst sjelden høyhælte sko for da får jeg skikkelig vondt i ryggen. Gode joggesko og fritidssko som er lave er det jeg liker best.

NEKTER gubben å gå med sko han vil gå i
(he he) Jeg er bare 1.58 cm på strømpelesten så jeg er ikke høy. Derfor nekter jeg gå med gubben om han går med treskoene sine som sikkert er minst 3 cm høye! ha ha ja hele 3 cm og han er 1.84 cm høy. Jeg føler meg bitteliten når jeg går ved siden av ham! Han er blitt mye flinkere til å ta på seg vanlige sko når han skal ut dørene med meg da 😍.

BRILLER
J
eg bruker faktisk briller, men har vært veldig dårlig med å bruke dem. Tidligere i år måtte jeg ta en ny synstest da det var over ti år siden sist. Jeg har følt at synet har blitt svekket gjennom årene, og det ble bekreftet etter synstesten. Nærsyntheten min hadde gått opp i styrke og de brillene jeg hadde med gamle styrker funker ikke lengre. Var vel ikke rart det at jeg ikke følte jeg så noe bedre om jeg brukte de gamle brillene haha. Jeg må bare innrømme at jeg har vært dårlig med å ta dem i bruk etter jeg fikk nye og! Her må jeg virkelig skjerpe meg!

Skifter ofte mobil/ipad COVER
J
eg skifter ofte cover på iphone og ipad. Hvorfor? Fordi det er så mye fint til de som du kan finne f. eks. på Ebay. Jeg har hatt utrolig mange forskjellige cover til alle mobiler jeg har hatt. Men etter jeg byttet til iphone 7 plus og fikk dette coveret fra Ideal of Sweden har jeg ikke byttet. Jeg skrev et innlegg om akkurat dette coveret som du kan lese om her: "Ideal of Sweden".

Sitte foran i bil
A
lle ungene vet at passasjersetet er kun jeg som får sitte så lenge jeg er med i bilen haha. Jeg takler dårlig å sitte bak siden jeg blir så kvalm.

Krakk
 Det må alltid være en liten krakk på badet her hjemme fordi jeg må ha noe å ha føttene min på når jeg sitter på do. How odd is that?

Viktig med lås  
Kan jeg ikke låse døren inn på et bad eller toalett klarer jeg ikke gå. Og er det folk ut forbi døren klarer jeg heller ikke gjøre noe. Det stopper bare helt opp!

Spisepinner
Jeg har brukt spisepinner så lenge jeg kan huske, men jeg er jo tross alt vietnameser da. Mannen min lærte seg fort å bruke spisepinner da han ble sammen med meg. Hans unger kan vel også bruke det litt, mens jeg og Thea kan det best. Har nå minstemann som enda ikke har lært seg det.....

Jeg sover ALDRI naken!
Hvem gjør det? haha alle gjør vel det? eller? Jeg må hvertfall ha på meg undertøy og ei trøye uansett hvor varmt det måtte være. Man går jo alltid med noe på kroppen nesten hele tiden, og jeg føler meg helt naken om jeg ikke har noe på meg hahahhaahahha

14 Kommentarer

liveterherlig93

21.04.2017 kl. 15:10
kult innlegg:)

Victoria Larsen

21.04.2017 kl. 16:15
Så artig innlegg! :D

dvergpinschere i mitt hjerte

21.04.2017 kl. 16:42
Mye herlig her..og så lurt å legge igjen puten..da ble det plass til mer på hjemveien også..hihih. Jeg sov naken før..men nå i det siste må jeg ha på truse og om vinteren er det på med t-shorte og sokker!

Tone V. Vinningland

22.04.2017 kl. 00:58
dvergpinschere i mitt hjerte: hihi ja må jo gjøre d som er mest behagelig når man skal sove hehe

Julie Korsnes

21.04.2017 kl. 19:45
Så gøy innlegg! Du er kreativ og flink :-)

Søtmonsen :))

21.04.2017 kl. 21:10
Morsomt innlegg :)

Tone V. Vinningland

22.04.2017 kl. 00:55
Søtmonsen :)): takk :)

Hege Kristin

21.04.2017 kl. 21:20
gøy å bli bedre kjent :D

Tone V. Vinningland

22.04.2017 kl. 00:55
Hege Kristin: takk :)

Tonje

21.04.2017 kl. 23:14
Så kjekt å lese innlegge ditt :)

Tone V. Vinningland

22.04.2017 kl. 00:54
Tonje: takk :)

Mona

22.04.2017 kl. 10:03
Sover alltid naken,,,,deilige og rene sengeklær kan ikke bli bedre,,,skifter på senga hver uke,,,og dundyne,,,sommerdun og vinterdun,,,,,

Vera Lynn

22.04.2017 kl. 15:07
Hihi, nå ble jeg veldig nyssgjerrig når jeg leste overskriften :o)) Morsomt innlegg forresten, og lærerikt!

Tone V. Vinningland

22.04.2017 kl. 23:32
Vera Lynn: hihi :p

Skriv en ny kommentar

Om meg

Tone V. Vinningland

Just an ordinary girl living my life in a small town <3

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no